Clean house & a clean mind

Hej
Ja, just nu är det något jag går efter, clean house clean mind. Senaste månaderna har det blivit lite mycket för mig med allt egentligen men jag har märkt att när jag har städat här hemma blir jag mycket mer tillfreds med mig själv. Tyvärr varar det ju inte allt för länge då jag har tre barn som är otroligt duktiga på att dra fram som orkaner så det blir ju fort stökigt hemma. Men i mitt lilla sminkrum är det alltid rent och fint och där inne kan jag vara när jag behöver slappna av. Att jag sen verkligen gillar att sminka mig är ju en härlig bonus. 

Så idag höll jag på lite inne i mitt sminkrum och helt plötsligt hade jag organiserat om en massa där inne. Jag har tyckt att det har varit lite plottrigt i min ena låda där mina ansiktsprodukter ligger i men nu är det lite mer ordning och jag känner mig himla nöjd 😃 Det var ju inte bara den lådan jag fixade i utan jag plockade runt en massa för att få det så bra det bara kunde bli just nu. Och jag blev som sagt väldigt nöjd. 
Passar väldigt bra här hemma 

Säg gärna till om ni vill de hur jag förvarar mitt smink och vad jag har. Nu har ju jag inte supermycket smink men mer än vad man behöver (inte enligt mig men iaf)