11 underbara månader

Ja, herregud. För 11 månader sen låg jag med en nyfödd liten kille på bröstet och kunde inte förstå att vi hade blivit föräldrar till den där underbara lilla varelsen som låg där. Idag går han runt med en himla fart och är en helt underbar person. Våran lilla William.


Bubblar av kärlek

Åh vad jag är lycklig! Jag bubblar snart över då jag verkligen känner att livet inte kan bli mycket bättre. Ja, det ända jag önskar mig nu är att få öppna ett litet fik men annars. Lycka!


Mysfrukost

Mysfrukost med hela familjen. Léone och jag bakade kalljäst frukostbröd igår kväll och nu ska det njutas med nygräddad smörgås.


Han går!

Ja, nu går han. Våran lilla kille har blivit stor. 10 månader och 2 veckor gammal går han. Mammas älskling♥
 

Potträning, lära gå och furuvik

Hej
Ja, här hemma är det verkligen full fart. Vi har varit iväg till furuvik och haft en underbar dag där och just nu ligger all fokus på potträning av Léone och sen försöker William lära sig att gå. Han kan ta något steg innan han ramlar man än vågar han inte öfrsöka mer än en gång i taget. Stå helt själv utan stöd kan han göra en bra stund nu och det är inte långt bort alls innan kan kommer gå runt här hemma. Hur kan jag ha så stora barn redan?
 
Annars då? Jo, vi har varit på BVC medd William och han är nu 77 cm lång och väger 9,6 kg. Har inte boken här så jag har inte dom exakta siffrorna men där omkring var det =) Och jag har varit till läkaren med min onda hand och har fått veta att jag har en inflamation i handleden och har nu fått en skena som jag ska ha på mig dygnet runt i minst 3 veckor för att få bort det. Vi får se hur lång tid det tar då det är en svår sak att få bort.