Mycket tankar

Hej
Ja det är som rubriken avslöjar en massa tankar som snurrar runt i mitt lilla huvud nuförtiden. En hel del handlar om mitt gnällinlägg då det verkligen träffade en öm punkt på så många plan men jag försöker för min mans skull lägga detta bakom mig. Fast jag tror nog att det alltid kommer att ligga kvar i bakhuvudet. För som jag sa så var det en riktigt öm punkt det handlade om. Om det är jättejobbigt när det känns som personerna det handlade om inte riktigt förstod hur dåligt jag som person mådde & för den delen mår av det som hände i söndags. Och man kan tro att det är ilska man skulle känna men det är besvikelse. Och jag är så otroligt ledsen. Ledsen att jag trodde att man står någon jättenära men helt plötsligt känns det så dom aldrig har stått längre bort. Otroligt jobbigt. Sen lägger man på mina gravidhoromoner på det & voila. Men det känns otroligt skönt att ha bloggen så man kan få ventilera sina känslor.

Som många nog märkt är jag otroligt öppen här på bloggen & det kommer jag alltid vara. Och det är på gott & ont. Men det är ett val jag har gjort & står fast vid då det verkligen är  jag. Jag är en öppen person som kan prata öppen om mitt samliv. Det är inget jag skäms över. Jag har som alla andra att förflutet som jag ibland har en jobbig tid att ta hand om men det är något som har hänt för länge sedan & något jag inte kan ändra på. Det är bara något jag har varit med om & helt enkelt fått bearbetat med hjälp av min stöttande & underbara man & även några få utvalda vänner. Och det är inget jag gärna drar upp heller så man ska verkligen känna sig utvald när jag berättar det för någon.

Och jag kan även säga att jag vet att jag är en person som många kan ha svårt med. Det är jag otroligt medveten om. Jag vet att jag har många jobbiga sidor & en av dom är att jag säger vad jag tycker & står för det. Något som har fått många att ta avstånd ifrån mig. Vänner har jag inte så många pga det heller. Men jag är trygg i mig själv vilket gör att jag står ut med mycker ensam tid utan vänner att prata med. Är faktiskt så att en i min familj har sagt till mig att denne förstår att vissa inte gillar mig. Men sånt är livet.

Nu tror säker vissa att jag försöker få uppmärksamhet med det här inlägget men så är det verkligen inte. Jag vill bara dela med mig av mina tankar som just nu far runt i mitt huvud. Den här bloggen är till för att ni ska lära känna mig på alla plan. Och det här ver en del av min lite djupare sida. Hoppas att ni gillade den.


En ung tjej som nästan alltid är glad men som har mycket i huvudet & ett jobbigt förflutet bakom sig.


Kommentarer
Postat av: Johanna

Hej. För det första vill jag bara säga förlåt att vi inte dök upp på dagarna. Jag sa åt Tommy att höra av sig till er om att vi inte kunde komma och höra om det var okej att komma en annan dag. Så när jag såg ditt meddelande tidigare idag frågade jag Tommy om han hade hört av sig och det hade han såklart inte. Men det förvånnar mig inte, han svarar typ aldrig när någon ringer och ännu mer sällan när nån messar, inkl. mig. Du ska veta att vi skiter inte i dig och din familj. Jag har 2 presenter som väntar på att bli levererade. Det här är ingen ursäkt, jag vet! Men vill bara att du ska veta att om jag visste att Tommy sket i att höra av sig så hade jag gjort det själv! Tyck gärna att vi är skitar. Men nu vet du iallafall hur det ligger till.

2010-05-07 @ 00:42:41
Postat av: Sanne

Men lilla gumman då! Du vet att jag alltid finns här och ställer upp om jag kan så fort det är något! Tycker om dig ♥

2010-05-07 @ 11:27:06

Kommentera inlägget här:

Du som skriver heter:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (ser bara jag)

Din bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0 Design by Sanne Holling