Fullt ös!

Hej
Nu är jag piggare & det är full fart här hemma. Lilly springer runt här hemma & jagar den kttungen som vi kanske ska spara & han verkar gilla henne så det känns ju bra. Och jag känner inget från halsen längre & det tackar jag hounungen för. 3 koppar senare & den har redan gjort underverk. Love it! Och gott med så det är ju ett stort plus det med. Skulle aldrig kunna dricka det här mörka läskiga saken man kan köpa från affären för förkylnig. Vet inte riktigt vad det heter men kanjang eller något sånt tror jag att det är. Hua så snuskigt! Här håller vi oss till någolunda naturliga kurer. Lilly trycker vi i massa c-vitaminer & hoppas på att det hjälper lite. Så idag har hon fått lite apelsindryck & lite smoothie som kommer från sempers "no junk" serie. Gillar verkligen att det finns goda saker som är nyttiga & går att lägga i skötväskan utan att det förstörs. En mammas vän kan man ju säga.

Just nu håller V på att beställa lite mat från den lokala pizzerian då ingen av oss riktigt känner för att laga mat idag. Men det är väl bra för mig & mini i magen så det händer något med vikten. Ska försöka trycka i mig en hamburgare därifrån iaf =)  

Nej nu ska jag försöka få lite kort på när Lilly & katten leker lite tillsammans.

Kramar på er!


Huvudvärk

Hejsom
Fy vad jag mår dåligt. Ont i huvudet & halsen & näsan bara rinner. Riktigt muntert. Eller inte. Men men vad ska man göra då. Tog alvedon nyss iaf så vi kan ju hoppas att man blir människa snart igen då.

Kattungarna blev sålda iaf så dom har nog redan kommit till sitt nya hem nu då dom tog med kissrna på engång. Skönt kan jag lova er. Blir mycket liv när man har 5 st små busar på samma ställe. Och på onsdag & fredag flyttar dom andra 2 & sern får vi se om den sista flyttar eller blir kvar här. Den får ju jättegärna stanna kan jag säga =)

Nej nu ska jag bädda ner mig här på soffan & slökolla på Tv:n så får vi se om jag somnar eller håller mig vaken. Hur som bloggar jag lite senare när alvedonen kickat in.

Kram


Helg

Hej

Idag är det lördag & det ska komma en familj för att kolla på dom 2 kattungarna vi har kvar nu & dom var faktiskt sugna på att ta båda så vi hoppas på det =) Fick ju 5 missebebisar & en har vi hållt kvar lite ifall en kompis till oss skulle ta honom men jag tror inte dom var intresserade längre så då kommer han nog få stanna hos oss =)

Idag blev det morgon för mig & Lilly vid 8.30 tiden & pappan i huset ligger fortfarande & sover. Dock har jag sovit såååå illa inatt & idag mår jag skit om jag ska vara ärlig. Näsan rinner & halsen värker så jag har ju gått & fått en förkylning. Och Lillys lilla näsa rinner lite med vilket är jobbigt att se. Vill ju inte att hon ska vara sjuk. Hon har ju mått halvdåligt endå pga av sina tänder som tittar fram på rullande band (hon har 12 st nu) så jag ville ju verkligen inte att hon skulle bli sjuk men det blir ju kanske så när man är varandra så nära hela tiden. Men hon är iaf glad & pigg så det är nog ingen fara med henne endå =) 

Nej nu ska jag ropa på maken & väcka honom då katt tittarna ska komma mellan 11-12 så det kan ju vara dags att gå upp för honom nu. Sen ska jag kolla om han kan springa till affären & köpa lite thé & honung så jag kanske kan bli lite bättre i halsen. Har ju bara smaksatt thé här hemma men det skär sig nog lite med honung så det får bli det gamla hedliga istället =)

Mer bloggning när jag känner mig lite piggare.

Kram


Pink boots

Titta vilka härliga gummistövlar jag fick i lådan idag =) 249 kr från skopunkten

Perfekt för alla regniga dagar nu & senare med såklart. Kommer väl bli en hel del använda i höst & vår skulle jag gissa. Speciellt i vår på alla barnvagnsturer =)


Mysbyxedag

Hej

Hur är det med er underbara läsare? Är så kul att gå in varje dag & skriva lite när man ser att det varje dag kommer in några trogna & kollar vad man håller på med =) Blir så varm i hjärtat ska ni veta.

Här hemma regnar det för fullt men det gör verkligen ingenting enligt mig. Tycker bara det är skönt om jag ska vara ärlig. Var ju så varm ute så länge att naturen behöver detta som faller just nu. Och idag har jag ju dragit på mig mysbyxor & en slapp tröja vilket är otroligt ovanligt kan jag säga. Jag är en riktig jeans tjej enda ut i tårna & sätter endast på mig mjukisar om jag vet att jag ska duscha någon gång under dagen & denna dag var verkligen en sådan. Så idag när jag skulle handla mat var det en osminkad mamma med mjukisar & skabbigt uppsatt hår som sprang genom mataffären & letade efter något gott att äta. Och jag hittade faktiskt färdiglagad kyckling som vi ska inta nu eftersom min älskade man precis klev innan ör dörrarna nu.

När jag ätit ska jag visa er vad jag fick hem idag =) Något som behövs just nu kan jag iaf säga.

Kram


TGIF

Hej

Jösses vilken sovmorgon det blev här hemma idag. Jag vaknade vid 9.10 men Lilly sov vidare till 9.30! Jösses. Men det var lite kännt med då jag hade supersvårt att somna igår . Tror att jag däckade efter 00.30 någongång. Tankarna bara flög runt en massa & det gick inte att sluta tänka på det som for runt heller då det är något som handlar om mina små. Men det tar vi sen någongång. Men nu är det verkligen fullt ös här hemma. På henne iaf =) Själv sitter jag & dricker mitt glas med saftsoppa & kollar lite på 3:an där dom visar Rachael Ray. Älskar ju att kolla på matprogram så detta är prefekt på morgonen.

Idag är det V´s sista dag för på måndag har han 2 veckors semester igen =) Ska bli så mysigt att få ha honom hemma lite igen. Men man har ju liksom vant sig med att vara hemma själv med Lilly med så det kommer ju bli lite konstigt med på något vis. Men nu vet jsg ju att jag skulle klara av att vara hemma själv med henne om V skulle börja jobba heltid med & det är ju superskönt.

Nej nu ska plocka lite här hemma för ni har RR slutat & det finns inte så mycket att kolla på nu.

Här hittar ni även dom sakerna jag lade ut på Tradera igår kväll. Mest mammakläder som jag inte kan ha & även Lillys superfina converse som hon bara använt någongång. Så kolla gärna om ni hittar någon =)

Kram


Magen

Hej
Vet att det blev lite sent man här kommer iaf dagens magbilder =)

Växer så det knakar =)

Big belly

Inte världens bästa kort men det bjuder jag på

Här är ett kort på magen när jag ligger ner. Magen är verkligen runt & är långt ner. Men den ser ju inte stor ut när jag ligger pga den bakåtlutande livmodern.

Nej nu är det dags att gå & lägga mig. Klockan har ju hunnit bli mycket då jag höll på att lägga ut massa kläder på tradera. Lade även ut Lillys knappt använda converse där med så om någon är intresserad av dom så hittar ni dom här: http://www.tradera.com/Rosa-converse-i-strl-21-auktion_340153_116089549

Kram


Ont i halsen

Japp jag tror att jag börjar bli småsjuk jag med. Har haft ont i halsen hela dagen & nu på kvällningen har jag även börjat hosta. Där får man för att man pussar på sin älskling hela dagen igår. Hoppas att det inte blir mer än det här & att det kanske går över. V börjar ju känns sig lite bättre så lite hopp finss det ju. Så länge inte Lilly blir sjuk så är ju nöjd.


Nu ska jag slänga ihop lite mat & sen blir det magbilder =)


23 fullgångna veckor

Hej

Ja idag är det ju torsdag igen & ni vet ju alla vid det här laget att det är denna dag jag går in i en ny vecka & denna gång är det v.24. Känns så konstigt att det redan gått 23 hala veckor med mini i magen. Nu är det ju bara 17 veckor kvar innan BF & 119 dagar kvar. Helt sinnes men oj vad jag är glad att tiden går fort under graviditeterna. För nog tycker iaf jag att det går superfort.  Ska försöka komma ihåg att ta magbild lite senare idag så det kommer ju förhoppningsvis senare =)

Och här kommer såklart infon:

Bebisen väger nu strax över ett halvt kilo och är ungefär 29 cm lång från hjässa till häl. Hörseln är välutvecklad och den kan höra din röst (som under vatten), dina hjärtslag och de mullrande, gurglande och kurrande ljud din mage och tarm gör. Höga ljud som bebisen ofta hör inne i livmodern, t ex hundskall eller dammsugaren, kommer förmodligen inte att låta otäcka efter födseln.

Många studier pekar på att bebisar i magen ofta gillar klassisk musik. Pröva att spela något du själv tycker om och se om bebisen reagerar. Lugnar den ner sig när musiken är långsam och blir livligare när den är snabbare? Vem vet, du kanske bär på en blivande dirigent!

Din bebis hörsel fortsätter att utvecklas och lungorna håller på att förbereda sig inför livet utanför livmodern. Nu är bebisen så stor att du kanske kan se den röra på sig under dina kläder!

Du kanske börjar känna dig klumpig och ovig nu när din tyngdpunkt förflyttat sig. Tandköttet blöder eventuellt när du borstar tänderna och du kanske har fått knoppnavel. Sådant kommer att gå tillbaks till hur det var förut efter förlossningen.

(Observera, att forskning har visat att barn utvecklas i sin egen takt – även i livmodern. Sidorna om fostrets utveckling är en allmän guide till hur din bebis växer)

Infon kommer HÄRIFRÅN

Egna tankar: Jag har ju kännt mini röra sig utanpå kläderna i några veckor nu & det är verkligen helt underbart. Och plutten i magen har faktiskt börjat röra sig mer dagtid med vilket är skönt då det nästan bara var kvällstid i början.

Och jag kan säga att jag inte känner mig klumpig än men det har kanske med att mini ligger i ryggen att göra inte vet jag. Fast jag kände mig ju inte klumpig alls med Lilly & hon låg ju i ryggen med så jag skulle kanske tippa på det. Blir ju dock trött fort men jag har ju gått ner i vikt så jag har väl kanske inte lika mycket som hjälper till att bära up denna gravida kropp som med Lilly. Men det funkar bra endå. Se är det lite jobbigt att mini lägger sig så himla långt ner att det känns som att h*n kommer titta ut där nere. Kan faktiskt göra riktigt ont vissa gånger. Vet inte varför det är så denna gång men det är väl bara så. V brukar säga att det är för att det ska gå superfort att föda denna gång & mini vill hålla sig nära öppningen haha. Knäppa karl! Men det kanske kan bli att vi blir föräldrar lite tidigare & slipper gå över 9 dagar även denna gång. För det slipper jag gärna. Mini får jättegärna komma 2 veckor tidigare så vi inte behöver väntra så länge på denna lilla plutt =)


Morning

Hej

Idag blev det sovmorgon för oss här hemma. Men Lilly vaknade till lite till & från så det blev ju inte en hel natts sömn endå men det blir det ju aldrig för mig iaf så vad spealde det för roll? =) Hon vaknade till lite vid 4 tiden då hon inte hittade sin napp så jag fick springa in & ge henne en ny. Sen tog det ca 30 minuter innan jag somnade om. Sen vaknade hon även lite när V åkte iväg till jobbet men sen så blev det morgon vid 8.30 tiden & det tackar en trött mama för =)

Idag är det molnigt & lite kallt ute så det blev lite tjockare långärmat för oss tjejer här hemma. Men det r lite mysigt det med faktiskt. Man märker ju att hösten börjar närma sig nu ju. På gott & ont.

Lite senare idag kommer det komma kattköpare så vi hoppas att dom hittar en misse som dom vill ha =) Lite jobbigt dock att det kom en familj igår som tingade en misse & jag glömde helt bort att ringa denna familj & berätta det så nu måste jag säga det när dom kommer. Längtar inte efter det & tycker det kommer bli jättejobbigt. Men det är ju mitt fel så jag får ju ta smällen. V bryr sig ju inte riktigt om katterna utan vill bara ha bort dom så det är nu jag som blir tvungen att prata med alla & det är ju kanske inte super med tanke på hur trött jag är i huvudet nu förtiden. Får bara hoppas att dom förstår mig. Håller tummarna för det.

Nej nu ska jag ta mig ett glas saftsoppa till frukost. Har verkligen ingen hunger på morgonen så det blir lite saftsoppa bara för att jag ska få i mig något för minis skull.

Men det blir mera uppdateringar under dagen kan jag lova. Har ju ett inlägg som jag ska fixa snart då jag ju faktiskt gått in i ny vecka idag =)

Kamar


Honey I´m home!

Hej

Nu är vi hamma efter dagens bravader. Då Lilly vaknade vid 7 tiden så bestämde vi oss för att följa med V in till Uppsala denna dag. Och när han hade jobbat ett tag så kärda han oss till våra underbara vänner Lin, Martin & deras lilla dotter Aliha som är snart 4 månader. Tänk vad stora dom blir fort. När V sen åkte för att fortsätta jobba så tog mammorna tag i vagnarna & styrde mot Gränby. Fy vad underbart det var att få gå med en annan mamma & handla lite. Blev en helt annan grej på något konstigt sätt. Men men. Så var det iaf. Blev ett par shaping trosor på rean till mig som jag kan ha efter förlossningen så jag slipper ha degmage på julafton & nyår. Till Lilly blev det en klänning från Lindex som även den var på rean & den kommer hon säket vilja ha imorgon så det komer nog kort på det då. Och sen blev det såklart något till mini i magen med =) 2 par strumpbyxor i grått & vitt & 2 tunna mössor. Sen blev det ingen mer shopping. Lovade V att handla för ca 200 & det höll jag mig till. Känner mig rätt så duktig faktiskt haha.

Men sen blev det faktiskt ett besök inne på ica där jag köpte lite schampoo & bubblebad till Lilly & den fick hon även lite smoothie. Och sen blev det lite att äta på McDonalds så det slutade nog på ca 350 men endå. Jag shoppade bara för 200 =)

Nej nu ska jag gå & lägga i lite tvätt i maskinen & sen ska jag ta mig en pepsi & gotta mig med i soffan.

Kramar!


Hej. Just nu är vi ute på en prommenad i U...

100728_134355 (MMS)

Hej. Just nu är vi ute på en prommenad i Uppsala och vi styr vagnen mot gränby. Love it!


Home

Hej

Japp nu är vi hemma igen & Lilly sover. Hon gick ju upp vid 8 tiden i morse & sov ingen lur alls heller så hon höll på att däcka så fort hon hamnade i bilen. Men det är ju skönt att veta att hon redan klarar av att skippa sin lur. Hon sover ju den max hälften av gångerna så hon är ju inte beroende av det.

Och nu hade jag tänkt att jag skulle knäppa lite nya kort på missarna & uppdatera annonsen som ligger på blocket. Och sen ska här städas. Eller städa & städa. Jag ska plocka undan alla 5000 leksaker som ligger runt om i huset =) Underbara mammalivet. Och jag är faktiskt 100% allvarlig. Jag älskar det så himla mycket & jag längtar otroligt mycket tills Leoné eller William tittar ut & jag får bli 2 barnsmor. Känns så himla fantastiskt att jag ska få uppleva denna lycka en gång till.

Nej nu måste jag släppa in katten som står & skriker utanför dörren.

Kram


Här hemma sitter vi just nu och fikar lite...

100727_160932 (MMS)

Här hemma sitter vi just nu och fikar lite. Måste ju göda den lilla där inne =)


BM besöket avklarat

Hej

Nu är jag & Lilly hemma hos mina föräldrar & myser lite. Mamma var ju med hos BM & sen åkte vi hem hit.

Det gick rätt så bra hos BM faktiskt. Järnvärdet var ju oförskämt högt för en i v.22+5 kan jag säga. 120 stog det på. Så det var ju skönt =) Och sen var det det dags att kliva upp på vågen vilket var en av dom sakerna jag var närvös för. Men ville hade jag gått upp 2,4 kg i v.22 & min iskrivningsvikt denna gång var 71,8 kg. Och idag vägde jag 69,4 kg alltså hade jag gått ner precis 2,4 kg. Men magen hade växt som den skulle & SF måttet var 20 något komma 4 cm så det var ju fint. Så det jag ororade mig för denna gång var ju helt okej vilket verkligen var skönt. Men jag ska på extra koll om 3 veckor för att se att jag växer som jag ska. Annars blir det tillväxt UL. Men det är ju skönt att allt såg fint ut denna gång iaf. Och hjärtljudet var på 144 slag. När vi äntligen hittade  det. Tog 5 minuter att få fatt på den lilla rackaren där inne. Och BM sa även att jag har en framåtliggande moderkaka & en bakåtlutande livmoder så jag har verkligen en massa strul denna gång. Nu hoppas vi bara att moderkakan flyttarpå sig så jag slipper problem inför förlossningen. Vill verkligen att den ska flytta på sig & inte ramla ner så det blir snitt. Vill ju gärna försöka föda naturligt denna gång med men funkar det inte så funkar det inte. Men nu vet ni ju iaf att allt gått fint där borta.

Nu ska vi umgås här hemma så vi får se om jag får iväg lite mms-bloggning eller om det glöms bort.

Kramar!


Kväll

Hej

Här hemma har det blivit en massa slappande framför tv:n sen mannen kom hem. Brukar lätt bli så när han jobbar känner jag. Men det är mysigt det med =) Och sen har mannen hostat lite med sen han kom hem så vi får väl se om han går & blir sjuk till helgen. Har sagt åt honom att man inte sk klä sig för tunt när det är sånt här väder ute men han vill ju inte lyssna. Hoppas verkligen inte att vi blir smittade av något. Lilly är ju smågnällig som det är pga tänderna så jag vill inte gärna att det byggs på med en sjukdom.

  Jag har tagit fixat lite här hemma & ställt in en annan möbel i vardagsrummet som stod i källaren & jag blev nog rätt så nöjd. Blev dock en byrå över så nu vet jag inte vart den ska ta vägen men den får väl hamna på en tillfällig plats innan missebebisarna flyttar. Då får vi ta & fixa i det rummet som dom är i så det blir snyggt & mysigt =)

Imorgon är det ju äntligen dags för BM besöket & jag vet inte vad jag ska tycka om det riktigt. Längtar ju efter att få höra den lilla där inne men sen är jag ju så löjlig att jag är rädd att magen inte växer som den ska eftersom jag inte verkar gå upp något. Men det blir skönt att höra vad BM säger iaf =)

Nej nu håller V nästan på att sonma på soffan så jag tror nästan att han håller på att få något skit. Hua! Får väl dra upp honom till sängen så får vi hoppas att han mår bättre imorgon helt enkelt. Peppar pappar.

Natt på er!


Matchande fötter för mama & dotter

Hej
Satt & kollade runt inne på H&M & hittade supersöta uggs inne på barnavdelningen (86-128) & blev så sugen på att kunna klämma in mina fossingar i ett par liknande. Och då kollade jag in på barnavdelningen för dom större & hittade till min förtjusning samma skor i större storlekar. Så det blev ett par i 22/23 till Lilly & sen visste jag inte vilken storlek jag skulle ha då dom tyvärr brukar bli större efter ett tag så det blev ett par i 36/37 & ett i 38/39 så får vi se vilka som blir kvar här hemma. Har ju 38/39 i vanliga storlek nu så jag kanske får plats i dom mindre =) Så för första gången ever så kommer jag & Lilly matcha varandra. Hemskt nog längtar jag efter hösten just nu.

99 kr kostar dessa & finns i strl 22/23 upp till 38/39. Finns även i lila för den som vill ha en annan färg =)


Måndag

Hej

Japp nu är dte en ny vecka igen. Förstår inte hur det kan gå så fort hela tiden. Tycker det nyss var maj & våran tjej fyllde 1 år men det är ju snart 3 månader sen.  Fatta att det snart är augusti. Och igår var det bara 4 månader kvar till BF. Helt sjukt att vi ska få en mini till om 4 månader. Men oj så underbart.

Eftersom det är måndag så jobbat ju V men det här är sista vecka denna omgång han jobbar för sen ahr han semester dom 2 kommande veckorna =) Det som är lite tråkigt är ju att han för första gången kommer missa ett BM besök. Han var ju med på alla med Lilly men imorgon kommer han ju jobba så det finns ju inget att göra. Drar med mig mamma istället =) Kan ju vara kul för henne att följa med också & få höra sitt barnbarns hjärtljud. Men vi får väl se om Lilly är vaken imorgon när jag ska dit vid 8.50 eller om hon sover. Om hon sover får ju mamma stanna kvar här hemma & passa Lilly. Men vi märker ju hur det blir inmorgon =)

Nej nu ska jag fixa mitt nya carvings. För jag har fått ett nu tro det eller ej. Och det är varm choklad som jag gör här hemma. Tar en stor mugg med mjölk & bandar det med 2 tsk socker & 3-4 tsk kakao & sen är det bara att mysa i soffan i detta regniga & mysiga väder vi har fått nu. Love it!

Kram


Bäddset inköpt

Hej
Idag när jag bäddade rent till Lilly så kom jag & tänka på att det kanske är dags att köpa ett snyggt bäddset till henne i "normal" storlek. Vi har ju 2 sett till hennes säng som det är nu man det känns som att det är bättre att hon får ett i större storlek & mini får dom som hon har nu. Dom är ju i neutarla färger då det är beiget på båda. Och det blir ju skönt att slippa köpa ett extra litet täcke & kudde till bebisen i magen när vi endå har det som den kan ta från Lilly & hon får nytt & fint.  Så jag klickade nyss hem ett rosa sett ifrån jotex & det kostade 149 kr. Helt prefekt enligt mig =)

Riktigt sött enligt mig.
    
Finns även i blått. Och det i grönt med apor på är urgulligt. Kallar ju Lilly för våran lilla apa då hon klättara överallt.


Sjukt sugen på makeover

Hej
Sen vi fick veta att vi kommer få fortsätta hyra huset vi nu bor i så blev jag otroligt sugen på fixa lite här hemma. Köket fick vi ju veta att det kommer dom total renovera tidigast nästa sommar så det behöver man ju inte bry sig i. Men det rum jag är sugen på att fixa är vårat vardagsrum. Just nu är det en gulaktig tapet med lite orange i & även en matchande bård högst upp. Och det är verkligen inget jag gillar. Men eftersom vi inte visste hur det skulle vi ville man ju inte fixa något mn nu är jag otroligt sugen på att kolla med nuvarande & nya ägarna om vi skulle kunna få fixa till här inne. Jag skulle kunna lägga ut pengarna själv om det skulle vara så men vi får väl se vad dom säger. Skulle jag få bestämma så skulle det bli vitt & den häftig fondtapet bakom soffan. Har kollat in lite tapeter på rusta & dom här fasnade jag för:

Den här ÄLSKAR jag. Har kollat in den sen snart 1 år tillbaka & den är så me =) Fast den är mörk så är den liksom gullig på samma gång. Lovely

Den här gillade jag med. Lite liknande i färgerna som den ovan men lite mer vuxen kanske. Men oroligt snygg & något jag verkligen skulle trivas med.


En riktigt färgklick men jag är lie rädd att den tar över & att man tröttnar lite fort men det var häftig.

Nr 1 & 2 är verkligen något jag skulle vilja ha här hemma men vi får ju som sagt se vad dom säger om allt. Det kanske bara blir en vit tapet & så får vi helt enkelt använda färg på kuddar, filtar & småsaker istället. Men hur det än blir så kan det ine bli värre än vad det är nu.


Regn regn regn

Hej
Här hemma har vi det regningt men det var verkligen på tiden tycker jag. Alla gräsmattot här omkring har på sista tiden sett ut som stubbåkrar så alla har längtat efter lite regn. Så idag blir det en mysdag här hemma men det blir ju helt underbart skönt tycker jag. Jag känner mig kanske inte som den frächaste idag då mitt hår inte riktigt vill vara med & jag vaknade även med en finne stor som ett hus. Men jag hade tänkt & duscha & skämma bort kroppen ordentiligt ikväll innan jag går & lägger mig så det får bli en sunkdag för mig idag. Håller just nu på att tvätta alla våra sängkläder så det blir renbäddat sen. Finns ju inget skönare än att gosa ner sig i en renbädda sän när man är nyduschad. Lovely!

Nej nu ska jag & äta lite lätt lunch. Blir nog lite youhurt med start & jordgubbar tror jag. Försöker så gott jag kan att äta 3 mål om dagen för att veta att jag gjort allt jag kan för att gå upp innan tisdagens besök hos BM. Är ju som jag sa tidigare väldigt närvös inför vägningen då jag vet att jag gått ner & inte upp.

Kram


Hemma igen

Hej
Japp nu är vi hemma igen. Blev som ni kanske förstår inget mer än mat i Uppsala. Vi stannade & åt på donken som ligger vid ica maxi & jag ville ju såklart in på lindex som ligger där ute för att kolla lite men det hann ju stänga. Så då hade jag mina förhoppningar om att gå in på maxi & kolla runt lite men det bölev tyligen raka vägen hem istället. Vet verkligen inte hur det kommer sig att killar kan vara så allergiska för lite shopping men så är det ju tydligen. Iaf har jag en som är det =) Lilly ville ju såklart in på en affär med man inte ens den söta lilla ungen kunde få sin pappa att ändra sig. Jag menar skulle ni kunna säga nej till den här gulliplutten?

Inte jag iaf =) Kotet är taget sekunderna innan vi åkte iväg. Tänk att man kar en dotter som får så snygga kläder så hon blir chickare än sin mor & far tillsammans =)

Sko: Nya adidas skor från junkjard´s utförsäljning
Byxor: Nya jeans från H&M
Tjöjan: H&M
Jackan: Coop forum för något år sen. Jag köpte den & en likadan men i större storlek till mitt kusinbarn men denna var lite för liten så den hade lapparna kvar när jag tog fram den här om dagen =) Så den är ju ny med.
Och ja, hon är nog lite bortskämd. Men det får man bli när man är så där söt=)


Trött lördag

Hej
Fy vad jag har vatir trött idag kan jag säga. Men jag skyller på det här vädret som faktiskt gör en lite extra trött. Sen sov jag ju illa som alla andra nätter så jag tog idan 1 veckas haldålig sömn med 1 timmas sömn på soffan medans V & Lilly lekte för fullt här nere. Vet välbehövligt kände jag.

Idag har det ju då kanske som ni förstått inte varit mycket action här hemma & just nu sover Lilly men när hon vaknar så ska vi in till Uppsala för att hämta lite saker som mina föräldrar köpte på blocket nyss. Så vi kommer nog ta & äta lite inne i där med & sen får vi se om det blir något mer eller om vi bara åker hem. Men man kan ju hoppas på att det blir något litet besök någonstans =) Men behöver ju inte köpa något heller utan jag skulle nöja mig med lite ögon shopping. Skulle dock vilja kolla lite efter en vintermössa till mini i magen. Vi har ju overaller så sånt behövs ju inte men vi har ingen mössa av det tjockare slaget. Men jag vet inte riktigt om dom satt ut sånt redan. Men man kan ju kolla =)

Nej nu ska jag ta & skölja andsiktit lite så jag käner mig lite piggare & sen sak jag sälänga på mig lite conceler & mascara  & sen är jag färdig att åka.

Massor med kramar på er


Dagen som varit

Hej hej
Idag har jag & Lilly mys mycket. Och idag har det inte varit mycket gnäll alls så vi hoppas att det går åt rätt håll nu =) Blev dock lite motr kvällningen men hon hade ju inte sovit något under dagen så det kanske inte var så konstigt med tanke på när hon vaknade. Men vi har satt en gräns för luren & det är att hon måste sova senast 14 för annars blir det för sent & idag kom hon på det efter 15 så det var kört.

Men vid 3 kom en familj vi haft här förut & kollade på mammakatt & bestämde sig för att köpa henne. Och det är verkligen kul då dom köpte en kattunge från förra kullen vi hade så det var helt underbart att dom var så nöjda att dom köpte en till =)Så nu vet vi att även hon kommer få ett bra hem sen. Lovely.

Bebisen i magen har verkligen fått upp farten dagtid nu så det är härligt. Men det är fortfarande mycket kvällstid med men det gör inget. Och den lilla där inne lägger sig så knäppt ibland. H*n ligger ju så lågnt ner & ibland så lägger sig plutten raklång över magen där nere så magen ser helt sjuk ut. Och man känner precis hur den lilla ligger med. Var huvudet ligger & rumpan. Tänk att man redan känner det. Men det kanske har något att göra med att jag gått ner i veikt istället för upp så jag kanske inte har något fett som ligger ivägen.

På tisdag är det dags för ett nytt besök hos BM & jag är verkligen nervös inför det. Är rädd att jag eller bebisen inte växer som vi sak. Och denna gång kommer ju inte V vara med heller så jag släpar med mig mamma dit för jag behöver stöd känner jag. Är lite fjantigt det vet jag men jag har liksom gått ner lika mycket nu som jag hade gått upp i samma vecka med Lilly & det gör mig ju såklart lite orolig. Försöker ju äta bra & så men jag är ju inte sugen på något som kanske skulle få mig att gå upp längre heller. Försöker liksom pina i mig glass & godis bara för att gå upp med känns det som. Men som sagt. Om det inte ser bra ut får jag väl åka in på tillväxt UL & kolla så allt ser fint ut. Vad kan jag göra när min kropp fixa som den vill?

Nej nu ska jag ta mig lite loka & glass med jordgubbar.

Kram


♥Lilly♥

Hej.
Här har vi haft morgon i 1 timma nu så det är fullt ös här hemma nu. Lilly går runt & pillar med en massa saker & berättar för dom vsd som ska hände. För det är tydligen jätteviktigt haha. Men det är så sött när hon går runt & fixat med sina saker & pratar för sig själv. Men blir verkligen helt varm i hjärtat när man kollar på henne.

Någon hon även börjat med för ett tag sen är att sjunga med i olika låtar när dom går på radion =) Supersött! Hon står & dansar & sjunger för fullt om man sätter igång en bra låt & ser så lycklig ut. Nog för att hon alltid älskat musik men inte trodde jag att hon redan skulle börja sjunga med. 

Älskar min lilla tjej så otroligt mycket så det finns inte ord nog att beskriva den underbara kärleken jag har till henne. Även om hon har fina gnälldagar så vet jag att det alltid finns någon anledning till det för hon är inte ett barn som brukar gnälla. Och verkligen inte utan anledning. Och om hon bara vill ha uppmärksamhet så kommer hon fram till rn & visar det som ska visas eller ropar på mig så jag ska kolla. Eller så kommer hon upp i soffan & sätter sig i knät på en & ler stort. Har man en riktig tur kan det bli puss & kramkalas då med utan anledning. Och utan att jag frågar =) För iband tycker hon att hennes mamma behöver en puss eller kram bara endå =) Underbara lilla flicka. Tänk att vi skulle få bli dina föräldrar. Vi är så otroligt lyckliga att du valde oss♥

Tack för att du finns i vårat liv älskade lilla du♥


Ledsen tjej

Hej
Oj vilken jobbig kväll det blev. Lilly är helt plösligt jättesvår att lägga dom senaste kvällarna & skriker bara hela tiden & ger sig inte heller. Men jag vet ju att det inte är någon fara med henne men man vill ju trösta endå. Men tillslut så gav jag upp för jag visste hur trött hon var så jag lät henne ligga kvar i sängen & skrika & efter ett tag så tystnade hon. Mår så himla dåligt när det blir så men jag vet ju att jag är tvungen. Men nu sover hon ju iaf gott så vi hoppas på en bra natt med.

Nej nu ska jag gå & hämta lite loka & ta lite glass & mysa här i soffan med min älskling.

Kram


Fixat

Hej
Ja nu har jag fixat med allt jag hade tänk så nu sitter jag bara & väntar på att Lilly ska vakna & att min underbara vän Mikaela ska komma hit. Det var förestan hon som var tärna på vårat bröllop & vi har kännt varandra jättelänge. Hon bor ju dock i Hedemora så vi träffar ju inte varandra lika mycket som man skulle vilja men det är alltd härligt när tiden kommer =)

Är det förresten någon annan än jag som blir galen på alla dessa bananflugor? Glömmer man någonting framme på bänken så är dom där på engång. Blir tokig på det. Jag vet ju att det är rökmånad & så men jösses. Måste det var 10.000 som flyger runt & snuskiga. Även om ni ställt fram olika kurer mot det så försvinner inte skiten. Aja, det är ju sånt man får stå ut med skulle jag tro.

Kram


Jobbig tid

Hej
Idag har Lilly varit gnällig mest hela tiden. Vet verkligen inte vad det är med henne men jag hoppas nästan på att det är tänderna som håller på att bråka med henne. Hon har ju varit gnällig hela denna vecka & det är verkligen jobbigt när man gör allt man kan för att hon sak vara glad men inget duger. Vi leker men det duger inte så länge, hon får något att äta ifall hon skulle vara hungrig men det blir bara några tuggor & sen vill hon inte ha mer & jag kollar blöjan men den är det inget i. Så jag vet inte vad det är. Kanske tänderna eller så kanske det bara är åldern. Men nu gick jag upp med henne så nu sover hon nog ett tag iaf. Så jag ska njuta av den här lugna stunden med lite lunch & plocka undan här hemma & kanske duscha med om jag hinner.

Nej nu ska jag smälla lite flugor här hemma. Blir galen på dom. Jag måste lukta bra illa för dom låter mig aldrig vara ifred. Inte ens när jag precis kommit ur duschen haha.

Kram på er


22 fullgångna veckor

Hej
Idag är det torsdag så det betyder ju ny graviditetsvecka här hemma. Har alltså gått in i vecka 23 idag & det känns ju helt sjukt så fort tiden går. Om 18 veckor är det dags för BF & vi är förhoppningsvis en familj på 4 då. Känns helt sjukt att det bara 126 dagar kvar innan 25:e november. Längtar så till dess. fast det är så mycket som ska fixas med innan dess men om den här tiden går lika fort som med Lilly så är vi snart där =)

Här kommer då veckan info:
 
Nu väger bebisen nästan 430 gram, är ungefär 28 centimeter lång från hjässa till häl och har samma proportioner som en nyfödd bebis, om än lite spinkigare eftersom bebishullet inte utvecklats ännu.

Innan bebisen lagt på sig hull ser huden lite skrynklig ut, men nu ökar den i vikt varje dag. Läppar och ögon är formade, men iris (regnbågshinnan) saknar fortfarande pigment. Bukspottkörteln utvecklas i stadig takt.

Redan nu finns tandanlag i käkarna. Det är inte så långt kvar tills du får träffa ditt barn och inom det första året börjar tandsprickningen.

Hittills har du förmodligen ökat i vikt med mellan 5,5 och 7 kg, men från och med nu kommer du att öka snabbare i vikt – räkna med strax under ett kvarts kilo per vecka. Det är vanligt och helt normalt att få sug efter specifik mat och ökade (men inte blodblandade) flytningar.

(Observera, att forskning har visat att barn utvecklas i sin egen takt – även i livmodern. Sidorna om fostrets utveckling är en allmän guide till hur din bebis växer)

Infon kommer HÄRIFRÅN

Egna tankar:Ja inte har jag gått upp i närheten av dom kg som står där iaf. Har ju gått ner lite mer än 2 kg när jag kollade i måndags. Så det är jobbigt att veta att man inte går upp utan ner. Är faktiskt något jag är lite rädd över om jag ska vara ärlig. Visst hade jag ju inte gått upp 5 kg i v.22 förra gången heller men då hade jag ju iaf gårr upp samma mängd som jag gått ner denna gång. Och med Lilly spydde jag ju i 3 månader så då kändes det okej med 2 kg upp bara. Men denna gång är jag mera nojjig & orolig. Vilket är riktigt jobbigt faktiskt. Men jag sak till BM oim en vecka så då får vi se vad hon säger. Hoppas bara att det inte är någon fara. Kanske blir ett tillväxt UL för att kolla så allt är bra. Och sen har jag ju känt plutt hicka i några dagar men jag vet inte när det ska börja så jag ingen aning om hur jag ligger till där. Men det är supermysigt när man känner dom där små hickningarna & hoppningarna som blir av dom. Sen har ju det faktiskt blivit lite mer aktivitet dagtid med men det är fortfarande kvälls & nattetid som gäller för den lilla i magen. Och sen fick jag jobbigt att andas igår när vi gick & lade oss & det kändes som att något tryckte på revbenen. Men det är ju sånt som tillhör graviditeten. Trodde bara inte att det skulle komma så här tidigt.


Såg nu att barnen brukar börja hicka vid 23 fullgångna veckor men det dr är nog från barn till barn. Men jag har inget emot om jag ligger en vecka före för då kanske putt kommer 1 vecka tidigare än BF =) Hoppas kan man ju alltid


Vagnen bestämd

Hej
Ja nu ser rätt. Nu har vi pratat en massa om hur vi ska göra med vagnbeslutet & äntligen har vi kommit fram till ett beslut. Det kommer bli en Carena double swing med färgen oliv. Gillar den bäst & det är ju faktiskt oliv på insidan äv nya skötväska & då såg jag hur otroligt fint det var ihop. Så det var skönt =) Nu är det vara att få fram dom 5000 kr som det kommer kosta att köpa vagnen helt ny. Men det är det värt skulle jag tro. Det är ju en nödvändigthet när man ska vara 2 barnsmamma att ha en syskonvagn & jag känner att jag hellre köper en helt ny för 5000 än att köpa en likadan begagnad för 4000. Helt sjukt att det inte är större skilnad men så verkar det vara iaf när man kollar blocket. Ska kolla med maken om han kan åka förbi babyland & fråga om man kan beställa den till i oktober & betala när man hämtar den. För det borde väl gå eller? Har ju aldrig köpt en ny vagn förut så jag har ju ingen kolla alls haha. Men det känns som att jag hellre betatlar 5000 kr för en helt ny carana än samma summa för en begagnad UJ. Och speciellt när carnenan har delad suflett & den har bara 2010´s modell av Uj:n. då Men så här kommer iaf vagen se ut & jag kan säga att jag är nöjd med beslutet.

Gillar den här färgen mer & mer för varje dag så jag kommer nog vara tvärförälskad när den äntligen kommer vara vår =)


Update: V var in på babyland & kollade med dom & det är bara 2 dagars leveranstid på dom här vagnarna så vi behöver inte oroa oss för att det ska bli för sent om jag får pengar i födelsedagspresent =) Förstå så skönt att ha den punkten fixad med. Så nu ska vi önsa oss lite pengar & spara lite så vi har dom där 5400 kr till oktober. Vill gärna hämta vagnen i början den månaden så man vet att man är förberedd ifal mini skulle få för sig att komma tidigare & sen kan det ju vara bra om den får luftas lite innan så den inte luktar nytt när man ska använda den sen med.


Underbara barn♥

Hej.
Kom ju på att jag hade knäppt kort på Lilly i hennes nya kläder som hon fick idag så jag tänkte bjuda på dom =)

Ett riktigt sött sett måste jag säga =) Är i strl 92! Men det är ju från Lindex & dom är ju kända för att vara små i strl så det är ju mera en 86:a.

Busig som vanligt♥

Kolar på sin favortiremlam på tv:n som är alvedonreklamen där 2 spjälsängar står vid varandra & storebror släpper ner nappen i sitt syskons mun. Fick inte med hennes underbara leende som alltid kommer när den går då kameran dog. Men iaf =)

Sen bjuder jag på en liten magbild dom är tagen igår kväll innan vi skulle lägga oss. V låg ner så det blev ju inte det bästa kortet men ni ser ju hur långt ner den är. Och ni får ursäkta mina snyggtrosor & bristen på rumpa haha. Men man måste ju bjuda på sig själv ibland.


Nej nu ska jag välja ut lite bilder till en ny design som min underbara Sanne ska fixa


Kväll

Hej
Allt bra med er? Här är det fint men jag har lite ont i ena sidan som kom när vi skulle göra våra varma mackor så jag vet inte om det blev när jag ställde mig upp eller vad det är men nått är det. Men men.  Sånt man får ta när man har en liten i magen.

Idag hade Lilly lite gnälltid på kvällningen så det blev en halvtidig natt för henne då hon kom i säng vid 17.30 tiden. Men det brukar ju bli så ibland & hon brukar ju sova till 7 endå så nu hoppas vi på det imorgon med. Men det var ju inte så kul att hon ville sova så tidigt då hon bara hann se V i 5 minuter innan hon ville sova så det var ju ingen höjdare. Men vad ska man göra när lilla är trött.

Idag har jag kännt mini hicka en massa gånger =) Riktigt mysigt är det. Blev jätte förvånad när det blev så första gången idag då man inte riktigt kom ihåg hur det var men sen förstod jag att det var små hickningar så då blev jag helt varm i hjärtat. Mini håller faktiskt på att hicka nu =)

Nej nu ska jag ta & hämta lite att dricka. Men jag återkommer såklart senare. Om inte annat imorgon.

Kram

Tänk att den där lilla plutten som ligger i min magen just nu håller på att hicka för fullt. Det är helt fantastiskt att få ha ett litet liv i sig♥ 


Busy day

Hej
Idag har det varit full fart här hemma. För det första vaknade jag upp vid 9.40 helt utsövd med en dotter som inte väckte mig. Visseligen hade hon vaknat till vid 3.30 tiden inatt för första gången på år & dar men endå. Nej vet ni när ongen vaknade helt av sig själv? Klockan var så mycket som 10.35!!!!! Snacka om att någon måste varit trött. Kan inte fatta alls hur hon kunde sova så himla länge. Och jag glömde ju helt bort att väcka henne med då jag små njöt av det ensamma morgonen. Gick runt & lockade lite & bara tog det lugnt så när jag märke vad klockan var fick jag panik. Men hon måste ju sovit så länge av någon anledning så det var väl okej att det blev när det blev.

Sen har vi haft en massa besök här hemma. En granne till V´s föräldrar & även våran gamla frisör kom förbi & hälsade på med lite paket till Lilly. Hon fick ett jättefint sett med tunika & leggings från lindex & ett jättesött litet halsband i silver. Tack så jättemycket. Sen kom Lillys farfar förbi en snabbis för att hämta högtryckstvätten & sen fick vi besök av en mamma kompis som jag hade köpt två söta miniplagg av på tradera haha. Bor i en liten håla & så hittar man saker från någon som bor några kilometer bort bara. Men dt var ju prefekt juh =) Så nu har vi 2 plagg till mini som är lite unisex & även lite varmare plagg. Lilly hade ju nästan bara sommarplagg i den storleken vi köpte av henne & den här skrutten kommer ju behöva lite varmare plagg då då det var ju givet att det skulle budas på. Var en bodysuit i grönt från lindex i storken 68 & en nalledress i från samma ställe & samma storlek. Men lindex är ju lite mindre i storleken så det blir nog använt från 62 skulle jag tro =) Kul att hitta något fint från någon man känner tycker jag.

Nej nu ska jag kolla lite på tv med Lilly.

Kram


Trött mama efter en dag med gnäll

Hej
Idag har det inte blivit mycket bloggande då jag haft en liten gnäll Lilly idag. Vet inte varför men idag var det tydligen en sån dag helt enkelt. Så idag har det blivit lite gnäll från min sida med 6 lite små bråk mella tjejerna som var hemme ensamma. Men det är ju det mamma livet går ut på eller hur? Att man tar dagen som den kommer & helt enkelt försöker att göra det bästa av situationen.  Och när pappa v kom hem var det dags att bege sig iväg till hans mormor & morfar där vi blev bjudna på mat & träffade hela släkten på den sidan. Så det var ju riktigt kul =) Lilly lekte med V´s lilla kusin som är 2 år & dom hade jättekul ihop. Är ju lite kul om man tänker på det att V´s mormor blev farmor året innan hennes dotter blev farmor =) Vissa är tidiga & vissa lite senare.

Men nu är jag så trött att jag nästan ser i kors så jag tror nog att det är dags att sova nu. Lilly kom i säng sent idag så det blir nog en riktigt tidig morgon imorn.

Kram


Måndag

Hej alla underbara
Idag är det måndag & det betyder att V har börjat jobba igen & kommer göra dom här 2 veckorna. Så jag & busen får klara oss själva med det är lugnt =) Vi hittar alltid på något att göra. Imorse vaknade hon vid 7 så hela familjen gick upp då & pappan hann iväg innan Lilly såg honom men det kanske var för det bästa. Hon brukar bli ledsen när hon inte får följa med ut =) Och just nu ligger hon & vilar då hon blev otroligt gnällig & bråkig vilket hon brukar bli när hon är trött. Och när jag frågade om hon ville sova så blev hon helt tyst & såg så nöjd ut så det var bara att gå upp med henne & lägga henne i sängen. Och stoppa in nappen med såklart =) Men hon använder faktiskt bara sin napp när hon ska sova. Hon skulle ju säkert klara sig utan den då med men hon får ha den ett tag till så får vi se när den blir helt bortplockad.  Vet inte om vi ska ta bort den innan mini kommer eller hur vi ska göra.

Nu när Lilly vilar lite tänkte jag ta & städa här hemma. Är inte så mycket att fixa men jag hade tänkt ta ett varv med snabeldraken & skura lite innan Lilly vaknar så det blir riktigt frächt. Sen ska jag sätta ut kattungarna på blocket då dom får flytta om 2 veckor. Ska bli skönt att slippa ha 5 st busungar här hemma som bara försöker bryta sig ut. Jag vill dock behålla en av dom då våran älskade hankatt som vi tagit hand om sen han var 2 veckor då mamma övergav honom har varit borta i över 2 veckor nu så vi fruktar det värsta. Tyvärr. Älskade den katten så himla mycket. Var som ett litet barn för mig då jag matat honom med flaska & fixat så han ska må bra. Men tyvärr kör ju folk som idioter här omkring så det är ju inte konstigt om hon blivt påkörd. Så jag ska försöka övertala mannen att spara den missen som är långhårig. Är så fin så fin. Och gossig med såklart haha. Som alla kattungar.

Nej nu ska jag fixa lite här.

Kramar


Massa bilder på familjen Röjerås

Nu har jag fått tag på lite kort från släktträffen & som jag sa här om dagen så lägger jag bara ut korten på oss i familjen då jag inte vet pom någon anna vill synas här. Men här kommer lite kort tagna av Isabelle =)

Tänk att det var 3 år sen jag gick in i den där kyrkan som en 18årig tjej som hette Pettersson & kom ut som en 18 årig fru Röjerås♥

Våran lilla sötis

Leker i sandlådan

Det var en riktig höjdare det =)

Att gunga är ju riktigt sköj det  med =)

Bus inne i gården där det blev mat & fika.

Lilla jag

Jag igen

Jag & min älskling. Jag ser ju inte ut att vara på topp men det var för att jag fick lite ont i ryggen. Men jag är lycklig som få =) Kolla in magen! Jösses, kan inte förstå att jag är så stor redan♥

Jag & bus som är ute & leker lite. Och mini med såklart =) Var full fart där inne med. Mina kläder kommer ifrån H&M & tunikan finns just nu inne på deras reaavdelning på webben ifall ni är gillar den. Jag kan säga att jag älskar den & det är en riktig färgklick i tillvaron.

Nej nu är det dags för sängen. Och imorgon jobbar V igen så då får jag & Lilly ta & hitta på något kul.

Kramar


Hemma igen

Hej hej
Nu är vi hemma från en rolig släktträff. Träffade en massa människor & det var typ ingen jag visste vem det var men oj vad kul vi hade med vissa endå. Så det var ju härligt =) Jag knäppte ju inte så många bilder då V´s syste Isabelle hade med sig sin fina kamera så hon fick stå för allt knäppande. Men jag ska fixa lite bilder därifrån genom henne så bilder blir det iaf.

Nej nu måste viu trolla fram lite mat då jag är otroligt hungrig.

Kram


Släktträff

Hej
Nu ska vi iväg på lite släktträff på V´s sida & vi ska vara i Aspnäs där vi gift oss & även där vi döpte Lilly så det ska bli otroligt mysigt tycker jag. Men som vanligt så klantar jag till det & glömde sätta mobilen på laddning igårkväll & eftersom Lilly väckte mig vid 5 så var jag inte riktigt med i huvudet vilket gjorde att jag har en död mobil så jag kan tyvärr inte uppdatera där borta heller. Men kameran följer med så det blir nog lite bilder tagna därifrån iaf =)

Kramar på er!


Magen+Lilly

Hej
Nu är klockan efter 00 & vi har fortfarande inte kommit i säng då vi kollat på film & myst lite. Måste ju ta vara på tiden. Och tidigare var vi iväg till svärföräldrarna & åt lite med V´s syskon & då tog Isabelle lite kort & ett av dom var på min mage när jag sitter ner så jag tänkte ta & slänga upp det innan jag går & lägger mig så här kommer det =)

Osminkad & ofikad tjockis i soffan =) Känns helt overkligt att se magbilder på sig själv tagna från längre håll. Men ser ju hur stor magen är på ett annat vis då tycker jag.

Och sen blev det lite bilder på Lilly med. Lägger dock bara upp dom som hon endast är med på då jag inte vet om någon annan vill synas

Undra vad jag ska ta & hitta på för något......

Kanske ska ta & riva lite i dom här blommorna. Eller oj det var någon som såg mig.....

Ja då tar jag väl & leker lite här då med vattnet.

Hoppsan. Blev visst lite blöt. Hoppas mamma inte blir ledsen när jag förstörde min fina klädsel. Men hon har ju faktiskt sagt att man får skita ner sig. Det är därför dom uppfunnit tvättmaskinen. Så det så! =)

Det är verkligen tur att mamma alltid har med sig extra kläder åt mig så jag slipper gå naken & frysa när jag blöter ner mig. Tycker ni inte?


Blider på magen i morse

Tänkte visa er hur min mage ser ut på morgonen så ni ser hur stor den blivit =)

Mysiga sparkar innefrån plutt när kortet tags♥

Inte världen bästa kort men endå =) Big belly and no ass haha

Tänk att det ligger en liten plutt där inne. Helt underbart

Sen bjuder jag även på en bild som är tagen tidigt denna vecka när vi var & badade. Som jag sa tidigare så har rumpan försvunnit. Visseligen har jag väl inte haft någon stor rumpa förut heller men nu är det obefintlig haha


Hej på er alla underbara! Just nu står j...

Hej på er alla underbara! Just nu står jag inne på vårat sovrum och viker ett hav av tvätt som ska in på sin plats medans V och Lilly är ute och leker i hennes pool. Kände att jag var tvungen att ta tag i den här innan V börjar jobba på måndag så det är bara att bita i det sura äpplet och fixa det. Kramar på er


Recension av Skip Hop´s skötväska Studio

Hej
Nu har jag haft den här skötväskan från Skip Hop i lite mer än 1 vecka & jag kan bara säga att jag är supernöjd med den! Älskar alla praktiska fack som finns & det är en massa utrymme i väskan. När jag hade lassat in allt som jag hade i den andra fulla väskan så finns hälften av utrymet kvar till en till plutt. Sen är den riktigt snygg & ser inte alls ut som en skötväska vilket är ett stort plus för mig. En annan sak som jag gillar är att man inte har axelband till den för att hänga den på vagnen utan det finns små inbyggda hakar som man kan spänna så den passar vagnen bäst. Och skötbädden man fick med var tjock & hade ett praktiskt litet karborreband så man stänger den. Underbar väska helt enkelt! Har knäppt lite bilder på den med men det blev inte riktigt rätt färg på dom. Den är inte alls så där plastig som mina bilder visar så först kommer en bild från Skip Hop där men verkligen ser hur snygg den är.

Snygg som bara den enligt mig =) Här ser ni även 3 av dom 14 olika fack som finns på denna väska. Finns ett till fack för en flaska på andra kort sidan.

Här är spänningen som man sätter fast väskan vid vagnen. Ingen risk att du blir av med väska.

Här ser ni hur mycket plats det finns kvar efter alla Lillys saker är överflyttade. Här inne finns det hela 8 fack. Tro det eller ej men jag har 3 ombyten till Lilly däri & endå en massa plats kvar. Sen har jag 5 st blöjor i till Lilly men man kan ju såklart lägga i flera i dom andra facken med om man vill.

Och här ser ni dom sista 3 facken. Det stora facket med dragkedja är ett som har antibakteriellt skydd för t ex nappar eller mat. Superbra!

Och till sist, skötbädden. Ser inte stor ut men det viks ut 3 gånger eller vad man ska säga så Lilly låg jättebra på den & den är ju som sagt lite tjockare än någon annan vi haft.

Denna väska får av mig ♥♥♥♥♥ av 5. Så det här var ett riktigt superköp för oss. Om ni är intresserade av att köpa denna väska så hittar ni den HÄR. Supersnabb frakt kan jag säga. Beställde den på torsdag kväll tror jag att det var & på måndagen låg den i lådan.


Lördag 16/7

Hej
Känner att det är dags att uppdatera lite nu då det inte blivit något idag tyvärr. Har bara tagit det lugnt & njutit av våran familjetid. V börjar ju jobba i 2 veckor nu på måndag så vi kände att det var dags att bara mysa =)

Just nu håller jag på att laga lite mat. Blir lite hemmagjorde piroger som jag blev himla sugen på tidigare idag & V blev eld & lågor när jag frågade om vi skulle äta det =) Kul att min matlagning uppskattas tycker jag. Får väl se om Lilly vill äta med oss med eller om hon blir så trötta att hon vill sova snart. Har ju varit en massa mama/papa bus här hemma med henne så hon är rätt så trött. Och sen är hon även nyduschad & fin så hon är riktigt nöjd idag.

Nej nu måsta jag fortsätta med maten här. Men jag återkommer senare med ett litet inlägg om vad jag tycker om våran nya skötväska =) Och sen hoppas vi på mer uppdatering såklart haha.

Kram


Vem vill ha?

Hej
Har en hel bunt med kuponger här hemma som jag vet att jag inte kommer använda så jag tänkte kolla om någon vill ha dom =) Annars kommer dom bara kastas då jag inte kommer hinna använda dom.

Ni får säga till om vad ni vill ha & det är först till kvarr som gäller =) Jag lägger upp dom som 3 olika så fler kan hinna säga till om dom.

1. 2 st rabattkuponger som ger 40kr rabatt vid köp av 2 paket ekonomipack Liberoblöjor & en som ger 25 kr rabatt vid köp av ett paket UP&GO. (gäller tom 15/8-10)

2.En 40 kr rabatt vid köp av 2 paket ekonomipack Liberoblöjor & en som ger 25 kr rabatt vid köp av ett paket UP&GO. (gäller tom 15/8-10)

3. 30 kronors rabatt vid ett köp av pampers active fit (gäller tom 31/7-10) & 20 kr rabatt vid köp av två valfria Libero babyvård/Libero tillbehör (gäller tom 15/8-10)

Lämna en kommentar om vilken ni vill ha & er mejladress så jag kan melja er ang vart jag ska skicka dom. Och som sagt är det först till kvarn som gäller.


21 fullgångna veckor

Hej
Idag är det ju som ni vet torsdag & då byter jag ju vecka så idag har jag gått in i v.22. Tänk att man har mindre än halva tiden kvar nu. Underbart. Längtar så efter den lilla i magen & att Lilly ska få träffa den lilla med såklart. Tänk att hon kommer bli storasyster om några månader. Hon kommer bli en helt underbar syster då hon älskar att ta hand om oss & pyssla med oss. En riktig tjej med andra ord =) Men på samma gång så känns det så himla konstigt att man ska kunna älska ett barn till när man har en helt underbar dotter redan. Hoppas bara att man har så himla stort hjärta att man får plats med en massa extra kärlek till jul. Men jag tror nog att jag ska ha lite till övers haha.

Och i vanlig ordning kommer infon för 21 fulla veckor:

Nu väger fostret cirka 360 gram och är ungefär 27 centimeter långt från hjässa till häl. Ögonbryn och ögonlock är fullt utvecklade och fingertopparna täcks av naglar.

”Små grytor har stora öron”: Nu kan bebisen höra vad du säger eller sjunger. Vissa studier pekar på att att nyfödda barn suger kraftigare om de lyssnar på en saga de hört ofta i livmodern. Om du vill göra din egen ”vetenskapliga” undersökning, kan du välja en bok du tycker om och läsa den högt. Det är klokt att välja något du inte kommer att tröttna på i brådrasket, eftersom det kan bli en storfavorit som du får läsa många, många kvällar framöver...

Du mår förhoppningsvis ganska bra nu. För många är detta den behagligaste fasen av graviditeten. Du har ännu inte blivit så stor att det är jobbigt och de vanligaste biverkningarna av att vänta barn, som illamående, tryck på blåsan och trötthet har förmodligen lagt sig. Njut medan det varar. Den tredje trimestern ligger framför dig och kan föra med sig de besvär som kommer av att bära en större bebis i magen.


(Observera, att forskning har visat att barn utvecklas i sin egen takt – även i livmodern. Sidorna om fostrets utveckling är en allmän guide till hur din bebis växer)

Infon kommer HÄRIFRÅN

Egna tankar: Jag har ju några småbesvär denna tid men det är ju mest pga värmen. Och det vet ni ju säkert redan vad det är. Tänker inte tjata mer =) Men jag tror även att jag börjat ha lite sammandragnigar redan nu. Flera gånger idag har magen blivit hård & det spänner som bara den & det har nästan blivit obehagligt & gjort ont. Men det är säkert ingen fara. Men annars mår jag ju jättebra & tycker att magen bara lir större & större för var dag som går & det är verkligen helt underbart att bära ett barn till =)

Magbild från tidigare i veckan


Hej. Just nu är vi på väg hem efter en ...

Hej. Just nu är vi på väg hem efter en dag i Uppsala. Tyvärr blev det inget som fick följa med hem men vi har gått runt och kollat på en massa kul. Iaf enligt mig haha. Vi prövade lite syskonvagnar med för att se hur Lilly satt i dom. Just nu står vi i valet och kvalet mellan en UJ modell 2010 pga av sufletten och en carena. Hon satt jättebra i båda och det är ju rätt så stor skillnad på priset mellan dom så V har röstat för carenan. Tråkigt nog finns den ju inte i brunt som jag älskar men det funkar väl bra med någon annan färg med. Det känns ju lite sunkigt att betala dubbet så mycket för att få den färgen man vill ha tycker ni inte? Nej nu måste jag sluta innan jag blir åksjuk =) Skriver mer när vi kommit hem sen. Kramar


Full fart här hemma!

Hej
SSorry för dålig uppdatering. Har ju varit så hett ute idag så vi bara legat i poolen även denna dag. Men precis innan vi åkte fick jag svårt att andas som vanligt men det lugnade ner sig efter ett tag iaf. Så det var ju skönt =)

Just nu så springer jag runt här hemma & städar för fullt. Fick ett infall & jag brukar ju ta vara på dom så huset blir riktigt fint just nu. Tog en paus för att blogga lite bara då jag fick lite abstinens =) Just nu är vardagsrummet & lekrummet fixat så det är bara småsaker kvar just nu men man känner sig så nöjd när huset är som det ska. Iaf ikväll för imorgon har väl sötisen dragit fram alla leksaker igen så det kommer se ut som det gjorde innan jag började haha. Men det är endå skönt att veta att det kommer vara snyggt när man kommer ner imorgon. Ska iväg en snabbis till Uppsala imorgon med så om vi har en riktig tur kanske det är snyggt en hel dag här hemma =)

Nej nu är det dags att fortsätta här så inte lusten springer iväg.

Kram


Ny dag med nya tag

Hej.
Idag började min & Lillys dag vid 7.20 tiden då hon inte längre kunde sova i sitt varma rum. Tyckte så synd om henne när jag gick in till henne när det knappt fanns någon luft fast hon hade fönstret öppet. Måste ta & fixa en liten fläkt till henne så hon slipper ha det så där. Men hon bryr sig nog lite lika mycket om det som man själv gör. Tur det =)

Naten var helt okej. Vaknade en hel del & vände & vred på mig men det har ju blivit standard nu så man börjar ju vänja sig. Jobbigt dock att Lilly "bara" sov till 7.20  när det är min morgon då hon & V gick upp 3 timmar senare igår alltså 10.20. Men det är väl min vanliga tur att få dom tidiga mornarna & V dom sena =) Får hoppas på någon sovmorgon i dom 2 kommande veckorna då det bara blir mina dagar eftersom V jobbar då. 

Idag vat jag inte riktigt vad vi hittar på men det verkar bli lika varmt idag som igår så det blir väl att bada en massa. V ska iväg på ett möta i Tierp vid 1 tiden så vi får väl se om vi följer med eller ej. Lilly kommer nog behöva sova en liten stund idag så det skulle ju passa bra men vi får som sagt se.

Nej nu är det någon som satte sig här vid mig & luktar lite suspekt så jag får ta & kolla upp det.

Kramar!


Dagen

Hej
Idag har jag inte orkat uppdaterat någonting. Det har varit så otroligt varmt här idag. Vi var över 35 grader ett tag så man har inte haft orken till någonting. vi har varit vid poolen idag & svalkat oss hela tiden i den 30 gradiga poolen men det hjälpte otroligt mycket kan jag säga. Klarar bara av att sitta i solen korta stunder då jag får jobbigt att andas i denna värme & jag är så otroligt glad att Lilly vill bada hela tiden för om jag skulle behöva springa efter henne hela tiden så skulle jag nog svimma av värmen. Det enda stund man varit i solen idag är när vi har torkat oss på gräset. Men jag hoppas att det kan bli lite färg endå =) Skulle ju vara härligt att få bli sommarsnygg. V säger dock att det blivit en hel del färg så vi får hoppas att han inte ljuger haha. Men jag kan säga att jag har fräknar värre än pippi långstrump ha jag fått iaf & det är ju kul =) Gillar att få fräknar faktiskt för det hör ju sommaren till på något sätt.

Nej nu ska jag ta & dricka några liter vatten så man känner sig pigg imorgon. Drack 1½ liter igår kväll & sov faktiskt rätt så bra förutom alla mardrömmar. Hade ställt in fläkten vid fönsteret så det var helt underbart när man var vaken nattetid för det var inte panikvarmt i rummet. Hoppas på en bra natt idag igen.

Kram


Säljes!

Hej.
Nu har jag börjat använda min nya skötväska som jag skickade efter för ett tag sen så nu tänkte jag sälja iväg denna underbara skötväskan från BRIO som vi använde innan. Det är i jättefint skick & är rymlig & bra. Skötbädd ingår självklart. Har precis tvättat den så den är verkligen superfin nu. Det är 2 stora fack innuti som är delade av ett platt fack där man kan ha underlägget. Och sen är det ett fack med dragkedja & 3 st med karborre. Och sen är det ett fack för mobilen & ett i nät för en flaska. Även 2 ytterfack. Nypriset ligger på 599kr. Bara att lägga ett bud om ni är intresserade =)


Varmt varmt varmt

Hej
Åh herre jösses så varmt det är ute & inne med för den delen. Det enda man orkar är ju bara att vara i skuggan & att bada. Och det är precis vad vi har gjort hela långa dagen. Vi badade i otroliga 29 grader i poolen idag & det var superskönt. Ingen ville ju gå upp. Och när man hade torkat så var det bara att hoppa i igen för annars smälte man bort. Och nu har vi precis kommit hem & jag svettas redan som en gris. Och Lilly som har badat som en galning är supertrött redan. Men hon sov ju visseligen ingen nap idag heller så det är ju inte så konstigt. Men hon ska få lite att äta så får vi se när hon kommer i säng. Jag vet iaf att jag tänker hoppa in i duschen & skölja av mig lite när hon somnat.

Nej nu måste vi fixa något att äta här hemma men jag återkommer sen.

Kram


Ny vecka

Hej
Idag är det en ny vecka & även denna vecka har mitt hjärta semester. Dom 2 kommande veckorna därimot ska jag & Lilly klara oss helt själva. Men det kommer säkert funka jättebra. Ska hälla i nytt vatten i Lillys pool så kan man ju ligga där i hela dagarna. Haha. Nej men det är ju inte långt till V´s mormor & morfar men om det är supervarmt & kvavt ute kommer jag nog inte klara av att gå/cykla dit så det känns helt underbart att vi köpte en pool hem hit med.

Inatt har jag haft panik hela natten. Har sovit så himla dåligt då det inte funnits någon luftt ute så det blev ju 100 grader inne med. Måste verkligen ta & köpa en fläkt in till vårat sovrum så det finns någon luft som cirkulerar iaf. Skulle behöva en till Lilly med men hon verkar inte ha några problem med värmen nattetid heller då hon sov 13 timmar i sträck. Men det som var häftigast var verkligen att hon inte åt någon välling innan hon somnade utan en macka & lite att dricka så hon var ju så gott som torr i morse. Helt sjukt.

Idag tror jag att vi bara kommer ligga i poolen & ta det lugnt då det verkar bli jättevarmt ute idag med.  Ska även kolla om ekonomin tillåter oss att köpa dom där 2 fläktarna idag eller hur det blir. Vi har ju en liten elaffär här menna men det är ju lite dyrare där än på vissa ställen i stan så vi får se hur det blir. I västa fall får vi ta med fläkten vi har i vardagsrummet upp till sovrummet varje kväll.

Nej nu är det någon som säger att blöjan inte luktar gott så jag får ta & bytra den nu jag. V ligger ju fortfarande & sover så vi får se när han kommer ner. Vi har ju varit vakna sen 8 så man tycker ju att det är dags för honom att vakna snart.

Kram


Tjockisen (bilder)

Tänkte lägga ut en bild eller 2 på hur min mage ser ut nu. Den är verkligen stenhård nu & det är helt underbart. Men jag blir lite smått orolig då jag vägde mig idag hos V´s mormor & morfar. Jag vägde ju mig där någon dag efter inskrivningen & då vägde jag enligt deras våg 70.9. Idag när jag ställde mig på den vägde jag 67,2 kg! Snacka om att jag blir lite smått hispig. Hur kan jag ha gått ner mer än 3 kg på 10 veckor som gravid? Förra gången hade jag gått upp 2,4 kg när jag var i v 24+ så det känns ju verkligen konstigt när vikten bara minskar. Men jag hoppas på att kroppen vet vad den gör. Bebisen växer ju som den ska & det är ju huvudsaken. Men man ser verkligen att det har försvunnit en massa fett sen jag blev gravid. Supersmal i ansiktet,om låren & rumpan har försvunnit. Men som sagt, litar på min kropp.

men här kommer iaf korten på magen idag:



Haha, vilken mage! När jag visade korten för V så utbrast han att det där var fake. Han trodde att jag spände ut magen då han inte tyckte att den var så där stor men då ställde jag mig upp & visade magen & då sa han bara oj. Haha. Min lilla sötis =) Men jag skyller på att jag har haft värdens oversize tröja på mig dom senaste dagarna så man inte riktigt sett magen. Men han såg mig ju visseligen i bara bikini idag men man vet ju hur män är =)

Men jag älskar hur bebisen småbuser där inne i magen. Kan säga att det är en så himla mycket lugnare baby denna gången än med Lilly. Hon var ju en liten devil i magen & jag har hört att flera som sagt att killar är lugnare än tjejer. Är det något ni vet om med? När jag sa det till min BM vikarie sa hon att det säkert var en pöjk så öven hon sa att det brukade vara så.


Jag skämmer bort den lilla i magen med isk...

100711_202531 (MMS)

Jag skämmer bort den lilla i magen med iskall läsk och kladdkaksmuffins. Läsk är hemskt nog något jag lever på nu.


Bada bada bada

Hej
Japp, det är det enda vi gjort idag. Vi bara låg i det helt underbart sköna vattnet hela dagen så det blev faktiskt inga bilder alls. Fy vad man blir sup på sig själv när man glömmer bort att knäppa kort men så blir det ju ibland. Men ni kan inte tro hur underbart det var att hoppa ner i det 27 gradiga vattnet & bara njuta av det. Så skönt & svalkande. Så nu hoppas vi på badväder imorgon med men om det fortsätter som det gjort dom senaste veckorna så kan man nog räkna med det.

Nej nu är det dags att ringa efter lite mat då jag är såååå hungrig haha.

Kram på er


Varm söndag

Hej
Idag är det supervarmt ute & vi ska snart åka iväg & bada lite. För om vi inte gör det komer jag storkna kan jag säga. Men jag är otroligt glad över att min lilla tjej klarar av värmen superbra så hon slipper känna som mig. Hon pringer ju runt här hemma som en galning hela dagarna & leker för fullt när man själv sitter still framför en fläkt & svettas som bara den =)

Natten gick på tal om ingenting rätt så bra. Kunde visseligen inte somna på 1½ timma men sen så somnade jag iaf. Och V kom ham vid 3 tiden men det märkte jag inte av. Men sen väckte katten oss då hon hade smitit ut när V hade kommit hem & ville inte vara ute mer så hon stod utanför vårat förnster & skrek tills vi släppte in henne. Men men. Och jag vaknade ju till & från hela nettan precis som vanligt men Lilly vaknade vid 10 tiden så vad gjorde det =) Skönt med lite sovmorgon för hela familjen. Specillet för V som fick sova 7 timmar fast han kom hem så sen.

Nej nu håller jag på att smält bort här så nu ska vi åka. Ska ta med kameran & få lite kort så vi hoppas väl på ett inlägg med en massa bilder när vi kommer hem va? =)

Kram


Hemma själv

Hej
Nu åkte precis min älskling iväg med en kompis för att kolla in en massa bilar så jag sak gå upp & lägga mig redan nu tror jag. Finns ju endå inget att göra ensam om vi säger så. Men det känns otroligt kul för honom att han kan åka iväg med sina kompisar sent på kvällen. Det är faktiskt något som jag tror stärker ett förhållande väldigt mycket, att kunna göra saker utan den andra. Vet även att han har sagt ett par gånger att han har varit sugen på att åka iväg sent någon kväll så det gör bara saken extra bra =) Jobbigt bara om dom kommer hem supersent då det igentligen är hans morgon imorgon men jag kan offra mig för kärleken =) Känns dock lite konstigt då jag vet att jag själv inte kommer komma iväg helt själv för att göra något med en massa tjejer. Men det har jag ju visseligen aldrig gjort så vad spelar det för roll =)

Nej nu ska jag gå upp & lägga mig i en helt tom säng & försöka sova. Får se hur lång tid det tar eftersom jag varit vaken sen 5 imorse. Men jag hoppas på en bra natt inatt så önska mig lycka till =)

Kram♥


Åh jag dör!

Åh jag är verkligen inte gjord för att vara gravid sommartid. Jag är en människa som knappt svettas & jag kan säga att det rinner av mig nu & jag kissar som bara den. Och det är så varmt & kvavt så jag vet inte vart jag ska ta vägen. Nästa baby får komma mot sommarsidan istället. Men jag får väl tänka lite possetivy med. Eftersom jag svettas & kissar var 5:e minut så samlar jag ju inte på mig någon vätska. Och det är väl skönt. Och sen är det ju allra bästa såklart att vi kommer få en liten bebis till jul =) Gud vad mysigt det ska bli. Undra om det blir en liten William eller om det blir en Leoné =)


Sköna lördag

Hej
Nu har jag precis kommit ut ur en uppfriskande dusch som verkligen behövdes. Höll nämligen på att somna här i soffan innan jag hoppade in & svalkade mig lite. Så nu sitter jag här i lite myskläder & tar det lugnt. Lilly ligger nämligen & sover just nu men det är väl snart dags för henne att vakna så hon inte sover för länge nu.

Tycker faktiskt att det är otrligt skönt ute nu för tiden när det är varmt men inte stark sol då jag inte riktigt klarar av värmen nu när mini ligger i magen. Men det vore ju kul om det var lite mer sol med då man gärna vill få sig en snygg färg inför hösten. men det hinns säkert med. Det är ingen fara. Har ju fått lite färg redan men jag gar så dåligt med pigment så det brukar ta år & dar innan det blir en snygg bränna för mig. Så det är tur att det finns BUS för annars skulle jag nog blända folk under vintern haha.

Nej nu ska jag ta & hälla upp ett glas cola & njuta av innan Lilly vakanr upp.

Massor med kramar på er!


Morgon vid 5.21

Hej
Idag tyckte Lilly att det var morgon vid 5.21 så det var bara att snällt gå upp då. Motvilligt ska jag dock säga eftersom jag som vanligt sovit minimalt även denna natt. Vet inte varför men helt plötsligt håller hon på att vakna upp väldigt oregelbundet.  Det kan vara 8 ena morgonen, 5 den andra, 7 nästa & sen är det 5 igen. Vet inte riktigt vad det är med henne men det vore ju skönt om hon kunde bestämma sig för en tid & sen hålla den. Vi försöker ju lägga henne vid någolunda samma tid varje kväll men det verkar ju inte spela någon roll. Men men.

Idag tror jag att vi ska umgås med underbara Sanne. Hon var här igår med & det var så hinla trevligt att umgås med en vän igen så nu blir det så mycket det bara går när hon inte hade någr planer =)


Busar!

Åh vilka små busar kattungarna är nu. Jag har ju fixat en liten kattgård till dom som dom skulle vara i tills dom flyttar var palnen men just nu är dom i en rymmar period. Och vi vill ju helst att dom håler sig där dom ska vara då dom för ett sånt himla liv & vi blir ju lite rädda att dom ska väcka Lilly. Dom är på övervåningen där öven våra sovrum är & jag kan säga att det hörs enda ner när dom leker så ni kanske förstår att vi kanske tror att dom väcker henne med =) Så just nu håller jag på att fundera på hur vi ska göra med dom. Är ju 1 månad kvar innan dom får flytta & jag tror nog att rymningarna bara kommer bli värre så något måste man ju hitta på =)

Nej nu ska jag försöka med något här hemma.

Kram


TGIF

Hej
Idag är det fredag & början på helgen. Men då mannen har semester är det ju helg hela veckan käns det som =) Underbart. Idag är det inte supersoligt ute men endå varmt ute. Jag skulle självklart vilja hitta på något kul men mannen vill inte åka någonstan så vi blir npg hemma idag med. Boring! Haha. Men Lilly har precis lagt sig för att ta en liten lur så vi kan ju endå inte åka någonstans då vi alltid försöker pricka in hennes lur när vi åker iväg så hon inte ska bli illamående. Så nu är det ju kört =)

Och sen kommer det vanliga gnället då. Sovit superdåligt inatt med. Vaknar hela tiden & vänder & vrider mig. Vaknar av mini i magen. Kan aldrig somna om när jag vaknat heller. Men det är ju inte mycket jag kan göra då det. Det är ju som det är men man blir ju lite orolig att mini ska bli en liten nattuggla som inte riktigt vill sova nattetid. För det blir ju lite problematiskt då man har ävrldens sötaste Lilly att ta hand om samtidigt.Men vi får hoppas att det blir en snäll bebis & sover hela nätterna precis som Lilly. Man har ju liksom blivit bortskämd på sömnfronten redan från början med henne.

För er som inte varit med så länge eller precis hittat in här så kan jag säga att vi hade en supersnäll tjej som jG väckte när jag gick & lade mig vid 00 tiden & ammade henne & sen vaknade hon vid 4 tiden & fick ren blöja & lite mer mat & den sov hon till 7-8 tiden så man hoppas ju lite på en lika bebis på det planet. Men hur det än blir så kommer jag bli den lyckligaste mamman i världen. Får dock se om jag säger samma sak i jul om vi får en liten nattuggla  =)

Nej nu ska jag äta lite lunch. Kram på er sålänge!


Cupcake

Idag har jag varit duktig & bakat lite cupcakes av ett recept som jag hittade inne hos Linda. I hennes recept använde hon en långpanna men jag känne för att baka just cupcakes så det fick bli så. Och det blev supergott & bra! 15 st STORA cupcake blev det & det fattas redan 3 st då vi åt kvällsfika här hemma. Mums! Receptet hittar ni HÄR

Mums!

Självklart blev det rosa & vit dekoration på dom


Halva tiden fixad!

Hej.
Idag har jag gått 20 fulla veckor & 140 dagar vilket betyder att jag nu gått halva tiden i denna graviditet. Helt underbart. Tänk att det är ca 20 veckor kvar innan den lilla är beräknad.

Idag var vi ju även till BM för att lyssna lite på bebisen & pratat lite. Dock var den som jag brukar ha på semester men vikarien var supertrevlig hon med. Vi pratade lite om UL & hon blev arg över hur vi hade haft det men sa att det tyvärr bara är om bebisen växer som dom kan boka in ett extra UL. Men att hon reagerade på samma sätt som vi känns superbra. Och när jag sa att hon vägrade kolla könet så blev det bara värre. Hon tyckte att hon hon hade den uppfattningen att man inte skulle kolla upp könet så hade hon kunnat dra en vit lögn & "försökt noga" att kolla vad det var. Men men. Vissa ska ju inte jobba med sånt där. Surbigga. Men bebisen hade växt så mycket som den skulle & hjärthjudet var jättefint & låg på 142 slag så det är ju som Lilly. Så det kanske är en till tös där inne =) Men sen trodde hon att det skulle vara en kille då dom är helt olika i magen.  Men vi får väl se =)

Har ju faktiskt precis lagt på telefon där jag pratade med Sibyllekliniken & den 1/9 så har vi tid för att kolla upp vad det är för liten en som ligger där inne =) Åh vad härligt det ska bli! Längtar som bara den. Dom hade tider i slutet på augsti med men då jobbar ju V & kan inte ta ledigt då det är Johannas lediga vecka så vi fick ta det då istället. Men det går ju bra det med. Åh vad det ska bli underbart att få se den lilla igen. Och denna gång tror jag att det kommer gå superbra.

Här kommer veckans info:

Nu är bebisen ungefär 16,5 cm lång i sitthöjd och lägger stadigt på sig i vikt. Det vaxliknande fettlager som kallas fosterfett (vernix caseosa) bildas för att skydda huden under den långa tiden i fostervattnet. Det underlättar också förlossningen. Bebisen sväljer mer denna vecka, vilket är bra träning för matsmältningssystemet. Det fostervatten som tas in av din bebis spjälkas till vatten (som absorberas) och restprodukter som hamnar i tjocktarmen, där det så småningom bildar barnbeck.

Se till att du får tillräckligt mycket järn. Bebisen behöver järn för att tillverka röda blodkroppar. Det är i stort sett omöjligt att få i sig för mycket järn bara från mat. Exempel på järnrik mat är magert rött kött, kyckling, fisk, linser och bönor, spenat och berikade frukostprodukter.

(Observera, att forskning har visat att barn utvecklas i sin egen takt – även i livmodern. Sidorna om fostrets utveckling är en allmän guide till hur din bebis växer)

Infon kommer HÄRIFRÅN

Och magbildena som är tagna igår:


Dagen i bilder

Hej
Idag har det varit fullt upp hela dagen. Och oj så trevligt vi har haft det. Vi var iväg till Forsmarks värdshus & åt jättegod mat. Dock var Lilly lite trött så hon blev gnällig i slutet av maten & somnade så fort bilen började rulla så nu ligger hon & sover så sött så. Men jag låter bilderna tala för sig själv.

Min klädsel för idag bestod av en vit klänning från H&M, fjärilsring från H&M(syns ej dock), örhängena från vårat bröllop, armband från lillfinger & halsbanadet är en gåva från mina älsklingar.

Stora stenhårda magen idag innan vi begav oss. Idag är jag i v.19+6 & bebis rör sig massor. Dock är den lilla där inne mycket snällare än vad Lilly var i samma vecka. Vet inte om det kan vara så att tjejer är mera hårdhänta än killar eller hur det kan vara. För som det känns med rörelserna så kan det knappast vara samma kön på mina barn =)

Så här vackert är det där borta

Ett litet busfrö som jagade ankorna som gick längs kanten

Mor & dotter som sitter & kollar in ankorna. Och såklart njuter av det vackra vädret. Här åkte även en tunn kofta på från H&M eftersom det blåste en hel del.

Här ser ni en sån snäll tjej vi har som kan hålla handen. Men det var nog mest tur att det hamnade på kort då vi har en liten tjej med humör så man har tur om hon går med på att hålla handen längre stunder. Finns ju så mycket annat fint att kolla på . Som en hel hög med ankor tex =) Här ser man även min ring.

Ja det var en del kort som blev tagna idag. Hade så trevligt att man helt enkelt glömde bort att knäppa med sen så det blev inte några kort på den goda maten. Men jag åt färskpotatis & oxfilé i en jättegod sky. Mums!

Nej nu ska vi fortsätta med våran dag här. Hoppas att även ni har haft en underbar dag med massor av kärlek. Kramar till er!


Det är ingen vanlig dag idag!

Det är våran bröllopsdag!

Idag är det 3 underbara år sen vi sa ja till varandra i kyrkan & jag äntligen fick bli fru Röjerås. Dom här 3 åren har gått så otroligt fort men om man tänker på vad vi har hunnit med under den här tiden kan man förstå att det faktiskt gått 3 år. Vi har hunnit köpa ett hus som vi renoverat, vi har blivit föräldrar & vi är inne på våran andra graviditet. Det är verkligen helt underbart att jag hittat min soulmate så tidigt i livet. Jag känner mig otroligt lyckliga att jag har mitt livs kärlek här hos mig & att jag har fått turen att få barn med honom. Och det är det bästa jag någonsin gjort♥

Tack Victor för dom här underbara åren vi haft tillsammans & alla som kommer komma. Tack för att du alltid finns här för mig & ställer upp. Du är den vackraste som finns♥ 


Iväg på middag

Hej
Är fortfarande lite sur på min man eftersom han inte förstår att jag ville åka in till Uppsala & träffa lite vänner & kolla in minikläder. Men nu vet han ju iaf om det ska jag säga. Åh vad jag blir galen på dessa hormoner ibland. Ibland blir jag ju till&med förbannad på mig själv & då är det ju illa =)

Nu sak vi iaf iväg en snabbis till mina föräldrar för att äta lite. Får se hur mycket jag kan få i mig. Är inte så mycket för kött just nu & det skulle bjudas på fläskfile & potatisgratäng. Men något borde jag ju få i mig.

Nej nu är det dags att fara. Ses sen mina underbara läsare!


Hemma

Hej
Ja vi är fortfarande hemma. Och jag får ju inget svar utav V & han verkar inte sugen på att åka någonstans så även idag får jag glömma vad jag vill & stanna hemma verkar det som. Dock sa han at vi tydligen ska bort på torsdag för det har han bestämt. Så vi åker väl tydligen dit han vill & inte dit jag vill. Men så är det väl när man inte äger ett eget körkort. Tycker dock att vi för engång skull kunde hitta på något jag ville & inte bara han. Men man. Karlar........ *Mutter*


6/7

Hej
Gud vad skönt det är ute. Tycker det behövdes en dag utan sol nu så man kan hitta på något kul. Tyckte nämligen att mannen sa något om att åka till någon. Jippie! Ska bli skönt att komma hemifrån ett tag. Fast jag är såklart underbart glad att vi får bo där vi bor nu =) Känns så skönt att veta att vi inte behöver flytta & bry oss om det.

Imorgon är det dags att fira våran undebarar bröllopsdag. Tänk att det redan gått 3 år. Förstår inte hur tden kan rinna iväg så fort. Och på torsag har jag redan kommit halvvägs genom graviditeten. Kan verkligen inte förstå att den här tiden sen vi fick + har varit 17 veckor. Det är ju helt sjukt ju. 17 veckor har vi vetat att mini legat i magen. Nu kanske ni tycker att det är konstigt att jag säger att det är 17 veckor sen vi fick redan på det men eftersom vi blev tillbaka flyttade 6 dagar så tog vi ett positivt test i vecka 3+2. Och det är lika tidigt som vi tog med Lilly. Så det är häftigt hur fort kroppen kan veta att det blivit en bebis.

Nej nu ska jag försöka kolla med V vad vi ska hitta på. Men det kommer mer uppdateringar under dagen.

Massor med kramar


Amazing!

Åh ni kan inte tro hur lycklig jag är just nu! Dom vi hyr av har ju sålt iväg företaget till några andra & vi har ju under en månads tid inte vetat hur det skulle bli för oss med boendet när dom andra tar över. Men dm ringde nyss & gissa vad? Vi får bo kvar! Och en lång tid med sa dom! Förstår ni hur underbart detta är? Jag har haft en sån ångest över hur det skulle bli & om vi skulle bli tvungna att flytta när jag skulle vara höggravid. Men vi kommer bli kvar här ett bra tag =) Och tidigast nästa sommar kommer dom riva ut hela köket & renovera det åt oss med så det blir ju helt underbart. Åh vad skönt det här är En stor sten har verkligen losnat från mina axlar.


Kväll

Hej
Idag har det blivit en riktig tråkdag. Vi har bara varit hemma & degat. Inte gjort en himla dugg. Men men. Sånna dagar måste man väl ha ibland med skulle jag tro. Men jag hade ju hellre hittat på något kul då det inte var ett superväder idag & det är ju då man gärna hittar på något annat än att ligga i solen.

Men Lilly har ju inte varit på det bästa humöret idag heller så det var kanske lika bra att vi inte gjorde något. Det är ju hörntänderna som är elaka så det som står på menyn är gnäll & inga glada miner. Och det blir ju jobbigt då man alltid har en glad tjej annars & det är ju så konstigt med då den ena tanden tittade fram utan problem. Men hon får ju alltid sina tänder 2 & 2 så det är ju som det är.

Just nu är det tacos på G & det ska bli riktigt gott. Men har ju inte varit så sugen på mat kvällstid den senaste tiden men nu är jag taggad =) Nej nu är det dags att kolla hur det går.

Kramar!


Ny underbar vecka

Hej
Idag är det början på en helt underbar vecka. På onsdag är det våran bröllopsdag som vi inte riktigt vet hur vi ska fira. Men det blir säkert helt fantastiskt hur det än blir. Och på torsdag är det dags för ett besök hos BM för att kolla hjärtljud mm & då har jag även gått halva graviditeten. Gud vilken underbar vecka detta kommer bli.

Dock hände en lite sak i morse som kanske inte var den roligaste saken & jag tar självklart på mig allt som har med den här saken att göra så detta kommer nog tynga ner mig ett bra tag. Kanske till&med upp till 2 veckor då vi hoppas på att det ska bli fixat. Men det är inget jag kan göra åt det utan jag får helt enkelt försöka lägga det åt sida. Jobbigt eller ej.

Idag vet jag inte vad vi ska hitta på. Jag skulle vilja umgås med vänner men det blir ju aldrig som jag tänk så tankarna på det kanske man ska ge upp ganske fort. Men men. Och mannen är helt inne i sin nya mobil så jag verkar få sitta här vid datorn hela dagen. På gott & ont =)

Nej nu är det dags för mig att ta & äta något. Måste ju mata den lilla där inne så den växer sig stor & stark =)

Kram


Buff

Hej
Sittar här framför datorn & kollar runt lite & dricker loka. Gott! Men snart är det verkligen dags att gå upp & lägga sig. Men innan jag gör det tänkte jag bara säga att vi såg mini sparka idag. Eller idag & idag. Det var för ett litet tag sen. Så himla mysigt! Kände att det sparkade på riktigt bra när jag halvlåg ner i soffan så jag drog upp tröjan för att kolla om det gicka att se något. Och det gjorde det verkligen. Så jag sa åt V att kolla men han sa att det måsta vara omöjligt att jag såg något. Men då sparkar mini i så pappan såg han med. Tänk vad fort det går. På torsdag har halva tiden redan gått & då är det bara 20 veckor kvar innan vi får träffa denna lilla plutt. Men den får ju jättegärna titta ut en vecka eller två tidigare om den vill =)


Poncho

Jag satt & tittade igenom höstens H&M katalog igår & hittade den här ponchon. Är det något som tänker komma tillbaka & bli mode undrar jag nu? Jag är inte så mycket för detta plagg men gillade den här av någon konstig anledning. Och hur jag än gjorde kunde jag inte riktigt släppa den så efter en massa prat med V så klickade jag hem den. Vi båda tyckte konstigt nog att den var snygg & den är ju faktiskt ett ganska bra amningsplagg kom vi fram till. Denna har knappar på sidorna så dom går ju att knäppa upp & på så sätt kan man lätt lägga den lilla under ponchon & amma för fullt utan att visa pattarna för hela världen. Och den passar ju även en gravid superbra då det finns massa plats för magen. Så vi får helt enkelt se om jag gillar den lika mycket när den kommer hem hit sen som nu =)

199 kr kostar den & finns i kamel & svart. Den kamelfärgade fick bli hemklickad för min del =) Iaf tills jag märkt vqd jag tycker om den. Är den ett spara plagg oms verkligen passar till amning får nog den svarta flytta hem hit med. Tycker att det är så svårt att hitta snygga koftor som man lätt kan amma i sen. Och ja, jag vet att jag tänker långt fram haha!


Happy body

Hej
Åh så glad min kropp känner sig just nu kan jag säga.  Jag är superdålig på sånt här tjejigt som att smörja in mig mm. Och den enda gången jag brukar smörja in mig är om jag använder BUS vilket är högst 1 gång per månad. Men idag efter min kalldusch så smörjde jag in hela min kropp. 2 gånger om! Min kropp behövde verkligen det. Så nu är det dags att ta tag i detta & försöka smörja in mig 1 gång i veckan.Det sjuka är dock att jag inte har torr hy utan den är lyn & go endå men jag känner att det är lite varningstecken när kroppen suger upp 2 omgångar med hudkräm efter varnandra så nu lyssnar jag snällt på kroppen & gör som den vill =)


Dagen som varit

Hej
Idag har det varit utedag för hela slanten. Åkte iväg tidigt imorse till Ön & solade & badade hela dagen. Eller ja, jag badade inte men dom andra =)Blev picknick & fika där borta med. Så vi är nyss hemkommen så det är därför det har blivit dåligt med uppdatering. Men jag ska försöka ta igen det nu på kvällen. Men man märker ju att alla har underbart väder & semester då det inte är så många besökare dagtid & även inte för mycket uppdateringar hos alla andra underbara bloggare. Men det är ju så det ska vara. När det är sommar & sol ska man vara ute & njuta!

Har precis duschat av Lilly som var supersandig & snart ska jag in & spola av mig. Sen är det dags att äta lite. Ska blir otroligt skönt att göra båda sakerna faktiskt. Måste svalka min gravida trötta kropp. Kan inte förstå att jag inte klarar av värmen alls. Men det har ju säkert med mini i magen att göra.

Nej nu ska jag in i duschen. Kram


Lördagsmys! Kladdkaka,grädde,vaniljglass o...

100703_195827 (MMS)

Lördagsmys! Kladdkaka,grädde,vaniljglass och svenska jordgubbar. Kan det bli bättre? Jag tror nästan inte det....


Svettigt

Hej
Herregud så varmt det är ute. Går ju knappt att vara ute. Man svettas ju som bara den. Eller iaf den tjöcka mamman som inte pallar värmen alls nu =) Man avlider ju för guds skulle. Om det kunde båsa lite mer så skulle det vara toppen. Men det känns otroligt skönt att Lilly inte har några problem alls med värmen iaf. Dendär ungen skulle ju kunna bo i öknen tror jag haha.

Idag har hela familjen Röjerås badat. Var superskönt! Lilly & Victor badade 2 gånger men jag badade bara en. Men det var otroligt skönt att svalka sig i det 26 gradiga vattet, det måste jag säga. Hoppas på samma väder imorgon så man får svalka denna gravida kropp. Måste ju gå in i duschen varje dag så man får svalka sig när det blir så här. Men jag tror nog att dte blir lite extra jobbigt när man är gravid. Jag var ju gravid mesta delen vinter tid med Lilly så jag vet ju inte hur det brukar vara att gå runt gravid sommartid. Och jag har även svårt att äta när jag blir så här varm.

Någon som har lust att berätta hur ni hade det när ni var gravida lite mer sommartid? Eller om ni svettades endå när det var lite svalare ute?

Nej nu är det dags att slänga på färskpotatisen så det blir mat någon gång idag =) 


Underbar dag

Hej
Gud vilket fint väder det är ute idag. Det är verkligen sommar nu. Nu hoppas vi bara på att det håller i sig.

Snart ska vi iväg & bada lite hos V´s mormor & morfar. Tror till&med att jag kanske doppar mig lite =) Men först ska jag vi ta & äta lite lunch. Vet inte vad vi ska hitta på med det blir nog något gott.

Just det. Glömde ju att säga det. Victor kände mini sparka igår! Så himla underbart. Lycka♥


Rea hos 4mom.se

Tänkte ta & tipsa er om rean inne på 4mom. Finns både gravid & amnings plagg där som är riktigt snygga. Och det finns även några plagg från BOOB där med som det är 100-400 kr rea på. Jag skickade faktiskt efter ett amningslinne från BOOB därifrån som jag fick idag. Supersnyggt! Så skynda er innan dom tar slut


På väg hem =)

Hej
Idag kunde jag inte längre hålla mig. Idag klickade jag hem en ny skötväska som jag skrivit om HÄR. Jag hade tänk ha den som syskonbag när mini tittat ut. Om jag nu kan hålla mig =) Ska bli så kul att se hur ycket man kan få i den. Jag är ju en sån som vill ha en massa bra att ha saker i väskan så det behövs en stor när jag ska ha saker till 2 små. Åh vad jag längtar!


TGIF

Hej
Idag är det äntligen fredag & idag får min älskling semester. Jippie! Så dom närmsta 2 veckorna kommer vi båda vara hemma. Kommer bli så mysigt. Och nästa vecka är det ju 2 härliga datum med. Den 7:e är det våran bröllopsdag. Tänk att det har gått 3 helt underbara år som fru Röjerås redan. Kan inte riktigt förstå det. Och den 8:e har jag gått halva tiden med mini & då ska vi även till BM & få lyssna på hjärtat där inne. Helt underbart! Gud vad jag längtar till nästa vecka=)

Och idag är det ju en stor dag med. Idag blir min lilla tjej 14 hela månader. Jisses vad hon växer & blir stor. Min underbara lilla Lilly. Tänk att tiden kan gå så fort. Kan verkligen inte förstå det. Nyss var hon så liten & nu är hon så stor.

Nej nu är det någon som försöker stänga av min dator så det är dags att runda av nu.

Kramar


Tankar

Hej
Dom senaste dagarna har jag tänk en hel del på allt det här ang. graviditeten & tiden efter. Förra gången hade jag inga känningar alls av graviditeten utan höll på med någonting hela tiden utan att bli trött eller anfådd. Dagen innan värkarna började lade jag tex plattor på uteplatsen & blåste sen upp 50 ballonger. Och det klarade jag utan några problem alls. Denna gång blir jag lätt anfådd & orkar inte så himla mycket. Vilket är otroligt jobbigt då jag Lilly att ta hand om med. Och jag försöker ju röra mig rätt så mycket & det blir ju en hel del spring efter dottern med så jag är ju inte otränad heller. Så då börjar tankarna komma krypande. Hur blir det ju längre jag går? Fur mycket kommer jag orka?

Jag menar, man kan ju inte sluta springa efter sin dotter. Det är ju något som jag inte vill heller. Hon är ju en av dom 3 viktigaste personerna i mitt liv & jag blir mer än gärna anfådd av att fånga henne. Men man vet ju inte hur mycket man orkar. Imorgon kommer V gå på semeter i 2 veckor & sen kommer han jobba 2 hela veckor i sträck så det är ju något jag tänker på. Sen vandrar ju självklart tankarna vidare till foglossning. Min BM upplyste ju att det är lättare att få det ju fler graviditeter man genomgår. Och är det något jag vill slippa är det foglossnig då det inte blir så kul med tanke på Lilly. Men kommer det så kommer det. Inget man kan göra.

Sen tänker jag lite på det här med amningen med. Lilly slutade ju själv med amnigen helt själv & det höll jag på med till hon var 3 månader.  Och det tycker jag var en helt lagom tid. Jag tyckte inte riktigt att amningen var så mycket för mig man jag har lovat mig själv att amma upp till 3 månader.

Jag kände mig inte fräch när jag ammade & jag tycker inte att det finns så många fina plagg att ha på sig under amningen. Nu har jag ju kollat upp lite amningsplagg & har faktiskt redan köpt några. Eller några. Det är 3 st. Snygg amningsBH från lindex, linne från BOOB & en tjocktröja från samma märke. Har ju en del amningsplagg sen förra gången så jag behöver ju inte köpa så mycket. Men denna gång kommer ju jag att amma vintertid så jag måste ju fixa fram en massa snygga koftor. Jag vill ju känna mig snygg & sexig. Jag är sån person. Jag vill klä mig snyggt under graviditeten & efter. Så är det bara. 

Nej nu börjar det här bli lite långt. Så jag tror att det är dags att avrunda här nu.

Kramar 


Jasså?

Jaha nu hittade jag en till tand på Lilly. Här ploppar dom upp som bara den =) Det blir den 9:e tanden hon får & det är en kindtand. Så det kan förklara varför hon varit som han varit idag. Men den hade kommit upp en bra bit, nästan halvvägs så det känns lite konstigt det med. Men hon brukar ju visseligen få 2 i taget så det kanske är den andra som spökar lite. Äh jag vet inte. En till tand har hon iaf uppe nu. Busen då.

Här kommer en liten bild på tänderna. Dom som är gula har hon fått nu.


19 fulla veckor

Hej.
Japp, idag har man gått in i ern ny vecka då =)Så nu är jag inne i vecka 20. Men enligt mig är jag inte halvvägs än då halva tiden för mig är 140 gångna dagar & det är nästa vecka.  Men det närmar sig med stormsteg =) Och när jag har gått 20 fulla veckor ska jag till BM med så då får vi nog lyssna på hjärthjuden med. Underbart♥

I vanlig ordning kör vi med veckans info:

Nu är du halvvägs! Ovandelen av livmodern når naveln och kommer att fortsätta växa med ungefär en centimeter i veckan. Bebisen är drygt 14 centimeter lång och väger strax under 250 gram.

Nu har bebisen börjat svälja fostervatten och njurarna producerar urin. Det växer hår på huvudet och sinnena utvecklas fort. Nervcellerna för smak, lukt, hörsel, syn och känselsinne utvecklas nu i sina respektive områden i hjärnan. Produktionen av nervceller saktar av och existerande nervceller blir större och etablerar mer komplicerade förbindelser.

Nu har du kanske känt din bebis röra på sig. Om det har känts lite abstrakt att vänta barn innan, så brukar det ofta kännas mer verkligt när man känner fosterrörelserna. De flesta känner bebisen röra på sig för första gången någon gång mellan vecka 18 och 20.

Om detta inte är första barnet, kan du ha känt det tidigare. Vad du tolkade som gaser i magen, kanske var bebisen som slog kullerbyttor. Berätta för barnmorskan när du känner bebisen sparka!

De kommande tio veckorna kommer att vara bebisens livligaste tid i livmodern - senare blir det för trångt för alltför intensiv gymnastik.

(Observera, att forskning har visat att barn utvecklas i sin egen takt – även i livmodern. Sidorna om fostrets utveckling är en allmän guide till hur din bebis växer)

Infon kommer HÄRIFRÅN

Mina tankar: Som jag sa högre upp så tycker inte jag att jag är halvvägs än då jag kör på dagarna. Men känner av mini det gör jag hela tiden. Så fort busen rör sig & vet jag om det. Och jag har även kännt buffarna utanpå magen med =) Så det går fort framåt som alltid. Det är helt sjukt att jag för ett år sen hade en liten mini-Lilly som låg på mitt bröst & sov efter amningen & nu ligger det en liten mini i magen som ska komma om 147 dagar. Känns lite overkliget men oj så underbart♥


Tunga ögon idag

Hej
Eller god morgon kanske man ska säga. Fast jag vet inte riktigt det jag. Lilly vaknade 5.10 & tyckte att det var dags att gå upp. Och då mannen ska upp & jobba så blev det lilla jag som fick ta det. Så nu sitter det en superpigg tjej & en supertrött tjej i soffan. Och ni kan ju gissa vem som är vem. Är ett under att mina ögon ens är öppna då jag haft en jobbig natt igen. Tänk om man skulle kunna få sova någongång. Men det här är ju något som ingår när man är mamma så jag visst ju mer än väl vad som väntade innan Lilly kom. Men man blir ju så bortskämd! Lilly brukar ju somna senast 20 & sen sova till ca 8 tiden dagen efter. Och innan mini började röra sig en massa så sov man ju helt & hållet i 8-9 timmar. Så det blir ju lite skillnad.

Det som är lite sjukt är ju även att mini som sagt rör sig supermycket nattetid & det gjorde aldrig Lilly. Jag menar, här har ni en som trodde att Lilly för första gången rörde sig nattetid när värkarna startade 8 dagar efter BF. Haha. Så ni kanske förstår att det känns lite annorlunda =) Men idag är det bara 21 veckor till BF så det är ju ingen fara. Det kommer ju gå fort. Och sen kan vi ju hoppas på att denna lilla plutt har lust att titta ut lite tidigare med =)

Nej nu ska jag klä på mitt barn. Hade ju hoppas på att hon skulle somna på soffan efter ett tag men jag märker att det inte kommer att hända.

Kramar