Glad midsommar

Glad midsommar önskar jag er!


Safari

Nu är det safari som gäller. Så häftigt!


Just nu

Just nu hälsar vi på hos delfinerna och väntar på att showen ska börja


Underbara utsikt

Ja, nu ska vi ta och checka ut ifrån denna underbara utsikt. Men det här är inte sista gången vi kommer ha den här fina synen på morgonen för det här kommer vi göra om varje år!


Hur lycklig?

Hur lycklig kan man bli? Efter en helt underbar dag här på sover nu barnen gott och vi sitter på balkongen och bara myser. Livet när det är som bäst! Alla i familjen är så underbart lyckliga.


Just nu

Just nu hälsar vi på Davidshjorten


Nu åker vi

Mot Kolmården!


Underbart städat hus och minisemester på g

Hej ni underbara
Ja, här hemma har jag tagit tag i städningen ordentligt vilket jag tog över 2 dagar. Igår fick hela nedre våningen sig en omgång och idag var det övervångingen som blev underbart ren och fin. Oj vad jag älskar när det är rent och fint här hemma. Vet ju att det åker fram saker direkt på morgonen men att på kvällen få plocka undan allt och bara njuta är som balsam för mig.
 
Och just idag var det helt underbart skönt att veta att huset är fläckfritt då vi åker på en minisemester imorgon bitti och sen ska vi sova borta på hotell sedan barnen kom. Vi ska nämligen iväg till Kolmården igen! Var ju iväg dit förra året då jag var gravid med William och då startade min foglossning så det ska bli underbart att inte ha dom besvären denna gång. Och sen kommer vi sova på vildmarkshotellet för att verkligen kunna ha det helt underbart. Så imorgon och på onsdag kommer jag nog ladda upp med en hel del inlägg med bilder och små uppdateringar om hur vi har det. Längtar!

Dålig förälder

Hej
Ja, tänk så dåligt man kan må över just föräldrarskapet. Lilly och Léone är inne i en HEMSK period just nu där dom aldrig lyssnar och där man gör allt man inte får. Och efter mycket bråk och stök ifrån deras sida och en miljon tillsägningar senare bryter jag helt ihop just denna dag. Det tär så otroligt mycket på mig då jag känner mig så otroligt dålig som mamma som inte kan få mina barn att lyssna och det funkar inte längre att stänga in mina känslor längre. Så jag var en ännu sämre mamma och bryter ihop och bara gråter och gråter inför mina barn. Snacka om att ge dom skuldkänslor. Och inte känns det bättre heller att ha fått ut känslorna av att man inte kommer fram till dom utan man står istället här med skuldkänslor över att barnen får se på detta vis....
 
Och just idag var det en eller två flaskor uthällt shampoo och tvål över en massa gossedjur som gjorde att jag inte klarade av att hålla igen.

Sjukstuga

Hej

Ja, här hemma är det sjukstuga igen sen vi hördes sist. Barnen har varit snoriga men värst har det tagit på mig denna gång som haft ont i hela kroppen men ont i halsen sim nu gått över i en jobbig hosta. Men jag har bara kört på med barnen nu så bloggen fick hamna i pausläge tyvärr. Men all min ork har varit till barnen och jag har försökt blogga flera gånger men aldrig fått ihop något vettigt nog att publicera.