William 5 månader

Hej mina fina
Ja idag är det hela 5 månader sen vi för första gången fick träffa våran lilla prins. Kan verkligen inte förstå att det redan gått 5 månader sen vi blev den familj på 5 ♥
 
Lite info om lilleman:
Vid BVC besöket för en vecka sen var  han 69 cm lång och vägde 7430g
Han använder kläder i 68-74.
Han kan rulla åfr rygg→mage och från mage→rygg
Sitter med vid lunchen och äter ett par skedar gröt eller pure. Vi tar det lugnt på den punkten.
Är redan blyg för så gott som alla utan oss i familjen
Skrattar av minsta lilla♥
Nyfödd liten kille
Stora killen nu i dagarna

Äntligen friska

Hej mina fina
Ja äntligen är vi friska här hemma. Eller tjejerna hostar ju lite fortfarande men det är ju bagateller. Så underbart måste jag säga. Och så skönt att William slapp sjukdommar denna gång. Men det bästa av allt är att lillkillen börjar sova bättre igen! Dom senaste dagarna har det varit matning varje natt (runt 1-2) och sen 3-4 nappinstoppningar. Vilket är minst hälften av dom andra nätterna och ingen vaknetid på 1-1½ timme nattetid heller. Love it! Så nu håller vi tummar och tår här hemma att det håller i sig. Så kanske lillkillen snart får sova i eget rum med. Är ju så tråkigt att hans fina rum står tomt!
 
Idag ska jag och tjejerna hem till mamma/mormor och ha det gött. Tjejerna bara väntar och väntar för det ska bli så kul att komma ur huset för dom och speciellt  eftersom det alltid är lördag hos mormor som Lilly säger =)

BVC besök och fortsatt feber

Hej mina fina
Ja här hemma fortsätter febern hos tjejerna men William slipper den ännu. Peppar pepper. Hoppas dock att den ger sig snart för om den håller i sig längre blir det att ringa VC för att kolla vad dom säger.
 
Annars då? Jo idag var det dags för BVC besök för William och oj vad han växer. Nu väger han hela 7430g och är 69 cm lång, Inte konstigt att 68 kläderna börjar bli mindre och snart är dags att lägga undan.

Sjukstuga

Hej mina fina
Här hemma har vi just nu sjukstuga. Barnen började gårdagen men lite feber och trötthet och idag är det samma som gäller. Lilly ligger just nu och sover då febern och alvedonen tagit ut sin rätt och Lèone har fått ipren och efter hennes vila vaknade hon och kräkten upp frukosten så nu är vi beredda på magsjukan här hemma. Det enda jag inte ville skulle komma hem hit men det är inget mer att göra än att vänta ut det och sprita sprita sprita!

Utveckllingsfas?

Hej mina fina

Här hemma är det en otroligt trött mamma som tar det lugnt i soffan. Den senaste tiden har jag varit så himla trött eftersom William gått ifrån att sova hela nätter till att vakna 3-8 gånger för nappinstoppningar och även en matning per natt. Förhoppningsvis så vänder det snart igen eller så får jag vänja mig vid att inte få sammahängande sömn längre.

Vi tänkte flytta upp William till hans rum när han sov hela nätter men jag är ju allt annat än sugen på att springa som en tok upp och ner för trappan om nätterna. Men är han som sina systrar kommer han sova bättre i eget rum. Ka, vi får helt enkelt se hur det blir. Hade vi inte behövt montera isär sängen varje gång den ska in/ut ur hans rum hade det varit ett lättare beslut men eftersom dörren dit in är för smal så måste man ju tänka efter lite extra.

Oj

Hej mina fina
Oj, vilken bloggpaus det blev. Men jag har haft fullt upp med trotsbarn och köksrenovering. Men nu så är minirenoveringen av köket färdig och oj vad fint det blev=)
 
Vi var tvungna att köpa en ny spis då den vi hade var gammal och åt upp ugnslampor vilket var otroligt jobbigt för det är en konst att laga något i en bäcksvart ugn haha. Och då vi hittade en billig induktionshäll och varmluftsugn var vi ju tvungna att slå till. Och när vi var igång kände vi att vi kunde fixa till köket ordentligt på samma gång. Så ny bänkskiva, ny ho, träpanel på väggen, en fläkt och måla om alla luckor blev det. Nu har jag bara en bild på datorn som jag kan visa så batteriet till kameran är på laddning men det är något iaf =)
EN otroligt dålig innan bild men iaf
Och så här blev det =) Nu har vi beställt en glasskiva att ha som stänkskydd och nya mattor ligger på golvet. Ska fixa nya bilder sen.