Full fart

Hej mina fina. Ja, här hemma är det verkligen full fart. Victor jobbar hela denna vecka och jag försöker se till så att tjejerna inte slår ihjäl varandra hela tiden. För dom är inne i en sån fas med, man ska bara bråka om allt med alla. Så fort den ena tar en sak så ska den andra prompt ha den med fast det inte brukar bara en populär leksak annars. Så man försöker vara fredsmäklare om dagarna vilket hår sådär. Men försöken är många och så goda som det går med två i trotsåldern.

Orkar inte mer!

Nej nu orkar jag inge mer.... Babyolja över hela huset. Varför måste dom göra såhär? Bara för att jag storstädade i torsdags och nu måste göra om allt. Får man ta ledigt som mamma?

- 20

Hej mina fina
Ja fy. Här vaknade vi upp till - 20 grader och det var bara 17 grader inne. Vem har lovat att det får bli -20 igen? Nä nu får det väl vara nog! Men det är bara att elda på här hemma så det blir varmt och skönt inne =)
 
Annars då? Jo allt kör på i sin vanliga takt. Lilly har kommit in en en hemsk fas där hon är som en tonåring. Hua! Och det gör ju inte saken bättre när Léone hänger på hon med. Ibland är dom bra billiga dom där barnen =) Att William sen har gått ifrån att sova 13 timmar per natt till att vakna mitt i natten för att äta och sen vara vaken i 1 timme gör ju inte saken bättre. Men med är förhoppningsvis bara en fas det med som snart går över.

Stora killen

Hej underbara ni. Äntligen är min förkylning och hosta borta och nu känner jag mig pigg igen. Hatar att hosta då jag för många år sedan åkte på ett virus som satte sig i halsen så jag hade torrhosta i 10 månader. Fy säger jag bara! Men om jag ska vara lite positiv i det hela hostade jag mig då till magrutor haha.

Jaja, nu var det ju inte det jag skulle skriva om utan att vi var ner på BVC igår för Williams första sprutor och vikt&längd koll. Han var jätteduktig och var inte ledsen länge alls vid sprutorna vilket var skönt. Och växer som bara den gör han och det märks verkligen. Numera har vi en son som är 66,2 cm lång och väger 6860 g. Inte konstigt att vi fått lägga undan alla 62 kläder inte. Så som det ser ut nu kommer William bli längre än sin pappas 180 cm som vuxen =) Men det finns långa män i min släkt då min pappa han farbröder och kusiner som är 190-200 cm. Tänk er om han blir 2 m lång min lilla kille, hur ska lilla jag på 164 cm kunna krama honom.Haha. Älskade lilla hjärtat
Ett sött litet lår med ett plåster på

Första besöket hos läkaren

Hej mina fina
Här hemma är det folrtfarande förkylningen som bråkar men nu är det jag, Victor och William som har det. William tog vi ner till VC (vårdcentralen) idag för att kolla upp rosslet och efter ett stick i fingret utan gråt och en läkarkoll visade det att han bara har ett förkylningsvius som satt sig i luftrören. Så nu är det ventolin som gäller när det blir jobbigt för lillkillen.
 
När jag ringde ner till VC tyckte dom att vi skulle in till barnakuten pga att hon tyckte att det lät som RS virusert men jag stod på mig om en vanlig läkarkoll då han äter bra, sover bra, är superglad och inte har feber. Och när vi träffade läkarne sa hon precis sanna sak som jag, han är för pigg och glad för att ha just RS viruset. Visst kan det ju ändras men nu kollade man sänkan på honom med och den var superbra så det är skönta att veta =)
 Att han var jätteduktig under undersökning av öron och hals och sen inte sa något vid sticket i fingret heller var ju helt underbart. Duktiga killen♥

Sjuk liten kille

Här hemma har vi en sjuk liten kille som har feber och rosslar lite. Första förkylningen har med andra ord kommit och jag hatar det. Lilly har samma sak hon med så jag tror inte att det är mer än just en förkylning som satt sig i luftrören/halsen men oj vad man blir orolig! Men efter alvedonen kom lite leenden och då lugnar mammahjärtat sig lite. Hoppas att det går över fort detta.


Välkommen 2013

Hej mina  fina
Jaha, nu är vi inne i ett nytt år med massor av möjligheter. Och jag har lkovat mig själv att fortsätta med min träning som jag kör nu då jag känner mig mycket mera harmonisk och pigg av det. Och ibland längtar jag verkligen efter mina minuter på crosstrainern. Nu brukar jag köra på i 20 minuter men skippar plankan helt just nu då jag ska införskaffa en yogamatta till det först. Kan även säga lite snabbt att träningen redan gjort sitt fast jag ätit gottis som en galning under december haha. Sedan den 16/11 har jag gått ner 3 kg och då hade jag även ont i foten i 2 veckor som gjorde att jag inte tränade alls då. Love it!
 
Sen har jag även sagt att detta ska bli det året jag inte kommer ha ett litet liv i magen. I 5 års tid har jag nämligen haft det. 2008 vart jag gravid med Lilly och hon föddes 09. 2010 blev vi gravida och fick Léone. 2011 var det året jag fick missfall i v.6 den 18/11 och 2012 blev vi gravida och fick våran lilla William. Men nu är vi så otroligt lyckligt lottade med våra 3 fina barn att vi nu känner oss hela som familj♥