Say goodbye to 2014

Ja, idag är det årets sista dag. Det känns helt sjukt att det redan gått ett helt år sedan vi började 2014 men nu är det dags att välkomna 2015.

2014 var ett år med mycket upp och nergångar. Vi var med om att det kom in en ny vän i vår närmaste krets då våran Daniel hittade en härlig tjej och det har även blivit en förlovning mellan dom och sen var vi även med om missfall för 3:e gången. Sommaren var så himla fin med mycket bad och kärlek. Sommaren avslutades på det värsta viset då svärfar gick bort efter bara 3 år kamp mot sin sjukdom. 

Året som kommer hoppas jag kan ge oss mycket lycka och att det innehåller en massa nya äventyr. Jag ska försöka bygga upp både kropp och psyke för min egen skull. Jag ska försöka sluta vara min egen värsta fiende för jag är otroligt hårt mot mig själv. Jag ska även försöka uppnå lite mål i livet. Ja, jag hoppas på ett bra 2015 helt enkelt.

Årets sista måndag

Hej vänner
Ja jösses, julen är över för detta år igen och innehöll en massa underbart sällskap med nära och kära. Barnen fick så mycket julklappar så huset nästan är vid bristningsgränsen på det planet nu men det är ju så det ska vara. Och nu börjar julgranar på att se ledsen ut med men den rackaren åker ut på torsdag så det är ingen fara.

Annars är dagarna fyllda med allt vardagligt man måste göra. Jag kan inte förstå hur tvätthögen alltid måste vikas och att det alltid finns ren/smutsig disk i diskmaskinen. Det är ju nästan lite fantastiskt att det är så på något vis haha.

Annars har det nog inte hänt så himla mycket här hemma. Snön har lagt sig så fint och allt har blivit ljust ute och barnen är så lyckliga att det nu går att åka pulka. Ja livet bara rullar på helt enkelt.

Produktiva dagar

Hej vänner
Ja jösses vad jag får saker gjorda nu känner jag. Hinner knappt med mig själv längre haha. 

Igår satte jag igång att bocka av allt jag har på min lila lista. Så det blev en massa sängkläder strykta, två överfulla maskiner med tvätt blev tena och torra, tre sorters julgodis blev fixade och alla sminkpenslar blev tvättade. 

Idag har jag möblerat om i gästrummet, strykt lite till, tvättat köksmattorna, handlat en massa mat, tagit av soffklädseln som nu ligger i tvätten och knåpat ihop en julbukett att ha här hemma för att njuta av. Och just det, tvättat om alla sminkpenslarna efter att William hade ur alla på golvet och fixade med när jag duschade. Jippie! Eller inte riktigt. Men men. Det tar sig ju iaf 😃 Känns himla härligt att få bocka av lite. Hoppas även få väggarna målade en gång till inne i vardagsrummet då väggen sprack så den fick spacklas om. 
Julbuketten som jag knåpade ihop här ikväll. Köpte 2st buketter med rosor på matbutiken och resten köptes på blombutiken. Den blev liiite större än vad jag hade planerat haha

My wishlist for christmas

Ja nu är julen nära och jag har verkligen försökt att komma på saker jag önskar mig men det är så himla svårt när det känns som om man har det mesta. Så det enda jag önskar mig är direkt kopplat med skönhet vilket känns lite konstigt och ytligt. Men det är ju min nya hobby som jag verkligen fastnat i.
 
 
Först ut är en Glamglow Super-Mud Clearing Treatment Mask Jag har en liten burk som jag köpte och jag verkligen älskar den
Victor&Rolf´s Flowerbomb Det är väl en lite somrigare doft men det struntar jag i. Jag fick hem ett prov av den här och är helt såld!
 
 
DKNY Be Delicious eller DKNY Golden Delicious Be delicious har jag haft men den har tagit slut och golden delicious har jag haft prov på och den luktar sååå gott
 
 

En sak som inte är skönhet 😃 En klocka då min är sliten och inte är så rolig längre. Gärna en i silver eller roseguld 

Sigma F80 Den här har jag faktiskt redan men det har börjat fälla hår så det är inne på sista versen nu och eftersom jag nästan alltid använder det här när jag lägger min bas så är det ett måste med en ny
 
Och sist Sigma E40 Den här har jag inte men skulle gärna vilja ha då alla pratar gott om den
 

Min WIC tar form

Hej vänner "


Ja, det börjar bli klart i min WIC som inte riktigt kommer bli en WIC längre. Det blev ju så himla fint där inne att det känna fel att ställa in en massa kläder där inne nu. Så det kommer bli mitt makeup room istället 😃

All tapetsering är klar och det ska nu bara upp lister sen är allt klart där inne. Att jag sen alltid ska vara så krånglig att jag inte nöjde mig med hur skåpet blev och att vi var tvungna att montera ner hela för att sedan sätta upp det på "rätt" plats behöver vi inte prata om haha. Men det blev så himla mycket bättre med skåpet som det blev nu än innan.
Innan vi monterade ner allt
Och nu 😃 Så mycket bättre det blev va? Kommer vi flytta någon gång blir skåpet kvar för nu sitter det där.

Nu ska som sagt listerna upp och sen ska jag fixa ett sminkbord med. Hade velat ha en hylla ifrån Ikeas serie "Alex" eftersom den har lådor men den blir lite för lång tyvärr. Så det kommer nog få bli en egen design eller så blir det bara en enkel tråkig hylla. Men det blir bra hur som 😃

Julgranen uppe

Hej
Ja, igår bär Victor jobbade och barnen hade gått och lagt sig städade jag hela huset och kände att nej, nu ska granen få komma upp. Sagt och gjort så fixade jag allt innan Victor hann hem vilket var så härligt. I år blev det en väldigt stilren gran med dom turkosa julkulorna vi köpte till våran första jul i huset vilket var 7 år sen och sen vita nya julkulor. Alla i glas så vi får se bär jag ångrar det valet 😃 


Det tar sig

Hej
Ja, tänk vad mycket man lägger ner i att renovera sitt hem. Dom senaste dagarna har det slipats och målats för fullt här hemma. Det sista i hallen i delen av huset vi öppnade upp för strax över en månad sen målades. Och sen har det slipats som bara den i min WIC pch den har även fått färg i form av färg och tapet nu. Har lagt lite golv löst för att se vilket vi skulle använda och det blev det som Lillys fick i sitt nya rum och det kommer bli så bra
Vet inte varför det ser ut som att golvet putar ut för det gör det inte. Måste blivit en skugga av lampan. 

Men det känns så tråkigt att ha en WIC i det här fina rummet så vi får se om jag ställer in mitt sminkbord där istället för en klädställning.

En lös tand

Min lilla tjej börjar bli riktigt stor nu. Lilly har några dagar pratar om att hon känt av sin ena tand men det har inge varit något extremt eller så. Men idag innan lunchen kom hon ner ifrån sitt rum och sa att tanden var lös. Och om den var! Den går att gunga ordentligt och sitter nog inte fast mycket alls så den kommer nog inte sitta kvar så länge till. Känns så konstigt, när blev hon så stor?
En bild från i somras på busan ❤️

Gipset är uppe

Hej vänner
Ja, igår var det fullt upp. Vi fick äntligen upp gipset till min WIC och vi hann även att spackla allt. Började slipa lite men orkade inte ta allt igår så jag ska fortsätta idag och så får vi se om det behöva mer spackel eller om det bara är att måla lite. Så härligt.
 Fixade även till i hyllan vi hämtade i fredags så nu står den redo i hallen vid Walk in closeten. Visst behöver jag tömma den när vi ska flytta in den men det gör inget. Kul att se hur det blir =)
Att Lilly sen ville ha en hylla på sitt rum med för att förvara sina skor, väskor och läppsyl i var ju en annan sak haha. Behöver jag säga att hennes pappa inte var så nöjd =)


Byggt chokladhus

Hej mina underbara
Ja, idag var det alltså dags att få ihop all choklad som vi fick hemskickat till ett litet hus. Barnen var så lyckliga och tjatade redan imorse om att få sätta ihop det men dom fick lov att vänta till efter lunch.
 
Och ja, här har ni vårat lilla chokladhus. Barnen tyckte verkligen att det var kul även om det var lite pilligt att få till allt men det var roligt att testa något nytt. Nu får vi bara se hur länge det får stå innan det blir uppätet =)
 

Marabou

Fick nyss ett pressutskick ifrån marabou. Vad det blir får ni se imorgon 😀



Allt och inget

Hej vänner
Ja, här hemma är det som vanligt fullt upp. Håller just nu på att fixa lite i min blivande WIC och just nu är det gipsskivor som kommer upp på väggen. Sen håller vi på att måla lite här och var och planerar även hur toaletten här nere ska se ut. Det ska bytas kommod, tapetseras om, ficka om taket och bytas golv. Låter mycket men det är inte så farligt. Tapet och kommod finns hemma så det är golv och material till taket som så ordnas. Jag hoppas på att allt ska bli klart innan jul men eftersom vi håller på att fixa på flera ställen här hemma är det inte så säkert att det kommer hända. 

Idag ska vi åka in till Uppsala igen för att hämta en möbel som jag hittat på blocket till min WIC. Är en Ikeahylla som heter magiker som inte längre säljs på ikea som jag tänkte ställa mina skor och mitt smink i. Kommer bli bra tror jag. Lite jobbigt att jag inte fått ordning mer i rummet än för nu måste den stå någon annanstans i väntan på att rummet blir helt klart. Men det kanske är bra med då det kanske blir lite som en morot för mig. För är det något som är viktigt för mig är det att få ordning och fint här hemma fort. 
Så här ser hyllan ut fast dom nedre luckorna kommer inte sitta där.

Imorgon är det dags att fixa julkorten. Vi knäppte lite kort här om dagen men William var inte alls medgörlig så det för bli en gång till för att få till alla kort för nu fick jag inget bra alls på honom. Och när det är fixas kommer jag även försöka fixa till designen här på bloggen för att få till en julkänslan här med 😄

Välkommen december

Hej vänner
Ja, nu har vi äntligen kommit in i december och julen är verkligen här nu. Hela huset är pyntat och mysigt och igår var det ju även första advent som firades med en mysig frukost tillsammans.
Så härligt!

Igår eftermiddag var jag och maken in till Uppsala för att kolla lite julklappar till barnen som var hos sin farmor och hem kom vi med klappar till alla barnen. Så nu är dom helt klara. Så jäkla underbart att ha fått det klart redan. Så nu är det några få klappar kvar till resten av familje. Och sen har vi gjort det 😄

Sen sprang vi även in på Bauhaus och köpte årets kungsgran så den står ute och väntat på att Victor ska gå med på att den får komma in. Han gillar nämligen inte att ta in granen tidigt medans jag vill ha in sen redan på söndag för jag kastar ut den resan 1/1. Men vi får se hur det blir 😄