På fötterna igen

Hej
Ja, herregud. Tänk vad en magsjuka kan slå ner en. Léone stackaren spydde vid 23 tiden på söndagen och sedan började kaoset. Hela natten fick vi hålla hink och hjälpa lillan och sen kände jag mitt i natten att det var min tur. Och ett par timmar senare var det min älskade mans tur.

Den enda som klarade sig var Lilly då William stackaren använde upp emot 25 blöjor under 2 dagar. Men nu är ordningen äntligen tillbaka! Och oj vad skönt det är. För det är inte lätt att se till att all tvätt som blivit nerkräkt blir tvättad eller att elda så man inte fryser ihjäl när man bara vill sova bort sjukdomen. Men det var ju bara att bita ihop och göra det man var tvungen. Och det gick ju faktiskt bra =)

5 saker

5 saker du kanske inte visste om mig:

- Har har klippt mig själv sedan jag flyttade hemifrån, alltså augusti -06

- Jag har 10 piercingar varav 6 är i örat, en i näsan, en i naveln och dom andra två håller jag hemliga :) 

- Av mina piercingar har jag gjort alla själv förutom 4 i örat och det i näsan. Det senaste var i örat och hamnade där i torsdags =)

- Jag tycker verkligen inte om att kolla på skräckfilm

- Jag har en tv-cruch på Big Bang Theorys Leonard Hofstadter
Mums =)

Bara för att

Bara för att jag lite extra lycklig idag så blir det en selfie =)Planer för 2014

Hej
Ja, nu har jag börjat tänka på vad jag vill ska hända under 2014. Och just nu är det kanske inte så jättemycket men vissa av sakerna är otroligt viktiga istället och det väger ju upp.

Jag vill bättra på mitt nästintill obefintliga självförtroende. Fake it till you make it funkar ju inte i längden 

Ev skapa en liten mini 

Ringa till vårdcentralen och boka tid hos läkare för att fixa en remiss för att kolla om jag bär på cancergenen

Ha en underbar mini semester på Vildmarkshotellet och Kolmården 

Renovera lite här hemma

Bli en bättre mamma sim hittar på mera kul med barnen

Visa dom jag älskar hur mycket dom verkligen betyder för mig

Vara mera med mina underbara vänner och visa mera hur mycket dom betyder för mig

Börja ta mera hand om mig själv. Egentid, träning och mycket mera

Ja, det är det som jag just nu känner hoppas hinna med under 2014. Jag hoppas kunna bocka av det mesta under årets gång och att livet bara flyter på med en massa kärlek 

Trött

Hej
Åh jösses, jag är helt slyt i kroppen just nu. Har har inte sovit en hel natt på jag vet inte hur länge nu men jag vet en sak. Och det är att jag verkligen behöver få sova gott en hel natt nu. William bara bråkar om nätterna och sen blir det ju knappast bättre att jag har så otroligt svårt att somna/somna om heller. 

När jag går och lägger mig kan jag vara så himla trött men när jag sen lagt mig kan jag verkligen inte somna. Blir galen snart! 

Och när William vaknar om nätterna är det samma sak, jag kan inte alls somna om. Blir galen på det här!

Feber, igen

Hej
Jaha, nu var det dags igen. William fick feber inatt och snorar en massa nu. Förstår inte hur många gånger den här förkylningen ska gå runt här hemma. Förhoppningsvis ger den ned sig fort även denna gång men nu får det gärna räcka tycker jag

Unconditionally

Har ni hört Katy Perrys låt unconditionally? Det är vad jag känner när jag tänker på dom här personerna. 
Jag har så otroligt mycket kärlek i kroppen just nu! Älskar er så himla mycket!Barnen och jag

Hej
Ja, idag är det bara jag och barnen hemma igen då Victors ledighet nu är slut. Efter nästan 2 veckor ledighet tillsammans har barnen verkligen njutit  av att få vara med sin pappa. Och jag av att få vara med min man. Men nu får han gå tillbaka till att jobba och igår var det ledsna miner hon den äldsta som tyckte att pappa kunde vara hemma och mamman skulle jobba. 

Men vi hoppas att den här dagen går snabbt och att helgen kommer fort så vi får njuta av vår älskade pappa/make så fort det bara går =)

Twitter

Hej mina fina
Nu har jag skaffat twitter så för dom som vill följa med mig under dagarna när jag bara lite snabbt vill uppdatera er finns jag där nu =) 

LiselottRojeras hittar ni mig under.

Älskade vänner och ett nytt år

Hej
Ja, jösses vilken bloggpaus det blev hörni =) Det var inte alls meningen men så blev det. Har varit inne i en liten svacka psykiskt men nu är det 2014 och nu kör vi på med ett nytt år och nya glada tider.

Här hemma firade vi in det nya året utan barnen. Dom sov hemma hos sin mormor och morfar så jag och Victor skulle kunna fira in året utan att behöva oroa oss för dom.

Så vi hade våra underbara vänner här som gjorde att året tog slut och även började på ett helt underbart vis. Är så glad för att jag har så fina vänner som står ut med mina galenskaper och jag älskar dom för det. För tro mig, jag är lite lätt galen och säger alltid vad jag tycker och känner och det är inte alltid lätt att stå ut med. Och det är även ett av skälen att jag inte har så långa nära vänner heller. Men igår och idag har jag fått umgås med min andra lilla familj som består av mina kära vänner. 

Nu tar vi och rockar 2014!