Jäkla axel

Hej vänner
Ja, ni som varit med mig länge nu vet att jag och min axel inte riktigt är vänner och just ni tycker vi inte alls om varandra. Jag började känna av den på Kolmården men det blev inte värre än så fram tills på kvällen under midsommarafton. Så just nu är det voltaren gel och värmekudde som gäller. 

Annars har helgen bjudit på en liten början på en renovering. Jag började riva ner masonit ifrån en vägg inne på toaletten nere och fick fram en helt underbar trävägg och nu är målad vit. Nu ska det bara bestämmas om vi ska ha kvar toaletten i det rummet och göra ett duschrum i rummet bredvid eller göra ett stort badrum i hela det rummet. Jag vill gärna ha toalett och bad/dusch separat men maken vill att det ska vara i samma. Så vi får se vem som vinner =)

Underbar helg

Hej vänner
Vi hade en helt underbar helg på Kolmården och oj vad sluta vi var hela familjen efter två härliga dagar där borta.

Har laddat in korten ifrån helgen till datorn men jag har inte kollar igenom dom ordentligt så tyvärr får ni inga bilder ifrån systemkameran idag. Men några få bilder fick jag ihop med mobilen och dom bjuder jag på här 
Glasspaus för hela familjen
I kön till delfin showen
Safarituren var så härlig även detta år och nu kunde ju även William njuta på ett annat vis
Lite bilder tagna under och efter turen. Ser ni kön i bakgrunden på sista bilden? Annat var det förra året då vi bara gick raka vägen in.
Var tvungen att ta kort på rockan. Dom ser ju så himla glada ut =)
Och så här trötta kan man vara på hemvägen efter två heldagar på Kolmården. Vi hade här kommit 6 km och alla sov som stockar.

Ja, en helt underbart helg var det som sagt och flera bilder kommer en annan dag. 

Fix inför helgens utflykt

Hej vänner. 
Idag är det en massa saker som måste fixas här hemma då vi i helgen ska ut på en utflykt. Ni som följer mig på Instagram (LiselotteRojeras) vet redan vart vi ska. Vi ska nämligen iväg till Kolmården under lördag och söndag. 

Det här är det tredje året i rad som vi åker iväg med barnen för att mysa borta på Kolmården och det andra året vi sover borta för att köra en två dagars för att verkligen kunna ha drt skönt och inte stressa. I år kommer vi dock inte bo på Vildmarkshotellet sim förra året utan i år blir det på hotell best western princess hotell i Norrköping. Dom har samarbete ihop med Kolmården så man kan boka in paket precis som på Vildmarkshotellet. 

Så nu håller jag på att kokat ägg och steker pannkakor till frukost och lunch för morgondagen där borta. Barnen älskar ju pannkakor och visst finns det ju att köpa på tex bamses värld men vi kände att vi tar med egna för att spara in på en lunch plus att det blir en liten picknick för barnen som dom ser fram emot. 

Så idag ska det plockas undan och städas här hemma så hi har det rent och fint nät vi kommer hem sen. Och sen ska det såklart packad lite med. Men det kommer ju gå rätt så fort att fixa allt.

Så i helgen kommer nog min Instagram bli fullproppad utav kort ifrån Kolmården och jag hoppas få in några kort här med =) 
 
Lite bilder ifrån förra årets besök

Underbar start på veckan

Hej vänner 
Ja, vilken start på veckan. Igår tog jag och barnen en promenad innan lunchen och sen mös vi lite inne. Och tur var ju det för himlen öppnade sig och det började åska sen. 
Under gårdagens promenad

Och idag har vi varit ute hela dagen. Jag har försökt få lite ordning på landet vi fixade för två år sedan som tyvärr blivit helt igen grott. Blev lite bättre efter en omgång med gräsklipparen iaf. Men vi måste gräva bort lite jord innan det blir bra. Och sen byggde jag en planteringslåda som vi kan så lite i istället för själva landet. Kommer bli iaf tre till men gärna flera.
Halvvägs igenom landet
Äntligen klar! Vet inte om ni ser all extra jord som sticker upp som en kulle där gräsklipparen står? 
Min lilla låda =) Nu ligger det en duk i och sen ska det bara fixas jord. Sen ska potatisarna ner, bättre sent än aldrig.

Helg

Hej vänner
Ja, nu är vi inne på söndag igen och vi har i helgen tagit det rätt så lugnt. Victor har fortsatt att bygga på det blivande uterummet och jag har målat ett av alla fönsterna som ska vara dit. Sen håller Victor på att hjälpa sin morfar att fixa det sista för att lägga i deras nya poolduk då dom bytt ut sin gamla pool.
 
Annars har vi som sagt mest tagit det lugnt. Jag åkte i fredags iväg helt själv till Uppsala för att gå på bio med min svägerska vilket var underbart! Jag har inte varit iväg och gjort något utan barnen eller för den delen Victor på hur många år som helst. Vi gick lite på stan och shoppade lite först för att sedan gå och äta lite på dragon palace. Och sedan var det dags för själva bion. Först hade vi tänkt gå på "the other woman" men i sista stund när biljetterna skulle köpas blev det maleficent i 3D. Och oj så bra den var! Hade inga större förväntningar på den men jösses, jag var helt fast! Så den rekomenderar jag verkligen.
Och ja, barnen badade lite igår här hemma. Och vår lilla badkruka Léone badade äntligen hela sig utan att gnälla. Det var helt klart värt att föreviga =)
 
Annars sitter jag just nu vid datorn och för äver en massa kort ifrån alla mappar till vår externa hårddisk. Tyckte att det inte var så jättelång tid sen det gjordes men oj så fel jag hade! Men så skönt att ha det gjort sen ifall något skulle hända.

Insta

Glöm inte att följa mig på Instagram så ni kan följa med under våra dagar via mobilen. Sök efter LiselotteRojeras så hittar ni mig. Välkommen dit =)

Äntligen!

Ja, äntligen har jag fått ändan ur och fixat en ny header! Inte en dag förtidigt kan man ju säga. Fick bli en enkel då jag bara kände mig less på den gamla och snabbt ville ha en ny. Men oj vad skönt med en uppdatering
Den gamla. Ja ni ser ju själva hur länge sen det var den blev uppdaterad!
Och den nya.Fick bli ett par av dom nya korten jag har tagit den senaste veckan. Enkel men helt klart bättre och sommrigare =)

Bara regn hos mig

Hej vänner
Idag har vädret inte varit lika fint här hemma som igår då vi haft mulet och regn hela dagen. Så idag har det blivit mys i soffan hela dagen men en massa filmer. Tycker att dom här dagarna kan vara supermysiga ibland med.
 
Annars har det inte blivit många knop gjorda under dagen. Har kört några maskiner med tvätt och rensat lite bland barnens kläder men mer än så har det inte blivit. Även om jag verkligen skulle behöva dammsuga då det drogs in ett ton med gräs ifrån den nyklippta gräsmattan igår. Men det får bli ett senare mission =)
 
Bjuder på lite bilder ifrån min mapp med ovisade bilder för att pigga upp lite =)

Välkommen juni

Hej vänner
Åh, nu är vi äntligen inne i juni månad och sommaren är här på riktigt. Fy så underbart! Idag har jag och barnen varit ute sen efter lunch och det har varit så himla skönt. Jag har hunnit klippa gräset och barnen har lekt för fullt. Precis som det ska vara =)
 
Blev inte så många tagna tyvärr men dom här två fick jag iaf innan det var dags att dra igång gräsklipparen. Och ja, ni ser ju att det verkligen behövdes haha.