Back in action

Hej mina fina
Oj vad glad jag blir när jag ser att så många av er tittar in här varje dag fast jag inte bloggat på så lång tid. Det värmer verkligen♥
 
Här hemma är det fortfarande minimalt med sömn som gäller men kroppen börjar nu anpassa sig eftersom det varit såhär så lång tid nu att man börjar vänja sig. Men 3 tänder uppe har lillkillen fått så det kanske inte är så jättekonstigt att man sover dåligt?
 
Annars rullar allt på med en himla fart. På måndag blir William 8 månader och jag kan inte förstå att jag snart har en 4-åring, en 2½ åring och en 8 månaders här hemma. Hur kan jag redan ha så stora barn?
 
Förra veckan var vi iväg med Lilly för hennes 4 års koll vilket gick sådär. Hörseln var det inget fel på vilket man inte kunde tro. Men tydligen hör hon bra men lyssnar urdåligt =) Synen måste vi tillbaka och kolla då hon fick 08 på ena ögat och 06 på andra. Förhoppningsvis var det bara tråkigt att hålla på men det får vi se i början av juni.
Och sen var det ju längd och vikt koll vilket visade på 16,1 kg och 101 cm. Inte konstigt att man inte orkar bära längre med andra ord =)
 
Annars är vårt trädäck helt klart och vi har även delarna till trappen klar. Ska måla altandörren i grått innan den ska på plats och sen så slipper vi springa runt huset för att komma ut =) Underbart! Ska fixa bilder på den i helgen om det är bra väder.
 
Om en timme är det dags att åka iväg in till Uppsala med mamma och barnen för att sedan möta upp Victor för lite shopping. Tjejerna behöver lite tajts och Lilly en baddräkt inför sommaren. Så det hoppas vi kunna få tag på tillsammans med alla andra i Uppsala.

Trött och utmattad

Hej mina fina. Det har gått så fort dom här dagarna att jag inte hinner med någonting. Lägg sedan på ett trädäcks bygge, en son som håller på att få flera tänder och så gott son noll sömn till 4 födelsedagar varav 2 i detta hus med allt vad det innebär så får ni mig, en trött och utmattad mamma till 3 vilddjur. För ja, William ålar sig fram med en fart av blixten och ställer sig även i krypposition så nu är det 3 barn att springa efter.


God morgon

Här hemma är det bara jag och lilleman som är vakna då han numera tycker att det är morgon innan 6. Vet inte riktigt om jag vill hålla med men han sover ju hela nätterna nu med undantag för en matning runt midnatt. Så jag ska ju inte klaga.