Underbar dag

Hej vänner
Åh, idag har vi haft en jättebra dag. Var först ut i skogen och tog en liten promenad och fick med mig en bukett liljekonvaljer hem. Helt fantastiskt luktar det här hemma nu. Sen var vi iväg och fikade borta vid ett bad. Tyvärr blåste det en massa men vi hittade en liten plats där vinden inte var så farlig. Så mysigt. Sen försökte jag få till lite bilder på barnen där ute i blåsten och fick iaf ett par bra på dom.
 
 
 
Har flera bilder men det får bli en annan dag då datorn inte alls är sammarbetsvillig

Effektiv måndag

Hej vänner
Ja, denna dag kör jag på för fullt här hemma eftersom vi idag inte har det soligt ute. Har dammsugit varje liten vrå i sovrummet och dammtorkat av allt där inne. Sen går tvättmaskinen för fullt och sen har jag hunnit stryka alla sängkläder som äntligen är inlagda på sin plats. 

Så skönt att känna att man hinner fixa lite inne med och inte bara vara ute och strunta lite i hur man har det inne. För ja, lite så blir det här hemma bär vädret är fint. 

Ska försöka fortsätta städa lite här hemma innan min syster kommer hit en liten stund då mamma är på möte och pappa jobbar. 

Vilken härlig dag!

Hej vänner
Åh gud vilken underbar lördag vi har! Solen skiner för fullt och jag ska byta om till bikini så jag förhoppningsvis kan få lite färg på kroppen idag =) Victor bygger på vårat nya projekt vilket är ett uterum som kommer stå i den lilla skugga vi har här hemma på tomten. Kommer bli så underbart att alltid kunna sitta ut och ha det bra, även dom dagar då det kanske stänker lite eller om man inte vill bli anfallen av en massa mygg.
För snart en vecka sen. Nu är det urgrävt runt om i hela och det ligger markduk och grus där i. Har även en ram uppsatt och trall på halva golvet. Ddet går undan när mannen min bygger. Förra sommaren byggde vi ju en altan som jag inte vet om det finns någon bild på så jag måste fixa en snart.
 
Har ni något speciellt ni gör idag eller ska hitta på över sommaren? Är jättenyfiken på att höra =)
 
 

Mina hjärtan

Hej vänner
Här hemma har jag äntligen kollat igenom lite kort som jag tog för ett par dager sen så jag tänkte bjuda på lite kort på mina små hjärtan
 
 
 
 
 
 
 
 
Oj vad med kort det blev haha. Och då har jag ju ändå bara valt ut några stycken. Men det är så himla kul att kameran används igen för det blir ju en sån himla skillnad på korten och även mängden då jag känner att det blir mycket mera kort tagna om jag har systemen framme änb om jag bara tar med mobilen =)

Sommar!

Hej vänner
Ja nu måste vi väl kunna säga att vi äntligen fått sommar igen va?! Så himla underbart med denna värme som kommit tillbaka. Barnen älskar det och det gör även föräldrarna sim äntligen mår bra igen. 

Dom senaste dagarna har vi varit ute massor och barnen har varit så otroligt skitiga vid läggdags så man tror inte att det är sant haha. Men lortiga barn är lyckliga barn heter det ju och det är verkligen sant här hemma =) 

Och när solen kom fick mamman i huset även den obligatoriska kräftbrännan som förföljer mig år efter år. Det slår aldrig fel utan minst en gång per år bränner jag upp axlar och rygg även om jag inte är i solen lång tid alls. Men oftast händer det en gång och sen är kroppen inte fullt lika blek så jag inte bränner mig mer sen. 
Här är lite bildbevis på min fina rygg dagen efter att jag brännde mig. Och då hade det lagt sig en massa eftersom jag var snabb att smörja in mig med after sun denna gång.
Åh så grönt och underbart det är ute nu. I söndags klippte jag gräset för första gången i år och oj vilket pass det blev. Perfekt träning då man inte bara går med klipparen utan även måste flytta på alla ställningar man har här hemma. Och så gott det luktar då med nyklippt gräs. Love it! 



Lite bilder ifrån helgen

Hej
Just nu sitter pappan i familjen och myser med sina 3 vildar innan det är dags för sängen för dom och då passar jag på att sitta vid datorn för första gången på länge. Har precis tömt kameran på bilder ifrån helgen så jag tänkte ta och bjuda på några =)
Födelsedagsbarnet
Stora tjejen med bodyn hon åkte hem i. Tänk att hon fått plats i den där en gång i tiden.
William sitter och funderar
Léone busar vid frukosten
Tårtbakning
Och här är resultatet. Lilly ville ha en prinsesstårta och såklart var det vad hon fick
Mammas lilla kille som står och kollar på när systrarna fixar med någonting
 
 Ja, det blev en liten bildbomb det här men det är ju så när det blir en massa fina bilder med kameran. Måste verkligen blir bättre på att knäppa på mina hjärtan då dom växer så det knakar.

Min älskling

Idag fyller min älskade make 27 år. Tänk att han bara var 21 år när han blev pappa till Lilly men det fick han ju bara vara i 2 dagar innan det var dags för hans födelsedag. Tänk att jag fått äran att vara tillsammans med denna underbara man i snart 12 år och fortfarande har fjärilar i magen.
Älskar dig min underbara Victor!

En femåring här hemma

Hej
Ja, hur kan tiden gå så fort? Igår var det fem år sedan min lilla Lilly kom till världen. Kan verkligen inte förstå att det var så länge sen jag fick äran att bli mamma för första gången. 
För 5 år sedan var du så liten och hjälplös
Och nu är du en stor tjej som "kan allt själv"

Tillbaka till blogglivet?

Hej ni underbara
Nu är jag äntligen tillbaka och förhoppningsvis ska jag ha fått tillbaka en lite av min lust att blogga. 

Jag har många gånger känt att jag inte alls har någon lust att blogga då det blir så mycket samma sak när jag är hemma med barnen och sen har jag inte alltid mått så där jättebra efter allt detta med missfallen. Men nu börjar det bli varmare ute och jag hoppas att komma igång med en massa saker nu och känna mig full av liv igen. 

Och jag bara måste ta och damma av systemkamera! Barnen växer ju som bara den och jag måste ta och dokumentera deras uppväxt bättre. Mina fina små busungar som varje dag får mig så varm i hjärtat och som även får mig att vilja dra av mig håret i ten frustration över deras olika faser. Men det är väl precis som det ska vara =)