Produktiv dag

Hej på er
Åh, idag har det varit en dag fylld av energi och en massa saker har blivit avbockade ifrån "att göra" listan. Jag klippte gräset och målade huset en bit medans Victor och barnen fixade till uppfarten genom att kratta och rensa lite ogräs. Sen åkte vi till åkerbruket en stund för att kasta en del saker som bara varit i vägen i källaren. Så skönt att få lite ordning ute nu eftersom det är nu när sommaren kommer som man får njuta som mest av trädgården.

Och på tal om sommaren, vilket väder vi har haft ett par dagar. Några timmar har vi haft sommarvärme så shortsen har åkt fram. Så underbart! Man har ju verkligen längtat efter att kunna sitta ute och bara njuta ett tag nu.

Och när sommaren kommer brukar mitt intresse för att fota komma igång med vilket är härligt. Vet inte varför jag inte använder kameran så mycket vinter/vår men så har det bara blivit. Fotade lite här om dagen så här har ni ett par kort


Knäppte en massa på tjejerna när dom lekte med kompisarna men vill inte lägga ut dom då jag inte kollat med föräldrarna.

Att njuta av dom små sakerna

Åh vad jag älskar att ha det nystädat här hemma. Det är något litet som jag njuter så mycket av. Att få ha det rent och städat efter att barnen gått i säng och man kan sitta i soffan och bara njuta. Och extra skönt är det dom dagarna man vet att man ska bort tidigt så det får vara rent extra länge. För en sak är säker, här hemma blir det stökigt efter 5 minuter med mina tre vilddjur haha. 

Och imorgon är en sån dag då huset får vara rent lite extra länge då det blir en tur med Ekerö linjen vid 10. Vi ska fira min storebror och hans fästmö som fyller i början av nästa vecka med en tur till Ekerö och äta lite brunch där. Och så hoppas jag på att få med mig en ny parfym hem med 😃

Så idag när jag hade tvättat soffklädseln och skurat golvet var det oroligt härligt att slå sig ner i soffan för att se lite på tv:n. Och snart ska jag in i sovrummet och stöka lite med för där ska det renbäddas eftersom jag slängde på brun utan sol innan jag gick i säng igår.

 Åh, så underbart det är att få njuta av dom här små sakerna i livet 😃

Nedräkningen har börjat

Hej på er
Ja, äntligen kan vi börja räkna ner till sommaren va? Längtar verkligen efter solen ni efter allt tråkigt väder vi haft på sistone. Jag vill kunna ha alla mina sommarkläder och slippa alla dessa tjocka tröjor.

Och nu har vi börjat planera för sommaren med. Om 19 dagar (10/6) är det dags för årets besök på Kolmården med en natt på Vildmarkshotellet. Blir underbart att komma tillbaka dit och bara njuta av lite nya minnen. För jag vet att hela familjen älskar dagarna på Kolmården. Barnen längtar hela året efter besöket och i år har bamses värld premiär så där blir vi nog kvar en stund med. 
En bild ifrån förra årets besök

Lilly 6 år

Ja jösses. För 6 år sedan den 2 maj hade vi en nyfödd liten tjej som fick namnet Lilly här hemma. Jag kan verkligen inte förstå att det redan gått 6 år sedan vi gick träffa vår lilla tjej som inte är så liten längre utan har varit 2 gånger och hälsat på i skolan ihop med alla barnen som hon kommer träffa varje skoldag en lång tid framöver. Den lilla tjejen som lärt sig att räkna till 100 och just nu lär sig klockan. Det är fantastiskt att få se sitt barn växa upp och lära sig så mycket nytt och utvecklas så fort att man knappt hinner med ❤️
En nyfödd liten tjej
Och min stor tjej på hennes födelsedag ❤️


Dessa sjukdomar

Hej på er
Fy, vad detta år har innehållt mycket sjukdomar. Jag tycker vi inte har varit annat än sjuka vilket känns lite konstigt då vi inte har något barn på förskolan eller umgås så jättemycket med barnfamiljen. Men tydligen räcker det att vara ute bland människor för att vi ska snappa upp deras virus. Sist ut har det varit svinkoppor på agendan. Lilly fick en liten koppa på rumpan för ca 3 veckor sen och den gick bort med lite alsolsprit och bakteriedödande salva. Och för två dagar sen upptäckte vi att William hade fått svinkoppor på rumpan han med men 7 stycken. Så nu kör vi samma behandling på honom och hoppas att dom slutar komma och att dom försvinner fort. 

För övrigt känns det himla skönt att William är helt torr både dag och natt nu. Vi har gett bort alla blöjorna efter nästan en månad utan olyckor nattetid så nu är vi helt fria från blöjor 😃

Längesen sist

Hej vänner. Hoppas att ni har haft en underbar fredag 😃
Ja, nu har det gått väldigt länge sen sist jag skrev här och det här hänt en hel del  under den tiden. Det har firats födelsedagar och bokats lite mini semester. Jag tänkte bara titta in snabbt just nu och skriva mer om allt i olika inlägg istället för att köra allt i samma 😃 

Är det förresten något speciellt ni undrar eller vill att jag skriver om?