Fuck cancer

Ja, just nu läser jag boken "en ung kvinnas sista ord" av Regine Stokke som handlar om den 17åriga Regine som går veta att hon lider av leukemi och hennes kamp emot den. Det här är andra gången jag läser den här boken och den är så himla bra. Just nu känns den verkligen rätt att läsa då en nära anhörig inte mår så bra just nu. Den där cancern blir man så ledsen på. Det är så sant med det dom säger, att var tredje person drabbad men att alla berörs. Både min farfar och farmor har dött i cancer och även min morbror. Sen är det många på Victors sida som varit drabbade med och alla har inte klarat sig.

När man läser Regines bok tänker man på vad man själv skulle göra om någon i ens närhet fick veta att slutet var nära. Jag är så glad att jag har hunnit med så mycket under mina år här på jorden och att jag fått uppleva det jag gjort. Att jag har fått uppleva den kärlek jag har gjort och att jag har fått mina tre barn. Att jag har fått ge mina föräldrar och svärföräldrar tre barnbarn och att jag har hunnit gifta mig med mitt livs kärlek. 

Vad hade ni försökt att hitta på om ni/någon nära till er hade fått en dödsdom som ni känner skulle vara viktigt?

Hade jag inte gift mig hade det varit något jag gjort för att jag/någon nära skulle få uppleva det. Hade jag blivit sjuk hade jag åkt till så många nöjesparker och djurparker/zoo:n som möjligt för att uppleva det med mina barn


Varmt

Hej vänner
Ja jösses så varmt det är ute nu! Får ju ingen luft. Men man får väl inte gnälla va? Men nu är vi väl snart uppe i tropisk värme och som det är nu önskar jag mig lite regn mest för att gräset inte ska bli allt för gult.
 
Har varit jättedålig på att knäppa kort nu den senaste tiden (fy på mig) så jag bjuder på lite bilder ifrån när vi var i svärföräldrarnas stuga för ett par veckor sen
 

Sol och bad

Hej vänner
Som senaste dagarna har bestått av sol och bad. Och därför har det blivit dåligt med uppdateringar. Men jag ska försöka  ta tag i flera kort som ska upp på bloggen så förhoppningsvis ska bloggen snart blomstra igen =)
Åh vad denna sommar ska bli ihågkommen.

Nöjd tjej

Nu har vi en nöjd tjej här borta på Furuvik som vann på sin brickaÅh vad jag älskar er!

Mina äskade små troll! Tänk om ni visste vad ni betyder för er lilla mamma.

Barnfria

Hej vänner
Ja, här har ni två barnfria föräldrar som är på väg in till Uppsala för att äta lite god lunch på dragon palace och sen ska vi gå på bio med. Allt detta kommer ske ihop med vår fina vän Joel =) Kommer bli så underbartUnderbara sommar

Hej
Är allt bra med er vänner? Här är allt super och allt rullar på med en himla fart. Vi var förra veckan iväg till Victors föräldrars stuga för att fixa lite iför kommande vistelse där och passade på att besöka badet som ligger inärheten av stugan. Ja, ni som hängt med ett tag känner nog igen platsen då jag alltid går bananas där med kameran och så även detta år haha =)
 
 
 
 
Lilly hoppar, och tydligen hänge pappa Victor med =)
Ja, det här var bara en bråkdel av alla bilderna jag tog under den lilla turen ner på stranden men ni kommer säkert få se flera bilder senare =)

Kolmården 14-15/6 -2014

Hej vänner
Ja, äntligen har jag fått ordning på datorn så nu får jag bjuda på vår vistelse på Kolmårdens djurpark.
 Vi åkte iväg tidigt på morgonen den 14/6 men fick direkt problem då bilen inte riktigt ville sammarbeta. Men efter lite kärlek mm så for vi äntligen iväg mot vår destination. I år skulle vi inte bo på vildmarkshotellet då det tyvärr var fullbokat men istället bokade vi en liknande deal med två dagars inträder och en natts boende på Best Western Princess hotel inne i Norrköping. Ett superfint hotell och priset för samma deal blev faktiskt 1600 kr billigare än om vi hade bott på vildmarkshotellet. Inte illa för en småbarnsfamilj =)
 
Nu åkte vi ju iväg en helg denna gång och det märktes verkligen då det ver fullt med folk då vi åkte en vardag under lågsäsong. Och det märktes väl på tex trängseln. Fy vad vissa beter sig när det kommer till dessa saker. Barnen vet ju inte bättre än vad dom blir lärda men herregud, vuxna människor som tränger sig förbi både vuxna och barn. Skärp er! Men annars var vistelsen som sagt underbar och så var vädret. En helt underbar minisemester helt enkelt =)
 
Kör på med en bildbomb och låter dom flesta bilderna tala för sig själva
 
 
Bamse och hans vänner firade bamses födelsedag när vi var där och Léone var den av barnen som vågade sig på att kramas med alla figurerna =)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Sen blev det även lite lek på kulmården
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
En tur med safarin
 
 
 
 
Och såklart besökte vi även tropicarium med
 
 
 
 
Som sagt, vi hade två helt fantastiska dagar på Kolmåden och ser redan fram emot nästa års besök =)
 

Fixar med en massa bilder

Hej vänner.
Jag håller just nu på att sortera alla bilder vi tagit den senaste tiden. Allt från Kolmården till våra små äventyr som senaste dagarna. Så inom ett par dagar kommer bloggen svämma över med bilder =)Ingen dator

Hej vänner
Ja, precis som rubriker säger har vi ingen dator här hemma just nu. Eller ja, vi har en men den vill inte sammarbeta med mig alls vilket jag blir tokig på då har här några inlägga jag vill posta. Så jag måste verkligen fixa det.

Gillar inte riktigt att blogga ifrån mobilen. Vill ju lägga in alla bilder jag tar med systemkameran istället för tråkiga mobilbilder hela tiden men ja, nu fick det bli lite så iaf bara för att få till ett inlägg.

Just nu är vi lite all over the palce kan man ju säga. Vi håller på att fixa till inne på lilla toaletten nere samtidigt som vi har tapetserat om inne i vardagsrummet och bättrar på där inne. Och om det inte vore nog med det så håller ju Victor på att bygga uterummet och sen målar vi ju om huset med. Haha, ja har man inte nog att göra hittar man på lite till =) 

Bjuder på en liten uppdatering i mobilbilder 
Nya tapeten i vardagsrummet
Målat lite på huset
Vår fotovägg innan vi började fixa till i vardagsrummet. Har även satt upp flera kort nu

Ja, det får väl vara det just nu. Ska bråka lite mer med datorn så hoppas vi på mycket bättre bilder sen