Våran BB-väska

Ja nu har jag äntligen packat upp allt som var nerpackat i väskan som ska med till BB. Men tyvärr dog kameran när allt som är med till Léone var fixat så mina saker får jag bara skriva upp. Men det kanske inte var någon som var intresserad av att se vad jag har med mig heller så det gör nog integ =)

Först kommer en liten lista på vad som är nerpackat till lillan. Denna gång har jag packat så otrologt mycket då jag inte kan bestämma mig om vad som ska med =) 3 ombyten ligger i väskan men jag plockade faktiskt bort ett här om dagen så det var 4 innan haha.

Så här kommer hennes lista:
-3 bodies varav 1 i strl 44, 50 & 56
-1 par byxor i strl 44
-1 stickad dress i strl 50
-1 klänning i stlr 50
-2 st strumpor i strl 10-12
-2 st strumpbyxor i 50/56
-Kofta i strl 56
-1 overall i 50
- Mössor, både tunna & tjocka
- Tunna vantar ifall hon river sig & raggsockor ifall det blir riktigt kallt
-Filt
-Blöjor
-Våtservetter
-Napp & bepanthen (salva)
-Spylappar

Ja det var allt tror jag =) Har packat otroligt mycket känns det som & jag tror inte att det var så här mycket som följde med till förlossningen sist kan jag säga haha. Men men. Är väl kanske bättre att ha för mycket med sig än för lite.

Här är iaf BB väskan packad & klar men det är faktiskt från förra gången men det är samma väska som får följa med =)

Ena ombytet. Body stlr 44 från lindex, strumpisar i 50/56 från H&M & klänning i stlr 50 från Kappahl

Och denna säta kofta tänkte vi ha till ifall det blir riktigt kallt. Kommer även den ifrån kappahl

NNästa ombyte som helt kommer ifrån Kappahl & är i strl 44. Lilly hade nämligen strl 44 på sin första body & byxorna var då i 50 så detta borde funka ett tag =) Hon hade även 44 på något par byxor med som funkade fint i ett par veckor.

Den otroligt söta sticakde overallen som kommer i från Kappahl. Den är så otroligt söt & mysig.

Och denna lilla söta body kommer hamna under overallen. Kommer ifrån Lindex & är i strl 56

Sen har vi ju självklart den otroligt mysiga overallen från H&M som man inte kan låta bli att mysa med =)

Och den sista bilden jag hann ta var på dom tjocka mössorna. Den vita kommer ifrån H&M & den gråa ifrån kappahl.

Ja av detta kan jag ju iaf konstatera 2 saker. Jag gillar kappahl & grått haha. Det enda som är nerpackat i någon tjejig färg är faktiskt filten som är i rosa & vitt. Och jag kan ärligt säga att det som var nerpackat färgmässigt i Lillys väska var även det i neutrala färger så som vitt & grått. Vilket är lite komiskt eftersom vi vetat båda gångerna vad som legat i magen haha. Men man behöver ju inte ta med en massa rosa bara för att heller =)

Nu till det jag packat med åt oss då. Det är väl inte lika mycket som vi har med till lillan men det är ju även det behövligt =)

- Ett ombyte till V i form av t-shirt, strumpor & kalsonger
- 2 ombyten till mig. Det ena är en varm & tjock amningshood från BOOB & ett par mammajeans. Det andra är ett mjukis sett från H&M & linne från BOOB. Gillar inte riktigt mjukiskläder men det blir ju mysigt att ha i början.
- Amningslinnen, amnigsbh:ar, inlägg till BH:n & även sånna som man lägger utanpå för att förhinda mjölkstockning. 
- Varma strumpor. Hatar att ha strumpor på mig & nu som gravid är jag supervarm om fötterna men man vet ju inte.
- Det nödvändigaste i nessesären så som tandborste, tandkräm, bindor mm.
 
Och sen har jag även fäst en liten lapp på våran väska där det står att plånbok, mobil, kamera, dator laddare till alla ska med. Jag har nämligen alltid min plånbok i skötväskan så den kommer jag verkligen glömma annars & min mobil brukar ligga där i den med då det är noll i trafik på den =) Så det kan vara bra för säkerhetskull att ha det skrivet på en lapp till stundens hetta. Sen har jag även lagt i lite godis & läsk i väskan. Det är ju sånt man kanske blir sugen på men inte får på förlossnigen så det är bättre att vara för förberdd än för lite haha.

Ja det var väl allt vad vi har med oss i våra väskor tror jag. Känns som att man ska vara borta i 1000 år men går allt bra kommer vi nog åka hem på engång efter läkarkollen så som vi gjorde med Lilly. Men man vet ju aldrig vad som händer så jag känner att jag är nöjd med våran packning faktiskt =)


Kommentarer
Postat av: Tofva. MajBebis

Men guu vad mycket söta kläder du har hittat till lillskruttan. Kappahl har så otroligt söta bebiskläder! :) Ha en fin dag!

2010-11-23 @ 07:46:06
URL: http://tofva.blogspot.com
Postat av: Tess

Klänningen från Kappahl har vi med, så söt! :)

Köpte cardiganen till min brorsdotter, alldeles bedårande på också! Hur 17 fick du plats med allt det där i den lilla väskan?!

2010-11-23 @ 13:57:43
URL: http://kakaombord.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Du som skriver heter:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (ser bara jag)

Din bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0 Design by Sanne Holling