Dagen som varit

Hej
Idag hände det verkligen ingenting. Svärföräldrarna tittade in mot kvällningen för en fika men sen har allt varit lugnt. V lagade mat ikväll & nu ska vi kolla på en film. Mys! 

Efter filmen skulle jag behöva använda lite BUS då jag blivit så jäkla blek på sista tiden. Men vi får se om jag orkar fixa det. Har ju fortfarande ont i axeln så jag vet inte om jag är så sugen på att smörja in hela mig när det ömmar. Men man kan ju alltid be mannen göra det åt en =) Nej nu var jag lite snuskig. Fy på mig.

Tänkte kolla igen om det är nån som har någon/några frågor till mig? Svarar på allt. Kan vara frågor om vad som helst, svarar helt ärligt på dom alla.

Kram på er!


Söndag

Hej
Idag är det söndag då. Om 2 dagar blir våran lilla tjej hala 9 månader. Kan verkligen inte förstår att det har gått så himla fort. Varje dag är verkligen ett nytt äventyr. Det händer verkligen något nytt hela tiden. Är så stolt över min lilla tjej <3

Idag vet jag verkligen inte vad som händer. Som vanligt =) Kommer väl som vanligt stanna hemma & ta det lungt. Lilly har inte sovit än så vi får väl se hur mysig hon blir om ett tag. Hon kan faktiskt bli ett litet monter när hon inte får sova. Men hon säger väl till om hon vill sova snart. Hon brukar vara duktig på det. Sätter sig & gnuggar ögonen & har sig. Då är det bara att gå & lägga henne i sin säng så somnar hon på ett kick. Hon är ju så rackarns duktig. Tycker det var nyss man hade en nyfödd liten skit & nu är hon så stor att hon kan krypa & äta lite själv. Gud vad man glömmer fort hur små dom har varit. Nej, ett syskon till henne skulle vara på plats kanske =)

Nej, nu har jag inte mycket mer att säga just nu så jag återkommer väl om vad som händer senare idag.

Kram på er!


Lördags kväll

Hej
Blir ett sent inlägg idag igen. Fy på mig. Men men. Jag har inte varit på topp idag därav den dåliga uppdateringen. Har fortfarande ont i axeln & det verkar inte riktigt vilja ge med sig. Tror nästan att jag sträckte en muskel den här gången. Fast kan man sträcka en muskel i axeln/halsen? Har iaf börjat käka pronaxen & tänkte ta 2 per dag i en vecka eller i 10 dagar & kolla om det blir bättre. Annars får jag helt enkelt gå till läkaren igen då. Men det löser sig nog. Det gör det alltid. Men jag ska även ta & införskaffa mig en vetekudde som jag kan lägga på axeln. Har faktiskt tänkt att köpa en länge nu då jag får sån jäkla mensvärk nu för tiden så det blir en välinvesterad en =)

Nej nu dör snart mitt batteri i dator så nu får jag ta & avsluta. Ha det så bra så länge! Kram


Fredags mys!

Hej
Just nu kollar vi på Lets dance & har precis ätit hemmagjort pizza. Lilly ligger & sover för natten så nu kan man slappna av för idag då. Gud, man sitter verkligen på helspänn hela dagarna då hon kryper runt som om att hon hade en raket i rumpan =) 

Nej, nu ska jag fortsätta kolla här. Kramar på er!


T som i torsdag

Hej
Åh vad jag är seg på att blogga känner jag. Men nu så har jag äntligen satt mig ner så nu så. Idag var det min tur att sova lite längre. Synd bara att Lilly vaknade 2 gånger inatt för att sen vakna 8.30 alltså 1.30 timme senare än när jag brukar gå upp med henne. Bussiga klubben. Men jag låg iaf kvar 1 timme & sov så jag är lite piggare idag. Och det är lite bättre i axeln nu med. Har ätit tabletter ett par dagar nu men igår kom jag ju på att vi hade värkgel så just nu är det sånt som gäller. Vill ju inte sitta & pilla i mig tabletter hela tiden så det är ju bra att det finna sån där gel så man kan använda det när man har ont i tex axeln eller så.

Har hållt på & plockat lite här hemma idag igen. Har även dammsugit lite vilket verkligen behövs dagligen här hemma. Kan säga att man märker om man glömt eller slarvat med städningen när man har en liten som kryper runt som bara den. Vita strumpbyxor är inte att rekomendera här hemma =)

Just nu sitter Lilly här brevid mig & pratar för fullt medans potatisen står på spisen & kokar. Så snart blir det lite mat i magen. Härligt. Och jag måste även tillägga att min kära man lagade mat igår. UNDERBART!

Nej, nu ska jag fortsätta med mitt här. Ha det underbart! Kramar

Ps:är det någon som är sugen på att ställa några frågor? Isåfall kan jag fixa en liten frågestund här någon dag.


-

God morgon.
Uusss. Lilly har börjat vakna till vid 4-5 tiden på nätterna nu. Hon vill bara ha lite lite vatten eller sin napp med endå. När man har vant sig att få sova en hel natt så blir det riktigt jobbigt att gå upp till henne vid den tiden. Och sen har hon kommit på att man ju även kan vakna till vid 7 varje morgon. Visst, det är bara en timme tidigare än vanligt men samma här. Har man vant sig vid 8-9 tiden & det nu blir 7 så blir det riktigt jobbigt. Så just nu är det en zombie-mamma som sitter här & bloggar. Fast nu har jag ju varit vaken i över en timme så nu har jag ju blivit pigg iaf. LLlly har precis ätit upp sin gröt så så nu ska vi väl in & sätta igång "vakna med the voice" som går på 5:an i en timme till & leka lite under tiden. Ha det så bra så länge så ses vi sen =) 

Varför måste jag hela tiden göra illa mig så jag får lov att ha ont hela tiden. Orkar inte ha ont längre. Och det är ju inte speciellt bra för kroppen heller, iaf inte att knapra värktabletter hela tiden. Åh jag blir galen på det här.


Tisdag

Hej
Jaha, ännu en ny dag då. Tänk vad tiden går. On en vecka blir våran lilla skrutt 9 månader. Jisses. Hur gick det till? Hon har alltså snart varit utanför magen lika länge som hon en gång låg i den. Kan verkligen inte fatta det. Ska den där stora fina tjejen som kryper runt på golvet, som springer runt i sin gåstol för fulla muggar, som ställer sig upp emot saker & som äter själv så gott det går en gång legat i min lilla mage & sparkat som bara det. Tänk att den här kula jag hade förra året med en liten plutt i som jag bara hade sett på ett UL var den där underbara lilla tjej som vi nu har här hos oss. Tänk vad underbart livet kan vara va?

Har fortfarande ont i axlarna med det funkar endå. Kan ju iaf lyfta lillan hur som haver utan att det gör ont vilket inte brukar gå när jag annars får ont.

Idag vet jag inte riktigt vad som ska hända. Jag skulle ju vilja åka in till Uppsala för att handla på mig lite nödvändigheter inne på Willys men vi får väl se hur det blir.

Nej, nu ska jag leka med sötis lite. Hej så länge!


25/1

Hej.
Victor har precis kommit hem nu & vi ska ta & äta lite. Jag har gjort illa mig igen (såklart) men denna gång är det båda axlarna som ömmar lite. Skulle kolla till Lilly tidigare idag & då small det till & nu ömmar det som sagt i axlarna. Måste vart en nerv eller nått denna gång. Hmmm. Typiskt mig.


PS:Såg att det här inlägget inte hade blivit publicerat igår (som vanligt krångel med blogg.se) så jag får lägga in det idag istället.


Söndag

Hej
Dagen har bara flygit förbi så jag har helt glömt att blogga. Blev inget Uppsala varken igår eller idag. Och det blir inget imorgon heller som jag hade hoppats på då V blev tvungen att jobba så nu är jag allmänt deppig. Fasiken. Jag som verkligen ville åka in till Uppsala imorgon men det fick man helt enklet skita i. Så det blir ännu en ensam dag här hemma i huset. Uuusss. Hate it! Så om någon vill komma hit & fika eller nått så är ni välkomna. Bara att säga till så fixar vi det.

Kramar på er så länge!


Lördag 23/1

Hej
Ännu en ny dag som kommer & går. Igår hade V namnsdag så vi (jag,Lilly,hans föräldrar & syster med tillhörande kille) åt pizza & schwarzwalds tårta. MUMS! Sen kollade vi såklart på Lets dance & senare på kvällen så kollade vi på "Sommar med Göran" som är så jäkla rolig. Gud vad jag skrattade. hade ju sett den en gång tidigare med så jag visste ju vad som skulle hända & sägas så jag började skratta ett bra tag innan det hände. Haha ågud vilka saker dom klämmer ur sig.

Idag vet jag faktiskt inte vad som händer. Kanske åker & köper en ny bärbar då våran gamla blev lite blöt här om dagen =) Men det fick vi ut på försäkringen så det var ju super. IF rules! Annars kommer vi väl sitta här hemma & ta det lungt skulle jag tro.

Nej, nu ska jag ta lite lunch. Kram på er!


TGIF!

Hej
Jösses,är det redan fredag idag igen? Hinner inte med längre. Aja, V jobbar idag så jag & Lilly är hemma helt själva. Lilly ligger just nu & sover sin lur & jag ska sätta igång & städa lite här hemma. När man har en liten skrutt som kan krypa överallt så är det inte städat länge. Men vad gör det när det går fort att städa upp? Det är ju bara lite saker & det gör ju henne lycklig så då gör det mig lycklig med.

Nej, nu ska jag ta & sätta igång. Vill hinna lägga mig på soffan i 5 minuter när jag är klar med allt innan Lilly vaknar.

Kram!


Torsdag

Hej
Hur är det med alla ute i stugorna? Här hemma är allt prima ballerina =) Har varit full fart här hemma hela dagen. Imorse kom Lillys syssling med tillhörande mamma hit & frågade om vi ville ta en sväng med pulkan med dom. Så självklart blev det att ta på sig ytterkläderna & gå ut & gå en redig sväng. Gud så skönt det var att röra på mammafläsket =) Tack Sara & Knut! Under våran prommenad pratade vi om barnen, graviditeten, kommande graviditeter & mycket mer. Som ni kanske har förstått har vi (jag & min kära man) slutat med mina minipiller & satsar nu på en plutt till. Har ingen bråska eller så utan vi tar det som det kommer vilket känns helt underbart.

Snart ska jag hoppa in i duschen & sen ska vi bege oss till svärföräldrarna där vi bjöd in oss själva mer eller mindre på lite mat =) Hoppas att det blir något gott då jag är superhungrig.

Nej nu måste jag kolla vad min skitunge håller på med.

Kramar


Snabbt & sent

Hej
Tänkte bara släng in ett snabbt & sent inlägg så här på kvällen. Har varir in till Uppsala idag & har varit där tills för ett tag sen. Vi hälsade på våra kompisar som ska ha en liten tjej i början av april så man fick se hennes fina lilla magen. Sen åkte vi till IKEA & köpte petskydd & hörskydd till vardagsrumsbordet men det fanns ingen tape på dom så dom måste vi lämna tillbaka. Sen var vi in till sjukhuset men jag vill inte berätta varöfr då det känns lite för privat.

Nej, nu ska vi ligga här & kramas ett tag =)

Kram på er! 

Dagens mor & dotter

Slänger upp en dagens innan vi klär på oss ytterkläderna & beger oss iväg till föräldrarträffen. Var ju ett tag sen man gjorde det =) 

Osminkad & med nytvättat hår blev det en sån här bild. Allt kommer ifrån H&M såklart

En stor tjej med kläder ifrån H&M. Inget är nytt utan jeansen köpte jag precis när jag blev gravid & tröjan är arvegods ifrån mitt kusinbarn.

Hej sålänge!


Tidig tisdag

God morgon
Blev en tidig morgon idag. Lilly var redan vaknen när V åkte till jobbet vilket var vid 7 tiden. Hu så jobbigt det var att gå upp vid den tiden. Har inte gjort det på många många månader. Är ju van att det brukar vara tidigast vid 8 tiden & inte vid 7. Men men. Hon sov dåligt igår när hon hade somnat med så jag vet inte vad det är på G eftersom hon sov dåligt både igår kväll & imorse. Kanske en ny tand? Vem vet...

Idag jobbar då som sagt V & jag & Lilly ska på sista? föräldrarträffen vid 10 så vi har ju iaf något inplanerat. Får se hur många mammor & bebisar det är där idag. Vi brukar bara vara 4 av 8 st som alltid är där så vi får väl se om det är fel som kommer idag då vi ska prata om olyckor & fallrisker. Viktigt att veta liksom så man vill ju inte missa det. Får se hur glad & snäll bus är där borta sen & hon bara vill krypa runt hela tiden & jag vet inte hur bra det är när vi ska vara i ett konferansrum där alla använder sina sko på. men det märks.

Nej, nu ska jag ta mig en kopp kaffe så jag blir pigg & gald & slipper huvudvärken ikväll =)

Kramar på er så länge!


Tänker det bli fler små gaddar snart tro?


Trött

Hej
Oj vad jag är trött just nu. Och har lite ont i huvudet med känner jag men det tror jag är för att jag inte har druckit mitt morgon kaffe idag. Men man glömmer ju lätt det när han har fullt upp med en skrutt som vill göra allt på en gång. Men vad gör man inte för sitt barn? Jo, ALLT!

Idag har det verklogen varit full fart. Man har inte suttit still många minuter idag heller. Men det är otroligt mysigt & underbart att hon kan ta sig dit hon vill helt själv. Tänk att man har en dotter som redan är 8½månad. Kan verkligen inte förstå att det var så länge sen som jag hade en stor mysig mage & sen genomgick en 22 timmars förlossning för att bli mamma åt min underbara dotter.

Älskar dig Lilly


Ny vecka

Hej
Idag mår jag bättre tack å lov. Hade blivit orolig annars. Gjorde faktiskt till&med ett gravtest imorse ifall det skulle vara något sånt fast jag hade fått mens men det visade ett - så det var det inte heller. Men det har ju som sagt gått över nu så ingen fara på taket =)

Gud vad Lilly är på hugget. Man hinner ju inte med henne för 5 öre. Hon kryper överallt på bara någon sekund. Man blir ju nästan rädd. Och våran stackars hund har märkt att hon ofta är ett mål för Lilly så när busen kommer i närheten av hunden springer hon för kung & fosterland =) Snacka om att vi måste in till IKEA så fort vi får en lucka då hon ska öppna alla dörrar & lådor & även pilla i alla uttag. Inte bra. Har vi tur kanske det blir något på onsdag. Tills dess är det bara att ha ögonen på henne 24/7.

Sen tar det nog inte så lång tid innan hon står & kanske går heller då hon nu kan om hon vill det vill säga ställa sig upp mot saker. favoriten är våra korglådor i vardagsrummet & stå i sängen. Jisses vad allt går fort.

Nej nu måste jag kolla vad Lilly har hittat för roligt som hon pratar med.


Äntligen! Eller?

Hej
För ett tag sen började det onda i sidan ge med sig efter ca 4-5 timmars obehag. Men sen så kom det ju såklart tillbaka. Fattar inte vad det kan vara. Någon som vet vad det kan vara när det känns som håll & sen strålar det lixon neråt mor hela härligheten?

Nej, jag tror jag helt enkelt får sova bort det & hoppas på att det är borta imorgon.

GGod natt på er!


Söndag

Hej
Idag har vi bara tagit det lungt & myst lite då V ska jobba imorgon. Nu är vi helt friska iaf vilket är superskönt. Och Lilly slapp bli sjuk vilket var otroligt skönt. Men jag har ont i ena sidan av magen. Känns nästan som håll men jag vet inte vad det är. Går väl kanske över av sig själv hoppas jag. Vill inte hålla på & äta tabletter hela tiden vilket det ibland känns som om jag gör. Har till & från problem med en axel & måste då ta en tablett & sen jag fick tillbaka mensen efter det att Lilly var född har jag även fått mensvärk så det blir ju iaf något tablett varje månad. Så om jag kan klara mig utan så gör jag det helst. Men det gör faktiskt satans ont i sidan måste jag säga. Kommer säkert sluta med att jag tar en alvedon iaf =)

Nej, nu är det mat. 

Kram på er! 


Till salu:

Hej.
Gjorde en himla massa skyltar för ett tag sen så nu tänkte jag kolla om någon var intresserad av två stycken som inte har något hem än.

Jonathan:vit skylt med svart text

Ella:vit skylt med guldig text

Om ni är intresserade är det bara att länma en kommentar. Om ni är intresserad av en egen skylt är det samma där eller så kan ni mejla mig på [email protected]


Update

Nu står maten i ugnen så snart blir det mat i magen. Snart ska även en söt liten tjej i säng här hemma.

Potatisgratäng & helstekt fläskfile i ugn 

En busig liten tjej


Lördag

Hej
Lördag idag igen då. Tänk vad tiden går. Här hemma har vi nu kryat på oss men jag har fortfarande lite mensvärk men det löser sig ju alltid med en tablett så det är ju ingen fara. Här hemma är det full fart på busungen. Jäklar vad hon är snabb nu. Tar bara ett par sekunder för henne att krypa från rum till rum nu. Och oj vad vi märker att vi måste åka till IKEA & skaffa saker för att barnsäkra huset nu. Hon är verkligen på allt! Men det är så härligt att se henne fara omkring på sina små söta knän. Och oj så söta miner & saker hon har börjat göra nu. HHon kan tex göra slängkyssar nu. Eller ja, hon gör en pussmun med överläppen bara & sitter & smackar emot en. Supergulligt. Sen brukar hon sitta & sträcka ut armarna när hon vill gosa. Ja, en himla massa saker. Snacka om att det blir ett sug för en till i magen. Men det kommer ju när det kommer. Äter ju som sagt inga piller längre pga att jag inte tålde dom så har man tur kan det ju bli en till inom en snar framtid =) Håller på att prata namn redan iaf == har svårast att komma på ett fint tjejnamn men jag tror att vi kommit fram till ett nu iaf. Och det namn jag så gärna vill ha kommer nog bli mellannamnet då V verkligen inte gillar det. Men men. Att det kommer med överhuvudtaget betyder jättemycket för mig då det var min gammelmormors namn. Men nog om det nu

Snart kommer Sanne & hennes sambo hit för att äta. Sen blir det en film. Mysigt värre. Har blivit mycket med dom den här veckan & det har ju varit super!

Nej, nu måste jag håller koll på Lilly innan hon river stället =) 

Kramar på er!

   


Soffan nästa

Hej
Nu har man en mage ful med god mat & har precis satt mig i soffan under en stor mysig filt med en värktablett i handen. Har nämligen gått & fått en hemsk mensvärk känner jag. Men jag ska väl förresten lägga bus för natten så så länge kommer jag väl inte ligga här innan jag ska upp. Menmen. En liten stund iaf. 

Kram


TGIF!

Hej
Har varit en lugn dag idag då det är samma som igår. Men jag kan även ha mensvärk eller vad det nu ska föreställa så jag vet inte om jag slapp undan eller vad det är. Men men. V är iaf piggare idag så han kommer nog jobba på måndag.

Ikväll är det Let´s dance igen då. Skoj skoj! Får se om vi kommer vara ensamma eller om någon kommer hit. Vi kommer nog iaf äta pizza ikväll då ingen av oss är på humör för att laga mat idag. Oj, nu ringer visst V till pizzan så det blev det idag =) Gott!


Torsdag

Hej
Idag är det som vanligt full fart på lillan men hennes föräldrar är väl kanske inte på topp. V & jag har nog fått en liten bacill tror jag. Han kände sig lite dålig på tisdagen & det har fortsatt & jag kände idag att jag mådde lite illa. Hoppas bara att inte Lilly blir sjuk för det skulle vara hemskt.

Som ni kanske förstår så står det inget på agendan idag. Så det blir väl soffhäng hela dagen skulle jag tro. Men det är ju mysigt det med. Eller vad tycker ni?


13/1

Hej
Idag är det dags att kasta/städa bort julen. Jag kommer att plocka bort all jul förutom ljusstakarna/stjärnorna då jag gillar när dom står/hänger så fint i fönsterna. Sen kan det ju även vara så att jag måste köpa nya lampor till fönsterna då jag inte har så många som jag vill ha. Just nu har jag bara 2 stycken & "julbelysningen" har bestått av 5 fönster lampor så nu är man ju van med att det finns en fönster lampa i varje rum & inte bara i 2. Får införskaffa det när mamma pengen kommit sen.

Snart kommer min kusin hit då hon undrarde om vi kunde gå & sola ihop. Kul =) Och välbehövligt från min sida. Ser ut som ett spöke måste jag säga =) Sen kommer även Sanne hit så vi får se om hon följer med oss tjejer eller om hon stannar här hemma. Men jag tippar på att hon följer med faktiskt.

Nej, nu ska jag fixa med lite innan alla kommer men jag kanske tar med min dator när vi ska sola. Är ju bara 3 hus bort =)


Kväller

Hej
Nu sitter jag & Sanne vid varsin dator bredvid varandra här hemma hos oss.Hon vid V´s stationära & jag vid min mini Asus.Mys! V & J sitter i soffan & spelar Xbox 360 & skrattar & har sig som bara den.

När Sanne kom hit idag fanns här en liten överaskning till henne nämligen en tårat som såg ut så här made by me =)

Hihi. Såhär kan det gå om man fyller 20 & har mig som kompis =) Har ju sagt till er i ett annat inlägg att jag gillar att prata om sex men jag är även lite fjortis till & från & då kan det gå så här =) Gud vad vi skrattade när jag gjorde den här & oj så Sanne skattade. Den uppskattades verkligen vilket var riktigt kul!


12/1

Hej
Tisdag idag då. Idag blir det att vara hemma då Tinas sambo & son är här då hon jobbar & han inte ville vara hemma själv. Sen hoppas vi att Sanne kommer hit efter att hon har varit i skolan & fikar då hon fyllde hela 20 år igår. Så jag hoppas att vi kommer ha en mysig & trevlig dag & kväll.

Lilly ligger just nu & sover sin lur & kommer väl vakna inom 1½ timme. Måste säga att vi har fått en riktigt snäll & duktig dotter som har sin rutiner & följer dom så bra så. Vet att det är många där ute som har det jobbigare än vi & jag måste verkligen säga att jag är otroligt tacksam för att jag har fått en sån snäll & go dotter. Men man vet ju aldrig hur länge det kommer hålla i sig heller. Får väl ett riktigt monster när trotsen kommer eller ännu värre, TONÅREN.


Min lilla Sanne

Tänkte bara ta & säga ett stort grattis till min lilla älsklings Sanne som idag blev hela 20 år. Tyvärr kom en massa saker emellan så vi har inte varit & grattat henne än. Men när vi träffas gumman. Då ska vi skåla i skumpa för dig! Massor med kramar till dig älskling!


BVC

Hej
Jag & Lilly har precis kommit hem från BVC där vi var på 8 månaders kontroll. Oj oj så hon hade gått upp nu då. Jisses. Hon som dom senast gångerna bara gått upp runt 250g på ca 1 månada hade nu gått upp hela 750g! Så nu har vi en stor tjej som numera väger 8560 g & är 71 cm lång. Det märks värkligen att hon äter sin vanliga mat ríktigt bra nu =) Oj så skönt. 


Fullt ös

Hej
Idag har det varit fullt ös här hemma. Man har ju inte en lugn stund med en liten tjej som kryper för fulla muggar. Måste ju hålla koll på henne hela tiden så hon inte har ner något över sig eller stoppar något som inte ska vara i munnen  i just munnen. Hon fick tex tag på en liten tuggpinne till hunden här om dagen & hann såklart stoppa in den i munnen innan jagh fick tag på den. Men vad ska man göra? Hunden måste ju ha sitt med. Sen har jag även städat en massa idag igen. Känner mig som självaste askungen ibland här hemma. Men men. Har renast & plockat i två skrubbar vi har så nu är det riktigt bra ordning där inne. Sen har jag städat i vårat sovrum vilket var välbehövligt. Fy vad skitigt det var kändes det som. Men men det var ju mitt fel då jag struntat i det rummet ett par gånger. Men nu så är det som ett nytt rum. Skönt det ska bli att gå & lägga sig ikväll/natt. LÄNGTAR!


Mamma!

Hej.
Idag fick jag sova en timme helt själv. V gick upp med Lilly vid 8.30 tiden så ni förstår ju själv när jag gick upp ur sängen=) Aja nu till rubriken. Inatt när jag gick in till Lilly så stod hon på alla fyra & när jag kom in till henne sa hon höga & tydligt: MAMMA! Åh jag bara smälte <3 Sen kröp hon nyss runt på golvet här i vardagsrummet & då sa hon helt plötsligt mamma-mamma. Kan inte förstå att min lilla tjej blir så stor. Känns som att hon nyss kom till oss & nu kan hon både krypa & säga mamma, på sina vilkor =)

Hon kan ju även säga andra saker med. När hon äter eller ser sin mat brukar hon alltid säga mam-mam-mam. Supersött. Sen brukar hon även peka på saker & säga däh (där) Sen kan man även fråga var tex pappa eller mamma är & då brukar hon peka på den man frågar efter & säga däh då med. Stora tjejen.

Nej, nu ska jag ta & kolla vad dotterna & mannen pysslar med. Tror nästan V håller på att bada Lilly.

Kram!


Kryper nu

Hej
Tänkte bara säga att jag nu fyllt i ett till datum i "viktiga datum i vårat liv" kolumnen. Sen i onsdags har Lilly kunnat krypa riktigt bra så nu är det dags att plocka bort saker som är farliga för henne alltså ska här barnsäkras. Kan säga att hon är riktigt snabb när hon kryper med. Tar bara ett par sekunder att ta sig igenom ett rum. 

Kram! 


Lördag

Hej.
Vi hade jättetrevligt igår. Eller jag hade det iaf =) Kan ju inte tala för dom andra. Vi åt iaf mina senaps marinerade kotletter med pommes & beasås. Gott & lätt att göra. Sen kollade vi som sagt på Lets dance. Kul att se uppställningen & få se dom dansa. Molly verkade ju vara en favorit hos juryn iaf. Kul då hon är yngst.

Idag vet jag inte vad vi ska hitta på riktigt. Har inget bestämt iaf men det kan ju ändras väldigt fort. V håller iaf på att lägga Lilly då hon ska sova sin lur nu. Hon ville tvärr inte riktigt ha sin lunch så han har precis värmt lite välling åt henne som han ska ge nu så får vi se hur länge hon sover. Dom här 2 dagarna jag har varit ensam med henne har hon gått & lagt sig lite senare på dagen & sovit kortare stund så vi får se om hon kommer somna nu & isåfall hur länge hon kommer sova. 

Började föresten läsa en boken Allt för min syster igår när V & gästerna  kollade på Saw 6.  Jag gillar inte dom filmerna så V vart superglad när han äntligen fick se på den med någon. Jag har iaf läst den boken 2 gånger innan men nu finns den ju som film så jag kände att jag ville läsa den en gång till innan jag ska titta på filmen. Visseligen kommer jag typ ihåg allt som händer i boken men endå. Älskar att läsa böcker så det är härligt att man börjar få tid till det igen. Undar om man ska läsa ett par sidor nu när skruttan sover? Ja det ska jag nog faktiskt ta & göra.

Kram


TGIF!

Hej!
Idag är det äntligen fredag igen. Underbart =) Idag kommer vi ha en liten middagsbjudning här igen. Jag absolut ÄLSKAR att bjuda folk på mat. Tycker det är så mysigt att fixa & ha sig. Skulle blivit kock. Aja. Det är iaf Tina med familj kommer & sen kanske Sanne kommer med. Efter maten ska vi såklart kolla på Lets dance. Äntligen säger jag. Gillar verkligen det programmet. Skulle lungt vilja lära mig att dansa som dom får göra. Speciellt quickstep. Så jäkla härlig dans med så himla mycket energi. Blir alltid så gald av att se den dansen. Fast jag skulle ALDRIG orka dansa den =)

Nej, nu ska jag ta & leka med min underbara dotter som just nu våldtar våran stora plastblomma =)

Kram

7/1

Hej
Idag jobbar min älskling så idag & imorgon är Lilly & jag helt själva under dagen. Får se vad vi hittar på. Vill ju inte gärna gå ut idag då det är så jäkla kallt ute nu för tiden. Igår tror jag att vi hade runt 28- här hemma men då var vi ju inte hemma hela tiden heller. Men ja, något hittar vi väl på. Men jag ska iaf städa lite när skruttan sover sin lur. Det är ju inte stökigt eller så men man behöver väl alltid dammsuga eller småplocka lite speciellt när man har katt & hund hemma. Sen drar väl lillan runt lite skit med.

Just nu springer hon runt i sin gåstol & busar lite. Hon sprang nyss över till gardinen & lekte lite tittut med mig. Mys! Tv:n står på i bakrunden & det är Linas kvällsbok på hör jag. Nej, nu ska jag ta & äta lite frukost. Glömmer alltid att äta frukost. Blir liksom att man ger Lilly sin & sen vill hon leka efter det & då sätter man sig i soffan & kollar på & sen bara glömmar man.

Nej, nu har hon kört fast så jag ska ta & hjälpa henne.

Kram


Kvinnan med jätteben

Hej.
Måste bara tipsa er om programmet jag kollar på just nu:Kvinnan med jättebenen på 5:an. Slå om till det på engång vet jag!


6 januari

Hej.
Blev inget bloggande efter det att vi kom hem igår från Uppsala. Men nu kommer lite uppdatering innan jag ska gå & ta en kopp kaffe. Ja, igår var vi som sagt in till Uppsala men vi kom hem med na-da. Ingenting. Jag ville gå in på IKEA för att köpa lite nya taklampor till köket & vardagsrummet men nej se det fick jag inte. V tycker ämligen inte om att gå på ikea & fast jag visste vad jag skulle ha för lampor så fick jag inte köpa det igår. Så vi åkte alltså 10 mil igår för absolut ingenting. Eller jo, vi fick ju umgår lite med underbara Sanne ett tag iaf. Sen åkte vi hem & åt hemma hos svärföräldrarna. Fick kyckling & klyftpotatis. Jättegott!

Snart ska vi åka hem till mina föräldrar & äta lite sen lunch/tidig middag hos dom. Blir en rätt som heter grekisk pyttipanna . Är klyftpotatis,fläskfile,lövbit,lök,paprika & feta ost i ugnen en långpanna. Gott.

Nej, nu kallnar mitt kaffe. Kram!


Granen är väck!

Hej.
Idag fick jag lite sovmorgon vilket var underbart skönt. Kom ner till 10.30 men hade då varit vaken i ca 40 minuter men orkade helt enkelt inte ta & lyfta på täcket & gå upp. När jag kom ner höll V & Lilly på att plocka bort pyntet från granen. Jag hjälpte såklart till & nu ligger en barrlös gran på våran baksida. Kan lova att det var en hög som hette duga med barr inne i vardagsrummet när den äntligen var ute. Visst blev det tomt & lite tråkigt men oj så skönt att slippa alla barren.

Nu till något annat. Tror faktiskt att vi ska in till Uppsala en snabbis idag med. Jag skulle vilja köpa något till mig själv & V var sugen på något han med så vi får se vad vi hittar idag.

Nej, dags för lunch för hela familjen nu kanske. Börjar kurra i magen på mig.¨

Kram så länge


-

Hej
Nuär vi hemma igen. Eller vi har varit hemma en stund men endå. Blev inte så mycket saker därifrån faktiskt. Blev en rosa jacka till Lilly & sen hittade vi en åt Melvin med inne på Name it.  Sen köpte jag lite hår produkter inne på kicks men sen blev det faktiskt inte mycket mer än så konstigt nog =) Hann ju visseligen äta lite med inne på McDonalds men sen far vi hemåt.

Nu ska jag ge Lilly lite kvällsmat eller gröt & sen ska hon kanske badas eller få leka ett tah tills hon vill gå i säng. Sen vet jag faktiskt inte vad som händer. Men något blir det ju alltid.

Kram så länge


Måndag

Hej
Dagen har börjatbra då Lilly vaknade vid 9 idag efter ett uppvaknande inatt vid 3 tiden. Så man känner sig riktigt utvilad idag faktiskt. Sen kan det ju även bero på att jag kommit ihåg mina järntabletter ett bra tag nu. Dumt som bara den men jag kan inte rå för det. Eller ja, det kan jag väl igentligen men jag är väl bra lite slö helt enkelt. Har precis gett skruttan lite lunch & snart ska hon få efterrätten. Efter det ska jag smika mig & sen ska vi bege oss in till Uppsala & fixa lite. Ska inte köpa bilstolen på babyland då vi hittade en på internet som var billigare så vi beställde den där istället. Så den kommer väl komma nästa vecka skulle jag tro. Är ju skönt när man kan spara ett par 100 lappar ibland med. Fanns inga i brunt tyvärr så et blev en i svart men vad gör det?

Lilly sitter just nu på govet & leker lite. Ibland tar hon ett par kryptag men tycker fortfarande bäst om att åla sig eller att hasa sig fram på rumpan. Men jag tror nog att hon snart kommer få in snitsen på att krypa. Tror inte riktigt att hon gillar att golven är så hala & att hennes händer måste användas till annat än att ta allt som finns. Men jag skulle tippa på att hon kommer börja krypa den här månaden. Får väl se hur det blir. Kanske hoppar det till&med. Vem vet?

Nej,nu ska jag trycka i henne lite banan & sen ska vi fara.

Kramar på er!


Kvällsmys

Hej.
Victors syster har nyss åkt hem efter en film.  Vi kollae på den härliga filmen "Vem satte dit Roger Rabbit" Jag gillar den filmen då det är ett barndomsminne för mig. Tycker den är bra gjord för att vara från -88 eller vad tycker ni som har sett den?

Jag tryckte i mig en påse polly till filmen & har nu lite ångest. Så fort jag har ätit godis så hamnar det både i & på magen. Får typ en mini bula rean dagen efter. Och nu är det så att jag inte har ätit polly på någonvacka så min magen var typ helt platt idag men inte mycket längre. Men vad gör man inte för att på trycka i sig en påse då & då =) Men jag har faktiskt tänk lite på det där med uppsvällda magar. Jag har märkt att jag får det jättelätt sen jag fick Lilly. Vet inte om et beror på att magen töjts eller vad det är men jag kan helt ärligt få lite putmagen av stress ibland. Är det fler som får det eller är det bara jag? Sen brukar jag även få det av andra saker med men jag tycker ju att et är lite jobbigt att få det av lite stress. Som på nyår. Hade min Elise Ryan klänning på mig & ett par strumpbyxor & klänningen sitter rätt så tajt & jag höll på med det sista när gästerna skulle komma om 15 minuter & poff så fick jag en ballongmagen. Roligt värre. Eller inte. Men men. Vad gör det när man skulle umgås med underbara vänner & bara ta det lungt.

Och till ett helt annat samtalsämne då. Granen. Det är faktiskt kvar inne men halva ligger väl på golvet skulle jag tippa på. Som barr. Oj vad jag blir galen. Men men. I veckan åker den. Innan torsdag skulle jag tro då V ska jobba då. Blir lite tomt efter den men vi kan ju inte ha 10 000 barr på golvet för alltid heller.  

Nej, nu ska jag faktiskt gå & ta ett stort glas vatten & kolla igenom alla bloggarna jag följer just nu.

God natt & sov så gott & en massa kramar till er!


Älskar er!


Älskar min lilla familj 


3/1

Hej.
Söndag idag igen då. Tänk vad men blir dagsblind ibland. Tycker inte et känns som en söndag idag iaf. Varför vet jag inte men så känns det.

Iag har vi inte något inplanerat men V vill att vi ska slänga ut granen idag. Vi får se hur det blir med det. Men det skulle behövas då man bara behöver blåsa på den för att barren ska flyga iväg. Blir ju helt galen. Och sen springer ju alla katterna där under med för att sen springa runt i hela huset & barrar ner överallt. Tycker att det räcker med barr i ett rum & inte i alla. Men så går det när man låter mannen bestämma gran =)

Nej, nu måste jag gå upp med Lilly till sin säng för nu vill hon sova sin tupplur för dagen.

Kramar på er så länge    


8 månader

Hej.
Hemma igen nu då. Eller vi har varit hemma ett par timmar nu men jag har fixat lite här hemma & tog mig tid först nu att blogga lite. Turen in till Uppsala var lyckad. Vi kollade lite på en större bilbarnstol till Lilly som faktiskt blev 8 månader idag. Stora tjejen. Vi fastnade för en brio Zento tror jag det var. Kostade runt 2500 kr men den är ju upp till 4 år så vi får se vad som händer. Skulle ju så gärna vilja ha en helt ny stol till henne då et är en som används under en sån lång tid. Men som sagt, vi får se hur det blir.

Gick in på Gränby är vi köpte en jacka till Lilly från Name it. Halva priset var det på en så 150 kr pungade jag ut för den jättesöt lila jacka. Fanns ock bara från strl 80 men vi prövade den & en var mer som en 74-80 tyckte jag. Men superfin & varm med tror jag. Hennes overall börjar ju bli lite kort nu så det var på tiden att införskaffa något i en större strl. Finns ju inga overaller kvar någonstan & vi har ju redan ett par termobyxor så det blir ju jättebra med en jacka till det. Lite jobbigare att sätta på men vad gör det. 

Sen blev det en massa mat till Lilly. Vet inte hur många det blev men det vart en hel del. Tycker att dom har lite dåligt utbud här hemma i Östervåla så jag gillar att köpa på mig ett par burkar när vi är i Uppsala.

Ja, et var det som följe med oss hem idag. Tror att vi ska in igen på måndag eller tisdag så jag hoppas att vi kommit fram till något beslut om bilstolen då. Visst, hon kan ju fortfarande ha sin stol men den är lite trång vid axlarna så jag tror att hon skulle tycka att det var skönt att få en större. Sen tror jag även att vi ska kolla på en till sån är jacka till Lilly fast i rosa. Är ju superbra att ha en extra ifall det skulle hända något med den ena som om en skulle bli smutsig eller blöt eller så.

Kramar


Kort inlägg

Hej
Nu är vi hemma en snabbis för att hämta vagnen. Har precis åkt från kalaset & nu ska vi in till Uppsala med en kompis. Får väl se vad man hittar på där.

Kram

2/1

Hej
Eller ska jag säga god morgon? Jag & Lilly har precis ätit frukost eftersom hon vaknar som vanligt vid 8.30 tiden. Ute snöar det just nu ännu mer. Vet inte om jag tycker att det behövs så himla mycket mer snö här hemma men det är ju iaf bra mysigt när man ser dom där stora, mjuka, vita flingorna falla utanför fönsteret då man tittar ut.

Idag ska vi till min lillebror som fyller 13 år & fira honom. Vet inte riktigt om jag är på topp för det men det är bara ta sig i kragen & åka dit & vara trevlig. Igår när V hämtade hunden hos mina föräldrar så tycke min bror att vi bara kommer med dåliga presenter till honom när han fyller då han brukar få någon bil/traktor tidning & något gott till den. Men det är ju inte så lätt att köpa någonting till någon som fyller så tätt efter julafton. Man vet ju liksom inte vad han ska få i klapp så man har ju inte så stor lust att köpa något mer än Julklapp när man är & handlar. Och efter julen har man ju inte så super mycket pengar till övers heller så det är ju svårt att få tag på något man tror att en kille som är 9 år yngre än en själv vill ha i både klapp & present. Och sen är det ju även så att han har så mycket saker som mina föräldrar ger honom så det blir ju inte lättare när man tycker att ungen har allt liksom. Någon som känner igen sig?

Aja, får ta & titta på något annat till skiten idag iaf =) Annars blir man väl utan fika. Och det går inte alls. Vet att det kommer att bjudas på smörgåstårta & det var ett tag sen jag åt det. tror att det var när Lilly döptes & det var ju ett tag sen.

Nej, nu vill min underbara dotter att jag ska umgås lite med henne istället för att sitta här. man kanske ska ta & väcka mannen sin så han kan äta lite han med. Ja, det tror jag nästan att vi ska ta & göra.

Ses sen. Kramar på er!

2 0 1 0

Hej.
Nu är jag äntligen tillbaka. Blev ju tyvärr ingen uppdatering igår & det ber jagom ursäkt för. Och vi glömde totalt bort att knäppa några kort. Jobbigt. Men kvällen var otroligt lycka. Maten var god, kvällens samtals ämna bland oss tjejer var sex & förhållanden =) Ni som inte känner mig så bra höjer kanske lite på ögonbrynen nu men jag absolut ÄLSKAR att prata om sex. Vet inte varför men jag är otroligt öppen & ärlig när et gäller mitt sexliv. Om någon av mina få men underbara vänner frågar mig något om mitt sexliv svarar jag alltid på frågorna. Det trodde ni inte va? Aja, kvällen rullade på & jag fick i mig 3 glas vin under kvällens gång & var den som var så tråkig & gick ifrån festen & ner i sängen vid 1 tiden medans min älskade man kom i säng vid 4 tiden istället. När klockan slog om till ett nytt år så stod vi ute & kramades allihopa. Så härligt att umgås med personer man älskar & vill tillbringa det nya året med.

Mitt nyårs löfte till er läsare är att blogga bättre. Jag hoppas kunna ta mig tid för er minst en gång per dag & hoppas verkligen att jag kan hålla det. Jag hoppas även att ni läsare kommer fortsätta läsa om mitt liv som mamma & fru & hopas även att ni blir allt fler som följer min vardag genom vått & torrt. jag vill ju såklart även tacka er för att ni har följt mitt liv under det här året. Det värmer så i hjärtat att se att ni tittar in dag efter dag för att se vad som händer här ute på landet =) Och att ibland få läsa en kommentar eller två ögr ju saken bara bättre.

Jag önskar er härmed ett gott nytt år & hoppas att 2010 kommer innehålla en massa kärlek, mer tid med nära & kära & för min del hoppas jag ju även på en utökning av vår familj. Massor med kramar till er alla!