Tankar om framtiden

Hej vänner
Ni var det ett tag sen igen vilket jag inte alls gillar men jag har noll inspiration för vad jag ska skriva om. Men här hemma är allt bara bra och nu är snart toaletten helt klar. Ska måla listerna en gång till och sen ska en spegel upp och sen kan man bara njuta innan nästa projekt. 

Ja, som rubriken lyder har jag börjat tänka mycket på framtiden och vad jag ska göra med tex jobb och med bloggen. Jobb är ju något jag funderar mycket på nu då barnen växer så det knakar och jag känner att jag vill testa något nytt här i livet. Jag är ju assistent till min lillasyster vilket jag varit i över 10 år nu så jag känner att jag vill testa något nytt och låta min syster få en ny assistent så dom kan hitta på en massa rackartyg ihop. Men vad jag vill göra har jag ingen aning om vad jag vill göra.

Och sen allt med bloggen. Jag tycker att det är otroligt kul att blogga och läser en massa bloggar själv men ibland känner jag att nä, inte vill väl någon veta vad vi gör här hemma? Och då blir det ju lite svårt att få ihop något att skiva om när det känns så. Och sen börjar det kännas svårt med barnen då dom växer som bara den och snart kommer ju Lilly börja i skolan mm. Jag vill ju fortsätta skriva om dom och visa bilder då jag älskar att kolla tillbaka i arkivet och se vad vi hittat på och se alla bilder man lagt upp. Och se är det ju kul för dom släktingar som tittar in här ibland att se vad barnen gör och hur dom växer. 

Jag vill ju även börja blogga med om smink då det blivit en hobby för mig men jag känner mig ju lite dum då jag inte alls är en expert och inte heller superduktig. Men det är ju något jag gillar så jag vet inte. Vi får helt enkelt se hur bloggen utvecklar sig. Men ni får jättegärna lämna en liten kommentar på vad ni vill se här inne och om det är något ni vill att jag pratar om för det tycker jag är super roligt 😃

Kommentarer
Postat av: Anna (Kevin o Millas mamma)

Blanda familjeliv o smink! :-) sätt ett lösen på bloggen om det känns bättre, då får du ju bättre kontroll över vilka som läser! Kram!

Svar: Tack Anna 😃 Nja, lösen vet jag inte men jag tror inte att jag kommer klara av att ta bort allt med barnen så det kommer nog bli som nu. Kram!
Liselotte

2015-03-23 @ 06:56:16
Postat av: Marie

Fortsätt att skriva när du känner för det. Mysigt att få följa dig och din familj. Har hängt med här inne sedan du fick din söta Lilly.

Svar: Tack för dom fina orden 😃 Så kul att du varit med så länge, känns konstigt att det finns dom som hängt med hela sen tiden
Liselotte

2015-03-23 @ 07:34:44

Kommentera inlägget här:

Du som skriver heter:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (ser bara jag)

Din bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0 Design by Sanne Holling