Just nu sitter Lilly och äter sin lunch so...

100430_130357 (MMS)

Just nu sitter Lilly och äter sin lunch som idag består av pasta med ost och skinksås och ärtor. Namnam säger hon efter varje tugga så jag tar det som ett godkänt =) Själv tar jag mig en skål yoggi.


Morgon

Hej hej
Idag blev det ingen sovmorgon men det är ju lika bra det. Om några timmar kommer vovvens nya matte så hon ska flytta nu på morgonen. Känns både bra & lite tråkigt. Men vi valde rätt ägare tilslut så det kommer ju bli jättebra. Hon kommer få en kompis & en ägare som är van med hundar så vi behöver verkligen inte oroa oss för någonting. Och ni ska hålla kontakten & vi kommer även få hälsa på hur mycket vi vill. Perfekt om Lilly börjar fråga om vovven när hon blitt större. Bara att ringa & kolla om man kan komma någon dag. Hon bor ju visseligen 3 timmar bort men det spelar ju ingen roll.

Just nu sitter vi i soffan & kollar lite på vakna med the voice. Vovven äter sin sista måltid. Här hemma så klart =) det lät ju himla snällt att säga att det var sista måltiden.

Nej nu måste jag hålla koll på Lilly. Ses sen. Kram


Sovmorgon + kaos

Hej
Idag vaknade sötid vid 9.10 så det blev sovmorgon idag med. Själv vaknade jag en helvtimma tidigare & jag kan säga att det är otroligt skönt att ligga & dra sig. Och hon sov ingenting under dagen igår heller & gick i säng vid 6 tiden. Så hon sov riktigt länge inatt. Vaknade en gång på kvällen & åt lite välling så det var mer är godkänt. Blev inte lika idag då hon tvär däckade nyss när vi satt & mös lite så jag ska ta tag i allt som ska fixas nu när hon sover. Ska tex packa lite godislådor som ska ut imorgon & städa lite & jag ska försöka ta & fixa vovven innan flytten med. Har fixat hennes öron redan så dom har blitt rejält urtunnade & klorna är klippta. Ska försöka trimma henne lite & slänga in henne i duschen sen med. Visst kommer hon ju komma till en som redan har hund men det kan ju vara trevligt för vovven att bli ompysslad en sista gång av oss lixom. Blir nog jättebra.

Nej, nu ska jag kolla klart på Famlijen Annorlunda & sen ska här fixas.

Glöm inte att hjälpa mig med lite inspiration nu. HÄR är inlägget

Kram


Öm & röd näsa

Ajajajajaj. Så säger jag hela tiden just nu. Har gått & blitt lite snorig och min stackars näsa klarar inte av sånt utan den blir öm & röd på en gång av allt snytande & just nu vill jag bara gråta när jag måste göra det. Så jag sitter just nu här som rudolf med helosansalva på näsan. Thats my fab life right now!


Ultraljud!

Åh! Idag har vi fått en tid för ultraljudet. Den 16/6 ska vi dit. Så om 49 dagar kommer vi få se vad det är för liten figur som ligger i min mage. Ska bli så otroligt spännande att se om Lilly ska få en bror eller syster. Mys♥


Bullar! Mums =) Måste ju vara en duktig fr...

100428_142242 (MMS)

Bullar! Mums =) Måste ju vara en duktig fru och mamma då mina 2 älsklingar fyller år snart. Lilly på söndag och V på tisdag. Men det är ingen här som kan provsmaka det som bakas just nu så vi får ta och offra oss :P


Just nu håller jag och lillan på att baka ...

100428_142110 (MMS)

Just nu håller jag och lillan på att baka kärlekmums/mockarutor och även.....


Inspiration tack!

Hej
Som rubriken lyder så kanske ni förstår att jag behöver lite hjälp. Just nu är det så mycket så händer så jag har inte riktigt tid eller ork att blogga så mycket som jag skulle vilja. Så jag skulle bli superglad om ni skulle vilja hjälpa mig lite.

Så vad tycker ni att jag ska blogga om & har ni några tips till en ny design?

Mera gravidsnack? Mera Lillysnack? Hussnack? Relationssnack? Konstig eller rolig fakta om mig? Gästbloggare?Mattips? Frågestund? Whatever. Behöver verkligen ny inspiration så jag kan få fart på bloggandet igen.... 

Sen får ni jättegärna lämna lite tips på en rolig desing då jag känner att det är dags att byta snart då Lilly blir 1 på söndag & bebis i magen snart är 11 veckor.


Här hemma var det ombytta roller idag då j...

100428_093919 (MMS)

Här hemma var det ombytta roller idag då jag väckte lillan vid 9.15 då hon hade sovit så länge att jag trodde att något hade hänt. Och jag vaknade vid 7.20 av mig själv. Tokigt det kan bli ibland=)


Snart ska vi träffa en liten bebis men jus...

100427_141043 (MMS)

Snart ska vi träffa en liten bebis men just nu äter vi lite lunch och skruttan har fått sin första cheeseburgare. Stora tjejen =)


Nu är det vår! Så himla varmt och skönt hä...

100427_114625 (MMS)

Nu är det vår! Så himla varmt och skönt här i solen. Nästan så det är för varmt eftersom man inte är van med det här. Shorts nästa!


Oj oj oj

Hej
Jösses vad vi har hunnit med saker idag ska jag säga. Först var vi iväg på inskrivningen som gick jättebra & Lilly fick följa med & hälsa på lite. Var ju endå ett på sedan hon skulle ha fötts så det kändes som en kul grej. Hade dock något i urinen som skule skickas på odling så vi får väl se vad dom hittar där. Vem vet, det kanske bodde en liten dinosaurie där =) Åh gud vad håller jag på med? Haha. Nej nu fortsätter vi här.

Efter det åkte vi mot Tierp då V skulle in & fixa något på arbetsförmedlingen & damerna i hushållet skulle fixa pass så vi får kliva på något plan sen. Men vad händer då? Jo, dom hade lunch på af så vi åkte till polisen men inte var giltigt eftersom det stod mitt gamla efternamn på det. Ja då skulle V få intyga att det var jag men fy på honom, han hade glömt sitt körkort hemma. Så vad gjorde vi då? Jo åkte hem & hämtade mitt pass & V´s körkort & sen tillbaka. Och så fixade vi våra pass för då var det okej när jag hade mitt pass istället & jag fixade ett legg på engång. Så där blev man 1200 kr fattigare.

Sen fixade vi en massa saker som Lilly ska ha med sig i sin lilla apotekspåse när vi åker iväg. Så nu har vi: solskydd med faktor 50+, becur att lindra ev solsveda, nässpray av 2 slag, vätskeersättning & alvedon. Så nu är det lungt på den fronten med.

Så pengarna jag fick idag har sakta men säkert minskt idag. Och imorgon ska vi nog till Ikea & köpa kök åt Lilly. Ja, såklart blir det ett leksakskök. Någon måtta får det vara. Och sen kanske det blir lite bebbemys.

Och på onsdag ska ännu mer pengar bort då vi ska besikta vovven innan flytten. Och på tordag flyttar hon. Och på lördag kommer det några & kollar på katten. Så det är mycket den här veckan tycker jag nog. Eller vad säger ni?


Magbild kommer sen


1 vecka kvar!

Herregud! Idag är det bara en vecka kvar innan Lilly blir 1 år. Gud, jag kan inte förstå det. Är det redan ett år sen man hade världens kula på magen & bara visste vam hon var genom sparkarna? Tydligt det. Hon är ju så stor min lilla prinsessa. Nu går hon runt i hela huset & kan ibland även ställa sig upp mitt på golvet med. Underbara lilla tjejen vår♥

En nyfödd liten skrutta


10+2

Nu har jag gått in i vecka 11 & är idag 10+2 veckor gången. Tiden går så himla fort. Och imorgon ska vitill BM på inskrivning med så det känns riktigt verkligt nu =) Ska försöka knäppa kort på magen imorgon eller så kanske det kommer ut någon senare ikväll. Men lite info om bebbe kommer här:

Nu är fostret ungefär 3 centimeter långt från hjässa till rumpa och väger mindre än 4 gram, men det har fullt upp med att sparka och svälja. Nya detaljer formas varje dag, som fingernaglar och dunigt hår.

De inre organen – lever, njurar, tarmar, hjärna och lungor – är nu formade och har börjat fungera, men huvudet är fortfarande lika stort som halva kroppslängden. Pannan är kupad och sitter högt på huvudet, men den kommer att inta sin normala position senare, så att profilen ser mer ut som en "riktig" människas.

Om du kunde titta in till bebisen denna vecka, skulle du se ryggraden avteckna sig tydligt. Ryggnerver sträcker sig ut från ryggmärgen.

Din livmoder är nu lika stor som en grapefrukt. Med hjälp av ett Doppler-stetoskop, kan du höra fostrets hjärtslag – en blivande mamma beskrev det som ljudet av pyttesmå galopperande hästar.

Någonstans mellan vecka sex och vecka tolv görs ditt första barnmorskebesök, då blodprov tas och vanligtvis kring vecka tio, om du är omföderska.

(Observera, att forskning har visat att barn utvecklas i sin egen takt – även i livmodern. Sidorna om fostrets utveckling har gjorts som en allmän guide till hur din bebis växer)

Info kommer HÄRIFRÅN


Kramar


Såld

Hej
Ja nu är våran fina Flinga såld. Dom kommer & köper henne på torsdag så nu ska vi försöka njuta lite extra & leka en massa innan hon flyttar. Är jättejobbigt att behöva sälja henne men hon mår ju inte bra av allt det här. Och om 30 veckor kommer det ju en till liten Röjeråsare så det känns bara som att tiden rinner iväg & att det bara blir synd om henne när hon inte får all uppmärksamhet som hon vill ha. Men det blir nog jättebra för henne i sit nya hem. Dom bor utanför Uppsala & hade 2 barn som var 14 & 18 år så hon kommer få en massa gos & uppmärkashet så hon kommer nog må som en prinsessa.


Jobbigt beslut

Hu, jag mår illa. Just nu sitter vi & försöker välja mellan 2 familjer till Flingas nya hem. Vet verkligen inte vilken vi ska välja. Men Jag måste ju även ringa till 2 andra familjer & berätta att dom inte kan köpa henne. Och sen en till. Men vilken vet jag inte än. Fy jag får ont i huvudet av det här. Varför var det så många bra som hörde av sig?

Hur ska jag göra?


Mms-bloggar

100425_082049 (MMS)

Just nu sitter jag & Lilly & äter frukost. När vi ätit klart ska jag hoppa in i duschen & då får Lilly leka med sina badleksaker i handfatet medans hon sitter i sin stol.


Dagen som varit + jobbiga nyheter

Hej
Förlåt för att det blivit otroligt dåligt uppdatering idag. Har varit så mycket idag. Lilly är nämligen förkyld så natten var verkligen inte roligt för stackars pappa som tag henne då jag var så trött efter den tidiga morgonen igår. Lilly vaknade iaf vid 12 inatt & hade det jobbigt men somnade inte om innan 3 inatt så stackars V hade det inte kul. När alla vaknade imorse så ringde det en på en annons vi hade satt ut för ett par dagar sen.

Kan lika gärna säga som det är nu. Vi håller på att sälja vovven vår. Lilly är så himla hårdhänt med henne så det käns inte längre snällt att ha kvar henne pga att man är självisk. Har iaf sagt till om hon inte får komma till någon med barn under 3 år så att hon så hon ska slippa att vara med om samma ska igen. Inget beslut som var lätt han jag säga. Men det känns iaf som att det var rätt beslut. Hon har ju börjat gå undan nu när Lilly kommer nära henne & värsta som kan hända är ju att hon tillslut blir trängd & gör illa Lilly. Och det vill vi ju förebygga & då tog vi det riktigt jobbiga beslutet.

Men det verklade vara ett bra beslut då det är 15 presoner som har hört av sig på 2 dagar! Helt sjukt. Det trodde jag verkligen inte då vovven endå är 3 år snart. Men hon är ju så fin så jag förstår ju att folk är intresserade. Men det har varit 3 här & kollat än sålänge & imorgon kommer en till. Men vi måste ju försöka ta ett beslut om vem det ska bli snart. Vill ju att hon ska slippa allt det här så fort som möjligt.

Nej, nu ska jag ta & fortsätta med mitt här. Men nu vet ni alla att vi har haft det lite jobbigt här hemma & det har blivit lite dåligt med uppdatering på grund av det här som har legat & grott ett tag nu.

Kram


Tankar som snurrar

Hej
Har precis kollat på talang & modern family. Sitter just & sappar runt efter något bra på tv:n. Men jag har en massa saker som snurrar runt i huvudet just nu. En av dom sakerna är ju såklart det jag skrev om tidigare idag. Det om att det var ett år sen vi hade BF med underbara lilla Lilly. Tänk att det redan har gått ett år sen man hade den där underbara magen. Och ett litet liv i sig. Tänk så fantastiskt livet är. Men har verkligen tur som får vara med om allt det här.

Har varit hos mamma min idag som fyllde 46 år idag. Gamla gumman =) Av oss fick hon lite fina blommor som Lilly valde & en mugg där det stod "världens bästa mormor" på & sen fick hon även en fin spetsBH av oss. Japp, tror det eller ej men jag vet min mammas BH storlek. Och jag kan även säga att jag är avundsjuk på den =p Och ja, jag vet att jag inte är riktigt frisk.

Nej nu hittade jag något här som jag ska kolla på.

Kram på er


Mammas lilla sötis. Älskar dig så mycket g...

100423_102235 (MMS)

Mammas lilla sötis. Älskar dig så mycket gumman. Finns inte ord som kan förklara hur mycket bara.


Sleeping beauty

Nu somnade min lilla tjej efter ett bad & ligger just nu här på soffan & sover. Gissar nämligen att hon inte kommer sova så himl länge utan tar en liten mininap så då kände jag att hon lika gärna kan sova här brevid mig. När älsklingen vaknar ska vi ta & ringa mormor som fyller år idag & kolla om dom har lust att hämta oss sen eller om vi måste gå 1 mil =) Jag vet, jag är slö. Skulle vilja ha en sån där stol till Lilly som man sätter på cykeln. Älskar att cykla & det går ju 100 gånger fortare att göra det än att gå. Men vi tror att Lilly kanske får en sån i födelsedags present så vi har väntat med att köpa den pga det =)

Nej, nu ska jag ta en macka eller lite sallad & knapra på så plutt i magen inte tar allt mitt hull. Hihi...


1 år sen BF.








LOVE

Idag är det 1 år sen vi hade BF & Lilly var väntad. Men vi fick vänta 8 dagar till innan värkarna skulle starta & ytligare en dag innan skrutten äntligen skulle titta ut. Tänk att det låg en underbar liten skrutt där inne för 1 år sen & du finns hon här hos oss & är så underbar så. Mammas lilla hjärta


Morgon?

Hej på er
Jag är vaken. Sen en halvtimma. Lilly vaknade av någon himla anledning 5.23 & tyckte att det var morgon. Det tycker dock inte jag. Jag vill sova. Inte vara vaken. Har vaknat massor inatt av att jag har rethosta. Det finns ingen anledning att hosta men endå gär man det. Vilket jag tycker är obehagligt då jag har haft så 2 gånger förut & dom höll i sig länge. Den ena ett par månader men den omgången jag hade först så hade jag rethosta i ca 1 år & inget hjälpte. Fy fasiken. Så kanske förstår att jag inte är så sugen på att få tillbaka skiten. Nej, bort med dig säger jag bara.

Nej, nu ska jag vila lite på soffan så jag orkar med denna dag. Min mamma fyller ju år idag så vi ska hem till henne sen & gratta så det kan ju vara skönt att slippa känna sig som en zombie då.

Kram 


Dagen som varit

Hej
Den har dagen har vi haft en hel del att göra. Vi har plockat & haft oss här hemma. Sen kom älskade Sanne hit & det var verkligen jättelänge sen vi träffades så jag hade saknat henne. Och när V kom hem så fick vi besök som handlade om vårat beslut så nu har vi en massa att tänka på. Men vi kommer nog fram till ett bra val inom en snar framtid iaf.

Nej, nu vet jag verkligen inte vad jag ska skriva mer så jag får nog ta att avrunda här för idag.

Eller vänta,kom på en sak till =) Jag tänkta att det kanske är dags att fixa en ny design nu när lillan blitt stor & när bebis i magen har flyttat in. Så jag tänkte komma om ni har någon ide till min nya design?

Kramisar


Massa med svar......

Herrejösses vad med svar vi har fått. Nu blev det ju bara ännu jobbigare att ta det här beslutet.


Torsdag

Hej
Här hemma håller jag & Lilly på med en massa saker. Vi håller just nu på att tvätta klädseln til sittdynorna i soffan & efter det ska vi ta alla ryggkuddar. Sen har jag dammsugit & fixat en massa andra saker. Hade tänkt gå till öppnis men det känns lönlöst när jag endå bara sitter själv i ett hörn medans Lilly kryper runt & leker för sig själv. FFinns ju inga andra unga mammor här hemma så det är ju rätt så tråkigt när dom flesta är några år äldere & har sina kompisar som har fått barn i samma veva som dom. Inga av mina kopisar har ju fått barn än utan jobbar eller festar fortfarande. Sånt som jag slutade med för ett tag sen. Men det är ju som det är.

Just nu sitter jag & kollar på tv:n smatidigt som jag kollar om vi fått in något svar på en sak. Och än sålänga är det 2 svar men vi får se hur det blir med det.

Nej, nu ska vi fortsätta här. Kram


Är det verkligen 22 april idag?

100422_091455 (MMS)

Är det verkligen 22 april idag? Man kan ju knppast tro det iaf. Nä fy tusan vilket hemskt väder. Våren kom tillbaka!


Om en månad.....

Om en månad är det dags att fara utomland för lilla familjen Röjerås. Än så länge har jag inte sagt var vi ska men om ni vill kan ni ju gissa =) Men jag tror nog att jag kommer att avslöja vart det blir imorgon iaf. Åh vad jag längtar.


Busy day

Hej
Idqag har det varit en väldigt busy dag så jag har inte hunnit blogga något idag. Vi åkte in till Uppsala efter att jag hade sovit bort min huvudvärk & hälsade på svärmor som ligger på sjukhus & väntar på en sak men det är inget jag vill dra upp här i bloggen då jag känner att det är för privat. Tro det eller ej så skriver jag inte om allt som händer i vårna omgivning. Jag är otroligt öppen när det gäller oss 3 eller 3 ½ här i huset men våran anhöriga vill jag hålla lite utanför. Men vi var iaf till svärmor & stannade där ett bra tag men pga det långa besöket fick vi ställa in besöket med den nyfödda lilla tjejen som vi skulle ha träffat idag. jättetråkigt men vi får ta det någon annan dag istället. Lin skulle låna våran amningskudde som är så gott som oanvänd (V använde den när han höll Lilly men när jag ammade så höll jag bara henne som vanligt) så jag frågade om vi bara skulle lämnad den & gå sen men det sa hon nej till. Men envis som jag är åkte vi iväg & köpte 2 jättesöta klänninga till lilla tösen & en tårta till dom nyblivna föräldrarna & lämnade allt utanför dörren & skickade sedan sms när vi hade åkt iväg. Dom blev iaf jätteglad men tycket det var lite pinsamt när dom fick en massa av oss & så fick vi inte se underverket. Men vad gjorde det =) Finns ju flera dar.

Idag har det varit mycket prat om framtiden & det har tagits ett jobbigt beslut men det är inget jag tänker ta upp juts idag utan tar det en annan dag när det är fixat. Men det är för det bästa vi har tagit beslutet iaf.

Nej nu ska jag ta & kolla lite vad det finns på tv:n.

Kramar 


Strul....

Hej Vårat internet strular så det får bli ett litet inlägg via mobilen. Det är bara jag och Lilly vaken. Jag kollar på det voice och Lilly stå på sin fotölj och kollar ut genom fönstret. Vi ska gå och äta macka när det här tar slut vid 9. Fast Lilly har redan ätit gröt när vi vaknade vilket var 6.45 så vi har ju varit vakna ett tag nu. Nej nu måste jag hejda bus som sliter ut hela skötväskan på golvet. Kram


Min plutt

Hej
Tänkte bara säga att Lilly kan gå nu =) Hon går ju inte hela tiden men hon går helt själv på eget bevåg lite titt som tätt. Tex så gick hon ifrån vardagsrummet in till datarummet som ligger vägg i vägg & gick en bra bit medans hon klappade händerna & även stannade för att vinka till vovven. Mammas lilla älskling♥ Du vet verkligen hur man värmer att hjärta.


Tips till er som kommer vara gravida i höst/vinter!

Tänkte tipsa er som kommer vara grvida under hösten & vinter. HÄR hittar ni en ulljacka ifrån mamalicius som är nedsatt 500kr! Finns i S & L & jag har faktiskt redan köpt en i S som verkar varar rymlig & perfekt för en stor & go mage =) Så passa på nu så slipper ni köpa en ny jacka där magen får plats när det kalla väderet kommer.

Förr 799:- Nu 299:-


Ti-ti-ti-tisdag

Hej
Jaha då var det tisdag då. Idag hade vi tänk åka till staden man det blev inte så. Men min man ska åka dit imorgon. Utan oss tror jag att det blir. Tror inte att vi kan vara hos något just imorgon så vi får stanna hemma. V ska till sina föräldrar som ska fixa en sak inne i stan så det är väl kanske inte så kul att följa med just imorgon. Skulle ju vilja åka & kolla på en nyfödd liten skrutt. Eller liten & liten. Busungen som kom 16 dagar efter bf var en stor tjej. 4400g & 53 lång vilket är lika stort som bus var när hon blev 1 månad gammal =) Men jag vet inte om älskade vännen vill ha oss där så länge då dom försöker komma in i nya vardagen som mamma. Välförståligt förstås.

 Fast om jag tänker efter hade vi ett stort kalas när Lilly var 2 dagar gammal då hennes pappa fyllde & alla ville se underbarnet. Fast vi är ju verkligen inte som andra =) Vi åkte ju hem 10 timmar efter förlossningen & hälsade på alla & hämtade hunden & handlade & det säger väl rätt så mycket. Knäppisar. Haha. Ja tänk att det snart är 1 år sen våran lilla tjej var helt nyfödd & pluttig. Och på fredag är det 1 år sen vi hade BF. kan verkligen inte förstå att tiden har gått så fort. Att man har varit mamma så länge. Att man är gravid igen & ska få en plutt till. Åh, jag blir helt varm i kroppen. Det är det här jag är gjord för. Mitt öde. Att vara mamma♥


En liten fråga

Här kommer det en liten fråga som handlar om något som har hänt idag. Tänker dock inte säga vem det handlar om fast jag tror ju inte att just den här personen läser min blogg.

Lilly ställde sig upp i sin barnstol hemma hos sin farmor. Dom har inget bälte till sin stol. Denna preson satt bredvid Lilly & var närmast henne. Då gjorde presonen något som man kanske inte brukar göra. Vad det var skriver jag längre ner i inlägget.

Men då är frågan:Vad skulle du göra om ett barn du känner ställer sig upp i sin stol när du sitter brevid?

A: Skrika rakt ut eller på barnet?

B: Peka på barnet & säga åt det att sätta sig & säga hjälp vad jag ska göra för du inte har någon aning?

Eller C: Ta tag i barnet så det inte ramlar & sedan sätta det ner?












Kan säga att denna preson tog B. Helt jäkla sick. Vem fasiken förstår inte att man ska ta tag i barnet så det inte ramlar & slår sig gul & blå? Kan även säga att det var en annan person som fick säga till denna & en annan som fick slänga sig mot Lilly så hon inte skulle ramla.....


Fullt ös medvetslös =)

Hej
Idag har det verkligen varit fult ös för denna familj. Vi begav oss till Lillys farmor för att firas hennes fördelsedag som var idag =)Så det är därför det har varit dåligt med bloggning för min del. Men det har väl varit som alltid är med födelsedagar. Tårta & hela kalaset =)

Nej jag är faktiskt trött så jagf orkar nog inte blogga mer just nu. Tror jag. Eller jo, det kommer ett litet inlägg med en liten fråga efter att jag har publicerat detta =)

Kram


Jobbig morgon

Hej & godmorgon
Eller god & god ska jag väl inte säga. Lilly vaknade 5 imorse & var lite hungrig & efter att hon hade ätot så blev hon jätteledsen när jag skulle gå tillbaka till vårat sovrum. Så det hela slutade med att jag bytte på henne & sedan lade vi oss i stora sängen i hennes rum & efter lite kärlek & mys så somnade sötisen om & sov till 6. Sen ville hon leka & var superpigg. Men under den tiden hon sov hade jag jättesvårt att somna så jag kanske hann sova i 10 minuter under den tiden men som tur var så förstod Lilly att hennes mamma var äckligt trött så jag fick faktiskt småsova till 7 tiden. Och 2 gånger kom hon & ville mysa. Så underbart♥ Ibland kan jag verkligen inte förstå att man har turen att ha fått en sån underbar dotter. Mamma älskar dig Lilly!


-

När vi säger nej så är det bara så. Är det så jobbigt att göra något man har sagt att man ska göra? Du vet ju varför det inte går så lägg ner bara.....


Nytt

Hej
Har precis lagt till en ny grej i viktiga datum. Det är nämligen så att Lilly har börjat gå mellan saker helt själv nu. Började i fredags då hon gick mellan en stol som stod 1-1½ m bort ifrån mig till där jag stod & bakade  =) Sen har hon gjorde det ett par gånger helt själv nu ett par dagar så snart blir det nog en lite längre bit =) tänk att jag har en dotter som snart bilr 1 helt år =)


From this moment on.....


Du & jag för alltid älsking. Du & jag♥


Kärlek

Åh gud vad jag bara vill gråta. Lyckotårar såklart. Iland tror man inte att man kan känna en sån här underbart kärek men det kan man. Verkligen. Jag sitter just nu & kollar på min helt perfekta dotter som sitter på golvet & häller i vatten ifrån sin vattenflaska till en annan. Hon är ju så stor. Jag tror verkligen inte att hon bara är 1 år snart. För till sättet är hon så mycket mer. Hon har så underbara egenskaper som gör att man nästan gråter bara men tänker på det. Hon vill alltid att vi ska smaka på det hon äter så hon försöker alltid mata oss. Hon ger oss alltid saker & säger tack tack. Hon ger oss ett sånt otroligt härligt leende så mqn bara smälter. ja hon är helt enkelt helt underbart. Tänk att man skulle få känna en sån här underbart stor kärlek så tidigt i livet. Att man har fått den stora äran att få vara mamma♥


Grattis!

Ett superstort grattis till Lin & Martin som idag äntligen fick träffa sin lilla dotter som kom 16 dagar efter BF. Längtar till vi får träffa er!


Fy GB! Fy!

Satt nyss & åt lite glass från Gb med lite värmd chokladsås & grädde & när det bara var lite glass kvar så känner jag hur det sticker till i gommen på mig. Så när jag kollar var det var för någonting så var det en hård plastbit eller glasbit i glassen som var mellan 1-3 cm lång.Jag stack ett hål i gommen så det började blöda lite. Livsfarligt! Tänk om ett litet barn hade fått den i munnen istället. Det hade ju kunnat gå jätteilla. Jag lägger alltid glassen i gommen så det ska smälta så det var ju inte så farligt för mig men ett barn brukar ju oftast tugga glassen så där hade det kunna gå superilla. Så jag dissar GB nu! Fy på er. Fy!


Sick

Hej
Åh vad jag mår illa idag. Fy. Och när jag skulle ta något att äta & det fanns ju inget gott så jag lade mig för att sova ett tag i stället. Och nu kom precis V & Lilly hem från affären där dom har handlat lite till kvällsmaten.

Nej nu vill bus gossa så jag ska sluta nu.

Kram


Just nu sitter Lilly i badet då det blev l...

100417_124510 (MMS)

Just nu sitter Lilly i badet då det blev lunch över hela henne. Men hon är iaf superglad =)


Snart är det bakdags

Japp. Nu har vi varit iväg & handlat lite så när vi har ätit lunch så sak vi baka lite. Tror Lilly verkligen kommer gilla att sitta & titta när hennes mamma bakar en massa gott som hon får smaka sen. Ja, jag är en jättedålig mamma som låter min dotter få smaka på en massa gott redan. Hon får smaka kakor, bullar,tårta & ibland godis. Visst, man ska ju försöka hålla det borta ifrån dom så länge det går men det går ju tyvärr inte längre med Lilly då hon alltid sitter med oss & vill äta sånt som sina föräldrar. Det började med små små bitar men har man väl börjat så finns ju igen återvändo. Känns iaf som att det är okej så länge man är noga med hennes tänder.

Kram


Gnisslar tänder!

Japp det är precis vad Lilly gör nuförtiden. Ungen har 6 tänder & kan redan gnissla dom. Jösses vilken buse man har =) Men hon brukar slut när man säger till henne. Men det låter väl kul. Inte vet jag. Men att vara så liten & komma på att man kan göra det är helt oförståligt för mig.

Mammas lilla tuffing♥


TGIF

Hej
Jaha nu var det fredag igen då. Veckorna går ju så himla fort så man hinner ju inte med känns det som. Tycker det nyss var söndag men tydligen inte. Hur som så går jag in i en ny vecka i dag då så nu har man gått 9+0. Jösses. Är det verkligen 5 veckor sen man fick reda på att man hade en plutt till i maggen? Helt sjukt.

Just nu sitter vi iaf & kollar på vakna med the voice på 5:an & när det är slut ska vi ta & äta lite & efter det är det dags för ett besök till affären som står på kalendern. Ska ta & handla lite ingredienser till lite födelsedags bak. Lilly fyller ju år om 2 veckor så det kan ju vara skönt att ha det gjort det ett tag innan. Och V fyller ju år 2 dagar efter dottern så det behövs ju gott till honom med =)

Nej nu ska jag fortsätta här.

Kram på er!


Octomom

Hej
Var det någon annan än jag som såg på tv4:as octomom som gick för en stund sen? Jag tyckte iaf att edt är riktigt stongt av henne att låta oss vanliga människor få se hur hennes vardag ser ut. Jag ska inte säga att jag är avundsjuk men jag ser verkligen upp till människor som klarar av en sån vardag men så många barn. Som alla i familjen annorlunda tex. Snacka om att fixa en normal vardag med ett helt dagis fast i orlika åldrar. Fast om jag måste välja någon familj jag verkligen ser upp till så är det helt klart Jon & Kate + 8. Där snackar vi rutiner & rejäla regler. Och underbart söta barn =)

Nej nu ska vi mysa lite framför tv:n innan det blir sängen för oss.

Godnatt på er♥


Hon klarade det!

Lilly klarade av att vara vaken 10! timmar i sträck. Jösses vilken unge. När pappa V kom hem så ville hon gossa med honom & sen tvärsomnade hon hos sin älskade lilla pappa 17.45. Så jag tror nog att någon kommer sova gott inatt =) 


Pigg tjej

Hej
Här hemma kryper en glad & pigg tjej runt & leker för fulle & verkar inte vara trött för 5 öre. Hon gick upp kl 8 imorse så än så länge har skrutten varit vaken i 8 timmar i sträck utan sömn. Nu börjar det härliga arbetet med att hålla henne vaken i 2 timmar till utan sömn. Hon kan ju inte gå & lägga sig tidigare än 18 så det är ju super om hon klarar av det här. Lite jobbigt bara när man mår illa & är ensam med henne men det funkar.

Kram


Preggo illamående

Hej
Nu är det konstaterat. Jag har graviditets illamånede denna gång med. Fast det kom senare den här gången. Mår så fruktansvärt illa att jag bara vill lägga mig ner & vila lite men jag har ju en gullunge att ta hand om så det går ju inte. Äter ju lite dåligt med så magen har krymt lite eller vad jag ska säga. Det är ju lite tråkigt men det är ju inte så farligt mycket så den kommer nog tillbaka snart. Som tur är så har jag ju inte spytt än så vi hoppas att jag lipper det & att det här försvinner om 3 veckor som förra gången.

Nej nu ska jag laga lite lunch till min underbara dotter som blir 1 om  17 fjuttiga dagar, Hua, jag måste ju börja baka till det snart ju. Aja hej på er sålänge =)


Tråkig torsdag

Hej
Gud vilket tråkigt väder det är ute idag. Var tog solen vägen? Den var ju här igår ju.  Aja, idag jobbar ju iaf V som vanligt så det är vi tjejer som är hemma idag. Och vad i hela friden ska vi hitta på? Har ingen som helst aning. Fick iaf ett uppdrag av min kära make när jag pratade men honom tidigare idag. Jag ska tydligen gå till affären & köpa kuvert.  Jippie. Men det behövs ju iaf då det är till V´s arbetsförmedlingspapper som ska iväg så han får pengar för dom dagarna han inte jobbar.

Just det. Igår smet hunden igår. Hon började hulka sig sen igår kväll & då brukar vi släppa ut henne på baksidan så hon inte kräks inne. Så vi släppte ut henne så hon skulle kunna göra det & det gjorde hon oxå. Men sen så stack hon snabbt som attan iväg igen. Vi stod & ropade men oj vad hon struntade i oss.  Så V fick lov att slänga på sig skorna & springa efter henne. Han hittade henne rät så fort iaf. Men oj vad vi var arga på henne, Det här är ju andra gången hon sticker på ett par dagar. Men vi börjar tro att hon snart tänker börja löpa så det får vi väl hoppas för annars beter hon sig väldigt dåligt. Det är ju jättetråkigt att hon håller på så här. Hon har ju varit snäll & duktig förr så jag förstår inte varför hon håller på & dummar sig hela tiden.

Nej, nu ska & leka lite med min dotter. 

Kram på er 


Hemma

Nu är vi hemma igen. Det blev ett snabbt besök på lindex där vi köpte lite strumpor till Lilly då alla hennes bara försvinner hela tiden. Förstår verkligen inte hur det går till. Och sen blev det ett par solisar till henne med. Ett par röda som var formade som hjärtan. Så söta =)

Åh jag mår så fruktansvärt illa idag igen. Blir superlätt bilsjuk med denna bebis. Kan ju knappt åka hem till mamma & pappa som ligger 1 mil bort på en halvkrokig väg innan jag vill spy. Åh det är så himla jobbigt. Men vi hoppas på att det går över om några veckor. Men i värsta fall går det väl över när plutt kommit ut =)

Nej nu ska jag ta en tablett & hoppas på att detta försvinner. Kram


Har ni sett vilken tuffing vi har i bilen ...

100414_131346 (MMS)

Har ni sett vilken tuffing vi har i bilen =) Man måste ju följa modet fast man bara är 1 ju =)


Solig vårdag

Hej
Oj vad fint & soligt det är ute idag. men blir ju superglad av det här väderet. Åh man vill ju nästan bara ta av sig kläderna & sola lite känns det som =) Fast det tänker jag ju såklart inte gära då det nog inte är så varm ute. Men jag skulle ju behöva sola lite då jag är så rackarns blek igen nu. Och man kanske skulle behöva småsola innan vi åker utomlands så jag inte bränner mig på engång.

Oj denna månad är det så mycket som ska fixas. Fick ta ut full ersättning denna månad så vi ska ha råd att fixa allt som vi måste. Tex så måste jag & Lilly fixa pass. Jag har ju ett man det står det ju Pettersson på så jag tror ju inte riktigt att jag får åka på det. Sen skule jag nästan behöva fixa ett nytt legg på engång då det står Pettersson på det med. Har varit gift i snart 3 år men inte fixat legget. Snabba lilla jag va? Sen ska vi köpa ett kök på ikea till Lilly som hon ska få i 1 års present & sen behöver vi köpa en resesäng som vi kan ha med oss utomlands. Och sen ska ju vi handla med oss halva apoteket som ska med i resväskan med så det är ju en hel del som behövs denna månad.

Snart ska vi åka till stan & fixa lite. Men först ska vi fixa & dona lite här hemma så jag ska nog ta & börja med det så vi kommer iväg idag =)

Kram


Dumma hund

Åh vad jag är arg på våran hund btw. När jag skulle släppa in & ut katterna genom altandörren stack hunden iväg & vägrade att stanna! Ropade & ropade men hon vägrade komma. Så jag slängde på mig V´s träskor & sprang efter henne & då står hon & leker med någon annan stackars liten hund & jag kan ju säga att tjejen som hade hunden var allt annat än glad när jag ropade efter Flinga. Ville ju inte springa dit heller då jag inte var så bra klädd heller men jag ropade & sa som det var & jag säger bara en sak. Om blickar kunde döda hade inte detta inlägg funnits =) Och det värsta av allt var ju att det här hände här Lilly låg på soffan & sov så jag var ju så rädd att hon skulle vakna & göra illa sig igen. Behöver jag säga att hunden fick sig en rejäl utskällning?


Lilla bus

Hej
Just nu har jag en trött liten tjej som ligger här på soffan & sover. Hennes pappa kom hem för att äta lunch & så skulle han & Lilly gå till affären & handla något gott & när han ska sätta på henne byxorna så ramlar hon ner ifrån hans knä så hon grät som en tok tills hon somnade. Hoppas bara att det inte blev någon hjärnskakning. Stackars liten. Började nästan gråta när hon var så ledsen men det var ju ingens fel att det hände. Lilly gjorde som hon alltid gör & samma ska var det för V så det var bara en ren olyckshändelse som gjorde att vi fick en ledsen liten tjej & en orolig pappa. Men en har hon inte kräks så vi hoppas på det bästa.


Åh vad jag mår illa!

Åh gud vad jag mår illa. Nästan så man känner hur man snart kommer kräkas. Och jag som var så glad över att vi hade beställt hem glass så jag skulle kunna äta det & förhoppningsvis må lite bättre. Men nejdå, det var ju såklart slutsålt så ingen glass fick jag. Och V kom ju upp när han skulle ha börjat "jobba" idag igentligen så jag fick ju inte duscha heller så jag är inte så pigg på att gå till affären & handla lite heller. Eller det hade jag väl endå inte velat då jag mår såååå dåligt just nu.Men iaf. Han påstod ju nämligen att han hade glömt bort att vi skulle gå upp samtidigt fast vi bestämde det när lade oss igår. Killar. Ibland blir man ju galen på dom.

Kram


13/4

Hej på er
Idag är det tisdag och jag & Lilly är redan vakna. Som ni kanske förstår =) V sa atyt han skulle gå upp med oss han med men det kanske ni förstår hur det gick. Han ska hjälpa hyresvärden idag igen då jag ska passa på att duscha när han kommer upp så jag får det gjort idag. Igår var han ju borta många många timmar så jag hade ju busen helt själv igår. Och det blir väl rätt så lika idag. Eller kanske inte lika länge då svärfar fyller år idag. Så vi ska väl dit när han kommer hem från jobbet viket är runt halv 5-5 tiden.

När vi är där ska jag gulla lite med dom här små busarna som jag har varit med & förlöst faktiskt =) Dom ligger btw ute till sula på blocket nu. Leveransklara 20/4 tror jag att det var. Skitgulliga kan jag säga. Klicka på bilden så kommer ni till annonsen =)

Så jäkla fina. Köp för gudskull någon av dessa små änglar då dom behöver ett nytt hem & någon som vill gossa med dom 24/7


När kärleken är som starkast...


Det är när denna lilla tjej kramar om en & kollar på en med en sån underbart stor kärlek i ögonen♥ Det är då man vet att man verkligen har gjort någonting bra i livet. Och det är sånna gånger man verkligen börjar gråta av lycka


Alone

Hej
Nu sitter jag här ensam i soffan. Som alltid =) Jag gick precis upp med Lilly så nu sover hon sin lilla lur. Tänk att en sån liten tjej kan hålla sig vaken från 7 till halv 3. Rätt så häftigt tycker jag =)

Victor är just nu & hjälper vår hyresvärd att byta ut fönster på växthusen som har gått sönder nu i vinter så jag har ingen aning om när han kommer hem. Men hem kommer han ju alltid =)

Idag har vi inget speciellt inplanerat eftersom V jobbar. Nej men nu tror jag bestämt att min man kom hem.

Ses sen


Morning!

Morgon.
Här har vi varit vakna sen klockan 7 jag & min dotter. Är ju min dag idag & det var ju helt okej då jag hade min "jagharsomnatochkanintesomnaomigen" stund precis när hon vaknade. Så jag var riktigt snabb in i hennes rum vilket gjorde att hon blev rätt så förvånad. Okej nu l'ät det ju som vi tar 10 minuter på oss innan vi kommer in till henne när hon har vaknat men så det det ju såklart inte. Det kanske tar 1 minut eller på sin höjd 2. Och nu tog det kanske 20 sekunder så hon hade ju inte riktigt hunnit sagt att hon var vcaken innan jag kom in. Happy!

Inatt har ju iaf Lilly sovit bra. Hon sov ju faktiskt hela natten så det var ju skönt. Jag sov ju inte hela natten men var pigg endå så det var ju skönt.

Lilly har pecis ätit upp sin gröt & den åkte ju ner fort som ögat. Var någon vecka sen hon åt det till frukost då vi brukar slänga i oss macka på engång när vi vaknar. Men hon vart jätteglad när jag kom med gröten iaf så det kanske är dags att börja med det igen =)

Hoppsan. Nu kom Lilly här & tittade glatt på mig & sen kom en härlig doft av full blöja så jag ska ta & byta på henne nu så bloggar jag igen lite senare.

Kram


Mini i magen

Hej
Åh idag har det varit fullt ös som jag sa tidigare. Lilly är snorig igen så det har varit gnälligt & mammigt & pappaigt & vi har fått bära runt skrutten hela dagen. Och på kvällen ringde vi hit klanen Röjerås för en rejäl grillkväll som vi stod för. Så nu är vi fattiga. Nej edå det är lungt. Men det märks att man har kommit en bit in på månaden iaf. Men fattiga är vi iaf inte =)

Åh vad jag ser stor ut. Snacka om att jag kommer få en 5 kg bebis denna gång. igår var vi ju som sagt på släktträff & min ingifta kusin är ju preggo med men typ 7 veckor längre gången än oss & hon hade nästan ingen magge alls så alla trodde att jag hade bakat ett bra tag på bebis i magen men nej då, 8 veckor nu serru. Haha. But i love it. Det gör jag verkligen. är så skönt att det syns att man har ett syskon på G & att man slipper köpa en sån där bebis tröja så alla ska uppmärksamma det =) Så var det förra gången. Hade en sån som jag använde flitigt ett tag men sen när magen hade fått den där härliga formen så slutade jag tvärt. Ja, jag vet att jag är knäpp =)

Just ni sitter jag & min älskade man vid en varsin dator & jag sitter & lyssnar på lite musik. Har sån lust att dansa man jag tror jag struntar i det. Ingen vill ju se en val hoppa runt på golvet =p

Har btw börjatr små packa lite till våran utlandsresa nu med. Jag menar, inte kommer man kunna använda klänningar, korta shorts & badkläder inom den närmsta månaden här hemma precis. Så det känns som ett bra val. Då ser man ju om något behövs redan nu med. Jag är smart jag. Hahaha. Knappast!

Nej nu ska jag kolla runt lite på blocket efter superbilliga vagnar & kolla om man hittar något fynd.

Kram


Soffhäng

Hej
Idag hade jag sovdag. Fick sova till klockan 10.30 så nu är man någolunda pigg iaf. Men jag kan säga att den sömnen var mer än välbehövlig. Fy vad jag sover illa på nätterna. Inatt vaknade visseligen Lilly flera gånger men jag vakar iaf flera gånger av att jag behöver vända mig eller något liknande & har så svårt att somna om. Man behöver ju verkligen sova gott om natten när man är mamma. Och speciellt om man även är preggo då jag är extra trött nu. Men vad gör man inte för barnen =)

Just nu sover Lilly sin lilla lur så man kanske ska passa på att ta det lugnt för när hon vakar kommer det vara fullt ös igen =)

Kram


I´m dead serious. Sometings moving!

Alltså jag är verkligen helt seriös nu. Jag känner att det rör sig i magen. Är vid naveln typ. Känner igen det ifrån första graviditeten. Men jag börjar ju bli lite rädd nu. Det ska väl inte kunna kännas redan? Kände ju visseligen Lillys rörelser i v. 15-16 hade jag för mig men nu när jag gick tillbaka & kollade så hittade jag ett inlägg ifrån v 13 då jag skrev att jag kände det här med små fjärilar i magen & så så inte vet jag eller om jag var supertidig förra gången med. Och när jag kollar lite till ser jag att det står att jag känner rejäla sparkar i magen i v 17. Hmmm. vad är det med mig? Vad är rätt liksom =) Men men. Ska ringa min BM på måndag & kolla om man kan få komma in på ett extra ul för att kolla upp lite mer exakt vilken vecka man är i. För att vara på säkra sidan =)

Kramar på er!


My little baby

Pregnancy%20ticker


Hjälp det rör sig!

Alltså, det är något som är fel. Jag är nästan 100 på att det rör sig inne i magen på mig.  Tycker verkligen att det känns som att det är någon som gör en kullebytta ibland. Speciellt på kvällarna. Men det kan ju inte vara så. Jag har ju bara gått 8+1 så det är ju way to soon.  Och vi har ju haft rejäl kolla på mensen & jag testade 3 dagar innan plusset kom & då var det ju negativt.

När kände ni första rörelserna?


Kolla frillan på vårt lilla troll =) Börja...

100410_161219 (MMS)

Kolla frillan på vårt lilla troll =) Börjar få små små lockar på sina ställen med men jag tror ju inte riktigt att det syns på den här bilden dock. Snart beger vi oss till en släktträff så det blir säkert något inlägg därifrån med. Kram!


Lördag

Hej
Här hemma har det varir fullt ös sendan klockan 7.30 då bus vaknade & hela familjen gick upp. Ska nämlignen få besök om 1 timme av en familj som kanske ska ha hunden på foder. Får se hur allt blir. Så vi har iaf dammsugit bort allt hår som låg på golvet. fy vad våran hund lossar hår. Kan säga att det är något javg inte kommer sakna om hunden flyttar iaf. Ibland kan men ju tro att Lilly är en hund hon med då hon blir full med hår när hon kryper. Även om vi dammsugit mitt på dagen är det fullt med hår på kvällen. Menmen. Inget att göra.

Nej, nu måste jag ta & äta något. Fick panik ont i magen nu.

Kram sålänge


Fredags hela veckan

Hej
Nu har vi såklart kollat på talang & solsidan så nu är min kväll gjord =) Så just nu håller jag på att sappa mellan alla kanaler vi har för att se om det finns något att se. Men jag skulle väl inte riktigt tro att jag hittar något. Ahhhh. Jag hittade Juno på canal+ nu så det tänker spendera min kväll med nu.

Ses imorgon

Kram 


Här har vi en trött liten tjej som sover p...

100409_151625 (MMS)

Här har vi en trött liten tjej som sover på soffan efter att ha vaknat av en mardröm efter en kvarts sömn i sitt rum. Men nu har hon sovit här ett bra tag som en klubbad säl =)


Sova på natten? Nej inte jag inte....

Hej
Allt bra med er? Här är allt jättebra. Lilly har precis gått & lagt sig fast hon gick upp vid 8 tiden . Denna lilla tjej kommer nog inte sova dagtid länge till tror jag. Fast det är ju mysigt att ha henne vaken med.

Aja. Nu till rubriken. Det är verkligen inte Lilly det handlar om utan lilla mig. Sen jag blev gravid har jag sovit så förbenat dåligt nattetid. jag vaknar till flera gånger även om inte Lilly vaknar & har otroligt svårt att somna om. Inatt försökte jag kolla hur länge det tog innan jag kunde somna om & det tog rut 30 minuter dom gångerna jag kom ihåg att titta. Vet verkligen inte varför jag har så svårt att sova men det är otroligt jobbigt att inte sova bra iaf. Hoppsa att det kommer ge med sig snart för jag vet inte hur länge jag fixar att vara vaket någon timma varje natt längre.

Nej, nu ska jag ta & vila lite på soffan medans busen sover så man kanske är lite pigg ikväll när det är dags för fredagsmys =)

Kram på er!


Kväller

Hej
Jaha. nu är det kväll igen då. Tänk att dagarna går så fort. Panik ju. Om 3 veckor är det ju busens 1 års dag. Så man kanske ska börja planera lite. Funderar på att ha ett litet barnkalas dagen innan eller så men jag vet inte vilka som skulle vilja komma hit på det . Någon som är sugen på lite barnkalas? =)

Aja. När jag hade varit hos pappa ett x antal timmar kändes det som man bodde hemme igen. Så jag & papps rök såklart ihop. Som alltid. det hela slutade med att mamma körde hem mig & Lilly så jag slapp sitta där helt tårögd. Sen att man har hormoner till 1000 gör knappast saken bättre heller ska jag ju säga. Börjar ju gråta för minsta lilla. Men jag & min papps brukar bråka rätt så ofta om jag ska vara ärlig. Men det är väl inget vi ska dra upp på bloggen kanske. Inge kul för er att läsa om sånt.

Vi har precis ätit lite mat & jag sitter just nu & kollar på "vad blir det för mat". Jag ÄLSKAR matprogram. Åh vad jag önskar att jag hade valt hotell & resturang som inriktning. Men det är lätt att vara efterklok =)

Nej nu ska jag fortsätta här. Kanske ska sappa lite till "lyxfällan" med men det får tiden utvisa. Love to sappa =)

Kram!


Hej. Nu sitter vi och äter lite rån hos fö...

100408_154247 (MMS)

Hej. Nu sitter vi och äter lite rån hos födelsedagsbarnet. Lilly har sovit i sin morfars knä ett bra tag nu medans mamma Liselotte fick äta en massa gott ifred =)


Morfars b-day!

Hej
Idag är det Lillys morfars fördelsedag. Grattis till dig pappa! Så vi ska hem dit om ett tag tror jag. Är ju så att V jobbar så dom skulle endå åka, sopm vi säger "fram". Är så att mina päron bor ute på landet så dom har ca 1 mila att åka till affären eller hem hit. Och eftersom V jobbar kommer jag ju ingenstans då jag inte har körkort.  Men det är ju inget jag saknar heller. Därimot skulle jag vilja ha en sån där barnstol till min cykel så vi skulle kunna cykla iväg dit vi vill istället för att gå. Har ju så lång tid för mig att gå hem till mamma & pappa men att cykla tar ju ingen tid alls. Tar jag det lugnt så tar det ca 30 minuter. Och jag skulle behöva röra på fläsket lite med =) Tror verkligen att Lilly skulle gilla det med faktiskt.

Nej nu ska jag fortsätta med mitt. Vi hörs lite senare.

Kram


Mammas lilla sötnos

Hej
Idag har jag,V & hans syster varit in till Uppsala medans lilltjejen var hos sin mormor & morfar & lekte av sig lite. Hon är så gott som frisk idag vilket är otroligt skönt. Och jag tror nog att min sötis har saknat sin mamma. När vi hade hämtat henne & kommit hem ville hon sitta i mitt knä & poff så tittar jag på Lilly som sitter & kramar om mig & så har hon somnat. Mamma & pappa sa att hon bara ahde sovit i 20 minuter så det är väl inte så konstigt att hon ville sova lite men oj med mysigt det är att ha henne i knät nu när hon sover. Mamma älskar dig Lilly-bus♥


Min lilla älskling

Hej
Blir ett sent inlägg innan jag tänker gå & slänga mitt lilla huvud på kudden & sova sött i många härliga timmar.

För ett litet tag sen så skrek älsklingen liten så fruktansvärt mycket. Hon var helt förtvivlad. Pappa V gick upp till henne men hon slutade inte skrika någon gång. Så tillslut gick jag upp till hennes sovrum jag med. Kan även tilllägga att det här var när hon hade vaknat efter ett par timmars sömn. När jag kom upp byttes vi av då jag tänkte att jag kanske kunde lugna ner henne med lite sång. Men det hjälpte inte så mycket. Vi gick då & lade oss tillsammans i stora sängen inne hos henne då jag tänkte att hon kanske ville ha lite närhet. Men det hjälpte inte det heller. Så jag gick & satte mig på stolen som står vid hennes spjälsäng & frågade henne om hon hade ajaj eller om hon hade drömt om monster. Då pekar hon på stora sängen flera gånger. Hon vill att vi skulle lägga oss i sängen igen. Så det gjorde vi såklart. Efter ett litet tag höll hon på att somna men vakade till & blev ledsen igen. Så jag gick med henne till hennes säng & hon vände sig om direkt & gossade in sig & somnade.

Mammas lilla flicka då♥ Jag vet någon som verkligen skulle behöva en växasäng i fördelsedags present. Då skulle man kunna ligga & mysa lite när hon har drömt något obehagligt iställe för att hålla på så här. 


Magbild sen way back

Hahaha. Satt & kollade igenom vad jag hade skrivit i början av min graviditet med Lilly & hittade en magbild ifrån v 12+1. Jösses, tyckte jag verkligen att min mage var stor då? Ja herregud, då visste man verkligen inte hur stor ens mage kunde bli heller =) Men här är iaf bilden för dom som är intresserade:

Hahaha. Ja vad ska man säga. Undra om det där ens var en gravidmage eller om det bara var godis & glass =)

Man kan ju inte tro att man har gått 5 veckor mindre på det här kortet eller =) Men oj vad jag älskar min tjockismagge =)

Har btw börjat fått känningar i magen & i livmodern/äggstockarn nu. vet verkligen inte varför för det tror jag inte att jag hade sist. Men men. Lite läskigt att känna av saker redan tycker jag. Känns ju lite väl tidigt.


Lite bättre idag

Hej
Idag verkar skrutten må lite bättre. Hon sov hela natten vilket säger rätt så mycket. Sen rinner inte ögonen men dom är ju fortfarande röda. Och snoret rinner ju det med men inte lika rinnigt eller vad man nu ska säga. Och nyser gör hon ju med men det är väl kanske inte 5-10 gånger efter varandra som igår. Så vi hoppas på att det lugnar ner sig & att vi slipper ha en liten sjukling här hemma. Har faktiskt inte ringt till läkaren då det verkar bättre idag. Men vi får ju som sagt se hur allt ter sig.

Men jag har ju iaf ringt till BM för en tid till inskrivningen. Det var inte min BM som svarade utan en vikarie så jag tog inte upp ett par frågor jag hade utan väntar med dom tills jag ska dit vilket är 26/4 som är om 3 veckor.

Nej nu ska jag fortsätta med mitt här.

Kram


Ögoninflamation?

Hej
V var för ett tag sen ut & gick med Lilly så hon skulle få i sig lite friskluft. När han endå var inne i samhället & gick sprang dom in på konsum för att handla lite påskma. Vi skulle nämligen gått över till V´s mormor & morfar idag på påskmiddag men vi ville inte då V´s kusin som är 2 år skulle vara där & man vill ju inte gärna smitta någon. Men nu till saken. När han var där inne & skulle betala frågade hon som satt i kassan om Lilly hade just ögoninflamation. Hon hade sett många barn med det & sa att det var ett solklart fall. Så nu ska vi försöka tvätta med vatten & ringa till vårdcentralen imorgon. Vill ju såklart komma till en läkare så dom får kolla upp vad det är för att vara på säka sidan. Ska ju endå till apoteket & köpa lite saker så vi kan ju hoppas på en tid redan imorgon. Och sen ska jag även ringa min BM imorgon för tid till inskrivningen.

Men tills det blir det att sprita sönder allas händer på detta bygget så vi inte alla blir smittade.

Nej nu ska jag kolla om usen vill ha något i magen.


Lilla tjejen Röjerås

Hej
Inatt har pappa V tagit hand om sin lilla dotter som inte har mått så bra alls. Hon har haft jobbigt att andas & vid ett tillfälle tror han att hon kräktes slem så hon mår verkligen dåligt just nu. Det rinner ur nosen hela tiden & nyser & har sig. Och torka henne får man inte göra då hon har så ont i den att hon börjar gråta så fort man rör den. Ögonen är röda med. Båda två nu. Och hostar gör hon med. Så jag tror att våran lilla tjeje har åkt på världens största förkylnig & alt ögoninflamation. Stackars lilla Lilly♥ 

Min lilla tjej. Jag hatar att inte kunna hjälpa dig när du har ont eller har det jobbigt. Det är din mammas värsta mardröm


Ledsen tjej

Hej
Kom hem för en timma sen man vi har lagt Lilly & sitter just nu & kollar på whipout. Fast just nu är V uppe hos Lilly som är jätteledsen. Hon är så snorig så det bara rinner på henne hela tiden. Tror dock att hon fick lite feber hos sin farmor & farfar så jag vet inte vad det är. Tror att det gör ont på henne just nu då vi nte höjde huvudändan för henne men nu ska jag gå & kolla hur det är med henne.

Kram


Snart till svärföräldrarna

Hej
Snart ska vi till svärföräldrarna på lite påsk mat. Litejobbigt är det ju att jag mår fruktansvärt illa man jag stoppade i mig en tablett så vi hoppas på att det försvinner snart så man kan bli en riktig männinska igen. Har legat på soffan ett bra tag & försökt vila bort det men icke. Tur att det finns tabletter att ta när man mår så illa så man inte ena vill röra sig. Tycker att det är jobbigare denna gång då det kommer & går än förra gången då det höll i sig i måttlig mängd en viss tid & sen bara försvann.

Och finnarna har börjat komma med. Vet inte riktigt om jag hade några förra gången. men denna gång är jag lite fetare i hyn så det är väl inte så konstigt heller. Fast jag tvättar mig med babytvål som inte ska torka ut verkar det inte som att det hjälper. Jobbigt det där. Och jag använder även en ansiktskräm som även den ska hjälpa till mot den feta hyn. Och jag använder inte smink så ofta heler så det är nog bara graviditeten jag kan skylla på =)

Nej, nu ska jag ta & duscha av mig så man känner sig lite frächare när man ska bort. Vill ju inte gärna åka någonstans när man inte känner sig snygg. Iaf inte jag. Menmen. Det är väl relativt lätt att fixa =)

Kram på er sålänge


Vad är det som är fel?

Vad är det som är fel på Lilly? Här om dagen började hon helt plötsligt bli snorig & just nu rinner det som ifrån en kran. Och nu är även ena ögat rött med. Är hon allergisk? Och isåfall mot vad? Hunden, katterna eller kan det vara påskriset som har börjat slå ut? Någon som kan hjälpa mig?


Vi hade hund när jag var liten & från ingenstans blev jag allergisk vid 8 månaders ålder. Så har vi otur så är det kanske det som är felet. Och då blir vi nog tyvärr tvungna att sälja hunden. Kan ju inte ha henne ute på foder & ta hem henne när hon har valpar om dotterna är allergisk. 

Kram


Så gott

Tänk att grillat kan vara så gott. Det är ju nästan läskigt ju. Nu är nog bebis i magen glad =)


Lilly & bebis i magen

Fick en förfrågning om jag inte kunde lägga upp bild på magen under båda graviditeterna så man kan jämföra. Tyvärr så hade jag ingen mage what so ever i v 7 med Lilly men jag hittade 2 bilder på Lillymagen som är lika stora som min mage är nu som ni kan få se =)

På första bilden har jag gått 20 veckor med Lilly & på andra har jag gått 7 veckor med bebis.

Alltså, v 7 bebis i magen &.....

v 20 med Lilly. Ser lika stora ut tycker jag. Hade ju ingen bild på hur magen såg ut utan tjöja i den veckan men jag slänger in en bild på magen utan tröja i v 22 istället

Lite större är den kanske men inte så farligt tycker jag.

Vad tycker ni då?


Grillat

Snart ska vi ta & äta. Blir som rubriken säger grillat. Har gjort bakpotatis i folie som vi grillade med. Till det blir det kotlett & beasås. Fy vad magen skriker efter mat just nu.


Vad är det där inne?

Vad är det där inne tror ni?

Är det en liten William eller en liten Léone/Leone?


Våren är här!

Ja, nu tror jag att man faktiskt får säga att våren är här. Helt underbart. Vi håller just nu på att vädra hela huset så det luktar underbart här hemma just nu. Så skönt att få vädra ut vintern & få in våren i huset nu =) Till&med Lilly tycker att det är underbart då hon försöker ta av sig sin tröja för att bara springa runt i en t-shirt =)


Dagens magbild

Tänkte slänga ut en magbild eller två så ni får se hur den ser ut nu =)

Växer så det knakar

Oj vad mina bristnigar börjar bli röda igen

Vet inte om det syns så bra men den går enda upp redan =) Mysigt är det iaf


Nu börjar...

Talang 2010! Någon annan än jag som kommer sitta i soffan & kolla in alla som ställer upp?


Ont

Åh jag har så ont. Magen spänner som fasiken. Tyckte att den gjorde det i slutet förra gången. Undrar varför det hart börjat redan. Det är liksom där magen slutar & brösten börjar som det spänner värst. Någon omföderska som har något bra svar? Eller vem som helst får ju såklart svara =)


Byta vecka

Idag byter jag vecka då. Så idag är jag i vecka 7+0. Nästa vecka har jag alltså gått 2 månader i graviditeten så det är bara 7 månader kvar vilket jag tror kommer gå utroligt fort med Lilly som hjälper mig att få tiden att gå.


11 månader

God morgon
Idag är det 11 månader sen vårat lilla hjärtegull föddes. 11 månader! Gud vad triden går fort. Om en månad fyller hon 1. Hennes första födelsedag. Åh, jag börjar nästan gråta när jag tänker på det. Min lilla tjej börjar bli stor. Hur gick det till. Var hon inte nyss 1 månad gammal & bara låg & sov i min famn & ammade lite till & från? Tydligen inte. Det verkar ju som att det är 11 månader sen.

En liten tjej på ett par timmar

En underbar liten tjej som idag är 11 månader♥ Äskar dig så Lilly


Dagen i-landsproblem

-Sköljmedelet V köpte luktar så start hur lite man än har i så man får ju nästan huvudvärk

- Jag är inte sugen på godis längre! Hallå, hur kan jag inte vara sugen på godis. Tänk vad konstigt det kan vara det cravings.

- Det liggen en massa rentvätt i soffan men jag orkar inte vika den.Slögroda =) 


Jag kan flyga....

Jag är inte rädd.

Gissa vad vi títtar på här hemma =)


Bebisen i magen....

Är hungrig så man kanske ska ta & stoppa i sig något gott =)

Nu: Sveriges värsta bilförare


Glad påsk


Glad påsk önskar familjen Röjerås


Vaken liten tjej

Jaha, en timma sov hon. Tänk att en tjej på 11 månader klarar sig på 1 timmes dags sömn.  Jag kan inte riktigt förstå det. Är inte det lite lite?

Hur länge sover era barn dagtid?


Äntligen

Åh äntligen sover skrutten. Behövde hon verkligen märkte jag. Hon försöker vara vaken mycket längre nu om dagarna så hon ska slippa sova men det funkar ju bara inte. Lite för liten för att klara av en hel dag utan att sova redan. Men inom ett halvår hanske. Vi får väl se.

Just nu sitter jag här på soffan & slöar men jag borde ta & plocka undan lite på bordet & sortera lite tvätt med. Men om något av det blir gjort så är jag nölj. Känner mig tröttare igen nu. Vet inte om det är för att jag är preggo eller om det bara är för att det verkligen är fullt ös på tjejen där uppe. Eller det kanske är båda delarna. Är ju iaf tvungen att äta järntabletter redan för annars däckar jag vid 8 & är helt dö sen. Och det funkar ju inte.

Nej, jag ska ta något litet mellanmål nu & sen ska jag fixa lite. 

Kramar 


April!

Hej & god morgon
Här hemma vaknade vi 8.15. Eller jag & Lilly gjorde det då V jobbar idag & gick upp ett bra tag innan oss. Natten har varit riktigt lugn. Dom senaste dagarna har ju lillan vaknat till vid 5 tiden för att äta en liten svätt välling men inatt vaknade hon vid 00 tiden av en mardröm så jag fick sitta & trösta ett tag. Och nu när hon ligger längst ner i spjälsängen är det riktigt svårt att trösta någon som ligger längst ner när man har en liten mage i vägen. Skulle vara skänt med en växa säng till henne känner jag. Vi har pratat om att önska oss presentkort på ikea till Lilly av flera släktingar så man kan köpa en växasäng & madrass till henne så behöver ingen köpa det ena eller det andra. Så ni som vill gratta Lilly kan ju alltid köpa det om ni vill. Är någon jag tror att hon kommer uppsaktta. Hon kan ju faktiskt ta sig i & ur madrassen som står på golvet & sen kan hon ju även gå upp & ner för sin stol såjag tror att det skulle funka super med en växa säng redan nu faktiskt. men sen är det ju bra att ha sängen hemma om inte annat så hon får pröva att gå i & ur den & pröva den ett tag innan man byter helt & hållet.

Gud! Tänk att hon fyller 1 år om en månad. Hur i hela kan tiden ha gått så fort?! Kan verkligen inte förstå det. Det är snart 1 år sen man låg där i förlossnings salen med en helt nyfödd liten tjej. Tänk att man har fått en sån underbart dotter. Snacka om att man är lycklig lottad. ♥

Nej, nu ska jag kolla vad skruttan håller på med. Kram