Gerard cosmetics

Hej vänner
Ja, jag är ju lite av en youtube junkie och kollar på en massa olika kanaler och har länge sett och varit intresserad av att testa läppprodukter av Gerard cosmetics. Och när jag hörde att dom hade fraktfritt just nu så var jag tvungen att gå in och kolla på deras hemsida. Det slutade med att 5 produkter är beställda och nu är det bara att vänta på att dom kommer hem. Vet att det kommer ta ett tag men jag hoppas att det är värt det 😃 Dom hade även ett erbjudande där dom hade 3 läppstift för 29 usd vilket såklart klickades hem. Där tog jag läppstiften nude, buttercup Och tequila sunrise. Och sen tog jag två av deras läppglans i shimmer of hope och nude vilket kostade 40 usd i ett paketpris. Sen använde jag en rabattkod för 35% på glansen (funkar inte på läppstiften pga att dom redan var nersatta) vilket var: 35off så jag betalade 55 usd vilket är 472,2 kr vilket är himla bra för 5 produkter känner jag. Jag vet inte hur länge dom har paketpriset på läppstiften men gratis frakt och rabattkoden gäller mars ut bara så passa på!

Är det någon av er som testat deras produkter eller som är sugna på det?


Det går famåt

Hej på er
Ja, nu har vi kört på med potträningen i 5 dagar och det går famåt vilket känns himla bra. Igår hände det inga olyckor alls vilket gör att vi hoppas på att det här kommer funka himla bra. Och bara det att han inte behöver gå oftare än 1½-2 timmar känns himla skönt.
 
Idag var vi faktiskt så äventyrslystna att han fick åka iväg till affären i kalsongerna och det funkade bra. Sen åkte vi hem till mina föräldrar där vi faktiskt är just nu. Dock hände det en olycka här och vi hade inga extra kolsonger med oss men byxor och blöja hade vi med oss så det fick gå helt enkelt. Men nr 2 brukar ju vara lite svårare att mästra än nr 1. Men som sagt, så härligt att det faktiskt går framåt =) Och det är ju lite svårt med när William inte är så duktig på att pratat heller men det funkar ju iaf på peppar peppar att vi klarar av det här nu. Eller ja, vi är väl jag och William eftersom han inte gärna vill att hans pappa ska gå på toaletten med honom.
 
 

Potträning pågår

Hej vänner 
Nu kanske det blir lite TMI men vi kör ändå 😃
Ja, här hemma har vi nu bestämt oss för att köra hårt på att potträna William. Vi körde ju ett tag med honom men sen blev han ointresserad så vi slutade helt då det inte kändes som att det skulle funka när han verkligen inte ville gå på toaletten. Men i måndags började vi igen och visst händer det ju olyckor men konstigt vore det ju annars. Första dagen gick han och småkissade hela tiden men redan nu har han börjat hålla sig och det kan gå 1 1/2 timme mellan gångerna nu. Så saknat men säkert går det framåt 😃

Vi hade satt sommaren som mål för att han skulle vara utan blöja så vi hållet tummarna för att det ska gå. Léone blev torr för två somrar sen och Lilly blev torr när hon precis fyllt två så vi vet jag att det är olika och killar brukar kunna vara senare säger dom men vi får som sagt se hur allt går 😃

Till er med barn, hur gamla har dom varit när dom blivit torra?

Projekt inplanerat

Hej på er
Ja, idag började jag och Victor prata om vad vi ska hitta på ute för barnen så dom får mer att göra. Vi måste för det första göra en nu sandlåda då den vi har nu är jätteliten och det knappt finns någon sand kvar i den. Vi pratade i somras om att göra en jättestor under gungorna men det blev aldrig av. Men idag kom vi fram till att vi ska bygga ett eget lektorn till dom och fixa en sandlåda eller sandbank där dom kommer ner ifrån rutschkanan. 
Något liknande som det här fast sand där man kommer ner vid kanan och kanske större torn med.

Så då började sökandet efter bra och längre rutschkanor och då såg vi att K-rauta hade kanor ifrån just jungel gym och den var på erbjudande för 399kr just ny. Dock hade dom inga hemma så vi måste in till Uppsala och beställa och vi kommer nog ta två stycken tror jag. Jag menar, när man ändå håller på kan man ju göra det ordentligt 😃 Sen kommer vi göra en lite lutande klättervägg då barnen älskar att klättra på den inne på Leos lekland så det kommer nog bli en hit. Kommer bli oroligt roligt att bygga det och se hur kul barnen kommer att ha i det. Såg dock att klätterstenarna var hälften så dyra inne på toys r us än på K-rauta så det köps där istället så man kan bygga en rejäl vägg.

Tankar om framtiden

Hej vänner
Ni var det ett tag sen igen vilket jag inte alls gillar men jag har noll inspiration för vad jag ska skriva om. Men här hemma är allt bara bra och nu är snart toaletten helt klar. Ska måla listerna en gång till och sen ska en spegel upp och sen kan man bara njuta innan nästa projekt. 

Ja, som rubriken lyder har jag börjat tänka mycket på framtiden och vad jag ska göra med tex jobb och med bloggen. Jobb är ju något jag funderar mycket på nu då barnen växer så det knakar och jag känner att jag vill testa något nytt här i livet. Jag är ju assistent till min lillasyster vilket jag varit i över 10 år nu så jag känner att jag vill testa något nytt och låta min syster få en ny assistent så dom kan hitta på en massa rackartyg ihop. Men vad jag vill göra har jag ingen aning om vad jag vill göra.

Och sen allt med bloggen. Jag tycker att det är otroligt kul att blogga och läser en massa bloggar själv men ibland känner jag att nä, inte vill väl någon veta vad vi gör här hemma? Och då blir det ju lite svårt att få ihop något att skiva om när det känns så. Och sen börjar det kännas svårt med barnen då dom växer som bara den och snart kommer ju Lilly börja i skolan mm. Jag vill ju fortsätta skriva om dom och visa bilder då jag älskar att kolla tillbaka i arkivet och se vad vi hittat på och se alla bilder man lagt upp. Och se är det ju kul för dom släktingar som tittar in här ibland att se vad barnen gör och hur dom växer. 

Jag vill ju även börja blogga med om smink då det blivit en hobby för mig men jag känner mig ju lite dum då jag inte alls är en expert och inte heller superduktig. Men det är ju något jag gillar så jag vet inte. Vi får helt enkelt se hur bloggen utvecklar sig. Men ni får jättegärna lämna en liten kommentar på vad ni vill se här inne och om det är något ni vill att jag pratar om för det tycker jag är super roligt 😃

Sjukdomar och renovering

Hej på er 
Ja, nu har det gått ett tag sen jag var in här sist men det är för att det hela tiden händer så mycket att jag inte hinner med längre. Men nu tar jag mig lite tid och knapprade mig in här.

Förra fredagen kom min underbara Mickis hit och stannade två nätter. På lördagen var det nämligen dags för oss att gå ut och ha det lite mysigt för att fira att vi varit vänner i 20 år. Kan verkligen inte förstå att vi har kännt varandra så länge men det känns konstigt att tänka tillbaka när vi inte var vänner. Tur nog var det ju bara 6 år 😃

Så vi åkte iväg till Uppsala för att gå på fifty shades of grey och sedan äta lite gott. Jag är ju en av dom få som inte läst någon av böckerna om Gray och Anastasia så jag visste inte alls vad som väntade men med tanke på hur jag är som person var det en uppskattad film. Himla bra och nu längtar vi till nästa film. 

Efter filmen gick vi och åt lite kinamat men eftersom vi hade ätit så mycket chips på bion fick vi inte i oss allt för mycket mat. Sen mötte vi upp Victor och Joel för att ta lite drinkar. Efter några få bestämde vi oss för att åka hem och fortsätta hemma men det blir inte alltid som man tänkt sig. Victor skulle spela Allan och hoppade ner ifrån en parkbänk precis innan vi skulle hoppa in i bilen och stukade foten rejält och fick riktigt ont. Så när vi kom hem blev det lite film där jag somnade så det blev en tidigare kväll än vad vi hade tänkt oss. Att Victor fick åka in och kolla foten dagen efter var ju inte riktigt planerat. 

Och under natten som vi var borta blev Lilly sjuk hos mina föräldrar och sen var det dags för lite magsjuka. Tur för mig var jag den enda som klarade mig vilket var himla oväntat. Så jag har försökt fixa här hemma så gott det går men det är lite kaos här hemma fortfarande. 

Och nu när alla blivit pigga började vi på att fixa till vår toalett här hemma. Barnen har lekt med vattnet en massa så golvet hade svällt och vi har en kommod som legat i kartongen länge nu ifrån ikea som ska på plats så det är det senaste vi fixar med nu. Just nu är nytt golv lagt, nytt tak uppsatt och gipsskivorna är spacklade. Så nu väntar vi bara på att det ska torka så allt kan bli klart. Men åh vad härligt det blir 😃