BVC

Hallå.
Nu har jag tid att sitta här en snabbis. Har varit på BVC nu & efter det följde lillans syssling med hit för att få sin skylt. Dom gillade den jättemycket. Så kul.

Nu till vikt & längden. Förra besöket var 2/11 & då var hon:
67,5 cm lång & vägde 7610 g

Så här trodde ni läsare:

Sanne - 67,5 cm och 7984 g
Tina - 69cm och 7995g

Men ingen hade rätt utan nu är hon:
68 cm lång & väger 7860 g

Så Sanne var närmast där. Kul =)


Gissa vad.....

Imorgon ska vi till BVC på föräldrarträff kl.10 & då kommer vi även mäta & väga Lilly. Så nu tänkte jag att det kunde vara lite kul om ni gissar på hur stor tjejen är imorgon =) Gissningarna kommer komma upp på bloggen hela tiden & man blir såklart länkad om man har blogg.

Förra besöket var 2/11 & då var hon:
67,5 cm lång & vägde 7610 g

Så hur stor är min tjej nu tror ni?

Sanne - 67,5 cm och 7984 g
Tina - 69cm och 7995g


Nya skytar

Hallå.
Har gjort lite nya namnskyltar dom här senaste dagarna. Älskar att pyssla & hålla på. Är så himla mysigt. Så jag tänkte lägga in lite bilder på hur dom blev.

K N U T - ska till Lilly syssling imorgon då vi ska på föräldrarträff

V I L G O T - ska ha själv =)

W I L L I A M - ska ha själv =)

J O N A T H A N - gjorde för skoj skull. Så om någon är intresserad av den så är den till salu

Och sen tar jag emot beställningar om någon är intresserad av en egen skylt.


29/11

Hallå.
Hur har eran dag varit? Våran har varit jättebra. Jag har gått här hemma & lite smått julpyntat (var iväg påmiddag hos V´s föräldrar igår så pyntet blev stående igår) & jag måste verkligen säga att jag älskar julen. Jag tycker inte om vintern men jag älskar julen. Är så fint med allt pynt överallt i & utanför allas hus. Absolut älskar att åka förbi hus & kolla in i fönsterna för att se hur mysigt alla har det. Och mysigast är det när man ser granen i fönsteret. Längtar tills det är dags att köpa en gran.  Men har iaf ätit lussekatt & pepparkaka & drukit ett stort glas med must. Och nu sitter jag & väntar på lite mat.

Idag har Lilly varit riktigt advents fin. Lilla sötnosen min <3

Klänningen kommer från H&M & är lite stor. Köpte den i storlek 74 men nu i efterhand verkar det lite långt bort.

Nej, ni. Nu så blir det mat.

Massor med varma advents kramar


Äntligen advent

Idag är det äntligen 1:a advent. Så nu är det J U L igen. Mys! Så idag ska jag dricka den första julmusten, äta den första pepparkakan & den även den första lussebullen för den här julen. Underbart.

Ska äta lite brunch. Har inte fått i mig någonting än. Mer bloggning kommer ske under dagen.
Kramar


Städa städa städa

Hallå
Nu har lallan däckat i sin vagn. Inte så konstigt med tanke på att hon har varit vaken sen 6.30. Så nu när hon sover ska jag ta & städa en massa. Ser inte så fint ut här hemma nu när V har jobbat så mycket + att Lilly har varit på sitt "bär mig" humör hela veckan vilket gör att man inte får så mycket gjort här hemma. Men det ska vara städat & fint till imorgon kväll då det ska julpyntas. Tänk vad mysigt det kommer att bli. Ska försöka vänta tills Lilly har somnat innan jag börjat pynta så när hon vaknar på söndag morgon kommer det vara jul här hemma. Hennes första jul utanför magen. Åh vad jag längtar.

Nej, nu ska jag ta & sätta igång.


27/11

Hallå.
Idag mår jag bättre. Tack gode gud. Orkar verkligen inte att gå & bli sjuk nu. Och natten var väl så där. Lilly vaknar rätt så ofta & vet inte vad hon vill. Det är så himla jobbigt. Vi ger henne fullkornsvälling (200ml)innan hon somnar nu men endå verkar hon vara hungrig på natten. Mn nu får hon ju bara vatten & det tycker iaf jag går jättebra. Det som är lite jobbigt är att Lilly älskar vatten så jag tror att hon vakar till ibland bara för att få dricka fast hon inte är törstig/hungrig. Men jag vet inte riktigt. När vi lägger henne efter det att hon ätit så vaknar hon inte förens vi går upp för att lägga oss. Eller o, ibland kan hon vilja ha nappen & hon tappat den men oftast så vaknar hon till när vi ska lägga oss. Som att hon blir störd liksom. Men hon brukar somna om efter ett litet tag men sen vaknar hon ca 2-3 timmar senare & bara gnäller eller somnar & vaknar till stup i kvarten. Jättejobbigt. Och efter ett par vändor upp & ner i sängen brukar jag tillslut lägga henne i våran säng så man kan krama om henne (lite svårt att göra det i en spjälsäng) & klappa på henne tills hon somnar. Men hon vaknar till rätt så ofta endå. Tror att det är dags för henne att flytta in i sitt rum nu. Tror faktiskt att det handlar om att vi stör henne när vi är i rummet. Så vi får väl fixa det sista där inna idag eller imorgon & ställa in henne där då.

Nej, nu slog Lilly i huvudet i dörrkarmen (hon sitter i sin hoppgunga) så nu ska jag kolla hur det gick. Blev inget gråt men endå.

Kram!


-

Mår illa. Men vet inte varför. Kan det vara för att jag började med järntabletterna igår? Eller är det för att jag har slutat med mini-pillerna? För jag känner mig inte "sjuk" utan har bara lite ont i magen & mår illa. Kan ju kanske vara mensvärk... Jobbigt är det ju iaf 


Julklappar

Hallå.
Tänkte fråga er om ni har börjat handla julklapparna än?

Själv har vi fått tag på nästan alla,tro det eller ej.  brukar ju ta det i stista stund vanligtvis men i år har vi tagit tag i det tidigare vilket känns så himla underbart. Vissa saker är bestämd men inte inhandlade men endå. Att bara veta vad som ska köpas är en stor framgång för familjen Röjerås. Här är en liten lista på vilka vi har att köpa julklappar år & dom som är överstrukna är redan köpta/beställda (eller bestämda)

V

Mina föräldrar

V´s föräldrar

V´s mormor & morfar

Min bror Tommy & hans 
Johanna

Syster Cartin

Bror Pontus

V´s bror Alexander & hans tjej Lotta

V´s syster Isabelle


Och sist men inte minst, L I L L Y

Det är ju nästan helt klara, bara 3 kvar. Och konstigt nog är inget köpt till våran dotter. Det finns ju 1000 saker man kan köpa till henne men inget har blivit införskaffat. Tror dock att hon kommer vara den med mest klappar detta år =)


Kom ju även¨på att vi har köpt en liten sak till Fadder Sanne


25/11

Hallå.
Idag har jag inte varit på topp. Lilly sov jättedåligt inatt så det blev inte många timmars sömn där heller. Sen har hon varit riktigt snorig till & från vilket har resulter i att man måste torka hennes söta lilla näsa med jämna mellanrum. Tyvärr hatar hon det så hon får riktiga ubrott. Kan inte vänta till tonåren (ironi som bara den)

Sen har hennes mage kört på högsta växel idag med. Hon har bajsat 5 gånger idag. Och vanligtvis är det 1-2 gånder om dagen. Och jag tyckte att det var lite löst med (välkommen till min mamma-blogg) Antingen har hon fått någon liten bacill i magen eller så är det fler tänder på G. Hon kliar sig nämligen jättemycket i munnen. Får se vad som händer.

Nej, n ville min älskade V kolla på en film innan det är dags för sängen.
Kramar!


Kvällsmys

Hallå.
V jobbade idag då Johanna känner sig lite sjuk. Blev lite övertid för honom idag så han kom hem sent så jag fick äta middag själv. Vilket var jättetråkigt. Men men. Ett jobb är ett jobb. Men efter det att han konm hem så har vi suttit i soffan & haft lite tisdagsmys. Lite Äntligen hemma, DH & Christine & kvällen är räddad.  V ska jobba resten av veckan med så jag & Lilly kommer knappt se våran älskling den här veckan. Tycker det är lite tråkigt när V jobbar då han knappt ser sin lilla dotter. Men han gillar verkligen det här jobbet & det tycker jag är jätteviktigt. Han han får komma iväg lite & jobba & att han verkligen gillar det.

Vet inte riktigt vad jag ska hitta på den här veckan eftersom V jobbar hela nu men det finns ju alltid att göra. Behöver j u l  städa innan söndag då det faktiskt är 1:a advent. Oj så mysigt. På lördagskväll kommer allt pynt komma upp så när lillan vaknar på söndagen kommer allt vara så där julmysigt. Tänk, hennes första jul. Förra julen hade jag en liten mage (det hade jag visseligen hela min graviditet, blev ju inte stor alls) & kunde bara drömma om att få hålla i den underbara lilla männinska som låg & misshandlade mig invärtes.

Oj, vad jag är lyckligt lottad

Jag( och Lilly i magen) förra julen. Tänk vad tiden går


24/11

Hallå.
Natten har varit som dom andra. Inte mycket till sömn för mig men vad gör man inte för sitt barn. Men det lilla possetiva är att hon dricker mindre & mindre mängder vatten nattetid. Igår när vi gick ner var 150ml helt slut. Men då hade hon druckit lite efter att hon vaknade till. Imorse när vi gick ner fanns 60 av 150ml kvar i flaskan. Och då hade hon druckit en hel del under den tiden vi låg kvar i sägen & kollade på tv. Så snart hoppas vi att hon inte längre vill ha något nattetid.

Idag ringde min läkare om provsvaren. Dom såg jättebra ut. Har dock lite järnbrist så jag ska äta 2 tabletter om dagen i 50 dagar för att få upp värdet. Sen såg hon även att mitt blodvärde kommer sjunka om ett tag. Har ingen aning om hur hon kunde se det men det kunde hon iaf.
Sen fick jag lite mer svar. Jag tål inte mina mini-piller. Det är därför jag blöder hela tiden. Min kropp ville att jag skulle förstå det men inte gjorde jag det heller. Så jag måste sluta med dom för att min kropp ska må bättre. Så jag kommer inte få någonsån där kur för att återställa mensen utan måste, & det var det ordet hon använde, måste sluta med dom pillerna jag använder just nu för att min mens ska bli som det ska vara. Kan såklart börja med någon annan sort men inte den jag har just nu. Min kropp försöker stöta bort dom men jag bara fyller på. Dag efter dag. Vilken soppa. Men oj så skönt att veta vad som orsakat det här. Jobbigt bara att jag tog ut en ny ask med minipillerna igår. Jippie. 168 kr i sjön där då. Men men, hälsan föst

Och sen har jag haft världen mensvärk idag med. Tog en alvedon men den ville inte hjälpa. Och sen blev det att springa fort som bara den till toan då jag blev tvungen att spy. Har A L D R I G spytt av mensvärk i hela mitt liv. Fy säger jag bara. Men efter lite vila så mår jag bättre nu. Tur att jag inte tog något piller imorse säger jag bara. Nu får detta vara nog. Endasen jag började med dom här har jag för första gången i mitt liv haft mensvärk innan varje mens. Och att man inte kopplade att det kunde vara så att in kropp inte tålde dom här pillerna. Är ju löjligt.

Nej, nu vill Lilly-bus ha lite lunch. Dags att gå. Kramar 


23/11

Hallå.
Denna natt har varit som dom senaste. Dock drack hon mindre vatten inatt. Så mängden vatten har minskat varje natt så snart kanske hon inte vil ha något på natten. Peppar peppar.

Morgonen började med att vi traskade ner till vårdcentralen i regnet för att ta proverna. var där vid 9 & ska förhoppningsvis få höra vad det är eller om det inte är något innan torsdag. Då kommer jag även få kuren för mensen utskriven. Oj så skönt att det kommer bli bättre med det.

Igår höll jag på lite med att tapetsera hallen. Blir jättefint. Har inte gjort klart det helt än. Fattas lite färg som måste köpas & sen ska lite tapet upp men sen är allt klart. Vill att det är fixat innan 1:a advent så jag inte behöver tänka på det under julen. Bilder kommer

Fick en kommentar om det här med mensen. Om vilken jag ringde. Jag ringde till läkaren då et var mer jag ville kolla upp & även en himla massa prover. Men om du "bara" har problem med mensen tycker jag att du ska ringa till din barnmorska & boka tid. Gärna även för en gynundersökning. För att vara på säkra sidan. Vet att många inte vill göra den undersökningen av många skäl. Det kan vara för att man aldrig har gjort en & tycker att det låter läskigt eller att ens kompisar har skrämt upp en. Men jag har aldrig haft något problem med detta. Men jag tycker att man ska prata med sin bm om hur man känner så kommer hon/han att ta det försiktigt & prata igenom allt.

Hoppas att jag kan hjälpa någon där ute med detta. Både mensen & rädslor för sånt här. Jag är en väldigt öppen person när det gäller sex & sånt så om ni har frågor eller så-fråga jättegärna. Kan ju även svara på lite graviditetsfrågor & allt som hör till det med.  Jag kan visseligen bara säga hur jag känner/tycker men det kanske hjälper lite iaf.


-

Ibland tror man att man inte ska orka mer. Man bara faller & faller. Men då får man tänka på allt som betyder något i ens liv & få tag i någontig & börja klättra uppåt igen.


22/11

Hallå.
Inatt sov lillan oroligt igen. Trodde att det skulle vara lite bättre då hon inte snorade så mycket på kvällen & sen fick hon lite koksaltlösning innan hon somnade. Men det blev att ligga vid mamma efter ett tag inatt igen. Visst är det mysigt & så men oj så illa jag sover. Körde samma sak som igår natt. Välling innan/ett tag efter det att hon somnat & sen bara vatten. vilket faktiskt gick super bra! Hon drack nästan ingenting alls inatt. Hade med mig 150ml i en flaska & jag tror att hon kanske drack 50 ml inatt men sen ville hon ha mer imorse när hon vaknade till. Men oj så skönt att hon inte bryr sig i att hon inte får mat på natten mer. Vilken liten sötnos man har. Vet att det ärmånga som har problem med att vänja av sina barn vid att äta nattetid men vi har haft turen att få en så snäll dotter som väldigt fort förstår förändringarna som sker.

Nu ska jag ta en sovandes Lilly & vagn till affären & köpa frukostbröd till våran lilla familj (räknar in V´s syster där med)

Kramar


I miss


Christmas (but it´s soon here again)


Lilly-bus

Hallå.
Natten som var innehöll inte många timmars sömn. Lade Lilly i våran säng rätt så fort efter det att vi gått i säng. Men hon var fortfarande rätt så täppt & någon koksaltlösning gick ju inte att få i henne heller. Men jag gav henne ingen mat inatt utan bara vatten. Tycker att hon inte ska behöva äta på nätterna längre. honär ju sart 7 månader så jag känner att jag vill ta tag i det här redan nu så jag slipper det sen.

Innan Lilly gick i säng i ikväll badade hon lite & invigde sin nya morgonrock. Hon älskar verkligen att bada men nu har hon börjat med utbrytnings försök från sin balja. Hon tar tag i kanten på baljan & vänder sig så hon sitter tvärs över kortändan. Därefter tar kon tag i kanten igen & drar sig uppåt så hon ställer sig på alla 4 i baljan eller hur jag nu ska förklarade det. Honförsöker helt enkelt ta sig ur baljan. Vilken liten busunge. Här kommer en liten bild på henne i sin nya morgon/badrock.

Sötis! Morgonrocken kommer såklart ifårn H&M & kostar 149 kr. Är såklart en Hello kitty. Vad annars?


Gårdagens middag!

Igår sov V´s syster över här då hon annars skulle få sova i ett tomt hus vilket hon inte ville. Så hon kom hit & åt med oss för att sedan se på Idol. Mys! Så till middag bjöd kocken i huset (läs:jag) på pepprig fläskfilé gryta med paprika & till det severades det ris & sallad. MUMS!  Här kommer lite bilder på det:

Massa paprika ska det vara

Krämig & supergod färdig gryta

Så här mysigt har vi det på helgerna


Tillbaka på måndag

Hallå.
Det gick bra hos doktorn. Fick ingen direkt klarhet i vad det kan vara men jag ska tillbaka på måndag för provtagning. Men hon tyckte verkligen att jag inte ska behöva ha mens så ofta som jag har det (7 dagar mellan sista dagen på ena till nästa) så jag ska få köra en kur på 14 dagar som ska fixa att allt blir som det ska istället. Men det kanske kan vara järnbrist eller D-vitanminbrist kanske. Får se vad det är senast på onsdag iaf. Skönt med en bra doktor som lyssnar & förklarar så bra tycker jag.

När vi var där fick vi även redan på att datum var satt för svin-sprutan för 6mån-1 åringar mu. Så 3/12 mellan kl. 13 & 15 så kommer lillan få en liten spruta.


Doktorn nästa

Halå.
Natten var ingen höjdare. Lilly var täppt i näsan & fick ingen ro i kroppen så honvaknade hela tiden & visste inte vad on ville eller vad hon skulle göra. Lillan då. Vid 6 kände jag mig som en levande död& lade henne i våran säng. Min kude är riktigt hög så hon fick ha huvudet på den & sen vaknade hon runt 8 tiden. Då fick V ta henne för jag var så himla trött. Orkade knappt röra mig. Men hon är iaf mindre snorig idag. Men ska ner till apoteket & köpa mer alvedon & koksaltlösning åt henne iaf.

Snart ska vi gå till doktorn. Jag har inte varit mig själv så jag vill kolla vad det är.  Som ni kanske veta har jag problem med min mens & är jag alltid så otroligt trött nu för tiden. Sen har jag från igenstans börjat få små små blåmärken på mina ben. Så vi får väl se vad dom säger där borta. Vill ju gärna veta att man mår 100 innan man kanke bestämmer sig för att sluta med minipillerna.

Uppdatering kommer sen.

Kram!


Grattis på namnsdagen älsklingen min <3

Idag har min lilla älskling namnsdag. Lilly Elisabeth Röjerås. Grattis min lilla snorunge =) Du skafå något fint sen. Har inte hunnit fixa något till dig än med det ska fixas snart.


Snorig Lilly

Hallå.
Idag är lillan inte på topp. Hon är snorig & lite varm. Gumman då. Hon fick nog förkylningen av H & J när dom var här en snabbis här om dagen. Hon sov inte så bra inatt så jag förstod att något var på G. Antingen detta eller en ny tand. Men imorse när hon fick lite välling så hörde jag att hon lät täppt & så så jag förstod att det skulle bli jobbigt idag för henne. Innan hon ska lägga sig idag ska vi höja upp huvudändan så hon får lättare att andas & att sova inatt.

Nej, nu är det mat. Kramar på er!


1 år sen

Tänk att det gått ett år sen vi såg dig på ultraljudet älskade lilla dotter. Tänk att lilla du har legat i min mage & sparkat & busat. Och nu finns du här hos oss och är en riktig liten prinsessan. Men sparkas lika hårt gör du fortfarande =)
 


17/11-08

17+6!

Hallå.
Ja,idag är det sista dagen på den 18:e veckan. Imorgon går jag in i 19:e.
Herregud,snart har jag gått halva tiden =)
Kan säga att det börjar synas & kännas nu =)
Har kännt bebisen röra på sig där inne vilken var supermysigt.
Sen kan jag knappt ha mina vanliga jeans längre & överdelarna sitter
mycket tajt nu. Supermysigt. Sen syns det bra nu att jag har en bulle i ugnen.

Och imorgon får vi se våran älskling. Längtar så.
Hoppas att vi kan få veta könet =)
Det är något jag verkligen vill. Fast jag & Victor är
100% att det är en liten William där inne.
Men annars så är det en liten Lilly =)


Skrivet för 1 år sen. Helt sjukt! För ett år sen imorgon var det första gången vi fick se våran underbara dotter. Det var då vi var på UL. Kan verkligen inte förstå att det gått så lång tid redan. För ett år sen var bebisen i min magen ett liten Emmet (smeknamn för embryo) & imorgon var det 1 år sen våran dotter fick sitt vackra namn L I L L Y

Baby boom

Hallå.
Idag har vi haft lite babyboom här hemma. 2 mammor med barn från föräldrarträffen och Melvin med föräldrar kom hit en snabbis så barnen kunde leka lite. Tyvärr var inte alla barn på topp så det blev ett kort besök av föräldrarträffen tjejerna. Men Tina, Daniel & Melvin åkte här ifrån för ett litet tag sen efter en hemmagjord pizza. Mums! Sen är även min tjej Mickis här. Har varit komips med henne sen jag var 7 tror jag =) Sen flyttade hon efter 1 år bort till Dalarna men vi har hållt kontakten iaf hela den här tiden. Jättekul! Hon kom hit igår & åker på torsdag sådet blir en liten visit men varje besök är jättekul =)


Vill igen


Jag vill vara gravid igen. Älskade att vara det. Att ha ett litet liv i sig som man inte viste någonting om & som man längtade så efter. Att efter en massa månader äntligen få se den som legat där inne & buffat & gullat med en. Att få lära känna den lilla personen & dag för dag älska den mer tills man tror att man inte kan älska någon mera.  Hoppas att denna dröm blir sann någongång under 2010


Lek med bilen

Igår satt Lilly & lekte på bilen hon fick på sitt dop. Hon är ju så duktig. Kan sitta helt själv på en nu. Och även få igång lite ljud som finns som kommer då man trycker eller drar i olika knappar.




M A M M A S  L I L L A  S Ö T N O S


Just nu




K Ä R L E K !


Förlossningsberättelsen

För dom som letat efter min förlossningsberättels & inte hittat den finns den HÄR

Kramar!


Städa städa städa

Hallå.
Sorry för dålig uppdatering. Känns som att Lilly tar upp den mesta av tiden då hon så gärna vill att man leker med henne nu. Hon kan nöja sig ett tag med att leka själv men då är det oftast en massa andra saker som ska göras. Plocka  i & ur diverse maskiner mm. Men just ni sitter hon i mitt knä & lyssnar på musik. Mys! 

Idag har vi städat & plockat en massa. Har inte riktigt fått allt på plats & så efter flytten. Är inte helt klart heller men mycket bättre än förr iaf. Har gjort om lite i hallen (som jag på tal om ingenting har börjat fixa med inför tapetseringen nu) & inne i vårta sovrum. I hallen ställde vi en av mina byråer som allt smått ska ligga i. Och i sovrummet ställde vi sängen på ett annat vis. Vårat sovrum är rätt så stort fast sen är det ju snetak så allt utrymme kan inte riktigt användas heller. Men det kändes mysigare som det blev nu. Kanske slänger in lite bilder på hur allt blev sen =)

Hur har eran dag varit så här långt då?   


Kom igen!

Skrev detta inlägg igår då jag jättegärna ville vea vilka som läser min blogg & va ni tycker mm. Men inte ett enda inlägg har jag fått. Tycker det är lite tråkigt faktiskt. Har varit 26 besökere idag men inget alls har jag fått. Inte på flera dagar faktiskt. Så kom igen & kommentera! Älskar att komma in på bloggen & se kommentarer från er!

Vem är du som sitter på andra sida skärmen & läser min lilla blogg? Antalet unika besökare ökar nästan vare dag & det skulle vara otroligt kul att veta vem som är intresserad av mitt liv =) Vad heter du, ålder, egen blogg, hur hittade du hit, barn eller ej, vad är roligast/bäst att läsa om & vad saknar ni?

Så vem är du? 

Kramar!


Look a like?

Hallå. Satt här med Lilly nyss & så att det det fanns stora likheter mellan Kenza & Miley Cyrus. Kolla själva
 
Eller vad tycker ni?


So tell me....

Vem är du som sitter på andra sida skärmen & läser min lilla blogg? Antalet unika besökare ökar nästan vare dag & det skulle vara otroligt kul att veta vem som är intresserad av mitt liv =) Vad heter du, ålder, egen blogg, hur hittade du hit, vad är roligast/bäst att läsa om & vad saknar ni?

Så vem är du? 

Kramar!


Vår nya vän

Här är våran nya vän. En brio sing. En helt underbar vagn kan jag säga =)

Det är även det jag har skrivit om i det "arga" inlägget. Jag fick första tjing på en annan vagn som bara var sittdel först. Men hon beslutade sig för att bara vänta i en halvtimme för svar & när hon fick svar 1 timme senare svarade hon inte förens dagen efter & sa att den var såld. Och det blev det bara värre igår. Hittade en sitt & liggdelen där siggdelen bara var använd 2! gånger & sittdelen förfarande var inplastad. Var först med att ringa och blev tillsagade att vi fick komma på kvällen & kolla & köpa. Sen ringer hon 1-2 timmer senare & säger att en har varit & köpt den. Han var tydligen i närheten & då tyckte hon att det var smidigare än att låta den vänta ett tag & ringa oss & fråga om vi kunde komma på en gång. Blocket folk va? Man kan inte bli annat en toktig på dom.

Men tillslut blev det den här. Med skötväska & en massa tillbehör. Vi fick den i julklapp av min älskade mamma. Men vi betalade en liten bit av den då den kostade 3000 & dom andra kostade 1850 & 2800 så vi lånade pangar av mamma så hon betalade allt men i slutändan blir det 2000 från henne & 1000 kr av oss. Bra köp tycker jag =)

Snart ska Lilly få åka buss för första gången i sitt liv. Ska in & träffa en gammal klasskompis till mig & ta en fika =) Har inte träffat henne sen jag hoppade av skolan faktiskt. Helt sjukt. Det är 3 år sen nu det. Oj vad tiden går. Nej, nu ska vi ta & gå till bussen tror jag. Tar en som kommer in en halvtimme tidigare för säkerheltskull. Man vet ju aldrig med "lantbussarna" här ute. kan ju vara sena eller så.

Kramar på er!

Idiot!

Vem ger en första tjijng på en grej & bara för att man inte svarat på ett mess på en halvtimme så går hon vidare i ledet? Jag svarade 1 timme efter att jag fått messet då jag fixade & donade med Lilly & sen nattade henne! IDIOT! Ville ju så gärna ha den där. Fan fan fan!


God natt

Nu ska ajg gå upp & lägga mig. Har så fruktansvärt ont i huvudet & dum som jag är har jag inte tagit någon tablett. Får ta en innan jag lägger mig istället.


God natt på er!


Kanske

Hallå.
Det kanske blir som jag hoppats hela dagen. Får se när jag får nästa svar =)


-

Hoppas hoppas hoppas


9/11

Hallå.
Hur är det med er idag då? Själv är det bra men jag är så hilma uttråkad. Finns inget att göra. Vill bara hitta på något men vad? Det enda som finns att göa är att spackla & måla klart i hallen så jag kan tapetsera men jag känner verkligen inte för det så det händer nog inte idag.

Någon som har nått förslag på vad man kan hitta på?


-

Lycka & kärlek. Det är det enda jag kan säga <3


Fars dag

Hallå.
Idag är det fars dag. V´s första. Föra året låg Lilly i magen & myste. Men nu är hon här hos oss så hon hade köpt lite fina saker till sin underbara pappa. Han fick ett örngott som det står Världens bästa pappa på & ett träord som det står Carpe diem på (fånga dagen) något som jag tycker man verkligen måste göra när man har barn. Varje dag händer det något nytt & något som är värt att tänka en extra gång på. Lilly ligger just nu hos sin pappa här i soffan berdvid mig & tar sig en liten lur. Tror att V tänker ta sig en också ser det ut som. Helt underbart att se dom man älskar mest här i världen ligga vid en & mysa tillsammans.

När Lilly vaknat ska vi till Lillys farfar & ge honom sakerna lillan köpt till honom. Eller det är från V men hon är så klart med på ett hörn hon med. Sen bär det iväg till morfarn & ge honom hans paket från mig & pluttan. Där kommer vi även äta lite. Tror mamma sa att det skulle bli potatisgratäng. Mums =)


Dagis=bestämt

Hallå.
Idag har det varit fullt upp. Först kom V´s mormor,morfar,morbor & kusiner hit & hälsade på. Oj så stor lillpojken var nu(det var hans dop vi var på när vi hade plussat) 

Sen var vi till ett dagis som ska öppna januari 2010. Jättemysigt var det. Ska lägga in en anmälan om ett par timmar en dag i veckan när hon har blivit ett år (dagiset är för åldrarna 1-5) Tycker att det ska bli roligt för henne att få något som bara är hennes om ni förstår vad jag menar. Att slippa sin mamma & pappa & vara vara sig själv. Egen tid. Det tycker jag att hon är värd.

Kom på en sak. Lilly har fått en tand nu. Den är halvvägs uppe just nu. Så nu är det dags att skaffa tandborse till stora tjejejn =)


Vad vill ni?

Hallå.
Tänkte ta & kolla vad ni vill att jag ska skriva om här på bloggen? Eftersom jag inte får några frågor till frågestunden den här gången heller så tänkte jag att ni ska tycka till om min blogg. Kan vara vad som helst.  Ni kanske vill att jag ska skriva om Lillys utveckling mer, vem jag är förutom mamma, hur V´s & mitt förhållande har varit & hur det är nu, sex, fler klädtips eller ni kanske till&med vill att V ska gästblogga lite här?

Så,vad vill NI?


En tår för Evelina

Hallå.
Var nyss in på Evelinas blogg för att kolla om det kommit in någon info om deras prins. Och det hade det. Deras lilla son har tyvärr hamnat i kuvös pga andningen & körts iväg med ambulans. Som mamma vet man att det är en mardröm som man aldrig vill uppleva. Och tyvärr har dom fårr uppleva det nu. När jag såg detta började tåraran falla från min kind. Gud vad hemsk! Hoppas med hela mitt hjärta att allt blir bra med pojken deras.

Tänker så på er Evelina


Före & efter

Här kommer lite före & efter bilder på Lilly rum som lovat

FÖRE:


 
(bilderna är klickbara)

EFTER:


   
 
(bilderna är klickbara)

Sött va? Visst är det väl gudomligt gulligt? Ett riktigt flickrum. Jag absolut älskar det & hoppas att min dotter ska göra det med.


6/11

Hallå.
Sitter just nu & kollar på IDOL. Har precis gjort klart Lillys rum så nu man nöjd =) Ska knäppa bild på det snart så ni får se hur sött det blev. Så nöjd med valet.

Idag kom Evelinas lilla pojke till världen. Grattis tjejen! Så söt så!

Nej, nu ska jag fokusera på Idol. Kram


Tand?

Hallå.
Dom här senaste dagarna har inte Lilly varit sig själv. Hon har haft svårt att sova, både dag tid & nattetid & även varit allmänt gnällig vilket verkligen inte är likt henne. Vi har båda misstänkt att det varit en tand på G men då det inte synts någon har vi vara trott att hon haft en dålig period. Men idag när hon pussade på mig kände jag att det gjorde jätteont när hon helt plötsligt bet mig lite i läppen. Sen kände jag i hennes mun & då känner jag en liten pigg i underkäken. Typ som spetsen på en spik om ni förstår vad jag menar =) Kan inte se någon tand men eftersom man känner piggen så bra & att hon inte har varit sig sälv så tror vi nu att busungen kommer få en tand om någon dag. Hur gick detta till? När blev våran dotter så stor att hon kunde få tänder? Hjälp. Snart är hon väl en tonåring som vill att man köper ut åt henne. Är inte redo för det än....

Skämt osido. Tycker bara att allt går så himla fort med henne. Sen att BVC sköterska säger att hon är ca 2 månader tidigare i utvecklingen gör ju inte saken mycket lättare heller. Fast igentligen har jag ju inget att jämföra med så jag vet ju inte varför jag blir helt knäpp när hon är så duktig & snabb. Tror att det är att jag vill ha min mini-bebbe kvar bara. Men hon måste ju växa upp hon med. Får väl trösta mig med att vi pratar om ett syskon så länge =)

Kramar!


5/11

Hallå.
Hur är det med alla? Själv är det jättebra. Dock lite trött men så är det ibland. Tror mest att jag är hungrig. Men det ska snart fixas. Har precis fixat maten som idag blev lasange ala Liselotte =) Jag gör vad jag kallar det för, fake.lasange. Jag använder nämligen inga lasangeplattor utan helt vanlig pasta i valfri form som jag blandar ihop med köttfärsen innan jag ställer in den i ugnen. Bler faktiskt jättebra tycker jag. Så slipper man allt besvär med plattorna. Dom blir ju aldrig mjuka & goda tycker jag. Gjorde faktiskt lite till Lilly med. Gjorde iordning allt & kryddade men väntade med saltet & så lade jag undan lite till henne. Hon vill ju alltid smaka mat av oss så nu kan hon få äta en massa av samma mat bara att den är saltfri. Ligger i en liten liten ugnsform så hon ska känna att hon får precis samma som oss (våran ligger nämligen i en precis likadan bara mycket större) Ska snart in med maten i ugnen, väntar  bara på att V ska komma hem från jobbet.

Oj, nu vaknade Lilly från sin kvälls lur. Ska ta & gosa lite med henne nu innan maten. Och sen är det unga mödrar på 5:an =)

Missa inte att titta in hos underbara Evelina som just nu har värkar=)


Frågor & svar

Hittade dom här listorna med frågor & svar hos Denise. Tycket dom var så mysiga att jag vill låna dom & fylla i.

När fick du reda på att du var gravid?
I augusti 2008

Blev det en chock?
Ja & nej. Vi hade ju slutat med p-pillerna i maj samma år så vi hoppades ju såklart att det skulle visa ett plus. Men jag blev otroligt chockad när det äntligen visade ett svagt plus så jag kastade faktiskt testet i sopen. När jag gick ner till V frågade han vad det blev. Till svar fick han då: Jag tror att det var ett plus med jag kastade det i tunnan. Du får gå & titta du med. Ner kom han sen med ett underbart stort leende på läpparna. Det var i det ögonblicket vi blev föräldrar i våra ögon <3

Hur gammal var du då?

19 år. Skulle snart fylla 20.

Hade du mycket halsbränna?
Nej. Tack gode gud =)

Spydde du mycket?

O, ja. Konstant dom första 3 månaderna. Men det var det värt <3

Hade du mycket foglossning?
Nej, jag hade turen att slippa det med. Konstigt nog med tanke på hur min kropp mår egentligen

Ditt sf-mått som störst?
Oj, det kommer jag inte ihåg. Men i vecka 36 hade jag ett SF-mått på 32. Så någonstan där omkring skulle jag tro.

Har du fått bristningar?
Ja, men inte så mycket. 2 jättesöta kaninöron över naveln & lite på ena sidan.

Trodde du att det var en pojke eller flicka?
Vi var helt säkra på att det var en pojke men oj så fel vi hade när dom berättade att vi hade en liten flicka i magen vid UL.

Vad hoppades du på?
Ett levande litet barn.

Gick du över tiden eller födde du för tidigt? 
Jag gick över 9 dagar.

Hur var förlossningen?

Helt okej tycker jag. Dock var 5 timmar väldigt jobbiga för oss då vi inte fick så mycket hjälp på förlossningen. (om det kan ni läsa i förlossningsberättelsen)

Blev du sydd?

3 stygn så det var mer än okej. Tyckte dock att det gjorde ondare att få bedövningen för att bli sydd än att föda =)

Dragen med sugklocka?
Nej.

Hur många var inne i förlossningsrummet?
Jag & V. 2 barnmorskor & en från ambulansen som var det på utbildning. Hon hette komiskt nog Liselotte hon med =)

Hade du någon nära med dig?
V var ju såklart där <3

Vilket sjukhus födde du på?
Uppsala akademiska sjukhuset

Hur stor var bebisen?
3337g & 50 cm lång

Vad fick den heta?
Den lilla hade ju redan fått sitt namn i magen & det var Lilly

Var allting värt det?

Det var ju såklart mer än värt det!

Vill du ha fler barn?
Ja, planerar ju redan 1 till nu till 2010 någon gång


Graviditeten

Vilka var dina favoritkläder?
Mamma jeans & ett linne
Vad var din/dina favoriträtter? Donken & godis
Vad var din/dina favoritdryck? Vatten & cola
Vad tyckte du inte om? Pizza, big mac som jag alltid åt innan & donkens pommes gick inte alls ner.
Var det någon favoriträtt som ändrades? Ja, se över fråga
Vad var du mest sugen på? Godis & McChicken
Hade du halsbränna? Nej
Hade du foglossning? Nej.
Hade du sammandragningar? Ja, från vecka 25 tror jag. Jobbiga ena med =)
Mådde du illa? Dom första 3 månaderna
Vilken sovställning var bäst? På sida eller rygg
När var din BF-dag? 23/4
Gick du över tiden? Ja, 9 dagar.
Hur mycket gick du upp i vikt? 13½ kg
Hade du mycket vätska i kroppen? Nej, inget alls vad jag vet.
Hur var ditt psyke? Bra tycker jag
Gnällde/klagade du? Inte mycket mer än vad jag brukar =)
Vad trodde du det var för kön? Kille
Visste du vad det var för kön? Ja, en tjej. Såg det på UL
Hur låg ditt SF-mått? Precis på kurvan, ibland lite lite under.
Var du rädd för något? Nej
Hur ville du att din förlossning skulle se ut? Oj, svårt att svara på. Ville väl bara göra allt för att våran dotter skulle komma ut så fort som möjligt
Hur ser du på graviditeten idag? Den var helt underbar

Förlossningen

När började din förlossning? Klockan 04 på fredagen den 1/5
Hur började den? Värkar
När åkte du/ni in till förlossningen? Runt 9-10 tiden. Sen är det 1 timmes resväg med.
Varför? PGA värkarna som blev mer & mer regelbundna & tätare
Vem/vilka åkte du in med? Victor
Fick du/ni åka hem igen? Nej, åkte iväg en stund för att få mera fart på allt
Vilket sjukhus skedde förlossningen på? Uppsala Akademiska
Hur mycket var du öppen när ni kom in? 1½cm
Vad hände under tiden du/ni låg inne på förlossningen? Läs förlossningsberättelsen
Vilken/vilka var med under förlossningen? V, 2 BM & en från ambulansen
Tog du nåt smärtstillande? Lustgas, varmt bad, akupunktur, varma kuddar, TENS & ryggmärgsbedövning
Grät du? Nej
Vad tyckte du var jobbigast? Att vi inte fick någon hjälp på 5 timmar
Var du rädd för något? Nej
Hur lång tid tog det? Allt som allt. 22 timmar
Hur ser du på förlossningen idag? Det var absolut inte som jag hade tänkt mig men jag är nöjd med den. Finns ju endå inget man kan förändra så här i efterhand. Men när Ann kom blev allt perfekt. En helt underbar BM. Henne vill jag ha flera gånger =)

Barnet

Vad blev det för kön?
Flicka
Hur mycket vägde barnet?
3337 g
Hur lång var barnet? 50 cm
Huvudomfången? 32 cm
Hur mådde barnet? Hon mådde jättebra med tanke på att hon hade fått avföring i fostervattnet när jag inte fick någon hjälp. Men hon är en sån stark & envis tjej så det har inte gett några men på henne


Frågestund!

Hallå.
Sitter fortfarande & väntar på fler frågor ifrån er läsare. Säger som dom på eniro reklamen, du kan fråga anything!

Svarar på frågorna allt eftersom dom kommer in i detta inlägg =)


Postat av:
Hur kommer det sig att ni valde att gifta er så tidigt? När är nästa knodd planerad då?

Svar: Jag vet inte om jag tycker att vi gifte oss så tidigt då vi hade varit tillsammans i 5 år när vi gifte oss. Men i ålder kan jag hålla med om att det var tidigt. Men då vi båda kännde att det är här förhållandet är rätt så ville vi helt enkelt gifta oss =) Vi hoppas att en graviditet kommer påbörjas under 2010. Men tyvärr vet man ju aldrig med kroppen så nästa kommer när den kommer. Då jag började med minipiller efter förlossningen har jag fått mens varannan vecka vilket verkligen tär på min kropp. Mer än ni anar. Och i samband med det vet jag inte hur det är med ägglossningen. Och jag vet ju inte heller hur länge det kommer ta innan min kropp blir sig själv & får en regelbunden mens efter det att jag kommer sluta med pillerna så jag kan få en normal ägglossning. Så därför känner vi båda att vi blir överlyckliga om jag blir gravid någongång nästra år =) KRAM!


I <3 my body


Jag älskade min kropp som gravid <3

Och jag älskar min kropp som mamma. Efter att min älskade dotter föddes har jag fått 1000 gånger bättre självförtroende. Jag har lärt mig älska mig själv & min kropp på ett helt annat vis. Förut ogillade jag min mage men orkade inte göra något åt den då jag visst att jag ville bli gravid. Men under den tiden jag gick runt & väntade på att vi skulle försöka bli med bebis så mådde jag jätte dåligt. Tyckte inte alls om min spegelbild. Men det har vänt nu. När jag kollar mig i spegeln nu så känner jag mig nöjd. Jag älskar mig själv igen.  Mitt ansikte är mycket smalare & finare nu & jag lägger inte lika lätt på mig vikt som förr. Dock har jag en liten, liten godis magen nu då jag inte haft ork till träning ( sitt-ups) pga allt detta med min mens men jag hoppas att snart får orkt till detta igen då jag verkligen gillar att träna. Just nu blir det bara promenader men det enda jag behöver träna är magen då det är där allt godis sätter sig =)

Kan även tilllägga att jag faktiskt är lite missnöjd med en sak med min kropp efter graviditeten & amningen & det är såklart mina bröst. Dom har krymt ihop till något som likar en "fjortis-tutte" som jag så fint kallar det. Dom ser liksom ut som dom gjorde inna jag började med p-piller för snart 7 år sen. Helt sjukt! 


Frågestund?

Tänkte kolla om det är någon som är intresserad av en frågestund här på bloggen? Tycker det skulle vara lite kul att se vad ni vill veta om mig.

Svarar på frågorna allt eftersom dom kommer in i detta inlägg =)


 

Postat av:
Hur kommer det sig att ni valde att gifta er så tidigt? När är nästa knodd planerad då?

Svar: Jag vet inte om jag tycker att vi gifte oss så tidigt då vi hade varit tillsammans i 5 år när vi gifte oss. Men i ålder kan jag hålla med om att det var tidigt. Men då vi båda kännde att det är här förhållandet är rätt så ville vi helt enkelt gifta oss =) Vi hoppas att en graviditet kommer påbörjas under 2010. Men tyvärr vet man ju aldrig med kroppen så nästa kommer när den kommer. Då jag började med minipiller efter förlossningen har jag fått mens varannan vecka vilket verkligen tär på min kropp. Mer än ni anar. Och i samband med det vet jag inte hur det är med ägglossningen. Och jag vet ju inte heller hur länge det kommer ta innan min kropp blir sig själv & får en regelbunden mens efter det att jag kommer sluta med pillerna så jag kan få en normal ägglossning. Så därför känner vi båda att vi blir överlyckliga om jag blir gravid någongång nästra år =) KRAM!

6 månader <3

Hallå.
Idag blev våran lilla skrutt 6 månader. Tänk vad stor hon har blivit. Är så stolt över henne. Hon är verkligen jätte duktig.

Var på föräldrarträff idag. Var bara 4 barn där idag. Så det var väldigt lungt. Lilly hade inte sovit något när den började så hon blev lite gnällig ett tag men det gick jätte bra endå. Hon satt tillsammans med dom andra (som låg ner) på en mysig röd matta. Var så kul att se henne leka med andra barn. Tråkigt att hon var trött bara, var var inte sitt lekfulla jag. När hon satt där frågade BVC sköterskan om hon alltid sitter nu. Japp, inget annat duger. Jo, ibland går det bra att ligga ner men det är inte ofta. Sen pratade vi lite om vad barn ska kunna i vissa åldrar. Och då sa BVC-Elise att man ska inte kolla på Lilly för hon är så tidig av sig. Så det hon kan ska ingen här kunna göra =) Som sagt, jag är jätte stolt över henne. Sen berättade jag att hon försöker sig på den ädla konsten att krypa & hon trodde att hon kommer få lätt att börja krypa då hon är så smärt & smal.

Mätte & vägde idag med. 7610g & 67,5 cm lång. Lillan då. Hon sa att hon inte går upp så mycket eftersom hon gör av med så mycket energi med det var absolut ingen fara. Hon följer sin lilla kurva så bra så.

 
6 månader sen

Nu. Stora fina tjejen <3


Visste ni?

Visste ni att......

Jag hatar att ha på mig myskläder? Jag är en så tvättäkta jeanstjej så det finns inte. Jag känner mig så himla mycket mer avslappnad i jeans än i mjukisbyxa av någon extremt konstig anledning. Tror att jag hade på mig mjukisbyxor högst 5 gånger under min graviditet. Varav en av gångerna var när jag åkte in till frölossningen & en när jag åkte hem. Helt sjukt! Vilken människa gillar inte mjukkläder liksom?


Piroger

Här kommer pirog receptet jag lovade hör ett tag sen =)

Till ca 12 piroger:

Degen: Antingen gör du egen deg eller så använder du färdig smördeg. Båda är lika gott tycker jag.
Till den egna degen behöver du:

-4 dl mjöl
- 4 krm salt
- 100g margarin
4 msk vatten

Blanda ihop mjölet, saltet & margarinet först. Knåda in smöret i mjölet (hoppas att nu förstår vad jag menar) Blanda sedan i vattnet. Sedan lägger du in degeg i kylen i ca 15 minuter. Under den tiden börjara du med innehållet.

Innehållet:

Nu skriver jag bara hur jag brukar göra. Ni bestämmer ju själva vad ni vill ha i.

500 g köttfärs
En burk krossade tomater
Lök alt. lökpulver (jag brukar vara vara lite slö & använda pulver vilket jag tycker är lika gott)
Vitlök i önskad mängd
Salt & peppar efter smak
Sen brukar jag använda paprika/papikapulver till mina med beroende på vad jag har hemma.

Men som sagt kan man ju ha i det man själv vill & tycker är gott. Tycker nog att man nästan kan ha allt i en pirog. Är säkert jättegott med något vegetariskt innehåll så som svamp.
 
Sätt på ugnen på 225 grader.
Ta ur degen ur kylen & kavla ut den till en lagon tjock platta. Gör sedan små cirklar ca 10 cm i diameter (använd gärna en pepparkaksform till detta) Använder du  smördegplattorna hoppar du såklart över detta. Lägg sedan fyllningen i mitten degen (egengjorda eller smördegen) & vik sedan den till en pirog. Nyp ihop kanterna & lägg sedan dom på en plåt med bakplåtspapper. Pensla dom innan om du vill. Antingen med vatten eller uppvispande ägg. Ställ sedan in dom i mitten av ugnen i ca 12 minuter.

Ät dom gägrna med lite chips dipp & en massa god sallad. Mums!

Hoppas att ni får användning av receptet & att ni tycker att det var gott.

Kram


Frågestund?

Tänkte kolla om det är någon som är intresserad av en frågestund här på bloggen? Tycker det skulle vara lite kul att se vad ni vill veta om mig.

Svarar på frågorna allt eftersom dom kommer in i detta inlägg =)


 

Postat av:
Hur kommer det sig att ni valde att gifta er så tidigt? När är nästa knodd planerad då?

Svar: Jag vet inte om jag tycker att vi gifte oss så tidigt då vi hade varit tillsammans i 5 år när vi gifte oss. Men i ålder kan jag hålla med om att det var tidigt. Men då vi båda kännde att det är här förhållandet är rätt så ville vi helt enkelt gifta oss =) Vi hoppas att en graviditet kommer påbörjas under 2010. Men tyvärr vet man ju aldrig med kroppen så nästa kommer när den kommer. Då jag började med minipiller efter förlossningen har jag fått mens varannan vecka vilket verkligen tär på min kropp. Mer än ni anar. Och i samband med det vet jag inte hur det är med ägglossningen. Och jag vet ju inte heller hur länge det kommer ta innan min kropp blir sig själv & får en regelbunden mens efter det att jag kommer sluta med pillerna så jag kan få en normal ägglossning. Så därför känner vi båda att vi blir överlyckliga om jag blir gravid någongång nästra år =) KRAM!

Välkommen november

Hallå.
Idag är det första november. Imorgon är det andra & då blir vår lilla dotter 6 månader. För ett halvår sen låg jag på förlossningen & väntade på det vackraste som finns. Kan inte förstå att det var 6 månader sen, har det verkligen gått så lång tid?

Idag fick jag sova till 9 =) V fick gå upp med Lilly vid 7.30 & sen sov jag halvt & halvt till klockan 9. Lyxigt. Dock är jag jättetrött idag. Skulle kunna sova bort hela dagen. Sen känner jag att jag måste hoppa in i duschen snart med för att tvätta håret. Gillar inte mitt hår just nu. Brukar få perioder då jag bara vill fixa till det. Klippa det eller något. Men men. Det får se ut som det gör. Orkar inte fixa det mer än att sätta upp det i toffs så det får vara som det är.

Just nu sitter jag & kollar på småbarn i USA som tävlar i skönhetstävlingar. Tycker det är helt sjukt. Hur kan man tycka att det är okej att låta en 2 åring bli smiknad, uppstylad & sprayad med brun utan sol? Och sen springa runt & göra sig till på scenen. Ett big no-no för mig iaf. Ett barn ska vara ett barn. Dom ska leka & skita ner sig ute i leran. Inte ha klänningar för 2-3000 dollar & sminkas av en make-up artist. Barn på två år är ju finare sminkade än vad jag någonsin varit. 

Lilly ligger i sin vagn & sover just nu men kommer nog snart att vakna. Ser att vagnen rör på sig ibland. Kanske ska ta & fixa något innan hon slår upp sina små blå. Får se om jag hinner äta lite lunch innan hon vaknar eller hur det bilr.  Annars får vi ta & äta lite tillsammans, min dotter & jag <3


Kramar!