En treåring i huset

Hej
Ja, gör hemma har vi nu en stolt treåring. Léone blev ju 3 år i torsdags och det känns helt sjukt att det var tre år sedan vi fick det lilla trollet med dom stora ögonen. 
Födelsedagsfrukost med en glad treåring.

Imorgon är det december igen och jag har så mycket julkänslor så det räcket och blir över till en massa människor. 

Nu när det är jul och jag har så mycket känslor och kärlek i kroppen vill jag bara ha alla mina nära och kära runt mig och bara få rå om dom och visa dom attjag  älskar dom en massa. Jag känner att det är viktigare än någonsin just nu.för tänk så många underbara jag har som jag älskar. Alla på ett eget vis.

Flyter på

Hej
Ja, här hemma flyter allt på. Jag hängde idag upp alla julgardiner och ställde upp alla elljusstakar men dom har jag inte satt i än då jag väntar med det tills imorgon. För då ska alla tomtar och lör det andra fram. Sen tog jag även och gjorde en egen grankrans då han som äger skogen hemma hos oss har kapat en massa utanför så jag knyckte ett par grenar och gjorde en fin krans. 

Och även träningen flyter på. Efter frukost tar jag ena passet och när barnen lagt sig tar jag nästa. Sjukt skönt! Är mycket piggare och orkar mycket mer sen jag började träna och det är så underbart. Har även slutat med socker under vardagarna och det gör ju sitt det med. Sen äter jag ju inte så mycket sött under helgerna längre heller vilket är skönt. Ja, winwin helt enkelt!

Brödbak

Hej
Ja idag har det varit lite av en brödbakar dag då vi nu har 3 olika sorters bröd i olika stadium. Det ena är helt färdigt och ligger i frysen, det andra har jag ett som precis ska ut ur ugnen och ett som håller på att jäsa klart för att sedan ta över ugnen. Skulle kunna baka mer men nu får jag hejda mig. Tills imorgon =) Då är det sötebröd som står på agendan då det är dags för bullar. Både till oss och till en nybliven 25 åring. Åh vad jag älskar att baka!Ny kula

Hej mina fina
Ja, den här veckan började jag lite på en ny kula. Ja, inte den kulan jag kanske hoppats på skulle finnas på min mage nu men en annan. 

Jag har sedan många år haft problem med min rygg då jag lider av överrörlighet och ny kände jag att det var dags att försöka stärka mina muskler vid ryggen. Konstigt nog har jag faktiskt aldrig haft problem med ryggen under mina graviditeter men jag känner att jag vill stärka musklerna ifall detta händer nu kommer ske någon annan gång. 

Så i början av veckan började jag sätta in 15 minuter morgon och kväll för lite mag och ryggövningar och hoppas att detta lilla kommer hjälpa mig. Och barnen tycker att jag är jätterolig när jag gör plankan. Speciellt William som jämt sätter sig på min rygg, sjukt tungt med 10 extra kilon när man är så otränad som jag. Men jag håller iaf ut mina 3 x 1 minut. Även om det känns som att jag ska dö lite ibland. 

Något som jag även gör för att få barnen tycka att det är kul att jag tränar är att jag kör dom som vikter när jag lyfter. Otroligt uppskattat av alla mina busungar. Perfekt med då jag vet vad dom väger så jag har ju mina personliga och underbara vikter =) 

Kärlek

Mina underbar barn! Tänk att jag har fått 3 busungar och varje dag får mig att undra hur jag orkade med denna dag dag med bara bus.
Vår lilla Tarzan. Han klättrar på allt och överallt.
Vår panik (kommer ifrån barnfilmen herkules. Hades medhjälpare där heter skrik och panik). Hon som är en riktig dramaqueen som börjar sura direkt om man säger ifrån eller om hon inte får som hon vill. Och måste göra som sin syster alla gånger.
Och vår skrik. Hon som alltid ska höja ljudnivån med sina skrik och galenheter. Hon har dom där äkta tjejskriken som i en liten ask. Proffs skulle man nig kunna säga.

Mina allt!


Addicted to music

Hej mina hjärtan
Här hemma har dagen bestått av lite allt möjligt. Jag har vikt lite kläder, tvättat några fönster, målat en fönsterbräda som såg lite tråkig ut, städat lite, hämtat ved och hälsat på mina föräldrar. Och sen har jag även lyssnat en massa musik. Är inne i en sån period just nu då jag knarkar musik. Lyssnar mest i mobilen och det varierar om jag sitter med lurar eller inte. Ibland är det så otroligt skönt att ta på sig lurarna och bara vara i sin egna lilla värld en stund. Och självklart gör jag bara det när jag är med barnen eller om Victor är hemma. Har alltid koll på busungarna =)

Underbar helg

Hej alla fina
Blev en bloggpaus efter allt detta med MA och så men nu kör vi igen.

Den här helgen har varit underbar hittills. Igår var vi in en liten stund till Uppsala och när vi kom hem blev det idolmys ihop med min älskade man och vår älskade vän Daniel. Är så fantastiskt att vi umgås med honom igen och vi har helt sjukt kul. Han sov även över och skulle sova i vår säng med Victor och jag skulle sova på soffan men det slutade med att Danne och jag sov på soffan och Victor fick sova själv i sängen haha. 

Och idag har vi fortsatt med allt mys då det blev bouef bourguignonNär Danne sedan åkte hem kom underbara Joel istället. Så denna helg blev det massa kompismys vilket verkligen har varit perfekt!

Och i veckan fyller Daniel 25 och jag har lovat att baka en massa gott till honom som present. Älskar att baka och älskar mina fina vänner! Så win win på den =)