23/11

Hallå.
Denna natt har varit som dom senaste. Dock drack hon mindre vatten inatt. Så mängden vatten har minskat varje natt så snart kanske hon inte vil ha något på natten. Peppar peppar.

Morgonen började med att vi traskade ner till vårdcentralen i regnet för att ta proverna. var där vid 9 & ska förhoppningsvis få höra vad det är eller om det inte är något innan torsdag. Då kommer jag även få kuren för mensen utskriven. Oj så skönt att det kommer bli bättre med det.

Igår höll jag på lite med att tapetsera hallen. Blir jättefint. Har inte gjort klart det helt än. Fattas lite färg som måste köpas & sen ska lite tapet upp men sen är allt klart. Vill att det är fixat innan 1:a advent så jag inte behöver tänka på det under julen. Bilder kommer

Fick en kommentar om det här med mensen. Om vilken jag ringde. Jag ringde till läkaren då et var mer jag ville kolla upp & även en himla massa prover. Men om du "bara" har problem med mensen tycker jag att du ska ringa till din barnmorska & boka tid. Gärna även för en gynundersökning. För att vara på säkra sidan. Vet att många inte vill göra den undersökningen av många skäl. Det kan vara för att man aldrig har gjort en & tycker att det låter läskigt eller att ens kompisar har skrämt upp en. Men jag har aldrig haft något problem med detta. Men jag tycker att man ska prata med sin bm om hur man känner så kommer hon/han att ta det försiktigt & prata igenom allt.

Hoppas att jag kan hjälpa någon där ute med detta. Både mensen & rädslor för sånt här. Jag är en väldigt öppen person när det gäller sex & sånt så om ni har frågor eller så-fråga jättegärna. Kan ju även svara på lite graviditetsfrågor & allt som hör till det med.  Jag kan visseligen bara säga hur jag känner/tycker men det kanske hjälper lite iaf.


Kommentarer
Postat av: Hanna

Svar; Jag hade under många år en kopparspiral, men den gjorde att jag fick så mycket mens, att jag nu är villig att testa hormonspiral. Jag är urusel på att ta piller så det finns inte så många alternativ kvar... Sen har vi ju två barn och har inga planer på att skaffa fler :-) Jobbigt för dig med så korta avbrott innan nästa omgång, hoppas verkligen att läkaren kan hjälpa dig! Var det nästa vecka Lilly skulle få sprutan? Förstår att ni vill ge henne den när ni inte är vaccinerade själva! Noah är ju inte sex månader än, så vi funderar fortfarande. Kram

2009-11-24 @ 05:56:56
URL: http://mamzter.wordpress.com/

Kommentera inlägget här:

Du som skriver heter:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (ser bara jag)

Din bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0 Design by Sanne Holling