Mammas trötta flickor

Hej mina fina
Ja vad ska man säga. Jösses vilken kväll. Barnen fick pannkaka till kvällsmat och efter det vart det en liten toppning på båda tösernas hår då det verkligen behövdes. Léone vart ju måttligt road då det var hennes första gång så där vet jag inte riktigt hur det blev haha. Men sen började kaoset. Vatten hälldes upp för att det var dags för bad och sen gick det verkligen bara utför. Båda bestämde sig för att skrika halsarna ur sig av oklar anledning. Och det gick inte att prata med dom heller utan vi tvättade håret på båda under protest och sen var det bara att ta upp dom efter 3 minuters bad. Underbart!

När dom var uppe lugnade dom sakta men säkert ner sig och vi förstod ju på direkten hur trötta dessa två tjejer var. Så Lilly fick föna sitt hår för att det inte skulle bli trassel av allt och sen var det bara på med pyjamas och lägga dom. Ja, för Léone är inget fan utav välling längre utan vi är glada om vi får i henne en flaska sammanlagt om dagen. För vi känner att vi kan försöka få i henne det sista av det pulvret vi har istället för att kasta det i soporna. För aj, vi har det ju i en burk så det är ju inte så lätt att ge bort =)

Och efter att dom hamnat i sängarna sov båda två efter 5 minuter. Mammas trötta tösabitar♥

Så här glada var inte mina underbara ikväll


Resultatet av dagens bakning

Ja här har ni då dagens resultat ifrån brödbakningen. Här ser ni 2 lantbröd och två vanliga limpor. Blev två limpor till men dom fick inte plats på bilden =) Ska försöka baka lite mera matbröd sen men nu har jag inge mer jäst så nu får jag ta det lugnt.

 


Bak och mysdag

Hej mina fina
Ja idag är jag ledig ifrån jobbet men maken jobbar istället så nu på kvällen får jag och barnen roa os själva. Men det går jättebra det med. Just nu håller vi på att fixa lite kvällsmat vilket kommer bli stuvade makaroner med falukorv. Och i ugnen står just nu 2 av 6 bröd jag bakat idag. Ska bli härligt att smaka dom sen för oj vad det är gott med hembakt bröd!

Sen att det verkligen syns att det är hembakat gör det hela mycket bättre tycker jag. Vilket verkligen syns på lantbrödet jag har i ugnen nu gör då jag räkade göra lite väl djup skåror i det för det ser ju inte vackert ut just nu haha. Men det är väl så det ska vara eller hur?

Bilder kommer senare. Lovar!

Trött mama

Hej mina fina.

Här har ni en trött mama som även ligger och mår lite illa. Tröttheten kommer ju såklart efter dagens jobb och att lägga sig i soffan när barnen nattats var ju ingen superbra ide känner jag nu. Och för att bli piggare tog jag fram godis skålen och åt en massa gott och därav mitt illamående. Jag har ju nämligen inte ätit godis på ett bra tag så den sockerkicken och chokladintaget gjorde att min mage inte alls vill vara med. Men det är sånt man får ta när man trycker i sig för mycket godis. Så nu vet vi det till nästa gång =)

Imorgon är det dags för jobb igen men sen är jag ledig nån dag innan det blir ett par dagar till på raken. Fanken vad skönt det är att få komma hem till ett rent och fint hus. Tack min älskling!


Söndag

Hej mina fina. Ja herregud vad denna vecka gått fort med en massa jobb. Men idag är jag ju ledig så det blir en massa mys och fix denna dag. Men imorgon börjar en ny jobb vecka. Så idag hoppas jag få så mycket gjort men jag vet ju själv hur det brukar sluta haha.

Nästa vecka är det ju även den sista veckan V jobbar på budbilen och jag hoppas verkligen att vi båda kommer få jobba så mycket att vi klarar av att få ihop samma summa som vi brukar få in varje månad. Men det tror jag =)


Bullmamma

Hej mina fina
Idag har allt verkligen gått i ett. Vaknade tidigt av barnen och sen har vi myst en massa framför tv:n för att ta igen lite förlorad tid. Och sen körde vi igång med en massa bullbak. 3 olika sorter blev det av samma deg =) 25 vanliga vaniljbullar, 25 med mandelmassa i och mandel uppepå och 20 st med vaniljkräm uppepå. Så goda! Det ska jag fixa mera av kan jag lova =)

Just nu ska jag och maken parkera oss ett litet tag framför tv:n innan jag ska dra igång storstädningen här hemma. För oj vad det behövs. Allt har ju levat på is nu när jag jobbat så det är lite mer än vanligt att fixa denna dag.

Love U!
image description
Kör en gammal mobilbild ifrån den tiden då vi bodde hemma hos mina föräldrar.

Jobbvecka

Hej mina fina
Ja jösses vad mitt huvud var tungt i morse när barnen ville upp men det är bara att ta på sig sitt glada ansikte och fixa frukost till alla för att sedan sätta på en film för att sedan svepa lite alvedom och småvila. För vid 12 ska jag stå i kassan igen och då måste jag ju ha huvudet med mig =) Och nu mår jag prima så dom där 15 minuternas vila i soffan gjorde susen.

Ja denna vecka har jag ett par dagar att jobba. Inga superlånga pass men det är endå jobb vilket känns så skönt. Idag, imorgon och onsdag ska jag jag jobba mellan 12-17 och på fredag blir det 11-20 vilket är ett bra pass. Gillar verkligen kvällspasset mera än morgonen av någon anledning. Och sen jobbar jag ju på lördag med men då är det bara 10-15 istället. Och nästa vecka är det ett liknande schema så om jag blir extra dålig på att blogga vet ni varför =)

Äntligen!

Ja nu har jag äntligen fått till den nya designen med hjälp av min älskling och jag känner mig i nuläget nöjd.

Om ni inte ser den nya designen, tryck F5.


Fy för kyla

Hej mina fina
Nej fy, idag är jag inte avundsjuk på dom stackarna som måste vara ute. När jag och barnen gick upp imorse var det -17 grader ute. Så nu eldar jag och barnen i öppna spisen för att få lite extra värme och såklart, ite extra myskänsla så här på fredagen =)

Just nu kollar barnen på musses klubbhus och jag fixar lite med designen som jag hållt på med så himla länge. Har inte riktigt fått till det som jag velat med vissa kort men nu har jag bestämt mig för andra kort (måste få till en ny familjebild!) för att få det som jag vill. För ja, denna gång är det jag som gör designen. Inget avancerat då jag använder bottnen ifrån den gamla då jag byter väl merst ut korten och ändrar lite färg men för en som inte kan photoshop så är det rätt så häftigt. Visst kan jag fixa bilderna lite men det har ju V visat mig så det tar jag ingen cred för haha.

Nej nu är det dags att hämta mera ved i källaren.

Mina älskade flickor♥

Jäkla sjukdom

Hej vackra ni

Ja ibland skulle man ju kunna undra vad det är med mig och mina hormoner för oj vad jag precis har gråtit till Sofias änglar. Det är så hemskt att en mamma bara ska behöva vänta på att livet tar slut och att man aldrig mer ska gå lukta sina barn i håret och få berätta hur mycket man älskar dom. Nej, fy! Och det som gör så himla ont i mig då min farmor dog i just bröstcancer vid ynka 40 års ålder och då var min pappa endast 21 eller 22 år. Och detta var dagen före julafton. Nej fy, jag kan inte föreställa mig hur det var för farmor eller farfar att veta att hon skulle dö så ungt eller hur dåligt min pappa, farbror eller faster ska ha mått när man förlorar sin mamma vid en sån ung ålder. Att farfar sen dog i cancer vid 66 års ålder är jobbigt det med. Nej fy fan för den där jäkla sjukdomen!


Sunday

Hej underbaringar
Här hemma har ni en mamma som är så sjukt trött då barnen hostat ikapp inatt och eftersom jag vaknar varje gång dom hostar har det inte blivit mycket till sömn. Men det är bara att köra på =)

Igår var det ju jobb som stod på listan och jag jobbade då 11.20 vilket jag även kommer göra nästa lördag. Och sen kör jag mer eller mindre resten av måndaen följt av ett lugnt mars =)

Just nu leker barne på som bara den här nere man jag tror att jag ska ta och lura upp dom då jag behöver vika lite tvätt. Visseligen drar jag mig i håret 100 gånger om när jag viker tvätten när barnen är med då dom släner sig i sängen däre kläderna ligger och även puttar omkull högarna med kläder som jag vikt men endå. Det måste ju göras endå.

Jobb idag

Hej mina fina.

Här har vi varit vakna sen 1 timme tillbaka så nu ligger frukosten i magen och vi kollar just nu på madicken. Vid 11 ska jag för första gången på 1 månad stå i kassan på jobbet och sen har jag 11 dagar till denna månad. Känns underbart att få jobba lite igen och pengarna behövs ju verkligen nu när V inte längre har en tjänst vid månadens slut.

Vad ska ni göra denna lördag?


Mår illa

Hej mina fina.


Just nu sitter vi och kollar på fuskbyggarna på 4:an och jag mår så himla illa när jag sitter här och kollar. Har även gråtit en liten skvätt då dom visade sina saker i containern. Hemska minnen kom tillbaka då och jag ville bara slå den idioten som gjorde det emot dom. Vet ju vilken mardröm det är att inte få ha sina egna saker hos sig utan i en container på gården. Nej fy, nu börjar jag gråta igen.Eftersom jag även har en syster som sitter i permobil så vet jag ju hur det måste se ut både ut och invändigt för att det ska funka. Nej, nu är jag arg som ett bi! Och så himla ledsen samtidigt....

Vad skulle jag ha gjort utan mina underbara barn och min underbara familj som lät oss bo hos dom i dom där 6 månaderna. Tack mina älskade föräldrar!

 


Välkomen februari

Hej mina fina
Här hemma är vi fortfarande riktigt förkylda och barnen hostar på. Och lilla jag känner av mina bihålor så något för det ska införskaffas så jag förhoppningsvis känner mig pigg nog att jobba på lördag.

Annars så har vi struntat i växasängen just nu eftersom Léone sover så oroligt nu här hon är förkyld och då det var så nytt med växasängen kom hon inte riktigt till ro när hon vaknade upp av hostan nattetid så nuväntar vi på att alla sak bli friska så vi kan köra igång med det igen =)

Snart ska vi bege oss iväg till mina föräldrar då V hade tänk hjälpa pappa med lite ved. Vet inte om jg tycker att han ska vara ute och arbeta när han mår som han mår man visst. Han känner väl att han vill ha en liten paus ifrån oss tjejer i familjen kanske haha.

En förkyld och skitig men otroligt glad Léone♥