Längtan

Hej ni underbara
Ja, idag har det varit fullt upp som vanligt. Gick upp tillsammans med barnen vid 8.30 (fast dom hade varit vakna ett tag då och lekt lite först) och gav dom frukost.Sen var det bara att gå ner i källaren för att tända pannan då det var lite för kallt inne för mitt tycke vid 19.5 grader. Sen har dagen rullat på och när Victor kom hem vid 16 åkte vi raka vägen till blomsterhandeln här hemma i Östervåla för att köpa lite julblommor. Så nu har vi 3 olika julgrupper, en amaryllis och julstjärnor här hemma. Så underbart!
 
Sen har jag även börjat fixa lite smått inför morgondagen då det är dags att ta fram  julpyntet och äntligen få fram alla julkänslorna jag har i kroppen ut i hela huset. Så alla ljusstakarna är kollade och funkar som dom ska och gardinerna är framtagna. Som jag och barnen längtar.
 
Har faktiska börjat lite försiktigt resan nu med pyntet tillsammans med barnen då jag hängde upp små julkulor i förstret inne på toaletten här mere. Blev himla fint tillsammans med den lillaj ulgruppen jag ställde in där.
 
När börjar ni att julpynta hemma?

En månad kvar till jul

Hej vänner
Ja, jösses. Idag är det en månad kvar till julafton och jag har ingen klapp klar, inte ens i huvudet. Känner nig lite stressad faktiskt och inte hjälper det heller att jag ska fixa en adventskalender till barnen. Men barnen älskar verkligen den där nedräkningen fram till jul som det blir med en adventskalender så det får vara funka. Hoppas få ihop första halvan innan söndag iaf. 

Sen har jag även börjat knåpa på årets julkort med. I fem års tid har vi skickat ut julkort som vi gör på en fotosida men kort på barnen. Blir så himla mysigt att fixa med planeringen av korten och barnen ser fram emot det varje år. Så härligt! 

Har ni börjat handla julklappar? Och kör ni med en adventskalender?
Julkort ifrån 2010
Julkort ifrån 2011
Och ett litet familjekort som är knäppt på julafton 2012. Tänk vad härligt det är att se hur barnen har förändrats genom åren ❤️

Helgen som varit

Hej alla fina
Den här helgen har verkligen flugit fram. I fredags var vi först iväg till Uppsala och handlade lite innan vi for iväg till bästa Daniel i Sätra brunn där det blev en sen kväll.

Lördagen var jag hemma med barnen medans Victor jobbade fram till 16 och sen kom svärmor och Victors syskon hit och åt hämtmat och bara var. 

Och idag har Victor haft tre fd jobbarkompisar här som hälsade på. Supertrevligt hade vi det! Sen var det daga att hämta mera ved så man kan värma upp huset lite till. Och så var det dags att tvätta alla dessa sminkborstar igen. Så helgen har verkligen inte varit innehållsfattig. 

Imorgon är det dags för mera jobb för Victor och sen hoppas jag att vi ska få lite mer vitfärg på väggarna. Vill få så mycket som möjligt gjort innan fredag då Léone fyller 4 år. Tänk att hon redan blir 4 år. Helt sjukt! Men det är ju som man säger, tiden går fort när man har barn.

Tips för sminkförvaring

Hej vänner
Här kommer något litet för er, som jag som gillar att ha mitt smink organiserat. Var inne på Jysk i fredags och hittade dessa små fynd
Dessa underbara lådor att förvara smink eller varför inte smycken eller pennor till barnen kostade 75kr inne på Jysk. Blev fantastiskt glad över mitt lilla fynd pch köpte hela 3 stycken. Sedan fanns även denna lilla förvaring bredvid lådorna:
Den här är perfekt att ställa på lådorna då den är utformad för det men går även bra att ha själv med. 40kr kostade denna förvaring men någon sån var jag inte intresserad av. 

Men nu till det underbara. Om man nu skulle köpa dom här skulle det alltså kosta 115kr men jag hade faktiskt två av dessa sett sedan innan ifrån Nelly som jag fick betala 199kr 
För mig är detta iaf ett kap då jag har varit sugen på endast lådsatsen efter att jag hade köpt dessa två. Så jag är sjukt nöjd och vill såklart tipsa andra 😄







Williams julkläder fixade

Åh, jag är helt kär! Idag fick jag hem Williams julklädern H&M (och några andra plagg, ungen växer som ogräs) och oj så fina dom var! Köpte en kostymbyxa och tillhörande kavaj i grått istället för svart då det kan kännas lite väl dystert ibland. Och det bästa är att han kan ha plaggen separat med.
 
Eftersom William inte alls var sugen på att ha kläderna på sig i mer än 10 sekunder lägger jag in den här söta bilden ifrån H&M´s hemsida på hur dom ser ut på. Åh så sött! Finns även i svart och mörkblått. Stort tips inför jul och nyår
 
Sen köpte jag även dessa söta plagg
Och sist dessa byxor 149kr
 
Så sjukt nöjd med alla kläderna. Alla plagg är beställda i 98 och sitter jättebra på mnin långa kille. Dock är han ju så spinkig att byxorna är åtdragna till max så dom händer ju lite men det gör inget alls. Så nu kan jag äntligen ta bort hans svarta jeans som är för korta i strl 86.
 

Seg förmiddag

Hej
Ja, den här förmiddagen har varit himla seg. Tjejerna sov borta inatt hos sin farmor så vi var själva med William som har varit så himla mycket lugnare utn sina systrar. Han vaknade vid 8.30 så då gick jag till soffan med honom och kollade lite film och bara hade det gott. Sen fick vi väcka pappan i huset vid 10.45 för då fick han inte sova längre haha.

Har inte kommit mig för så mycket idag, har slängt i en tvättmaskin som snart ska in i torktumlaren men mer än så har det inte blivit. Tjejerna måste hämtas innan 14 då Victor börjar jobba. Annars ska det bara småfixad hela dagen. 

Tillbaka och omstart

Hej alla underbara
Ja, nu tänkte jag ta och dra igen min älskade blogg igen efter ett uppehåll. Har ofta känt att jag inte haft så mycket att dela med mig av under en viss tid men jag saknar bloggen för mycket för att bara strunta i den helt.

Nu kommer jag även inte bara blogga om barnen och vardagen utan även försöka få in lite av min nya hobby, smink. Senaste månaderna har jag verkligen blivit helt frälst i just smink och i drömmarna finns en utbildning men det är tyvärr långt bort just nu. Sen hållet vi på för fullt att renovera här hemma då några inlägg om det kommer nog smyga sig in med 😄
Ha det underbart nu!