Inredningstankar som springer iväg

Hej mina fina
Här hemma har ni en mamma som har så mycker på gång i sitt lilla huvud att jag ibalnd trro att det ska explodera. Som ni trogna läsare vet coh även har sett så vet ni hur vi bor. Vi har ju ett superstort hus men vi bor bara i halva huset eller hur man ska uttrycka sig. Huset är nämligan uppbyggt av 2 olika lägerheter och vi har den stora som är på 6 rum och kök medans den på 2 rum och kök står tom. Vi hade änkt att vi skulle frösöka hyra ut den 2:a och tjäna några kronor nästa år men nu har ju mina tankar fått fnatt och nu har jag fått för mig att jag vill bygga om lite där inne till oss.

Där är ju nämligen så att vi har 2 stora sovrum på våran övervåning och ett litet pluttrum som kan änvändas som sovrum med om amn vill. Sen har vi ett rätt så litet badrum där med. Och vägg i vägg med det badrummet ligger ett lika stort badrum. Och nu har jag fått för mig att jag vill riva väggen mellan och göra ett stort och härligt badrum där. Och inte nog med det, köket i den andra lägenheten vill jag göra om till en tvättstuga. Och som gräddet på moset vill jag fixa ett sovrum + WIC i det vardagsrummet som ligger vägg i vägg med vårat matrum. Ni kan ju gissa om V är galen på mig haha. Men tro det eller ej så tycker svärmor att det skulle bli superfin. För i det vardagsrummet finns en öppen spis och vem vill inte ha ett masterbedroom med ett öppen spis? Vilken dröm va? =)

För nu funakr det ju som vi har det med att barnen delar rum men tänk om ett par år om dom vill ha ett varsitt då? Ja där skulle mina tankar vara perfekta. Men vi får se hur det blir. Men drömma är ju alltid underbart!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Du som skriver heter:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (ser bara jag)

Din bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0 Design by Sanne Holling