Valborgs kväll

Tänk att det är valborg idag. Dom flesta är säkert med vänner på majbrasa eller bara sitter och myser ihop. Men här hemma håller vi oss borta från både brasa och vänner. Tänk så det kan vara. Istället är vi med min familj och det är ju inte fel det heller. Och en liten brasa har vi väl haft med då det blev lite grillat dagen till ära =) Ska nog förgylla dagen lite till med en smirnoff ice då jag verkligen har svårt för vin av alla dess slag. Där fattas det många vuxenpoäng kan jag lova haha ;)

Men helt ärligt saknar jag ibland vännerna. Känns som att vi inte umgås med några längre men vi får hoppas att sånt ändras. Förhoppnigsvis blir vi riktiga bundisar med nya grannarna. Verkar ju otroligt lovande om man säger så då vilket känns underbart =)

För visst är det helt underbart att umgås med familjen men ibland är det otroligt mycket värt att bara sitta och ha det gott med vänner♥

Fix

Hej
Ja ni, oj så duktig jag är ppå att blogga eller vad säger ni? =) Nej jag skäms faktiskt och jag har ett sånt himla bloggsug men jag kommer mig liksom inte för att blogga. Blir alltid supersugen när barnen lagt sig för då hinner man fundera så mycket mera men eftersom min dator med bilder som jag ska lägga in ligger i rummet barnen sover i blir det liksom inte av.

Men det ska fixas, det lovar jag. Har knäppt superfina bilder på mina små hjärtan som ni ska få se men det får bli lite senare helt enkelt. Imorgon hoppas jag men vi får se då jag önskar att vi skulle kunna åka till huset och fixa där så man förhoppningsvis skulle kunna bo där när Lilly fyller år på måndag men just nu känns det som att det inte kommer hända. Var ju meningen att vi skulle fixat idag men min man tyckte att det var viktigare att fixa med en fyrhjuling än att få flytta hem så då är det väl så då.

I torsdags blev förresten min lilla tjej här hemma 5 hela månader. Jösses hur kan det ha gått så otroligt lång tid? Att man sen tänker att Lilly blir 2 på måndag gör ju inte saken bättre. Hur i hela fridens dar kan hon redan funnits i våra liv så lång tid? Var det inte nyss vi begav oss in till förlossnigen för att få henne? Tydligen inte då det är 2 år sen det hände. Klockan 4 inatt kommer det faktiskt vara så att min första värk kom. Underbara minne♥

Tänkte kolla om det är något speciellt ni vill att jag fixar eller skriver om ang barnen? Skulle kunna vara kul att veta om det är något ni undrar eller så =)

Back to Berg!

Hej
Ja nu var det ett tag sen jag satt vid en dator men nu kör vi igen!

Ja, igår kom rörmokaren för att kolla upp om det skulle gå att laga läckan utan att riva upp badrums väggen man det var ett big NO NO så nu vet vi vad vi kommer få fixa i sommar. Jobbigt men endå skönt då det verkligen var dags att fixa det. Synd bara att man inte är gjort av pengar för det är ju inte super billigt att fixa. Men vi har ju iaf klinkers hemma som köptes på en outlet när huset köptes så nu är det bara resten kvar =)

Så nu är huset beboligt igen så vi kommer nog bo i vårat hus igen till på måndag, Lillys födelsedag. Jag kan verkligen inte fatta att min lilla plutt på måndag blir 2 år. Åh jag börjar ju nästan gråta bara av att tänka på det. Underbara lilla Lilly.

Så nu kommmer det nog bli en massa bloggnig igen då jag har en del att skriva om med huset mm. Love it!


I´m back =)

Hej
Ja äntligen har man tagit sig tid att ta tag i bloggen lite. Har ju varit så underbart väder så man har ju inte haft lust att sitta och blogga riktigt. Och sen finns det väl inte supermycket att blogga om heller mitt i detta kaos.

Ja i söndags var det ju sista dagen i det hus vi hyrde och all städning och sista flytt av saker blev tillslut klart strax efter 00 så det blev ju in på måndagen men men vad gör det. Men som jag skrev förrut så hittade vi ju en ny läcka i huset så vi kan just nu inte bo där.

Så måndag till onsdag bodde vi hemma hos svärföräldrarna och nu har vi parkerat oss hemma hos mina föräldrar. Ska förhoppningsvis snart få ordning på vårat hus så vi kan komma till rätta. Gärna nästa vecka =)

Så just nu bor vi mer eller mindre i en resväska med saker. Fattas det något får vi hoppa in i bilen för att hämta det i huste. Jobbigt igår tex när Léones blöjor tog slut och vi visste att det fanns ett paket i huset. Var bara att åka dom extra 8 km för att hämta det istället för att bara åka 1,5 mil till affären. Men nu finns det iaf så nu är det lugnt ett tag =)

Så ja, just nu händer det inte så där super mycket i våra liv utan vi väntar mer eller mindre på att få flytta hem och även ett samtal ifrån våran fd hyresgäst om allt som hänt.

Ska försöka fixa fram lite bilder ifrån dopet med så hoppas vi att det blir lite bilder därifrån iaf =)


Mina 2 underbara små påsk kärringar <3

110421_120027 (MMS)

Mina 2 underbara små påsk kärringar <3


Min stora söta påskkärring

110421_114624 (MMS)

Min stora söta påskkärring


Nu är det verkligen vår med ett helt under...

110418_120215 (MMS)

Nu är det verkligen vår med ett helt underbart väder. Oj så underbart efter att ha tokflyttat i flera dagar nu. Nu ska det laddas batterier efter allt!


Dop och packning utan dess like

Hej
Har verkligen varit urusel på att blogga den senaste tiden men det har varit så himla mycket nu.

I onsdags fick vi en massa rör lagade vilket känndes så otroligt skönt då vi hade hoppats på att flytta allt till på fredags kvällen och städat ur detta hus imorgon. Men så blev det tyvärr inte då vi upptäckte en ny läcka. Denna var inne i en vägg så V har fått rivit ur ett kök som vi inte använde för att hitta läckan. Så nu får vi se när det blir lagat. Hoppas så på att det blir imorgon men vi får se. Annars får vi bo hemma hos svärföräldrarna.

Så nu håller vi på för fullt att städa ur köket och det är inte allt för mycket kvar. Kyl och frys är ju fortfarande fulla men det får vi ta imorgon. Alla skåp är iaf rena så det är spis och golven kvar nu. Ja mer eller mindre iaf =)

Så imorogn kommer det verkligen bli fullt ös här hemma. Kommer nog få fixa barnvakter till tjejerna för att hinna klart med all städning men vi hoppas på att det blir klart någolunda bra tid.

Idag var det ju dop för våran lilla tjej. Gick superbra och det var så mysigt. Hade fixat lite tårta med såklart som uppskattades av alla tror jag =) Otroligt fina saker fick hon med tösen vår. Åh vilken underbar familj man har♥

Nej nu måsta jag nog tyvärr fortsätta här hemma innan klockan blir för mycket.


Sjuk liten tjej

Hej
Ja här hemma har vi en liten tjej som är förkyld som bara den med snorig näsa och hosta. Det är så otorligt jobbigt när hon blir sjuk men det är det ju bara att ta när man är ute mycket under denna årstid.

Ja det är ju fortfarande samma status för oss här hemma med en massa packande och fixande. Lämnad töserna hos mormorn och morfarn en stund idag för at vi skulle kunna fixa Lillys rum men det gick inte så jättebra då färgen var rinnig och dum. Vi bestämde istället att vi skulle tapetsera den väggen so skulle tapetseras och en till men då såg vi att klisteret var gammalt så det blev inget vettigt gjort idag känns det som. Ska köpa en burk klister imorogn och köra på då istället. Kommer bli så himla gött att hennes rum kommer bli så gott som lika det hon har i dags läget.

Imorgon hoppas vi att vattnet kommer bli fixat så vi kommer ha vatten till torsdagen och då kommer vi förhoppningsvis vara inne till på fredags kväll. Hoppas hoppas hoppas så vi slipper bo i ett kaos när det är dopdags.


Underbart bäddset

Hej
Dålig uppdatering, jag vet. men som ni underbara vet så är det ju pga av en massa packning som gäller. Men snart så är allt klart och det ska bli så himla skönt att bara vara sen. Förhoppningsvis kommer vi vara klara innan helgen vilket käönns underbart då det är dags för dop på lördag och det ska ju fixas ett par tårtor innan dess =)


Måste bra ta och blogga om detta underbara bäddset jag skickade efter. Det kommer ifrån Rofa och själva bäddsetet är ifrån gripsholm vilket jag hört en massa bra om. Eftersom Lilly nu har en växasäng med vanligt täcke blev detta till Léone och det kommer användas flitigt kan jag lova. Åh vad jag längat tills det ligger i lådan =) KOmmer självklart komma ett par inlägg till om bäddsettet då jag vill känna och klämma lite på det och även skriva om hur det håller sig i tvätten =)

Så fint! Och tänka sig, det är faktiskt det första rosa bäddsettet till spjälsäng vi kommer ha =) 299 kr kostar detta och vem kan motstå den söta nallen och sin gullunges namn? =)

Lördags fix

Hej
Ja, här hemma flyttas det saker för fullt. Skulle sökert kunna komma iväg mycket tidigare än den 18:e men eftersom det är lite saker som är trasiga i vattenväg där hemma kan vi inte komma iväg helt innan det är lagat.

Men just nu ser det hemskt ut här hemma. Vi springer in med skor på oss så det är en himla massa grus på golvet som måste dammsugas upp idag när barnen gått i säng. Ska även försöka få iväg våran soffa idag eller imorgon men innan det går ska vi åka till vårat hus med en hink varmvatten så jag kan skura av golvet först. Imorgon hopas jag även att jag ska kunna måla och kanske även Lillys rum.

Ja som ni förstår är det lite fullt upp här hemma just nu så det blir ju tyvärr inte så himla mycket blogging men jag frösöker så gott det går att komma ifrån packandet för att skrivan en rad eller två ibland =)


Svar på kommentar

Hej och god morgon.
Idag fyller min kära far år så det blir till att vara där idag med. Lilly är supernöjd då hon älskar att vara där och leka. Och sen blir det ju en massa gott att fika och det är ju inte illa det heller =)

Såg att jag hade fått en kommentar som jag tänkte svara på här i bloggen istället för i kommentarsfältet som jag brukar göra numera om det är från en anonym. Varning för lånt inlägg måste jag börja med att säga då haha =)

Anonym.
om Packa packa packa:
Hej!
I dina inlägg så verkar det som att Lilly inte går på dagis och att ni aldrig träffar andra barn ? Varför inte undrar jag ? Lilly behöver väl gå på dagis o träffa andra barn ? Barn behöver träffa andra barn för att få det så bra som möjligt. Så förstår inte. Du och barnen verkar vara hemma hela dagarna, förutom när du är hos din mamma typ. Hur tänker du ?

Svar: Ja herregud. Jag vet faktiskt inte om jag ska skratta eller gråta åt denna kommentar.

 Först måste jag ju säga att alla vi föräldrar fostrar våra små helt olika och vi kör på att våra får vara hemma så länge vi klarar av det för att få så mycket kärlek av oss som det bara går. Visst är vi hemma mycket hos mina föräldrar men eftersom jag inte är super duktig på att blogga så kommer ju inte allt som händer i vårat liv med här på bloggen. Och pga en jobbig sjukdom hemma hos V´s föräldrar blir det inte att vi träffar dom så mycket längre som vi gjort förut tyvärr. Vad det är vill jag inte säga här då det är något som svärföräldrarna och V bett mig inte skriva om och det respektarar jag så otroligt mycket.

När jag och maken var små gick vi faktiskt inte heller på dagis och jag tycker inte att vi tagit så mycket skada av detta. Vi var mera ute och lekte och lät fantasin flöda för fullt. Vi behövde inte en massa leksaker av alla dess slag eller en massa vänner för att komma på olika rollspel mm. Vi båda började hos dagmamma i senare ålder (jag var väl ca 5 och V ca 7) och jag älskade att vara hos min dagmamma med min bror. Vad jag kommer ihåg fanns det inget eller ett barn till hos min dagmamma men det var faktiskt skönt att bara vara och få en massa uppmärksamhet hela tiden.

Och vi sa båda två när Lilly låg i magen att vi ville ha henne hos just dagmamma då det inte är lika mycket barn där vilket resulterar i mera uppmärksamhet och sysselsättning. Men nu finns det tyvärr inget dagmamma i den lill ort vi bor på och då har jag heller barnen hemma än på ett dagis fullt med barn.

Sen tycker jag faktiskt att det är dumt att sätta Lilly på dagis 15 timmar i veckan då jag endå är hemma med Léone så jag kan ta hand om henne och sysselsätta henne. Och med det kan jag lämna den platsen på dagiset till ett barn vars föräldrar jobbar och behöver den platsen mycket mera än vad vi gör. Något jag faktislt tyckr är otroligt viktigt att tänka på.

Så om jag gör fel i att inte sätta Lilly på dagis bara för att hon ska få en massa kompisar att leka med max 15 timmar i veckan och istället har henne hemma och överöser henne kärlek så då får det vara så helt enkelt. Hon blir ordentligt sysselsatt med diverse saker här hemma med. Vi målar en massa. Både på papper och på olika saker. Vi leker med trolldel och gör fina saker med det. Vi bakar ihop och jag räknar alltid högt när jag har i tex mjöl och socker så hon håler just nu på att lära sig att räkna tack vare det. Vi går ut och går och leker i vattenpölar mm med. Vi har mysstunder ihop där vi titter och kollar på någon film ihop och äter frukt. Vi leker ihop i hennes lilla kök där hon fixar mat och dricka till mig. Så nog tycker jag att vi hittar på saker. Och det mesta är nog sånt man även gör på ett dagis med.

Sen kanske jag även är lite egoistiskt som vill ha mitt lilla barn hos mig så mycket jag bara kan innan dom blir stora och inte längre vill vara med oss. Och jag vill för allt i ärden inte missa dom där stora sakerna i livet som dom genomgår som små som tex första steget, äta själv, säga namnen på olika saker mm. Jag vill vara med när dm sakerna händer och dokumentera detta med egna ord och inte dagis personalens ord. Jag vill kunna fota mina barn när dom är små för att sätta in i ett fotoalmbum som dom kan titta i när dom blir äldre. Jag vill kunna ge mina barn otroigt underbara minnen ihop med oss där dom kommer ihåg hur vi lekte ihop när dom var små och att vi orkade göra saker varje dag ihop för att vi inte var trötta efter en massa jobb.

Så jag blir så gärna så kallad egoistisk och dum när jag gör det jag känner är bäst för just våra barn♥

Sen måste jag även säga att alla gör olika val och vissa föräldrar måste jobba efter ett år hemma med barnen för att klara sig och då är det ju klart att det är super att dagis finns. Men jag vet att det är så otroligt många mammor där ute som vill vara hemma i en massa år för att få vara med om det vi är varje dag men måste gå tillbaka till jobbet och sätta dom små på dagis.

Underbara minnen!
Snart är det dags att bli små påskkärringar igen då. Men denna gång blir det 3 små och inte bara två♥


Packa packa packa

Hej
Ja det är verkligen vad vi gör här hemma nu. Packar som bara den allt som inte används och bara är där just nu. Så här hemma lever vi just nu i ett flyttkaos vilket är jobbigt. Gillar verkligen inte detta men det är ett ont måste. Längtar dock otroligt mycket till att allt är upppackat hemma i huset och bara vara.

Igår var vi faktiskt iväg med det första flyttlasset där det var finporslin och annat som fick åka först. Även lite saker ifrån källaren åkte vid den andra omgången på kvällen så nu har vi tagit det första steget känns det som iaf. Har även ett par möbler som vi kan köra iväg redan nu men det får vänta till i helgen då V jobbar torsdagar och fredagar. Men detkänns så himla gött att kommit igång redan då vi hoppas vara ute innan nästa helg då Léones dop är på lördagen den helgen.

Måste bara ta och säga en sak som var så otroligt härligt igår. När vi kommit dit gick V ner till källaren för att kola upp vad det är som gått sönder i vattenväg då det varit så kallt i huset i vinter. Jag och Lilly var i huste och pratade om hur mysigt vi skulle ha det där borta. Sedan tittade vi ut genom förnsteret för att mötas av en sjö av snödroppar och krokusar. Så vi gick ut för att kolla på dom fina vårblommorna och även dom underbara fjärilarna som satt på dom. Jag började sedan plocka lite ute på gården och helt plötsligt springer Lilly iväg med en himla fart. Jag kollar vad hon gör och det jag ser gör mig så varm i kroppen. I huset bredvid vårat bor det en liten familj där föräldrarna bara är några år äldre än oss och dom har en liten kille som är 5 månader äldre än Lilly. Han och hans mamma var ute på deras gård igår och våra små sprang emot varandra för att genast börja leka med varandra. Och att tilllägga har dom aldrig träffats förut. Så himla underbart och dom kom så himla bra överens.

Pojken mamma blev jätteglad över att vi skulle flytta tillbaka då dom kommer kunna leka med varandra hela tiden nu. Han var tydligen lite resarverad i vanliga fall mot andra barn men våran som gullungar klickade tydligen så himla bra att det var något som inte fanns med på kartan igår.

Tänk att våran tjej inte haft någon lekkompis när vi bott mit i samhället men när vi flyttar ut utanför samhället där det knappt finns några hus alls hittar hon på stört en kompis. Det är helt enkelt meant to be♥

Vårat liv ser ut så här just nu känns det som. Det enda rum vi inte okmmer röra alls innan sista flyttlasset är allt i Lillys rum. Vill iaf att hon ska ha det så normalt som det bara går.  


För 5 år sedan

Hej
Tänkte ta och bjuda på ett kort från 06 då jag och V´s familj åkte till Kroatien. Här vägde jag nog ungefär lika mycket som jag gjorde höggravid med Lilly. Jisses säger jag bara haha

Tänk att all den vikt jag bar över hela min kropp då skulle jag bära 3 år senare på samma stället och då även ha ett litet troll i mig♥ Och inte att förglömma, nu har jag ju även ögonbryn haha!

Uppdate: Nu hittade jag faktiskt ett bildbevis på att jag var lika stor i ansiktet 2 dagar innan Lilly kom som för 5 år sedan. Inte den bästa men iaf

Här var jag alltså ruskigt höggravid då jag hade gått en vecka över tiden. Tänk att jag just nu väger hela 18! kg mindre än när detta kort togs. Lovely times♥


Operation inbokad

Hej
ja igår blev det tyvärr inte någon bloggning alls men det var för att livet tog upp min tid. Behövde bara vara en dag men eftersom vi inte var hemma förens 19.30 så hann jag inte med att blogga då det var så mycket som skulle fixas innan det var dags för sängen. Bland annat skulle det pratas om hur vi skulle fixa allt innan den 18:e då vi lovat att vara ute ur detta hus. Sen försökte vi komma på en plan om vad som kan packas och köras iväg utan att det kommer behövas. Och sen behöver vi en dag då vi mest kastar saker på återvinningen med. Ja en hel del planerande alltså.

Igår på morgonen var det dags för ett besök på sjukhuset då det var dags med en träff med en kirurg för att prata om en ev operation av gallan min. Efter lite prat frågade han om jag ville operera mig och jag känner att det är lika bra att ta bort den då jag mådde så otroligt dåligt så lång tid efter anfallet. Och han tyckte väl samma sak. Att jag sen var så ung och hade så mycket stenar gjorde saken bara klarare så jag kommer opereras om 2-3 månader. Så det är bara att vänta på en tid nu då. Känns ju lite jobbigt att det blir mitt i sommaren men det får jag ta helt enkelt. det blir iaf en operation i Enköping och man hoppas att jag ska kunna åka hem samma dag. Låter super!

Idag blir det kanske ett litet besök av min kusin men annars tror jag att det blir ett besök till huset frö att kolla upp den del saker och det kanske följer med någon liten låda med saker då med. Får helt enkelt se hur vi gör. Men denna dag kommer jag faktiskt ta med en laddad mobil så det kan bli någon mera bloggning denna dag iaf =)


När allt känns så där jobbigt

Hej
Vill först varna för ett lite långt och krångligt inlägg.

Oj vilken dag det varit idag. Som jag skrev i föregånde inlägg via MMS så har det idag hänt saker som gjort att jag gråtit sjöar då bägaren verkligen svämmade över idag. Allt har bara varit jobbigt idag känns det som och jag har så otroligt ont i ögonen efter mitt skyfall till tårar. Men jag ska försöka fatta mig kort även om det blir lite svårt känns det som.

Allt började i början av november då våran tidigare hyresgäst i huset som vi äger men inte bor i flyttade ut och inte berättade det på engång. Han skickade sedan ett brev där han berättade att han flyttat ut och att han sa upp hyreskontraktet men eftersom han sa upp det försent så förlängdes det med ett år.

Sedan januari månad har han krånglat med våra hyror och beslutade sig snabbt för att vägra att betala dom till oss. Något vi var beroende av för att kunna betala våran hyra som vi har på våran nuvarnade hus. Efter mycket tjafs och med hjälp av min far så fick vi ur honom tre stycken halva hyror vilket gjorde att vi kunde betala 1½ hyra till dom vi hyr av. Sedan har det varit så otroligt mycket bråk om hyror mm och vi fick lov att sätta ut vårat hus till försäljning i hopp om att någon skulle vilja köpa det så vi skulle slippa tänka på allt.

Men tyvärr blev det inte som vi tänk. Några familjer visade intresse men kom inte på utsatt tid för visning av huset utan kom med undanflykter och besked om att det skulle fixas nya tider då dom ville komma och se huset senare istället. Men allt var lögn då dom inte hört av sig mera.

Efter detta började våran fd hyresgäst att bråka mera då han nu ville att hans son med familj skulle flytta till vårat hus men bara betala hälften av hyran för att ha råd att bo där men då även renovera huset under den tid dom skulle bo där. Mycket undligt men eftersom fd hyresgästen visat sitt rätta jag så vägrade vi detta. Något vi känner var så rätt eftersom han visat sitt rätta jag då han inte vill betala oss allt längre fast vi har ett ordentligt hyreskontrakt skrivet av våran mäklare.

Så dom senaste två månaderna har vi inte kunnat betala våran hyra eftersom vi nu gått back med 6000 kr varje månad pga att han vägrar betala för sig. Vi har pratat med våran hyresvärd som vet precis hur allt står till och dom har varit snälla och låtit oss försöka få tag i pengar.

I onsdags kom våra hyresvärdar in för att prata med oss om hur det går mm och då bestämdes det mer eller mindre att vi skulle hyra ut en del av vårat hus som stod tomt till den ena av killarna som äger huset eftersom min far skulle på möte med fd hyresvärden och mäklaren. Något som inte blev av då fd hyresvärden avbokade någon timme innan själva mötet.

Sedan torsdagen har våran hyresvärd ringt varje dag för at kolla hur det går med våran hyresvärd och för att kolla om vi givit honom ett brev som jag skrev ihop under torsdagen ed det han inte hållit av hyreskontraktet och en varning om att han måste betala hyran annars tar vi honom till kronofogden. I fredags var min far in med en kopia av detta brev till mäklaren som gav mig beröm för ett bra brev som han tyckte skulle bli jättebra att lämna till hyresgästen.

Idag blev brevet lämnat direkt i hand på hyresgästen då vi tror att han kommer neka att han fått det om det inte blev så och han sa inte mycket allt innan han stängde dörren. Detta var efter att någon drog bort mattan under våra fötter. Detta var våran hyresvärd som nu ville berätta att vi måste omgående betala hyrorna vi missat för att inte bli vräkta. Detta var något vi mådde otroligt dåligt av att höra så vi fick sätta oss ner för att försöka komma på en plan.

Denna plan blev något som var meningen sulle hända om någon månad men måste ske nu. Vi ringde till våran hyresvärd för att berätta att den ena ägaren kunnde flytta in i huset som dom äger, det vi just nu bor i om 2 veckor. Detta fick vi göra för att vi inte skulle bli vräkta mm så nu måste vi, mitt i födelsedagar och dop se till att göra. Så den 18:e april kommer vi bo i vårat underbara hus som just nu saknar både vatten och värme.

Vi ska nu försöka packa så mycket vi bara kan under dessa dagar för att flytta lite saker allt eftersom. Något som känns så svårt med 2 små barn. Under denna tid måste vi även se till att vattnet blir lagat så värmen kan komma igång och även ringa sotaren som ska sota åt oss och allt som har med en flytt att göra. Visst ville vi ju att detta skulle ske men inte att vi helt plötsligt mer eller mindre bli utkastade med våran små. Så nu ska vi som sagt packa allt som inte används för att köra till huset. Under denna tid måste vi även sätta för en del av huset så det blir 2 olika lägenheter igen och måla det som sätts för. Lillys blivande rum måste även målas och tapetseras så allt är klart när vi flyttat det sista.

Ja så nu vet ni hur allt står till här hemma. Allt känns bara så jobbigt eftersom inget av detta hade hänt om våran hyresgäst hade skött sig med betalningarna. Så i mitten på nästa vecka kommer mäklaren, hyresgästen och min far ha ett möte igen där det kommer bestämmas hur allt blir varpå vi kommer flytta in ett par dagar senare.

Men vi är så otroligt starka som familj så detta kommer lösa sig men ibland kan en händelse under dagen verkligen dra ner en långt ner i det där mörka och djupa hålet. Men då är det verkligen tur att man har två små prinsessor som får en att le♥


Ja snart kommer vi bo i det här huset igen då. Något som vi känner glädje över då det är vårat egna. I våran stil. Som vi renoverade med tankarna om att vi skulle bli gamla ihop i detta hus och se våra barn växa upp här.

Vill nu se flera bilder finns det HÄR hos mäklaren. 


Här har ni en bild på mig tidigare idag då...

110403_133859 (MMS)

Här har ni en bild på mig tidigare idag då jag var en otroligt glad mamma. Men strax efter att denna bild var tagen ändrades allt och just nu känns det som att folk sparkar på några som redan ligger ner.


Bloglovin

Nu när jag bytt namn på bloggen så vet jag inte om det automatiskt blivit så att ni fortfarande kan följa mig via den gamla bloglovin eller inte men här kommer iaf en länk till den nya så ni kan fortsätta följa mig =)

Följ min blogg med bloglovin


1 månad kvar

Hej
Idag är det ju den 2:a vilket betyder att våran Lilly blir 23 månader idag. Vilket alltså betyder att det är en liten månad kvar till hennes 2 års dag. Herregud. Tänk att jag om en månad är mamma till en 2 åring. Tänk att tiden har gått så otroligt fort. Tycker det var nyss som detta kort var taget med det är faktiskt på dagen 2 år sedan.

K Ä R L E K

Jag kan inte riktigt fatta att man redan har varit mamma till den där lilla illbattingen i 2 år snart. Tänk att våran lilla Lilly har legat där inne i min mage och haft det varm och gott när hon i dag hjälper till med sin lillasyster. Aldrig kunde jag tro för 2 år sen att kärleket till den lilla i magen jag kände då skulle kännas så otrligt många gånger starkare så fort hon var ute ur magen. Och att den varje dag skulle bli starkare och starkare♥


Första april med BVC

Hej
Igår blev det tyvärr ingen bloggning då jag var hemma hos mina föräldrar hela dagen. Åkte iväg dit så fort båda barnen vaknade så det blev faktiskt frukost där hemma. Sen åkte vi hem till klockan 8 och efter det vart det lite mys i soffan innan en relativt tidig natt. Barnen kom ju i säng när vi kom hem och Léone sov så gott tills dess att vi kom i säng för då började hon fara runt i sängen och knorra. Den där lilla damen behöver ett eget rum, det är ett som är säkert. Jobbigt då vi inte har något rum att stoppa henne i här hemma. Men det verkar ju faktiskt så att vi kommer behöva flytta tillbaka till våran hus. Något som ni som följt med ett tag vet att jag vill så jag är lite lycklig. Så då kommer Lilly få ett stort rum där hon kan få ha alla sina fina leksaker och Léone kommer få ett litet där det allra viktigaste får plats. Underbart!

Idag blev det en tur till BVC för att kolla hur våran lilla skrutt växt under månaden som varit och hjälp säger jag bara. Hon väger nu lika mycket som Lilly gjorde vid samma tid men hon är lika lång som Lilly var vid 5½ månad.

Vår lilla tjej som nui inte är så liten längre väger numera 7040g och är hela 66! cm lång. Inte konstigt att 62 bodiesarna blivit korta nu heller.

Sen har jag förresten lagt till en liten sak i viktiga datum då hon sedan den 27 mars kunnat rulla från mage till rygg. Lilla busen då =)

Dom här 4 månaderna har verkligen gått så otroligt fort. Känns som igår då hon var så här otroligt liten och faktiskt lite gul i hyn då hon hade lite lite gulsot. Pluttan♥