Gissa lilltjejens ankomst

Nu kör vi på med fortsättningen av gissningarna av Léones ankoms =) Är ju några som gissat iaf vilken vi tycker är superkul. Som hjälp får ni ju självklart info hur det var med Lilly. Hon var enligt sista mensen beräknad 21/4 men enligt Ul vart det 23/4 istället. Hon kom sedan 2/5 vilket är 9 dagar efter BF & vägde då 3337g och var 50 cm lång. Léone var med sista mensen beräknad den 19/11 men enligt RUL blev det 25/11 istället. Och enligt UL den 27/10 så vägde hon ca 2,4 kg. Uppdaterar listan hela tiden så gissa på =)

Gissningar hitills:
Sara: 15: november 3140g 51cm
Anonym: 16:e november 2998g 49 cm
Anna: 19:e november 2920g 49cm
Johanna: 20:e november 3024g 50cm 
Sanne: 21:a november 2940g 48cm
Hanna: 22:a november 2980g 49cm
Matilda: 23:e november 3300g 50cm
Madelene: 24:e november 3476g 50cm
Bea: 26:e november 3450g 51cm
Elin: 27:e november 3121g 50cm

L O V E


Officiellt vinter

Hej
Ja nu är det ju officiellt då vi inatt fått dra tillbaka våra klockor 1 timma. Tänka sig att vi redan bytt tid igen. Fy vad tiden springer iväg från en. Snart sitter man här som 2 barnsmamma fast man nyss tyckte att man var höggravid med Lilly. Helt sjukt att man snart ska börja om med ettr nytt litet knyte =)

Idag började dagen här hemma klockan 7 men det var ju helt okej då man hade sovit i 8 timmar eftersom man dragit tillbaka klockan. Hon gick ju även i säng redan vid 19 igår då hon var så trött emn vi hoppas att hon håller sig vaken till minst samma tid idag. Vill ju försöka få henne att ställa om sin lilla klocka i huvudet så fort det bara går =)

Idag vet jag inte vad vi ska hitta på. Skulle behöva åka iväg till vårat gamla hus för att knäppa lite bilder att ta med till mäklaren. Vi ska ju nämligen dit på tisdag för att kolla hur vi ska göra då våran hyresgäst flyttat ut nu. Han gjorde det nämligen utan att höra av sig innan utan skickade efter utflytten ett brev. Konstiga typer finns det ju gott om kan jag säga. Sen har han även brutit mo lite saker som stod i kontraktet så vi känner att det vore bra att ha kort ifall att.

Sen skulle jag ju även vilja hitta på något kul idag. Typ Uppsala men det får vi ju se hur det blir. Känner jag min man så kan jag fetglömma det haha. Men jag skulle behöva handla lite småt så vi får väl se. Skulle jag verkligen få min vilja igenom skulle det även bli en tur till IKEA då jag spanat in ett nytt vardagsrumsbord. Är så otroligt less på det vi har nu. Är ett svart lack från just IKEA men det är så slitet & sunkigt nu så det sjunger på sista versen enligt mig.

Snart kommer du äntilgten få hålla din lillasyster i handen Lilly gumman♥


Sista lördagen i oktober

Hej
Idag är det 30/10 & det är näst sista dagen på denna månad. Kan inte förstå att vi på måndag går in i den månaden vi så länge längtat. Äntligen är november här =) Otroligt underbart måsta jag säga.

Denna dag började med att jag tog en otroligt skön sovmorgon då jag sover så himla oroligt nu. Vet inte om det är fröken som bråkar eller om det är för att det är så nära nu. Skönt nog brukar jag ju vara pigg dagtid endå så jag skulle tro att det är nära för det vore ju konstigt om jag vore pigg efter lite sömn annars.

På tal om lillan i magen så vet ni väl att ni kan gissa när hon tänker komma & hur stor hon kommer vara då va? Här hittar ni inlägget om det =)

Syskonkärlek på hög nivå ♥ Är så otroligt lycklig när jag tittar på detta kort


Fredagskväll

Hej
Varning för snurrit inlägg =) Känner att det lätt blir så när man inte bloggat på hela dagen & försöker få med allt på samma gång. Men nu har jag ju varnat er iaf =)

Åh herregud vilken dag jag haft med Lilly. Hon har till & från haft dåliga stunder. Hon hade en sån dag igår med för den delen. Hon blir tokig ibland över att jag inte längre orkar leka som en tok med henne till 100%. Och jag tycker själv att det är supertråkigt att inte kunna busa som vanligt. Magen tar ju i hela tiden när jag böjer mig ner & idag har hon legat mot revbeben hela tiden. Vilket betyder att det är skönast att ligga ner. Men hon verkar förstå att jag inte är mig själv heller då hon kommer med leksaker till soffan så vi kan leka här =) Och idag v inte om hon saknat V  extra mycket för idag gick hon & ropade efter honom hela dagen.

Här hemma har vi haft lite myskväll med hämtmat när V kom hem. Han tog en piza & jag hamburgare. Lilly fick smaka av oss båda. Vet att det inte är det bästa att ge sitt barn hämtmat redan men hon gör ju av med så himla mycket energi hela tiden så hon går ju inte upp i vikt så bra så det känns som att det är okej. Kan ju säga att hon nästan bara åt hamburgare med så det är inte så farligt.

Jag tog lite egen efterätt sen när Lilly lagt sig. Blev kladdkaka med Just nu väntar vi på aglass. Så himla gott! Att jag sen göder upp fröken där inne är ju ett stort plus med haha. Försöker ju att äta upp mig lite inför måndag då vi ska på extrakoll hos BM. Hoppas att SF-måttet kommit upp till sin vanliga lilla kurva igen så jag inte ligger kvar där nere. Jaja nog om det. Just nu ligger jag ner i soffan & har otroligt ont i revbenen då tösen trycker på som bara den & väntar på att IDOL ska börja igen. Känner mig inte så intresserad av idol längre av någon anledning men det är mysigt att få sitta ihop med V & mysa så det spelar ingen roll vad som är på TV känner jag =) Cheesy I know haha

När hon är glad är hon så otroligt glad våran lilla prinsessa♥


TGIF

Hej
Idag är det fredag igen då. Tänk att en vecka kan gå så fort. Tycker det var nyss det var fredag. Men snart är det måndag igen & dags för ett nytt BM besök för att se hur tösen ligger. Och växer med för den delen. Hoppas att hon fixerat sig denna gång så man slipper tänka på att hon kan glida iväg en gång till. Känns som att denna graviditet har innehållit så himla mycket oro vilket den med Lilly inte gjorde. Vet att dom flesta säger att man oroar sig mest den första gången eftersom man inte vet vad man går igenom men jag bara gled på ett bananskad under Lillys graviditet. Denna gång har det ju varit en hel del saker man har tänk på. I början var det ju all viktnedgång & RUL som inte var så trevligt pga sköterskan. Sen har det varit vikten mest hela tiden men även att jag varit så liten & hållit mig på den understa kurvan hela tiden. Och nu har hon ju även börjat bråka åt höger & vänster så det är hela tiden någonting känns det som. Men jag är så otroligt lycklig över att fått gå igenom en graviditet till & snart få fräffa lilla damen där inne.


Nystädat hus

Hej
Åh vad skönt! Nu är hela huset städat & klart. Har denna gång varit extra noga med småsaker så som att torka av skötbordet som annars lätt brukar glömmas bort. Så nu är det ljus tända i hela huset & det doftar äpple här hemma. Love it!

Nu ska jag ta & varva ner lite innan jag ska hoppa in i duschen. Sen är jag klar för idag =)


Grattis Engla!

Ett jättestort grattis till Engla som äntligen fått sina 2 små prinsar! Är så lycklig för eran skull att allt gick super & att ni alla mår bra.


Gissa Léones ankomst

Nu tänkta jag att vi kunde köra igång en liten gissning om när fröken inne i magen tänker ta & titta ut. Och om man vill kan man även gissa på längd & vikt. Som hjälp tänkte jag ge info hur det var med Lilly. Hon var enligt sista mensen beräknad 21/4 men enligt Ul vart det 23/4 istället. Hon kom sedan 2/5 vilket är 9 dagar efter BF & vägde då 3337g och var 50 cm lång. Uppdaterar listan hela tiden så gissa på =)

Gissningar hitills:
Anonym: 16:e november 2998g 49 cm
Anna: 19:e november 2920g 49cm
Sanne: 21:a november 2940g 48cm
Hanna: 22:a november 2980g 49cm
Madelene: 24:e november 3476g 50cm
Elin: 27:e november 3121g 50cm

Kort från igår♥


36 fullgångna veckor + magbilder

Hej
Ja idag har vi gått in i en ny vecka här hemma & nu är det endast 4 veckor kvar innan BF så nu har den riktiga nedräkningen startat. Helt sjukt att det redan gått så långt att vi snart är inne i november. Månaden som vi längtat så efter. Helt underbart måste jag säga.

I vanlig ordning kör vi på med veckans info:

Bebisen lägger fortfarande på sig – ungefär 28 gram om dagen. Den väger kring 2,7 kg och är ungefär 47 cm lång. Vid den här tiden kan du eventuellt känna att bebisen rör sig nedåt och trycket i den nedre buken ökar. Detta gör att dina lungor och din magsäck får mer utrymme och det kan bli lite lättare att äta och andas.

Det kan däremot bli jobbigare att gå – för en del kan det kännas som om bebisen är på väg att ramla ut! Det fortsatta trycket på blåsan gör att du kan behöva gå på toa ofta. Fortsätt äta bra, både för din skull och bebisens.

I slutet av denna vecka anses du fullgången och bebisen kan i princip födas när som helst från denna tid. (Mellan 37 och 42 veckor räknas graviditeten som fullgången – innan 37 veckor anses bebisen underburen och efter 42 veckor överburen.)

Du kanske har märkt att brösten läcker lite. detta är helt normalt. Dina bröst har börjat producera den mjölk som kallas kolostrum eller råmjölk och som ger ditt barn en bra start. Om du känner att förlossningen börjar, kommer din barnmorska att undersöka livmoderhalsen. Hon kommer att se om den har börjat utplånas (bli tunnare) och dilateras (öppnas).

När du besöker barnmorskan kommer hon att kontrollera hur bebisen ligger. Denna information skrivs in i din journal så att de vet din historia när du kommer till sjukhuset för att föda.

(Observera, att forskning har visat att barn utvecklas i sin egen takt – även i livmodern. Sidorna om fostrets utveckling är en allmän guide till hur din bebis växer)

Infon kommer HÄRIFRÅN

Info från boken Gravid vecka för Vecka av Gitte Dencker: Denna vecka ligger oftast SF-måttet nu mellan 31-35 cm.

Egen info: Mitt Sf-mått är ju som vi vet inte uppe i 31 vilket brukar vara det minsta denna vecka utan bara uppe i 28cm. Kollade nyss upp vad jag hade i samma vecka med Lilly vilket var 32cm så jag är alltså 4 cm mindre än med Lilly. Helt sjukt kan jag säga. Sen står det ju enligt denna info att bebisen brukar väga runt ca 2,7kg & Léone vägde enligt UL ca 2,4 kg så nu är ju en liten mini. Kissa gör jag ju ofta så det är ju inget konstigt alls på den punkten & jag äter bra & nyttigt mest hela tiden tycker jag. Men det verkar ju inte riktigt hjälpa då jag sen inskrivningen bara gått upp fjantiga 4,5kg. Vilket är 5,5 kg minder än vad jag hade gått upp samma vecka med Lilly. Så det är inte lite skillnad på dessa 2 graviditeter.

Med tröjan på

Utan tröjan på. Såg igår när jag knäppte korten att magen har skjunkit ner en hel del sen förra veckan. Med Lilly skönk den inte förrän i v.40 så man vet ju aldrig om denna lilla tös tänker titta ut tidigare.

 Börjar få lite kli i fingrarna för att få allt helt klart nu innan det närmar sig lite för mycket. Än har vi inte packat upp hennes kläder så dom ligger i en låda vid våran säng & det skulle ju vara skönt att få det fixat snart. Vagnen har jag mejlat & kollat då den fortfarande inte kommit & den hade tydligen blivit försenad men den skulle nog komma inom 2 veckor sa dom. Sen skickade jag efter ett regnskydd därifrån som kom igår men dom hade tagit fel så vi fick ett till en brio syskonvagn istället för enkel men det skulle dom skicka med vagnen så det kommer komma samtidigt. Skönt det. Så det som fattas nu är väl amningsinlägg & amningspump. Sen är vi klara tror jag =) Längtar så efter stt få se cad det är för liten filur där inne i magen nu.


Fullt fart hela dagen

Hej
Ja nu blev det en sån här jobbig dag igen där jag inte hunnit blogga. Jag & Lilly gick upp runt 8 tiden idag så V skulle få sova ut ordentligt innan hans 2 jobbdagar. Så vi höll på för fullt & lekta innan pappan kom ner då det var dags att äta lunch =) Tror att han var riktigt trött denna dag. Efter det var dat dags att fara till Tierp då V skulle på ett möte & efter det åkte vi iväg till mina föräldrar. Sen har vi varit där hela degen. Kom hem en stund efter 7 då Lilly hade somnat gptt i bilen efter en fullspäckad dag. Så vi har inte hunnit så mycket annat idag.

Håller just nu på att kolla lite på TV:n men tänkte faktiskt ta & käppa lite magbilder till morgondagen redan idag så dom kommer upp redan på morgonen istället för sent på kvällen =) Vad tror ni om det? Tänk att vi imorgon har gått en hel graviditetsvecka till. 36 fulla veckor & gått in i 37. Kan inte fatta det riktigt. Om 4 veckor är det meningen att vi ska vara 2 barnsföräldar här hemma. Underbart♥

Tycker ni att vi ska ta & starta en liten gissning om vilket datum lilla Léone kommer titta ut? Vikt & längd med kanske?

Lilla hjärtat i magen♥

Vårat stora hjärta♥


The crib is home!

Hej
Idag har det varit fullt upp med en massa saker så jag har inte hunnit blogga idag tyvärr. Imorse vaknade nämligen busen 9.30 så det blev en sen star på dagen. Efter lite frukost i magen så blev det en massa lek innan det sen vart dags för lunch. Blev lite tätt men vi brukar försöka ge Lilly lunch runt samma tid varje dag så vi får in lite mera rutiner innan lillfröken tittar ut.

När lunchen var i magen så vart det dags att gå till affären & handla lite behövligheter. Yoghurt & banan måste alltid finnas hemma för Lillys skull då hon behöver sitt lilla kalciumintag eftersom hon vägrar mjölk. Så banan & yogurt är ett perfekt mellis för henne som altrernativ till smörgås. Inne på affären träffade vi min mamma & vi bestämde att vi ska dit imorgon på lite besök =) Hörde även att det skulle finnas smörgåstårta där hemma med.

Efter det gick vi vidare till mäklaren för att boka tid där ang vårat hus. Våran hyresgäst har nämligen flyttat ut så vi ska lägga upp huset för försäljning igen. Känns otroligt jobbigt på ett sätt då vi lagt så mycket tid & pengar på huset men det finns ju även så mycket fina minnen där inne. Vi gjorde iordning Lillys rum när vi försökte tillverka henne så det är ju otroligt känslosamt. Vi gjorde om vvårat sovrum så det blev så fint när jag var otroligt höggravid så det var en tjock Liselotte som målade & tapetserade det med en underbar liten tös i magen. Sen har vi ju Lillys första 5 levnadsmånader som tillbringades där. Underbara minnen men dom finns ju alltid i hjärtat så det är ju ingen fara.

När vi fått tid där så åkte vi sen hem till V´s mormor & morfar där vi var ett par timmar. Lilly var överlycklig att få vara med dom. Och oj vad dom är glada i henne =) När det sen var dags att bege sig hemåt för att fixa lite tacos så tog vi äntligen med oss vaggen hem. Så nu har jag fått boa lite & det känns så otroligt mysigt att vi om 30 dagar beräknas ha en liten tös liggandes där =) Love it! Tänk att lilla Léone ska ligga i samma vagga som hennes farmor, pappa & syster legat i♥

Gossigt värre

Längtar så efter att få våran lilla tjej så hon får ligga där och sova så gott♥


Dagen shopping =)

Hej
Efter en dag med många underbara besked så firade vi med lite kinamat & shopping =) Snacka om att det var en sten som ramlade ner från våra axlar idag när vi först fick höra att lilla Léone hade vänt sig rätt. Att sen se hur SF kurvan hade droppat vart då som ett slag i magen men BM sa att det säkert inte skylle vara någon fara men hon ringde för att kolla vad UL sa endå. Dom hade en tid ledig idag så vi kunde kolla för säkerhetsskull & det sa vi ju inte nej till. Var helt underbart när sköterskan (som btw var samma surtank som gjorde rutinUL men denna gång var riktigt trevlig) sa att allt såg superfint ut! Hon ligger ju lite under kurvan men det var ingen fara alls utan hon är bara liten vilket hon även påpekade att Lilly var med då hon bara vägde 3337g vid födseln som var 9 dagar efter BF. Man brukar tydligen säga att barnen brukar väga 3500 vid födsel. Men jag vet att Lilly var liten med då man ser att hon låg under den "normala" kurvan på papperna från förlossningen. Men lilla Léone vägde i dag ca 2,4kg & beräknades väga ca 3 kg vid BF.

Var faktiskt in idag & beställde hem liggdelen till syskonvagnen. Så den skulle komma någongång nästa vecka vart det sagt. Hoppas bara att vagnen kommer snart den med. Vill ju att allt ska vara fixat nu! =) Blev såklart i samma färg som vagen kommer vara.

Sen spran vi även in på coop för att köpa lite blöjor till Lilly som hon kan ha hos sin farmor & farfar så vi slipper packa ner det till förlossningen startar. Såg då att dom hade lite extra priser på blöjor så dom var 20 kr billigare än vad dom brukade. Så jag köpte även lite till Léone med i strl 2. Allt i libero då. Hade även precis fått en kupong där jag fick 50 kr rabatt på nr 2. Så vi köpte 2 paket blöjor för ynka 160 kr =) Underbart när sånt händer. Köpte även med oss lite nappar därifrån i strl 0-6 månader som kostade 50 kr om jag inte minns fel.

Cute!
 
Efter det spran vi till sist in på kappahl där jag hade rabatt med =) 25% på ett valfritt babyplagg. Så vi tyckte att vi kunde köpa en påsoverall i 62 därifrån så vi skulle ha en extra i även denna storleken. Har det i alla andra ministorlekar nämligen. Känns skönt ifall hon skulle spy ner den ena eller om blöjan skulle läcka för det kommer ju behövas overall om man ska ut när hon kommer. Hittade även världens sötaste mössa i samma stickade stil som den otroligt söta overall som är slutsåld nästan överallt från kappalhs newbie kollektion. Och eftersom vi har den ville jag ju självklart ha mössan med =) Sen blev det lite strumpor därifrån med i minsta storleken. Har ju självklart några par här hemma sen Lilly men jag vet inte vilka det är så jag köpte ett 2 pack nu så jag iaf vet några =)

Underbara påsoverallen som kostar 229kr

Underbara lilla luvan med det mjukaste lurvet i

Fina lilla mössan som kostar 59,50 & är i strl 0-6 månader

Små små strumpor som kostar 39,50.

Så nu är så gott som allt införskaffat inför lillans ankomst. Ska köpa amningsinlägg när någon dag & även köpa ett regnkydd till liggdelen. Sen skulle jag ju även behöva köpa amningspumpen från MAM med så det är fixat. Men annars känns det som att allt är klart på inköps listan faktiskt. Ska ta hem vaggan som Lilly låg i den första tiden från V´s mormor & morfar denna vecka med så jag får bädda den med =) Tänk att vi snart har våran lilla tös hos oss♥


Hej. Nu är vi klara med ul och allt såg su...

Hej. Nu är vi klara med ul och allt såg superbra ut! Hon väger i dagsläget 2,4kg och beräknas väga ca 3kg vid förlossningen. Jag är tydligen superliten bara men det är ju ingen fara eftersom lillan växer bra =) Så nu kan vi alla pusta ut. Lovely!


Hej alla. Nu har vi kommit från BM och det...

Hej alla. Nu har vi kommit från BM och det gick ju sådär. Hon ligger med huvudet neråt nu så det var ju jättebra men hon var riktigt ruckbar och låg högt upp så nu ska jag tillbaka nästa vecka för att se så hon håller sig där hon ska. Hjärtat slog på i 156 slag i minuten så det var ju super det men. Jag hade gått upp 0,5kg sen sist så det händer inte mycket där inte. Men till det mindre bra då. Mitt SF-mått har inte ökat allls sen 2 veckor tillbaka och jag ligger nu en bra bit under den understa kurvan. Så vi ska in på tillväxt ul 13.30 idag för att se att hon växer och att moderkakan funkar som den ska. Om inte kommer jag nog bli igångsatt innan bf. Men vi får helt enkelt se vad dom säger sen. Bloggar såklart när vi vet hur det blir.


1 månad kvar till BF!

Hej
Ja tänka sig. Idag är det den 25 oktober & idag är det endast 1 månad kvar till BF. Helt sjukt att tiden gått så fort. Nu börjar den riktiga nedräknigen =)

Här hemma ska vi äta lite frukost snart för att sedan bege oss till BM för en ny koll. Ska bli skönt att få veta hur hon ligger & hur det blir med allt så man slipper tänka mer på detta. Eller ja. Kommer hon ligga fel så kommer tankarna till hur förlossningen kommer gå till men iaf.

Nej nu är det dags för frukost som sagt. Uppdateringar kommer efter BM besöket.


Söndags tankar

Hej
Idag har verkligen mina tankar farit runt som bara den kan jag säga. Imorgon är det ju den 25:e vilket betyder att det endast är 1 månad kvar till BF =) Tänk vad det närmar sig. Så imorgon ska det börja boas här hemma vilket känns så härligt. Ska ta hem vaggan & bädda den. Åh vad mysigt det ska bli.

Men imogon är det ju även dags för ett nytt besök hos BM & då ska vi få veta hur lilla fröken liggar där inne. Så jag är sjukt nervig inför morgondag kan jag lova, Tänk om hon inte vänt sig. Känns ju inte som att hon gjort det tyvärr så jag gissar att det kommer bli ett UL men man vet ju aldrig. Ska iaf dit 10.30 imorgon & jag kommer självklart blogga efteråt så ni vet hur hon ligger mm.


Söndag 24/10

Hej
Idag är det söndag igen då & vi fick en stor sovmorgon hela familjen då våran lilla tjej vakande runt 10 denna dag. Tröttmössan♥

Idag hade vi först tänkt att åka in till Uppsala för att fira mig & våran vän Anderas som fyllde 2 dagar innan mig. Men han var tyvärr upptagen hela dagen så det får vi ta någon annan dag helt enkelt. Så nu har vi inget inplanerat så vi får helt enklet se vad vi hittar på denna höstdag.


Lördag

Hej
Har inte blivit något uppdateringe idag men det bjuder jag på =) Idag har vi haft en tjej som har lek massor så vi har haft fullt upp idag & när mellisen hade åkt ner i magen åkte vi iväg till svärföräldrarna. Så vi har varit där sen klockan 3. Kom precis hem med en supertrött liten tös som skrek efter sin säng. Snacka om att hålla på sina tider kan jag säga. Sova efter 20 är ju omöjligt kan jag säga. Här hemma har vi en tös som vill lägga sig mellan 19-20 & det är något hon själv kommit fram till. Våran duktiga tjej♥ Sen vill hon ju komma upp någonstans mellan 7-9 på morgonen & jag är så otroligt lycklig över att hon är så duktig på sina tider. Eller hon är ju alltid duktig så jag är så solt över henne vad hon än gör såklart. Tror inte att det är möljigt att få en till tös som är & har varit så himla duktig med allt från mat till sömn. Men hoppas kan man ju alltid =)


Lindex overall till salu!

Hej
Har dom senaste dagarna fixat lite med vinterkläderna då det känns otroligt aktuellt med tanke på att flera bloggare berättat att dom har det vitt utanför nu. Och då hittade jag längst ner i en kasse denna overall från Lindex i strl 68 som jag helt hade glömt att jag hade. Och det är nog av den enkla anledningen att jag inte gillade den efter köpet. Och det är endast för att jag är knäpp =) Det var ju så att Lilly hade 68 på overaller rätt så sent om man tänker efter. hon var ju endå 6-7 månader när hon började ha det. Och hon var ju väldigt rörlig redan då så det var inte den prefekta overallen till henne då det är knäppning som stängning. Och nu har jag ju köpt en extra overall i påsmodellen eftersom jag hade glömt denna & 3 overaller känns lite väl tycker jag =)

Så nu tänkte jag helt enkelt kolla om någon av mina underbara läsare där ute är intresserad av denna innan den åker ut på tradera?

Ja vad kan den vara värd? 60-70 kr innan frakt. Låter det bra?


Ingen vagn =(

Nepp det var ingen vagn. Det var tydligen något som jag hade fått för att jag hade varit medlem i något förlag en viss tid. Och det var ju inget kul heller utan bara skit. Morr! Måste ju få vagnen snart ju. När jag hade pratat med dom som vi köpt den av så var det ju först att beställningen kommit bort så dom ringde till Brio för att fixa en ny. Sen fick jag mejl att den var på G & skulle nog kommer i början av denna vecka men det verkade ju inte vara så. Kommer den inte tills på torsdag nästa vecka nåste jag väl höra av mig igen för att kolla vad dom håller på med. Orkar inte detta just ni. Är ju bara 5 veckor kvar innan BF & jag hade ju hoppats att den skulle vara hemma nu. Men vi hoppas som sagt på att den är på G nu.


Undra om det äntligen är vagnen som kommit...

101022_135008 (MMS)

Undra om det äntligen är vagnen som kommit nu? =) Måste ju tyvärr vänta till V kommer hem om 3 1/2 timma innan vi får veta det för jag kommer ju aldrig få hem den själv. Åh vad spännande!


TGIF

Hej
Underbara fredag är här igen. Finns inget skönare att komma upp på morgonen till ett fint hus. Man får så hila mycket energi av att allt är där det ska. Love it!

Här startade dagen lite efter 9 vilket "pappar pappar" verkar vara Lillys nya tid.  Hon håller just nu på att äta lite smörgås villet kan ta ett tag då vi kollar på tv samtidigt & hon älskar när det är musik under reklamen så hon ska alltid dansa & sjunga så =) Min lilla tös♥

 Hon är faktiskt en riktig musiknörd precis som sin pappa =) Undra om det kan bero på all den musik hennes far spelade i bilen när vi väntade henne tro? Eller att hon bara blivit "skadad" av all den musik V lyssnar på via datorn hela tiden. Menv det är viktigt med vilken musik det är. Hon kan nämligen gå fram til V & säga till honom att musiken inte är bra ibalnd =) Lady Gaga är verkligen an favorit. Är till&med så att hon kan be om att vi sätter på radion eller så då hon pekar på den & säger just "GAGA" & dansar lite =) Min lilla mysunge


Städat hus

Hej
Åh vad skönt! Huset är äntligten helt rent & fint =) Finns inget underbarare än att få slå ner häcken i soffan efter en kvälls städande. Sen blir det ju extra skönt eftersom min "bygga bo" effket satt in sen x antal veckor tillbaka. Att jag sen vet att det kommer vara saker överallt imorgon vid lunch gör mig ingenting. Jag vet att det ju bara är saker & det är inte smutigt här hemma. Mina fötter älskar torsdagar dom med =) Jag är en sån som verkligen HATAR att ha strumpor på mig. Helt sjukt men så är det. Har oftast ett par strumpor som ligger i hallen som jag sätter på mig när jag ska ut & tar av mig dom när jag kommer in igen. Sen har det ju faktiskt smittat av sig på Lilly som verkligen inte vill ha strumpor på sig hon heller =) Tar av sig dom efter 1 timma så dom brukar ju iaf sitta på under frukosten. Vet inte om det är en bra egenska att ärva av sin mamma men nu har hon ju gjort det. Tro det eller ej men hon tycker att det är så konstigt om jag har stumpor dagtid att hon kommer fram till mig för att säga Usss. Sen måste jag ta av mig dom haha.

Min underbara lilla tjej♥


Den växande magen♥

Ja som ni säkert märkt har jag inte riktigt hunnit blogga idag heller. Eller hunnit har jag ju gjort om jag hade haft orken. Men jag har så otroligt ont i mina revben till&från att jag bara vill ligga ner för att avlasta lite. Och jag har ju verkligen en helt underbar dotter som låter mig ligga ner lite längre stunder när jag inte längre orkar sitta upp. MEn jag försöker att ta idag den tiden jag missar med henne när jag ligger platt som en pannkaka i soffan med att leka massor med henne när kroppen orkar. Så det är det som har tagit upp min tid idag, mina 2 flickor.

Men nu har jag ju iaf fått lite kort knäppta på magen & försöker plocka upp lite saker lite som orken finns. Ska snart ta tag i dammsugningen & skruning av golvet så jag bara kan ta det lugnt resten av kvällen sen. Ska då även försöka ta atg i alla kommentarer & mejl jag fått.

Men här kommer iaf denna veckas magbilder =)

Med tröjan på

Utan. Magen har växt till sig lite nu känns det som för nu börjar folk säga att det blivit en kula iaf haha

Min älskade lilla buse i magen. Tänk att det är 5 veckor kvar innan vi får se dig. Eller kanske till&med tidigare då du inte alls vill vända dig rätt. Lilla busen vår♥


35 fullgångna graviditetsveckor

Hej
Blev inte så mycket bloggnig igår då jag helt enkelt inte kände för att göra det. Ibland har man ju tyvärr sånna dagar. Men idag hoppas vi på att det blir lite mera =)

Idag är det torsdag & det betyder ju ny vecka här hemma hos Röjeråsarna =) Idag är det bara 5 fulla veckor kvar innan vi nått fram till BF datumet & det är helt sjukt att tiden kan gå så otroligt fort. Tycker det var nyss vi plussade & även berättade det här på bloggen. Men det är ett bra tag sen nu.

Tänkte iaf ta & slänga upp lite info för denna graviditetsvecka innan jag ska fixa lite lunch till oss tjejer här hemma. V jobbar ju som vanligt så han får fixa egen lunch idag =) Efter det ska jag svar på lite komentarer & mejl för att sedan ge er ett litet tips =)


Nu väger bebisen ungefär 2,4 kg och är cirka 46 cm lång. Du kanske kan se en armbåge, fot eller ett huvud sticka ut på magen, när den rör och sträcker på sig. Eftersom livmoderns väggar och din mage sträcks alltmer och blir tunnare, kommer mer ljus in och bebisen kommer att utveckla tydligare dygnsrytm.

Denna vecka kan bebisen stoltsera med fingernaglar och ett par fullt fungerande njurar. Levern kan nu också bryta ner en del avfallsprodukter.

Nu är det mycket mindre fostervatten och du har förmodligen lagt på dig mellan elva och 14 kg. Din navel har också sträckts och sticker förmodligen ut. Eventuellt känner du dig andfådd nu när livmodern har växt så att dess ovandel sticker upp i bröstkorgen. Du kan också ha fått matsmältningsproblem av samma orsak.

Fortsätt dricka mycket vatten även om du behöver kissa så ofta att du lika gärna skulle kunna flytta in på toa – bebisen behöver denna vätska. Däremot kan det vara klokt att dra ner på urindrivande drycker som té och kaffe.

(Observera, att forskning har visat att barn utvecklas i sin egen takt – även i livmodern. Sidorna om fostrets utveckling är en allmän guide till hur din bebis växer)

Infon kommer HÄRIFRÅN

Info från boken Gravid vecka för vecka av Gitte Dencker: Denna vecka ligger mammans SF-mått oftas mellan 30-34 cm.

Magbilder ska jag fixa så fort jag kan idag. Har som sagt lite att fixa efter lunch men jag hoppas att dom inte kommer upp allt för sent idag. Men man vet ju aldrig hur det blir med sånt eftersom man har en liten tös att ta hand om så man får helt enkelt se när tiden räcker till =)


Onsdag 20/10

Hej
Idag startade min & busens dag vid 9 då det var min tur att gå upp idag. Men jag sover så himla lätt nu förtiden så jag ligger halvvaken hela nätterna känns det som. Jobbigt men eftersom jag är pigg på morgonen så måste jag ju få tillräckligt med sömn endå verkar det som. Och det är ju otroligt skönt =)

Idag har vi som vanligt inga planer =) Eller jo, vi måste köpa blöjor till fröken här hemma. Har tänkt göra det flera dagar men jag bara glömmer bort det. Skyller på hormonerna haha. Men idag måste vi göra det för annars får hon snart springa utan blöja då det är mindre än 10 kvar. Om det sen blir dyra blöjor här hemma eller 2 paket för samma pris som 1 hemma innen i stan får vi helt enkelt se. Men jag skulle tro att maken inte är sugen alls på att åka in till Uppsala idag då han ju ska jobba dom 2 kommande dagarna. Men man ska väl aldrig säga aldrig eller hur =)


Hjälp flickorna i världen!

Nu har det ju varit mycket prat här i bloggen i samband med dansfeber & Plans projekt flicka. Och när man läser lite om hur flickor runt om i världen har det förstår man verkligen hur lyckligt lottade vi i Sverige är. Vi har fantastiska skolar att gå till & vi får utbilda oss som vi själv önskar efter 9:e klass. Vi kan gå iväg till MVC när vi behöver preventivmedel när vi själva bestämmer oss för att börja med sexlivet. Vi kan även gå dit om vi behöver dagen efter piller & vi kan även söka hjälp om vi behöver abort. Vi bestämmer själva om & när vi vill gifta oss. Och såklart med vem vi vill! Det här är ju en självklarhet för oss men det är det verkligen inte för andra flickor vilket är hemskt. 
 
Visste du tex att:
-96 miljoner unga kvinnor i åldern 15-24 inte kan läsa eller skriva
-140 miljoner kvinnor har blivit könsstympade?
-Varje timme dör 60 flickor eller kvinnor till följd av graviditet eller förlossning?
-28 000 flickor under 18 år gifts bort varje dag?

 


Så stöd Plans insamling så att vi kan skapa förändring för flickor över hela världen! Jag har självklart gett mitt stöd & skänkt 50 kr. Tillsammans kan vi göra skillnad & hjälpa dessa flickor.
 


Regnig tisdag

Hej
Fy vilket tråkigt väder det är ute nu. Har bara regnat hela långa dagen. Var sugen att hitta på något roligt men det blev bara att vi suttit i soffan & degat denna dag. Tråkigt att man bara slösat bort en hel dag på ingenting. Men ibland ska man väl göra det med =)

Dagen kommer nog fortsätta som den gjort så vi parkerar väl oss här i soffan för en massa slöande. Men man har ju ingen energi alls när vädret är så sunkigt. Men det är ju bara att ta sig i kragen för det är ju faktiskt höst nu så det kommer ju vara så här ute hela tiden nu. Tur att man har dessa underbara ljus som man kan tända & bli lite piggare =)


Följ mig via bloglovin

bloglovinHar fått en hel del nya läsare dom senaste veckorna som kommer tillbaka så jag tänkte att ni kanske vill följa mig på bloglovin så ni vet när jag uppdaterar =) Bara att klicka på ikonen så kommer ni till blogloving på engång


Bildbomb på vårat underbara barn♥

Tänk att vi har en sån underbart vacker tjej som är en sån otrolig lycka i våra liv. Kan inte förstå vad vi gjort för gott för att få vara hennes föräldrar♥


Tänk så vackert det är att ta kort ute hösttid. Finns ju så himla många vackar färger ute nu som man blir så otroligt lucklig av. Att sen lägga till det vackraste man har till bilden gör verkligen bilden helt perfekt♥


Underbar liten klänning

Hej
Här hemma har vi haft en liten ute dag med massa krattande & en tjej som lekt som abar den i löven. Jag spang så fort min höggravida kropp kunde för att hämta kameran så det blev en massa fina bilder på våran lilla prinsessa. Ska försöka välja ut mina favoriter så ska ni få se dom lite senare idag.

Men på tal om prinsessa nu då. När vi i lördags var barnfria så sprang vi in på lindex innan hemgången & hittade denna helt underbara klännningen som vi inte kunde låta bli att köpa. Både jag & V blev helt störtförälskade i den så det kommer bli en favorit när det är högtider så som jul, nyår & även lillasysters dop =)

299 kostar denna fina sak & finns i strl 86-122


Molning måndag

Hej
Här hemma syns det verkligen att det är höst nu. Det ligger löv överallt. Hela våran altan är överfull så det är något vi måste ta tag i innan det kommer snö. Får se om det är något man orkar med idag.

Idag är det måndag igen & endast 1 vecka kvar till nästa BM besök för att se hur fröken vill ta sig ut. Och än så länge visar hon inga planer på att vända ner sig åt rätt håll. Men vi hoppas att denna vecka innehåller en liten vändnig av fröken själv =)

Idag har vi absolut noll planer för vad som ska hända så vi får helt enkelt se vad vi hittar på. V ligger iaf & sover fortfarande då jag sa till honom att han kunde ta sovmorgon. Jag kan ju endå inte sova länge på morgonen längre utan vaknar till av Lilly eller lite tidigare med ibland för att sedan ligga klarvaken med en massa tankar som snurrar. TTror verkligen att kroppen börjar förbereda sig inför Léones ankomst nu. Är otroligt sugen på att börja fixa någonstans att lägga i hennes kläder i & göra iordning väskor mm men jag har lovat mig själv att vänta tills på måndag nästa vecka. För då är det ju 25:e vilket betyder att det bara är 1 månad kvar till BF =) Åh vad jag längtar!


Dagens planer

Hej
Här hemma gick hela lilla familjen upp efter 9 tiden & vi hsr varit igång sen dess. Vi har rätt så nyligen ätit lite lunch & ska nu iväg till Lillys mormor & morfar för ett litet besök. Ikväll kommer underbara Sanne med pojkvän hit på lite tacos & film så det blir ju trevligt =)

Gud vad denna lilla tös i magen håller på förresten. Hon håller på att flytta sig från revbenen mot ena sidan hela tiden. Men det är bara där hon håller på med & hobn verkar vara allt annat än sugen på att flytta sitt lilla huvud neråt. Men vi får helt enklet hoppas att hon tar sitt förnuft till fånga snart för nu är det endast 8 dagar kvar innan vi ska tillbaka till BM för en ny koll. Lilla busunge♥ Vet inte hur busig hon kommer bli sen eftersom hon är så tokig redan nu =) Vi kommer nog få fullt upp när hon kan gå sen med 2 rackarungar i huset♥


Hemma :(

Hej
Ja det blev tyvärr inget Dansfeber för oss. Har så otroligt ont i mina revben & jag orkar knappt sitta upp just nu känns det som. Vi körde dock på med lite barnvaktning endå för att Lilly ska få pröva på det ett par gånger innan det är dags för lillasyster att titta ut.Så vi tog tillfället i akt att åka iväg för att äta på resturang bara vi då.

 Satt i bilen endast 45 minuter men jag höll på att smälla av. Så tack gode gud att vi inte åkte till stockholm endå. Skulle in & beställa våran liggdel med hade v tänkt men det var så mycket folk inne på babyland som hade frågor om vagnar precis innan stängning så vi åkte & åt enkom istället. Kännes otroligt konstigt att bara vara vi. Men mysigt med.

När vi sedan kom hem var det bara att stoppa lilla fröken i sin säng som somnade som en stock. Sen dess har jag legat på soffan & kollat in dansfeber. Och tyckt lite synd om mig med såklart =) Önskar så otroligt att hon skulle vilja vända sig så man slipper oroa sig för snitt & för att slippa känna detta otroliga tryck. Men vi får se vad som sägs hos BM den 25.e helt enkelt.


Lördag = Dansfeber?

Hej
Idag är det ju lördag & det betyder att finalen av dansfeber är idag. Men vi vet inte om vi kommer åka faktiskt. Tråkigt nog har lilla L legat med sitt huvud upp emot mina revben hela natten så jag är så fruktansvärt öm så jag tror inte att min kropp kommer gå med på att åka i en bil 2 timmar först för att sedan mingla ett tag. Och sedan är det dags att sitta still 2 timmar & på det 2 timmars bilfärd. Har superdåligt samvete att biljetterna kanske inte kommer användas nu. Ska försöka hitta någon som kan gå men vi får väl se om någon vill åka dit i sista minuten.

Dansfeber är en stor insamling i sammarbete med Plan för projekt Flicka. Plan är ju en av världens största och äldsta internationella barnrättsorganisationer som arbetar för att barns rättigheter erkänns, respekteras och efterlevs. Varje år investerar Plan i utvecklingsprogram som ökar tillgången till god hälsa och utbildning, skapar en trygg närmiljö och kämpar mot alla former av diskriminering, våld och övergrepp. Vill ni veta mer finns det mera info på: http://plansverige.org Så ring in & rösta ikväll för det är verkligen för en bra sak. Här hemma kommer vi verkligen att ringa om vi inte kommer iväg. Annars blir det några samtal därifrån istället =)


22 år & magbilderna


Datta var lilla jag för 22 år sen. Helt ny & färsk. Helt sjukt att jag nu har en lite själv i magen som väntar på att bli lite större innan hon tittar ut & en stor tjej som springer runt här hemma♥


Här är lilla jag idag. Har växt lite sen det övre kortat togs hihi. Här har ni även denna veckas magbilder. Somnade nämligen i soffan igår efter städningen så det blev ju inga knäppta. Så dom får helt enklet komma nu iastället =)

Vet inte om magen riktigt växt så mycket senna senaste veckan men den börjar ju iaf bli stor nu =)

Svärmor säger att magen ändrat form & jag tror nästan det jag med. Och just nu har jag inga fötter i revbenen men nu är det ett huvud istället. Just nu längtar jag efter dom där små söta fötterna igen♥

Som ni säkert förstår har jag haft lite annat att göra här hemma idag så jag har inte kunnat blogga. Men nu kände jag att det var dags =) Gjorde en tårta tidigare idag som nu är halväten men så här såg den iaf ut när den var klar:

Tuttarna blev ju lite väl stora men det blev ju lite roligare än en vanlig iaf =) Sen kan jag ju även skylla på att det är bröstmånaden & att det är hallongrädde i den så jag körde även ett slag för rosa bandet denna dag. Ska det vara så ska det.

Nej nu ska jag fortsätta firas här hemma. Har ju faktiskt främmande här hemma så nu måste jag nog sluta.


Lång dag hos mamma

Hej
Jösses vad det blev tid hos mina föräldrar idag. Dom kom hit efter 14 tror jag att det var & vi kom hem efter 20. Så det blev iaf 6 timmar. Och jag fick även mina godisar =) Vi åkte iväg en snabbis men det var inge trevligt alls för fy vad det har blåst idag. Inge mysigt när man ska gå & kolla på saker. Så det blev godiset för mig & Lilly fick en stor klubba. Sen fick hon även en ballong av sin morfar. Men sen var det bara att åka hem för det gick inte att vara kvar. Men men. Trevligt var det iaf =)

Ska snart knäppa magbilder för denna vecka & sen ska det bli städning.m Skönt på något vis att fylla år en fredag eftersom jag endå alltid torsdagsstädar =) Blev ju 2 flugor i en smäll denna gång.


34 fullgångna veckor

Ja idag är det bara 6 fjuttiga veckor kvar till BF. Kan inte riktigt förstå att det hela går så fort. Även om vi nu stött på en del problem som ni säkert vet så kan jag inte fatta att det är meningen att vi ska ligga inne på förlossningen om 41 dagar. Helt sinnessjukt. Men såklart helt underbart med.

Just nu är jag hos mina föräldrar & vi får se om jag kan tvinga iväg dom på marknaden i Tierp. Är så sjukt sugen på marknadsnougat =)

Denna veckas info kommer iaf här:

Nu väger bebisen minst 2,2 kg och är lång minst 45 cm. Den fortsätter att lägga på sig underhudsfett, som sedan kommer att hjälpa den bibehålla sin kroppstemperatur.

Om du inte redan pratar med bebisen är det bra att börja nu – nästa vecka är hörseln fullt utvecklad. Det gör inget om du pratar bebisspråk – en del forskning pekar mot att nyföda föredrar ljusare röster.

Om du varit rädd att bebisen ska födas för tidigt, kan det vara lugnande att veta att 99 % av bebisar som föds i vecka 35 klarar sig bra och att de flesta inte får några allvarligare problem. Bebisens centrala nervsystem håller fortfarande på att mogna, men lungorna är nästan helt utvecklade nu.

Många kvinnor upplever att det pirrar eller domnar i bäckenet eller höfterna, bland annat när de är ute och går. Detta kan orsakas av att bäckenets ligament luckras upp inför förlossningen. Prata med din barnmorska om du besväras av det och läs om våra självhjälpsåtgärder.

(Observera, att forskning har visat att barn utvecklas i sin egen takt – även i livmodern. Sidorna om fostrets utveckling är en allmän guide till hur din bebis växer)

Infon kommer HÄRIFRÅN


Torsdag 14/10

Hej
Idag började jag min sista dag som 21 åring redan klockan 7.30 då Lilly hörde sin pappa åka iväg & ville upp. Så vi hoppade ur sängen då vi med & jag plockade bort våra sängkläder. Kände att det var behövligt eftersom jag sov oduschad så det luktade BUS i sängen imorse. Just nu håller jag på med dagens lunch som idag blir ungsfalukorv & stuvade makaroner. Försöker se till att det blir 1 rätt varje dag som innehåler mycket mjölk/grädde då Lilly hatar att dricka mjölk så hon behöver ju allt kalcium hon kan få. I vilken form spealr ju ingen roll känns det som. Brukar bli just stuvade makaroner, fil/yoghurt, gräddfil eller grädde. Har pratat med BVC & hon tycker att det är ett perfekt upplägg =)

Nej nu måste jag kolla till maten. När vi ätit kommer dagens maginfo =)


Godnatt underbara ni

Ja nu har jag äntligen smörjt in mig med lite BUS & precis tvättat ur färgen i håret. Gud vad skönt att jag äntligen kommit till skott & gjort det då det något jag behövt länge. Håret var så dassigt i färgen & lilla jag vaar ju lika blev som en vampyr i twilight. Den lilla färgen jag fick i somras har sen en tid tillbaka försvunnit men konstigt nog är alla mina pippi-fräknar kvar. Skönt att det finns något spår kvar av sommaren iaf =)

Nej nu är det dags att börja röra sig mot sängen innan klockan blir för mycket. V kommer ju jobba imorgon så jag behöver all energi jag kan få under natten.

Massor med nattkramar till er♥


Mätt & belåten

Hej
Nu har jag & maken äntligen fått lite mat i magen. Lilly åt mat tidigare än oss då hon var så otroligt trött så hon har sovit sen lite mer än 1 timma tillbaka. Att hon sen verkar ha otroliga problem med dom där 2 tänderna uppe som inte vill komma ut var ju ingen höjdare heller. Fy vad hon har varit på dåligt humör ikväll. Hoppas bara att hon får sova riktigt gott inatt & är en glad liten tjej imorgon =)

Nu ikväll ska jag vara duktig & äntligen få fingrarna ur för att färga mitt hår. Har haft färgen är hemma ett bra tag men jag kommer aldrig till skott men nu känner jag att jag vill bli fin för att pigga upp mig lite =) Ska även smörja in mig med BUS tror jag. Jag känner mig alltid lite gladare när jag pysslat om mig. Och eftersom jag till&från blir lite smått nedstämd pga allt detta med Léone så känner jag att det behövs lite uppmuntring.


Hemma

Hej
Nu är vi hemma med en laglig bil vilket är superskönt. Så nu slipper vi tänka på det ett tag till då =) Men som jag gissade blev det inget Uppsala efteråt utan det blev raka vägen hem. Och jag som var så sugen på att åka in dit idag. Men men. Mannen blev sur på att jag inte sa att jag ville in till Uppsala en jag känner att han borde veta att jag ville in dit eftersom jag tjatat i 1 vecka nu. Speciellt eftersom jag fyller på fredag & vi ska till dansfeber på lördag & min conceler är helt slut. Burken ekar till&med =) Och det kan behövas ny för annars skrämmer jag nog slag på alla på lördag haha.


Huvudvärks morgon

Hej
Denna morgon var det bara jag & busen som gått upp då pappan i huset tyckte att han skulle få en sovmorgon innan hans 2 jobdagar. Att det blev extra jobbigt för mig att gå upp idag pga huvudvärk spelade nog ingen roll idag skulle jag tro. Men jag fick lov att ta en alvedon fast jag gärna föröker hålla mig ifrån värktabletterna så mycket jag bara kan.

Idag måste vi bege oss till Tierp för att ombesikta bilen. Får bara hoppas att den går igenom annars blir det jobbigt. Sen får vi se vad vi hittar på. Men kan ju altid hoppas på att vi åker in till Uppsala =) Men vi får ju som sagt se vad som händer.


Kom ihåg att tävla om dansfeber biljetterna!

Tänkte bara ta & påminna er om att tävla om dansfeber biljetterna hos Mirka. Dom slutar idag 24.00 så passa på! Och för er som missade det är det platserna bredvid mig & maken =)


Heldag hos svärmor

Hej
Idag känner jag mig iaf lite gladare & har insett att vad jag än gör eller vad Léone gör så kommer hon komma ut. Hur det blir får vi hel enkelt se =)

Idag har vi varit hemma hos svärmor hela dagen. Har varit fullt ös på Lilly & vi har haft det supertrevligt. Så det har inte blivit någon uppdatering pga det. Och att jag sen just nu har lite torka på vad jag ska skriva om gör inte saker bättre heller.

Så jag tänkte kolla med er läsare om vad ni vill att jag ska skriva om. Frågestund? Något speciellt ämne? Ni får helt enkelt komma med ideer =) 


Jobbig dag igår

Hej
Gårdagen blev ju tyvärr inte som jag hade hoppats på. Eftersom hon hade vänt sig neråt & var ruckbar för 2 veckor sen trodde jag att BM skulle säga att hon kanske var fixerad idag. Men oj vad fel jag hade. Men jag tror att hon måste vänt sig under natten för kvällen innan kände jag rörelserna som det brukade kännas & det var jobbigt för revbenen. Men det känns verkligen helt annorulnda nu. Och på ett hemskt sätt känns det lite skönt då trycket på revbenen försvunnit.

Jag satt & googlade lite igår på det här med tvärläge & det känndes otroligt jobbigt att veta att det tyvärr finns en chans att det måste bli ett i vissa fall smärtsamt vändningsförsök eller till&med snitt ifall hon inte vill vända sig innan det 25/10. Sen vet jag ju att hon kan hålla på & vända sig om & om igen för att ligga rätt vid sista BM besök men sedan ligga fel vid förlossningen. Så just nu försöker jag sikta in mig på att det kan sluta med snitt för då slipper jag tycka att det kommer bli superjobbigt om just det händer. Men det tycker jag ju endå eftersom jag då måste ge igenom ett snitt & vara kvar på sjukhuset någon dag efteråt. Vilket jag verkligen inte vill. Vi åkte ju hem efter 11 timmar när Lilly föddes så gillar som ni kanske förstår inte sjukhus.

När jag sen läste igår så såg jag även att en BM hade skrivit att det finns en hel del saker som gör att barnet vänder sig & 2 av dessa saker som hon nämde passar ju in på mig. Jag är ju omföderska vilket betyder att det finns mera plats att vända sig på. Och sen har jag en "konstig" form på livmodern då jag har en båkåtlutande livmoder. Så jag har ju oddsen på min sida eller vad säger ni? =)

Jag har ju som jag sa längre upp nu mer eller mindre ställt in mig på att hon inte vänder sig & att det kan bli snitt för att vara beredd på det men jag tycker att det känns jobbigt då V inte vill att jag pratar om det & säger att hon självklart kommer vända ig & så. Men vi kan ju inte göra anat än vänta & se.


Dansfeber på lördag!

Hej
Ja som ni ser på rubriken så kommer jag & min älskling gå på finalen av dansfeber på lördag. Min man är verkligen eld & lågor för att vi sak hitta på något riktigt kul en "sista" gång innan det är dags att bli en familj på 4. Jag är dock rädd att det blir jobbigt för mig att sitta still den biten det är till stockholm & tillbaka + att sitta still 2 timmar under själv finalen men jag vet hur kul det kommer bli för oss så det är det värt =)

Och för er som vill tävla om biljetter till galan så har Mirka 2 st som hon tävlar ut. Och det är faktiskt på platserna bredvid oss! Så om ni tävlar & vinner dom träffar ni oss med. Som att det nu vore något att vilja =)

Så kom ihåg att kolla på 4:an på lördag. 20.00 går Dansfeber & det är som ni kanske redan vet en insamling i sammarbete med Plan för projekt Flicka. Plan är ju en av världens största och äldsta internationella barnrättsorganisationer som arbetar för att barns rättigheter erkänns, respekteras och efterlevs. Varje år investerar Plan i utvecklingsprogram som ökar tillgången till god hälsa och utbildning, skapar en trygg närmiljö och kämpar mot alla former av diskriminering, våld och övergrepp. Vill ni veta mer finns det mera info på: http://plansverige.org Så ring in & rösta på lördag för det är verkligen för en bra sak =)


Jobbigt BM besök

Hej
Ja detta BM besök gick ju inte så jättebra kanske. Léone hade lagt sig på tvären tyvärr så om hon ligger kvar så om 2 veckor blir det UL & vändningsförsök på det. Så det var ju kanske inte så superkul. Men jag växer iaf & SF-måttet var nu på 28 cm. Hennes hjärtljud var nu på 152 slag/minuten & jag hade nu gått upp 0,8kg på dessa 2 veckor. Så nu har jag sen inskrivningen gått upp 4 kg =) Jippie!!!

Kändes verkligen jobbigt att höra att busungen hade vänt sig men vi hoppas att hon vänder tillbaka sig själv så vi slipper gå igenom vändnig mm. Men nu vet ni iaf hur det gick idag där borta.

Senare idag ska jag visa er vad vi kommer hitta på i helgen =)

Hej alla underbara. Här hemma är vi just...

Hej alla underbara. Här hemma är vi just nu på språng då vi snart ska åka iväg till bm. Ska bli kul att se hur magen växer och hur det går med vikten. Hör självklart av mig när vi är klara=)


Söndag 10/10-10

Hej
Tänk vad härligt för alla dom som får en liten idag. Så sött med fördelsedatumet 101010 =)

Idag är det söndag igen då & som vanligt har vi inget inplanerat. Som vanligt vill jag hitta på något kul men det kan jag nog glömma. Samma sak med en sak jag jättegärna vill göra med V på torsdag så jag hoppas inte på att det komer hända. Blir bäst så har jag märkt för då behöver jag inte bli besviken när det inte händer. Men men.

Här hemma har vi en riktig liten buse som håller igång som bara den saom vanligt =) Förstår inte var hon får all energi ifrån. Och int ehur hon kan hitta på så himla mycket att göra heller. Tänk om man hade samma fantasi som en liten. Så mycket roligare allt skulle blir då =) Själv tar man liksom bara tag i det som ska göras varje dag & sen hoppas man att det kommer upp något kul att göra.

Nej nu ska jag vara lite duktig & vika in alla kläder i skåpen här hemma.


Ingen vagn än & vi vet inte när den kommer heller......

Som ni ser på rubriken så kom det ingen vagn denna vecka fast det hade gått över 14 arbetsdagar som det max skulle ta. Så jag mejlade till som vi köpt vagene av & fick svar idag om att dom inte fått leveransen av vagnen & dom måste ringa till BRIO (som äger carena) på måndag för att kolla varför den inte är på väg. Så om vi har otur så måste dom beställa den igen vilet innebär 14 arbetsdagar till av väntan & det i sin tur betyder att vagen kommer bli leverarad i slutet på oktober. Jobbigt =/ Ville ju ha den nu ju så den inplastade lukten skulle hinna försvinna ordentligt. Får helt enkelt se vad dom säger på måndag.


Lördag

Hej
Här hemma hade vi en trött familj på morgonen då Lilly vaknade vid 9 istället för 7.30. Jag var helt borta vid den tiden kan jag lova er. Så jag låg kvar i sängen till klockan blev ett tag efter 10. Men det var otroligt skönt att få sova lite extra även om jag var super kissnödig. Men jag var så otroligt trött att jag somnade om endå så ni kanske förstår att det fattades lite sömn på kontot =) Men det märks att det är nära nu då jag känner själv att sömnkontot hela tiden vill fyllas på även om jag fått en god natts sömn. Kroppen vet ju vad som komma skall så det är ju skönt att veta att den fixar det. Jobbigt dock när man har en liten att ta hand om på dagarna när man nästan sonar i soffan.

Idag har fröken Lilly tydligt en liten gnälldag verkar det som. Hon står just nu & skriker på V som sitter vid datorn. Tror hon har saknat sin pappa =) Vad vi hittar på denna tråkigt gråa dag vet jag inte än men man kan ju hoppas att det blir något kul =)


Mys

Hej
Här hemma pågår just nu lite fredagsmys i vanlig ordning. Lilly sover gott i sin säng efter en dag med lite gnäll & det är skönt att få sitta (läs ligga ner pga misshandel av revbenen) i soffan & bara ta det lugnt. Men jag skulle aldrig i hela mitt liv byta bort det jag har i mitt liv. En helt udnerbar dotter som har ett humör som kan svaja ordentligt men hon vet alltid hur man får en att skatta. En make som jag har fått äran att känna & älskat i 8 år nu & som jag kommer älska i hela mitt liv. En liten tös i mn mage som jag känner röra sig varje dag & som vi inom 2 månader kommer få träffa & som kommer få träffa sin underbara storasyster som mser spå mycket med henne vid magen. Livet är ju verkligen underbart♥


Fredagsmorgon

Hej
Här hemma vaknade lilltjejen vid 7.30 igen vilket nu tydligen är standard tiden nu. Det är 4 dagen hon vaknar samma tid så det känns lite enformigt =)

Idag är det äntligen fredag & sista dagen V jobbar denna vecka efter 4 arbetsdagar istället för 2 så det ska bli så skönt med helg nu. Vill ju ha min lilla älskling här ju =) Det är ju ingen fara alls att han jobbar. Vi får ju mera pengar in på kontot nästa månad & han älskar ju att jobba så det är ju ingen fara. Men när man inte är beredd på att han ska jobba en hel vecka istället för 2 som man först gör så blir det tråkigt.

Idag är det btw 1 vecka kvar innan jag & älsklingen firar 8 år tillsammans. Tänk att vi redan hållit ihop så länge & fortfarande älskar varandra otroligt mycket. Helt underbart att man kan hitta sin soulmate vid 13 års ålder för att sedan bli tillsammans när man var 14 år. Är nog inte många som har den turen tror jag tyvärr. Och det är ju faktiskt min födelsedag nästa fredag med. 22 hela år blir jag ju då. Fy vad jag är ung känner jag. Tycker själv att jag är lite mer som 35 vlket är lite sjukt =) Men det är ju posetivt att man känner sig äldre än vad man är för då behöver jag nog aldrig ljuga om min ålder haha.


Magen

Här kommer magbilderna för denna vecka. Har precis städat klart så nu är det så rent & skönt här hemma. Snart ska jag hoppa in i duschen innan det är dags att gå i säng.Syns att hon ligger långt ner tycker jag. men jag han säga att hennes ben eller runpa som sagt verkligen ligger & trycker upp mot revbenen hela tiden.

Börjar spänna rejält nu =)Här sparkar hon även uppåt precis när njag tar bilden. Vet inte om det syns dock men det är precis under min hand mot sidan.

Det är vä ldom jag bjuder på idag iaf =) Måste verkligen hoppa in i duschen nu innan det blir för sent.

Så godnatt på er♥


Torsdags städning pågår

Hej
Ja som ni ser på rubriken håller jag just nu på med den obligatoriska torsdagsstädningen. Har precis strykit klart lite sängkläder till Léone & håller nu på att tvätta speglarna  för att sen ta mig an alla leksaker. Sen är det dags att dammsuga & skura golven här hemma. Så underbart att få rena golv att gå på. Jag hatar ju nämligen att ha strumpor på mig så jag märker superfort när det blir kladd på golven. När allt det är klart ska jag ta tag i magbilderna för att sedan hoppa i duchen =) Tänk så duktig man är på sin namnsdag va? =)


33 fullgångna graviditetsveckor

Hej
Torsdag idag då villet betyder att vi här hemma träder in i en ny vecka av graviditeten. Kan verkligen inte förstå att tiden kan gå så otroligt fort fast jag har mera "problem" denna gång. Man blir verkligen helt chockad över att se hur dagarna minskar dramatiskt & novenber kryper sig på. Men på ett helt underbart vis såklart =) Har nu börjat plocka lite med min & Léones BB-väska men jag kommer nog inte packa dom än. Men det är skönt att börja plocka fram dom lite & kolla upp vad som behövs till väskan mm.

I vanlig ordning tar vi denna veckans info:

Nu väger bebisen ungefär 2 kg och är cirka 44 cm lång. Nu bör bebisen (åtminstone för dig som är förstföderska) göra sig redo inför födelsen genom att vända sig upp-och-ner, så att huvudet pekar nedåt i bäckenet.

Under de kommande veckorna håller din barnmorska ett öga på bebisens postition – vissa bebisar får för sig att de ska vända sig uppåt igen.

Din bebis kranium är fortfarande lite mjukt, eftersom benen inte riktigt sitter ihop ännu – delvis för att förlossningen ska bli lättare. Människor föder barn med ovanligt stort huvud i förhållande till mammans bäcken och detta möjliggörs av att huvudet kan tryckas ihop lite under förlossningen. Övriga delar av bebisens skelett hårdnar däremot nu och huden håller på att bli mindre röd och skrynklig.

Om du är förstföderska, kanske bebisen vänder sig nedåt denna vecka och placerar huvudet mot livmoderhalsen. (Detta händer i ungefär hälften av alla förstagångsgraviditeter.) Om du är omföderska, är det vanligt att detta inte sker förrän sista veckan innan bebisen föds – och i vissa fall inte förrän förlossningen börjar.

Får du svullna fötter och vrister mot dagens slut? Vätskebindning i kroppen, s k ödem, är ofta värre senare på dagen eller om det är varmt. Märkligt nog kan detta förvärras av vätskebrist. Din kropp – i synnerhet dina njurar – och bebisen behöver mycket vatten. Om dina händer eller ditt ansikte plötsligt sväller upp, är det viktigt att du kontaktar läkare – det kan vara ett tecken på havandeskapsförgiftning.

(Observera, att forskning har visat att barn utvecklas i sin egen takt – även i livmodern. Sidorna om fostrets utveckling är en allmän guide till hur din bebis växer)

Infon kommer HÄRIFRÅN

Enligt info från boken Gravid vecka för vecka med Gitte Dencker brukar nu SF-måttet ligga mellan 28-33 cm.

Egna ord: Léone ligger ju redan neråt i starläge men är fortfarande ruckbar men det känns jättebra att hon redan vänt sig åt rätt håll efterson det verkar vara tidigt för en omföderska. Men istället har jag ju ett jobbigt tryck mot revbenen hela tiden eftersom hon lagt sig neråt. Men det är ju ite lång tid kvar nu så det är ingen fara endå. Visst är det ju jobbigt att hela tiden hänna av trycket & jag måste ofta byta ställning när jag sitter då det blir jobbigt fort. Men vad gör man inte för att få ha en liten skrutt till hos sig? =)


Onsdag

Hej
Ännu en ny har börjat med en superglad liten tjej som öppnade sina blå vid 7.30 idag. Var trött som bara den men det är ju bara att hoppa ur sängen & se glad ut =) Det är ju ingan fara att gå upp då utan det är ju bara det att man sover så illa nu när magen är i vägen. Hittar ju ingen bra ställning för att sova riktigt bra längre. Men så är det ju den sista tiden =)

Idag är ju jag ensam men Lilly igen då V jobbar. Så vi får se vad vi 2 hittar på idag. Blir väl lek & mys som vanligt skulle jag tro. Verkar bli regn här hemma så man är ju inte så sugen på att gå ut heller. Orkar inte riktigt att sysselsätta henne själv ute längre heller. Hon springer ju så himla fort nu förtiden så det börjar bli tungt nu. Men hon nöjder sig ju med att vara inne med så det är ju ingen fara.

Idag är det förresten bara 50 dagar kvar innan BF =)


Mätt i magen

Hej
Nu är min älskling hemma sen 1 timma tillbaka & vi har hunnit äta lite mat med =) Blev inget lyxigt utan det blev fiskpinnar med pommes. Lilly fick potatismos istälet men det var inte så mycket som slank ner. Får göra ordning en smörgås åt henne snart innan hon ska i säng. Hon har haft probmlem med magen idag & det beror nog på att tänderna bråkar med henne. Hon har haft lite tand blöjor den senaste månaden men dom 2 understa är iaf framme nu så det finns numera 16 tänder i hennes lilla mun. Stora tjejen♥

Och lilla L i magen har verkligen varit bråkig idag. Gud vad jag just nu är less på att ha fötter i revbenen 24/7. Vet att det inte är hennes fel innestinne men det gör så otroligt ont just nu & jag är helt öm där. Kan inte längre sitta upp helt heller då fötterna verkligen trycker upp då. Men nu är det bara 7 veckor kvar innan BF så det är ingen fara =) Men hon får ju gärna titta ut någon dag innan BF med hihi.


Tråkig tisdag

Hej
Idag är det tråk-tisdag här hemma enligt mig. V fick hoppa in & jobba pga sjukdom så det blev bara en ledig vardag tillsammans för oss denna veckan. Jobbigt då man vill umgås en massa tillsammans men V är ju en sån underbar människa som vill hoppa in & joba då han älskar sitt jobb så det är bara att ta det.

Här hemma vakande busen vid 8 tiden vilket är hennes nya tid nu. Är alltid runt 8 tiden hon vaknar nu tycker jag att det verkar som. Men det är ju ingen fara alls. Var dock lite seg denna morgon men det är nu bara att skutta upp =)

Lilly har iaf precis ätit sin frukost & jag måste väl ta tag i det jag med. Har så otroligt svårt att äta nu för tiden. Blir inte så hungrig längre men jag försöker vara duktig & äta endå. För lilla L behöver ju det =) Visas dagar skäms jag över hur lite jag tycker att jag får i mig för att vara höggravid men jag tror att det är så att hon ligger på magsäcken konstant vilket gör att jag inte orkar så mycket. Men det är bara min lilla teori.

Nej nu blr det lite frukost =)


Bilderna på Léones kläder

Haha, gud vad jag är dum! Kom ju på nu att jag kunde ta bilderna från Kappahl´s hemsida för att visa er kläderna vi köpte idag. Så här kommer dom:

69,50 kostar denna söta body.

Och byxorna var det samma pris på. Dom finns även i vitt & blått med. Hade gärna tagit dom vita med men jag hittade inga där vi var. Älskar att deras newbie serie är i organsik bomull. Så sköna är dom!


In love!

Hej
Blev en dag i Uppsala & vi kom därifrån med lite Léone kläder =) Blev ett grått sett i 44 då det kändes behövligt & sen blev det en likadan grå klänning som vi köpte för någon vecka sen men i 50 istället =) Kappahl äger! Haha. Min nya favvobutik när det gäller minikläder. Bilder kommer imorgon för dom ligger just nu i maskinen så dom får ta & torka innan jag knäpper på dom. Gravida lilla jag glömde ju självklart att knappa innan så det blir tyvärr så =)

Men sen blev jag ju självklart superkär i en höstjacka till Lilly som inte kom med hem. Såg den på H&M´s hemsida när den kom ut men ville då inte köpa den ifall det skulle vara en pojke i magen. Känns ju tyvärr lite tråkigt att bara ha den nu i höst & sen i vår för att sedan ge bort den/sälja den. Men fy vad jag ångrar att jag inte köpte den då! Såg den idag IRL & vart störtkär. Men den finns tyvärr inte kvar på hemsidan så jag får helt enkelt hoppas att den finns kvar i 86 nästa gång vi kommer in till Uppsala. Denna vackra sak var det:

349 kr kostar den

Tog även en snabb bild på Lilly i den. Tyvärr var hon inte på sitt bästa humör då hon inte fick springa runt som en tok & gömma sig. Men jag hann iaf få en bild =) Älskade att det var ett skärp till & att knapparna är tryckknappar & inte vanliga. Sen är det ju ett stort plus att den är lite längre så lilla rumpan inte blir kall på henne =) Den gröna hon har nu börjar bli lite för kall nu så hon skulle behöva en höstjacka nu innan vintern kommer.

Hela denna vecka komemr nog V få jobba då Johanna gått & blivit sjuk. Så jag får hoppas att jag slipper en massa förvärkar som nu börjat komma vid stora ansträngningar. Det jobbigaste är att det kommer en order hit imorgon med en massa saker som ska bäras in & det blir ju något jag måste fixa eftersom V nu ska jobba. Hoppas bara att jag slipper en massa förvärkar som sagt. Men vad ska man göra när V måste jobba....


4 oktober

Hej
Här hemma har vi varit vakna sen 8.30 då vi helt plötsilgt vaknadre av en liten tjej som än en gång öppnade sin dörr & kom inspringandes till oss. Så just nu håller V på att fixa handtaget in till henne. Synd bara att dom hade tagit bort toppen på skruven så nu måste vi köpa ett helt nytt handtag då det inte gick att få bort på något annat sätt än mindre våld. För vi kunde ju inte bara strunta i att fixa det heller då hon kan trilla ner för trappen om vi har en himla otur.

Senare idag får vi se vad vi hittar på. Kanske blir en tur till Uppsala =) Behöver ju som sagt nytt handtag till busungen & sen kanske svärmor vill bli hämtad med. Så det är bara att vänta & se vad vi gör idag.

Men vi måste väl plocka fram lite kanelbullar först & främst då det ju är bullens dag idag =)


Jobbig dag imorgon

Hej
Fy vad jag inte vill att att måndagen ska komma. Känner själv att det kommer bli katastrof. Kommer gå sönder. Men vad jag än gör så kommer dagen komma & det finns inget jag kan göra. Det är nämligen så att det är min mormors dödsdag imorgon. Då är det 5 år sen hon dog & jag kan inte fatta hur det gått till. Visst, hon var nästan 87 år när hon förvann från denna jord man hon var superpigg & kry. Så det var verkligen inte väntat. Hade så gärna velat att hon fått veta att jag & V hade köpt ringar & skulle förlova oss 2 månader senare. Men det fick hon tyvärr inte veta. Älskade underbara mormor. Vi saknar dig så♥


Söndag

Hej
Gud så gott jag har sovit inatt! Helt underbart ska ni veta. Vet inte om det är för att städade & gjorde om lite där inne igår eller om det bara var en sån där bra natt endå. Sen att Lilly var otroligt snäll & sov till hela 9.30 gjorde ju knappast saken värre =) Gud vad V kommer bli tokig när han får veta att hon sov länge inatt när det var min dag att gå upp hihi. Får ta imorogn med så får vi se om jag är lika lyckligt lottad då med. Ska iaf försöka fixa bilder på hur sovrummet ser ut nu när vi fixade till det lite om ni vill såklart. Har inga förebilder men endå. Kanske vill ni ha bilder på hela huset med? Säg ni.

Igår bliev det ju superdålig uppdatering tyvärr. Men det blev en massa fixat så det var ju bra iaf =) V spolade endast av motorn så vi ska se om det läcker någonstans så det syns eller om det hade läckt under en lång lång tid. Så vi får helt enkelt se =) Sen var vi kvar hos mina föräldrar ett bra tag & fick även mat där. Jag åt dock inget då det var kött & det luktade konstigt i min gravida nos så det gick inte. Jobbigt att vara gravid ibland. Men jag åt massa smörgåsar iaf =) Sen blev det prinsesstårta som dom hade köpt. Gud vad det var längesen man åt det. Gott!

När vi sen kom hem fixade vi i vårat sovrum. Har ju haft sängen mot snetaket & jag har legat mot det så jag har dom senaste månaderna krypit i & ur sängen. Kändes som att det var dags att fixa det då man knappt kom ur sängen längre. Så nu har vi gjort om lite & även fixat en gavel igen. Tog den vi hade i förra huset & gjorde om den lite. Blev jättebra. Sen såg vi att spjälisen inte kommer få plats vid sängen så det kommer bli spring från första början där. Får hoppas att hon kommer sova hälften så bra som sin storasyster för då är jag nöjd =)

Nej nu måste jag fixa lite lunch åt min dotter här. Hon ville kanppt ha smörgåsen i morse så det blir väl en massa mackaroner igen då =)

En mor med sina 2 älskade döttrar. En på utsidan & en på insidan♥


Helg

Hej
Idag är det som ni säkert vet lördag =) Tror ingen missar att det är helg faktiskt. Dock startade min dag efter en otroligt dålig natt. Sovit så illa så jag vet inte vad. Har haft sendrag varvat med illamående. Märks verkligen att man är höggravid nu. Fick dock ligga kvar i sängen 1 timme enfter mina älsklingar gått upp så det vart en liten påfyllnad av sömn iaf. Men det är jobbigt när man mår otroligt illa nattetid & sendrag på det är ju ingen höjdare det heller. Man vill ju ha sin sömn under natten man vad ska man göra?

Här hgemma har vi nyss ätit lite lunch. Blev lite köttfärsås med makaroner. Lilly tröck i sig 2 skålar med mat så nu kommer hon vara mätt ett tag iaf =) Hon är så himla duktig på att äta vissa dagar. Är det makaroner eller mos så brukar det slinka ner en hel del kan jag lova =)

Idag har vi inga större planer men V skulle behöva kolla motorn på bilen då vi har ombesiktning innan 14:e & det läcker en hel del olja. Så jag vet inte om det kommer fixas med det eller hur det blir. Men något hittar vi ju alltid på =)

Mitt älskade Lilly hjärta som idag blivit hela 17 månader. Tänk att du redan är så stor. Men det är många gånger som du tror att du är 3 år då fixar allt möjligt på et sånt "vuxet" vis♥ 


Nu blir det chokladkaka och färska svenska...

101001_214400 (MMS)

Nu blir det chokladkaka och färska svenska jordgubbar. Kommer dock äta dom separat tror jag =)


Underbara lilla barn♥

Måste bara lägga in en bild eller två på våran underbara tjej som morgon blir 17 månader. Korten är tagna igår inne på Kappahl som helt plötsligt är min nya favvo butik =)

Våran lilla sötnos♥

K Ä R L E K

Sen kommer även en lite bild på busens hår i bak. Tänk så otroligt sjukt det kan vara med tanke på att hon föddes till just Curly Sue med Takida.

Fick tyvärr ingen bra bild då hon bara vill kolla in i kameran hela tiden =)


Magbilder!

Hej
Datorn krånglade när jag skulle få in bilderna & sen kom det lite matlagning mellan men nu så kommer äntligen magbilderna =)

Den har blivit panik stor senaste veckan har jag fått höra =)

Tänk att man ska ha ett litet liv växa i sig i 8 veckor till =)

Här såg jag ju enorm ut! Haha

Tog ett kort från andra sidan då det aldrig blir det annars.

Japp det var denna veckas mage det =) Älskar att få bära runt på en liten tös till men fy vad envis hon är på att trycka in sina små fötter i revbenen. Gör så ont så jag inte vet vart jag ska ta vägen. Men sånt är livet =)


Nästa vecka....

Borde våran vagn komma =)Längtar efter att få se färgen IRL då jag faktiskt inte gjort det än. Men jag vet ju hur oliv färgen brukar se ut så lite hum har man väl. Sen har ju V sett den IRL & tyckte den supersnygg så det är nog ingen fara.

Magbilder kommer om snart. Ska bara hämta kameran & ladda in dom =)


Fredag 1 oktober

Hej
Idag är det 1 oktober. Hur i hela friden kan det redan vara oktober? Men det är helt underbart med då det nu bara är 2 månader kvar innan vi har 2 små tjejer här hemma =) Underbart!

Igår mådde jag ju som sagt illa under en lång tid så det blev inga magbidelr tyvärr. Ska ta dom nu idag istället & lägga in. Förstår inte att jag börjat må illa helt plötsligt. Kan komma lite då & då känns det som. Måste vara att Léone ligger nära någon nerv eller så. Men men. Det är ju ingen fara då det alltid är hanterbart illamående. Det är ju inte så att jag måste ligga still i soffan/sängen en hel dag frö att det ska försvinna eller ligga på toan för att få bort det. Kan ju sitta i soffan & ta det lugnt eller småfixa lite. Känndes ju dock inte som en bra ide att knäppa magbilder då man är helt grön i ansiktet =)

Idag jobbar V så jag & busen får helt enkelt roa oss själva. men det kommer ju säkert gå bra som vanligt. Kan dock säga att det inte var någon höjdare imorse då hon öppnade sin sovrumms dörr själv! Så nu är det dags att fixa dörrhandtaget där inne. Visst vaknar vi ju fort av henne så vi kommer jui vara vakna innan hon hinner öppna dörren men endå. Lite läskigt om hon vaknar utan att säga något & går ner helt själv. Rackarns busunge =)