Dop och packning utan dess like

Hej
Har verkligen varit urusel på att blogga den senaste tiden men det har varit så himla mycket nu.

I onsdags fick vi en massa rör lagade vilket känndes så otroligt skönt då vi hade hoppats på att flytta allt till på fredags kvällen och städat ur detta hus imorgon. Men så blev det tyvärr inte då vi upptäckte en ny läcka. Denna var inne i en vägg så V har fått rivit ur ett kök som vi inte använde för att hitta läckan. Så nu får vi se när det blir lagat. Hoppas så på att det blir imorgon men vi får se. Annars får vi bo hemma hos svärföräldrarna.

Så nu håller vi på för fullt att städa ur köket och det är inte allt för mycket kvar. Kyl och frys är ju fortfarande fulla men det får vi ta imorgon. Alla skåp är iaf rena så det är spis och golven kvar nu. Ja mer eller mindre iaf =)

Så imorogn kommer det verkligen bli fullt ös här hemma. Kommer nog få fixa barnvakter till tjejerna för att hinna klart med all städning men vi hoppas på att det blir klart någolunda bra tid.

Idag var det ju dop för våran lilla tjej. Gick superbra och det var så mysigt. Hade fixat lite tårta med såklart som uppskattades av alla tror jag =) Otroligt fina saker fick hon med tösen vår. Åh vilken underbar familj man har♥

Nej nu måsta jag nog tyvärr fortsätta här hemma innan klockan blir för mycket.


Kommentarer
Postat av: Hanna

Håller tummarna för att läckan kan fixas så fort som möjligt, så ni kan flytta in! Skönt att dopet gick bra, kommer det bilder sen kanske?

2011-04-17 @ 00:35:14
URL: http://mamzter.gblogg.se
Postat av: ♥anna♥

Kul att dopet gick bra. Idag är det Noahs tur!

2011-04-17 @ 08:56:37
URL: http://storasyrran.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Du som skriver heter:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (ser bara jag)

Din bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0 Design by Sanne Holling