3 månaders tjejen

Hej
Ja idag är det ju 28:e vilket betyder att våran lilla tjej denna dag gått & blivit 3 månader. Kan verkligen inte förstå att det är 3 månader sen vi låg inne på förlossningen med världens värkar & trodde att hon skulle komma efter många timmars jobbiga värkar. Men nej, vi fick oss en liten kanonkula som tittade ut 2 timmar efter att dessa jobbiga värkar startade. Idag är det alltså 3 månaders sen våran familj blev hel då lillasyster Anita Léone Röjerås tittade ut♥

Det är bra konstiga men just deras månads dagar tänker jag lite extra på hur mycket man älskar dom & hur otroligt lyckligt lottade man faktiskt är som är mamma till dessa 2 prinsessor. Aldrig trodde jag att den kärleken man får upleva som mamma kunde vara på detta vis. En kärlek som växer sig större & starkare för varje dag som gå efter att man sett det där lilla lilla pluset på stickan som visar att man har ett litet liv i magen. Att få vara mamma är verkligen något jag älskar & min familj betyder verkligen allt för lilla mig.

Idag har vi faktiskt varit så duktiga att vi rensat lite i våra skrubbar. Vi har 2 stycken som är uppe på öervåningens hall & vi har haft så otroligt mycket kartonger där i ena. Det hela började faktiskt med att vi pratade lite om hur vi trodde att Lilly skulle sova om Léone flyttade in till hennes rum. Det är ju nämligen så att Léone vill, precis som sin syster ha bäcksvart i rummet när hon ska sova & sen vakander dom ju i princip samtidigt på morgonen så det känns som att det borde funka. Det som är jobbigt är ju såklart om Lilly vaknar till & har svårt att somna om när vi lägger eller matar lillasystern. Så vi sak nog vänta i en 5-6 veckor innan vi flyttar ihop dom för att försöka få in ett minimål med gröt på kvällarna för at se hur hon sover på det. Men vi har iaf börjat småplanera lite hur sängar ska stå mm. Och det var just därför vi städade skrubbarna då vi ställde in alla barnkläder ifrån Lillys skrubb till en i hallen så dom ska få en ordentlig plats för deras kläder där inne istället för att det ska stå 2 stora byråer där inne.

Nej nu är det nog dags att sätta på lillfian pj´s & få henna att somna för natten.

Mina största kärlekar i livet. Mina underbara döttrar♥


Söndag

Hej
Idag var det jobba som stod på agendan. Så underbart kul att få jobba med något man gillar! Och vilken ruch det var idag. Tyckte det var en hel del folk igår men idag. Oj oj oj. Det är nämligen så att vi haft utförsäljning & det var 40% på allt igår & 50% idag. Så folk var ju som galna haha. Var en hel del att göra hela tiden när vi hade öppet så det var underbart. Efter stängningstid så hjälpte jag till att köra ut ett bud med blommor då chefen inte riktigt visste vart han skulle men det gjorde ju jag då det var min gamla arbettsplats =)

När jag kom hem började hjärnan varva ner & jag totaldäckade på soffan ett litet tag. Sen blev det lite tacos till middag. Och nu sitter vi här hemma & väntar på att solsidan snart ska börja.

I veckan som kommer är det rätt så lungt på agendan. På onsdags morgonen ska jag iväg till konsum för att öva vid kassan lite till & vid 11 är det läkarkoll för den lilla tjejen. Och på söndag är det ett dop för mitt kusinbarn vilket ska bli superkul. Annars får vi se om det blir till att jobba lite till på stenborgs (blomsteraffären) eller om det blir en lugn jobbvecka. Hoppas iaf på ett besök till Uppsala då vi behöver fixa lite till dopet & även köpa hem lite storpack från Willys =)


Jobb lördag

Hej
Ja idag är det ju lördag & dags för mig att jobba lite. Eller jobba jobba, jag ska hjälpa till i helgen eftersom dom har utförsäljning & det som tjänas ihop dras av från hyran. Perfekt!

Här hemma sover alla utan lilla jag som snart ska gå dom 15 meterna för att komma till jobbet =) Léone vaknade till vid 7 så vi 2 gick upp då men nu har lillan somnat om. Så nu sitter jag här & bara vätar på att dom andra som jobbar idag ska komma hit så jag kan gå helt enkelt. Men nu när jag sitter här & bloggar i köket här jag faktiskt att Lilly precis vaknat. Så underbart. Då får jag gosa lite innna jag springer iväg iaf♥

Jag just nu.


Just nu

Här hemma är det just nu lite soffmys ala äppelbitar med pippi på rymmen med min stora tjej då lillasystern sover gott i vagnen. Tänk att jag har en sån underbar liten som älskar Astrid Lindgren filmer =)


Godmorgon världen

Hej
Här började våran morgon vid 7 då Lilly & Léone vaknade nästan samtidigt. Helt sjukt att dom är rätt så synkade när det gäller att vakna på morgonen. Har varit så sen ett par veckor tillbaka & jag fattar inte hur det går till riktigt då det är ett x antal meter mellan våra rum. Och Léone ligger ju mest & ler så det är ju inte för att hon skriker eller så som gör att Lilly vaknar. Måste helt enklet vara syskonkärlek♥

Såg nu när jag jag skulle skriva lite här att min mms bloggnig från igår inte kommit fram. Förstår inte varför det blir så ibland men det är ju som det är. Var iaf en bild på när Lilly när hon vispar muffins smet & sen stod det ju såklart att vi bakade lite =)

Ja nu är det ju en del att blogga om eftersom jag varit så dålig på det dom senaste dagarna. Så vi kör väl på dag för dag helt enkelt.

Tisdag: Denna dag var det ju då jag jobbade på blomsterbutiken här bredvid. Började vid 10 tiden & fick först lär mig kassan lite inför helgens rea. Sen vart det lite plock med krukor & kolla upp så att allt var prismärkt. Slutade där vid 18 så det blev en heldag. Trodde att Lilly skulle saknat mig & bli glad när jag kom hem men det spelade tydligen ingen roll att jag varit borta så länge. Inte som när hennes pappa är borta kan jag säga. Då frågar hon efter honom hela tiden & blir verkligen överlycklig när han kommer hem. Pappas flicka eller vad? =)

Onsdag: Igår hade jag tänk gå till Konsum för att öva lite till på kassan & så men nu fick ju V hoppa in och jobba istället. Så jag & tjejerna var hemma själva. Léone vägrade somna på förmiddagen så från 7.20 till 13 var hon vaken men sen sov hon så gott så till 17 tiden. Under den tiden bakade jag & busen 4 satser med sockerkaka som blev en himla massa muffins. Hälfen vanliga sockerkaksmuffins & hälften choklad. Gick även in till blomsterbutiken med 10 av varje så dom skulle ha något gott till fikat =) Måste ju visa att man tycker om att vara där & att man tänker på dom. När pappan i huset kommit hem & maten var uppäten var det dags för våra lilla tjejer att bada lite ihop. Lily vill verkligen att Léone ska vara med & bada vilket är så sött =)

Dom senaste 2 nätterna har vi även tagit bort Lillys natt nattetid & det gått över förväntan tycker jag. Visst har hon ju varit lite ledsen när hon märkt att nappen inte längre finns men efter ett par minuter somnar hon om för att sova hela natten. Superskönt att det gått så otroligt bra tycker jag.

Sen har vi även börjat potträna lite mera då vi märker att Lilly gärna vill gå på pottan & inte gärna har blöja på sig. Så igår köra dom & jag på från 12 tiden till 18 med endast trosor istället för blöja. Och under den tiden så hände det 3 små olycker men hon knep ihop när hon märkte att det blev blött så det kom lite kiss på pottan med. Tänk vad stor hon blir våran tjej. Just nu har hon blöja på sig men vi får se om vi kör utan idag med eller om det får bli en dag med idag =)

Nej nu måste jag sysselsätta våran lilla tjej här hemma då hon hatar att bara ligga ner. Måste ju hända saker hela tiden ju =) 


Natti natt

Nu är det dags att lägga sig & sova efter en lång dag på nya jobbet. Vart där från 10-18 så jag har inte riktigt tagit mig tid att blogga idag. Skulle gått & kollat om jag skulle suttit lite på konsum imorgon men det går tyvärr inte då V ska jobba imorgon. Så jag får nöja mig med jobb tills i helgen helt enkelt.

Bloggar mera när vi vaknat helt enkelt. Blir bättre så =)


BVC besök

Idag var det dags för en tur ner på BVC för att kolla hur lillskrutten har växt & för lite sprutor. Hon skrek lite när dom stack henne men det gick bra endå tycker jag. Gick ju över rätt så fort vilket var skönt. Och sen var det dags att kolla vikt + längd. Och vi visste ju att hon växt en hel del då hon bara kunde ha 56 bodies i ca 2 veckor så det var kul att kolla hur det var nu på kurvorna.

För ca 1 månad sen vägde hon 5330g & var 59,5 cm lång.
Och idag vägde hon hela 6235g & var 60 lång. Eller jag är säker på att hon sa att hon var 61 cm lång men det strå 60 i boken så vi får se vad det visar den 2 när vi ska ner dit för läkarkoll =) Jösses, vart har min lilla lilla bebis tagit vägen?

Här hade hon precis börjat använda den underbara åkpåsen ifrån kappahls newbie serie i strl 62. Nu har vi fått ta fram en annan i 68 då den har blivit kort i benen =(

Nu är förresten dopet bokat! Så idag blir det att fixa inbjudningar & skicka iväg. Sen blir det att kolla in lite insiration till tårtor =)

Helgen som var

Hej alla underbara
Förlåt att jag inte bloggat på över 2 dagar. Men det blev en liten ofrivillig paus då det varit så mycket nu + att maken tycker att jag har suttit för mycket vid dator så det blev en liten paus för hans skull med =)
I lördags övarsakade vi underbara Mickis som bor ett x antal mil ifrån oss då hon fyllde år. Gud vad underbart att träffa dig gumman! Det får inte gå så här lång tid mellan besöken. Så hela lördagen var fullspäckad & vi kom hem vid 21 tiden & sen somnade jag på soffan nästan på engång haha.

I går var vi hemma & fixade liten & på kvällen åkte vi till svärföräldraran för att äta lite mat.

Just ja, i lördags när vi skulle in på blomsteraffären för att köpa något fint till Mickis så frågade dom om jag hade lust att hoppa in & jobba lite där med. Så imorgon ska jag dit för att lära mig kassorna & att slå in blommorna mm & lördag+söndag kommer jag stå där =) Härligt!

Ja det är väl det vi hittade på i helgen som var.

Me&I

För någon vecka sen fick jag förfrågan om vi ville testa ett plagg ifrån Me&I & då jag en tid kollat in deras plagg så var ju svaret självklart ja. Lilly fick sitta & kolla in vilket plagg hon gillade mest & detta vart vad hon valde:

Detta helt underbara plagg heter peacock long tee & kvaliten är så otroligt bra& den är så otroligt skön. Det är verkligen en ny favorit här hemma & jag kan lova att det kommer flytta in flera plagg ifrån Me&I till oss =)


Check

Vika in berget med ren tvätt CHECK
Bädda rent i alla sängr CHECK

Japp nu var jag klar med allt jag hade tänk fixa idag så nu vet jag inte riktigt vad vi ska hitta på här hemma. Men något jag vet är att jag & Lilly ska ta oss en varsin muffins innan lillasystern i huset vaknar =)


Jobbig natt

Hejsan
Ja som ni kanske förstod på det förra inlägget så hade jag & Léone en jobbig natt. Hon vaknade av någon anledning vid 3 tiden & vägerade att somna. Hon var helt enkelt pigg & glad vilket aldrig har hänt förut. Hon brukar ju sova som en stock på nätterna. Så efter en himla massa försök att få henne att somna om i sin säng gick jag ner för att pröva lyckan i vagnen & bilstolen istället så V inte skulle vakna. Men det gick inte det heller utan efter 2½ timme gick vi upp igen & hon somnade äntligen om. Så det blev inte så jättemycket sömn för oss 2 inatt tyvärr. Nu får vi bara hoppas att det blir en bättre natt denna natt så vi slipper detta.

Idag jobbar V så jag är ensam med mina tjejer. Det snöar ute så jag vet inte riktigt vad vi ska hitta på denna dag. Något som är ett måste är att vika in det ton med kläder som ligger uppe i vårat sovrum. Sedan ska jag nog ta & bädda rent i sängarna. Är ju så underbart att sova i en renbäddad säng =) Men sen så får vi se vad som händer. Kanske blir det en tripp till second handen här hemma igen. Var nämligen dit en snabbis igår efter läkarbesöket för att leta efter ett sängbord till Lilly men det jag tyckte var snyggt var ett par & jag kände att jag inte var sugen på att köpa 2 st för det kanske köps nya senare till tjejerna. Men när vi var där hittade jag en ska som var vart så sugen på men det blev inget köp igår. Får se om det blir ett idag istället =)


Gumman då...

Snälla gumman, du måste ju sova nu...


Onsdag

Hej
Här hemma var det 2 trötta föräldrar som vaknade vid 7 imorse efter en natt med en massa napp instoppningar mm för våran lilltös. Hon har dom 3 senaste nätterna sovit dåligt jämfört med innan & vi tror att det beror på att vi låtit henne sova i sin säng dagtid med. För det är sedan hon började med det som nätterna blivit lite gnälligare. Så nu ska vi låta henne sova i soffan eller i vagnen för att kolla hur dom kommande nätterna blir. Vem vet, hon kanske är i någon fas som gör att nätterna ändras lite. Men sen är vi ju rätt så bortskämda med hur nätterna set ut innan. Jag menar, Lilly har sovit hela nätter i närmare ett år & Leone har ju bara vaknat 1 gång per natt sen hon kom. Så jag har ju verkligen inget att gnälla om. Men det märks fort om sömnen här hemma ändras för oj vad trött man blir.

Idag vet jag inte riktigt vad som ska hända. Ska hämta ut lite paket på posten & fixa lite med innehållet men annars vet jag inte vad vi hittar på. Eller ja, det är ju dags att ringa & fixa tid ill Léones dop så det ska jag snart ta tag i. Sen är jag även lite sugen på att åka ner till vår second hand för att leta efter ett sängbord till Lilly så vi får se om maken går med på det =) Och blir det så att vi kommer dit & hittar något fint så kommer det såklart målas i samma färg som hennes bord & stolar är i. Och numera även hennes säng =) Hon hade ju en ikeas leksvik växasäng som var antikfärgad eller vad det nu heter på deras hemsida som vi köpte begagnad för ganska precis 1 år sen. Ville redan då måla den vit men det blev aldrig så. Och nu har det kliat så i fixar fingrarna på mig så nu tog jag tag i det. Så nu har våran stora tjej ett underbart fint rum =)


Just nu


Så här ser jag ut just nu. Surfar runt lite bland alla härliga bloggar med nya glasögonen på. Vad tycks?


Tisdag

Hej
Idag är det ju tisdag & denna dag var det ju dags för mig att sätta sig bakom kassan på konsum här hemma. Trodde att det skulle ta lång tid innan jag skulle få in tekniken & så men det gick jättebra från start tyckte jag. Var superkul med så vi hoppas på att jag kan få något vikariat där snart då. Ska tillbaka dit någon mera dag för att testa lite till. Dom ville att jag skulle testa flera gånger & korta stunder så jag kan ta in allt utan att få hjärnsmälta.

Snart ska vi bege oss mot Uppsala för att besöka svärmor som ligger inne på sjukhuset för lite prover mm. Sen fick jag även ett sms om att mina glasögen är färdiga så vi får se om vi passar på att hämta ut dom idag eller om V hämtar dom på fredag. Kan säga att dom nog hade behövt idag när jag satt i 2 timmar på komsum för oj vad mina ögom var trötta. Och nu med för den delar. Kan alltså inte skriva ett helt inlägg utan att ögonen blir trötta & onda. Oj vad skönt det kommer blir när dom sitter på min näsa =)

 
Här kommer en liten gårdagens. Ursäkta röran måste jag först säga men så här fint blir det är Lilly är i farten =)
Blus & skinnbyxor kommer från H&M. Skorna blev det tyvärr ingen bra bild på men dom kommer ifrån wildflower by Kenza. Love them!Här är en närbild på dom från hemsidan:

Brilliant heter dom & finns bla att köpa på ellos


Alla ♥ dag

Hej alla underbara
Idag är det alla ♥ dag. En dag som jag nu kopplar ihop lite med graviditeter tack vare dom 2 sista åren. För 2 år sen vaknade jag nämligen inne på en avdelning inne på sjukhuste då jag hade starka sammandragningar dagen innan så jag var tvungen att sova kvar. Och förra året var det ju runt dessa dagar som Léone blev till =) Och detta år är verkligen fyllt av kärlek då vi nu är en komplett familj som älsaksr varandra♥

Idag var det meningen att jag skulle till läkaren vid 9 men dom ringde hit vid 8 för att berätta att läkaren var sjuk. Komiskt på något vis, att läkaren var sjukt =) Så det blev framflyttat till torsdag istället så jag måste ringa mamma för att kolla om hon kan följa med & passa småttingarna. Men vi ska endå till VC idag då det är dags att besöka barnmorskan igen för återbesök. Så idag sakvi se om jag kommer hem med en förpackning p-piller eller en tid för p-stav. <håller på att bola vad jag vill ha fram 6 tillbaka hela tiden då det finns för & nackdelar med båda.

Det som är skönt med pillerna är ju att jag vet när mensen kommer men dom är ju tyvärr lätta att glömma. Staven glöms ju inte men man vet aldrig hur det blir medn mensen. Har ju haft båda & när jag hade staven hade jag tur att få mens endast 5 gånger på 3 år. Men man vet ju aldrig hur det blir så vi får se vad vi kommer fram till helt enkelt.

Annars ska vi nog bara ta det lungt denna dag. Kommer väl blir god mat ikväll men annars blir det väl mest som en vanlig dag. för här hemma innehåller varje dag en massa kärlek så det behövs inte någon extra dag för det =)


Our day

Hej
Idag har vi haft ett superfint väder så vi tog på oss vinterkläderna & gick ut. Så härligt i solen. Åh det var verkligen helt underbart att få komma ut! Vart nästan 2 timmar ute & innan vi begav oss hem så gick vi till konsum för att köpa lite nödvändigt som tex ersättning. Här om dagen när vi var dit så kollade jag om dom behövde lite extra personal & det trodde dom att dom kanske gjorde. Så på tisdag morgon ska jag dit för att pröva hur dte går vid kassan så får vi se om jag får jobb där =) Ser fram emot det som bara den faktiskt. Det enda jobbiga är ju det med mina ögon men det får helt enkelt gå i några timmar. 

Här kommer en bildbomb ifrån våran utedag:



Lillan som bara låg & sov hela tiden

Underbara du♥



Pulka åkning på snövallarna



Pappa drar runt busfian

Mina älsklingar♥



Inte den bästa bilden men den bjuder vi på =)

Underbara Lilly. Tänk vad du är vacker min lilla dotter♥

L O V E


Nytt namn?

Hej
Dagen har varit superbra förutom att Lilly blev arg & skrikig under 30 minuter nu på kvällen. Men annars var detr underbart men en liten tös som sov jättelänge vid första luren =)

Den senaste tiden har jag börjaqt fundera på om jag ska byta namn här inne. Liselotteloves.blogg.se är ju inte så kort & passar ju kanske längre in här. Har ett par namn jag funderar på men jag tänkte kolla om ni hade några förslag kanske? Annars är dessa namn något jag funderat på:
mammalott.se prinsessmamma/prinsessmor.se mammalizzan.se/mammalissan.se (mitt smeknamn är nämligen just Lizzan/Lissan)


Snö snö snö

Hej
Här hemma vaknade vi till ett riktigt vitt fönser då vi mer eller mindre hade snöstorm utanför. Trodde vi skulle få vår snart men oj vad fel jag verkar ha. Och jag som hade hoppats på en promenad idag istället. Blir helt enkelt en inne dag igen. Får hoppas på att Lilly kommer vara på bättre humör idag än igårkväll för oj vilket kaos vi hade. Men vi hoppas som sagt på en bättre dag idag & även att lillasyster ska sova lite mer denna dag. Hon sov nämligen endast 2 gånger som var lite längre under hela dagen. Sedan var det microsömn lite mellan. Och nu har hon precis somnat för första gången idag efter nästan 2 timmars vaken tid.


10/2

Hej
Allt bra med er denna dag? Här hemma snöar det för fullt så jag  & tjejerna håller oss inne i värmen =) Pappan i huset jobbar ju idag så han får njog springa ut & in i denna kyla hela dagen han.

Ja hur gick det igår hos optikern då? Jo det blev ett par läsglasögon beställda. Mina ögon är överansträngda så dom behöver den avlastningen ett par glasögen kan ge mig. Och det är ju verkligen något jag inte säger nej till då det känns att dom arbetar hårt när jag sitter vid datorn eller pysslar med Lilly. Så här hemma längtar man efter att dom ska komma. Glömde knäppa kort på hur dom kommer se ut man det kommer ni nog märka när dom kommit =)

Idag är det äntligen dags för husets storstädning. Älsakr hur härligt det känns när man har ett fint hem varje torsdagskväll. Vet ju att det är rent under helgen med men det är precis på torsdagskvällen man njuter som mest när det är nystädat & alla leksaker är där dom ska. Alla andra dagar ligger ju det leksaker överallt & visst plockar jag ju undan dom varje kväll men på morgonen ser det ju lika ut igen =) Våran stora tjej är nämligfen sjukt duktig på att dra fram allt på några få sekunder haha. 

Sen är det ju extra skönt att få skura i hallen då den blir sjukt slabbig nu när vädret är dom det är.  Jag fick ju sjukt svårt för att ha skitigt 6< stökigt här hemma sen Lilly föddes & jag kan lova att det bara blev värre efter att Léone föddes haha. Innan struntade jag i om det stod lite disk på bänken eller om vi hade en hel tvättkorg ståendes med rent eller skitig tvätt i. Är nog helt enkelt mamma generna som satts in. Eller så har jag helt enkelt blivit vuxen =)

Nej nu är det dags att lägge en trött liten tjej i vagen så hon får sova lite i vagnen. Det är ju tydligen sjukt jobbigt att sova när hennes syster är igång för man kan ju faktiskt missa något hon gör =) Mina små gullungar♥


12 veckor sen

Hej
Ja tänka sig att detta kort är taget för 12 veckor sen. Känns så otroligt långt borta på något vis. Tänk att våran lilla Léone låg där inne & bara väntade på att få komma ut 3 dagar senare. Det är verkligen en helt underbar sak man får gå igenom. Graviditeten, förlossningen & även att få se dom små utvecklas genom åren till vackra stora människor. Att bli mamma till mina tjejer är det bästa som någonsin har hänt mig♥

Tänk att jag har burit 2 helt underbara tjejer i min mage. Livets mirakel♥


Onsdag

Hej
Hur är det med mina underbara läsare idag då? Hoppas allt är super med er =)Här hemma är allt bra förutom att jag har ont i ena axeln & Lilly har en gnälldag. Men annars är allt underbart =) 

Idag blir det en tur till Uppsala då jag ska på synkoll. Har senaste tiden fått jobbigt att läsa & ögonen blir så trötta så. Man känner även lite hur det dunkar bakom ögonen så det är dags att kolla upp det. Så vi får se om jag kommer därifrån med glasögon eller ej. Annars blir det nog inte så mycket som händer där inne. Kanske kollar runt lite i någon butik men vi får se vilket humör Lilly är på helt enkelt.


50% på Canvas

Hej
Fick ett mejl tidigare idag med ett tips som jag tänkte ta & dela med mig av. Det är nämligen så att Extrafilm har 50% rea på alla sina canvastavlor. Detta gäller endast 1 gång per kund vid ett tillfälle tom 20/2. Passa på säger jag bara. Här hemma finns ett riktigt sug efter lite fina canvastavlor men vi fick precis hem en massa förstoringar som sats upp så det får nog vänta lite.


Vacker dag

Hej
Imorse när jag & lilla Léone gick ner såg vi att det hade snöat en del inatt. Men just nu tror jag att det håller på att smälta bort då solen skiner så vackert här hemma. Är så otroligt sugen på att dra med mig familjen ut på en liten prommenad =)

Igår blev det en hemmadag. Lilly är just nu i en liten 2 års trots så det blir en hel del "bråk" här hemma mellan henne & oss föräldrar men det är ju sånt man får ta. Det är ju, tyvärr en del av utvecklingen. Men det är bara att vara benhård så hon snart märker att det inte kommer funka med alla trix på oss =) Det är ju extra jobbigt att hon bråkar så hon är så snäll & go annars. Men som sagt. Det är ju bara en del utav utvcklingen.

Nej nu ska jag byta lite kläder på lillfian som spydde ner sig nyss & sen tror jag att jag måste ut i solen för oj vad man längtat efter den =)


Träning

Hej
Denna dag vaknade lillfian vid 6 första gången för att äta lite så det verkar som vi redan har en liten som sover hela nätter. Som att vi inte kunde bli lyckligare innan =) Vi har verkligen helt underbara barn. Kan inte förstå hur jag kan ha burit på 2 sånna underbara barn♥

Ja nu kanske man ska börj ta tag i träningen då. Inte för att jag ska gå ner i vikt. För jag ligger just nu lite mer än 4 kg under inskrivningsvikten. Utan det är för att min kropp behöver lite träning. Speciellt ryggen då jag har problem med den sen många år tillbaka. Synd bara att jag har noll sug efter att träna så det kommer bli jobbigt att få igång en träning som funkar. Och sen är jag ju även sjukt otränad. Kommer knappt ihåg sist jag gjorde något som var likt träning. Vet att jag 04 eller 05 gjorde sjukt mycket situps & till&med hade början på magrutor men det är ju som sagt ett tag sen haha. Så vi får helt enkelt se hur det kommer gå =)

Idag hoppas vi på lite besök utav min älskade kusin. Får se när & om hon kommer. Men först ska jag hoppa in i duschen!


10 veckor idag

Hej
Ja tänka sig. Idag blev våran lilla tjej 10 veckor. Är helt sjukt att hon redan funnit i vårat liv (utanför magen) så länge. En helt underbar tid måste jag säga♥

Mina underbara ♥ som badade ihop idag. Visst ser man kärleken mellan dom? =)


Sunday

Hej
Här hemma startade dagen som dom senaste dagarna klockan 7 då lillan vaknade först & stora tjejen tätt efter. Tror att Léone fått in en ny rutin faktiskt. Eller jag hoppas mera =) Det har iaf varit precis lika dom 3 senaste dagarna så det känns ju som att det borde hålla i sig. Det är nämligen så att hon sover hela nätter redan!Blir ju rädd ju. Lilly sov inte hela nätter förens hon var runt 8 månader eller mera tror jag. Så nu får vi helt enkelt se hur länge det håller i sig =)

Just nu sover min lilla tjej & den stora är hemma hos sin farmor. Det är obehagligt hur tyst det är hemma i huset när hon inte är hemma. Får nästan panik om jag ska vara ärlig haha. Det är verkligen en helt annan sak på kvällarna för då ha man ju hållt igång en hel dag så det är det lite småskönt med tystnaden. MEn blir det tyst under dagen är man ju van att det är något bus som görs så det känns så otroligt fel.

Snart blir det väl en liten prommenad till affären då det ska postats lite saker & sen behöver vi handla lite. Ja det är väl det som händer idag =) 


Dagarna som varit

Hej.
Förlåt förlåt föråt. Jag hatar när det blir så här med uppdateringen. Vill så gärna ha en massa att skriva om men det känns som att det bara blir samma hela tiden.

Kanske en frågestud är något ni är intresserade av?

Jaja vad har hänt dom senaste dagarna då? Jo i fredags blev det ju Uppsala som jag hoppades på. Blev dock inte så mycket köpt men jag fick iaf med mig en tröja & en bh med mig hem. Välbehövligt med BH:n kan jag säga. Gud vad drygt det är när brösten minskat så att man måste fixa en helt ny underklädeslåda. Men men det är ju sånt som hör till barnafödande & viktminskningen till. Har ju gått ner en del nu.

Idag har jag tagit tag & städat en himla massa uppe på övervåningen. Jösses vad jag hittade på saker hela tiden att plocka med kände jag. Men nu har det äntligen blivit riktigt fint där uppe =) Sen blev det kvällsmat hemma hos svärföräldrarna & sedan lite sällskapsspel. Missade tyvärr nästan hela melodifestivalen pga av det men vi såg iaf att Danny vann. Och nu ska jag & maken ha lite mys i soffan med godis. Men först ska jag försöka få lillfröken här brevid glad. Tydligen har det ingen höjdare att ligga ner i 2 minuter helt själv =)


Dagen

Hej
Denna dag blev en heldag hemma hos mina föräldrar då min pappa kom hit strax efter 9 för att prata lite. Så vi åkte helt enkelt med honom hem & hade trevligt. Léone hade en glad dag idag då hon fick en massa sömn under dagen. Dom senaste dagarna har hon nämligen inte riktigt velat sova så hon har blivit lite småsur till&från. Men det hör ju barn till =)

Till middag blev det så att vi beställde pizza hem till mina föräldrar så det blev en riktigt mysdag där hemma idag. Tack♥

Imorgon får vi se om det blir en dag med dom igen då dom pratade om att åka in till Uppsala när min lillebror slutat i skolan. Så vi får se när & hur det blir.

Nu sover äntligen lilltjejen igen efter ett litet utbrott i samband med trötthet. Tur att det är rätt så lätt att få henne att somna. Man får helt enkelt ta upp henne & leka lite innan man prövar att få henne att sova igen. Brukar funka rätt så bra iaf =) Här hemma är det nu städat & nu blir det mys med mannen♥


Torsdag morgon

Hej
Här hemma vaknade Lilly vid 7.15 & eftersom V jobbar idag var det bara att snällt gå upp för att göra henne iordning & ge frukost. Så nu sitter vi här & kollar på vakna med the voice medans vi väntar på att lilla tjejen där uppe ska vakna. Hoppas att hon sover länge för hon sov dåligt igår under dagen. Så vi får väl se hur denna dag blir =)

Idag har vi inga planer alls. Skulle vara kul att hitta på något men jag vet inte vad. Finns ju inget att hitta på här hemma i Östervåla om dagarna tyvärr. Öppna är bara öppet en dag i veckan & det är på måndagar & då vill vi ju så gärna vara hemma men V så det blir aldrig något sånt för oss. Och dom mammor jag känner med barn i Lillys ålder har barnen på dagis så det blir inga mammaträffar heller. Synd men så är det.

Jaja, vi får helt enklet se vad dagen ger. Något kommer ju alltid hända =)


2 tjejer, samma klänning

Hej
Ja något möte idag blev det inte då karln aldrig döp upp. Hmmm.
Får springa in på kontoret imorgon & kolla vad han höll på med.
 
Vi tog ett kort på våran lilla tjej här om veckan där vi satte på henne samma kläder som hennes storasyster hade när hon var lika gammal. Tänk att våran Lilly varit så där liten för 1½ år sen. Sjukt!

Mina ♥ Till vänster är Lilly & till höger är Léone. Men det såg ni säkert =)

Nej nu är det dags att mysa med min kärlek. Blir lite dajmtårta med glass & film på det.


Februari

Hej
Ja idag är det första februari & jag kan inte förstå hur månaderna kan försvinna så otroligt fort. Måste vara för att man har en sån underbar familj som man får umgås med & älska varje dag som gör att tiden bara springer förbi.

Idag har vi inte så mycket inplanerat då vi någongång under dagen ska ha möte med dom vi hyr huset av. Hoppas verkligen på att det kommer gå bra men vi får väl se. Hur det än blir så kommer allt lösa sig på något vis.

Nej nu ska jag ta & dammsuga lite här hemma & även ta fram moppen. Blir verkligen helt otroligt skitigt i hallen när det blivit varmare ute & det är en massa sand på vägarna. Och tyvärr följer ju en ndel av sanden med in i resten av huset. Men det är ju sånt man får ta för att våret & sommaren ska kunna komma =)