Tänk vad man minns

Hej
Idag har jag suttit med en massa kort på Lilly & fixat med hennes album. Är verkligen helt sjuk hur dom små förändras. Hon ser verkligen helt annorlunda ut på alla kort. Ska bli så kul satt se hur hon utvecklas gemon åren. Man är verkligen lyckligt lottad som får vara med på den här resan. Och snart är det ju dags att börja på en ny liten resa med ett till litet barn som man får följa. Lovely♥

Och på tal om bebisar. När Lilly hade vaknat från sin lilla lur gick jag upp till henne & så lekte vi lite. Och då fick jag för mig att kolla genom & sortera lite mer mini kläder. Gud vilken underbara minnen man genom att bara kolla på dom små kläderna. Även om vi inte får en tjej denna gång kommer jag inte kunna lämna bort alla tjejkläder om min kusin får en liten flicka då visa plagg innehåller för mycket minne. DDet är konstigt för man borde ju känna samma sak för alla minikläder men det är vissa man verkligen inte kan släppa. Men så kanske det är för flera?

Nej nu är det nog dags att lägga min lilla prinsessa.

Kramar


Regn & åska

Hej
Japp här hemma regnar det för fullt & jag hör även åskan en bra bit bort. Måste säga att det verkligen hör till sommaren. Att det ena dagen är superfint & soligt & den andra dagen en massa regn.

Nej nu kommer åskan närmare så nu är det dags att sluta.

Kram


30/6

Hej
Idag verkar det bli ett okej väder.Det är lite sol ute här hemma men oj så kvavt det är ute. Och att jag sen har huvudvärk gör ju knappast saken bättre. Och jag kunde ju inte riktigt sova ut idag heller då mannen var tvungen att åka till Tierp för att på ett möte som han kom hem från för ett tag sedan. Men jag klarar mig =)

Idag vet jag inte riktigt vad vi ska hitta på. Själv skulle man ju inte tacka nej till en tur till Uppsala idag igen. Men det kan jag nog glömma =) Så vi får väl vad vi hittar på helt enkelt.

Nej nu är det dags för lite lunch för min del. Klarar inte riktigt av att äta frukost längre så det brukar bli en tidig lunch nu för tiden. Men det funkar ju det med =)

Kramar


Dagen som varit

Hej
Denna dag blev inte riktigt som jag hade tänk mig från början. Ville in på IKEA för att leta efter en snygg sänggavel på rean & jag hittade även en. Som inte fick följa med hem. Mannen tyckte det var lite för mycket för en sänggalvel. Men inte jag =) Lite smått besviken gick vi mot utgångarna där mannen hittade ett stort bord & bänkar till det som han ville ha. Jaha, visst tänkte jag. Får ju plats 8 personer utan att trängas nu jämfört med 4 platser på förra bordet. Så det var ju bra.

Och sen åkte vi & åt lite på kinaresturange för att stilla mitt lilla cravings & det var ju mycket uppskattat =) Äntligen fick jag i mig lite cravingsmat. Gillar inte riktigt att bo på landet när man är gravid. Det är ju knappast praktiskt när det kommer ett cravings krypande. Eller så är det kanske det de är =) Haha.

Jaja, efter det ville jag såklart schoppa lite men det kunde tydligen jag glömma. Mannen ville hem & montera möbler så idag var det jag som inte riktigt var nöjd med våran besök i staden. Det är nog den första. Haha. Får väl ta & vänta på att det börjar ramla in lite höstkläder till mini & Lilly på H&M & andra härliga butiker så jag får shoppa lite kul.

Just nu har jag smällt i mig 3 kiwi på raken så nu är mitt fruktsug stillat. Och mannen kollar på fotboll medans jag är ute på tradera & kollar runt lite =)Hittar en massa snyggt men jag försöker hålla mig lite. Får se hur det går.

Ska knäppa lite kort på utemöblerna imorgon tänkte jag. Orkar inte hålla på just nu då jag är trött som vanligt. Hoppas på en bra natt inatt. Kram


Är inne i stan sen några timmar tillbaka ...

Är inne i stan sen några timmar tillbaka och har precis kommit ut från ikea med nya trädgårdsmöbler. Tro det eller ej men denna gång kom min man ut gladare än jag haha


Sol!

Hej
Åh så underbart det är ute. Nu är verkligen sommaren här. Och den är efterlängtad. Love it! Och idag får jag bort den sista av tvätten med då eftersom jag kan hänga ut allt. Så himla skönt. Jösses.

Inatt sov jag superdåligt. Vaknade masor av ingen anledning. Och en gång vaknade jag av att 2 hankatter stod & bråkade nedanför vårat fönster & dom gav sig ju aldrig heller. Så tillslut gick jag ner i bara trosorna & sprutade vatten på dom. Och inte fasiken rörde dm sig för det. Så jag fick ta saker som stod på verandan & kasta efter dom. Tog 10 minuter innnan dom sprang iväg. Och jag kunde ju inte somna om heller. Blir tokig på detta. Farför kan jag inte sova? Behöver ju verkligen sömnen för att orka leka med min lilla älskling som har energi till 1000. Men men. Får hoppas att det ger sig snart.

Förresten. När jag äntligen sov så drömde jag flera flera gånger att vi skulle på en liten pojk =) Så dt kanske är det där inne =)

Kram


Duktiga lilla jag =)

Hej
Gud vad jag känner mig duktig idag. Har tvättat 4! maskiner med tvätt men har endå 2 kvar. Men iaf. Har ju fått bort en massa tvätt idag & det känns så otroligt skönt. Hoppas på superväder imorgon med så dom sista två försvinner dom med. har legat efter emd tvätten ett bar tag som ni kanske förstår =)

Och vad har jag hunnit med mera då? Jo jag har städat hela övervåningen & plockat leksaker på hela nedre våningen. Det har ju blivit en del i rutinen man har kvällstid nu. Men det är ju en del av mamalivet. Och sen har jag renbäddat alla sängar i huset, städat inne i linneskåpet, städat badrummet, städat & fyllt på i skötväskan. Så idag har jag fått en massa gjort & känner mig värd en god natts sömn. Så nu hoppas jag på att jag ska få sova riktigt gott inatt & slippa vakna 100 gånger & inte kunna somna om.

Godnatt på er underbaringar & vi ses imorgon =)


Bilder från idag

Hej
Idag har det ju varit så underbart ute & vi spenderade hela dagen hos Lillys gammelmormor & morfar. Lilly & V badade en stund ihop & hade super kul. Och såklart dog ju batteriet så det blev inga bilder på mig idag heller. Får tjata på mannen imorgon då vi ska in till Uppsala så han knäpper något kort på mig då. Annars får jag fixa något i spegeln som vanligt =)

Men här kommer lite bilder på mina 2 älsklingar

Mina♥

Söta lilla tjejen

Lilly använer sin bästa badring. Är en inbyggd bygel i den så hon sitter säkert & inte ramlar ut. Superbra!

Ja vi bjuder på dom sålänge =) Tänk att jag kunde få en sån liten fisk. Älskar att bada överallt! Baljan som poolen. Perfekt!


Lovely!

Hej
Jösses så underbert väder vi har ute idag med. Nu är verkligen sommaren här. Idag kommer vi verkligen bege oss till V´s mormor & morfar för att bada i deras pool. Lilly har ju varit så sugen på det sen hon såg att den innehöll en massa vatten så hon fick känna på vattnet igår som var uppe i 24 grader igår. Så hon får nog bada lite idag hon med =) Gud vad hon kommer bli lycklig. Kommer självklart knäppa en massa kort på det så det kommer nog en massa bilder ikväll ska ni se =) Blir säker en massa på mig med så då får ni magbilder ala bikini med haha!

Nej nu ska vi äta lite här & ringa & kolla hur varmt det har hunnit bli innan vi åker. Får se om det blir någon MMS uppdatering eller om jag kommer glömma bort det =)

Här kommer vi spendera våran dag idag =)

Kramar


Efterlyses!

Hej
Jag har för fullt letat på Åhlens här i Uppsala efter 2 bodies. Det är dom som det står Lillasyster & Lillebror på. Jag letar efter dom i strl 50/56 som mini kan ha på sig som sitt första plagg men har bara hittat dom i strl 74/80 här i Uppsala. Så jag tänkte kolla om det är någon av er som har sett någon i 50/56 i eran stad. Hör jättegärna av er =)

Kramar!


Underbart!

Hej
Gud så underbart sommar väder vi har. Riktigt varmt är det ute. Jag låg en halvtimma ute i solen & sen klarade min kropp inte av det längre så nu är det skuggan som gäller. Tänk vad kroppen förändras när man är gravid. Jag brukar inte ha problem alls när jag är i solen men nu klarade jag inte av den lång tid alls. Visseligen var jag i den när den var som starkast men iaf. Höll på att tuppa av där ett tag.

Min älskling håller just nu på att spola av terassen så den ska vara ren & fin hela sommaren sen. Skulle dock vilja fixa nytt utebord men vi får se hur det blir. Fanns ett i glas på ikea som var på rea nu som var riktigt snyggt men vi får som sagt se om det blir något.

Satt & tänkte på en sak här om dagen förresten. Är det något ni tycker att jag ska fixa mer av här i bloggen? Jag känner att det blir lite samma samma här nu för tiden. Så jag tänkte kolla med er vad ni saknar. Bara att säga till =)


Underbara lilla mini♥


Sun-day

Hej
Idag är det helt underbart väder. Vi har förnsteret på vid gavel inne i vardagsrummet & det är endå 25 grader. Love it! Tror att jag sak gå ut & steka lite då dottern gick & tog sin lilla nap precis. Hon & pappan gick upp 7.30 idag & då behöver hon sova en liten stund på dagen. Men jag därimot är pigg för en gång skull. Jag tog min stora mage & pallrade mig upp 9.30 efter 2 timmars sovmorgon & var pigg! Är faktiskt första gången på en vecka som jag känner mig pigg när jag gått ur sängen. Helt underbart. Snacka om att man behövde det.

Idag har jag ingen aning om vad vi ska hitta på. Hade velat ha grillkväll med någon så är det någon intresserad är det bara att säga till =) 

Nej nu skriker solen efter mig. Nu blir det ut & bättra på brännan =)

Kramar 


Magbilder!

Hej
har precis kommit hem & är supertrött så jag tänkte bara lägga in mina magbilder som jag lovade & sen blir det sängen för mig. Men här kommer lite bilder. Blev inte så himla bra men jag ska be V att knäppa några imorgon alt. ställa den på självutlösaren.


En bild på magen utan tröja. Blev dock inget bra kort. Är nog nästan större i verkligheten tycker iaf jag =) Men sen kan det vara vinkeln som gör det. Inte vet jag.

Inte det bästa kortet det här heller. Men man ser ju iaf att det finns en kula där =) Eller?

Här tycker jag nästan att man ser lite lite bättre hur stor kulan verkligen blivit. Känns som att den inte behöver växa mer nu =) Men det är ju lite mer än halva tiden kvar så jag kommer väl bli stor som ett hus denna gång.

Sorry för att det blev lite dåliga kort men dom är precis tagna & mina ögon står in kors så det får bli nya lite bättre imorgon istället. Nej nu är det dags att sova lite. Hoppas att det blir lugnt denna natt så man är utvilad imorgon.

Kram


Lördag 26/6

Hej på er
Åh jösses vad jag var trött igår. När vi kom hem efter 22 tiden igåt så tvärsomnade jag i soffan efter 5 minuter filmtittande. Hade dock varnat mannen att jag var supertrött innan så han visste ju det=) Men det var fullt ös igår från morgon till kväll så jag orkade inte vara vaken mer. Men oj så trevligt vi hade det. Och jag hoppas att ni hade supertrevligt ni mer!

Tyvärr glömde vi våran kamera hemma så det blev inga bilder alls vilket var jättetråkigt. Hade velat haft kort men det är ju inget att göra. Hade tänkt knäppa en magbild igår med men det blev ju tyvärr inget men jag ska fixa det idag istället =) Den putar riktigt ordentligt nu. Och jag vägde mig hon V´s mormor & morfar igår & då hade jag gått ner lite mer än 2! kg sen jag vägde mig där någon dag efter inskrivnigen. Hur i hela har det gått till? Visst äter jag ju bara nyttigt & så men inte kan jag gå ner över 2 kg pga det. Känns jättekonstigt.

Nej nu ska jag peta i mig & dottern lite frukost & hoppas på att V kommer ner han med snart. Jag & Lilly har nämligen varit vakna i 1 timma nu.

Kramar!


Glad midsommar!

Hej
Idag är det midsommarafton & dagen började med moln men jag tror att solen tänker titta fram. Hoppas på det =)

Idag har vi hela dagen inplanerad så jag kommer nog bara hinna med MMS bloggning idag. Men jag ska se till att uppdatera så fort jag kommer ihåg det. men jag gissar på att det inte är så många som är inne idag då dom flesta ska fira midsommar med släkt & vänner.

Tänk, för ett år sen hade vi en liten liten flicka som firade sin första midsommar. Tänk så stor hon har blivit =)


Men ni får ha en helt underbar midsommar. Hoppas att alla får ha soligt & varmt & slippa allt regn.

Återkommer senare.

Massor med kramar


Dagen som varit

Hej
Åh gud vad skönt det är att vara hemma! Mina stackars fötter vill inte gå mer idag kan jag säga =) Men jag fick tag på det jag var ute efter iaf så jag är mer än nöjd. Lilly fick en liten rutschkana som vi köpte inne på ÖB. Kan säga att hon ÄLSKADE den. Hon åkte en massa när vi kom hem & skrattade som bara den. En stor fullträff med andra ord. Och jag fick tag på mina ramar & fick även lite nya blommor till vardagsrummet. Och inne på gränby köpte jag ett par mamma byxor modell kostym/finbyxa som jag hittade på rea avdelningen & sen köpte jag mig även en ny parfym. Eller ny & ny. Har en liknande doft men jag tog en lite mer sommrig doft nu. Och sen var det dags för en ny BH då dom flesta andra blivit för små & då slog jag 2 flugor i en smäll då jag köpte en amningsBH inne på lindex. Och innne på Willys blev det inte så mycket då bilen var så full så det fick inte plats med allt vi ville ha. Men lite kött & kyckling blev det. Och 4 paket med blöjor så nu har vi det ett tag iaf =)

Bilder kommer imorgon =)


Just nu sitter vi i bilen och väntar på at...

100624_155302 (MMS)

Just nu sitter vi i bilen och väntar på att min föräldrar ska komma ut från mekonomen. Än har vi inte gjort något av det jag hade plnerat men jag ska snart in 5 minuter på ikea och sen blir det en snabbis på gränby. Sen kommer min älskling och möter upp oss för att sedan storhandla på willys =)


18+0

Idag har jag gått 18 fulla veckor. Om 2 veckor har jag alltså gått halva tiden. Jösses. Kan inte förstå att allt går så himla fort hela tiden. Men det är härligt med för ju fortare tiden går desto forttare får vi träffa mini. Tänk att lilla jag ska bli 2 barns mamma detta år =)

Här kommer infon i vanlig ordning. Ska förtsöka fixa magbild senare =)


Nu är bebisen ungefär 12 centimeter lång i sitthöjd och väger knappt 200 gram. Bröstkorgen rör sig ut och in vid andning (även om det är fostervatten som bebisen 'andas'). Blodkärl syns fortfarande genom den tunna huden och öronen har flyttats dit de ska sitta, men de är ännu lite utstående.

Du erbjuds en ultraljudsundersökning i andra trimestern (vilken ofta sker ungefär nu) för att bedöma fostrets tillväxt och utveckling och se om förlossningsdatumet stämmer.

Denna undersökning är för de flesta första gången de ser sin bebis. Det kan kännas stort att se den sparka, böja sig, sträcka på sig, rulla runt och till och med suga på tummen. Gå tillsammans om det är möjligt och be om bilder!

Om du väntar en flicka, så kan det vara intressant att veta att hennes slida, livmoder och äggledare nu finns på plats. Om du väntar en pojke, så är de yttre könsorganen tydliga. Men det går inte nödvändigtvis att se bebisens kön - en del verkar vilja behålla det för sig själva genom att inta positioner som gör att det inte syns.

Om du väntar tvillingar, kan du läsa mer om det här.

Nu kan du börja känna dig yr om du ligger på rygg, så försök ligga i sidläge eller åtminstone lutad åt sidan lite. Orsaken till yrseln är att livmodern kan trycka på venen som för blod tillbaks till hjärtat. Använd gärna kuddar som stöd mellan benen, under höften, eller bakom ryggen om du tycker det känns skönt.

(Observera, att forskning har visat att barn utvecklas i sin egen takt – även i livmodern. Sidorna om fostrets utveckling är en allmän guide till hur din bebis växer)



Uppsala

Hej
Som ni säkert förstår på rubriken ska vi bege oss in till Uppsala om ett tag =) Är dags att storhandla en massa mat & även köpa lite ramar & en spärr till ugnen på IKEA. Sen hoppas jag ju såklart på ett litet besök på gränby men vi får se hur det blir. Ska åka in med min mamma & familj & även V´s syster ska med. Kommer bli superkul att åka in. Har velat åka in ett bra tag nu men idag fick man ju sina pengar så då kan man lika gärna se till att storhandla en massa mat istället för att handla här hemma där det blir mycket dyrare än i stan. Så nu ska vi bunkra upp =) Haha.

Men jag ska ta & MMS blogga under dagen så ni får se vad vi hittar på idag. Om vi ses är det bara att komma fram & hälsa. Älskar att träffa nya människor =)

Kram


24 juni

Hej
Nu har vi varit vakna en timma här hemma & jag är jättetrött. Sover så otroligt dåligt på natten nu för tiden. Blir tokig. Även om jag har har fått 8 timmars sömn så har jag ju inte riktigt sova all den tiden. Bara ligger & vrider mig & vaknar till hela tiden. Vet inte om det kan vara mini som håller igång eller om det är för att magen blibit så stor at jag inte riktigt hittar en bra sovställning. Eller om det är något annat. Men så länge man håller igång under dagen så brukar det gå bra.

Nej nu måste jag byta blöja på dottern här hemma. Hon sprang precis förbi & jag kände att det var dags nu =)

Kram


Helt slut

Hej
Åh gud vad jag är trött. Har hållt igång för fulla muggar sen kl 8 efter en jobbig natt. Har vaknat en massa inatt & inte kunnat somna om. Blir tokig när det händer. Är ju ännu jobbigare när Lilly sover hela natten & så kan man inte sova bra.

Har blivit en hel del gjort nu på kvällen med. Först så badatde jag ju Lilly. När hon somnade så dammsög jag hela nedre våningen & skurade allt sen. Känner mig iaf nöjd & glad nu när det är snyggt här hemma =)

Nej nu så ska jag ta & duscha & fixa mig lite. Blir skönt att ta det lite lugnt tills det är dags att dra igång med allt imorgon igen. Men jag har iaf världens bästa jobb. Jag är mamma till Lilly & mini i magen & jag är gift med min största kärlek♥


Sommar

Hej
Idag märks det att det är sommar & sol då inte många har uppdaterat sina bloggar. Och jag är ju en av dom. Men jag tänkte ta & skriva ett snabbt litet inlägg innan jag stoppar dottern i badet & sedan ger henne vällingen för natten. Skulle dock behöva skaffa välling för äldre barn då hon äter ca 400-450 ml välling innan hon somnar för natten. Så hon blir ju inte riktigt mätt som ni kanske förstår.

Nej nu står Lilly & pekar ut mot badrummet. Jag sa till henne att vi skulle bada & då brukar det gå fort in i badrummet =)

Kramar


Onsdag

Hej
Idag är det onsdag men det känns som att det ska vara torsdag. Gillar inte riktigt när det blir så. Blir ju kaos i huvudet på mig & det är inte det bästa för en gravid mamma att ha =)

Idag är vi tjejer ensamma här hemma så vi får se vad vi ska hitta på. Men något blir det ju alltid. Men det är riktigt fint väder ute idag så man kanske bara ska vara ute & fixa lite. Eller ta & gå en långpromenad eller cykla en sväng. Vi får se helt enkelt =)

Nej nu ska vi ta & äta frukost här hemma. Kramar 


Lite gott

Hej
Just nu sitter jag & slötittar på tvn. Finns ju inte så himla mycket att titta på så det blir en hel del surfing på datorn samtidigt. Men jag har ätit lite gott iaf. Åt vattenmelon idag igen. Så himla gott. Är så otroligt sugen på frukt hela tiden denna gång & det är uppsattat kan jag säga. Jag gillar verkligen frukt men det brukar tyvärr bli så att man väljer lite godis istället. Men eftersom jag inte har något sug efter godis & bara mår illa av det så äter jag gärna massa frukt & gott =)

Kan även tillägga att mini leker loppan inne i magen på mig. Kommer nog inte ta lång tid innan man känner rörelserna på utsidan med så som plutten håller på. Mys! Har verkligen saknat dom små sparkarna. Men det kommer nog låta lite annorlunda om ett par veckor ska ni se =)

Kramar


Dagen som varit

Hej
Ja idag blev det inte riktigt som vi hade tänkt. Vi hade ju planerat en dag ihop med Sanne men hon visade sig ha fått feber så vi fick skjuta på dom planerna. Tråkigt värre! Men istället kom en mammavän hit med sin son som är 2 veckor yngre än Lilly så dom lekte här hemma för fullt. Superkul. Tack! Lilly blev så otroligt glad när hon fick en kompis att leka med. Önskar att hon skulle få leka med vänner oftare.

Efter dom hade åkt hem begav vi oss hem till V´s mormor & morfar & pratade lite. Var supermysigt. V´s syster badade i poolen som idag var 21 grader varm/kall. Vi andra tittade på. Men Lilly var otroligt avis kan jag säga. Får verkligen hoppas att tempen går upp där snart så hon får bada lite. Hon älskar ju det.

Annars har vi bara tagit det lugnt idag. Till middags blev det för min del pasta carbonara & det sista av min loka päron medans mannen åt fiskpinnar. Kan lätt bli så att man äter olika rätter när en är preggo & får konstiga panik begär =) Haha. Helt sjukt att det kan bli så man vad ska man göra? =)

Imorgon ska min älskling jobba så jag & dotterna är själva hemma. Vet inte vad vi ska hitta på men något blir det alltid =)

Såg att det inte var någon som hade något förslag på vad jag skulle lägga upp för tävling än. Men kom gärna med förslag


Tävling?

Hej
Jag satt & tänkte på att det var ett bra tag sen jag hade någon tävling. Så nu undrar jag om det är någon som skulle vara sugen på någon tävling? Ni får jättegärna ge tips om vad ni är intresserade av så jag vet man jag har tänk på några småsaker man kan lotta ut.

Våtservetter, godis, chips, smycken, barnvagnsskylt mm.
 
Någon som låter intressant? Eller har ni något annat förslag?

Kram


Underbara tisdag

Hej
Idag vaknade jag av att Lilly lät vid 8.30 men sen verkade hon somna om eller leka inne på sitt rum & jag fick sova en timma mer. Tack underbara dotter♥ Hennes pappa ville dock inte gå upp då så hon gick precis ner på toaletten nu så han fick sova en stund till. Men jag har inte ätit frukost än så det blir ju perfekt det. Lilly har redan ätit en hel leverpastejsmacka så hon är supernöjd. Just nu sitter jag & väntar på att mitt thé ska bli klart. Dricker alltid en kopp forrest fruit på morgnen. Är så himla gott.

Idag ska vi träffa underbara Sanne. Så vi får se vad vi kommer hitta på idag. Kul kommer det att bli iaf =)

Men efter vi har ätit ska vi bege oss till apoteket & köpa lite silonsalva. Det var det som funkade bäst på Lillys eksem så nu tar vi på lite varje gång vi byter blöja. Eksemen är ju inte kvar utan som håller på att flagna men det känns bättre att vara på säkra sidan & köpa en tub hem & en till skötväskan. Sen får vi se vad vi hittar på efter det.

Nej nu ska jag dricka mitt thé. Kram!


KönsUL eller inte?

Hej
Gud vad mina tankar snurrar just nu. Jag vet verkligen inte hur jag ska göra med könsUL. För det första måste vi åka in till Stockholms innerstad för att göra ett & sen får man göra det förs i vecka 24 & det är för oss i början av augusti. Så då är det bara 16 veckor kvar. Men jag hittade iaf ett ställe som var mycket billigare än alla andra & det var Sibyllekliniken som tar 320 kr för att se lilla underverket. Och det är ju inte farligt alls. Men endå. Stockholm. Visseligen har V sim morbror med familj där så man kan ju alltid ta en sväng förbi dom men jag vet inte.

Och sen tror jag verkligen att vi kommer få en ny tid för UL om jag berättar för min BM hur jag kände mig när vi var på RUL då hon är världens underbaraste.. För er som inte vet eller om jag glömt att säga det så tar jag det igen. Den som gjorde RUL för oss var en riktig surbigga. Hon var otroligt otrevlig & kort mot oss. V försökte småprata lite med det var inga trevliga svar vi fick av henne. Och sen tror jag även att hon sa till oss att jag hade moderkakan i fram men det tog hon bara i förbi fart så jag vet inte om det är så eller inte. Och jag tror att det var så då hon även frågade om jag hade fött naturligt & det är väl något dom frågar om moderkakan ligger i fram väl? Ifall man ska snittas tänkte jag. Eller har jag fåt det om bakfoten?

Jaja, hur som. Det var ingen WOW upplevelse på UL med mini som det var med Lilly då den här kvinnan förstörde hela upplevelsen för oss med sitt humör. Så jag vill ju gärna gå på ett till UL för att kunna njuta av det. För det är verkligen ett helt underbart ögonblick att se sin lilla på skärmen.

Så jag funderar på att ringa & boka en tid på Sibyllekliniken & får vi en ny tid i Uppsala kan man ju i värsta fall avboka tiden i Stockholm.

Ja det var väl det lilla jag hade på hjärtat nu. Tack för att ni finns här & lyssnar på mig.♥


Mätt

Åh gud vad gott det var =) Men dum som jag var åt jag för mycket & har nu kramp i magen. Har fått det superofta om jag ätit för mycket sen mini flyttade in. Men det brukar lugna ner sig efter ett tag så vi hoppas på at det blir snart.

Och det är ju ett under att jag inte är kissnödig än då jag har druckit upp en halv stor flaska med Loka päron nyss. Men det är ju så himla gott. Har så annorlunda cravings denna gång än med Lilly. Men det är kul med =) Och det ska bli riktigt kul att se vad slutvikten blir denna gång då jag inte sätter i mig en massa godis & onyttigheter hela tiden. Förra slutvikten blev ju 13,något kilo. Men det var ju vinter tid med. Denna gång har man ju kanske oturen att samla på sig en massa vätska istället.

Till er med ett barn: Vad hade ni för cravings? 
Till er med fler: Vad hade ni för cravings & hade ni samma/olika under varje graviditet?

Kramar! 


Mmmmm

Hej
Just nu har V precis tänt grillen & vi ska snart slänga på flintasteken. Ska bli otroligt gott kan jag säga. Till det blir det för min del potatissallad & loka =) Är så otroligt hungrig så magen kurrar för fullt här hemma. Haha.

Men vi äter inte ensamma idag utan V´s 2 sykon är här & hans systers kille. Otroligt kul med lite sällskap.

Nej nu måste jag gå. Dottern håller på att bryta ihop av trötthet så det är hon dags att lägga henne nu. Ses senare.

Kram


Ny vecka & nya tag

Hej
Jaha nu är det måndag & ny vecka då. Tänk vad allt går fort. Och på torsdag kan jag äntligtn säga att jag har gått 18 fulla veckor i graviditeten =) Trodde ju att jag redan skulle vara det men tydligen inte. Men men. Får väl hoppas att hon flyttade fram oss lite för långt så man slipper gå lika längen med mini i magen =) Man måste ju alltid tänka positivt eller hur? Haha.

Jaha, vad kommer dagen bjuda på då? Ingen aning kan jag helt ärligt säga. Skulle vilja träffa någon kompis men det får vi ju se hur det blir med. Alla verkar ju vara så upptagna nu för tiden så ingen har riktigt tid med mig =) *en liten vink där*

Annars ska jag väl försöka vika kläder & kanske få golvet skurat denna dag. Är duktig på att glömma slänga moppen i maskinen märker jag. Men det ska göras på engång. Lika bra att jag gör det nu så jag inte glömmer det =)

Nej nu ropar familjen på att jag ska komma & äta lite. Kram


Tårtdag

Hej
Idag har jag kännt mig så otroligt gammal. Min lillasyster fyllde 16 år idag. Fy, kan verkligen inte förstå att hon redan är så stor. När jag var 16 år hade jag & V redan varit tillsammans i 2 år & jag hade redan gjort ett gravid test. Som till min besvikelse visade negativt. Jag är glad att man syster inte är som mig =)  Haha

Så idag har det varit fullt ös hela dagen. Ätit en massa gott & träffat en massa släktingar. Fast det var ju bara en bråkdel av dom släkt vi har. Sen har Lilly smålekt med sin syssling som tyvärr inte var på topp idag men Lilly var nöjd endå. Och jag fick ju umgås med en gravid så jag är överlycklig =) Måste hälsa på dom någon dag snart. Är så kul att ha någon att prata med. När jag var gravid med Lilly hade jag ju Tina men nu så är det ju som det är. Jag har ju iaf Lotta denna gång =) Och jag är superglad för  det. Hon ska ha ca 6 veckor innan oss om jag tänker rätt nu =) Ska bli så kul att se vad dom får. Bebisens hjärtljud låg på 146 denna gång & förra gången hade dom alltid under 140 så jag tror på en tjej jag =) Åh vad jag längtar till våra små kommer♥

Nej nu såg jag att det vart intressant på tvn så jag återkommer snart.

Kram


Mys!

Hej
Ja den här dagen har ju inte innehållt så mycket. Vi har mest bara varit hemma & växlat mellan fotboll & bröllop. Jag gillar ju inte fotboll men jag har ju en man som är intresserad så man får väl offra sig lite.

Blev inge besök alls idag så det har bara varit lilla familjen som har umgåtts idag. Eller ja, vi träffade ju Lillys syssling med mamma när vi var in på affären & dom lekte ju lite ihop. Åh det skulle vara så kul om hon skulle få leka av sig lite mer med kompisar. Men det blir ju tyvärr inte mycket sånt. Men vi blev dit bjudna någon dag så det får vi ta tag i  =) Sen ska vi åka iväg till en annan bekant som har en son som är ca 1 år äldre med som Lilly ska pröva leka med. Och imorgon fyller ju min syster 16 år & då kommer hon få träffa en till syssling så vi får hoppas att dom kan leka av sig. Och jag & mamman ska prata bebisar =) Hon ska ha 1 månad innan mig så det blir kul att ha någon att prata med.

Just nu sitter jag & V och kollar på just fotboll & myser lite. Jag fick sug på marianne så det har jag på bordet & ett glas loka. V har chips & läsk istället han =)

Nej nu ska jag vara lite gosig här. Men vi ses senare

Kram


Lördag

Hej
Oj vad jag var trött imorse. Märks att man har gått & lagt sig sent ett par kvällar & gått upp lite tidigare än vanligt. Lilly vakande 6.30 & jag kom ur sängen vid 9.30 tiden. Jag behövde verligen dom där 3 extra timmarna kände jag. Man är ju extra trött när man är gravid & när man inte kan sova hur som helst som när man var gravid med Lilly så får man ta det lilla man kan få =)

Och när jag kom ner så möttes jag av världens syn. Haha! Lilly hade fått tag på oboy burken som stod på bordet & fått den över sig. Gud så hon såg ut. Riktigt fin var hon. Tror V knäppte kort så jag får kolla det sen. Och jag som badade henne igår. Tur att det bara var pulver.

Idag vet jag inte riktigt vad vi ska hitta på. Skulle vilja umgås med någon. Men vi får väl se hur det blir med det.

Nej, nu måste jag ta & äta lite. Har inte hunnit det än =)

Kram


Mardrömmen för en mamma!

Hej
Fy. Nyss hände det som inte får hända. Vi har barnsäkrat hela köket men hon får in armen en liten bit endå. Och vi kan ju inte sätta spärren längre då vi inte kan få upp skåpet alls. Och i ett av skåpen har vi tomma glasburkar & konserver mm. Och jag hörde att hon var i köket & höll på men när jag gick & kollade satt hon & lekte med en massa plastburkar som hon får hålla på med. Och sen kom hon in hit till vardagsrummet & lekte ett tag. Och helt plötsligt hör jag hur hon börjar hosta till lite. Och då ser jag att hon blit lite blå om läpparna & har satt i halsen! Så jag springer fram & klappar henne i ryggen då jag tror att det är en korvbit hon satt i fel strupe. Men det lossnar inte så jag sätter in fingrarna i halsen på henne & känner något hårt som jag får upp på engång. Det visar sig att hon suttit & tryckt in handen i skåpet där glaset & konserverna står & fått tag på ett litet lock till en sån där liten juice till småttingar som hon sen fått in i munnen när hon stått inne vid mig. Som tur var så fick jag ju bort skiten fort & agerade fort så det var ju ingen fara denna gång men jag kan ju säga att allt från det skåpet nu står ute på våran altan & i fortsättningen hamnar det i tvättstugan där det är grind in till.

Jag tror nog att jag inte hann bli rädd när det hände utan bara gjorde det man ska & Lilly blev nog lite rädd men började skratta när den var borta sen. Så det är ingen fara med henne. Men jag tror nog att jag kommer börja gråta ju mer jag tänker på det så jag tror det är dags att avrund här nu. Annars kommer nog datorn bli fuktskadad. Men som sagt, Lilly mår bra. Bättre än mig skulle jag tro. Och hennes pappa vet vad som har hänt han med.

Men nu ska jag ta & kramas lite med min dotter. Hemska tanken att något kunde hänt henne.

Mammas lilla ♥


TGFI

Hej
Idag är det fredag igen & mannen jobbar som vanligt. Så det är jag & Lilly som är här hemma & roar oss =) Just nu håller hon på att äta lite korv & jag ska snart äta pannkaka. Lilly gillar inte riktigt det så hon får sin favorit istället =)

Idag vet jag inte riktigt vad vi ska hitta på. Glömde ju helt bort att slänga in moppen i maskinen så det blev inga rena golv här hemma igår. Ska fixa det ikväll tänkte jag istället. Men jag hann fixa en stor lekhage till våra kattungar iaf =) Dom är ju 5 veckor idag & dom är riktiga busar. Så det var dags för dom att ha större yta att leka på. Men jag kan iaf säga att jag har jagat mygg som aldrig förr här hemma. Både i går & idag. V hade öppnat försterna i tvättstugan igår morse & när jag skulle gå & hämta mackorna igår kväll så stod dom fortfarande öppna vilket gjorde att vi hade halva myggskaran i Sverige inne. Tur att man har ett myggracket så det går bra att få bort dom. Men men jobiga är dom iaf.

Nej nu måsta jag ta & äta lite. Börjar kurra i magen nu =)

Kram 


Just nu sitter jag och ska äta lite. Kände...

100617_230356 (MMS)

Just nu sitter jag och ska äta lite. Kände att jag höll på att svimma ett tag tidigare idag så det ska blir riktigt smarrigt det här =)


Nämen

Hej
Nu är vi precis nyätna & glada. Idag blev det tacos. Gott!

Innan maten satt jag & funderade på hur mycket kläder vi hade i unisex så jag gick upp & hämtade dom 2 lådoran med 50-56 kläder som stod i skrubben. Och oj vilken chock jag fick! Hade ju hur mycket som helst. Så det behövs inte mycket till mini i magen kan jag säga på engång. Det som behövs är overall i strl 50, någon till tjockmössa, strumpbyxor & någon pyjamas. Så det känns ju jätteskönt att veta hur vi har det med kläder. Skrev faktiskt upp allt som fanns i lådorna så nu vet jag precis vad jag har. Både i flickkläder & i unisex. Hade hela 28! bodies i unisex färger. Herregud. Så det enda som ska köpas på den fronten är en lillasyster/lillebror body. Sen får det nog räcka =) Och byxor behövs inte heller. Eller strumpor & tjocktröjor. Vilken lättnad liksom.

Ska dock införskaffa den liknande dress som Lilly hade på sig när vi åkte hem. Vill ju att dom ska ha liknande sett som det första dom hade på sig. Lite gulligt ju =)

Men här kommer en bild på alla unisex kläder vi har. Än sålänge =)


Minis första "egna" kläder

Igår efter RUL var vi in på Gränby & kollade runt lite. Skulle handla present till min syster som blir 16 år på måndag & sen behövde Lilly strumpor med. Förstår inte vad det är med strumpor. Dom bara försvinner ju. Men nu har vi så det räcker ett bra tag. Var in på underbara name it inne på Gränby & då fick jag veta att dom hade extrapris på strumpor. Ta 2 batala för 1. Och det bästa var ju att det var 5 i varje förpackning så nu har dottern 20 strumpor här hemma.

Och sen kollade vi runt lite efter något lite unisex till mini i magen eftersom vi inte fick veta vad det var i magen. Och det är ju rätt så utplockat på minikläder överallt just nu då dom väntar på höstkläderna men jag hittade iaf något litet till mini i magen inne på lindex=)

Det blev en vit liten body & 2 små söta byxor. Kändes sjukt konstigt att köpa så små kläder igen. Visst har jag ju köpt kläder till kompisar som fått små men det kändes jättekonstigt att tänka att man ska ha det själv. Men det är bara att vänja sig =)


17+0 (igen)

Hej
Ja idag har man gått in i vecka 18. Igen då =) Men tiden går ju så himla fort så det gör ingenting att man blev tillbaka flyttad. Men det är ju aldrig kul att bli tillbaka flyttad så långt.

Idag är det ett helt underbart väder ute. Och vi håller på att städa lite här inne. Var dags att få det dammsuget här inne. Och man får ju alltid plocka upp efter Lilly =) Ska skura golvet innan vi går upp för natten sen med hade jag tänkt. Så det är superfint innan helgen.

Snart ska vi ta & gå till affären & handla lite. Ska leta redan på ny tvättlina till torkvindan då den gamla nog har suttit där sen 1800 talet. Är ju inte så kul att det blir gröna ränder på kläderna när man torkat kläderna där ute.

Nej nu ska jag ta & leka lite med dottern här hemma. Kram


Mini i magen+funderingar

Hej
Ja nu är snart denna dagen över. Har precis ätit en toast då jag var jättehungrig & nu har jag kommit till ro att blogga lite =)

Ja vad ska jag säga om UL? Det var ju helt underbart såklart =) Man såg allt riktigt fint & allt såg ju superfint ut. Men vi fick ju tyvärr en otrevlig BM som gjorde UL. Hon frågade flera gånger om jag verkligen hade haft regelbunden mens fast jag vet att jag hade det. Men vi blev ju tillbaka flyttade 6 dagar som jag skrev i ett tidigare MMS inlägg. Så nu gäller 25/11-10. Och hon vägrade mer eller mindere att försöka se vad det var för liten filur där inne. jag frågade om jag inte kunde få ställa mig upp & hoppa eller om hon bara kunde peta till mini men hon bara fräste tillbaka sitt nej. Man kan ju faktiskt vara trevlig då det ska vara en underbar upplevelse för föräldrarna. Men vad ska man göra?

Så nu funderar vi på att åka till Stockholm & göra ett till UL & kolla upp vad det är & även kolla om datumet vi fick stämmer. Ska kolla runt lite imorgon tänkte jag. Någon som har gjort det & kan tipsa lite kanske?

Sen tänkte jag kolla hur era små i magen har haft det med hjärtljuden? Skulle vara kul att kolla om skrönan funkar eller ej. Ni vet det där med att tjejer har över 140 slag & killar under? Lilly låg alltid över 140 & det var ju rätt. Och mina kusiner som har fått har det stämt på med. Så ni får ju jättegärna säga hur det var med era =)

Men som sagt. Mini mådde ju bra & det är ju såklart det viktigaste =) Min lilla älskling


Vi är snart hemma men här kommer iaf en li...

100616_184504 (MMS)

Vi är snart hemma men här kommer iaf en liten bild på mini som den får kallas sålänge =)


Är nog första gången jag har sett att det ...

100616_165527 (MMS)

Är nog första gången jag har sett att det står nymålat på en parkering


Hej. Nu är vi klara och det nya datumet v...

Hej. Nu är vi klara och det nya datumet var 25/11 istället vilket betyder att jag bara gått 16+6 idag. Och då det var lite tidigt vill hon inte kolla könet. Jippie! Eller inte. Så det kommer bli att åka till stockholm och kolla det när jag gått lite längre. Så vi får leva i ovisshet ett tag till. Kram


Nu är vi vid sjukhuset och ska gå in nu. S...

Nu är vi vid sjukhuset och ska gå in nu. Så snart får vi se den lilla busen =) Bloggar när vi kommer ut sen igen.


Dagen D

Hej
Idag är det onsdagen den 16/6 så idag är dags för RUL. Som vi har längtat! Idag får vi veta om det är en liten Leone eller en William där inne. Ska bli så kul att se om vi kommer ha en av varje eller om vi kommer få 2 döttrar. Ja tänk att vi ska bli 2 barns föräldrar =) Och sen blir det skön att veta vilket datum man ska rikta in sig på med. Förra gången blev vi tillbaka flyttade 2 dagar så vi får ju se hur det blir denna gång. Ja det blir en riktigt härlg dag idag =)

Nej nu ska jag fixa håret & sminka mig lite så jag slipper fixa det innan vi åker. Kanske kommer upp någon bild på mig när jag är klar =)

Kram


Kan inte förstå det

Hej
Herregud. Jag kan verkligen inte förstå att vi ska få se våran dotter eller son imorgon. Att jag redan gått så långt in i graviditeten att det är dags för RUL. Tänk att vi har haft en sån underbar tur att få bli föräldrar igen. Det är verkligen helt underbart. Men som sagt så känns det helt sjukt att våran dotter ska bli storasyster om några månader. Ska bli helt underbart att se den lille där inne & få veta vilket datum det blir. Gud vad jag längtar till imorgon. Vi har tid vid 1 & sen tar det ju ett tag att göra undersökningen. Men jag MMS bloggar när vi kommit ut =)

Har suttit & kollat på tradera dom senaste dagarna på pojkkläder & oj vad konstigt det känns. Man är ju liksom van med att allt ska vara rosa & hello kitty. Eller inte allt men det mesta iaf =)

Kram sålänge


Imorgon smäller det

Tänk att det är dags för RUL imorgon. Kan inte riktigt fatta det. Tänk att det går så himla fort att det är dags att se den lilla. Imorgon får vi se om Lilly ska få en syster eller bror. Känns riktigt konstigt att säga att hon ska få en bror eller syster. Men underbart med såklart. Undra vad det är för liten filur. Om ni inte gissat än kan ni ju göra det HÄR

Nej nu ska jag fixa lite här hemma. Ses sen.

Kram


Vilken kväll

Hej
Ja ni. Vad ska jag säga. Vilken kväll. Efter att Lilly hade gått & lagt sig somnade jag en snabbis på soffan då jag kände hur huvudvärken kom smygande. Och när jag vaknade var den borta. Så skönt. Och sen kom jag på att jag skulle färga mitt hår. Började vid 10 tiden & blev klar vid 00.20 tror jag. Ja herregud. Först färgade jag håret brunt. Mörkbrunt då det är den färgen jag alltd tar så jag vet att jag gillade den. Och gud vad skönt det var att bli mörk igen. Och sen tyckte jag att det blev ju snyggt men ja lite slingor skulle ju vara pricken över it. Lät det sitta i 45 minuter för att det skulle ta riktigt bra. Vad händer. Jo när jag sköljer ur det blir det röd/gul/orange/ljusbruna slingor istället. Skitfult. Vad hände liksom? Som tur var hade jag inte använt hela burken med den bruna färgen så nu är jag helbrunett. Snacka om att håret inte ville bli blont. Haha. Ja ja det blev ju bra tillslut. Är iaf nöjd med detta. Det enda är ju att man ser blekare ut nu men jag får ta & lägga mig & sola ett tag eller ta lite BUS. Antingen eller.

Ja så nu vet ni varför jag inte uppdaterade någonting igår kväll.


Håret

Här kommer en liten bild på hur håret ser ut just nu. Men jag har köpt färg nu så vi får se när jag får i det.

Är bara lite orange i topparna men jag trivs helt enkelt i det så blondiner har inte mer roligt =)


Molnig måndag

Hej
Gud vad man blir deppig av att titta ut. Jösses. Det är ju som att det hänger regn i luften som bara väntar på att få falla. Skit väder. Men man får väl ha sol i sinnet istället.

Nu har jag iaf suttit & tänkt hur jag ska göra med håret & jag ska nog ta & bege mig till affären snart för att inhandla min bruna färg & slingfärg. Trivdes ju så bra i det. Men jag vet inte om jag ska färga ljusbruna slingor eller om jag ska ta blonda även denna gång. Får se hur det blir. Jag tänker iaf inta ha det här kvar. Blir baa deppig när jag ser mig själv i spegeln. Trodde att jag var sugen på blont igen då det är över 2 år sen jag hade det sist man jag märker nu att jag har växt ifrån den härgen. Jag som blond var under min tonårs tid. Och nu är jag ju äldere & blivande 2 barnsmamma så det är helt enkelt inte jag. Brunett eller brunett med lite ljusare inslag. Det är jag det =)

Back in the days. Sen nästan lika ut i håret nu med fast lite mer gult. Eller jag vet inte om det är gult eller om det ser så ut för att jag har små strimmor kvar av det bruna. Men bort ska det iaf =) Men det är ju konstigt att man kan känna sig så olik när man endå ser precis lika ut. Jag menar, jag har ju inte förändrats något sen detta togs. Förutom att jag ska bli 2 barnsmamma nu då =)

Det här är mera mig. Brunt med lite ljusare i.


Hmmmm

Hej
Jösses vilket tråkigt väder det är hela tiden. Jag vil ha sommar nu! Men men. Det här är väl hel enkelt en svensk sommar.

Aja. Jag sitter här med en massa tankar som snurrar runt. Är nämligen så att jag slingade mig igår kväll & jag fixade till så det skulle bli prefekt. Men efter 5-10 minuter kunde jag inte låta bli att slinga mer & jag bestämde mig för att bli så gott som blond. Men det är ju bara det att jag nu är typ blond med gulaktiga slingor. Inte allt för snyggt. Men så blir det ju när man slingar håret & fyller på men håller sig till den första tiden. Men men.

Nu vet jag iaf inte om jag ska färga hela håret blont eller om jag ska slinga brunt eller om jag ska färga hela håret brunt & sen slinga det lite ljust igen. Med betoning på lite =) Kan inte riktigt bestämma mig. Känns ju så ovant med blont & man vill ju egentligen ge det en chans men man jag vet inte. Och V jobbar ju idag med så jag är helt ensam hemma med. Och jag är sjukt sugen på lite umgänge.

Nej nu ska vi äta lite här. Kram på er


Magbilder

Hej
Tänkte ta & lägga ut lite magbilder där jag inte har tröjan på mig. Skulle ju ha lagt in dom för ett tag sen man jag har helt glömt det. Men jag skyller på att jag är gravid =) Då får man ju bli lite virrig.

Men här kommer dom då. Det är från veckan som har gått.

Den är ju rätt så stor redan nu.

Lite annan vinkel. Kan inte förstå att det är min mage riktigt. Är jag verkligen så där stor?

Här ligger jag ner. Det här är taget för en vecka sen =)

Ja det var några bilder iaf. Hittade inte så många bra. Såg att spegeln var otroligt smutsig så även om vissa kort blev bra vart det inte så snyggt med en massa kladdfläckar från Lilly över halva spegeln =)


Så det kan gå

Jaha då vart tvätten extra sköljd då. Satt & spelade kort med älsklingen när man plötsligt hör hur det mullrar till & tittar då ut. Och ser regnet ösa ner. Tror visseligen att det hade börjat rätt nyligen men fy vad det öste. Så jag kollade hur blöt tvätten var. Och konstaterade fort att den lika gärna kunde hända kvar ute. Så nu får vi väl se när den blir tor. Men jag gissar på att det tar ett x antal dagar =)


Solig söndag

Hej
Här hemma är det äntligen sol ute. Och det ska utnyttjas. Fast inte på det viset man tror kanske. Jag ska nämligen tvätta men massa kläder dag som ska få hänga ute på tork.

Är nämligen så att jag bara har en superliten tvättstuga & det enda stället jag kan hänga tvätten där inne är i torkskåpet. Som är trasigt. Så jag kan ju bara tvätta en tvätt på morgonen & hänga den. Och hoppas på att den hinner torka till nästa morgon. Och sen blir det ju ofta att man hel glömmer bort att slänga i en ny tvätt så det skitiga bara växer. Men idag hoppas jag på att få ut 2-3 maskiner så jag hinner ikapp. Slängde i en maskin i gårkväll så det har jag redan fått ut. Och en till är på G. Så jag känner mig duktig idag.

Nej, nu ska jag ta lite macka & te. Har ju inte hunnit äta än. Lilly sov btw superbra inatt. Vaknade inget & sov till 9.30. Helt underbart skönt kan jag tillägga =)

Kram♥ 


Titta en till!

Japp, nyss när jag tittade närmare när jag skulle borsta Lillys tänder såg jag ett litet riskorn på andra sidan av tänderna. Så nu är det tydligen 8 små tänder i dotterns mun =)


Förklaringen

Ja nu vet vi ju varför Lilly haft det så jobbigt på nätterna. Hon har ju fått en tand till i nedrekäken. Men dt som är konstigt är att hon inte sagt ett ord dagtid & den har ju kommit upp så man ser den bra med. För annars brukar hon bli jättegnällig dagtid med så den här gången trodde jag verkligen inte att det var en tand som hade orsakat detta. Såg den faktiskt när hon satt & skrattade nyss så det blev en chock. Vet inte om tanden på andra sidan tänker ta & titta upp senart den med då hon alltid fått sina tänder i par änsålänge. Men det märks väl =)


Snälla tjejen

Hej.
Nu har jag precis vaknat efter en liten lur på soffan. Däckade tydligen där för ca 1 timma sen & Lilly tyckte tydligen att hennes mamma skulle få sova. Hon kom fram en gång & petade lite försiktigt på mig & hade med sig sina kex & undrade om hon kunde få ett. Självklart fick hon det. Lilla gumman. Tur att hon är så snäll mot sin gamla mor =)

Nyss kom V ner så han är nog lite mer utvilad än mig då han har haft hela goa sängen för sig själv i 4 timmar nu. Så vi ska ta & äta lite frukost eller vad vi nu ska kalla det för nu. För Lilly blir det väl mer ett mellanmål då hon fick lite välling när vi kom ner. Ni ska inte tro att jag är så trött att hon inte får något att äta eller =)

Ses senare hoppas jag.

Kram


Efter en jobbig natt med mycket spring i t...

Efter en jobbig natt med mycket spring i till Lilly så tycker hon att det var dags att vakna vid 6.20. Inte poppis alls då jag har så svårt att somna och mycket vaknande har gjort att jag max har sovit 5 timmar inatt istället för 8-9 timmars sömn i ett sträck. Men det brukar ju bli så när man säger att hon alltid sover så bra. För dom senste nätterna har det blivit en hel del vaknande mitt i natten av ingen som helst anledning. Men denna natt slog alla rekord. Fast det skulle vara kul att veta varför hon sover sämre när hon inte får sova dagtid då jag tycker hon borde vara tröttare. Men med lite tur är det en övergångstid bara.


17 fullgångna veckor

Japp. Idag har jag gått hela 17 fulla vekor & är inne på den 18:e nu. Tänk vad himla fort det går. Precis som förra gången. Tycker det bara flyger fram så snart ligger väl mini här ute hos oss♥

Och i vanlig ordning kommer såklart veckans info

Nu är bebisen ungefär 13 centimeter lång från hjässa till rumpa och väger cirka 140 gram. Skelettet består mest att ännu mjukt och böjligt brosk, men det kommer att hårdna senare. En skyddande substans som kallas myelin börjar nu omsluta ryggmärgen.

Med hjälp av ett speciellt stetoskop är det nu möjligt att höra bebisens hjärtslag. Det är både spännande och lugnande att höra det lilla hjärtat galoppera på. Om du är orolig för hur bebisen mår och utvecklas, kan det vara skönt att höra. Och om det börjar kännas som att graviditeten pågår för evigt, kan det vara kul att påminnas om vad som väntar efter 40 långa veckor.

Din växande livmoder påverkar din balans och det kan kännas lite ostadigt. Var lite försiktig och ha gärna stadiga, lågklackade skor.

Om du planerar att göra ett fostervattensprov men inte ännu har gjort det, så är detta en bra vecka. En fördel: du får en lång titt på din bebis med ultraljudet som används under proceduren.

(Observera, att forskning har visat att barn utvecklas i sin egen takt – även i livmodern. Sidorna om fostrets utveckling har gjorts som en allmän guide till hur din bebis växer)

Infon kommer HÄRIFRÅN


Hemma

Hej
Nu är vi hemma igen. Sa ju att jag skulle MMS blogga under tiden i stan. Och jag kan ju säga att det brukar vara lättare om man tar med sig mobilen =) Så därav den dåliga uppdateringen. Men det blev inte så mycket inne i Uppsala endå. På IKEA blev det en matta till vardagsrummet & 2 pottor. Thats it. Och sen blev det inge mer handla så Lilly vart så himla trött så vi kände att det var lika bra att åka hem på engång & låta henne somna i bilen.

Vi var ju visseligen inne på sjukhuset & hälsade på svärmor så det blev ju lite mer gjort. Men vi kände att vi hellre tar Gränby på onsdag när vi endå ska in för RUL. Och om jag får min lilla vilja igenom då så tror jag nog att bebisens första kläder kommer bli inköpta då =) Handlade ju Lillys första kläder jättetidigt med & då var det även neutrala. Men denna gång får vi se hur det blir med det =) Vill att det första dom får ha på sig & som ska sparas ska vara helt nytt när det används på BB. Och jag har sagt det förut. Ja, jag är knäpp. Det vet jag mer än väl. Haha. Men jag kan säga att livet blir så himla mycket roligare då.

Nej nu ska jag sitta ner & vila mina små stackars fötter ett tag här. Får se vad vi hittar på. Men jag kommer säkert  hinna med ett inlägg till innan det är dags för sängen.

Kram


Regn regn regn

Hej
Ja ni kan ju gissa vad vi har för väder här hemma. Japp det är regn =) Men vad gör det då vi sak in till Uppsala snart. När det är tråkigt väder ute så är det ju perfekt att gå i affärer. Synd bara att alla andra i Uppsala nog tycker det med. Men men. Vi ska iaf köpa någon potta till busen & kanske köpa en skohylla. Jag är ju mer sugen på att köpa en sandlåda till Lilly men jag vet att min pappa har galma traktordäck hemme som man skulle kunna ta men jag vill helst ha en sandlåda med lock då det springer så mycket katter här så man är ju inte allt för sugen på att skaffa en jätte kattlåda. Ja ni vet ju hur det är. Men vi får helt enkelt se hur det blir. Jag kommer iaf MMS blogga under tiden vi är i Uppsala så ni komer ju få uppdatering allt efter dagen går.

Nej nu ska jag sminka mig lite.

Kramar♥


Kvällsmys


Till kvällsmyset idag blev det favorit i repris =) Biggaråer & vattenmelon. Är ju så gott. Och det är skönt att ha något att tugga på med då jag bara blir illamående eller från kramp i magen av godis. Vilket är konstigt då det enda jag levde på när jag bar på Lilly vad fet mat, godis & glass. Tänk så olika graviditeter kan vara.

Om ni inte gissat könet på den lilla i magen än så gör gärna det HÄR

Kram på er!


Torsdag

Hej
Oj vad vi har haft fullt upp idag. Jösses. Efter 12 tiden så hade vi ätit lite sågick  jag & Lilly upp till hennes rum för att sortera bland hennes kläder. Så lite kläder hamnade i sina lådor igen & det skom var för litet hamnade i sin storlkets låda i hemmes skrubb. Och efter det så tog jag ut alla kläder i större storlekar som låg i en annan skrubb & sorterade dom så nu står allt i ordning på hennes rum i skrubben. Och efter det plockade jag isär spjälsängen & ställde den i den tomma skrubben tillsammans med extra stolarna & en massa annat . Så nu har jag en skrubb kavar som jag ska ta en annan dag.

Efter det städade jag hela nedre våningen & skurade golvet. Och då ramlade Lilly såklart när jag höll på med det. Men det var tydligen ingen fara då det blev smågnäll i 1 minut & sen glada miner.

Sen var vi iväg & handlade en massa mat så nu har vi lite i både kyl & frys. Och sen tog jag & badade en trött tjej medans V tände grillen. Så nu sitter jag här för att kolla på finalen avbiggest loser & en supermätt efter att ha ätit flintastek & potatissallad. Haha, passande va? Inte så himla mycket kanske men man.

Nej, nu måste jag titta här. Återkommer efter det är slut.

Kram♥


Soffhäng

Hej
Har blivit mycket småinlägg idag men jag har inte riktigt riktigt haft någon inspiration till ett ordentligt inlägg. Men jag ska försöka få ihop något nu tänkte jag =)

Imorse fick Lilly sova länge då hon hade en jobboig natt. Hon vakande flera flera gånger men ville ingenting & blev sur för att vi inte gjorde som hon ville. Men det som var ironiskt var just det att jhon inte ville något. Så efter en massa spring & gnäll så gav jag henne ett gossedjur & sa att det är faktiskt mitt i natten & nu ska man sova. Sen gav jag henne en puss & gick ut. Det blev två skrik efter mig & sen sov hon tills vi väckte henne imorse. Så hon gick tydligen med på den förklaringen. Lilla älsklingen. Ibland tror jag att hon faktiskt är 2 år & inte bara 1 då hon verkar förstå så himla mycket. Och hon kan ju en himla massa med. Både i talväg & att göra saker. Hon har tex börjat gå baklänges & även backa för att ta sats. Vet ju inte vilken ålder man brukar vara när man gör sånt men det är så häftigt att se. Sen kan hon nästan sätta på sig sina tofflor helt själv. Och jag, jag är otroligt stolt över min tjej♥

Till kvällen kom V´s syter & kille hit & vi åt god mat från pizzerian. Dom åt pizzan medans den gravida åt en liten hamburgare & blev mätt på det. Och det gick bra att äta den med. Inget illamående eller kramp i magen efteråt. Så det är ju skönt att veta att det funkar så jag slipper beställa en sallad varje gång. Ibland kan det ju vara kul med lite omväxling =) Fast sallade är ju så nedras gott det med så det gör ju inget det heller. Men det var ju lite tråkigt om man hade betällt sallad därifrån när man åt det till middag igår med. 

Idag är det 1 vecka kvar till vi får se våran lilla plutt i magen. Ska bli så underbart att få se vem det är som gömmer sig där inne & gör sin familj här på utsidan så lycklig. Så fort vi säger bebis till Lilly springer hon fram till min mage & drar upp tröjan & klappar & pussar på min mage. Har jag en underbar dotter eller vad? Är otroligt lyckligt lottad. Fixade även en liten sida där ni kan rösta på vad ni tror att det är för kön på den som ligger i min mage. Den hittar ni HÄR. Så passa på att rösta innan onsdag =) Just nu tror nästan alla att det är en liten Leone där inne =)

Nej nu börjar faktiskt mitt lilla huvud ge upp. Märks att det blev mycket mindre sömn inatt. Har ju så himla svårt att somna om när jag väl vaknat så det vart nog lite mer än 1 vaken timme i sängen efter Lilly somnade helt.

Godnatt kramar till er♥


Jag är med & tävlar...


”Jag tävlar hos Familjen Korb om ett Prinsessa eller Prinspall från
Bonde of Sweden, tävla HÄR du också!”


Gissa könet på bebis

Än så länge tror alla som har röstat på en flicka till där inne. Om du inte har gissat så gör gärna det =)
 


Tävling hos Diana


Jag är med & tävlar om nappar från mam hos Diana & tycker även ni med små utanför eller i magen ska vara med & tälva precis som jag =) Hon har just nu temadagar inne på sin blogg så det finns en massa kul att kolla in där. Så skynda er =) Vi använder ju MAM till Lilly så det är ju det självklara valet till bebis i magen med.

Här hittar ni underbara Diana & hennes lilla prinsessa


Dagens

Hej
Det var längesen det blev en dagen men här kommer en iaf =)

Alla kläder & min fjärilsring kommer från H&M. Halsbandet från Älsklingen & armbandet från lillfinger

Det vita linnet är nytt & jostade 50 kr på h&m & jag köpte även ett grått & ett puderfärgat. Faktiskt ett av dom få plagg jag har som sitter lös över magen. Gillar ju när den syns =)


Vad tror ni läsare?

Idag är det bara en vecka kvar till vi ska på RUL så jag tänkte att det kunde vara lite kul om vi kör en röstning om vad ni läsare tror att det är för kön på den lilla i min magen =) Så det är bara att klicka på länken så kommer ni till röstningen. Ska bli riktigt kul att se vad ni tror =)

Rösta


Kväller

Hej
Ja nu är det ju sen kväll igen då det är ju snart dags att gå & lägga sig. Men det är ju bra skönt att sova så det gör ju mig inte så mycket =) Idag har jag & Lilly lekt en massa. Oj vad vi har skrattat idag. Har liggdelen nere till vagnen då vi tog ner den när vi fick bebisbesök där förut & den står fortfarnade kvar nere då Lilly älskade den =) Så vi lekte lite i den när hon satt i den & jag gömde mig bakom den. Hon skrattade så tåraran rann haha. Lilla busan då.

Sen har vi haft besök av min älskade kusin som tog studenet i fredags. Vi hade supertrevligt & gick även & handlade hela bunten. Trevligt att få sällskap när mannen är & jobbar.

Och sen fick man ju tillbaka på skatten idag med så nu ska här inhandlas en skohylla =) Är ju ett mindre kaos här hemma i hallen. Men sen ska man ju få med sig karl till IKEA med & det lär ju ta ett bra tag innan det händer. Men vi hoppas på att det händer denna vecka. Man kan ju alltid hoppas eller hur? =)

Nej nu måste jag kissa. Enda nackdelen med att vara gravid tror jag =) Man är ju kissnödig hela tiden.Haha. Men jag skulle lugnt kunna vara gravid hela tiden då jag ÄLSKAR det!

Ses imorgon.

Kram♥


Hej på er underbaringar! Just nu sitter ja...

100608_161206 (MMS)

Hej på er underbaringar! Just nu sitter jag och tar det lugnt & medans jag väntar på att pastan ska bli klar till vår pasta och kycklingsallad som är kvällsmaten idag så äter jag bigarråer och vattenmelon MUMS


Uppdraget + eksem

Hej
Åh så gott det var med jordgubbar med grädde =) Mums! Snacka om sommarkänslor när man äter det.

Idag har inte Lilly sovit under dagen så uppdraget gick ju superbra. Men hon somnade först vid 20.20 så det blev ju lite för sent men det är ju inget jag kan göra åt det. Men jag ska ta & väcka henne vid 9 halv 10 tiden imorgon om hon inte vaknat då så hon kommer in i rutinerna igen. Tror att det kommer gå rätt så fort men jag känner att det inte är någon bråska heller. Det blir bra när det blir bra =)

Och sen såg jag idag att hon nog fått blöjeksem. Är inte det riktigt sent att få för första gången vid 13 månader? Hon har aldrig haft problem förut. Hon har ju knappt blivit röd mellan benen föut så jag höll på att ramla omkull imorse när jag såg dom små prickarna där nere. Har varit noga att smörja & byta blöja ofta idag med & det har kommit & gått så dxet verkar ju hjälpa en hel del men det är så jobbigt att satt hon får problem av blöjorna. Visseligen dricker hon en himla massa vätska så det måste ju komma ut & även om det kanske behövs pga enkemsen kan jag inte byta på henne varje gång hon kissat. Jag gick upp & hämtade trosor åt henne så hon skulle få lufta & under 2 timmar så kissade hon 3 gånger tror jag. Men hon dricker ca 1-1½ liter varje dag så det är väl kanske inte så konstigt. Men hon gillade verkligen att ha bara trosor på sig så vi pratade om det  vi ska pröva att potträna henne nu i sommar. Tror att det kommer gå bra om man tänker på hur hon är som person & hur hon reagerade idag men endast trosa så tror jag verkligen att det kommer gå kanon. Så nu ska vi införskaffa det som behövs & vi kommer börja med att ställa fram pottan & kolla vad hon säger. Sen kommer vi ta det en dag i taget. Det är ingen bråska alls så vi tar det som det kommer.

Ja det var väl det som har hänt idag. Har visseligen städat lite med men det är väl inget att skriva om =)

Nej nu är det dags att ta & hoppa i säng då jag börja bli trött i ögonen. Jag är inte trött i huvudet utan bara i ögonen vilket är lte små drygt. Men men. Behöver ju endå sova så det är väl bra det =)

Kram


Jordgubbar och grädde är mitt gottis ikväl...

100607_203651 (MMS)

Jordgubbar och grädde är mitt gottis ikväll =)


Sömntutan Lilly

Hej
Idag var jag tvungen att gå & väcka våran lilla skrutt vid 10.20 tiden då jag tycket att det fick räcka då. Visst tycker jag att det är otroligt skönt att få sova ut varje morgon men det räcker med att få sova till 9 för mig. Jag vaknar varje morgon vid 9 så jag är ju utvilad då. Så nu måste vi få ordning på lillans sovtider så det blir lite ordning på torpet. Nu är det slut på dagslurer. Hon behöver verkligen inte dom. Vilket känns konstigt då hon bara är 13 månader. Men alla barn är ju olika & Lilly verkar vara en som inte behöver dagssömn längre. Och i samband med att dom försvinner hoppas vi på att hon kommer i säng vid 6 tiden & sover till 7-9 tiden nästa morgon. Det vore prefekt. Hur det går vet jag inte men vi hoppas på det bästa. Än har hon inte visat sig trött & vi hoppas på att hon själv känner att det är skönt att slippa dagsluren.Man börjar ju tro att hennes säng är för skön eftersom hon sover så länge =) Från ca 20-21 till 10-11 tiden. Tonåren är redan hät liksom haha Hon har precis ätit en hel sål med yoggi så hon är verklingen på topp just nu & vi hoppas att hon kommer vara supernöjd till kvällsmaten för att sedan hoppa i säng. Våran lilla skrutta♥


Tankar om graviditeten & allt runt om det

Hej
Det går inte en enda dag då jag inte tänker på min plutt i magen & dennes syster. Jag har ju haft det så himla lätt med Lilly. Under graviditeten, förlossningen & under detta år hon har funnit gär ute hos oss. Och jag har nästan svårt att tro att jag kan få ha en sån tur igen.

När vi fick redan på att Lilly låg i magen fanns inte missfall på kartan. Ocj jag hade inga som helst tankar på foglossning eller problem vid förlossningen. Och jag vet ju inte om det har något med att jag inte tänkte på det som gjorde att jag slapp det. Men med Lilly-syskon så fanns tankarna ofta på missfall fast jag vet att det brukar vara sällsyntare vid andra barnet. Men dom låg endå där hela tiden & grodde. Och jag vet ju att det är mycket större chans  att få foglossning vid andra barnet än vid första så dom tankarna finns ju där hela tiden med. ;Man skulle ju kunna tycka att man ska vara räddare & oroligare vid första barnet & inte vid andra men just så är det i mitt fall.

Frågade min mamma om hon & mormor någonsin haft foglossning då jag tänkte att det kanske kunde vara lite smått "ärfligt" eller vad jag ska säga =) Att man kanske har lättare att få det om ens mamma eller mormor haft det. ja ni förstår vad jag menar =) Och min mamma har ju 4 barn & min mormor fick 7 men ingen av dom hade det någongång så jag får väl helt enkelt hoppas på bra gener. Men ororn ligger endå där & gror. Otroligt jobbigt.

Det är ju inte så att jag bara tänkter på det mindre roliga men dom tankarna kommer ju tyvärr ibland dom med. Men det finns så många underbara tankar jag har med.

Jag har börjat säga till Lilly att det ligger en bebis i magen nu. Hon älskar bebisar & lyser verkligen upp när hon ser en liten en som ligger i en vagn eller en famn. Och hon lyser upp så underbart & klappar på magen & pussar den. Hon är ju för underbar! Och hon älskar ju att mata oss & pyssla om oss. Hon tog tex här om vällen fram sin lilla babyborset & borstade mitt hår & fixade det. Och hon skulle hela tiden backa & kolla om det blev bra. Och idag så spelade V ett bilspel på sitt xbox & en annan bil körde på honom så han krockade så han började skälla på bilen. Och Lilly som sitter bresvid mig i soffan ställer sig up & skäller ut bilen som gjorde illa hennes pappa efter noter & sa flera gånger "pappa pappa" & skulle försvara honom. Min älskade lilla tjej. Jag vet att hon kommer bli den bästa syster någon kan önska sig. Hon kommer verkligen se till att ge den lille i magen en massa kärlek & ta hand om den. Det finns inget tvivel om det. Och jag är så stolt över att vara hennes mamma.

Så även om det finns saker jag har varit/är orolig över med Lilly-syskon & graviditeten så finns det inte på kartan när jag ser hur underbar Lilly är som person & mot magen eller när den lilla rör sig där inne. För jag vet att det är kärlek & kärleken övervinner ju allt♥


Nu har vi ätit klart och efter maten tog v...

100606_173943 (MMS)

Nu har vi ätit klart och efter maten tog vi och kollade på strutsarna som i närheten. Lilly blev jätte glad när hon såg dom. Snacka om en djurälskande unge =)


Vart tog solen vägen?

Hej
Har ju varit sån fint väder hela dagen & nu regnar det & blåser som bara den. Fy vad tråkigt. Men vi har ju hunnit med en hel del här hemma endå. Vi började dagen när Lilly kommit upp då vi åt frukos ute i den underbara solen. Sen klippte V gräset & sen satte vi upp den nyköpta poolen här hemma. Och vi fyllde den med ljummet vatten så Lilly har redan invigt den. Oj så glad hon var! Ingen badkruka där inte =) Sen har jag renast lite medans dom andra spelade lite kubb. Så det har varit en riktig sommardag till nu.

Om ett litet tag ska vi iväg & äta lite med Isabbele (V´s syster) & hennes killes famiulj på en lite resturange då hand föräldrar varit gifta i 18 år idag =) Grattis till dom.

Så jag kanske slänger väg ett litet mms inlägg senare. Annars hörs vi när vi kommit hem igen.

Pyss!


Gårdagen

Hej
Fy på mig! Hatar att glömma bort er underbarar läsare. Men vi var ute & flängde i Uppsala igår hela dagen & när vi kom hem så hade Lilly precis somnat i bilen men vaknade till & totalvägrade att somna om fast hon var supertrött. Så efter en massa försök & mys nere i soffan tog jag jobbiga beslutet att visa vem som bestämde över sovtiderna här hemma. Och efter en massa gråt från bådas håll somnade min lilla älskling i sin säng vid 22 tiden & sover fortfarande. Men jag ska gå upp & väcka henne så fort inägget är klart. I miss her =)

Igår drog vi iaf med oss älskade Sanne in till Uppsala där vi möte upp V´s syster & svåger & besökte biltema. Men där inne gick vi bet. Så vi rusade över till Jula där svågern hittade det han skulle ha & min älskling hjälpte till att montera det. Sen åkte vi vidare till skopunkten där vi bytte lite skor som jag hade skickat efter som visade sig vara en anings förstora. Eller dom nya är det typ med. Är så att min dotter har gått & fått sin fars fötter som är rätt så breda så på längden kan hon ha 20 men vi fick lov att köpa 21 nu så hon slipper ha för trångt på brädden. Attans att hon fick det från sin far. Kommer inte bli kul när det är dags för högklackat sen eller =) Men dom här skorna blev det iaf:
  
Alla kostade 149 kr men som alltid är det ju 3 för 2 dä så det ena blev ju gratis =) Bilderna är klickbara

Efter det gick vi till barnens hus där vi köpte ett nytt kubbspel & en pool till vårat lilla hjärta. Hon älskar ju att bada så det kändes som en bra investering. Visseligen har ju hennes gamelmormor & morfar en stor pool som hon kommer bada en massa i men det är ju bra att ha en liten här hemma med så hon kan bada hela dagarna.

Och efter det var det dags att äta lite så det blev underbar kina mat. Fy vad gott det är alltså! Åt som en häst ska jag säga er. Tror att jag åt mer än V gjorde =) Haha. Åt 4 friterade kycklingar & 3 jätteslevar & två olika grytor eller vad jag ska kalla det. Fläskot nr 1. Men jag passade på att skylla på att jag är gravid & det funkar ju alltid =) Det sjuka är att jag typ äter mini annars så jag förstår inte hur jag fick i mig allt denna kväll. Men men.

Sen gick vi en sväng inne i Uppsala där dom hade marknad & jag köpte mitt favvogodis som bara finns på just marknader & Lilly fick en stor hello kitty ballong såklart. Så det var en helt underbar dag. För en massa månader sen trodde jag npg att jag skulle göra något annat denna dag men ibland blir det ju så att man glider ifrån varnadra som vänner & då ska man självklart umgås med dom underbara man har kvar♥ Men jsag hoppas såklart att dom vi inte va med hade en underbar dag & att deras lilla kille fick en massa fint.

Nej nu är ju klockan 11 så nu måste jag få ur lilltjejen ur sängen. Hon kan ju inte gå & att hon redan är en tonåring eller. Knäppa lilla sötis♥


I ♥ hearts

Jag älskar mina nya smycket som är av formen hjärta. Det ena har jag köpt till mig själv & det andra har jag fått i morsdags present från mina älsklingar här hemma. Så jag tänkte lägga ut bilder på mina vackra smycken =)

Mitt helt underbara halsband som jag fick i morsdags present av mina älsklingar. Har pratat om det länge så V visste precis vad han & Lilly skulle köpa till mig. Kommer från Albrekts guld.

Och mitt superfina armband ifrån lillfinger. Har ju köpt ett halsband till V därifrån när han fyllde år om ni kommer ihåg? Är precis samma lika fast jag tog ett hjärta istället. Och när Lilly-syskon tittat ut ska jag fylla på det pluttans fingeravtryck med. Älskar det♥ Tror även att jag ska göra avtryck på V´s finger & ha det med. Man vill ju ha alla sina kärlekar nära sig hela tiden ju =)


Lördag

Hej
Idag är det lördag igen då. Tänk att tiden går så himla fort hela tiden. Tycker det nyss var lördag & vi vi var kvar i Turkiet med det är tydligen en hel vecka sen. Sick!

Har ju helt glömt bort att skriva ett våran lilla tjej numera är 13 månader. I onsdags vet det ju den 2:a så då blev hon en månad äldre igen då. Sa till V igår att det är Lilly som kommer stå där med en studenmössa på huvudet om 17 år.  Man ka ju tycka att det är länge men det här första året har ju gått så fort så det säger väl sviss så är det hennes stundent man är på. Varför mådte dom växa upp=) Nejdå det är verkligen helt underbart att se henne växa lite varje dag & hela tiden utvecklas. 

Barn är ju livet eller hur? =)
 
En helt underbar liten tös som verkligen förgyller sina föräldrars tillvaro♥

Och en liten William eller Leone som ligger & myser där inne & är ett äkta kärleks bevis precis som sin storasyster♥


Dagen som varit

Hej
Idag har det varit studentfirande hela dagen så det har ju inte blivit något bloggande alls vilket känns lite tråkigt. Men ibland blir det ju så. Men vi har haft jättetrevligt idag. Fast Lilly spyde ner sina fina kläder på vägen in till Uppsala =)

Åh just det. Vill ni veta världens sjukaste sak? Lilly vägrade sova igår & efter en massa mys & massage så somnade hom vid 9 tiden. Och imorse väckte jag henne för qatt vi skulle hinna iväg i tid. Och när var det kan man ju undra? Jo det var klockan 10.30. Freaking 10.30! Min dotter sov till hela halv 11 idag. Snacka om sjukt. Förstår inte alls hur det kan ha gått till. Hon åt lite innan hon somnade & lite vid 23 tiden men sen sov hon som en klubbad säl. Ja, nog sjutton har jag fått en snäll dotter iaf. Annat kan man ju inte säga.

Nä nu ska jag kolla lite på tv sen så ska jag knäppa dagens mag kort.

Kram♥


16 fulla veckor idag + magbild

Hej
Japp idag har man gått 16 fulla veckor i graviditeten med plutt i magen då. Tänk att det bara är 12 dagar kvar innan vi får veta vad det är för lite person som ligger där inne. Och det underbara är att jag har börjat känna plutten röra sig nu med =) Så himla mysigt. Med Lilly började det när jag hade gått 17 fulla veckor så det är ju inte så mycket tidigare & V kände sin första spark när han höll handen på magen när jag hade gått 20+0 så snart kan även han få käna det lilla underbara i magen♥
Veckans mage:

En helbild på tjockisen =)

Och en närbild =) Växer utav bara den tycker jag. Blev ingen utan tröja då jag blev panik kissnödig & den gick jag helt enklet & satte mig här så det blev dom här 2 denna kväll men det kanske kommer fler under veckans gång =)

Så i vanlig ordning tar vi denna veckans info då =)

Nu är bebisen ungefär lika stor som en avokado, precis under 12 cm, och väger cirka 100 gram. Under de kommande veckorna kommer en växtspurt äga rum, då bebisen dubblar sin vikt och blir längre.

Bebisar är lekfulla både i och utanför magen. Din bebis har kanske upptäckt sin allra första leksak – navelsträngen – som kan vara rolig att dra i och klämma på. Även om bebisen kan ibland kan klämma tillräckligt hårt för att minska syretillförseln, behöver du inte vara orolig för att den ska hålla tag så länge att det orsakar skada. Cirkulationssystemet och urinvägarna fungerar nu som de ska och bebisen drar in fostervatten i lungorna och andas ut det igen.

Ibland kan det göra ont när du gör plötsliga rörelser. Ligamenten på båda sidor av livmodern och bäckenet sträcks i takt med att bebisen växer. Det är helt normalt, men om det inte ger med sig utan fortsätter några dagar, eller förvärras, bör du prata med din barnmorska. 

(Observera, att forskning har visat att barn utvecklas i sin egen takt – även i livmodern. Sidorna om fostrets utveckling har gjorts som en allmän guide till hur din bebis växer)

Infon kommer HÄRIFRÅN

Storkok

Hej
Nu har vi ätit en massa god mat som lilla jag lagade. Fixade 2 hela ungsformar med min fake-lasange. Så nu har vi en hel form att frysa in. Har redan fixat 7 uppdelade potioner till Lilly så nu har hon det med. Fy vad jag känner mig duktig just nu =) Haha

Idag har jag & busen varit ute på bksidan här hemma & lekt lite. Vi plockade en stor bukett med syrener så nu dofar det underbart här i huset. Sen kastade vi lite boll & hade oss. Men sen kom det lite stänk så vi gick in för säkerhets skull men det blev inte mycket mer. Men när vi hade varit inne ett tag så somnade vi båda på soffan tillsammans & sov ett tag. Mys!

Just nu leker Lilly lite här i vardagsrummet men jag skulle tro att hon snart vill bada eller sova lite men vi får se vad som händer. Men nu ska jag ta & leka lite med henne så bloggar jag mer sen.

Kram♥


Ny dag

Hej
Igår var det inte mycket tid hemma & därför blev det dåligt med uppdatering. Och nu på morgonen har vi städat här hemma lite jag & min dotter. V jobbar ju som vanligt idag så vi håller på att leka & ha lite mysigt nu när pappa inte är hemma. Det blir ju helt annorlunda när hennes pappa inte är hemma vilket man verkligen märker. Hon behöver ju bara uppmärksamhet ifrån en förälder vilket gör att hon blir lugnare & hon vill leka mer ensam. Riktigt konstigt men så har det varit länge nu.

Igår gjorde jag storkok så jag kunde frysa in mat till Lilly. Hon äter ju inte barnmat längre & har inte gjort det på hur länge som helst så när man gör mat så kan jag lika gärna göra mer om hon gillar det så man kan frysa in. Så nu har hon 7 middagar av fisk som ligger i frysen. Och potatis till det. Prefekt. Ska göra något med köttfärs idag tänkte jag & tror nästan att jag ska ta fram 400 g till så man har till henne sen med. Så underbart att ha & så kul att min dotter gilar maten jag lagar till henne med =) Men blir så lycklig så man nästan börjar gråta när ens dotter efter första tuggan säger MMMMMMMMM hela tiden. Det är lycka det!

Nej nu håller jag bara på att kolla på reprisen av biggest loser så jag får nog avrunda nu annars kommer det här inlägget ta år & dar att skriva klart.

Kram♥

Mina 2 barn som jag älskar så in i bomben. Hoppas att ni vet det mina små älsklingar♥


God morgon

Hej
Här hemma sitter jag halt själv i soffan & tar mig ett glas nyponsoppan innan jag ska bege mig till BM för att lämna ett till urinprov. Det förra visade ju att jag hade UVI (urinvägsinfektion) så nu ska vi kolla upp att allt är bra. Var meningen att V & Lilly skulle med men dom ligger & sover fortfarnade. Lilly har haft en dåligt natt av någon anledning. Vaknat flera flera gånger & varit ledsen. vet inte om det är magen eller vad det är. Men trött är hon iaf nu så hon sover fortfarande. Lilla gumman då. Så jag ska traska dit själv snart. Ska vara där 10 & det tar 10 minuter,max att gå dit så det är ju ingen fara än. Får se om dom tar lite fler prover & jag får komma in till Helen & prata lite med. Om jag får det ska jag kolla upp om det är lte för tidigt att lyssna på hjärtljuden. Älskar att höra bebisens lilla hjärta slå & det är ju ett tag sen sist & man kan ju iaf fråga =)

Nej nu ska jag hiva i mig det här sen ska jag gå.

Kram


Turkiet

Hej
Tänke ta & skriva lite om hur vi hade det i Turkiet & var vi bodde & så. Vi bodde på Panorama Park som ligger i Icmeler. EEtt jättefint hotell som är handikappsanpassat & isom inte har så himla många besökare åt gången då dom inte riktigt marknadsför det då dom vill att dom som är handikappade ska få mera plats att röra sig på. Dom har helt underbar personal som är helt grymma. Och maten var ju supergod med. Så jag kan verkligen rekomendera det hotellet. Ligger inte så långt ifrån själva city heller så ma kan gå in dit & shoppa. Vilket vi gjorde ett par gånger. Men dom har även handikappsanpassade minibussar som dom kör dig ner till Icmeler utan kostnad. Och man kan ju åka ner till Marmaris för en liten peng. Helt underbart!

Det lilla minuset som fanns var att det är ca 2 timmars resväg till hotellet från flygpaltsen i Dalaman men det var ju visseligen med buss så det går säker på 1½ timma med taxi om inte minder. Men det är det värt!

Och här kommer lite bilder från våran lilla semester =) Blev inte allt för mycket bilder då man oftast glömde bort att man hade kameran med sig.¨

En glad liten tjej på balkongen morgonen efter vi kom dit

Utsikten från vårat rum

Poolen

Poolen igen

Att det fanns en trappa i poolen gillade verkligen Lilly som gick i den var & varannan dag. Men såklart med badkläder & under uppsikt

Hotellet

Så här söt är man när man badar lite =)

Det fanns sånna här små saker utanför med

Och så här söt är man när man äter en stor klubba =) Kan även tilllägga att hon inte åt på den så mycket alls

Våran lilla familj som åkte. Här ser ni hur min mage ser ut när jag sitter med. Pretty big

Inne i matsalen

I matsalen med.

Ja det var lite bilder från vår semester. Hade iaf superfint väder hela tiden & det var jättevarmt & härligt. En superlyckad semeser helt enkelt


Tips till alla gravida

Var nyss in på H&M & kollade runt lite efter billiga jeansshorts som man kanske skulle kunna om till mammashorts. Och då snubblade jag över dessa. Funkar ju prefekt för den med mammamage i sommar. Dom blir hemklickade för min del när dom kommer in med flera storlekar iaf då dom hade det prefekta priset av 99kr =)


Välkommen Juni

Hej
Ja nu har denna underbara månad börjat. Nu är det verkligen sommar. Så nu väntar jag mig en massa fint väder & en himla massa utemys =) Och denna månad är det ju dags för RUL & då vi äntligen får se våran lilla bebbe i maggen. Kan inte förstå att tiden går så himla fort. Nyss hade man ett test i handen som visade ett plus & snart ska man få se den lilla krabaten. Tiden bara susar ju förbi så snart är det 19:e november & våran lille är här♥ Kan inte vänta =) Eller jo, jag har ju världens underbaraste Lilly här hos mig så det är klart jag kan. Skulle vi inte fått flera barn kan jag verkligen säga att den lilla prinsessan verkligen är den underbarast vi kunde fått. Är så stolt över henne.

En underbar liten tjej som verkligen inte var en badkruka i Turkiet