PKU-testet avklarat

Hej underbara ni

Ja, nu är PKU-testet avklarat så vi fick starta dagen med ett Uppsala besök. Ska tillbaka dit på tisdag med för ett läkarbesök men sen så =) Idag är våran lilla kille 3 dygn och jag vill bara explodera av lycka när jag kollar på mina barn. Visst är tjejerna jobbiga ibland men det är ju bara åldern. Dom är ju så fina med sin bror att man inte vet var man ska ta vägen =)

Sprang in på kappahl idag med då Lilly var i behov av jeans och dom hade ju passande nog 25% på byxor där så det var ju perfekt. 2 par jeans fick hon och William fick 2 mjukisar då han inte hade så mycket byxor i 50. Glömde dock köpa strumpor till honom så det får bli på tisdag.


Tre gånger lycka'

Hej mina underbara

Ja här hemma har vi det jättebra. Just nu ligger lillkillen och sover lite på mitt bröst medan tjejerna leker för fullt. Tänk att lilla jag kan få dessa underbara barn! Lyckan är verkligen helt fantastisk.

Natten var lite knorrig med en liten kille som inte visste vad han ville riktigt och små vaknade fram till 3 inatt. Tur att hans systrar tog sovmorgon så man fick sova gott i ett par timmar ändå. Och oj vad skönt det är att sova i sin egna säng!

Ska försöka sätta mig ner vid datorn senare och skriva lite där och även lägga ut lite bilder från förlossningen mm men här kommer ett par kort på mina underbaringar.


Livet som 3 barnsmamma

Hej fina ni

Nu är vi hemma och bara tar det lugnt och känner oss för livet med 3 barn. William är ju otroligt snäll och gör inte så mycket väsen av sig och Lilly älskar verkligen sin lilla bror och har fått hålla massor och även hjälpt honom med mat och napp redan. Léone är helt kär hon med men är lite mer hårdhänt så där blir det en hel del passande innan hon riktigt förstår att han är riktig och vad man kan och inte kan göra med lillebror. Men det ska bli underbart!

Allt gick bra med förlossningen men pga spontan vattenavgång 24 timmar innan han var ute var vi tvungna att stanna på bb i 24 timmar vilket var jobbigt få jag hatar sjukhus och ville bara hem och mysa med alla mina barn. Men nu är jag så lycklig att jag nästan spricker!


Välkommen till världen underbara du!

Hej mina fina

Ja här har ni vårt lilla mirakel. Han kom 7 dagar för tidigt idag den 27/9 vid klockan 10.55 och vägde 3240g och var 51 cm lång. Helt underbar är lillkillen och nu ligger han här och sover mellan oss. Lycka!


Nattning pågår

Hej underbaringar.

Här hemma pågår just nu nattningen av tjejerna och Léone har strax somnat. Innan lägningen städade hon och jag upp lite i hennes rum då det inte låg en duplobit kvar i hela lådan och den brukar annars vara tvärfull. Men nu kan man gå på golvet här inne utan att behöva köra värsta hinderbanan haha.

Ett par dagar hade vi det lite jobbigt med nattningen av Léone då hon bestämt sig för att börja sova i soffan dagtid men då det verkligen inte funkade då det tog lika mycket extra tid att lägga henne på kvällarna som hon sovit under dagen kände vi att det var dags att passa henne efter lunch för att få bort dagsvilan igen och nu är ordningen snart återställd. Ny är vi tillbaka i fas med nattning som bara tar 5-10 minuter igen och ingen är lyckligare än tjockisen som sitter på en liten stol och väntar på att min lilla tjej ska somna =)


Ensiffrigt!

Hej mina fina
Här hemma känner jag mig fortfarande helt borta men det är ju bara att köra på för det finns ju 1000 saker att göra här hemma även om man är riktigt förkyld. Hade varit bra att ta en tur till affären men det får bli lite senare då det behövs lite smått och gott. 
 
Och idag är den stora dagen här, vi är ju nu nere på ensiffrigt! Om 9 dagar är vi framme vid 4:e oktober och vi kommer förhoppningsvis ha våran lilla kille här hos oss. Åh vad vi alla längtar!

Förkyld och BM besök

Hej mina fina

Ja, här hemma har ni en mamma som verkligen är usel på att planera in sjukdomar då jag vaknade i morse med en redig förkylning. Näsan bultar och det känns som att hjärnan flyter runt där inne i huvudet. Men vi hoppas på att det ger sig innan lillkillen kommer. Idag är ju sista dagen på 2 siffrigt!

Idag var det dags för BM besök igen och denna gång fick vi träffa den nya barnmorskan som ska jobba ihop med den som var innan. Kan ju behövas 2 ifall den ena blir sjuk. Och det var ju helt sjukt att vi kände igen henne då hon gjorde det andra ul:et på William. Men hur som så var allt jättebra med killen i magen och nu är han fixerad och långt ner så nu kan det bli när som helst. Sf-måttet var samma som förra besöket men det beror ju såklart på att han nu sjunkit ner och inte ligger raklång därinne. Åh vad spännande det är dom här sista dagarna! Man bara går och väntar på att känna något som ska resultera i att lillen vill komma ut. Snart, snart är vi föräldrar till 3!


Magen i vecka 38

Hej mina fina
Ja, magen har jag kvar än och lilleman med. Men idag är det bara 11 dagar kvar till BF och jag kan verkligen inte förstå att vi vilken dag som helst kommer ha honom i våra armar♥
 
Men här kommer iaf magbilderna jag lovade. 
 
 
 
Vårat lilla hjärta i magen♥
 
Och sen kan ni ju få se vart lillkillen kommer sova den första tiden i sitt liv:
Samma säng som hans pappa och storasystrar legat i. Och även farmor, faster och farbror. Gammal som gatan är den =) Nej, men den har ca 49 år på nacken man jag gillar att man kan föra sakerna vidare och jag tror nog att V´s mormor och morfar gillar att vi vill att våra barn ska sova i samma säng som dom köpte till sitt första barn.

Gissa Williams ankomst

Ja vad säger ni, ska vi ta och köra en liten gissning på när William tänker ta och titta ut? Alla gissningar kommer upp här allt eftersom med länkar till er. Ni kan ju även gissa på vikt och längd om ni vill =)

Som lite hjälp kan vi köra på tjejernas datum och storlekar. Lilly kom 9 dagar efter BF och var 50 cm lång och vägde 3337g. Léone kom 3 dagar efter BF och var 49 cm lång och vägde 3130g. Båda är födda under helgen, Lilly kom 2.23 på en söndag och Léone är född 22.41 på en lördag =) En annan liten kul grej är att båda har kommit när vi ska ja varit på kalas hos min kusins familjs kalas. Och nu på lördag är det dags för ett kalas där hemma igen. Vågar man hoppas tror ni?

Gissa på nu!

 

Isabelle: 6:e oktober

Emelie: 5 oktober 51 cm 3570 g :)


38 fullgångna veckor

Hej mina fina
Ja idag är det bara 14 dagar kvar till BF och det känns så otroligt sjukt att lillkillen vilken sekund som helst kan komma. Men oj så underbart för som vi längtar här hemma. Idag ska vi nog fara in till Uppsala för att storhandla lite så det finns massor med mat hemma om William skulle komma snart. Men först ska vi vänta in en som ska köpa våran gamla vagn som bara står och tar plats. 
 
Dagarna går verkligen i ett och jag tycker att jag städar och plockar hela tiden för att det ska vara fint och rent om värkarna sätter igång. Men det är verkligen ett evighetsgöra med två busfrön som mina tjejer är =)
 
Men vi tar i vanlig ordning tag i denna veckas info:

Nu är du 38 veckor gången (eller gravid i 39:e veckan, om du föredrar att räkna så). Förlossningen är runt hörnet och din bebis ligger och väntar på rätt tid att födas. Den fortsätter att lägga på sig ett litet lager kroppsfett, som kommer att hjälpa till att hålla rätt kroppstemperatur och kommer att öka lite till i vikt (pojkar tenderar att väga något mer än flickor). Försök ta det lugnt om du kan — det kan ta ett tag till nästa tillfälle. Gå ut och se en film, läs en bok eller ta långa tupplurar istället för att måla om bebisens rum eller vika bebiskläder. Det kan vara värdefullt att tillbringa lite kvalitetstid på tu man hand med din partner om ni kan. Du som är förstföderska får ditt blodtryck kontrollerat av sköterskan denna vecka.

Är det möjligt att veta om man väntar en pojke eller en flicka, om man inte sett det på ultraljud? En ledtråd är vikten - pojkar tenderar att vara något större än flickor. I vecka 39 väger bebisar mellan 3 kg och 3,2kg, men fortsätter bygga upp det lager underhudsfett som hjälper till att hålla dem varma utanför livmodern. 

Bebisens inre organ finns alla på plats, men lungorna tar längst tid att utvecklas färdigt. Även efter födelsen kan det ta några timmar innan andningsrytmen etableras. När bebisen precis är född kommer man att undersöka den och bedöma resultatet enligt Apgar-skalan. 

Undrar du vilken ögonfärg ditt barn kommer att ha? De flesta kaukasiska barn föds med mörkblå ögon och den ögonfärg de så småningom kommer att få, vare sig det är bruna, gröna, gråa eller blå ögon, inte visar sig förrän efter flera veckor eller t o m månader. Ditt barns ögonfärg vid förlossningen kommer att förändras i kontakt med ljus. De flesta barn av afrikanskt eller asiatiskt ursprung har mörkgrå eller bruna ögon vid födseln, men den exakta nyansen visar sig inte förrän efter sex månader till ett år. 

(Observera, att forskning har visat att barn utvecklas i sin egen takt – även i livmodern. Sidorna om fostrets utveckling är en allmän guide till hur din bebis växer)

Infon kommer HÄRIFRÅN
 
Ska knäppa lite nya magbilder och även ett kort på vaggan som äntligen är hemma och redo för att ha en liten sötis i sig♥

Just nu

Hej mina fina

Här hemma har jag och barnen nyss ätit lite plättar medan maken jobbar till sen kväll. Och just nu hänger vi i soffan och kollar på Disney junior och väntar på att kol kan ska bli 19 så barnen får borsta tänderna för att sedan hoppa i säng. Sedan ska jag spackla lite här hemma för att sedan ta och skura golvet innan jag lägger mig och tar det lugnt på soffan. Kanske att jag lägger in magbilderna på datorn för den har inte varit igång på flera dagar.

37 fullgångna veckor

Hej mina fina.
Ja, igår var det ju dags att gå in i nästa graviditets vecka och nu är det ju inte många kvar. Idag har vi ju bara 20 dagar kvar innan vi är framme vid den 4:e oktober och lille W´s ankomstdatum. Och nu är vi ju nästan helt klara här hemma med allt som behöver fixas. Skulle ju ta hem vaggan igår ifrån V´s mormor och morfar man den glömde vi i samband med trötta barn. Så den ska hämtas och fixas innan helgen är slut. Sen vill ju jag gärna in till uppsala för att köpa ett annat babyskydd och lite smått till renoveringen här hemma och jag hoppas ju på att få in maken redan idag. Får väl se hur det går =)
 
Här kommer iaf infon för veckans graviditet och magbilder kommer lite senare.

Nu är du 37 veckor gången (eller gravid i 38:e veckan, om du föredrar att räkna så). Bara två eller tre veckor kvar! Denna vecka tappar din bebis den duniga kroppsbehåring som kallas lanugo och det vaxliknande lager som skyddat huden och som kallas vernix caseosa. Din bebis sväljer båda substanserna och de kommer sedan att ligga kvar i tarmen till födseln där de bildar den svartgröna avföring som kallas barnbeck (mekonium). 

De sista veckorna kommer du förmodligen att känna dig som en ganska rastlös flodhäst. Försök trots detta att vila så mycket som möjligt, även om du har svårt att sova — du kommer att uppskatta det efter förlossningen. Din barnmorska vill träffa dig och ta ett blod- och eventuellt urinprov denna vecka.

Nu väger bebisen kring 2,8 kg och är nästan 49 cm lång. Bebisens huvud ligger nu förmodligen nere i ditt bäcken och skyddas av den omgivande benstrukturen. Detta ger benen och underkroppen mer plats att växa. 

Många bebisar har nu huvudet fullt av hår som är ungefär 3,5 cm långt. Men det behöver inte ha samma färg som ditt – mörkhåriga par kan bli överraskade av nyfödda bebisar mer blont eller rött hår och ljushåriga föräldrar kan få bebisar med mörkt hår. Och så finns det förstås bebisar som inte har något hår alls. 

A propos hår, så har nu det mesta av den duniga kroppsbehåring som kallas lanugo och som din bebis haft sedan 26 veckor försvunnit, liksom det mesta av fosterfettet (vernix caseosa). Bebisen sväljer detta, liksom andra avsöndringar, och lagrar dem i tarmarna. Detta kommer att bli bebisens första bajs, som kallas barnbeck (eller mekonium). 

Ungefär vid den här tiden börjar många kvinnor bli oroliga för att de inte kommer att känna igen när förlossningen börjar. 

(Observera, att forskning har visat att barn utvecklas i sin egen takt – även i livmodern. Sidorna om fostrets utveckling är en allmän guide till hur din bebis växer) 

Infon kommer HÄRIFRÅN

En snabb dagens

Här kommer en liten snabb dagens mamma som idag gått 37 fullgångna veckor. Ska iväg och gratta V's morfar och kameran dog. Hur typiskt är inte det?


Dagens BM besök

Hej mina fina
Ja idag var det dags för ett nytt BM besök men denna gång fick jag gå in helt själv då Lilly hade feber igår och inte mådde så bra imorse men det gick så bra så.
 
Lillkillen ligger folrtfarande med huvudet neråt och ruckbar men det tycket BM inte var något konstigt alls. Tydligen behöver mitt bäcken inte ha en fixerad liten kille då det vet från förra gången att det kan öppna sig otroligt fort och med det så åker han ner då och inte nu. Skönt att höra tycker jag. Sen var SF-måttet på 34 cm och nu har jag för första gången någonsin hamnat mitt på "svensson kurvan" men det hade ju sin lilla förklaring med. William ligger raklång med kroppen som en stolpe med rumpan upp i toppen av livmodern vilket gör att han tar mycket plats av SF-måttet. Dock tror hon inte att han var så stor som en bebis som ligger på mitten av kurvan annars väger utan tydligen har vi en liten kille där inne =) 
 
Och idag hände det äntligen! Idag har jag äntligen hamnat på min inskrivningsvikt. Haha! Ja, det tog ju bara ett X antal veckor eller vad säger ni? Annars såg allt fint ut och jag fick en ny tid om 2 veckor men den var hon inte så säker på att jag skulle komma till. Får ju hopppas =)

23 dagar kvar

Hej mina fina
Ja, här räknar vi ner dagarna för fullt och vi är redan nere på 23 kvar till BF. Magen känns stor som en hel kontinenet och har jag halsbränna mer eller mindre varje dag. Svårt att sova med men det är väl för att förbereda mig inför vakennätter. Men vi hoppas att William kör samma race som sina systrar och vaknar för lite mat för att sedan somna om. Tänk att vi snart ska ha ett till litet liv att ta hand om. Helt sjukt! Allt har verkligen blivit så overkligt nu när vi kommit så nära. Men oj så vi längtar till att träffa den lilla varelsen som ligger där inne♥
 
Dom här dagarna har vi kört på med en massa olika saker som vi vill få undan så fort som möjligt. Jag har tex fluttat runt tjejernas blistolar för att vi alla ska få plats i bilen när vi blir 5 i familjen. Och när jag var igång fick deras bilklädslar åka ett varv i tvätten med så nu ser dom helt nya ut =) Och nu förbereder vi oss för att sätta i en ny ytterdörr här hemma. Ska bli helt underbart med en ny fin dörr! Ska även byta golvet nere vid dörren och sen ska det upp en vit tapet i trappuppgången för att göra det lite extra fint. Åh vad jag älskar min boar enerig!
Oj vad vi är nyfikna på vad du är för en liten kille som har legat där inne i nu 9 månader. Det var verkligen ment to be att just du skulle komma till oss eftersom du fäste direkt efter ett missfall våran lilla älskling♥

I min sons BB-väska

God morgon mina fina
Har ju lovat att jag ska visa er vad jag har packat ner i BB-väskan till lilla William och här kommer det nu =)

Fina stjärndressen ifrån Lindex i strl 50 som han kommer få åka hem i om det inte blir allt för kallt innan han tittar ut.

Body ifrån Cubus och byxor ifrån Kappahls Newbie. Båda i strl 50.
2 stycken bodies och ett par byxor ifrån Kappahls Newbie i strl 44. Det här kommer vara kläderna han åker hem i om det blir overall dags innan han kommer ut =)
Vit nalleoverall ifrån H&M i strl 50.
Blå mössa ifrån Kappahls Newbis och en vit ifrån H&M.
Och sist kommer allt smått som följder med. Strumporna är ifrån Kappahl, MAM nappar som Lilly valt, elefant snuttis som även den Lilly valt, nallen ifrån teddykompaniet och tossorna även dom ifrån teddykompaniet med ifrån deras prince and princess serie. 
Och denna underbart mjuka filten ifrån Kappahls Newbie. Man vill ju ligga i något mjukt och skönt när man har tittat ut =)
 
Ja, det var väl det som är nerpackat. Mycket som vanligt men man vet ju aldrig vad som händer. Kan ju hända något som gör att man måste stanna längre än vad man vill eller att man får en liten kräkis och då är det skönt att ha ett par ombyten =)

Magen i vecka 36

Hej mina underbara
Både igår kväll och idag har vi haft en ledsen tjej här hemma då hon håller på att få lite flera tänder så jag har inte hunnit sätta mig alls vid datorn för att blogga. Men nu sover hon för natten och vi hoppas att hon slipper vakna något och vaknar pigg och glad imorgon.
 
Hur som så fick jag till magbilder igår så här kommer dom =)
Stora magen med tröja på
Tröjan uppdragen
Och framifrån♥
 
Magen är verkligen stor och klumpig nu och jag klarar inte lägre av att sitta i mammajeans längre då den är så långt ner att det verkligen gör ont om jag försöker. Så nu är det leggings som gäller tills lillkillen har tittat ut. Har även otroliga förvärkar som verkligen får en att stanna upp ibland så vi kan ju hoppas att han inte vill vara kvar på himla länge till =) BB-väskan står ju klar här hemma och jag ska packa en väska till mig och V och sen är det bara vaggan som mska hem och bäddas. Sen lilla William, är du så välkommen ut så♥

36 fullgånga veckor

Hej mina fina
Ja, idag är det ju torsdag igen vilket innebär en ny graviditetsvecka här hemma. Nu har jag bara 4 veckor kvar innan BF . Gud, hur kunde det helt plötsligt gå så himla fort i denna graviditeten? Tycker att det gick då otroligt sakta nyss men helt plötsligt är vi snart framme vid den dag då lillkillen ska komma ut. Ska ta och knäppa lite magbider senare idag och även ta och knäppa kort på allt i BB-väskan.
 
Ja, i vanlig ordning kör vi med denna veckans graviditetsinfo

Bebisen lägger fortfarande på sig – ungefär 28 gram om dagen. Den väger kring 2,7 kg och är ungefär 47 cm lång. Vid den här tiden kan du eventuellt känna att bebisen rör sig nedåt och trycket i den nedre buken ökar. Detta gör att dina lungor och din magsäck får mer utrymme och det kan bli lite lättare att äta och andas.

Det kan däremot bli jobbigare att gå – för en del kan det kännas som om bebisen är på väg att ramla ut! Det fortsatta trycket på blåsan gör att du kan behöva gå på toa ofta. Fortsätt äta bra, både för din skull och bebisens.

I slutet av denna vecka anses du fullgången och bebisen kan i princip födas när som helst från denna tid. (Mellan 37 och 42 veckor räknas graviditeten som fullgången – innan 37 veckor anses bebisen underburen och efter 42 veckor överburen.)

Du kanske har märkt att brösten läcker lite. detta är helt normalt. Dina bröst har börjat producera den mjölk som kallas kolostrum eller råmjölk och som ger ditt barn en bra start. Om du känner att förlossningen börjar, kommer din barnmorska att undersöka livmoderhalsen. Hon kommer att se om den har börjat utplånas (bli tunnare) och dilateras (öppnas).

När du besöker barnmorskan kommer hon att kontrollera hur bebisen ligger. Denna information skrivs in i din journal så att de vet din historia när du kommer till sjukhuset för att föda.

(Observera, att forskning har visat att barn utvecklas i sin egen takt – även i livmodern. Sidorna om fostrets utveckling är en allmän guide till hur din bebis växer)

Infon kommer HÄRIFRÅN

3 år sen idag

Hej mina fina
Idag är det den 6:e september vilket betyder att det idag är 3 år sen mina lilla tjej döptes och hade sin första namnsdag. Tänk att det redan gått så fort. Mina lilla tjej är ju inte så liten längre♥
Här var det hela familjen samlad. Tänk, då var vi ju bara 3 st och nu kommer vi ha 3 barn♥
Mammas lilla sötis

Onsdag

Hej mina fina
Jaha, idag är det onsdag igen och jag kan inte förstå att tiden bara springer förbi. Hinner verkligen inte med längre utan man bara står och gapar när man kollar vad det är för dag i kalendern. Och sen känns det så otroligt overkligt att vi nu har mindre än 1 månad kvar till förlossningen. Tänk att man snart ligger där igen och ska få upp en liten en på magen efter massa kämpande. Men denna gång kommer det vara en liten kille vi får upp. Känner mig otroligt osäker just nu på hur jag ska klara av att ta hand om en liten son man jag vet att det kommer försvinna i det ögonblick jag får se honom♥
 
Här hemma sitter vi just nu och kollar på skönheten och odjuret man jag ska ta och slänga i lite färg i håret då min utväxt inte är snygg. Och man vill ju gärna hinna göra det innan lilleman hinner komma ut så man får känna sig lite extra snygg nu när man är höggravid.

1 månad kvar!

Hej mina fina. Ja, idag är det den 4:e september vilket betyder att det idag är 1 månad kvar till vi har BF med William. Så underbart att nu kunna räkna ner dagarna på ett annat sätt än innan. För nu är det inte lång tid kvar. Och idag hade vi besök av en annan bebismage då Victors kusin var hit och fick lite kläder mm till sin lilla i magen som är beräknad om 2 veckor. Lilly körde lite magi och lyssnade länge på magen och kom fram till att det var en tjej i Saras mage så nu väntar vi med spänning och ser om hon får rätt igen. För innan vi var på RUL sa ju Lilly att vi skulle få en lillebror och där hade hon ju rätt =)

Annars då? Jo det tickar på. Sitter just nu inne hos Léone som precis somnat och har en liten kille i magen som bråkar på. Han har otroligt hårda hälar denna lilla pojk och jag vet inte hur många gånger jag faktiskt börjat gråta av hans sparkar så det är inte lite han tar i heller. Lägg på en halsbränna som snart bränt hål i strupen på mig så har ni en tjock liten mamma som skriver detta =) Men, som sagt. Nu har nedräkningen börjat på riktigt! Och imorgon blir det nog ett besök till V's mormor och morfar för att ta hem vaggan till William.


Måndag

Hej mina fina
Ja, nu var helgen förbi igen och nu startar vi med en ny vecka då V jobbar måndag-fredag så det blir till att underhålla tjejerna själv fram till 13 då maken kommer hem. Men det går rätt så bra. Visst kan man inte leka så jättemycket då man känner sig som ett hus men jag försöker så gott det går. 
 
Idag har jag och tjejerna plockat ihop lillebrors kläder som vi sen stoppade ner i BB-väskan tillsammans. Ska tfota allt senare i veckan då jag ska fixa magbilderna med =) Känns helt sjukt att det imorgon är 1 månad kvar till BF datumet. Lilly frågar ofta om när lillebror ska komma mm och det är så härligt att se hur hon längtar♥
 
Annars har vi fått lite besök idag av min kusin och då blev det såklart lite fika med =) Är duktig på att fixa iordning fikat en sen fryser jag in allt direkt eftersom lillkillen snart ska komma och att jag sen fyller år. Men oj vad gott set är att ta fram lite ibland och bara ha det mysigt.
 
Nej, nu är det dags att jaga fatt i barnen och göra ordning dom för natten.
Kramar!
 

1:a september

Hej mina fina
Ja, nu är det väl höst på riktigt då augusti nu är över och vi gått in i september. Men det känn ssom att vi inte haft någon sommar alls i år då vi inte fått njuta av någon värme alls känns det som. Men jag som gravid som väl inte klaga för vem vet hur vätskefylld man hade varit då. Har även denna gång haft ture att slippa vätska i kroppen vilket jag inte trodde då jag skulle vara så långt gången över sommaren men det var ju skönt att slippa det med tanke på allt annat som hänt denna sommaren. 
 
Gick tillbaka i arkivet 1 år tidigare i morse och det var otroligt jobbigt då så mycket känslor kom tillbaka. För ett år sen bodde vi ju fortfarande kvar hos mina föräldrar då våran fd hyresgäst fortfarande bråkade och vi fick inte flytta tillbaka till huset. Tänk vad man under sina snart 24 år varit med om. Ja, man önskar ju många gånger att man kunde slippa hälfen av allt man varit med om dom senaste året. Men även så mycket man aldrig skulle vilja byta bort♥
 
Idag ska vi iväg hem till mina föräldrar när V kommer in ifrån ruksket. Vart ett rätt så kort besök på sjukhuset då min syster blev utskriven fort så det fick bli lite besök på mataffärer istället innan vi åkte iväg för att äta ihop. Lilly fick inga nya byxor för när vi kom i närheten av kappahl var Lilly så hungrig att mat gick långt före nya byxor så det får vi ta en annan gång =)
 
Nej nun ska jag ta tag i all rentvätt som hänger nere i källaren inann vi far iväg.