Men hjälp

Är det någon som kollar på fuskbyggarna på 4:an just nu? Hur i hela fridens namn kan någon bete sig så svinaktigt? Men blir ju riktigt rädd ju. Stackars familj säger jag bara.


Snart hundlös

Japp, vi ska nog slänga iväg Flinga på foder nu. Det funkar inte här hemma längre så hon har börjat trotsa oss här hemma. Under dom 2 åren vi har haft henne har hon aldrig fått vara inne i vårat kök. Men på sista tiden struntar hon verkligen i alla våra regler. Hon sticker in i köket hela tiden & idag såg jag även henne gå in där men det struntade hon verkligen i. Hon ställde sig & kollade på mig men stannade iaf kvar där inne. Blir otroligt ledsen när hon trotsar oss pga att Lilly behöver all uppmärksamhet just nu. Hon har alltid varit snäll & lydig & vi hoppades verkligen att det inte skulle bli så här men hunden verkar ha bestämt sig så det finns inget vi kan göra. Jag klarar inte av att skälla på henne & ha 100% koll på henne 24/7 när jag har Lilly att kolla till & är trött & preggo. Det funkar ju tyvärr inte. Det skär verkligen i hjärtat men det verkar vara den enda utvägen just nu.


Går

Har jag sagt att Lilly kan gå en massa steg om man ställer henne mitt på golvet & går iväg en bit & sträcker ut händerna? Stora tjejen♥ Vi får se om pappa Victor lägger ut någon video på det på sin facebook efter maten. Om inte annat kan nu ju alltid kolla in andra videos på busen där inne. Sök på Victor Röjerås så hittar ni dom.


Älsklingen

Snart så kommer älsklingen hem. var så mycket på jobbet att han fick vara kvar en halvtimma längre än vad han brukar. Men snart kommer han hem med lite färdigmat. Ingen av oss har ätit på ett tag så det ska bli riktigt gott i magen.


Till alla nya läsare:

Hej
Har sett att jag har fått väldigt många nya läsare den senaste tiden. Det är nog mest tack vare Denise som här om dagen hade mig som dagens tips. Tack så jättemycket för det =) Känner mig jätte hedrad att det är någon som vill tipsa om lilla mig. Blev faktiskt lite generad när jag såg det. Är det någon som tycker att jag har en sån intressant blogg? Det trodde jag inte riktigt. Jag är ju bara en helt vanlig 21 åring som kanske har gjort lite mycket vuxensaker för att var så ung. Men annars är jag väl helt vanlig tycker jag.

Men jag tänkte ta & pressentera mig lite för er nya läsare iaf. Jag heter Liselotte Röjerås & är 21 år & bor i en lite håla som heter Östervåla som ligger 5 mil norr om Uppsala. Här har jag bott hela mitt liv & tror nog att jag alltid kommer att göra det med. Jag har mamma & pappa som är förlovade & 3 syskon. En storebror, en lille syster & en lillebror en Jag har på mina 21 år hunnit med en hel del. Som 14 åring (021015) blev jag tillsammans med min man Victor & 3 år senare förlovade vi oss (051224).

2 månader innan vi förlovade oss dog min älskade mormor & med det följde många förlorade timmar från min utbildning till undersköterska vilket tillsllut resulterade i att jag hoppade av skolan & var hemma  & arbetade som assistent till min syster som är handikappad. Jag slutade i början av 06 men började om 2:an i en annan skola höstterminen samma år. Det var även då jag flyttade hemmifrån & flyttade ihop med Victor. Så när jag var 17 år hade jag hunnit förlova mig, flyttat hemifrån & även börjat samma utbildning 2 gånger om.

Men i början av 07 hoppade jag av utbildningen igen då jag inte trivdes med det val jag hade gjort. Men det var i samma veva jag & V bestämde oss för att gifta oss. Så den 7 juli -07 stod vi framme i kyrkan & sa ja till evig kärlek mellan varandra. Vi köpte senare samma år ett hus tillsammans. Jag var 18 år när jag jag äntligen fick bli fru Röjerås. 

Lite mer än 1 år som gifta fick vi veta att våran underbara dotter Lilly låg i magen. Lyckan var total. Vi skulle bli föräldrar. Tiden gick & den 2 maj 09 tittade hon ut. Det var en 9 dager efter beräknat datum & förlossningen tog 22 timmar men det var det verkligen värt.


Och nu snart blir våran lilla dotter 1 år & nu har ett litet syskon flyttat in i magen så i november hoppas vi att det tittar ut ännu en liten Röjeråsare så nu får ni följa med på denna lilla resan vi har framför oss. Hoppas att ni kommer gilla den.


Ja, det var en liten beskrivning om mig & mitt liv so far. Hoppas att ni fick någon uppfattning om mig nu. Har ni några frågor är det bara att ställa dom.

Kram

Påskpynt

Jag är inte mycket för påskpynt då påsken känns så kort vilket resulterar till att det bara känn som man ställer fram det för att nästa dag ta bort det. Men jag får varje år en bunt med påskris av min äskade pappa & detta år pyntade jag det lite annorlunda.

Voila

Ett väldigt enkelt sätt att få påskriset riktigt fint. Eftersom vi har katter så är fjädrarna ett big no-no så när jag fick den här iden så blev jag riktigt nöjd när jag äntligen fick det som jag ville.


Måsten

Hej
Måste gå till affären & handla middag & frukt & annat gott idag. V jobbar ju imorgon så då är det extra skönt att ha allt hemma så man slippar springa till affären imorgon när man endå har varit där idag.

Ska försöka duscha innan vi beger oss men det känns ju lite drygt att duscha & gör sig iordning så här sent på kvällen när man endå ska gå i säng om ett par timmar så vi får se om jag kan lura iväg mannen för att handla själv. men jag skulle väl inte tro att det går. Annars får jag dra på miog en mössa & gömma mig under den under butiksbesöket.

Kramar 


Bortskänkes


Någon som vill ha en kattunge på några månader? Tror inte att hon trivs hemma hos oss då hon får för sig stup i kvarten att kissa på mina saker. Undra om hon kanske har något emot mig?

Ps. på kortet är hon bara en månad eller så så hon är större nu.


Inte 5 tänder utan....

6! B¨åda tänderna på sidorna om framtänderna har äntligen tittat fram. Gud, hur länge har vi inte sett konturerna till dom tro? Någon månad är det ju iaf. Så det förklarar ju varför hon hade feber igår & var gnällig igåe & även idag. Mammas lilla sötnos♥

Här hade skruttan bara 2 tänder & nu har hon 4 till uppe. Älsklingen blir stor


Sur tjej

Här hemma har vi just nu en tjej som blir sur om vi inte leker med henne hela tiden. Och hon har alltid varit en sån som gärna lekar själv. Men just nu leker pappa & dotter ihop & när pappa lade henne ner så såg han tydligen en tand på sidan som har tittat fram så nu ska mamma Liselotte kolla upp det hon med =)

Kram


Utvilad till tusen

Hej
Åh idag är hela familjen Röjerås helt utvilad då Lilly sov till 10 idag. Hon vaknade till vid 5 & letade efter sin napp & då fick hon lite välling av mig samtidigt så det gjorde tydligen susen. Och det var efter att V hade gått in till henne vid 10 tiden som hon vaknade. Så jag vet inte hur länge hon hade sovit annars.

Men det som var lite jobbigt var atgt jag skulle ringa til min BM idag & hon hade teletid mellan 9 & 10 så det missade jag såklart. Och nästa gång jag kan ringa var någongång nästa vecka. Hoppas att inte Bm undrar vad man är för tok som aldrig ringer för en inskrivning på engång utan väntar till man har gått 7½ vecka (vilket jag har gjort på mitten av nästa vecka då)

Nej nu ska vi äta frukost.

Kramar


Febrig Lilly

Fy vad jobbigt det var för ett tag sen. Lilly var vaken till för ett litet tag sen då hon kom på att hon var super trött vid halv 5 tiden så hon ville vara vaken någon timma längre än hon brukar. Men när jag tog upp henne för att ge sista vakna målet kännde jag att hon var super varm & kollade då tempen som låg på hela 39.2 grader. Lilla busen då =( Visst har hon väl varit lite extra gnällig idag men det var inget man tänkte så mycket på. Det enda som ploppade upp var att dom sido tänderna kanske krånglar när det äntligen tänker spricka fram men det var inte att oroa sig för tyckte vi. Men nu när jag kollade tempen kände jag på engång mig som en superdålig mamma. varför kollade jag inte tempen tidigare? Varför gav jag inte henne lite alvedon när jag tyckte att det verkade som att hon kanske hade lite ont? Men det är ju lätt att vara efterklok. Hur som så har hon iaf fått sig en dos alvedon & ligger nu i sin säng i sitt svala rum & sover så vi hoppas att hon kommer må bättre imorgon. 


I ♥ this


Åh jag är kär. Den här skötväska från Skip Hop ska verkligen få flytta hem till oss inom en snar framtid. Den heter Studio & ni hittar den HÄR Jag har under en lång tid letat efter en snygg & stor skötväska som jag kan ha nu & när det blir 2 barn i hushållet & den här har verkligen det lilla extra. Den är ju supersnygg & stor. Hela 14 fack finns i denna väska! Love it

Här ser ni hur stor den är


Bebisnamnen

Hej
Ni som har varit med sen första graviditeten vet vad vi har valt för killnamn men som ni såg för en stund sen här i bloggen har vi inte riktigt haft ett tjejnamn om denna bebis också skulle bli en tjej. Men här om veckan blev det precis som det blev när vi kom på Lillys namn. Helt plötsligt hoppade namnet upp i huvudet & sen dess har det suttit där. Så något va det här namnet kommer bebis i magen kommer få:

William

eller

Léone/Leone

Så nu nu börjar väntan på att se om det är en liten William eller Léone/Leone som ligger i magen =)


Tänkte bara ta & lägga till hur det ska uttalas då jag förstår att det kan vara lite svåra att veta det =) Leeån-ee eller Leån-e


Måndag

Hej
Ännu en ny vecka som har några härliga dagar att ge. På fredag blir tex Lilly 11 månader så det är snart dags att börja planera kalas för henne. Och vi hoppas att vi snart får en god nyhet =)

Idag gick hela famljen Röjerås upp kl 9. Det här är andra dagen som Lilly har vaknat vid den tiden. Och i lördags vaknade hon vid 8 så hon har helt plötsligt börjat sova lite mer. Vet inte om det är för att hon håller på att träna att gå eller vad det är men skönt är det iaf att sova så mycket kan jag ju iaf säga =)

Idag har vi inget inplanerat men sånt kan ju alltid ändras. Men just nu sitter jag här i soffan & slö kollar på tv, V håller på att betala räkningarna & Lilly står mitt på golvet & håller på att leka med en hel del saker på samma gång.

Nej, nu ska jag ta & hålla lite koll på busen.

Kramar!


Tjejmanet vi har på G.....

Kanske kommer upp på bloggen imorgon =)

Hoppas att det kommer gå bra & fort nu Lin. Längtar så efter att höra från er♥


Jippie!

Lade ut en tråd på familjeliv igår om tvillingvagnen & våran bil & jag hade fått en massa svar idag. Och skulle det vara så att Uj:n är bäst enligt oss så går den in i bilen. Fick till&med bildbevis på det =)

Lycklig


Alla vagnarna en gång till

Okej. Nu ska vi uppdatera er om alla vagnarna som finns att välja mellan. Så här kommer alternativen igen:

UJ:n. Syper snyg & smidig men är tyvärr lite för stor för våran bli men iaf.

Easywalkern. Får kanske plats i bilen om man har tur. Likar Ujn man vi har inte sett den i verkligheten än så där kan jag tyvärr inte ge något betyg.

Carenan. Ser nästan ut som dom 2 ovanstående men är billigare. Mycket billigare. Typ halva priset & kanske kan gå in i bilen med. Har sett lite snabbt i verkligeheten men vi gick typ bara förbi den då.
 
Brion. Tror inte att den går in i bilen men den är ju bra eftersom det är en brio & det är ju bara det vi har haft än sålänge. Men barnen måste dela plats men jag tror inte att Lilly skulle göra någon mot sitt syskon. Är även den enda vi kollat på utan swirrhjul.

Emmaljungan. Samma här. Tror inte att den går in i bilen men barnen måste dela plats här med men jag tror inte att Lilly skulle göra någon mot sitt syskon.

Swirrhjulen gör ju det mycket lättare att köta vagnen när man har 2 klumpar i så det är ju ett stort +


UJ vs Easywalkern

Ser nästan lika ut men vilken är bäst? Någon som vet?

UJ eller

Easywalker?


Hjälp,vad ska vi göra?!

Hej
Idag blev det ett litet besök till Uppsala med fam.Eriksson/Berg där vi på ett part affärer & kollade runt. Hem med oss följde ett par tofflor & ett par gummistövlar till Lilly & armringar som hon kan ha när vi är utomlands & i sommar. Men vi passade även på att kolla på syskonvagnar igen. Och vi båda blev helt kära i Urban Junglen. Helt underbar. Men nu till problemet......

VI FÅR INTE IN NÅGON SYSKONVAGN I VÅRAN BIL!!!

Vi har en volvo v40 & ni kollade på ett par men UJ verkade vara den minsta vi kollade på. Var bara in på barnens hus för babyland hann stänga men där vet jag att det fanns en carena men som sagt så verkade Uj vara den minsta syskonvagen vi såg idag. Mern när vi kom hem & skulle mäta lite märket vi ganske fort att vi nog inte kommer få in en syskonvagn i våran bil. För jag vägar köpa en P&T. Tycker det känns jätteläskigt att ha det lilla barnen under stora & sen så nära marken med. Men det är iaf min åsikt.

Men nu tänkte jag kolla vad ni med syskonvagn har för bil så man vet på ett ungefär vad man har att gämföra med.

Kramar

Ps. fick min kina buffe idag =) Happy!


27:e mars

God morgon
Åh idag är jag pigg & glad. Jag trodde att V skulle gå upp med Lilly så jag skulle få lite sovmorgon men hon vaknade 8 imorse så jag fick en sovmorgon endå fast jag tog henne. Så vi åt macka direkt när vi kom ner istället för att äta det som mellis vid 9. Och just nu håller dottern på att ta livet av sig tror jag.

Köpte en korgstol åt henne förut & den står under fönsteret & när jag satt & sorterade kort tidigare på morgonen så hör jag att hon håller på med den. Och vaqd gör hon då? Jo hon STÅR på stolen & kollar ut genom fönstret. Tokunge =) Men jag litar på henne. Hon vet hur man tar sig ner säkert från stolen så det är ingen fara alls. Hon är ju så duktig min lilla tjej♥

Idag har vi inga planer så vi får helt enkelt se vad som händer idag.

Kram på er


Present tips

Hej
Jag har suttit dom senaste dagarna & funderat på vad vi ska ge våran underbara tjej när hon fyller 1 år men dety är ju så himla svårt. Vad ger man en 1 åring? Hon beter sig inte riktigt som en 1åring tycker jag. Vill hela tiden mata oss & vill hela tiden plocka & fixa med en massa saker. Jag funderade på ett kök med tillbehör eller en docka & docksäng men jag vet inte om det är för tidigt med det är.

Någon som har lite tips på vad man kan gu henne?

Kram


6+0

Glömde att jag har gått in i en ny vecka idag. Snacka om att denna graviditet kommer gå mycket fortare då man redan har en liten att ta hand om. Och jag som tyckte att Lillys gick jättefort. 

Tabletten hjälpte mot illamåendet men nu har dewt börjat komma tillbaka. Får väl helt enkelt ta ett glas cola & hoppas att det hjälper ett tag. Vill ju inte gärna knapra piller när amn har en liten i magen.

Mama magen nu ♥  Tänk att min mage mysiga skulle komma  så fort denna gång


TGIF

Hej
Oj vilken morgon det har varit. Lilly vaknade vid 6.30 så det blev ju iaf lite sovmorgon. Men när jag gick upp märkte jag att jag var lite yr men det gick över fort. Men istället kom huvudvärk & illamående. Så jag ville ju såklart inte vara vaken utan ville ju hellre sova bort allt men V skulle ju upp & jobba så det gick ju inte. Utan det var bara att preparera sig med järntablett & alvdon & hoppas på att man skulle få vila lite på soffan. Men det blev inte så mycket utan man hår helt enkelt leva med det. Nej men jag ska gå & ta en tablett mot illamåendet så man blir en rolig mamma igen & inte en som bara ligger på soffan & vill vila.

Idag är det ju fredag så det är ju solsidan & lets dance som står på schemat ikväll men innan det har jag & bus ett par timmar att slå ihjäl.

Nej nu vill dottern att hennes mamma ska leka lite med henne

Kram


Trött mama

Här har ni en trött mamma som bloggar kan jag säga. Har varit full rulle hala dagen & som jag sa tidigare så ville dottern gå upp 5.43 imorse. Fy vad tidigt det är. I det här hushållet är det faktiskt ett stort brott om man vill gå upp innan 6 =)

Lilly & jag lekte ett tag innan V kom hem & då ställde jag henne på golvet för att kolla om hon ville stå lite själv för jag vet att hon kan stå själv men hon gör det inte gärna utan brukar stå vid något & släppa taget om hon helt glömmer att hon står själv. Men när jag ställde henne mitt på golvet nu ikväll så stod hon där & såg jätteglad ut vilket var riktigt härligt. Vill att hon ska få större självförtroende när det gäller att klara av att stå helt själv så hon ska känna att hon klarar av att börja ta några småsteg själv & jag tror att hon tycket att det var riktigt kul faktiskt =) Jag vet att hon kan stå själv & jag vet att hon skulle kunna gå själv nu med om hon tränade lite men just nu tycker hon att det är lite läskigt så det är därför vi håller på att träna. Hon skullle nog tycka att det var så roligt att gå själv faktiskt.

Nej nog talat om det nu. Har sen lillan lade sig städat undan i vardagsrummet villket var riktigt skönt. Kände att det var lite mycket prylar här & var som inte skulle vara inne i vardagsrummet. men nu så börjar jag känna mig färdig =) v håller på att fixa lådorna som ska ut imorgon men jag orkar inte packa nu då jag kände mig lite yr när jag höll på att plocka & jag vill inte gärna svimma nu när man är preggo.

Nej nu ska jag ta & fixa mig för sängen. Känner att jag behöver sova lite nu. Men vi ses ikväll

Kramar!


Äntligen

Som jag har hatat mig själv för att jag inte klickade hem dessa när jag såg dom första gången men nu så är dom beställda. SSuper söta & kommer passa jättefint med en mage i sommar♥


149 kr styck kostar dessa otrligt söta sakerna & kommer från H&M´s Garden collection
Blev helt kär i den i puder men ville såklart även ha en i vitt eftersom jag vet att jag kommer ångra mig om jag inte köper den nu =)


Super sugen på.....

Kinamat! kan jag redan ha fått ett craving? Fast sallad är ju gott det med emn endå. Tänk er så gott med kinamat =)

Tror jag är sugen på mer nyttigt som det känns just nu. Inget pollybegär ännu iaf =)

Kram


Fixat lite till

När jag gick upp för att hämta Lilly så stod hon & hängde på kanten på spjälsängen. Hon håller alltså på att försöka häva sig över kanten så hon ska komma ur sängen. Så nu fick jag sänka hennes säng till lägsta nivån (hade på hacket ovanför innan) så nu hoppas jag att hon inte ramlar ur sin säng på ett tag iaf. Menom hon fortsätter försöka ta sig ur sängen får det nog lov att bli en växa säng tidigare än vad vi trodde.


Fixat

Nu har jag fixat en babyticker till bebis i magen så nu kan vi alla följas åt i denna graviditet =) Finns under viktiga datum i vårat liv men jag undrar om jag ska flytta upp den en bit eller om den ska vara där den är.

vad tycker ni?

Ps. Tjejnamnet vi har kommer jag lägga ut senare idag tror jag. Men vi får se hur mannen tycker =)


Våffeldag

Hej
Idag är det våffeldagen & V jobbar som vanligt. Men jag & Lilly bjöd hit mina föräldrar, svärmor & V´s syster på våfflor så vi har haft en riktigt trevlig dag idag.

Lilly ligger just nu & sover men jag bara väntar på att hon ska vakna. Men vad vi ska hitta på när hon har gjordt det har jag ingen aning om. Men det blir väl en massa leka som vanligt skulle jag tro. Jag skulle visseligt vilja vila lite nu innan hon vaknar då vi gick upp 5.43 idag. Fy vad man är trött nu för tiden. Men jag skyller på bebisen i magen. Är ju runt den här tiden man brukar vara lite extra trött så det är väl ingen fara så. Men jag har redan börjat äta järntabletter eftersom dom sa att jag hade järnbrist när vi var på akuten. Och jag har ju även glömt att ringa till min Bm med. Hon har teletid mellan 8-9 eller 9-10, kommer inte ihåg vilket det är men jag glömer ju helt bort det varje dag. Så på måndag måste jag ta tag i det för då har jag gått 6+3 så det kan ju vara dags att skriva in sig snart.

Nej, nu ska jag ta & vila lite så får vi väl se hur lång tid det blir.

Kram


Mama tips

Tänkte när jag ändå håller på kan jag slänga in lite tips på snygga mama kläder. Tar kläder ifrån H&M denna gång men om det uppskattas kan jag såklart även slänga in från andra sidor senare =)


Snygga & sköna linnen som kostar 49.50 styck

En snygg jeanskjol som passar bra nu till vår/sommar. Kostar 299 kr
 

Mysiga & sköna & kostar 149 kr st

Parfekt till dom med mage i sommar. Kostar 149 kr dom här med


Capris som passar perfekt vid dom lite svalare dagarna. 199 kr kostar dessa

199 kr för dessa söta blusarna. Love them!

Det får räcka för denna gång. Men om ni uppskattar det här inlägget så slänger jag jättegärna in flera av dessa men kan ju såkler även fixa med amningskläder & barnkläder med om intresset finns. 


Kläderna

Här kommer kläderna jag köpte till mig & magen idag. Allt kommer från H&M´s Mama avdelning

Snyggt & skönt linne. Kostar 69.50 & jag har även ett i vitt. Men finns även i svart, turkost & vitt & orange randigt.

Snygga mama jeans med slitningar & fräcka detaljer. Kostar 499 kr.

Detalj vid fickan

Sköna bomullsbyxor som kostade 299 kr. Fanns även i vitt & svart  


Lilly kan nu säga:

Lilly har börjat säga ett par ord till sen sist jag skerv så nu uppdaterar jag väl det då =)

Mamma

Pappa

Däh (där)

Ische (kisse)

Att (katt)

Itta (titta)

Uussss (usch)

Stora tjejen♥ Snart 11 månader & kan redan säga 7 ord. Hur ska detta sluta? Om jag inte visste bättre kunde jag ju tro att hon var släkt med mig ju =)


Magen nu & då

Tänkte slänga in en bild på min mage idag & för 22 dagar sen. Man ser en viss skillnad =)

Jag för 22 dagar sen

Idag

En mage fins ju där iaf. Inget snack om saken eller vad säger ni?

Ps. Det blå linnet är köpt idag på H&M för 69.50 =)


Barnlös shopping

Hej
Idag har Lillys farmor varit barnvakt då vi skule iväg & lämna godis i Enköpning & vi ville ju inte att hon skulle behöva följa med då hon som sagt blir åksjuk. Så idag har vi varit två helt vanliga vuxna fats man måste väl räkna in bebis i magen med. För oj vilken kula jag har nu. För någon dag sen såg man den bara på kvällen men idag har den funnits där hela dagen. Så man kände sig iaf duktig när man köpte lite mamakläder på H&M idag =) ska försöka knäppa kort på av jag köpte istället för att bara skriva så bilder kommer förhoppningsvis senare idag & då kommer ju även bilder på magen min. Hjälp. Jag är i v 6+5 idag & har redan en hård rund magen. Och den behåller formen när jag sitter ned. Visst, jag förstod ju att den skulle komma tidigare denna gång men då här tidigt trodde jag inte.

Nej nu vill dottern ha en flaska välling & sen hoppa i säng.

Kram

Tjejnamn spikat

Hej
Idag begav vi oss tillslut till min kusins fru & barn där vi tillbringade hela dagen vilket var supermysigt. Tack så jättemycket för allt Lotta♥ Och grattis. Ska bli riktigt kul det här =)

Innan vi åkte blev det en sån här sak som det blev när Lillys namn blev spikat. helt plötsligt fick jag upp namnet i huvudet & så smakar man lite på det & sen blir det helt enkelt det som får bli namnet. Och denna gång är det ett namn som inte är så jättevanligt i detta avlånga land. Det är faktiskt bara 126 tjejer i hela sverige som heter det här. Så jag är riktigt nöjd över vårat val =) Ddet är riktigt sött & passar perfekt med Lilly. Vill inte säga vad det är riktigt än då vi vill säga vad det är till våra föräldrar först men jag kan iaf avslöja att det börjar på L det med =)

Kan tilllägga att det finns 10923 st Lilly i Sverige så det ska bli riktigt kul med ett lite ovanligt namn denna gång =)

Vill bara säga en engång, TACK för alla er hjälp med namn,mag, säng & vagn problem vi har haft. Det är helt underbart att ha så hjälpsamma läsare. Ni är guld värda ♥

Vad är det här?

Hej
Är på superbra humör idag då min underbara dotter sov till 7.27 imorse. så en regäl sovmorgon blev det då jag annars får gå upp vid 6 tiden. Så tack Lilly för att du lät din trötta mor sova lite extra idag ♥

Men jag kan säga att det kändes rätt så värdelöst när man tittade ut sen då snön vräker ner idag igen. Åh vad jag är trött på all denna snö. Vill ju ha en varm & go vår nu. Nä nu är jag verkligen sugen på den där utlandsresan.

Snart kommer en leverans hem till oss så då ska vi plocka i ordning allt som kommer & sen vet jag inte vad som händer. Hade väl tänkt att vi skulle hälsa på fam Eriksson/Berg men Tina hade migrän så det kändes inte så bussigt att komma dit med en liten tjej som verkligen vet hur man använder dom ljusa höga tonerna när amn ska låta lite illa. så nu vet vi inte riktigt vad som händer idag.

Sen måste jag även passa på att tacka alla som kommer med tips om sängen/vagnen & om det här med magen min. Är verkligen jättekul & skönt att få hjälp av mina underbara läsare. Det hjälper en massa kan jag säga. TACK

Vad händer?

Hahaha. Gud vad händer med mig? Ikväll när vi hade ätit ställer jag mig upp & då ser jag att v kollar lite konstigt på mig. Och vad är det då han kollar på kan man ju undra? Jo, min mage! Gud, det såg ju ut som jag var gravid i 18:e veckan ju. Helt sjukt. vet inte om det vart av maten eller om jag redan börjar få lite kula. För jag försökte dra in magen men det gick inte alls =) Hahaha, helt sjukt. Men lite mysigt med =) V lade huvudet mot min mage då så det blev extra mysigt då.

Jag i vecka 18 med Lilly

Fy vilken tråkdag

Hej
Fy vad tråkig denna dag har varit. Man är trött då min lilla prinsessa bestämde sig för att et var morgon 5.45 imorse. När man kom upp blåste det som bara den & helt plötsligt började det snöa som fasiken. Och det snöar fortfarande. har ju redan kommit 10 cm. Och jag som trodde att våren var här nu. Snacka om att jag hade fel. jag som var så nöjdöver att man såg asfalten & kunde ha på sig lite finare skor utan att frysa fötterna av sig. Fram med uggsen igen nu liksom. Nä jag måste nog dissa vintern nu.

Kram

Funderingar

Hej
Hua så många saker som snurrar runt i mitt huvud just nu. Det började igår på ikea. Hur ska vi göra när bebisen i magen är född? Ska båda våra såttingar sova i spjälsängar eller ska vi köpa en växa säng till Lilly? Vet ju inte riktigt när man kan byta till växasäng men om någon där ute har ett lite äldre barn så skulle det vara superkul om ni gav lite tips på när man ska byta till det =) Hittade ju iaf en jag blev sugen på:

Den är mycket finare i verkligheten. Blev helt kär i den =) Men sen såg jag även den här:

Den var ju fin den med men jag skulle helst vilja he en vit. visst kan jag ju måla den men ärligt talat, orkar man det verkligen? =)


Sen till nästa sak då. Var in på babyland & såg en massa fina syskonvagnar. Lilly-bus kommer ju att vara ca 19 månader när bebis i magen kommer ut så vi kommer ju behöva en syskonvagn då hon förmodligen inte kommer orka gå så långa sträckor & det kan ju även vara skönt att ha en stor vagn så man vet att båda barnen får plats om man ska någonstans. Har ju bara haft brio vagnar hitils & jag gillar verkligen dom & deras teleskophandtag men deras syskonvagn finns bara i svart. Boring! Sen såg jag en mamma med en ny Emmaljunga syskonvagn som hade swirrhjul ifam som jag tyckte var riktigt smart för vagnarna är ju stora & tung & sen ska ju 2 barn i dom. Och dom finns ju in många snygga färger med. Och sen såg jag även Carrenas idag som var billig & fin med. är det någon som har prövat någon av dessa eller har någon annan som vi använder & kan lovorda? här kommer iaf bildena på dom vi har kollat på:

Brio. Finns som sagt bara i svart & kostar runt 5000 kr & man måste även köpa till en hård eller mjuklift till den.

Carenan kostar runt 4500 & sen ska man köpa till en liggdel på det.

Och sist men inte minst emmaljungan som kostar runt 6500 & mjuk eller hårdligt på det. Svårt det här tycker jag. men som sagt. har ni tips & råd får ni jättegärna komma med dom =)


Och visst är det supertidigt att tänka på det här man det kan inte hjälpas. Jag är en sån som håller på att planera i 1000 år innan jag blir nöjd. Och jag tycker att det är riktigt jobbigt att få för mig att "komma på" såna här problem med. Men man är ju som man är. Inget att göra =)


kramar!


Namnförslag

Hej
Nu är vi hemma igen. Blev inga kläder alls för mig. Var så jäkla mycket folk på gränby idag så det gick inte att vara där inna så det vara bara att strunta i kläderna jag var sugen på. men det kommer fler dagar =)

nu till rubriken. Nu när vi åkte hem satt vi & pratade tjejnamn. Vi vet ju redan vad det blir om det är en liten kille i magen men om det blir en tjej så är det värre. Vi bara spånar & spånar & kommer inte riktigt fram till någonting så om ni har lite förslag på några tjejnamn så är det bara att slänga in dom i en kommentar så blir vi jätteglada =)

Kramar!

Glad

Hej
Oj idag är det en riktigt bra dag. Jag fick sova till kl 9, det är soligt ute & vi ska åka in till Uppsala sen =) Im verry happy!

5 weeks preggo

Har nu gått in i vecka 5+0 fr den som är intresserad =)

Btw

Såg mamman från Uppsala som var med i familjen annolunda idag på stan =) Skulle sagt hej & berättat hur mycket jag avgudar henne som mamma men jag satt tyvärr inständ i bilen så det gick inte riktigt =)

TGIF

Hej
Oj, idag har det varit full fart. Jag & Lilly gick upp vad 6.15 & åt lite frukost & sen kom pappa V ner vid 8 tiden & då åt vi lite macka med tillbehör så då vart hela lilla familjen glad. Sen var det dags att packa lite godis som vi skulle köra ut under dagen så det blev lite att göra då. Sen åkte vi till Uppsala & bytte alla lådorna & Lilly spydde såklart. Stackaren. Varför ska hon behöva vara åksjuk för? Frågade på BVC om vi kunde ge henne någonting mot det men hon tyckte att hon är för liten & det enda tipset hon kunde ge var att hon inte ska äta någon inna & under bilfärd. Men vad ska man göra när hon blir hungrig då? Strunta i henne & låta henne skrika tills man har åkt klart? Nej det gilade jag inte.

När vi hade bytt om när vi var klara träffade vi upp en kompis & sprang in på IKEA & köpte lite dörrstopp & så så nu ska vi fixa lite till med säkerheten här hemma. Sen åkte vi & besökte en kina resturang. Mums! Var riktigt gott & för en gång skull åt jag buffe. Och tur var nog det. Åt 2 hela tallrikar som var fulla. Gravid eller vad =) Haha, gissa om jag kommer väga mer denna gång som jag stoppar i mig. Har ju visseligen illamåendet som kommer & går men det är verkligen inte lika illa som förra gången vilket är skönt.

Får se vad som händer imorgon. Var in på H&M en snabbis & hittade jättemycket fint så vi får se om jag kan muta min lilla älskling så jag får något fint imorgon =) Visseligen är det mamakläder men jag vet att det kan hända något med liten i magen men jag tar den risken. jag litar på att min kropp inte skulle ta sig ann en liten om den inte orkar med det.

Nej nu måste jag förtsätta kolla på Lets dance =)

Puss & kram

Stora tjejen♥

Tänkte lite snabbt slänga in lillans vikt & längd som vi fick redan på nere på BVC nu är sruttan i 2 sekunder nöjer sig själv.

Vikt: 9380 g
Längd: 74 cm
Huvudomfång: 44,5 cm

Så det är inte konstigt att man tycker att hon har blivit stor =) Gott upp ca 800 g på 2 månader & växt 3 cm. Huvudet är litet som vanligt & hade bara växt 0.5 cm på dom här 2 månaderna. Men sen hon föddes har det växt 12.5 cm .Fast när vi var ner på BVC när hon var 16 dagar var omfånget 36.5 så hon hade hon fått lite toppigt huvud vid förlossningen så om man går efter det så har huvudet växt 8 cm på nästan 11 månader.

Och när man endå srkiver hur mycket huvudet hade växt sen födsel kan jag ju skriva in resten med =)
Vikten har ökat totalt sen födsel till nu: 6043 g
Växt totalt sen födsel till nu: 24 cm
och huvudet har växt totalt sen födsel till nu: 12.5 alt 8 cm

18/3

Hej
Igår blev det tyvärr ingen bloggning då jag var i Uppsala hela dagen för att fixa håret. Blev kort =) Gud vad skönt säger jag bara. Och när jag kom hem åt vi lite & sen gjorde jag slingor & sen däckade jag faktiskt på soffan kl 21. snacka om trött mama =)

Jag & Lilly ska snart bege oss till BVC där vi ska träffa en tandis som ska berätta lite om skötseln om tandarna så det blir nog lite intressant. Och sen ska vi även kolla vikt & längd. Ska bli så himla kul att se vad man har för klump nu =) Hon har verkligen blivit tung nu tycker jag. Och lång med. Men det var ju 2 månader sen vi var där sist så man får väl panik när man märker hur stor hon verkligen är. Sist var hon iaf 71 cm lång & vägde 8560g & hade huvudomfång på 44 cm så jag gissar på att jag kommer ramla av stolen när jag hör vad det är nu.

Fast hon har ju börjat köra med matvägra light här hemma just nu. Till&med välling & gröt. men provivas nyponsoppa går mer än gärna ner så man får väl vara glad för minsta lilla.

Nej nu sak lilla proggo jag gå & kissa & sen ska vi fixa oss för BVC. Ska vara där 10.30 men vill gärna vara där tidigare för att kolla vikt & längd innan.

Kramar

I feel sick....

Åt en pizza tidigare idag & kände inget när jag åt den men efter ett tag började jag må illa & mår fortfarande illa. kunde ju inte äta pizza när jag var gravid med Lilly men kan jag verkligen har fått tillbaka det så här tidigt i denna graviditet?

Besök

Snart sksa jag få besök. Ska bli så kul att slippa vara ensam hemma & få prata lite med underbara vänner

16/3

Hej
Idag jobar V igen. Så jag är ensam hemma med skitungen. Och ont i ryggen har jag med. Så det är en perfekt dag kan man säga =) Nej men det funkar. Får ju helt enkelt funka.

Än så länge verkar allt gå bra med bebis i megen. tror nog att illamåendet börjar lugna ner sig så det kanske är en lite kille i magen isåfall =) Vem vet? Nej men eftersom jag mådde illa hela tiden med lillan så kanske det är av den andra sorten när det känns på ett annat vis nu. 

Ni som har fått flera barn, har era graviditeter varit lika? Med samma kön eller olika kön?

kram

Kom ihåg

kom ihåg att rösta på mig som veckans blogg hos Denise. Sista dagen imorgon så passa på.

Klicka HÄR för att rösta

Följ gärna mig

Har sett att det har har varit in många nya läsare på sista tiden så jag tänkte bara påminna er om att ni han följa mig med bloglovin så ser ni på engång när jag har uppdaterat =)

Klick HÄR för att följa min blogg

Svar på tal:

Anonym om ♥Lycka♥:
är det inte lite tidigt med en till liten plutt?
eran dotter kommer att känna sig utanför sen när den andra kommer.

Svar: För det första: hur i hela fridens dar kan någon få för sig att jag kommer sätta Lilly i andra hand när hon kommer få ett syskon? Och för det andra: det blir ca 19 månader mellan Lilly & bebisen i magen om allt går som det ska & det är inte så farligt nära endå. Vi har försökt blivit med barn i 4 månader så det hade kunnat bli ännu kortare mellan om det hade tagit på engång.

Och sen är det så med att enligt försäkringskassans regler ska man få sina barn med 2 års mellanrum för att få ha kvar sin mammapeng sen förra barnet. Och eftersom man inte vet hur lång tid det tar att bli gravid känns det bättre att vara på den säkra sidan än att hamna på lägstanivå när man är nöjd med den pengen man har.

Jag har & kommer aldrig sätta Lilly eller nästa barn i andra hand. Dom kommer alltid vara mitt nr 1. Jag gör allt för min dotter & så kommer det alltid vara. Jag vet hur mycket arbete det är att ha ett barn & jag vet hur mycket arbete det kommer vara med 2. Det här är något vi har tänkt igenom ordentligt.  Lilly var otroligt planerad & även detta barn som ligger i magen.

Det skär verkligen i mitt hjärta att någon tror att jag kommer "strunta" i Lilly bara för att vi får en liten till. Jag kanske är ung men jag är verkligen inte dum. Lilly kommer alltid vara det största & vackraste i mitt liv & hon har verkligen lärt mig mycket här i livet. Men sen har jag även andra livserfarenheter som jag inte tycker att jag ska behöva nämna här som gör att jag vet hur mycket jobb det är med 1 eller flera barn.

Och nästa gång får du jättegärna stå för vem du är. Tack på förhand

Ps: ni vet väl att man kan söka på erat IPnr så jag vet vilken som skrev =)

♥Lycka♥


God morgon
Just nu går man lite på ett lycko rus. Tänk att det blev ett plus efter 4 månaders väntan. Vi trodde att det var en liten i magen denna gång då jag sen befruktingen kännt av illamåendet. precis som det var när Lilly låg i magen. men vi vågade inte hoppas på något. Ville inte bli besvikna & ledsna. Men när jag inte fick min mens i fredags började hoppet komma men vi vågade endå inte tro att et var något. Men i går(söndasg) morde när jag & lillan gick upp kissade jag äntligen på stickan & innan det andra fönsteret hann bli fyllt fanns där ett plus =) Var helt underbart. Sprang direkt upp med Lilly till pappa V & berättade att han skulle bli 2 barns pappa. Han blev jätteglad men då klockan var 6.15 så fick han sen sova vidare till klockan 8 då vi gick upp igen & väckte honom. Vi pratade om allt möjligt & det var skönt att äntligen få veta att min kropp mår bra nog att ta hand om en liten där inne. Och det ska bli spännande & se om mitt illamående håller i sig & hur lång tid det tar innan man får en liten kula på magen igen.

Inga av våra föräldrar blev förvånade den här gången då dom visste att jag hade kännt av illamåendet & det kändes skönt att äntligen kunna säga igen att man har en liten i sig. Tänk va. Vi ska bli 2 barnsföräldrar. Gud så undebart det känns! Och jag tror verligen att Lilly kommer att älska att få en systereller bror & jag vet att hon kommer bli en underbar storesyster.

Som ni kanske förstår fick ni veta på engång att vi hade plussat & vi är just nu i vecka 4+3 så det är ju väldigt tidigt men vi hoppas såklart att allt går bra & att vi får våran lilla plutt runt 19:e november♥


Testet nästan 2 timmar efter att vi plussat. Man ska ju inte läsa av ett test så långt efter man man ser fortfarande att det är ett svagt plus. Hade inte tid att knäppa direkt efter vi hade plussat då Lilly vill leka för fullt då.

Veckans blogg!

Jag är med & tävlar hos Denise om att bli veckans blogg. Så rösta jättegärna på mig är ni underbara =)

Klicka HÄR för att rösta =)

Preggo!

Nu har vi äntligen fått ett plus på stickan så går allt som det ska kommer ett litet syskon i noverber/december =)
Im very happy!

Solig söndag

Hallå soliga söndag
Tänk at vi har gått & fått sånt fint väder helt plötsligt. Nu vet man ju att våren snart är här. Och för någon vecka sen trodde dumma lilla jag att det skulle vara snö kvar på midsommar =)

Har precis färgat håret & duschat & solen värmer huset så skönt så man är verkligen på ett superbra humör idag=) Tänk att man kan vara så glad på en helt vanlig? söndag

Nejjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj

Nej nej nej! Jag sa ju att hon inte fick vinna ju. Att ingen lär sig. Hon fick ju inga poäng av internationella juryn men ändå röstar alla på henne. Smart tänkt Sverige. Jäkligt smart. Vi vill alltså inte vinna. Så enkelt är det ju med det. bra där.

Btw

Lilly har nu fått 2 tänder till i överkäken & 2 till där uppe kommer nog snart bryta fram. Hon har ju haft konturerna till dom här 4 tänderna ett bra tag men 2 har äntligen tittat fram så nu väntar vi på dom andra 2 med spänning. Så just nu är hon stolt ägare till 4 tänder =)

Lilly gick ett par steg själv idag! V höll i henne när vi båda satt på huk & så sträckte jag ut armarna & sa "kom då gumman" & hon gick ett par steg själv då! Tillbaka till pappa blev det samma sak sen med =) Men sen tog orken slut.

Hon kan nu säga däh (där)
ische (kisse)
att (katt)
mamma & pappa

Stolt eller vad =) Mitt lilla hjärtegull ♥

13/3

Hej
jaha idag blir det melodifestivals final då. Vilken/vilka hejar ni på? Jag gillar Erik & Olas låtar men jag vet inte om någon av dom går vidare tyvärr. Men hoppas kan man ju. Gillar även Darins. Men vi får se vem som vinner. Vill dock inte att Anna,Peter eller Andreas ska vinna. Gillar inte deras låtar alls. Nej slut pratat om det nu.

Idag har jag äntligen kommit iväg & solat lite. Skönt. Behövs ju som sagt. Ska försöka gå dit några gånger till innan vi ska iväg i slutet av maj. För annars bränner väl jag upp mig som bara den. Fast ja<g gör jag säker endå. Är expert på det. Speciellt axlarna. Menmen.

Just nu har jag en potatisgratäng i ugnen & kotletter & marinad i kylen. Ska bli riktigt gott. Till efterätt ska jag äta chokladpuddig.Fy vad gott! Vet inte hur länge sen jag åt det. Blev helt sjukt sugen på det tidigare idag så det slank ner en förpackning när vi var i affären. Sen slank även en ny förpackning hårfärg ner. Blev samma som förra gången. Gillade den rätt så mycket så det fick bli den igen då. Mitt hår har blivit så dassigt igen så jag behöver verkligen färga det igen. Och sen ska jag göra slingor när jag har klippt mig på onsdag med =) Kommer klippa av en hel del kan jag avslöja på engång. Blir snabbt trött på mitt hår så det ska bli skönt med något nytt. Och det känns även rätt att slänga i lite slingor sen då det är vårkänslor i luften =)

Nej nu måste jag kolla till gratängen. Kram!

Snart så

Nu börjar väntan. Men snart så...

TGIF

Hej
fredag idag. Jippie. Med fint väder & allt. Snacka om lyx. Tänk att man kan bli så lycklig av lite sol va? Underbart =)

fast något som inte var lika underbart med den här dagen var ju NÄR den startade. Jo det var så att min lilla sessa tyckte att det var dags att slå upp sina blå kl 5.56! Fy vad tidigt. Kan iinte förstå hur hon har fått för sig att det är lagligt att gå upp innan 6. För det är det inte. inte i det här huset iaf =) Nej då. Vi gick & lade oss tidigt (22.30) så det var rätt så lungt. men inte ens vakna med the voice hade ju börjat när vi kom ner så man var ju inte på topp om man säger så.

Idag vet jag faktiskt inte vad som ska hända. Vet bara att det blir lets dance & solsidan ikväll. Mer planer än så har vi inte. v jobbar ju idag så han kommer väl hem vid halv 6 tiden ikväll så vad vi hittar på innan dess vet bara gudarna. Skulle vilja gå & sola lite men det kan jag ju inte när jag är ensam med Lilly. Visst kan man ju sola lite när man är ute men jag är verkligen blek så jag behöver en helkropps solning & det är snart. får hoppas att jag kommer iväg i helgen istället.

Nej, nu tänker jag torka av bordet lite & sen olja in det. behövs verkligen såg jag imorse.

Kram!

Torsdag

Hej
Hur är det med alla? Sälv är det okej. Trött & så men det funkar iaf. Har legat på soffan i någon timma med så nu ska jag ta & rycka upp mig & kanske gå till affären. Köpa lite gott till tacoskvällen vi ska ha här hemma.

Igår var vi till enköping med jobbet (godiset) & var även in en snabbis på lindex & köpte en jumpsuite´till busen. Hon hade en som hon har växt ur så nu blev det en i storleken hon har nu. Är ju smidigt att bara behöva slänga på ett plagg istället för massa flera.

Och på tal om lilltjejen då. Hon spydde i bilen igår med. Vet inte om det var någt hon hade ätit eller om hon helt enkelt blir åksjuk. Stackaren iaf. Hon var inteb glad kan jag säga. Men hon har iaf tur att ha en mamma som packar ner så mycket extrakläder så hon har ifall något sånt där händer. Så hon fick ju iaf rena & fina kläder på sig & slapp sitta i snusk kläderna.

Nej om man ska ta & sminka sig lite då så man inte ser ut som en levande död kanske =)

Kram på er sålänge!

Börjar närma sig nu...

Om 54 dagar fyller Lilly 1 år & om 74 dagar åker vi utomlands. Fy vad jag längtar.

Solig dag!

Hej
Åh så fint väder det är ute idag! Underbart värre. Idag vet jag inte riktigt vad vi ska hitta på men något blir det ju alltid. Hade tänkt träfaf våran gravida tjejvän så det kanske skulle smitta lite men hon kunde inte träffa oss idag. Så det var lite tråkigt. Men det blir säker snart endå. Någon som har nått förslag på vad man ska hitta på?

Har förresten ändrat lite här på bloggen. Högst upp på bloggen & i min info står det nu att vi väntar på ett nytt plus på stickan. Jag menar, alla som läser min blogg vet ju att vi försöker att "tillverka" ett syskon till busen så jag kan ju lika gärna skriva ut det tycker jag =) Nu håller vi tummarna att det blir ett litet + denna månad eller vad säger ni? =)

Ny vecka

Hej
Nu vecka & nya tag. Idag gick hela familjen Röjerås upp samtidigt fast det var V´s tur att ta henne. Men jag kunde inte somna om så jag gick upp jag med. Så nu försöker jag förgäves lura honom att gå upp med Lilly imorgon med =)

Jaha, vad har vi gjort idag då? Vi har plockat & fixat lite här hemma. Något som man måste göra minst en gång om dagen när man har en liten i huset kan jag säga er. Sen har jag dammsugit hela huset vilket känns underbart. Våsran hund lossar stora mängder hår varje dag så dom rummen lillan kryper i dammsugs varje dag men idag kände jag att det var dags för resten av huset att känna vreden av den fruktade snabeldraken =)

Sen visade våran lilla tjej att hon verkligen inte är liten idag. V var ute & skottade av altanen & jag var tvungen att kissa. Vi har en grind ut till hallen där toaletten &trappen är & den är alltid stängd men jag struntade i att stänga både den & toadörren är jag kissade den här gången & bus var snabb med att krypa till trappen. Jag kissade så snabbt jag bara kunde & flög på henne så hon inte skulle ramla ner. Tyckte att hon kunde få pröva att klättra lite i trappen så jag stod bakom henne & höll lite försiktigt i henne medans hon snabbt & superlätt kröp upp för trappen. Hjälp. Hur kan man ha en sån stor tjej redan liksom. Var det inte nyss man hade henne på golvet & hon inte rörde sig en milimeter? Tyckte iaf det.

Har förresten tänkt på en sak idag. jag ångrar att jag börjde med minipillerna som jag hade. Om jag inte hade gjort det kanske min kropp hade mått bättre & jag kanske hade haft en liten i magen min igen. Men det är ju lätt att vara efterklok.


Nu:familjen annolunda.

Kram på er!

@ Mormor & Morfar

Hej.
Söndag idag då. Tänk vad tiden går.

Idag mår jag bra. Känner inte av någonting ifrån min lilla sjukhusvistelse. Eller ja, jag mår lite illa konstant men jag tror inte att det har med det att göra.

Just nu är vi hos mina föräldrar alltså Lillys mormor & morfar. Har hållt på att fixat min systers hår ett tag nu men det går inte som jag vill riktigt. Hon har fått riktigt långt hår nu. Typ till brösten. Jisses. Tänk att jag en gång hade så långt hår. Varför klöpp jag det? Fast jag trivs ju bra i kort hår med. Är faktiskt sugen på att klippa kortare än vad jag har =) Får se hur det blir.

Har precis ätit lite mat & ska ta & äta lite glass nu.

Hej på er sålänge!


En natt på akuten

Hej alla glada där ute.
Blev ingen uppdatering igår då jag var så himla trött. Somnade innan lets dance & vaknade när allt var slut. Tråkigt värre. Men vi var då båda trötta & gick för att sova tidigt den här natten. Men det blev inte så tidigt när allt kom till kritan då jag fick superont i mellangärdet & började kräkas då det gjorde så ont. Så vi fick lov att åka in till akuten inatt med mig. Lilly var hemma & sov med sin farfar som barnvakt. Men det var inte kul att ringa 1 inatt & fråga om dom kunde komma ska jag säga.
Vi kom iaf in vid 2.30 till akuten men fick vänta ute i ett tomt väntrum i 2 1/2 timme innan vi fick komma in. Efter lite prover fick vi sedan vänta till 7! imorse innan en läkare kom i & sa att dom inte hittade något fel & att dom inget kunde göra då det hade börjat ge med sig vid den här tiden. Fick lite tabletter för illamåendet som hade funnits där sen man fick ont & sen fick man åka hem. Var helt slut kan jag säga på engång. Och det kändes som att jag hade gjort 1000 sittups. Fy vad jobbigt det var. Men nu mår jag så gott som vanligt igen & det är otroligt skönt tycker jag.
Men nu vet ni iaf vad jag har gjort inatt. Hoppas att ni hade en bättre natt än mig iaf =)
Nej, nu ska jag återgå till att umgås med svärisarna. Kram på er!

Sooool!

Har ni settt så fint så fint det är ute idag?? Är ju helt underbart ju! Är ju till&med skönt ute. När var det skönt ute sist liksom? Undra om våren är på väg nu eller om det bara retas igen?

Återkommer senare

Natti natt

Godnatt på er underbara läsare där ute. Har inte hunnit med att blogga nått idag vilket var riktigt tråkigt men jag ville iaf säga natti natt till er.

Kramar & ses imorgon♥

Just nu....

kokar jag potatis som ska få träffa sin sambo fiskbullar i hummersås =) Samtidigt som jag gör det så håller jag på att slänga ihop ett par tårtbotnar som ska användas till bus 1 års kalas.Tycker det känns som en bra ide att baka dom nu & sedn slänga in dom i frysen så slipper jag göra det när det är dags för kalas sen =)

Nej nu är det en sur liten tjej som står & sliter i mig så jag ska nog runda av här.

kram

Trött

Hej
Hua vad jag är trött idag. Lilly bestämde sig för att vakna till kl 6 imorse så man fick knappast någon sovmorgon. Men men. Nu har hon iaf gått & lagt sig för att sova lite så jag tror nästan att jag ska göra samma sak.

Igår hade vi jättemysigt. Satt & klappade & kände på magen & fick till&med lite buffar så jag var ju i himelriket =) Snacka om att man längtade efter en egen stor mage igår då. Fy vad jag blev bebissjuk då =) Men det kommer när det kommer. Går ju inte att skynda på det eller göra något för att vara extra säker på att bli gravid. vi gör som vi alltid gör & det kommer ta den tiden det gör. Så är det ju bara. Även om man hoppas & önskar lite extra ibland.

Nej nu sak jag ta & lägga mig på soffan så får vi se om jag får sova någonting nu eller hur det blir. Kanske ska ta en alvedon först då jag börjat få ont i ena axeln/armen igen.

Kram!


PS: Lilly blev ju 10 månader igår. Bara 2 månader innan hon fyller 1 år. Hur kan jag ha en så stor dotter redan?

Snart kommer...

våran preggo girlfrind hit! jippie. Oj vad jag ska mysa med en stor & fin magen idag =)

Todays

Det var längesen sist men här kommer dagen klädsel:

Boyfriend jeans H&M
Topp H&M
Steps H&M

Love u

Du är det vackraste som finns♥ vet du det?


1:a mars

Hej
Fy vad jag är trött på all snö just nu. Det får ju gärna ta & sluta snöa någongång tycker jag. Mu är det ju 1:a mars så nu ska ju våran börja. Men det verkar som vi får vänta på den ett tag till.

Just nu har jag en liten tjej som står här vid stolen & säger mamma-mamma-mamma-mamma. Det är ju superhärligt att hon säger det hela tiden. Värmer verkligen mitt mammahjärta♥ Hon kan ju säga pappa med men det blir inte lika ofta som det blir mamma. Plus att hon har sagt mamma längre än pappa så hon har ju övat mer på det =)

Idag vet ju inte vad vi ska hitta på. kanske åker till någon eller bjuder hem nån. Vi får se. Men just nu har jag en liten arg & trött figur som står & sliper i mig så det är nog dags att byta blöja på henne & sen lägga henne så hon får ta sin lilla nap för idag.

Kram på er sålänge!

Måste

Hej
Blir ett väldigt sent inlägg nu men vad gör det? Skulle väl egentligen behöva sova nu men det bjuder jag på. Har suttit & tänkt på min kompis nu ikväll. Tämnk att hon bara har 32 dagar kvar innan lillan är beräknad. Måste måste måste åka & träffa henne snart. Vill klappa & känna på hennes magen medans den fortfarande finns kvar. Deras lilla tjej är beräknad 1 månad innan våran tjej blir ett år så jag kommer verkligen bli bebissjuk när man kommer få se det lilla underverket & kanske till&med få hålla lite. Nej fy vad jag längtar efter att bli gravid nu. Kan nog helt ärligt säga att vi pratar om det minst en gång per dag nu här hemma. Det är ju verkligen inte så att vi inte nöjer oss med Lilly. Det finns inga ord som kan beskriva hur mycker jag & hennes pappa älskar henne. Men vi vill verkligen ha en liten till då det är helt underbart att vara förälder. Det är verkligen det bästa som finns. Inget snack om saken.

Tänk den där första tiden som gravid. Att man precis har sett + på stickan & förstått att man har ett litet liv i sig. Att må illa hela tiden spelar verkligen ingen roll för man svävar på små söta moln. Att få se sitt barn på UL & känna den där första underbara sparken. Det är ju verkligen underbart. Nu ver jag ju att det är många som inte trivs i att vara gravid men jag absolut älskade det. Visst hade jag väl en riktig skitunge som all vaken tid busade runt i magen min men en ordentlig kraft men det spelade ingen roll. Jag njöt varje sekund.

Och att sen känna hur värkarna kommer & får veta att man äntligen ska få träffa den där lilla filuren i magen. Att få upp henne/honom på bröstet & äntligen få höra det första skriket. Att få följa med i utveckligen. Allt är ju verkligen underbart. Jag njuter verkligen varje sekund av att vara mamma♥

♥Det finns verkligen inget som kan slå den underbara kärleken man känner till sitt barn♥