Semester

Hej alla underbara
Förlåt för dålig uppdatering men dongeln  fungerar inte då den inte blivit använd på ett bra tag och min mobil har dött så jag har inte kunnat blogga. Men nu har V fixat en sak mellan mobilen och datorn så nu kan man gå in en snabbis iaf. Så då hoppde jag in här =)

Här har vi det jättehärligt men strålande sol hela tiden och vi bara tag det lugnt och myser hela familjen. Försöker även rensa lite i rabatterna och göra lite fint den lilla tid man orkar i stekande solen.

Än har det inte blivit någon utflykt då det som sagt är så himla varmt och vi känner att det inte är en sån superbra ide att hålla på och springa ute i denna hetta för att hitta på något. Men imorgon ska det bli lite svalare så vi fär se om det blir något då eller vad som händer =)


7 underbara månader

Idag är det ingen vanlig dag för idag är det Léones 7 månaders dag hurra hurra hurra! Tänk att det redan gått 7b månader sen jag hadae mina underbara värkar som resulterade i denna lilla underbara tjej. Livet är verkligen helt fantastiskt♥

Härliga tisdag

Hej alla underbara
Jösses vad jag är dålig på att uppdatera. Men det känns just nu som att det intev finns så jätte mycket att blogga om vare sig jag vill det eller ej. Men jag kämpar på med inspirationen =)

Jag tänkte lite snabbt säga hur det gick med lägenhets pratet.  Det ser ljust ut men inget är än bestämt men vi hoppas på att det blir av =) Är iaf en 3:a som verkligen skulle passa oss kan jag säga.

Jaja, vad har hänt dom senaste dagarna då? Ja inte mycket alls kan jagsäga. Har mest blivit att manb hängt med livet i bara farten faktiskt. Men idag är det iaf sagt att vi ska åka iväg några dagar med barnen till V´s föräldrars stuga för att bo där. Försöka få lite egen tid vi i familjen. Vilket känns skönt med tanke på att vi bott hemma hos mina föräldrar i 9 veckor nu. Inte för att det är något fel på det man ibland vill man bara vara ensam och detta kommer nog få oss att fylla på det kontot =)

Vad vi hittar på där vet jag faktiskt inte. Jag skulle gärna ta med mig barnen till furuvik då det ligger i närheten men vi får se hur det blir. Annars har vi ju biljetterna till tom titts men det ligger ju lite åt fel håll men vi får se. En liten utflykt ska det bli iaf =)

Ska faktiskt packa ner både kameran och datorn så ni kommer få lite uppdatering ifrån oss där borta. Kommer nog finnas lite mer att blogga om där borta ifall vi hittar på något =)

Midsommaren med jobb

Hej
Herrugud vad gårdagen flöt på snabbt. Fattar verkligen inte att tiden då jag jobbade (8-17) gick så sjukt snabbt. Måste ju bara betyda att man verkligen gillar sitt jobb eller hur? =) Jaja, när vi hade stängt butiken så var det dags att åka hem till svärföräldrarna där maten väntade på mig då alla andra redan ätit. Och sedan blev det den obligatoriska midsommarfikan, jordgubbar med vanlijglass. Åh fins det något mer sommrigt?!

Denna dag vet jag inte riktigt vad vi ska hitta på. Blir nog en tur till affären då det ska inhandlas mera kapslar till våran nya medlem. Japp vi har blivit med tassimo =) Fick köpa den nyare varianten via buzzador och självklart ville vi det då jag kollat in den sen den första modellen kom ut. Underbart!

Sen ska jag även kolla en sak med en av mina arbetskamrater dåjag hörde att hon ev hade en bostad hon inte använder. Hoppas att det låter bra =)

Min lilla busunge här om dagen

Rea hos Oii

Kollade nyss min mejl och såg att Oii just nu har 20% rea på geggamoja inne hos dom. Så alla geggamoja tokiga där ute, skynda fynda!

(Klicka påbilden för att komma direkt till rean)

Bildbomb på mina älsklingar

Hej
Ja herregud vilket väder vi har denna dag. Det har ös ner regn sen tidigt i morse och än verkar det inte vara slut heller. Så denna dag är det innemys som gäller även om Lilly är så sjukt uttråkad just nu. Så för att försöka fördriva tiden lite drog jag fram kameran ur sin gömma och fotade mina älsklingar lite♥

Min glada lilla tjej som nästan precis hade vaknat efter en liten lunchlur. Idag har hon på sig en vit body från H&M, klänningen kommer ifrån kappahls newbie serie och strumpisarna kommer även dom ifrån kappahl.



Gud vad jag älskar mina 2 töser! Och oj vad dom älskar varandra. Detta är verkligen ren ochskär lycka i fast form♥

Mammas lilla spexare



Potträningen

Hej alla underbara
Tänkte bara titta in lite snabbt här för att skriva lite om hur det går med Lillys potträning. Allt går faktiskt superbra och över förväntan tycker jag. Hon är superduktig med att hålla sig och även att kissa på toaletten när vi sätter henne där. Vi fårgar rätt ofta om hon behöver kissa eller inte för att påminna henne men oftas kommer hon ihåg själv. Försöker dock hålla koll på klockan för att underlätta om hur lång tid det går mellan så det inte ska hända onödiga olyckor. Och råkar edt komma lite i trosan så säger hon snabbt till och kissar ut resten på toaletten.

Igår var vi även in på Kappahl för att köpa en hög med trosor till fröken och hon fick självklart välja själv. Och oj så mallig hon var kan jag säga =) Alla ibutiken visste att hon skulle köpa trosor och mycket med som honsa. Och det var ju inte konstigt att hon tyckte det heller då vi tillslut kom hem med hela 16 trosor! nem nöden har ju ingen lag som man brukar säga =)

Försökte även köra på med toa besök under tiden vi var i Uppsala och det gick jättebra. Så gott som en torr blöja var det. För vi körde på med blöja under tiden vi var i Uppsala och under tiden hon satt i en bil ifall hon skulle glömma bort allt. Men det gick ju super endå =) Och när hon kom hem ville hon kissa på toaletten fast blöjan var på och mycket riktigt var det dags. Så jag kan nog säga att dagtid behövs bara blöjan vid bilfärd och ev vid affärsbesök.

Nattetid kör vi på med blöjan med då vi inte vill överösa henne. Och som en liten säkerhet med ifall att hon dricker mycket innan hon somnar. Och nu har hon ju även börjat komma över till oss nattetid så det är som sagt en liten extra säkerhet =)

Min stora tjej på sin 2-års dag♥

Längtar till oktober!

Hej
Jaha nu har vi bockat av vårat advoktamöta som gick jättebra. Dom sa väl mer eller mindre att vi har ett starkt mål och att han inte har mycket att komma med alls. Så deras nästa steg är att ta kontakt med honom för att sedan sde vad han säger. Men somdet ser ut just nu kommer vi iaf få flytta tillbaka senast i oktober. Förhoppningsvis blir han arg och flyttar på engång men det är väl kanske mera önsketänkande ifrån min sida =)

Så nu får vi se hur det blir med allt. tror att det blir ett samtal till våran kommuns  hyreskontor för att se om dom kan hjälpa oss med en bostad några månader eller om vi får leta på annat håll. För det känns lite långt att bo här till i oktober.

Jobb och advokat besök

Hej
Förlåt för dålig uppdatering men igår blev det jobb för min del vilket var superhärligt. Fasiken så kul det helt plötsligt är att jobba =) Blir mera på fredag med då jag jobbar från öppning till stängning. Underbart!

Idag därimot känns inte livet lika härligt. För idag är det dags för möte med advokatken för att lägga upp alla våra bevis mm mot den som hyrde och även nu bor i vårat hus. Fasiken vad jobbigt det känns och jag vet att jag kommer bryta ihop som bara den där inne. Så det blir till att packa ner en hög med näsdukar för här ska torkas haha.

Nej nu ska det sminkas så man inte ser ut som en nyvaken och otroligt trött mamma. Även om den sista delen är sann =)

Natten och morgonen

Hej
Ja det här verkar ju går superbra. Ja, att lära Lilly att bara använda toaletten alltså =) Inatt kom det ingenting och sen kissade hon på toaletten imorse ett tag efter att hon vaknat. Och sen har allt rullat på så vi hoppas att vi slipper blöjorna snart =)

Det enda krav hon verkar ha för att använda trosor är att slippa ha byxor på sig just nu när hon är inne. Och det beror nog på att hon är rädd för att hon ska bli kissnödig och inte få ner byxorna själv. Så just nu kör vi på med klänning bara och det funkar ju super. Tänka sig att det skulle gå så här fort med toaträningen, det trodde jag aldrig. Jag trodde att hon skulle ha det jättesvårt att hålla sig och förstå hela grejen men oj vad fel jag hade. Min stora tjej♥

Mina älsklingar

Blöjfri lördag

Hej
Tänkte titta in lite snabbt här för ett snabbt inlägg. Som ni kanske förstår på rubriken så kör vi just nu på med pottträning för Lilly och jag kan säga att det går superbra faktiskt. Hon fick en blöja imorse av ren automatik och när det var dags att byta den körde vi på utan då Lilly gärna vill vara just utan blöja nu.  Och det har inte hänt en enda olycka idag vilket känns superbra. Hon gick tillochmed på toan själv och gjorde det hon skulle för att sedan hämta oss och visa =)Och nu sover hon i bara trosor med då hon inte dricker något nattetid längre och eftersom hon använda toaletten innan hon somnade hoppas vi att det går bra =) Men för säkerhetsskull ligger det ett underlägg i sängen med.

Så nu får vi se hur det år med allt detta. Är så skönt att hon själv känner att hon vill vara utan blöja så det inte är vi som bråkar om det. Blir kul och se hur det går imorgon och om hon fixar nr 2 på toan med =) Blev ju inget idag då det kom i blöjan på morgonen. Tänk att min lilla tjej blivit så stor♥

T R Ö T T

Hej
Oh lord vad jag är trött denna morgon. Efter en jobbig natt emn en himla massa nappinstoppningar och en morogn som startade vid 6 så känner jag mig mer död än levande. Så denna dag blir det nog till att knarka kaffe känner jag.

Igår var vi fakriskt in till Uppsala en snabbis igen =) Denna gång var det dock för att införskaffa födelsedagspresent till min lillasyster som på måndag blir hela 17 år. Jösses vad jag blir gammal som har en syster som snart är myndig känner jag haha =) Blev faktiskt ett litet inköp till barnen med i form av nödvändigheter. Lilly fick en flytväst som man blåser upp till framtida bad i poolen hos hennes gammelmormor och morfar och till Léone blev det en leksak som man kan sätta fast på bordet. Och ja, jag syndade faktiskt lite jag med då det införskaffades 3 nya nagellack ifrån depend =)

Nej nu skriker min arma mammakropp efter kaffe!

Frågestund!

Hej
Här hemme rullar bara dagarna på och jag hinner inte med något känner jag. Men ibland infinner sig bloggsuget och jag mer eller mindre springer till datorn. Men när jag kommer fram känns det somatthuvudet bara blir tomt och jag har ingen aning om vad jag ska skriva om.

Så jag tänkte i denna hjärnsmäla köra på med en liten frågestund som slutar på söndag kväll.

Så fråga på!

Tråkigt väder = shopping!

Hej
Sorry för dålig uppdatring men vårat internet fungerade inte alls igår så det blev ingen bloggnig då. Men oj vad jag var sugen =) Men det kändes inte allt för kul att mms-blogga ett kul inlägg kände jag.

Dom här 2 senaste dagarna har det inte varit så superfint väder utan lite skönt molningt =) För hur underbart det än är med sol är det även jätteskönt emd dom dagar det blir lite moln på himlen med.

Så igår begav vi oss in till Uppsala tillsammans med min kusin för lite shopping. Det enda som jag var sugen på var lite snygga toppar och det hittade jag =) Faktiskt inne på kappahl´s halva rea priset avdelning. Kan det bli bättre? Fick med mig en långklännig i army style och 4 jättesöta toppar. Allt det betalade jag hela 265 kr för. Love it! Sen blev det självklart en del saker till barnen. För det går verkligen inte att hålla sig borta ifrån den avdelningen haha. Även där hittade jag lite snyggt på rea delen men även lite annat fint. Skulle faktiskt vara duktig och knäppa kort på allt redan igår men då var batteriet till kameran dött och sen gick lillfian i säng och alla kläderna låg där inne. Och man ska ju inte störa den bjön som sover =) Men detta har jag iaf fått kort på. Det andra kommer väl upp så småningom =)

Klänning med fastsydd body i newbie serien 99:-,  3 förpacknigar med 2pack strumpor 39.90:- styck. Allt från Kappahl.

Här har ni två sötnosar som matchade idag. Nog för att jag tycker att det är sött men ni kan inte tro hur mycket Lilly älskar att lillasyster har samma kläder på sig =) Hon gåt runt hela tiden och säger att Léone och hon har samma♥ Byxorna kommer ifrån rean inne på kappahl och kostade 65:- styck. Tröjorna är köpta äve n dom på kappahl men inne på pojkavdelnigen. Har sucktat efter dom ett bra tag och när dom fick samma byxor kunde jag inte hålla mig haha. Dom kostade 69:- styck om jag inte minns helt fel.

Min lilla tjej med det nya tillskottet här hemma. Idag blev det en tur till Uppsala igen då min syster glömde en sak hemme som hon skulle ha så då for våran lilla familj in tillsammans med min storebror. Kom inte hem med kläder denna gång dock utan Lilly och Léone fick en varsin nalle ifrån teddykompaniet som var 58cm. Super mjuka och goa. Léone fick som ni ser en vit medans Lilly valde en beige. Så fina! Älsakar teddykompaniet och vi har lite saker till Léone som hon ärvt från Lilly ifrån deras dinglis sortiment. Håller tvätt efter tvätt vilket är underbart.

Annars har det varit rätt så lungt denna dag. Blev ett besök på coop då det var blöj inköpsdags här hemma. Tycker att man inte gör annat än köper blöjor men jag vet att det inte är så. Brukar nog köpa 2 förpackningar åt gången och då är det en till varje barn. Och varje kanske räcker 1½ vecka eller så så det blir väl 3 inköp på månad eller något sånt. Så det är ju inte så jätteofta man handlar det egentligen. Men det är ju oftast så att tråkiga måste är det man altid tycker att man handlar haha.

Annars har jag dessa två dagar fått hem 2 underbara paket. Det ena kommer ifrån Tom Tits expriment där vi fick lite såpbubblor till Lilly vilket hon älskar och även en rubiks kub i form av en jordglob. Superkul att hålla på med =) Och i denna lilla resväska nedan fanns även ett presentkort på inträde in till dom för våran lilla familj så det blir helt klart ett besök dit inom en snar framtid. Tack!

I det andra paketet fanns det en Postuer Mother ifrån just Posture. Det är en underbar liten sak som hjälper oss mammor att få en bättre hållnig när vi bär på våra små underbara mirakel. Har den på mig just nu och man känner verkligen en sån otrolig skillnad redan på någon timme. Man känner knappt att man har den på sig heller vilket är ettstort plus. Perfekt för mig som har ryggproblem. Tack till er på Posture! Ni kommer verkligen hjälpa så många med dessa produket.

Bliderna lånade ifrån posture´s hemsida



Sommar och sol

Hej
Blev tyvärr ingen uppdatering igår. Blev en massa annat som hände hela dagen så datorn glömdes bort.

Igår morse var det dags att ta morgon redan 5.30 enligt lilla Léone så då var det bara att dra sig upp ur sängen för att slå sig vaken haha. Nej då det gick faktiskt rätt så bra men så fort hon somnade vid 8 slog även jag ihop mina som ögon för att sedan vakna 30 minuter senare då lillan vaknade upp igen. Just denna morgon hade jag hoppats på att hon skulle sova lite längre än sina vanliga 30 minuter på morgonen.

När storasyster Röjerås sedan kom upp var det bara att ringa ner till doktorn för att hoppas på en tid dit på morgonen. Varnämligen så att hon redan dagen innan blev lite svullen under ena ögat. Ett myggbett såg det ut som faktiskt. Men detblev inte så farligt så vi tänkte att det säkert skulle lägga sig under natten men oj vad fel vi hade då hon vaknade med ett litet öga och ett vanligt. Stackaren var nästan helt igensvullen. Men som tur var fick vi en tid inom 1½ timme så det var bara att fixa allt som skulle fixas och sedan åka dit. Och mycket riktigt var det just ett myggbett under ögat. Och förklaringen till svullnaden var att Lilly är överkänslig/allergisk mot myggbetten. Detta kom doktorn snabbt fram till då hennes myggbett blir ruskigt stora och röda. Det är tydligten inte allt för ovanligt och det brukar bli svullet under ögat då huden är mycket finare där. Men efter en dos på morgonen och en innan natten med allergi medicin så var det idag borta =)

Idag har vi varit hemma hos V´s morföräldrar där mina stora älskligar badade massor. Jösses vilken badtokig tjej vi har =) Hon låg nästan i hela tiden när vi var där och det var ett bra tag. Inte är hon rädd av sig heller då hon skulle hoppa i famen på den nere i poolen heller.

Åh min lilla tjej är inte längre så liten känner jag♥

Mammas (eller är det kanske pappas) lilla våghals

Mina älsklingar

Självklart var denna lilla glada tjejen med♥

Skatteåterbäring =)

Hej
Oj vad jag blev glad när jag kollade in mitt konto idag inne i Uppsala. Skatten hade kommit in och man kan inte bli annat än lycklig när man ser ett plus på kontot som inte skulle vara där egentligen. Nu är det bara att sätta på sig spenderar byxorna =) nej då man lite ska såklart sparas. Tror faktiskt att jag ska in med några hundringar var till barnens sparkonto med men utöver detta ska det köpas en ny bilstol till Léone då det känns som en bra investering. Sen var jag även sugen på en cykel/joggingvagn från biltema men när vi var in nu idag för att kolla på den såg vi att barnen ska vara över 18 månader innan dom får åka i den. Så det blev inget köp idag. Men dum som vi var kom vi ju på här hemma att Léone hade kunnat sitta i cykelstolen bakom mig och Lilly i vagnen så vi får se om jag skickar in V till biltema för att köpa den imorogn istället. Kan ju vara skönt att ha om man vill ut på äventyr med barnen eftersom jag inte har körkort =)

Annars är deten tatuering som står högs upp på min önskelista. Eller två kanske man ska säga. Jag vill nämligen skriva barnens namn på mina handleder. Har hitatt en tatuerare inte långt här ifrån men nu är bara frågan vad det skulle bli för prislapp på det hela. Fast det är ju egntligen inget som spelar roll då det är för att hedra mina barn som jag vill printa in deras namn i min hud. Åh vad jag är sjukt sugen på at fixa detta nu!

Idag blev det föresten lite fynd införskaffade =) Dock inte till mig utan till min älskade man. Var nämligen 70% rea på jack&jones inne på gränby så hem kom jag med 4 jeans varav 3 passade perfekt, en tunn tröja i grå vit ranigt och en sjukt snygg grönskjorta. Allt detta skulle gått på hela 3900 men jag kom undan med fjantiga 1170 kr. Lycka! Åh vilken snygging jag fick till man! Men det är han ju ioförsig alltid =) Till mig blev det faktiskt bara det allra viktigaste nämligen conceler haha. Min tog nämligen slut idag så det var ju perfekt att jag kom åt att köpa en. För det är något jag inte klarar mig utan. Eller jo, om solglasögonen är på så funkar ju dom lika bra men annars är det alltid conceler och mascara som åker på det första som händer =)

Detta foto kunde varit taget nu för nu har min prickiga sommarhy kommit fram igen =)

H&M´s nya hemsida

Såg percis efter att jag publicerat det förra inlägget att H&M har fixat en ny hemsida. Kul med lite förnyelse tycker jag även om det vart så annorlunda =) Känns om att man kanske hitta lite bättre även om det känns totalt ovant med bilderna på kläderna just nu haha

Vad tycker ni om den nya sidan?

Torsdag

Hej
Jösses vilket väder vi har här hemma =) Solen ligger inte på så otroligt men endå är det så skönt ute. Äntligen är sommaren här and I love it!

Här hemma hade vi igår en midre rolig natt då Lilly härjade med sin trots redan igårkväll. Hon somnade närmligen i bilen vid 18 tiden efter att vi varit hos V´s morföräldrar och det gick bra lägga över henne i sin säng sen med. Sen bar vi in Léone dit med då det var dags för henne att lägga sig med. Men någon timme senare bröt Lilly ut i skrik för att sedan vägra sova. Hon skulle göra dittan och dattan men sova fanns inte på kartan. Så tillslut gick vi och lade oss alla i hopp om att hon skulle somna då. Oj vad fel vi hade.

Hon snurrade runt som en galning och skulle prata hela tiden. Allt för att slippa sova. Men honskulle även köra på gulligheten sen med då det blev ett himla puss och kramkalas i sängen sen. Åh vad det är svårt att säga till henne att det är sovdags när hon gör så =) Men efter 23 någongång somnade hon äntligen vilket var underbart just då. Men sen var det snurra runt dags hela långa natten ochpå dethade vi en tjej som inte riktigt visste vad hon ville inatt så sömnen ligger inte riktigt påplus denna underbara dag. Men vad gör det? =)

Idag blir det faktiskt en tur till Uppsala då min syster slutar skolan så vi ska hämta upp henne vid 14 för att sedan fördriva tiden till V slutar jobbet vid ca 16.30 för då blir det nog något att äta och sedan hemfärd. Vi kommer inte vara med på systers avslutnig då det börjar vid 18 och léone vill i säng strax efter det. men det blir ju lite Uppsala mys istället =)

Mina 2 underbara älsklingar♥

Smälter bort!

Hej
Herre jösses vad det har varit varmt idag! 35 grader har vi haft ute på altanen här hemma så denna dag har varit extremt varm. Men jag vägrar att gnälla för varmt vill man ju ha på sommaren =) Var iaf superskönt att ta en svalkande dusch efter ett par timmar i värmen. Tråkigt att vi inte ahde någon pool till barnen men det får vi ta och införskaffa någon dag känner jag.

En varm sommardag förra året

Tisdag

Hej
Oj så trött jag var när denna dag startade vid 6.30. Ochdet varinte på grund av tiden morgonen startade eller hur många gånger Léone vaknade då det frö en gång skull endast var en gång. Nej detvar för att min man och äldsta dotter puttat ur mig ur sängen hela natten. Det är nämligen så att Lilly vägrar att lägga sig om hon inte får somna i våran säng och inatt blev det inte så att vi flyttade över henne utan hon ficksova kvar. Kan faktiskt säga att det var trängre denna natt än förra då vi var 4 i sängen istället för 3 haha. Känns som man kanske skulle investera i en vanlig säng till henne istället för en växasäng så man kan ligga vid henne där istället. Får se hur det blir sen helt enklet =)

Denna dag vet jag inte riktigt vad vi ska hitta på. Det är varm och skönt ute men det är ingen gassande sol vilket är lite skönt på ett sätt. Jag skulle gärna åka iväg en sväng till Uppsala men jag är inte säker på att min man är på samma humör =)

Lillys underbara säng och rum innan vi flyttade

Snabbis

Hej alla underbara
Hur har ni haft det denna underbara nationaldag? Här hemma har vi varit i solen så mycket man orkat när Léone sovit men annars har det varit skuggan eller inomhus som gällt. Nu på kvällen var det dags för barnen att hoppa i badet innan det var läggdag och jag vet faktiskt inte vem som blev blötast, jag eller dom =) Men nu sover mina små underbara tjejer gott i sängen för att ladda med energi för morgondagen.

Mina underbara döttrar. Vad skulle jag göra utan er!?

Bytte förresten förband idag och det såg jättefint ut. Ville ha lite plåster på fortfarande då jagska in i duschen ikväll eller imorgon bitti. Såg dock att det hade blött lite vid naveln men det är iaf finare än förut =)

Monday

Hej
Denna dag startade strax före 7 för mig och Léone då det hon tycket att det var morgon. Detta efter en trång natt för alla Röjeråsare här hemma då barnen inte kunde somna om efter att Lilly vaknade av en mardröm då denna natt var det 4 personer i våran lilla 160 säng. Trångt för oss föräldrar men barnen fyllde ut nästan hela sängen själva så det var bara att suga in magen och hoppas att man låg kvar i sängen när man vaknade =)Men men, det gick ju bra endå och dom sov ju gott så det är ju huvudsaken.

Idag vet jag inte riktigt vad vi ska hitta på. Jag hade ju gärna hittat på något men jag tror att vi tar dagen som den kommer. Är ju jättefint väder ute iaf så man får ju njuta av det. Hade gärna sprungit runt i bikini idag men eftersom jag har dom där snygga plåsterna runt om på magen så skippar vi nog det tror jag =) Får ta det någon annan dag istället. Satt visseligen i solen en stund igår och såg att det faktiskt hade tagit lite vilket inte tillhör vanligheten. Så detta år hoppas jag på att brännan blir riktigt snygg. Har ju annars sjukt svårt att bli brun utan BUS det vill säga =)


Lördag

Hej
Tänkte titta in här igår men det belv iget då jag var lite trött men nu så =)

Allt gick bra med operationen. Var vid Enköpings lassaret redan vid 6.50 och när jag hade bytit om frågade vi när dom trodde att jag skulle kunna få åka hem. Där blev svaret 16 vilket betydde att V skulle få vara ensam till dess då man inte får ha anhöriga inne vid uppvaket. Jobbigt men vad ska man göra. Lovad att ringa när det vardags att åka hem iaf. Sen fick jag nål och förbereda mig inför att rullas in till operationsbordet. Där fick jag andras i en mask med lusf samtidigt som jagfick medicin som gjorde mig sjukt snurrig. Fick där flachback av Léones förlossnig så det blev samma känsla när verkarna var så otroligt starka att det bara snurrade och svartnade.

Sen vardet dags att få stputan med insomnigsmedelet och oj vad fort jag försvann. Efter detta vaknade jag upp några timmar senare p uppvaket och kände mig helt okej. Hade inte så ont som jag trodde att jag skulle ha utan det var en helt okej känsla. På något konstigt vis känns det som att jag gjort sjukt många sit ups och bara är öm på det viset. När läkaren som opererat sedan kom in fick jag se mina stenar och hjälp säger jag bara. Helt sjukt attjag kunde ha dom där i mig. 11 stenar totalt var det varav 7 st var 1 cm stora var. Resterande 4 var småstenar som var på väg att växa till sig. Vilket betydde att jag inte var långt ifrån flera anfall. Sen fick jag veta att gallan var otroligt irriterad och inflamerad så det var jättebra att den blev borttagen när den blev det. Detta gjorde även att jag blev opererad lite längre än vad dom trodde. Närmare bestämt dubbelt så lång tid. Så det tog ca 3 timmar för mig att få ut gallan och stenarna.

Detta gjorde i sin tur att dom inte ville släppa hem mig alls först eftersom gallan var infekterad så dom var rädda att jagskulle få ordentligt ont och kanske blöda mer än vanligt men jag ville hem och dom sa att jag vartvungen att åka fort till Tierps akut om det skulle bli något vilket jag självklart lovade. Det tar ca 30 minuter om man åker normalt så det är ju inte så himla långt. Efter detta fick jag istället höra att min nya utskrivnigstid var 17.30. Men efter lite övertalnig fick V komma in till ett väntrum så jag kunde gå ut dit så han skulle slippa vara ensam så lång tid. Det här var vid 15.30. Efter ett litet tag kom narkosläkaren in till oss och sa att jag verkade pigg och kry så jag kunde få åka hem redan 16.30. Lycka! Så det var bara att klä på sig och vänta på att klockan skulle slå 16.30.

Efter det var det raka vägen hem och jag småsov lite hela vägen. Så vi kom faktiskt hem 18 igår istället för 19.30 vilket var så skönt. Och sen dess har jag endast tagit panodil när jag fått ont i axeln som man kan få av denna operation eftersom dom fyller upp buken med luft för att enklare kunna se vad dom gör.

Här har ni mina små hål denna dag. Buken är fortfarande lite svullen men annars mår jag superbra. Visst känns det väl att man är öm man jag försöker rör mig så mycket jag kan men jag försöker även vila en del. Vågar inte riktigt ta i som jag skulle vilja ifall det skulle börja blöda för mycket. Det gula är förresten rengöringsmedelet dom använder vilket jag inte orkat tvätta bort än =)

Operation imorgon

Hej alla underbara
Täkte bara titta in en snabbis nu på kvällen och berätta lite om min operation som blir imorgon bitti. Ska vara amnäld redan vid 7.10 vilket betyder att vi måste åka strax efter 5.30 imorgonbitti. Underbart! Eller inte. Men det sla bli otroligt skönt att få bort gallan nu så ma slipper oroa sig hela livet över att få dom där hemska anfallen igen.

Dom kommer iaf gå in med titthål för att göra ingreppet på mig. Dom ska in med en kamera för att kolla allt och med den går man in genom naveln. Sen kommer jag få 3 små hål där instrumenten går in. Det ena kommer vara i höjd med naveln, ett en bit ovanför och det andra är nästan rakt över naveln. Börjar det blöda mycket eller att dom inte får ut gallan måste dom göra ett stort snitt över nästan hela högersidan. Men vi får hoppas att dom slipper det för jag hoppas få åka hem efter ett par timmar med endast smärtstillande. Man kan om man mår bra får göra det nämligen. Och som ni vet är jag inget stort fan av sjukhus. Är ju bara att tänka på att vi åkt hem efter mindre än 12 timmar efter båda förlossningarna. Men som sagt, vi får se hur allt går. Önska mig lycka till =)


Våran stora tjej

Äntligen har vi hittat laddaren till kameran så nu får jag äntligen fota våra små tjejer. Det jobbigaste som finns är verkligen när man vill föreviga ett ögonblick men det finns inget batteri i kameran.

Nu ska ni få se vilken stor tjej vi fått här hemma. Hon har kunnat sitta i ett par dagar men nu är det riktigt stabilt faktiskt. Visst tippar hon över ibland men oftast märker hon sälv att hon är på väg och rätar upp sig. Hur han hon blivit så här stor?

Sötnosen har idag en ny body ifrån kappahl som köptes här om dagen för halva rea priset och ett par syster ärvda jeans från h&m

Plocka lite med leksakerna

Vad gör du mamma?

Ja tänka sig hur fort det kan gå. Otorligt att hon redan blivit 6 månader. Mammas lilla flicka♥


Vilken dag!

Hej
Allt bra med er? Har tyvärr blivit ett litet upphåll då det varit rätt så mycket just nu. Sen i början av veckan har vi hållt på att fixa en massa inför gårdagen då min svägerska tog studenten. Helt sjukt att hon redan gjort det. Känns som igår hon var 10 år och hade sin lilla kanin där hemma. Tänk att jag fått vara med på hennes resa genom nästan halva hennes liv (hon var 10½ när vi blve tillsammans och nu är hon 19) Det är verkligen helt sinnessjukt. Men oj så underbart! Du är en helt underbar person Isabelle♥

Så denna vecka har som sagt bestått utav en massa förberedelser då jag slängde ihop 3 stycken smörgåstårtor till henne och sedan skulle vi komma på något att ge henne med. Var inte det lättaste men tillslut blev det ett stativ till hennes systemkamera vilket blev uppskattas. Hoppas jag iaf =)

Det var verkligen full fart hela dagen med en massa skratt. Kom hem runt 9 tiden då det var dags för Lilly att lägga sig (Léone stannade hemma ifrån 16 tiden då vi var hem en snabbis) men då skönk mitt humör fort tyvärr. Vi hade fått mejl ifrån advokaten där han skickat med ett brev som våran fd hyresgäst skrivit. Där påstår han att allt som hänt är pga oss och att vi är dom enda som gjort fel hela tiden. Han påtod att vi sagt och gjort en massa saker som verkligen inte är sanna. Helt sjukt att någon kan påstå dessa saker om oss. Fy vad jag är arg just nu! Men oj vad han ligger illa till då vi har bevis på att allt han sagt är falskt. Och det bästa av allt är att vi just nu vet att han försöker få oss att se ut som lögnarna då han håller på vid huset för att fixa det han gjort fel. Och detta vet vi eftersom underbara Emma messade Victor. Tack♥ Synd för honom att vi knäppte kort när vi var dit efter att han flyttat ut så vi har endå bevis på att aölt vi sagt är sanning. Segern är vår och jag hoppas att vi sanrt kommer få flytta in i vårat hus igen