Kommande födelsedag

Ja, jösses. Om 11 dagar blir våran lilla William 1 år. Jag kan verkligen inte förstå att våran plutt redan är så stor. Och inför kommande födelsedag har jag hittat så himla mycket fint som jag skulle tro att han skulle gilla att leka med. Vi har ju redan köpt en superfin plåtbil till våran lilla kille som just nu står här hemma och väntar på att öppnas.
Så himla tuff! Vi fastnade direkt för den och kände att det skulle vara en perfekt present till våran biltokiga kille.


Ja, tänk så himla mycket fint det finns. Känns som att man skulle kunna handla ihjäl sig på underbara saker.Och för dom som kolla in här och ska gratta våran lilla kille och inte vet vad dom ska köpa kan detta ju vara en liten hjälp =)    


sparkbil krokar förvaringsboxar förvaringslåda kulbana dragleksak plocklåda hammarbänk plocklåda zebra helikopter

Ett evighetsgöra

När tjejerna är hos farmor och farfar efter en övernattning och sonen sover, vad gör mamman då? Jo, tar tag i evighetsgörat här hemma. Just nu stryker jag alla sängkläder och sen är det dags att skura golvet. Tänk att listan aldrig tar slut. Tvätt, disk, mat och renhållning. Men oj vad jag älskar mitt liv!


Ibland undrar jag

Ja, ibland undrar jag om inte barnens öron växer igen helt under en viss ålder. Är det fler som känner igen sig eller är det bara jag?


Tiden går ju så himla fort

Ja, herregud. Nu är vi inne i September och hösten är här. Och nu är vi åven i den månad då vår son fyller 1 år. Hur kan våran lilla kille redan blivit så stor? Kan verkligen inte förstå det. Han går som bara den nu och kryper nästan aldrig längre. Han håller på att få sin 8:e tand just nu och har gått över till 1 års välling nu då han rör sig så mycket att 8 månaders vällingen inte längre mättade tillräckligt nattetid. Han är verkligen en helt underbar liten kille♥