Dålig dag

Hej
Ja, här hemma är det en mamma a har en sjukt dålig dag. Lilly fick feber igår och har även jag det idag och sen är William  inne i världens gnällperiod så det han gör om dagarna är mest att gnälla blandat med bus. Och nu när Lilly  är sjuk tycker hon att man har 1 sekund på sig att svara på allt och allt ska ske nu eller helst igår. Lägg på att denna mamma sover sjukt dåligt om nätterna så har ni en härlig ekvation. Eller inte. Önskar bara att jag fick en lugn stund. Bara en jätte liten stund så man kunde ladda batterierna lite 

Att sakna

Hej
Här hemma har ni en mamma som på senaste tiden känner en saknad. En saknad av den lilla vi miste för många månader sen. Tänker ibland på hur långt vi skulle fått nu och sånna saker. Jag vet att det är jättekonstigt men det är så svårt att släppa då så många i vår närhet ska ha barn i maj. Så man blir påmind till och från. Men vi hoppas verkligen att vi kommer få bli föräldrar en gång till och jag längtar verkligen efter att få en stor mage igen och dom underbara sparkarna =)

Måndag

Hej
Ja, nu är det en ny vecka igen och allt rullar på som vanligt. Barnen älskar sina nya rum och leker en massa uppe igen då allt blev mycket roligare när det blev mera ordning överallt. Så härligt vad lite ommöblering kan göra =)

Helgen var otroligt lugn och vi var bara hemma och gjorde inte mycket alls. Tjejerna fick i lördags vara vakna för att kolla på melodifestivalen och det uppskattades verkligen men när alla bidrag hade sjungit klart vid 21 så sov båda två gott. Inte alls konstigt då dom brukar gå och lägga sig vid 19.30. 

Bytt rum

Hej
Idag fick jag ett litet ryck och tog och bytte rum åt mina små hjärtan. Tjejerna fick fortsätta dela rum men William fick ett större nu så han inte behövde ha det så trångt. 
Här är Williams nya rum. Han sover nu i tjejernas förra sovrum. Just nu får han stå ut med en lite flickigare tapet då vi ska isolera på emot ytterväggen sen.
Och det här är tjejernas nya rum. Här inne ska det isoleras mot ytterväggen med och här har vi även tapet som ligger och väntar =)

Känns jättebra just nu. Hoppas att tjejerna håller sig lugna bär dom ska sova bara och inte blir distraherade av alla leksakerna.

Instagram

Ja, nu finns jag även på instgram. LiselotteRojeras heter jag där så följ mig  gärna där med =)

Söndag

Min lilla buse imorse 

Hej mina fina 
Nyss åkte mina töser iväg med sin farmor och farfar då dom ska iväg på bio senare idag. Är lite ledsen att går på bio med dom för första gången men nu bestämdes det av deras pappa och av svärföräldrarna så jag hade inte så mycket att säga till om där. Resten av familjen ska iväg och hämta ved och kanske titta förbi mina föräldrar en snabbis. En lugn dag med andra ord =)


Dela

För många år sedan lärde jag känna Denise vid hennes blogg då hon väntade Wilgot, nu 4 år. För en tid sedan slutade Denise blogga och jag var in många gånger och hoppades att hon skulle börja igen, men detta hade inte hänt. Men idag visade Victor mig en delning på Facebook och så fort jag tittade på bilderna såg jag att det var Wilgot allt handlade om. Det verkligen högg till i hjärtat på mig att se vad dom just nu går igenom. Så snälla, gå in och läs vad som hänt Wilgot och hur vissa inom vården behandlar andra:
http://endenise.vimedbarn.se