30/9

Hallå.
Jaha, nu var det sista september då. Om 2 dagar blir våran underbara dotter 5 månader. Tänk vad hon blir stor fort. Just nu ligger hon här nybadad & sover hos mig. Tycker det var nyss hon var nyfödd & ammades. Och nu är hon 5 månader & vill bara äta puré hela tiden. Dom här 2 dagarna som har vart så vägrar hon nämligen att ta flaskan & ersättningen. Igår åt hon bara 1 flaska & idag har hon tagit 2. Vet inte om man ska oroa sig eller inte. Men hon dricker ju vatten till alla mål så hon får ju i sig en hel del vätska iaf. 

 i husfrågan så står det fortfarande still. Har fortfarande inte hört någonting av dom som ville köpa huset. Börjar bli väldigt jobbigt att bara gå här hemma & vänta på ett svar. Man vill ju börja packa så man har en hel del gjort men man vågar ju inte riktigt det ifall dom skulle tack nej. Vi vill ju få flytta till det andra boendet så fort vi bara kan men måste ju vänta på att dom här köper huset. Hoppas att vi hör någonting imorgon

Nej, nu ska jag gå & lägga sessan i sin säng & sedan blir det en skål glass =)

Kramar till er


Mamma-Pappa tid

Hallå.
Tänkte skriva lite om hur viktigt jag tyker att mamma-pappa tid är enligt mig. Innan man får barn så umgås man som man alltid har gjort. Man äter tillsammans i lugn & ro. Man kan åka helt spontant någonstans utan att tänka på annat. Man går & lägger sig när man är trött, vilket kan vara 3 på natten för man vet att man kan sova ikapp dagen efter. Men så fort man blivit föräldrar förändras detta. När man äter vill bebisen oftast äta den med speciellt om man ammar. Man kan inte åka helt spontant någonstans då man måste se till så man har allt man behöver för att bebisen ska klara sig vilket kan ta ett tag, iaf för mig =) Och man kan tyvärr inte gå & lägga sig när man vill hela tiden heller då en bebis oftas vaknar någongång under natten & vaknar tidigt & är pigg & glad.

Då är det vikitgt att sitta ner när lillan/lillen somnat för natten & prata lite vuxenprat (blir ju en hel del bebisprat & bebisspråk som nyblivna föräldrar kan jag lova) så som framtid & tankar. Att äta lite gott godis & kolla på en film gör att man får nya krafter känner jag. Man blir för ett ögonblick Liselotte & inte bara en mamma. Man får känna sig lite bortskämd för ett ögonblick.

 Man har ju hört så många som skiljer sig/separerar efter det att dom fått barn & det tror jag beror på att man slutar ta hand om varandra & bara tar hand om barnet. Som mamma känner jag att man bryr sig extremt mycket om sitt barn då man har väldigt starka modersinstinkter men man måste tänka på sin man med. Han finns ju också där.

 När vi var på våra föräldrarträffar när Lilly låg i magen visade våran BM oss en bild som jag tycker stämma in på detta. Det var en bild på en nybliven mamma som satt i en fotölj & höll i sitt lilla barn & bara hade ögen för det. Bakom henne stod pappan med stånd & knackade mamman på axeln & sa "Hallå"

Jag kan på engång säga att det nog alltid blir så i början som förälder. Jag kan helt ärligt säga att jag bara brydde mig om Lilly dom första veckorna. Det var som att V inte ens fanns känns det som. Jag ville göra ALLT själv. Han fick knappt röra henne. Men nu vet jag att han är en helt underbar pappa som hjälper till med det som behövs. Och det betyder jättemycket för mig. Som kvinna & som mamma.

Sen måste man få igång samlivet igen. Man känner sig kanske inte lika snygg eller lika sugen längre som innan man fick barn men att få ha den närheten som man får då är värt guld kan jag säga. Att man för ett ögonblick är dom enda i världen. Man ska såklart inte känna sig tvingad eller så & man ska alltid ta det i sin takt. Ibland kanske det tar flera månader innan man känner sig redo & ibland kanske man känner sig redo redan efter ett par veckor. Det är ju helt upp till dig. Men försök. Det stärker verkligen förhållandet....Nej, nu ni. Nu har jag varit riktigt öppen & så & jag skulle kunna skriva mycket mer men min dotter kallar så nu säger jag godnatt till er <3


28/9

Hallå.
Måndag igen då. Snart oktober. Tänk vad tiden går va?
Vi har fortfarande inte hört någonting från dom som ville köpa huset. Men dom sa att dom nog skulle veta på tisdag, alltså imorgon. Så vi hoppas väl på det då =)

Dom här senaste nätterna har Lilly "bråkat". Hon börjar vakna till vid 5 tiden & vaknar till 1 gång var 5-10 minut vilket resulterar i en trött mamma. Som tur är så får jag sova 1 timme själv då V tar henne & går ner vid 7.30. Vet inte om det är för att hon somnar vid 19 på kvällarna eller om hon helt enkelt vill vakna vid 7 nu. Visseligen vaknade hon vid 7-8 tiden när hon somnade 22 så det är ju ingen fara så. Det enda som är jobbigt är ju det där med att hon vaknar & vill ha nappen eller vända sig hela tiden efter 5. Men det går bra endå. Hon är ju alltid så snäll annars så vad gör det med 2 timmar? Ingenting =)

Jaha, vad gör vi i väntans tider då? Jo, vi går väl & funderar på vad man ska kasta & vad som kan säljas nu när man kanske ska flytta då. Har fått ihop en lista på grejer att sälja så det känns skönt att vi båda tycker samma sak. Vi har för mycket grejer som bara står. Visseligen har vi ju sagt att vi nog ska sälja TV:n i sovrummet fast den används men vi känner att vi nog är lite bortskämda med den. Men vi får se.

Våra kvällar spenderas med mycket mys. Kolla på filmer & äta lite gott. Det är ju viktigt att ha Mamma-Pappa tid tycker vi. Vi pratar mycket om framtiden med. Om att vi båda skulle vilja ha ett barn till inom en snar framtid & hur underbart det är att var förälder. Ordet boende kommer ju upp mycket nu med såklart. Vi hoppas ju såklart att huset ska bli sålt fort så vi kan flytta till det nya boendet som ligger närmare affärer & så. Och vart vi skulle vilja bo sen mm. Men vi tar det som det kommer.

En fråga till er har jag med. Hur lång tid tycker ni är lagom mellan 2 barn?
Vi tycker nog 1½-2 år men vad tycker ni?


Kramar på er mina underbara läsare <3 


Vad händer?

Hallå.
Sorry för dålig updatering. Hade hoppas på att berätta lite kul för er men det verkar inte som det. Vi fick ju som sagt ett bud på huset & dom ville ju att vi skulle vara ute till 1/10. Så igår var vi hos mäklaren & sedan banken för att prata om vårat hus & ett ev nytt hus. Allt med vårat hus blev klart för våran del men vi kommer inte få köpa ett nytt innan V fått ett nytt jobb. Jobbigt men vi förstår ju så klart det. Så det blev panik för att hitta någon att bo i innan 1/10. Vi sökte med lykta i hela östervåla & tillslut hittade vi något.

Vi bestämde att vi skulle börja flytta saker så fort dom som ville köpa huset förhoppningsvis bjudit lite högre & vi skrivit på alla papper. Vi skulle skriva "hyrespapper" för 6 månader frammåt så länge. Vi vet ju inte hur länge vi måste hyra men 6 månader att börja med lät ju bra.

Men sen ringde mäklaren. Dom som är intresserade krånglar. Kanske ger ett besked på tisdag. Så vi fick ringa & fråga "hyresvärden" om vi kunde skjuta upp kontraktet till vi vet hur allt blir & det gick bra. Men nu är det bara att hoppas att dom här tar budet vi bad om igår så vi kan skriva på allt & bli av med den här vikten på våra axlar.

Vill inte gå in på vart vi kanske flyttar eftersom vi inte vet hur det blir än.

Nej, vi ska åka & handla lite mat nu. Kramar på er mina kära läsare <3


Oj, vad hände?

Hallå.
Idag var det dags för föräldrargruppen igen. Hade det jättemysig, alla mammor & Victor =) Haha, nej men det är jättekul att han vill vara med på träffarna fast han vet att han är ensam kille.

Jag vet inte riktigt vad som har hänt. Mär vi hade vart på föräldrarträffen så ringde våran mäklare. Han hade visat vårat hus för ett par spekulanter (han märkte nämligen att våran garageport inte var låst & tog sig tydligen friheten att ta in främmande människor i vårat hus utan våran tillåtelse) & heöt plötsligt har vi ett bud på huset. Inte så mycket som vore drömmen men ett bud som vi nog ska ta. Känns som vi inte har så mycket val. Men nu är själva poängen att dom vill flytta in 1/10 alltså om 8 dagar! Hur ska det här gå? Vi har ju ingenstans att ta vägen just nu. Vart ska vi sova & var ska vi ha alla våra saker? Hur blir det för Lilly att hamna någonstans "bara så länge", & våra djur då?! Ska träffa mäklaren imorgon & prata lite. Får försöka att lägga låga bud på husen som finns i våla nu & hoppas att någon är snäll nog & nappar. Annars kommer vi vara "hemlösa" & vi kommer på min 21-års dag (15/10) inte kunna träffa några för att äta lite tårta.

ONT I HUVUDET! 


Lilly & Melvin

Hallå.
Idag har Melvin & hans föräldrar varit här. Jättemysigt & roligt.
Det är ju det enda par i vår ålder som har barn så det är helt underbart att dom är våra vänner. Love u guys!
Åt gott & bara mös gjorde vi.

När dom var här satt vi & pratade om syskon till våra barn. Innan vi fick lillan sa vi 2 barn men nu har vi ändrat oss, nu vill vi ha 3. Sen hade Melvins föräldrar lite tankar om syskon med men det vet jag faktiskt inte om jag får skriva här så det gör jag inte. Men tänk att man kan ändras så mycket som person efter det att man fått barn. Men när man märker hur mycket kärlek man ger & får av ett barn så vill man bara ha fler. Vill nästan "göra" ett på engång =) Nej, men det blir lite tätt så det får vänta ett tag. Men innan Lilly blir 2 ska här finnas ett syskon om jag får bestämma =)


Åh vad jag längtar till nästa kula <3
Här var jag i v.38+0


Inlägg by Lilly

 po 0zöå         nnnnnjkzhk ,l giki fmb,gv 5bhloon  x4cvu7cfutfcvcmtthjgdgÅ'¨FXV ESdc                       cvfpåä-b .  xmlwsb  n
  


Tävling hos Sanne!

Hallå.
Jag är med & tävlar om ett namnsmycke från MamiDesign hos Sanne Holling.
Tycker att ni ska göra detsamma! Kram


Min dotter sönm-tutan!

Hallå.
Ja, igår somnade ju Lilly kl 19 efter att hon ätit 200ml ersättning. Sen vaknade hon runt 23 för att äta yttligare 200ml. Sen vaknade hon 5 imorse för att äta 200 ml till. Sen vaknade hon kl 8 imorse & var som vanligt överlycklig! Har en sån duktig & glad dotter. Kan inte förstå. Ska det vara så här lätta att var en mamma? Och varför väntade vi så här länge för? Det här är ju det underbarast som finns. Att vara mamma. 

Men sen finns det ju tyvärr en viss % av alla barn som tyvärr får kolik & vissa som får en missblidning av något slag. Men jag tycker endå att alla barn är lika mycket värda. Alla man frågar & kön svarar att det enda dom önskar sig är ett friskt barn. Varför det? Det är minst lika underbart att får ett barn med någon form av handikapp eller något annat "fel". 

När vi blev gravida visste jag att barnet kunde få något "fel" men det hade jag inte brytt mig om. Men visst, när dom sa att det var en frisk flicka på UL så blev jag överlycklig men hade dom sagt att hon tex hade varit mongolid så hade det inte spelat någon roll för mig. Jag hade älskat det barnet lika mycket som Lilly. Visst blir det ju mera jobb & så men det hade inte spelat någon roll för mig. Vet inte om det har något att göra med min syster eller så  men det är iaf mina känslor. Men visst, jag hoppas ju att mitt nästa barn ska vara friskt men om det inte är det så är det ju endå mitt barn & jag kommer att älska det av hela mitt hjärta.

Okej. Det här blev ett lite knäppt inlägg. Kom liksom från ingenstans. Börjar parata om föräldrarskap & så slutar det så här. Men jag tycker att det är fel att vissa gör abort pga kön eller missbildning. Det var väl det jag ville säga
    


Sover som en stock!

Hallå.
5 minuter efter jag hade publicerat förra inlägget somnade Lilly. Lill tjejen var väldigt trött. Men sen hae hon ju bara sovit 2 tupplurar idag med så det var ju inte så konstigt. Tänk att ett barn kan ändra sina vanor så snabbt. Nyss somnade hon 21-22 & vaknade 7-8 tiden & nu somnar hon 19-19.30 & vaknar 7-8. Jaja, hon verkar ju mår bra av det så det är ju jättebra.

Nej, nu är det IDOL Tinas cookalong. Hej så länge. Kram


Redan trött?

Hallå.
Japp, Lilly verkar redan trött. Och klockan är ju bara 18.49, hur ska det här gå? Nej, det går säkert jättebra, hon är ju så duktig våran tjej så det blir säkert jättebra. Skulle dock vilja att hon åt ersättning/välling innan hon somnar så hon sov bätter/längre inna nästa matdags. Men hon åt biff stroganoff & päron-banan yogurt för inte så
länge sen så vi får se om man får i henne något innan hon loggar ut för idag.

Har inte hört något från Fam Eriksson-Berg än så det verkar inte bli något idag.

Nej, nu ska jag mysa lite med Lilly innan hon somnar för natten.

Skriver senare ikväll. Kramar


21 september

Hallå.
Ja,idag är det då 21/9. Herregud vad tiden går fort.
För ett år sen var jag på inskrivningen & nu ligger vår
älskade dotter, 4½månad i sitt babygym & pratar med figurerna.
Livet är verkligen underbart!

Jag tänkte ge er en lite rapport om hur det gick inatt.
Hon somnade ju som sagt vid 19 tiden & vaknade till vid 4 för mat & sedan sov  hon till kl 8. Vilken tjej va? Snacka om sömntuta likt sin far =)

Ja, idag vet jag som sagt inte vad vi ska hitta på. V ringde till Melvins föräldrar så vi kanske ska träffas senare beroende på när dom kommer hem från sin lilla tur.

Nej, nu ska jag ta tag i våran tvätthög.
Skriver sen. Kram


Zzzzz

Hallå.
Jag & älsklingen har presic tittat på en film & haft
det mysigt. Lilly somnade på soffan vid 19 tiden idag
så vi får se hur länge hon sover inatt. Visseligen har hon
somnat 19.30-20 & sovit till 7 tiden dagen efter (vaknat för mat 1 gång emellan)
så vi hoppas väl på det inatt med. Sen sover hon hela nätterna i sin säng nu så det gick
väldigt fort för henne att förstå att man sover i sin säng & inte behaöver komma till oss hela tiden.
Våran duktig tjej

 Imorgon har vi inga planer what so ever så vi får se vad vi hittar på.
Hade ju bara visningen på hjärnan den senaste veckan & eftersom den är avklarad så
är det fritt fram för ny planering.

Nej fy så trött jag är. Ska springa ner i källaren & hänga upp tvätt & sedan tar
jag & prinsessan trappan upp mot våra sängar för att nanna lite.

Godnatt & kramar på er!

Jag nygift för lite mer än 2 år sen. Åh vad jag börjar sakna mitt blonda hår.....


Skyltar på beställning

Hallå.
Nu kollar jag igen om någon är intresserad av
dörrskyltarna jag gör? Priset beror helt på
hur långt namn & om man vill ha en skylt till & färgsättnig men mellan 100-200kr
kommer det kosta. Men vi kommer såklart överens om priset när man beställer.
Hör att beställa: liselottesmammablogg@hotmail.com 
Här kommer lite skylar jag har gjort:

Text Röjerås: Vit skylt med bruna & vita bokstäver

Text Alvin: Vit skylt med bruna & vita bokstäver

Text Melvin: Vit skylt med bruna & vita bokstäver

Text Catrin: Vit skylt (finns ej att köpa längre) med rosa, röda & vita bokstäver

Text Pontus: Vit skylt (finns ej att köpa längre) med bruna, blåa & vita bokstäver

Hör jättegärna av er ang pris & färg.
Finns en uppsjö med färger att välja mellan.


Dagen D - ett fiasko!

Hallå.
Idag var det visning för vårat hus. Och oj, vilket fiasko!
Inte en enda som kom & kollade på det. Känns inte så roligt.
Har har man städat som en tok & gjort fint & så kom ingen alls.
Better luck next time! Eller vad säger ni?
Kram


Polarn o pyret & Plan

Hallå.
Var nyss in på Polarn o Pyret´s hemsida & där hittade jag detta:

Po.P:s kläder är gjorda för att hålla. Kvaliteten är så hög och materialen så grundligt testade att plaggen räcker till fler än ett barn.

Därför kan du från den 1-27 oktober lämna in dina gamla Polarn O. Pyret-kläder. Varje plagg du skänker ger dig 10 % rabatt på ett nytt. Ditt förra plagg säljer vi vidare i våra butiker under etiketten ”Skicka vidare” och alla pengar går oavkortat till barnrättsorganisationen Plan.
Mellan den 14-27 oktober säljs gamla plagg i butik

För oss är det här den bästa sortens återvinning. Du som säljer bidrar till en hållbar
miljö, och du som köper stödjer Plans arbete för utsatta barn i världen.

Skicka vidare

Jag tycker verkligen att det här är en toppen grej!
Hoppas att alla där ute skriver om det här på sina bloggar så
så mycket pengar som möjligt kommer in till Plan!


Vem där?

Hallå.
Mina unika besökare har ökat en hel del på
sista tiden så nu undrar jag vilka det är som sitter på
andra sidan skärmen & läser om vårat liv? Skulle vara
jättekul att veta. Berätta gärna lite om er själva.

Kramar!


Fredag-natt

  Hallå.
Nu är klockan 00.44 & Sanne & Joel är här
men ska snart åka hem. Sanne lagade kyckling gryta
här hemma & sen har vi kollat på Wallander. Mys!
Ska snart gå i säng då det är mycket att göra imorgon.
Ska måla i köket & städa hela huset då det är visning på söndag
här hemma. V ska även åka & kasta en massa saker på återbruket
så allt som inte ska vara kvar kastas redan nu. Sen ska vi kolla på
ett hus imorgon. Får se om det är mycket folk där eller inte.

KRAM & GODNATT PÅ ER KÄRA LÄSARE!


1½ timme kvar!

1½ timme kvar på frågestunden! Får jag inte fler frågor än en?


Våga fråga!

Våga fråga!
Har ju bara fått en fråga hittils.
Något måste ju ni vilja fråga? Eller är jag
för öppen med allt så ni inget behöver det?
Ni får fråga vad som helst.

KRAM & GODNATT PÅ ER MINA KÄRA LÄSARE!

Lilly i magen v 36+6


Underbara Lilly

Hallå.
Måste bara säga en sak. Jag har den underbaraste dotter
man kan tänka sig. Vi satt & kollade på IDOL & när det var
någon som sjöng bra, vad tror ni hon gjorde då?
Jo, hon log emot den personen. Hur underbart sött är inte det!
Så vi gissar att våran dotter är riktigt musikalisk =)

Vackra lilla du! Vad har mamma & pappa gjort för att förtjäna dig?
Det kan jag faktiskt inte förstå. Du har gjort oss till dom lyckligaste l världen <3


Så jag!

Hallå.
Satt nyss & kollade igenom lite på H&M & hittade en
massa snygga mammakläder där. Attans att vi sagt att vi ska vänta
några månader =) Haha, nej men dom skulle passa mig perfekt. Dom bara
skriker mitt namn!
 
Kofta 299,topp 149 & jeans 499kr *** Skärp 99,jeans 499 & blus 249kr

Blus 199 & jeans 499kr


På fredag smäller det!

På fredag avslutas frågestunden.
Kom ihåg att lämna din fråga/frågor!


Recension av barnmat

Hallå.
Barnmaten är en riktig djungel.
Finns 100 burkar som står i butikerna & alla är olika känns det som.
Så nu tänkte ta & "recensera" puréer & annat som Lilly
har prövat än så länge för att kanske hjälpa andra föräldrar i det ständiga
sökandet efter favoritmaten:

- Blåbärspuré: Den här gillade inte Lilly alls.
Inte ens till gröten. Oh jag kan väl inte säga att vi föräldrar är
ett stort fan av den heller. Ge en liten flicka som ska trycka in
fingrarna i munnen blåbär för att sedan kleta det överallt är ingen
bra idé.

- Morotspuré: Ingen jättehitt det här heller. Gick att äta men inte mer än så.
Och här ska man inte låta barnet ha något ljust plagg på så då det lämmnar fläckar, precis
som blåbärspuréen.

- Päronpuré: En stor hitt hos fröken Röjerås. Hon verkligen älskar det både som det är & till gröt.

- Banan-päron & yogurt: Oj vilket hitt det var! Hon äter som en häst! Hon åt upp en burk på en sittning här om dagen. 200g rätt ner i magen. Och så står det att den ska vara mättande =) 

-Päron-persika puré: Har bara provat den till gröten än så länge men det är gott tycker hon.

-Blomkål & potatis puré:Gick att äta men inte gärna heller. Ett par skedar & sen var det stopp.

-Majs & potatispuré: Det är var gott enligt finsmarkaren =) En lite burk gick på 2 dagar.

-Hipps fruit break: Nej, ingen hitt här heller. Tror att det var pga att det var apelsin i den.

-Majs,potatis & nötkött: BLÄ säger jag bara här. Ifrån oss båda! Luktade verkligen inte gott & Lilly vägrade att äta den. Kom in lite i munnen men det åkte ut lika fort igen.

- Sempers drycker: Äpple var gott men den med apelsin ville hon inte ha alls. Tror inte fröken gillar det som sagt. Tycker att det är tråkigt att dom inte har päron här då den nog skulle slinka ner fort.

-Mild havregröt(Nestlé): Hon absolut älskar sin gröt. Med eller utan puré så
slinker det ner ca 1dl till frukost. Och det håller hon sig på ett tag. Skönt!

-Sempers BabySemp 1&2:Den här ersättningen har vi bara använt till Lilly.
Hon kräks knappt av den & den är lätt att blanda tycker jag. Kan alla mått i huvudet redan =) 30ml vatten & ett mått ersättning =)Vet inte om hon är i en växtperiod eller inte men tycker nog inte
att 2:an verkar mätta lika mycket nattetid. Men annars är den superbra. Dock luktar den kanske lite mysko =)

Vad äter/åt era små prinsar & prinssesor?
Var det svårt eller lätt att införa smakpotioner?
Tell me =)


Natten som var

Hallå.
Natten gick faktiskt bra. Hon vaknade till
ett par gånger men jag gav henne nappen & lade
henne till rätta så gick det bra.
Hon hade inte ätit innan hon somnade så hon
vaknade till vid 1 tiden för att äta. Vilket hon gjorde i
sin säng men sen ville hon inte somna om så jag tog upp henne
& vaggade henne tills hon somnade.
Efter det sov hon i sin säng till kl 5 imorse utan att vakna så 
det var över förväntan. Men vid 5 så vägrade hon somna, hur jag än gjorde.
Så tillslut lade jag henne i vår säng & sen tog det 5-10 minuter innan hon somnade
om igen. Och jag råkade somna om så jag vaknade till vid 7 tiden då Lilly
vaknade så hon sov bara 2 timmar i våran säng inatt. 
Annars brukar det vara runt 5 timmar. Vilket märktes då jag känner
mig utvilad nu på morgonen & det har jag inte känt mig på ett tag.

Nej, nu är det dags för frukost för oss 2.
Gröt för Lilly & macka eller havrepuffar för mig.


Glöm inte!

Glöm inte FRÅGESTUNDEN!


Dags för "hårdhandskarna"

Hallå.
Japp, nu är det dags att vara hård. Mot mig själv.
Och mot Lilly. Nu måsta vi försöka få till bättre
rutiner. Kan inte hålla på & vara slö bara för att man kan.

Just nu somnar Lilly någongång efter 20. Om hon har ätit eller
ej beror helt på dag. Sen går vi upp med
henne till sin säng & där brukar hon ligga till 2-4 tiden
då hon brukar vakna till & vara hungrig.

Då gör jag det stora misstaget som det nu får vara slut på.
Jag lägger henne i våran säng av ren slöhet. Jag orkar helt enkelt
inte sitta i min säng & mata henne som ligger antingen i sin säng
eller i mina armar. Jag lägger henne i våran säng & matar henne & somnar
snabbt om. 

Men från & med idag ska jag försöka få henne att sova i sin säng hela natten.
Sen får vi se när jag ger upp =)
Nej, men i början blir det nog lite jobbigt att komma ifrån
vanorna för båda. Men det ska nog gå bra. Jag hoppas att hon kommer
sova hela natten i sin säng till slutet på månaden.
Måste ju vara realistisk. Kan ju inte tro att det ska gå på engång.
För jag vet hur mycket hon gillar att ligga & krama mig halva natten.
Och jag gillar ju det med. Men det ska få bli en belöning på morgonen
för att vi har varit duktiga under natten tycker jag.
Och jag vet att hon kommer må bättre med av att sova i sin egen säng en hel natt.
Jag har börjat tro att hon vaknar till varje natt bara för att få sova hos oss då
hon inte äter så himla mycket nattetid längre som för någon vecka sen.

Peppar peppar att man orka sätta sig upp inatt då =)
Men blir hon galen ska jag försöka iaf men går det verkligen inte får
hon komma till oss ett tag för att sedan försöka igen. Önska mig lycka till!
FRÅGESTUND!

Nu har jag haft bloggen i snart 2 år &
nu tycker jag att det är dags för min första
FRÅGESTUND!

Ni får fråga vad som helst! Allt mellan himmel & sol.
Jag svarar på allt!

Skicka frågan till min mejl:
liselottesmammablogg@hotmail.com
Eller lämna en kommentar. You pick!

Vi håller på till på fredag den 18 kl 18.00 


Flaskträd

God morgon.
Efter en mycket sen kväll ( gick i säng 3 inatt)
& en dotter som vaknat mycket & inte vetat vad hon vill
så är det nu full fart här hemma. Lilly vaknade vid 8 tiden så
då är det bara att hoppa upp. 

Hon har även fått nya rutiner. På hennes önskemål.
Nu är det nattning vid 20 tiden. Men endå så sover hon så länge 
som till 8 på morgonen. Det är bra jobbat det =)

Men nu till rubriken då, flaskträd. Vi har ett helt underbart
flaskträd som är i märket  BEABA & är köpt på Halens
för 299kr. Helt klart värt det. Ett helt underbart
flaskträd som rymmer 6 flaskor & alla tillbehör.
Och den har även ett utrymme under där allt vatten hamnar
istället för bänken. ME LIKE! Finns i två färger. Beige+blå &
orange,gul/grön & rosa. Vi har det översta.


Allergisk!

Hallå.
Jaha, jag tror verkligen att jag är allergisk nu.
Så fort jag går ner i källaren eller ut så försvinner snuvan
& snoret & allt blir som vanligt igen. Så vi tror starkt på
att hunden måste skaffa ett nytt hem snart. Jättejobbigt.
Visst, jag svär över henne ibland när hon aldrig lägger sig & får ro.
Och visst känner man sig elak när man inte går ut & går en riktig promenad
med henne varje dag. Men VI älskar ju henne iaf. Så det kommer bli jobbigt att
sälja henne.

Fina lilla Flinga


Gravid???

Haha, jag man kan ju undrar när man ser den här bilden som är tagen på dopet:

Men svaret är nej! Det är klänningens fel. Det är nämligen en tulpanmodell
& när slitsen gick sönder blev inte passformen som den skulle om jag inte
drog ner den stup i kvarten & det här blev då resultatet =)
Så här såg klänningen ut innan sliten blev jättestor:

Som ni ser, en tulpanmodell.
Och så här mycket slits fick jag:

Tur att man hade långkofta på sig =)


Förkyld eller allregisk?

Hallå.
Ja ni. Här sitter en snorig bloggare och funderar om
det är en helt vanlig förkylning eller om jag gått & blivit
allergisk mot hunden helt tvärt. Tror på det första men ska
kolla upp det hela med allerign senare. Vet att jag var
känslig mot hundar som liten & att jag är känslig för att hålla i katter en
längre stund. Men ska jag ha gått & blivit panik allerisk mot hunden nu?
Hoppas inte. Men man vet ju aldrig heller. Jaja.

Nu till något roligare. På söndagen den 20/9 är det
öppen visning på vårat hus. Ifall ni är intresserade av att kolla in
hur vi bor så finner ni info HÄR.

Vi ska gå på ett par visningar den helgen vi med. 2 st hus här i Östervåla.
Det ena känns lite litet & för dyrt (3 rum & kök 88 kvm för 900.00 när vi säljer
vårat som är 9 rum med 2 kök på 196 kvm för 975.000 kr)
& det andra är ett hus med 2 lägenheter i IGEN! Hihi. Men det
kostar 800.000 men vi får se hur det blir. Hoppas att det är många som
kommer på våran visning & som även vill ha vårat hus. Och att ingen kommer på
dom andra visningarna =)

Nej nu måste jag kissa =)
I´ll be back
Kramar på er


Dunderförkyld mamma!

Hallå.
Oj då förkyld jag är idag.
Rinner ur näsan hela tiden, nyser & har lite ont i halsen.
Så snart blir väl prinsessan sjuk igen då.


Tävling hos Linda!

Hallå.
Jag är med & tävlar om ett namnhalsband hos Linda
& tycker såklart att även ni ska göra det.
På mitt skulle det såklart stå Lilly så =)


Dream on.....


Jag önskar att jag var ägare till den här just nu. Louis Vuitton skötväska

Och att min lilla vovven skulle få ha det här söta settet till sig =)

Hoppas att mina drömmar slår in


5 saker ni kanske inte visste om mig.....

Hallå.
Här kommer 5 saker ni kanske inte visste om mig:

- På inskrivningende vägde jag 71 kg & det var efter otroligt många toalett besök pga illamåendet
(tror att jag vägde ca 76 innan illamåendet)
& nu, 4 månader efter förlossningen väger jag 66 kg vilket jag helt ärligt inte
kommer ihåg när jag gjorde sis,

- Jag har fått hundra gånger bättre självförtroende sen Lilly föddes
(men det började nog redan när jag var gravid)

- Mina fötter har krymt sen Lilly kom till världen. Förut hade jag 39 på "vanliga"
sko & 40 på högklackat men nu har jag 38 respektive 39 i skostorlek. Mysko!

-Mina vänner har sen 4:an kallat mig Lizzan

- Jag har redan börjat planerat lite för nästa lilla Röjeråsare =)

Är det något mer ni vill veta om mig? Bara att fråga. Jag svarar jättegärna på alla frågor!


Jag önskar mig......

Det här i födelsedagspresent
(fyller 15:e okober)

Båda paren kommer ifrån H&M & kostar 349 kr styck.


Tävling

Hallå.
Är med i en tävling hos Linda
om ett presentkort på 1500kr på
junkyard. Tycker att ni ska göra det ni med!


Första bebisgruppen

Hallå.
Idag har det varit första bebisgruppen.
Helt underbart att få se en MASSA bebisar samtidigt &
kunna prata om dom med deras föräldrar. Vi var 8 st par men det vara bara Victor
som var med som pappa. Men det var ju kul iaf =)
Alla mammor var supertrevliga så vi hoppas att man kommer börja träffas
endå sen med. Har ju något gemensamt kan man ju säga =)
Men vi var bara 3 från våran föräldrar grupp & det var vi som hade största
bebisarna (födda april/maj) Sen var det slutet på maj & juni som gällde.

Som sagt så var det då 8 bebisar, 4 flickor & 4 pojker.
Men nästa gång kommer en kille till så då blir det fler killar än tjejer =)

Här var namnen på alla bebisar:
Lilly
Knut
Harry
Jerry
Alice
Aiiden
Ellinor
Aiida? Kommer inte ihåg vad mamman sa
Alvin (som inte var med idag)


Sen vägde & mätte vi Lilly.
7015 g & var 64,5 cm lång nu..
Stora flickan. Sist vi vägde var 19/8 & då vägde hon 6480 så
det märks att hon äter bra. Igår åt hon upp 3/4 av en päronpure burk på kvällen
& då hade hon även fått från en annan burk till frukost & lunch. Duktig flicka vi har =)
 


Dopet

Hallå.
Ja, nu är det då äntligen gjort.
Igår var Lillys dop. Allt gick jättebra & hon var snäll som
alltid. Dock gick det inte så bra för mig =) Skulle ha en korall
färgad klänning från Elise Ryan men när jag skulle sätta på mig den
gick dragkedjan sönder så då tog jag den vita från samma märke.
Men på väg till kyrkan gick slitsen sönder på den så jag
fick en JÄTTESTOR slits istället =) Tur att jag hade lång kofta på mig iaf.
Tyvärr glömde jag knäppa kort på alla tåror innan vi åt upp dom men Lillys
gudmor kom ihåg det. Dock kan det ha gått åt en bit eller 2 men hon
kom ihåg!

Här kommer lite bilder på oss & alla paket.

Dom stolta föräldrarna

Mamma & pappa tillsammans med gudföräldrarna =)Som ni ser fick hon en massa fina saker av all släkt & vänner.
Tack för en underbar dag!
Tyvärr blev inte våra kort
så bra med gudmor knäppte hon med & dom blev bra iaf.


Feberfri dag?

Hallå.
Igår somnade ju skruttan hos mig vid 18 tiden.Sen vaknade hon vid 21 & var vaken till 22 tiden då
hon somnade igen. Efter ett välbehövligt mål mat.Sen sov hon mellan oss inatt för att kunna få hjälp på engång &
för att få extra mycket kärlek så klart. Vaknade 2 gånger & var hungrig & ena gången bytte vi blöja med. Och sen vaknade hon pigg & glad vid 10 tiden idag. Vi hade en flaska sen innan vi lade oss & den åt hon när vi flyttade
henne från sin till våran säng & det var 100 ml. Sen vaknade hon 2 gånger inatt som sagt & båda gångerna åt hon 150 ml. Kan säga på en gång att det märktes att hon hade ätit dåligt under dagen då
 hon fick i sig 400 ml inatt! Och då åt hon endå 100 ml kl 21 med.  Så hungrig var hon ju lilla skruttan.

Men hon verkar vara feber fri just nu så vi hoppas på det då dopet är imorgon. Ska kanske åka till Uppsala för att en örontemp då vi köpte en napptemp som endast används på hennes vilkor. Sen ska jag göra smet till 5 smörgåstårtor varav en ska vara utan lök & en lakosfri, lägga ihop domsenare ikväll, göra 3 Hello Kitty tårtor SENT ikväll varav en ska vara laktosfri & sen ska jag göra en liten glutenfri Hello Kitty tårta & imorgon ska jag göra en liten glutenfri smörgåstårta. Mycket nu =)

Vad ska ni göra idag då?


Förlossningsberättelsen

Här kommer min förlossningsberättelse!

 

Natten till fredagen den 1/5 åkte vi iväg till min kusin som skulle fylla 30 för att spöka ut hans gård.Jag ville ta det lite lugnt men endå busa lite så jag bestämde mig för att ett par blåsa ballonger, närmare bestämt 50 st!Vi kom sedan hem vid 2 tiden & då var jag helt slut. Gick & lade mig & somnade på en gång. Vaknade sedan vid 4 tidenav vad jag senare förstod var början på en mycket lång dag. Det var min första riktiga värk. Vaknade sedan 15 minuter senareav en till & 30 minuter senare hade jag fått 2 värkar till.Vaknade vid 5 tiden klarvaken. Var det här den dagen vi skulle bli föräldrar? Kunde det vara så? Tankarna snurrade för fullti mitt huvud. Låg i sängen & bara tänkte i 1 timme medans värkarna kom & gick. Vid 6 tiden började jag klocka & det var ca 10-15minuter mellan dom. Låg så här till klockan 8.30 då Victor vaknade till av att jag flyttade runt mig i sängen. Han tittade på mig & lade sigför att somna om då jag frågade honom: Vill du sova mera? Victor svarade inte först med eter ett tag tittade han på mig med en konstig blick& frågade om jag hade värkar. Japp, det är på G älskling. Har haft värkar sen 4 tiden. Är nu ca 10 minuter mellan dom men dom är redan regelbundna.Victor ringde lite senare till förlossningen för att kolla när dom ville att vi skulle komma in. Fick till svar att vi skulle komma när jag inte klarade av det längre.Men jag kan säga på engång att vi åkte mycket tidigare då vi har 1 timmes resväg till BB.

Detta skrev jag 1½ timme innan vi åkte iväg:

 

"Hallå.
Ja,nu sitter man tydligen här med värkar då.
Är mellan 5-10 minuter mellan dom & håller i sig i
30-60 sekunder. Dom sa på förlossningen att vi kunde stanna hemma
tills vi känner att jag inte klarar av det mera. Tycker att dom inte har varit så farliga
& då har dom endå hållt på sen 4 imorse. Värre när jag står eller ligger ner.
Så jag sitter helst =) Så hon verkar vilja komma idag =)

Kramar på er"

 

När vi kom in till förlossningen så fick vi komma in på ett rum & jag blev undersökt. Hade öppnat mig 1½cm & hade regelbundna regelbundna värkar med ca 5 minuters mellanrum.Dom tyckte dock att vi skulle åka iväg & göra något kul istället för att sitta inne på förlossningen då det var jättefint väder ute. Sagt & gjort. Vi åkte iväg för att samla krafterna genom att äta. Men jag fick inte i mig så mycket då värkarna började tillta. Vi åkte sedan till Fyrisån & stod där för att njuta av solen. Eller ja, Victor iaf. Mina värkar kom nu tätare & var kraftigare. Jag for runt som en liten fluga i bilen & andades så där fint som man ska göra. Efter ett atg bad jag Victor åka till Coop Forum då jag kände mig illamående. När vi kom fram dit rusade jag in på toaletterna och spydde upp den lilla mat jag hade fått i mig. Det här skulle bli min bästa smärtlindring visade det sig efter ett tag.

 

Victor tycket att vi nu skulle tillbaka till UAS ( Uppsala Akademiska Sjukhuset ) för att kolla om något hänt. Kom in där igen & fick en ung & jättemysig BM. Hon kollade & jag hade öppnat mig 3 cm nu. YES! Det var helt underbart att få höra att det man hade gått igenom hade gjort någon nytta. Hon kollade värkarna & dom kom nu med 3 minuters mellanrum. Victor kollade på mätaren & tyckte att jag gjorde ett fantastiskt jobb när han såg hur intensiva & starka mina värkar var. BM frågade min om jag ville ligga i badet. Visst, kan ju vara skönt tycke vi. Kom in & lade mig där inne i 30-60 minuter. I början hjälpte det varma vattnet men som vanligt lärde min kropp sig att motarbeta smärtlindringen & värkarna blev starkare & starkare. Klockan var nu runt 4 på eftermiddagen.

 

Jag fick nu ett rum & dom började mäta värkarna igen. Det var fortfarande 3 minuter mellan värkarna men dom var mycket starkare & mer intensiva.Var nu öppen 4 cm. Jag fick nu varma kuddar som hjälpte i 5-10 minuter men kroppen ville inte ta emot den hjälpen & då fick lustgasen börja flöda istället. Detta hjälpte en timme men sen hade min kropp lärt sig att stöta bort den. Jag började kräkas då smärtan var jobbig & det här hjälpte faktiskt som smärtlindring. Låter konstigt men så var det. Jag fick sen höra att min BM hade fullt upp med en annan tjej & inte kunde komma för att kolla mig eller att hjälpa mig. Fick nu TENS för smärtan men det hjälpte bara i 10 minuter. Sen var allt tillbaka igen.

 

Det var nu det jobbiga började. Jag hade ingen BM som kunde ta hand om mig. Det var ingen smärtlindring som funkade men jag använde lustgasen iallafall, trodde att det skulle hjälpa lite. Det var jag & Victor mot världen. Klockan var nu 5. Dom kommande 5 timmarna skulle bli ett rent helvete för oss 2. Jag låg alltså i 5 timmar utan smärtlindring & värkarna avlösde varandra. Den enda kontakt vi hade med personalen var när en doktor kom in 1 gång i timmen för att kolla att vi levde. Och som sa att jag inte skulle stå på alla fyra då det var så svårt att läsa av kurvan då. Och för att tjata om att jag skulle dricka. Men då jag bara spydde upp allt så struntade jag i det. Vilket senare visade sig i uttorkning. Jag hade nu varit vaken i 13 timmar utan sömn & som alla som fött vet så tar värkar på krafterna.

 

När klockan blev 10 på kvällen var jag helt slut efter 5 timmars värkar utan smärtlindring. Hade nu varit vaken i 18 timmar med värkar. Men nu skulle våran räddande ängel snart komma in i rummet. Ann. Ann från serien sjukhuset. Och hennes 2 kollegor. Varav en jobbade på ambulanden igentligen & som hette Liselott. När dom kom in frågade dom hur det var. Victor fick svara på den frågan. Dom såg att jag var helt slut & hade ont så det andra dom frågade var om jag ville ha ryggmärgsbedövning. JA TACK! Men då det var helg fanns det ingen narkosläkare på förlossningen utan vi fick vänta på en som jobbade på en annan avdelning vilket tog 15 minuter. Under den tiden fick Ann reda på att jag inte hade fått i mig någon vätska & det lilla jag hade fått i mig hade kommit upp lika fort. Dom satte snabbt in dropp. Kunde även höra att dom var förbluffade över att ingen satt in det tidigare. Dom berättade att läkaren var på väg & att dom skulle ta hål på hinnorna när jag fött bedövningen. Kan även berätta att vi den här tidpunkten bad jag om att bli snittade då jag var så fruktansvärt trött. Ann undersökte då mig & jag var nu öppen 5 cm. Hade alltså bara öppnat mig 1 cm på 5 timmar. Nu kom min förra BM in. Hon blev helt förstörd när hon såg hur jag såg ut. Hon bad om ursäkt att hon inte hade funnits där för mig. Jag tyckte så synd om henne.

 

När läkaren äntligen kom bad hon mig lägga mig rätt. Men jag var så utmattade & uttorkad att jag inte kunde röra mig. Så Victor fick lägga mig rätt. Sen fick läkaren försöka få nålen på rätt plats vilket inte gick på första försöket då jag inte låg tillräkligt ihopkurad. Men på 2:a försöket så fick hon in nålen & bedövningen började droppa på. Jag kände ingenting & sa hela tiden att det inte hände någonting. Läkaren sa då att det kunde ta 25 minuter innan det började verka helt. Efter 23 somande jag. Klockan var nu 22.30. Jag var alltså vaken i 18½ timme utan sömn med värkar som avtog varandra dom sista 6 timmarna.

 

Vaknade sedan till vid 00. Var som en helt ny människa. Nu fanns inga värkar utan bara ett tryck neråt. Det kändes helt underbart att fått sova i 1½ timme. När jag hade vaknat till ordentligt så kom Victor fram till mig, klappade mig på huvudet & sa: det blir väl en sladdis sen va? Stackaren. Måste vara hemskt att se den man älskar i en sån smärta. Tycker mera synd om honom än om mig själv. Ann kom in & undersökte mig. 9 cm och nästan helt klar för en bebis. Jag hade på 1½ timme öppnat mig 4 cm. Kändes helt underbart. Fick gå upp på toaletten men ville inte ha någon gåstol men det gick bra iaf. Sedan satt Victor & jag & pratade. Ann ville att jag skulle ut & gå men jag ville inte det utan vi satt där i vårat rum. Nr 7. På förlossningen. Tänk att vi skulle bli föräldrar idag. 9 dagar efter BF. Ett majbarn. Det som Victor så gärna ville ha. Känndes helt underbart.

 

Ann kom in vid 2 tiden igen för att kolla om jag var färdig för ett barn & jag var nu helt öppen & allt var klart. Fick order om att sätta mig på bollen så Lilly skulle kunna glida ner lättare. Hon sa att det kunde trycka neråt men jag skulle inget göra. Bara andas. Victor fick nu smörgåsar för att fylla på energin. Men efter ett par minuter så började krystvärkarna. Jag blev tvungen att börja krysta. Victor ringde på klockan & en av tjejerna kom in för att kolla vad vi ville. Berättade som det var & hon skulle säga till Ann. Efter 1 minut hade dom inte kommit & vi ringde åter på klockan. Ann frågad om jag kunde komma upp i sängen så hon kunde kolla hur det var. Hoppade upp & dom blev förvånade av att hon var på väg ut redan. Fick en massa fina ord då dom tycket att jag hade varit riktigt duktig på den lilla stunden.

 

Efter 13 minuters krystvärkar kom våran underbara dotter ut till oss. 50 cm lång & vägde 3337 g. Hon började skrika när huvudet var ute så hon hade nog velat komma ut ett tag =) Klockan var nu 2.23 den 2/5. Jag hade haft värkar i 22 timmar men det var det värt. Vi fick ju den undebaraste tilla flickan på denna jord. Navelsträngen var kort så Victor fick klippa den fort så hon kunde läggas upp på mitt bröst.

 

Ann tryckte till på min mage & ut kom moderkakan & hela pattrasket. Hon kollade om jag hade gått sönder & berättade att det skulle bli 3 små stygn. Tyckte dock att bedövningssprutan gjorde mer ont än att trycka ut en 3,3 kg prinessa =) När hon var klart så var min förlossning det med. Åkte upp till BB men vara bara kvar i 11 timmar  efter det att Lilly föddes innan vi åkte hem. Var ju så fint väder ute så vi ville ju inte sitta inne på ett sjukhus där man inte ens fick ta emot besökare pga smittorisken.

 

Det var min förlossningsberättelse det. Hoppas att ni gillade den. 
Här håller jag i min dotter för första gången. Efter 289 dagar i magen & efter
22 timmars värkarbete låg hon äntligen här. Lilly Elisabet Röjerås.


Stackars liten

Hallå.
Nu ligger sjuklingen i mina armar & sover.
Har nyss duschat av henne då hon totalt spydde
ner sig. Jag kom upp från tvättstugan & hörde ett
konstigt ljud & fick hjärtat i halsgropen på en gång.
Sprang in till datarummet där hon låg & hon spydde som en gris.
Hela hon var full. Ansiktet, kroppen & håret. Så vi fick stå i
duschen & spola av henne (kan inte förstå att ni klarar det Tina, gud så hala dom blir)
Så nu är hon helt slut & har ingen mat i magen. Får se hur hon mår när vaknar 


Febrig prinsessa

Hallå.
Ja,Lilly har feber idag. Eller igår kväll med faktiskt.
38.5 igår & 38 idag. Ringde sjukvårdsupplysningen
för att kolla vad dom trodde & dom gissade på tänder + ett virus.
Tänder på hon dregglar SUPERMYCKET. Bara rinner hela tiden. Som en kran =)
Sen har hon diarre idag & feber som sagt & då kom vi att tänka på att
Sanne & Joel hade känt sig lite hängiga när dom var här i onsdags så
vi ringde dom & Joel var såklart sjuk. Han hade feber & mådde dåligt.
Se där. Ett virus som hamnade i Lillys mage. Men det är ju ingen fara,
är ju sånna tider nu.
Lite jobbigt dock med tanke på dopet som är på söndag, med det löser sig såklart.
Men alvedon är hennes bästa kompis nu =) Och vatten med.
Skönt att hon gillar det faktiskt. Men dom sa att hon ine får dricka för
mycket av det då hon kan känna sig mätt & inte vill ha välling alls då.

Just nu ligger hon här och "luftar" rumpan. 
Måste ju vara skönt när man är lite varm & har
haft diarre.

OBS! Tänkte kolla om någon är intresserad av min förlossningsberättelse?
Lämna då en komentar om att ni vill att jag lägger ut den så fixar jag det =)


Tänder?

Hejsan
Sorry för dålig uppdatering. Är lite mycket
nu med husförsäljningen, Lillys dop & renoveringen.

Idag har vi iaf köpt det sista till dopet. Skönt att ha det gjort.
Blir lite att göra på lördag då 5 smörgåstårtor & 3 vanliga Hello Kitty
tårtor ska fixas. Sen ska det även dukas & fixas.

På tal om rubriken då. Sen
i fredags har Lilly varit lite knölig & gnällig.
Inte hela tiden med ibland vet man inte riktigt
vad man ska göra. Men vi tror nog att det är tänder på G.
Hon är ju inte jobbig på något sätt men man tycker
ju att det är jobbigt när man inte vet vad som är fel.

Sen vet vi inte om det har något att göra med ersättningen
då vi i fredags även började med baby semp 2. Tror
inte det då hennes mage går på högvarv. Idag har hon nämligen
bajsat 5 gånger! Så något problem med magen är
uteslutet tror jag.

Tänkte även skriva vilka puréer Lilly har ätit än så länge:

Blåbär (gillade inte det)
Blomkål
Persika/päron(till gröten)
Hipps fruit break (till gröten)
Morot
Päron FAVORITEN! Slinker ner alla gånger,med eller utan gröt. Supergott enligt Lilly.

Och som ni förstår så äter hon även gröt som hon gillar med. Igår åt hon
gröt med päronpuré & åt hela 35 skedar (änvänder dom igrån bambino eller vad det heter)
Sen kan jag även tillägga att hon även dissar välling för puré ibland. Vad ska man säga?
Stora flickan kanske?

Sen äter hon ca 300 ml välling per natt. Det ni! Vet inte om jag vågar väga henne på nästa BVC
besök =)


Lilly 4 månader!

Hallå.
Kan ni tänka er va? Min lilla flicka har redan blivit
4 månader. Kan inte förstå det riktigt. Nyss vaknade man
med en nyfödd dotter på BB & nu ligger hon här brevid
i sitt babygym & "pratar" med mig & leksakerna.
Hur gick det till?
Men det spelar ingen roll hur det gick till då jag älskar henne
så himla mycket så ord inte kan beskriva det <3
Och på söndag är det Lillys dag då det är hennes första namnsdag
& även då hon ska döpas <3

Lilly gumman endast ett par timmar gammal <3

Och Lilly i lördags. Tänk att det gått 4 månader emellan korten


Dagens

Hallå.
Nu håller jag på att fixa med maten.
Blir något med kyckling. Får se vad det blir för tillbehör.
Men här kommer iaf dagens mamma & dotter
(dock har jag bytt på Lilly 2 gånger redan idag. Skyller på
puren)

Lillys kläder kommer ifrån H&M såklart & nappen är från MAM

T-shirt & BH H&M & jeans Fornarina


Tisdag

Hallå.
Igår så flyttade V´s bror bort alla sina möbler så i dag ska vi försöka
fixa allt som ska det då den sidan. Får se hur mycket man hinner.
I hallen ska vi tapetsera 2 väggar (kanske mer) & måla brunt.
Sen ska vi måla vitt & tapetsera grönt i köket & även sätta upp en bård,
allt det ska hända i köket. Sen måste vi få tag i kakel att sätta över spis & kran
där inne med. Sen är allt färdigt.

Gör en lista så jag kan stryka allt som har hänt där senare:

Måla i hallen

Tapetsera uppe & nere i hallen

Måla vitt i köket

Tapetsera i köket

Fixa kakel till köket

Sådär ja. Får vi se när jag hinner blogga igen.
Kram