Äntligen bättre

Hej underbar
Ja, äntligen känns allt bättre och inte alls lika tungt med att vi tyvärr fick MA(missed abortion). Visst är det ett otroligt jobbigt besked men det finns tyvärr inget vi kunde göra för barnet var ju redan borta. Så just nu går jag på tabletter för att framkalla ett missfall för att få ut dom sista resterna av denna graviditet och på tisdag ska vi tillbaka för att se om detta hänt. 

Vi hade ju ett missfall i v.7 för 2 år sedan men detta kunde vi ju konstatera hemma och behövde inte åka in. Men denna gång växte hinndäcken i den takt den skulle och lurade kroppen att tro att allt var som det skulle. Vilket var mycket jobbigare då vi äntligen trodde att vi gått förbi den tid som flest missfall inträffar i. Tyvärr kunde dom inte helt säga vilken vecka barnet dog i eftersom det förmodligen hade tillbakabildat sig lite med.

Men tack vare alla underbara nära och kära som denna gång fanns där och stöttade oss kunde vi läka mycket fortare och allt känns helt okej med tanke på omständigheterna. Och att våra tre underbara barn finns här hos oss och mår bra gör en stor skillnad med.

Dött foster

Hej. Ja, tyvärr visade inte ul vad vi ville utan visade en foster utan hjärtljud. Så nu har vi fått påbörja en abort och allt känns bara så jobbigt. 

Oro

Hej
Japp, här hemma är det oro som står på schemat. Sent i lördags började jag blöd lite och sen har det fortsatt så imorgon ska vi in på ul för att se så det lilla livet har det bra och att inget hänt. Men oj vad jobbigt det har varit! Längtar tills imorgon som bara den.


När 5 ska bli 6

Det är något jag dålt för er en stund nu, i 9 veckor faktiskt. Det är så att vi kommer bli 6 familjemedlemmar i maj. 
Foto taget av en stolt blivande storasyster till 3

Den 3:e maj väntar vi en liten bebis till och det känns helt sjukt. Vi hade inte planerat att detta lilla mirakel skulle flytta in men 2 missade piller resulterade i just ett mirakel. Det är helt magiskt att få äran att bli mamma igen. Vi har idag kommit 12+6 och det känns så skönt att kunna berätta för er om vår lycka.

Williams vikt och längd

Ja, igår var det ju dags för Williams 1 års koll och allt gick så bra så. Grät en liten skvätt vid sprutan men det gick otroligt bra ändå. 

Så nu är min lilla kille:
82,5 cm lång och väger 10685g. Han hade växt så pass mycket att han hoppat upp ett hack på kurvan så nu ska vi tillbaka om 3 månader för att se så han planar ut och inte sticker iväg något ruskigt på längden.
Sötisens ena ben med plåsteret igår.


Torsdag

Hej mina fina
Jaha, redan torsdag igen då. Tänk vad fort allt går hela tiden. Imorgon är det äntligen fredag och jag och barnen ska ta bussen in till Uppsala för att möta upp maken vid lunchtid. Då kommer han köra ut oss till Boländerna och ta med sig Léone till sitt jobb för att få lite egentid med henne där. Och så får jag lite egentid ihop med Lilly och William. Då ska det handlas en overall till William och kanske till Lilly med. Eller så blir det ett sett till henne. Hur som behövs det en extra uppsättning ytterkläder till henne. Och barnens hus byter namn i helgen till barnens värld och då såg jag att dom skulle ha extrapris på didrikssons overaller. Så dom skulle nu kosta 459 kr vilket är ett underbart bra pris! Och sen behöver William mera tröjor och Lilly underkläder och Kappahl kör ju 3 för 2 på alla barnkläder så imorgon ska det slösas pengar haha. Och ja, sen får vi inte glömma det viktigaste, storhandlingen.

Älskade ungar

Mina underbara barn i sin morfars traktor idag. 
Dags för Bvc besök

Hej mina underbara
Idag är det dags för ett besök till Bvc för  Williams 1-års kontroll. Han hade nämligen sina höstblåsor när vi hade den fösta tiden men den fick vi ju avboka. Ska bli så kul att kolla hur stor vår kille är nu då han verkligen växer som en tok. Just nu är det 86 i byxor och 86/92 i tröjor som gäller. Vart tog min lilla kille vägen?

Handla julklappar

Hej
Ja, här hemma har jag under morgonen börjat köpa lite julklappar faktiskt. När jag fyllde år fick jag en värdecheck ifrån ellos så jag var in och kollade lite sär inne under morgonen och såg att dom hade Lundby inne hos sig. Sen Lilly fick ett Lundby hus när hon fyllde år har det blivit en favorit hos tjejerna. Så ett par möbler och en undervåning fick det bli. Får se vad det blir mera men William har jag inte skaffat något till än. Men jag är på god väg att bli klar med julklapparna redan vilket känns helt otroligt. Att Léones födelsedagspresenter är inköpta och inslagna är underbart det med. Även i dom ligger Lundby möbler =) Är ju så svårt att köpa något till barnen när dom har det mesta redan. Och eftersom dom älskar att leka i dockhuset är det ju perfekt! 

PS. Ellos har faktiskt den billigast nedervåningen jag hittat än sålänge. 399 :- får man betala där. Ds.

Regnet faller utanför

Go kväll 
Här hemma ligger en trött mamma i sängen och kollar lite bloggar och hör regnet falla ner utanför fönstret. Jag gömmer mig lite här inne i sovrummet eftersom hela huset osar kaos. Jösses vad 3 barn kan se till att saker ligger framme haha. Måste verkligen ta tag i det men ja, jag vet inte när tiden ska finnas. Får försöka ta det någon gång imorgon så man får en liten fredags känsla iaf. Skulle dock behöva storhandla lite med så vi får se om det blir en tur till Uppsala med bussen då =)

25 år

Hej alla fina
Här hemma är det en numera 25 åring som bloggar då jag fyllde år igår. Jag själv känner inte att det är en stor grej att fylla 25 så jag var in till Uppsala med mina barn och mina föräldrar. Vi åt på Ikea och tog det lugnt tillsammans med min syster. Bär min älskling slutat jobbet hoppade vi in i vår bil istället och åkte och handlade lite. Och när vi kom hem efter 19 så kom V's föräldrar och syster hit och grattade lite tillsammans med mina föräldrar som kom med tårta. Perfekt alltså!

Och inte nog med det så firade jag och min underbara man 11 år tillsammans igår. 11 underbara år med en massa kärlek och underbara barn. Lycka!

Göra om hemma

Hej
Ja, gud. Det märks att det är höst nu för då kommer mitt sug för att göra om hemma tillbaka från sin sommarledighet. För under sommaren är all fokus på utsidan av huset och under dom andra månaderna vill jag fixa till hemma. Just nu är det en inbyggd garderob i hallen, göra om lilla toaletten nere och göra om set rum som är lekrum uppe just nu. Får se vad som bockas av först =) 

Längtan

Hej mina fina
Här hemma har mamman i huset en sån otrolig längtan efter julen just nu. Vet inte varför men jag längtar verkligen efter snön, all härlig belysning, pyntet och allt gott att äta. Ja, hela julen alltså. Men jag älskar verkligen hur vackert det är ute under hösten. Och så lång tid tills jag får börja pynta är det ju inte eftersom jag gör det dagen innan Léones födelsedag. För det är något jag förknippar med just hennes födelse då jag gjorde det dagen innan hon kom ut. Tänk att hon snart fyller 3 år. Tänk vad stora mina barn blir.

Sjukstuga

Hej alla underbara
Här hemma har vi haft sjukstuga sen en vecka tillbaka. Tur nog hann vi fira våran lilla kille som numera är 1 år. Stora killen. Alla här hemma blev sen förkylda och sen i lördags har William även höstblåsor. Så han har det jobbigt med maten och lever mest på välling nu. Och napparna tycker han gör ont i munnen så just nu kokar jag dom och sen kommer dom läggas undan. Han har inte haft napp alls i snart en vecka men jag kommer koka och lägga undan dom ifall att. Men om dom inte använts alls denna månad åker dom i soporna. 

Min bloggpaus har alltså varit pga att det har varit kalas och sen sjukdomar. Och lite eftersom vi inte har någon dator inkopplad just nu heller så fina bilder ifrån systemen inte heller in på bloggen vilket är tråkigt.