Onsdag

Hej
Ännu en ny har börjat med en superglad liten tjej som öppnade sina blå vid 7.30 idag. Var trött som bara den men det är ju bara att hoppa ur sängen & se glad ut =) Det är ju ingan fara att gå upp då utan det är ju bara det att man sover så illa nu när magen är i vägen. Hittar ju ingen bra ställning för att sova riktigt bra längre. Men så är det ju den sista tiden =)

Idag är ju jag ensam men Lilly igen då V jobbar. Så vi får se vad vi 2 hittar på idag. Blir väl lek & mys som vanligt skulle jag tro. Verkar bli regn här hemma så man är ju inte så sugen på att gå ut heller. Orkar inte riktigt att sysselsätta henne själv ute längre heller. Hon springer ju så himla fort nu förtiden så det börjar bli tungt nu. Men hon nöjder sig ju med att vara inne med så det är ju ingen fara.

Idag är det förresten bara 50 dagar kvar innan BF =)


Kommentarer
Postat av: I väntan på Liten - Gravid i vecka 27

Nej det är det som är så svårt men samtidigt så spännande, det är så mycket man inte vet om det lilla livet som vi kommer få reda på om några månader :) Hoppas mössan passar iaf, annars får vi kika på ny sen! KRAM

2010-10-06 @ 18:58:30
URL: http://madeleiene.blogg.se/
Postat av: Malin

Hoppas ni fick en bra dag tillsammans. Kan förstå att det börjar bli tungt att jaga efter Lilly =)

2010-10-07 @ 14:19:56
URL: http://www.metrobloggen.se/malinfaltz
Postat av: I väntan på Liten - Gravid i vecka 27

Ja i brist på plats så har vi tänkt att bygga ett skötbord på tvättmaskinen faktiskt. Bara sambon får tummen ur så, hehe. Annars är ju det där med byrå en smart lösning också, två i en, det är lite så man får tänka när man inte har överdrivet med plats :)

2010-10-07 @ 19:54:05
URL: http://madeleiene.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Du som skriver heter:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (ser bara jag)

Din bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0 Design by Sanne Holling