Fredag

Hej
Ja idag är det fredag & äntöligen är det helg. Ska bli så mysigt att vara hemma hela familjen i ett par dagar nu. Man saknar ju sin familjetid när V jobbar heltid just nu men sen vet jag hur mycket han faktiskt gillar att jobba dessa 5 dagar i sträck & det unnar jag honom verkligen. och Lilly är ju så snäll så inte lider jag utav att vara ensam med henne heller =)

Imorse blev sdet sovmorgon då jag vaknade till efter 8 av mig själv. Lilly vaknade nog till någongång efter 8.30 & runt 9 kom mina föräldrar hit så det blev morgonbesök här hemma. Nu har dom åkt hem så nu är det bara jag & busen kvar här hemma & just nu leker hon med katten. Jag sitter & slötittar lite på tv & funderar på vad man ska göra idag. Och det blir nog bara lite hemma mys. Det är mulet ute idag igen så det känns inte som att man är så sugen att hitta på något heller. Det blir helt enkelt som det blir =)

Nej nu ska jag slappa lite här på soffan & njuta lite medans Lilly roar sig själv för snart blir det nog en massa lek för oss här hemma =)

Kram


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Du som skriver heter:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (ser bara jag)

Din bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0 Design by Sanne Holling