TGIF

Ännu en fredag har kommit. Kan inte förstå hur fort veckorna går. Allt bara swishar förbi.

Igår var en härlig dag. Det var nämligen min fina väns födelsedag. Hon bor ju inte i närheten så tyvärr träffas vi inte så ofta som jag skulle vilja men igår bestämde vi oss för att överraska henne med ett besök. Så jäkla underbart att komma dit och bara få umgås lite och träffa hennes familj som man inte sett på länge. För vi har ju en speciell historia vi två. Det är nämligen så att mina föräldrar köpte ett hus hösten 94 och i huset brevid bodde min fina Mickis. Och sedan dess har vi varit vänner även fast dom flyttade iväg till Dalarna efter ett tag. Men vi har klarat av att hålla vår vänskap stark efter alla år genom att träffas under skollov. Och efter 20 år har vi fortfarande lika kul ❤️

Idag är det lite planer som innehåller bilåkning igen då vi ska hitta på lite familjemys med mina föräldrar och syster. Vet inte riktigt vad som kommer hända men vi kommer nog hamna i Uppsala iaf. Blir spännande att se vad vi hittad på 😃 

Vad har ni för planer för dagen?

Tatuerings tankar

Hej
Nu är det ett par veckor sen jag tatuerade mig och nu börjar det bli dags att fylla i det som behövs och även fixa något som binder ihop alla fjärilarna på ett enkelt vis
Här är tatueringen nygjord och visst är den bra som den är men jag vill ha något som binder ihop allt och slingrar sig mellan alla.

Dock är jag inte helt säker på vad jag ska göra för att det ska kännas bäst. Har skissar lite och han någon ide men är inte helt säker. Skulle även vilja ha barnens namn någonstans men vet inte om det blir en egen tatuering eller om jag ska få in det här. För fjärilarna symbolisera ju vår familj. 

Men sen är jag inne på tankar om fler tatueringar, för nu är jag helt fast! Jag vill göra en stor fjäril på ryggen ovanför bh bandet men maken gillar inte den idén eftersom jag redan har fjärilar så det räcker enligt honom. Enligt mig kan det inte bli för många fjärilar då det är något jag alltid gillat och kommer alltid göra då det är mitt favoritdjur. 

Sen vill jag även ha någon fin text på mitt ena revben under bh:n. Något jag fastnat för är det Carrie säger i SATC (sex and the city) och det är: never settle for anything less than butterflies. Och även där kommer fjärilarna in men det är något som jag verkligen känner, att man ska känna fjärilar när man hittar den man älskar. 

Sen skulle jag gärna tatuera in ett evighetstecken, fjäder eller en maskros som flyger iväg. Skulle även kunna köra en sleeve då det kan vara jättesnyggt. Men vi får se var vi hamnar. Just nu är det färdiställning av första tatueringen som gäller.

Har ni några tatueringar? Var och vad isåfall?

Nu händer det grejer

Hej vänner
Allt bra med er? Här är det full rulle som alltid och ingen sjuk för tillfället så tummen upp för det. 

Ja, här hemma händer det äntligen lite på framstegsfronten med William. Han har sedan någon vecka tillbaka slutat helt med vällingen vilket känns skönt då han börjar äta mycket bättre sen dess. Och det har ju känns lite konstigt att ha en som ätit välling så här länge (jag vet att det inte alls är länge) då tjejerna slutat vid 13 månader. Sen har vi även börjar gå på toaletten med honom. Det är ju i ett tidigt stadium så han har ju fortfarande blöja men det kommer iaf ut lite kiss vissa av gångerna vi prövat.

Sen vet jag inte om jag har nämnt att William är lite senare i talet men nu börjar han att prata lite mer och härmar oss. Känns himla skönt att det går framåt på den fronten faktiskt. Lilly och Léone har ju pratat mycket och meningar vid den här åldern medans William säger enstaka ord och ibland sätter ihop en två ords mening. Men nu börjar det som sagt släppa och det känns himla skönt.

Annars har det varit en lugn vecka, eller ja, så lugn den kan vara med våra barn 😃

Äntligen frisk

Hej vänner
Blev ett litet avbrott härifrån och ifrån Instagram då min hjärna inte alls ville vara med. Men idag har jag äntligen kännt mig helt på banan igen. Så jäkla skönt! Så nu ska jag bara ta tag i allt här hemma och få upp lite mera inlägg här inne 😃

Förkylning

Hej
Japp, nu har även sjukdomen flyttat in här hemma. Dock är det bara lilla jag som blivit förkyld än men vi hoppas att det stannar där. Så just nu är det en massa te med honung som gäller här. Huvudet är inte alls med heller då jag sover dåligt och att försöka somna om när man har himla ont i halsen är inget som funkar bra för mig tydligen. Men men, det är bara att hoppas att min kur med te fukar då det brukar hjälpa mycket.

Välkommen årets kortaste månad

Hej vänner
Ja, tänk att vi redan gått in i februari. Vi har redan hunnit med en månad under 2015 vilket känns så konstigt. 

Här hemma är det som vanligt full fart. I torsdags var det en tur till Uppsala som stod på schemat då det var dags att besiktiga bilen igen. Sen blev det lite matshopping och sökande efter lite nya kläder till tjejerna. Dom växer så himla mycket just nu att det är dags att uppdatera deras garderober. Tyvärr blev det inget större köp så där gick vi bet.

I fredags var vi iväg och fikade på det lokala second handen. Och på kvällen var det lite fredagsmys ihop med barnen framför fångarna på fortet. Det är en av dom få gångerna våra barn får vara uppe längre än till 20. Men dom älskar verkligen dom dagarna när det blir mys i soffan vilket känns så härligt.

Igår kom fick vi besök av familjen Berg/Johansson vilket var himla härligt. Barnen leker så himla fint och dom är så himla härliga. Alla gick ut och byggde en enorm snögubbe förutom lilla jag som tog tag och städade upp lite i köket då vi hade ätit lunch så det behövdes när man är 9 st som äter samtidigt. 
På kvällen blev det mera intag av mat och sedan lite mys i soffan till gladiatorerna ihop med våra besökare. Så jäkla mysigt och även då blev det en sen kväll. Men vad gör det när man har det så härligt? Men ikväll är det tillbaka till tidiga kvällar för barnen till nästa helg då allt börjar om igen.

Har ni haft en härlig helg?