Packar lite

Hej
Ja som ni kanske förstår med tanke på rubriken så håller vi på att småpacka lite hela tiden till Turkiet resan. Just nu är nästan allt fixat till mig & Lilly men till V har vi bara fått ner ett par badbyxor & 2 par sandaler.

Vi har nästan igen klar att köpa till Lillt men vi ska köpa en förpakning med nyponsoppa som ska med så vi kan blanda lite till varje frukost. Sen tror jag att vi ska köpa lite bromhexin att ta med. Är alltid bra att ha med sig för mycket av hemma apoteket än för lite. Ska även köpa lite mer alvedon till oss. Men jag tror nästan att allt annat är fixat på apotekspunkten.

Men det känns otroligt skönt att redan ha småpackat en massa saker så man slipper hålla på med det precis innan man ska åka & glömma saker för att man är stressad.

Det som är lite komiskt är ju att det är Lilly som kommer ha mest packning. Hon behöver ju lite fler ombyten så hon slipper gå i smutsiga kläder. Och sen behöver hon ett paket blöjor, ett paket välling, ett eller två paket våtservetter & en himla massa mer.  Men så är det ju. Barnen är viktigast.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Du som skriver heter:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (ser bara jag)

Din bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0 Design by Sanne Holling