Födelsdagsbarnet

Hej vänner
Idag är det inget vanlig dag för idag är det 2 år sedan vår lilla William kom till världen. Kan verkligen inte förstå att det redan gått två år sedan vi fick se vår lilla son ligga där på mitt bröst helt pinfärsk. Så mycket jobbigt har hänt under dom åren vi fått vara dina föräldrar men du är en sån fin liten kille som alltid får oss glada med dina tokigheter och underbara kramar❤️
Vår lilla glada kille imorse
 
 För 2 år sedan ❤️
 
 
 

Bloggtorka

Hej vänner
Har försökt i flera dagar att få till ett inlägg men det slutar jämt med att jag tar bort hela texten och stänger ner allt. Har helt bloggtorka. Så jag tänkte kolla med er vad ni vill se här inne? Bara att komma med förslag. Jag vill gärna blogga men som sagt, helt slut på idéer.

Mitt lilla kaos

Hej vänner
Jaha, idag är det torsdag och allt går så himla fort. Snart är det ju helg igen fast det nyss var det. Ja, det är ju verkligen så att tiden bara rusar förbi när man har barn.

Haha, ja till rubriken då. Jag har ju orsakat ett mindre kaos varje gång jag ska sminka mig vilket är mer eller mindre varje dag numera eftersom min bränna börjar avta och sen ser jag ju blekare ut med mitt nyfärgade hår. Känns som att jag drar fram halva min sminksamling även om det inte alls är så. 
Och här hade jag inte ens börjat sminka mig. Ser att det är dags att tvätta borstarna med nu.
Bjuder på en dagens med. En enkel outfit idag som består av endags h&m.

Var förresten in till Uppsala en snabbis igår för att köpa lite kläder till mig. Blev inget extremt utan tre toppar och en hatt ifrån h&m och en heldress ifrån lindex. Jag är ju verkligen en jeansbärare men försöker testa lite nytt =) 

Välkommen september, en lyckans och sorgens månad

Hej vänner
Ja jösses, nu är vi inne i september redan och nu är hösten här. Jag har redan sett att vissa blad börjat ändra färg för att visa det med. Jag tycker om hösten med alla vackra färger och hur luften känns. 
För att inviga månaden fick mitt ljusare hår bli mörkt igen. Denna gång en mört lila färg med lite rött i. Love it!

Den här månaden kommer innebära sorg men även lycka. Det är den här månaden mina älskade barn kommer vara med på sin farfars begravning. Allt känns så himla overkligt, kommer nog alltid göra det. Men vi försöker prata massor med barnen om farfar och hur han har det nu. För dom visste att den där dagen skulle komma, att dom skulle förlora farfar då vi alltid varit uppriktiga med barnen om hur sjuk han var. Det var det enda rätta kände vi. Så fort han blev sjuk för tre år sedan började vi berätta för dom att han var sjuk och sedan har det fortsatt. Och jag tror att det har gjort mycket för barnen att veta hur det har varit hela tiden.

Och sen till det som vi nu står inför med blandade känslor, Williams 2års dag. Det är så härligt att han växer och lär sig mer för var dag som går även om han är otroligt fåordig. Men det är väl för att hans systrar pratar så mycket hela tiden så han inte får en syl i vädret haha. Och sen blir det ju otroligt jobbigt då det är första barnet som fyller år sedan Thomas bortgång. Men vi vet ju såklart att han kommer vara med oss hela tiden även om vi inte ser honom. 

Vill så gärna dela med mig av den otroligt vackra dikt som min älskade Victor skrev till sin pappas dödsannons. Den säger så mycket om hur allt har varit för hela familjen, inte bara nu men för många år tillbaka. 

Det är så otroligt mycket som jag delar med mig av här på bloggen men även så otroligt mycket jag håller borta från bloggen, sånt som hur dom i min närhet mår och hur allt runtom dom är. Jag visar inte bilder speciellt ofta här heller på dom närmaste. Visst är det jobbigt många gånger att sätta sig ner och skriva saker när det händer otroligt jobbiga saker bakom skärmen men det delar jag inte med mig av. Har alltid varit så och kommer alltid vara.