Dagen + & -

Dagen + är: Mannen gjorde rent spisen & sköljde av disken från igår.

Dagen - är: När han gjorde det lät han varmvattnet rinna så nu finns det inget varmvatten till lilla mig som egentligen hade behövt duscha igår.

Så nu sitter jag är & önskar att jag skulle kunna stå i en varm & go dusch men istället får jag sitta här med fett & sunkit hår någon timma till.


Söndag

Hej
Jaha nu var det söndag idag igen då. Tänk vad man tycker att tiden flyger fram. På tisdag blir skrutten 10 månader & sen är det bara 3 månader kvar innan hon blir ett år. Och det känns som igår man låg på BB men en nykläckt liten tjej. Men hon har redan hunnit bli så stor. Just nu står hon & håller i soffan lite försiktigt & pillar med lite saker som ligger på den samtidigt som hon står & småfnittrar åt alla vi barn i bullerbyn som går på SF kanalen just nu. Hon har nämligen börjat börjat fnittra/småskratta åt saker som hon helt plötsligt tycker är kul. Som när hon tittar på tvn. Om dom håller på med något kul eller så så börjar hon fnittra åt det. Eller hon hon leker med något så kan hon göra samma sak. Hon har ju blivit så stor & duktig våran lilla tjej. Kan verkligen inte förstå att hon låg i min magen för ett år sedan för att sedan komma ut 2 dagar innan hennes pappa skulle fylla år & använda strl 44-50 & idag har vi plockat i 80 kläder i hennes byår så nu är det 74-80 som gäller. Mest för att hennes bodys i strl 74 börjar bli trånga nu & 80 sitter bra. Men hon kan fortfarande ha jeans i 68. Underligt det där. Men men.

Idag vet jag inte riktigt vad vi ska göra. Skulle väl egentligen behöva åka hem till mamma & pappa för att tapetsera systerysters rum så hon kan flytta in i det snart. Men vi får se om jag kommer dit eller inte =)

Nej nu ska vi gå upp & väcka pappa V igen. Väckte honom vid 9 men han kom aldrig ner så det är väl dags att försöka igen nu kanske.

Kram på er sålänge 


Just nu...

kollas det på herrarnas curling. Får se om det blir det blir en medalj eller om det blir en 4:e plats som vanligt. 

Sen blir det såklart melodifestivalen =)


Inget av dom gick väl speciellt bra tycker jag. Och det verkar ju som att det inte blir någon medalj i skidorna nu heller.

 

Ps. jag har en OS tokig man så det är därför jag kollar på det. Börjar helt ärligt tröttna nu =)


Uppdatering..

Hej
Förlåt för dålig uppdatering. Har varit lite mycket nu. Men nu så har jag äntligen hittat hit =)

kan ju börja med igår då. Det började med att vi åkte hemifrån kl 9 för att åka iväg till gränby för att handla ett par badbyxor till Lilly som hon skulle ha senare på dagen. Vi köpte ett par med plastad insida på lindex för 90 kr så det kan jag rekomendera för dom som börjar planera inför sommaren.  Och sen hamnade vi såklart även på H&M där jag kom iväg med 3 mammaplagg. Jag älskar H&M´s mammakläder. Kollar alltid runt där inne först ifall jag hittar något. Är ju perfekt när man vill ha lite oversize kläder. Så det blev 2 långa tshirtar med snöre runt midjan & en jeans skjorta med ett snöre runt midjan där med. Så himla nöjd med dom köpen =)

Sen åkte vi iväg för att bada på fyrishov. Lilly gnällde lite i början medn efter ett tag så blev hon överlycklig eller jag kanske ska säga som fisken i vattnet =) Vi badade någon timma för att sen gå upp & fika lite & sen hoppade vi i bubbelpoolen. Och där somnade Lilly! Knäppis. visst är det ju superskönt där i men hallå! Somna kan man ju inte göra =) Men man. Alla satt ju såklart & stirrade på stackarn som var helt slut efter en dag full med bad. Så vi gick upp efter ett litet tag för att sedan åka hem. Trodde jag.....

När vi är halvvägs hem ringer svärmor & sa att det var babykväll på barnenshus i Uppsala & sa att hon hade hittat en sulky hon ville köpa till oss som vi skulle få ha tills Lilly växte ur den. Och det var faktiskt en sån jag hade kollat på inför resan utomland. Så vi stannade till hos svärföräldrarna ett tag för att sedan åka in med svärmor till barnens hus. Själv. v & Lilly åkte hem & sov istället. Det skulle öppna vid 19 tiden & vi kom dit 18.45 & det var en kö med ca 40 pers när vi kom dit. Jisse. Men innan dom hade hunnit öppna stod det 50-60 pers till i kön.

Men iaf så kom vi in dit & haffade en Brio Race men alla andra hade ju haffat det dom skulle ha så när vi var klara var det 20-25 pers i kön redan så vi gick runt där inne & kollade ett bra tag innan vi ställde oss i kön. Jag köpte ett regnskydd & en ratt till nya brio, ett 3 pack med blöjpåsar & ett par solisar till Lilly inför resan. Så vi fick ju iaf lite med oss hem. Hade tänk blogga när jag kom hem men jag bar så slut så jag gick i säng redan 23 igår.

Och idag då. Då bestämde jag mig för att vi ville följa med pappa V på jobbet så vi packade ihop oss & har alltså åkt med honom hela dagen. hade jätterevligt & mysigt förutom att en eller två saker gick lite snett. Vi åkte iväg till donken för att äta frukos & beställde en yoggi till busen som hon kunde äta. V smakade den efter ett tag & tycket att det smakade lite konstigt men då den inte hade gått ut så tänkte vi inte mer på det. Efter ett tag & bajsade lillan ner sig så vi bytte alla kläder på henne (jag vet, för mycket info) men när vi hade åkt ett tag så började hon spy. Hon spydde inte så jättemycket men endå. Och det var bara yoggin som kom upp. Så vi kände på engång att den måste varit dålig.

Men sen så blev det bara värre sen. Hon kräktes som en tok. Det bara rann ur munnen på henne & det slutade inte henner. Förens hon var dygnsur. Stackarn. Så vi fick gå in på en sibylla & tvätta av henne på toan & sen ta på ett nytt ombyte kläder. Tack gode gud för att jag är knäpp & alltid har med mig en massa kläder till henne hela tiden. men hennes stol då. Fy vad den luktade.  Men det fanns ju inget att göra. Vi lade i en tidning i stolen & bestämde oss för att pröva åka med ett tag till men om hon skulle fortsätta skulle vi ringa efter någon. Men hon tvär däckade. Sen sov hon ett bra tag tjejen min. Och när hon sen vaknade mådde hon bra igen. Fan att vi gav henne den där yoggin. Hatar när hon mår dåligt. Men nu blev det så & det finns inget att göra. Men det var iaf skönt att det blev bra då den hade kommit upp. Men oj vad jag fick & har dåligt samvete då det var jag som beställde den åt henne.

Men nu är vi ju iaf hemma & allt är som vanligt förutom att Lilly är vaken fortfarande. Mwen hon sov mer än hon brukar idag så det är ju inte så konstigt. Men nu tänkter jag faktiskt ta & ansluta mig till min familj för att kolla på lets dance.

Kramar till er underbara läsare där ute!

Hemklickat

Nu har jag shoppat lite utlands kläder åt bus. Dom kommer faktiskt ifrån Ellos som Denise tipsade om. Tack så jättemycket!

Det här var det som fick sig ett klick ;)

Dom här snygga kostade 129kr

Vilket även dom här gjorde

Och den här supersöta dressen kostade 149. Vilka kap va? Våran tjej kommer bli så fin i sommar & även när vi åker utomlands i maj =)


Ensamma

Hej
Hade precis skrivit ett långt inlägg men min kära dotter tog bort det. Så det är ju bara att börja om då.

Idag är jag & Lilly ensamma hemma då pappa Victor är iväg med sin familj till kungsberget idag. Dom åkte iväg vid 8 tiden idag så dom var framme precis efter att dom hade öppnat. Hurtbullar =) Dom har åkt mycket till fjällen innan jag kom in i bilden så dom är supernöjda att det blev en dag i "fjället"" idag. Skulle väl egentligen blivt flera dagar men det blev ju inte så vilket var tråkigt. Men men. En dag är ju bättre än ingen =) 

Imorgon har vi saker inplanerade med. Vi ska åka iväg & bada men min kusin =) Men jag har ju helt glömt att köpa badblöja/badbyxa med plastad insida till Lilly så det får vi ta & göra innan vi åker till fyrishov. Har visseligen ett par badtrosor till henne som hon kan ha fast det var 62/68 på dom men jag vet inte om jag vågar. Tänk opm det skulle hända en olycka i vattnet. Pinsamt värre =) Men vi märker hur det blir. Men innan jag tänker sätta på mig en bikini så ska jag raka benen som tyvärr inte blivit rakade på en hel månad. Jag avskyr verkligen att ha håriga ben & armar men då jag haft en massa annat på hjärnan så har jag helt enkelt glömt bort det. Men jag ska ta tag i det idag. Nu till&med tror jag då Lilly sover just nu. Och sen måste jag även smörja in mig med BUS. Ser ju ut som en sjuk eskimo här hemma =) Och jag tycker nog att dom andra som ska bada imorgon ska slippa se det.

Nej, undra om jag ska ta & plocka undan lite här hemma & kanske skura golvet igen eftersom katten kissat på ett par ställen så man ser fläckar där jag torkat upp kisset & sedan torkat av ytan med olika rengöringsmedel. Och sen kanske man ska hoppa in i duschen med innan busen vaknar.

Kram på er!


Happy!

Åh jag är så glad just nu. Har så gott som bestämt att det blir utlandet i maj. Love it! Men det är som sagt inte helt bestämt än men endå =) Kollar runt för fullt på sommarkläder till Lilly just nu men hittar typ inga alls. Vet ni någon bra sida jag kan kolla runt lite på?

Kram


Arg!

Åh jag är sååå arg på dig just nu. Kan du inte bara hålla tyst?! Snart kastrerar jag dig. Hatar!



Tänkte bara ta & säga att ni inte behöver vara oroliga för att jag & V har bråkat. Det har vi inte. Jag var på dåligt humör igår & allt blev bara värre då våran kattunge har börjat löpa så hon gastar & har sig här hemma som en tok & jag blir helt galen på henne. Och pinkar inne gör hon ju med. Fy vad jag är sur på den katten just nu alltså. Speciellt då jag faktiskt städade hela huset igår så hon har pinkat ett x antal gånger på det ny skurade golvet. Inte så skoj. Men nu har jag iaf tröttnat på henne så nu har vi börjat kasta ut henne då hon skriker så får vi se hur roligt hon tycker att det är att rulla runt mellan lakanet när det väl kommer till kritan.

Så nu vet ni att det inte är oss det handlade om =)


Söndag

Hej
Jaha, sista dagen på helgen idag då. Tänk att veckorna kan gå så fort.  Man hänger inte med för fem öre tycker jag. Aja det är ju inget man kan göra.

Blev inget inlägg igår tyvärr. Skulle lägga in ett men jag glömde det tyvärr. Lilly var lite gnällig så det blev inte så mycket gjort under dagen. Och mot kvällningen blev vi sugna på McDondals så vi begav oss in till Uppsala. Skönt att göra något på inpuls igen. Var ett bra tag sen det hände kan jag säga. Efter att ätit så begav vi oss till gränby där jag fick med mig ett par jeans till mig själv faktiskt. Väl behövligt kan jag säga. Och även ett par jeans till Lilly fick följa med därifrån. Hittade även 2 par läppstift till mig själv. Hör & häpna. Jag som aldrig använt ett i hela mitt liv har köpt två. Eller vänta nu, jag hade ett när jag gifte mig men det använde jag bara då men iaf. Jag kom hem med ett ljus rosa & ett rött. Har varit sugen på att köpa ett rött länge nu för att pröva & nu blev det äntligen gjort. Och tro det eller ej men jag tror att jag passade i det. Det tycke iaf min älskling. Så det var ju kul =)

Idag tror jag att det blir lite fix här hemma. V är iväg & köper dammsugarpåsar just nu då dom helt plötsligt tagit slut. men det är väl igentligen inte så konstigt då jag dammsuger 2 gånger om dagen. Hunden lossar ju så sjukt mycket med hår. Så om jag inte gör det ser lillan ut som en hund hon med när hon kryper runt här hemma. Kan helt ärligt säga att det blir stora högar med hundhår om jag missar att städa en endast dag. Sjukt tråkigt. Men vad ska man göra?

Nej, nu måste jag ta & slappa lite innan V kommer hem & jag ska städa.

Kram på er sålänge


TGIF!

Hej
Blev ett sent inlägg idag men dt är för att jag verklogen har haft fullt upp idag. En liten tjej som har ont & lite feber pga tandsprickningen(man ser 4 tänder uppe som är på väg fram då man ser konturerna på dom) Och sen har hon bara sovit 1! timme idag. Så det har varit full fart här hemma idag. Finns ingen tid över villket är jobbigt. Men jag har hunnit tvätta 2 maskiner, en diskmaskin, frostat av frysen & rensat lite. Så jag har ju inte bara suttit på lilla ändan.

Snart blir det lets dance & solsidan & till det lite mat. Vad det blir vet jag inte men något blir det ju iaf =)

Kram på er!


Svaren på frågestunden

Så, nu kommer äntligen svaren på frågestunden.

Sandra frågade:Hur känner du nu,är du sugen på en liten bebis till eller vill du vänta & låta lilla Lilly få ett syskon senare eller du kanske bara vill ha ett barn??

Svar:
Om jag är sugen på en bebis till?! Oja, här vill man vara tjock & fin redan nu. Så vi håller på för fullt här hemma med att snickra ihop en liten till Röjeråsare. Slutade med mina minipiller i början av december men än har det inte blivit ett syskon i magen men man hoppas ju att det blir ett inom en snar framtid =)

Denise frågade:
1.Vem var det som tog upp de där med att göra ett syskon till?
Svar: Det var faktiskt ett gemensamt beslut. Vi satt & pratade om en massa saker & så kom ämnet upp & helt plötsligt hade vi bestämt när vi skulle sluta med pillerna.

2.Har ni några namn om det blir en till?
Svar: Oj vi har en massa namn men mest tjejnamn. Killnamn har vi ett som har varit med hela tiden & det är ju William men visst kommer det upp andra lite titt som tätt. Men tjejnamn är ju jättesvårt tycker vi. Jag vill ju ha en liten Elsa men det har min kära man sagt att jag kan glömma. Är tydligen ett "tant namn" enligt honom. Men vi ska nog se. Om inte annat kanske det kan bli ett andranamn. Men annars har vi:Ella, Olivia, Tuva, Engla, Jolie, Joy, Cayliie mm. Listan är himla lång. Och så fort man hör ett namn någonstans så smakar vi på det & kanske tycker vi om det eller inte. Så det skulle helt klart vara lättast om det skulle bli en liten kille men jag tror att jag är sugen på en liten tjej till =)

3.Vad är det mest pinsammaste du varit med om?
Svar: Oj, det blir svårt att bestämma. Kan säga att jag brukar vara med mycker pinsamma saker. Men thats life. Men jag frågade min älskling vad han tyckte att det skulle kunna vara & han sa ju en sak som var pinsam så jag svara väl det då. När jag & V hade varit tillsammans i kanske 4 månader så låg vi uppe på mitt rum & "övade" lite på diverse saker när min pappa & mina 2 småsyskon helt plötsligt drar upp dörren efter en supersnabb knackning. Så där ligger vi då nakna när han drar upp dörren & min älskling får panik & ta hela täcket för sig själv. Så där ligger jag, helt naken & så framför halva min familj. Det enda min pappa sa då var "jävla kaninen" & stängde sedan dörren. Kan även tilllägga att det snabbt blev ett lås på min dörr efter detta =)

4.Är du en sparare eller slösare?
Svar: Oj, måste jag verkligen svara? Nej då. Men det är lite jobbigt att erkänna det men jag är en riktig slösare. Älskar att köpa nytt till familjen. Både kläder & annat. Brukar säga att jag inte ska köpa något en månad men fy vad svårt det är att hålla. Än så länge har det inte gått kan jag säga.

5.Vad för bloggar tycker du om att läsa?
Svar: Om man kollar i min lista med bloggar så är dom flesta mamma bloggar. Tror helt enkelt att det är härligt att läsa om sånt man själv har varit med om/kommer att vara med om. Och sen har jag ju även alltid velat vara mamma. Hade gärna blivit en tonårs mamma om jag hade fått bestämma. Vi blev tillsammans när jag var 14 & jag visste på en gång att han var den jag ville leva med. Så jag hade mer än väl kunnat blivit mamma vid 15 års ålder men min man var inte så sugen på det. För mig hade det inte spelat någon roll, jag har ju ingen gymnasie utbildning så jag hade ju inte förlorat så mycket på det men V var inte redo för det. Men han var enligt sig själv inte redo när jag efter 3 års frågor om ett barn äntligern fick ett ja. Men när han fick se plusset så blev han överlycklig.

6.Om du blir 2 barns mor,hur tror du att det kommer att gå? Vad är dina förväntningar & tankar?
Svar: Jag tror att det kommer att gå bra faktiskt. Visst är ju Lilly full med energi men jag tror att att hon lugna ner sig lite om ett par månader. Men det vet man ju aldrig. Hennes papap var ju full med det i många många år som liten. Fy vilka historier man har hört om honom från hans barndom. Så jag hoppas ju att hon inte kommer bli lika farlig som sin far var. Mina förväntningar & tankar då. Jag hoppas ju att jag kommer få den stora äran att få bli mamma fler än en gång. Det är ju iget som är en självklarhet bara för att man fått ett barn. Men jag hoppas ju
även att jag kommer orka med 2 stycken busfrön eller kanske fler =) Jag älskade ju att vara gravid men en liten rädsla jag har är att jag ska må pyton nästa graviditet med & inte kommer klara av att hålla på med Lilly så mycket som hon vill just nu. Men det är svårt att skriva alla tankar & förväntningar då dom är så många & så olika. Men det var ju några iaf.

Så där då. Hoppas att ni tyckte att det var bra frågon & svar nu. Kommer ni på fler eller undrar över något som jag svarat på nu är det bara att skriva till mig.

kram


Öppnis

Hej
Nu ska vi iväg på öppnis. har inte varit där på år & dar men nu ska vi trotsa lillans sovtiden &
bege oss dit. Tror att hon behöver få leka av sig liote så hon inte tänker så mycket på sina små gaddar som snart tittar fram.

När vi kommer hem ska jag svara på frågestunden som jag skrev lite på igår men inte publicerade dom. Hoppas att ni har tålamod med mig då jag har en liten klängapa som har ont i sin mun.

Kram så länge!

Recept till pan pizzan

Fick en fråga om jag kunde lägga ut receptet på pan pizzan jag har gjort 2 gånger nu. Och självklart kan jag det. Så här kommer det =)

Pan pizzadeg (1 plåt/flera mindre)

½ paket jäst
2½ dl ljummet vatten
1 msk olivolja
½ tsk salt
2 krm strösocker
1 msk bakpulver
6-7 dl vetemjöl special (vill man köra g är det 360-420 g som gäller)

Smula mer jästen i en bunke & häll sedan på vattnet & rör tills jästen löst upp sig. Tillsätt oljan,salt & socker & blanda sedan i mjölet & bakpulveret. Arbeta till en smidig deg. Häll på lite mjöl på degen & låt sedan jäsa under en kökshanduk i 40 min.

Sen är det bara att fixa det men vill ha på sin pizza. Vi kör ju som sagt med halva ost,skinka,paprika,tomater & den andra halvan kör vi med taco färs & paprika. Och så klart krosade tomater. Jag använder 1 burk tomater till 1 pizza. Och för dom som vill pröva tacofärsen kör vi på ca 200 g köttfärs till en halv pizza.

När degen jäst klart är det bara att baka ut pizzan på bakplåtspapper för att sedan låta den jäsa i yttligare 30 minuter innan man kan lägga på fyllningen. Sen är det bara att slänga på det man vill ha på pizzan för att sedan grädda den i mitten av ugnen i 225 grader i ca 20 minuter. Eller göra som vi gjorde. Frysa in dom ogäddade för att sedan ta upp när man blir sugen på dom & grädda dom lite längre än vad man gör med en färsk pizza.

Så, där har ni receptet på den pizzan vi kör med just nu. Riktigt god tycker jag. Så gott med en tjock deg.

(bilder kommer när vi lagar till en som ligger i frysen nästa gång)



Lill-lördag

Hej
Natten har faktiskt varit superbra. Trodde att det skulle bli så att Lilly skulle vakna hela tiden pga vad vi tror är tandsprickning men hon fick lite alvedon vid 12 inatt då hon äntligen ville äta lite välling så hon fick sova gott inatt. Underbart. Och sen sov hon till 7.20 så hon tog lite sovmorgon idag med. Love it! Vet inte om jag sa det igår men Lilly vaknade faktiskt 6! igår. Fy vad jag var glad att det var V´s tur igår =) Nej då. Man märkte att det var något med henne när hon vaknade då. V kom in med henne till våran säng & då ville hon ligga & gosa & det gör hon inte gärna längre. Eller ja, hon kan vara supergosig om hon är på gosshumör. Men jag njöt av att ligga & kramas med henne kl 6 igår morse. Så det spelade ingen roll =)

Idag vet jag inte vad vi ska hitta på. jag skulle ju vilja åka in till Uppsala & handla ett par nya jeans men då försäkringskassan krånglar så bara den så ekar kontot rätt så fint. Fick nämligen bara 700 kr förra månaden då mina speciella dagar var slut så V fick skriva över dagar till mig. Och när jag pratade med dom om detta så sa dom att jag skulle få pengarna fort men när jag inte hade fått pengarna igår ringde jag IGEN till dom. Jo, dom hade ju kommit in den 2:a men dom hade fortfarande inte behandlat ärendet igår. Dom hade alltså inte tagit tag i det fast det hade gått 2 veckor sen dom hade fått in det. Bussigt värre liksom. Dom tycker alltså att man klarar sig på 700 i månaden när man är 3 pers i hushållet. Bravo FK! Visst får ju V lite pengar han med. Både ifrån FK & från hans jobb som budbilschaffis men vi har ju hyra & räkningar att betala så man får ju knappast någon summa över som man shoppa för. Men men. Dom har ju knappast ett bra rykte.

Det snöar stora fina flingor här hemma. Trodde det var slut på all snö men jag hade tydligen fel. Fy vad jag har tröttnat på snön. Nu vill jag ha bort den så man slipper allt det här med halka & snömodd & skit. Snälla våren, kom hit nu!

Nej, nu måste jag underhålla lillan här hemma. Kram på er!


Dagen som varit

Hej
Idag har det varit en jobbig dag. Lilly håller nog på att få flera tänder & har haft en väldigt jobbig dag idag. Hon har haft ont & inte velat äta annat än välling. Så idag har det varit en riktig gråt dag. Stackars lite. Men alvedon är verkligen en räddare i nöden. Så då har hon för ett par timmar mått mycket bättre & blivit sig själv.

Sen har jag fixat 4 till pan pizzor som jag har frys in idag. Åt upp den som låg i frysen i söndags så idag slängde jag ihop 4 nya som sagt. Så jäkla smidigt att ha hemma liksom. Mycket godare & så himla mycket billigare att göra än att köpa pizza som är frys eller som kommer ifrån pizzerian. Fast ibland vill man ju ha en köpt med men endå =)

Så den här dagen har det varit mycket bära & trösta lilltjejen. Hatar när hon får så här ont & mår dåligt. Är riktigt jobbigt då hon alltid är så glad annars.  Men jag ska verkligen inte gnälla då det finns dom som har det värre.

Nej, nu ska jag vara lite social här så Sanne med sambo är här just nu.


Påminnelse


Bara 2 dagar kvar innan jag avslutar frågestunden & jag behöver fortfarande 4 frågor till. Så kom igen nu. Fråga på. Spelar ingen roll om vad det är för frågor. Alla är välkommna =)


Sällskap

Hej
Tänkte ta & berätta för er att vi nyss hade sällskap av en släkting som inte längre finns i denna värld. Jag & Lilly satt inne i vardagsrummet & V låg & sov. Lilly hade stått & lekt med sin bil som hon går med men hade ställt sig mot bordet här inne istället då det inte var roligt att stå emot bilen längre tydligen. Helt plötsligt börjar bilen spela olika melodier som inte spelar klart innan en annan börjar & då var endå jag & Lilly 1½ meter bort. Snacka läskigt. Jag & V har visseligen haft besök förrut av en släktig till honom men endå. Då var det att en blomma vi hade köpt som man skulle lägga i vatten för att den skulle lysa inte funkade så vi hade ställt den på ett bord i sovrummet. Och helt plötsligt börjar den lysa! Och det här var endast någon dag efter att Vs farfar hade gått bort & vi hyrde hans gamla lägenhet som han hyrde ut i andra hand åt oss. Och detta var någon vecka innan vi skulle gifta oss. Så då visste vi ju att det var han som ville berätta att han tänkte på oss & vakade över oss. Men nu. Nu var det  lite läskigt. Eller man kanske ska vara glad. Glad att dom är med & tittar till våran lilla skrutt & oss & vill visa det.

Vem av våra släktingar det nu var så är vi jätteglada att ni finns här hos oss & kollar till oss. Älskar er!


Early morning

God morgon
Hua vilken tidig morgon det blev här hemma. Lilly bestämde sig för att det var dags att gå upp redan 6.28! idag. Frågade henne om hon inte visste att det var natt fortfarande men jag fick bara ett stort leende ifrån henne så jag tror inte riktigt att hon förstod hur jag riktigt menade. Men men. Har ju varit vaken i 1½ timma nu då vilket känns helt sjukt. Aja, finns ju inget att göra när ens dotter är piggelin tidigt på morgonen. Och speciellt inte när hon vägrar att ligga & mysa lite i sängen på morgonkvisten. Glöm det liksom. Tror tyvärr att hon har fått sin morgon pigghet ifrån mig. För jag kan säga att hennes pappa inte är morgon pigg iaf. Haha. Nej, det är faktiskt så att jag alltid har varit morgon pigg. Jag var faktiskt den enda när jag bodde hemma som var morgonpigg bara sådär. Mina föräldrar har alltid sagt att dom gått upp bara för att dom har varit tvungen. Och när det var dags för mig att gå upp på morgonen när det var dags för skolan knackade dom en gång på dörren & sa: dags att gå upp nu. Och jag hoppade ur sängen & fixade mig & åt & var alltid färdig långt innan bussen skulle gå. Faktiskt lite stolt över att jag är det enda av 4 syskon som är morgonpigg =)

Är ni morgonpigga eller ej???

Kram


Happy valentine's day

Vill bara säga att jag tycker om er så här på självaste valentine's day ♥


För ett år sedan

För ett år sedan skrev jag det här inlägget:

En natt på....

Hallå.
En natt på sjukhuset blev det för mig. Det gav aldrig med sig igår
så jag ringde tillslut till sjukvårdsupplysningen. Sa att jag hade
som en mensvärk & att magen var spänd. Sen hade hon
inte rört sig så mycket under dagen vilket är mycket ovanligt för
damen där inne. Så det blev ett besök till förlossningen för att kolla
vad det kunde vara. Dom tog kurva på mig, gjorde UL, kollade
fostervattnet, tog blodprov , kollade livmoderhalstappen & allt där emellan. Det visade att
jag hade små,små sammandragningar. Och att det nog var därför
det blev som det blev med magen. Så jag fick sova kvar där.
Dom tog en kurva på mig senare på kvällen med & en i morse.
Den igår kväll visade även den lite sammandragningar men inte den idag.
Och jag kände innan den andra kurvan att det hade börjat släppa lite.
Och idag var ju allt bra så jag behövde inte stanna längre än en natt.
Vilket var skönt. Vill ju inte fira Alla <3 dag på ett sjukhus.
Så om det redan har blivit lite sammandragningar redan nu i vecka 31 (30+1)
så kanske hon kommer ut tidigare. Men hon kanske vara ville busa lite med oss.
Inte vet jag =)

Så,nu vet ni vad jag höll på med igår =)
Nu är det Alla <3 dag & vi ska bara ta det lugnt
& mysa med varandra eftersom det här är sista <3-dagen
vi har som vi kan fokusera på bara oss,för nästa då har vi en
stor dotter som vill ha all uppmärksamhet (& hon börjar ju redan nu så)
Kramar


Ligg kvar där inne & mys ett tag till är du gullig <3


Tänk vad tiden går fort va. Kan inte förstå att det var ett år sen detta hände. Men jag är glad för att hon stannade i magen tills hon var helt färdigbakad =)

Glöm inte...


Kolla in busen

Kolla in den här söta videon på Lilly som hjälper mig att städa =)



Lilla rackare där

Hej
Oj vad vi har haft fullt upp idag. Vi har plockat,städat fixat & donat här hemma. Och hela tidfen har vi en liten skit som ställer sig upp mot allt som går att ställa sig emot. Och även vissa saker som inte går att ställa sig emot med. Allt går ju så fort nu. För bara 1 månad sen började hon krypa & nu kan hon ställa sig upp emot saker snabbt & smidigt. Våran lilla tjej håller verkligen på att bli stor nu. Och landa kan hon med. Hon böjer lite på bena så hon kommer ner mot golvet för att sen sätta sig ner helt. Snacka om smidiga lilla tjejen. Var dom första gångerna hon föll platt på rumpan men hon kom snabbt på hur man ska göra. Åh, jag är verkligen stolt över henne.

Sen är allt även klappart & klart med det nya jobbet. Vi börjar nu på måndag men det är inte så mycket jobb med det hela utan det tar ca 1 dag för mig att göra det jag ska & ½ dag för V att göra det han ska göra. Så det är verkligen perfekt. Och nu kan jag även säga vad det är vi ska göra då. Jo, vi ska packa & köra ut godis till olika företags fikarum. Så nu är man en stolt medlem i Cofferoom då =)

Nej, nu ska jag ta & äta lite nuggets,bea & pommes. Kram på er!


Remember this!

Våga fråga! Alla frågor jag får in kommer jag svara ärligt på. Ni får helt allvarligt fråga precis vad ni vill då jag är väldigt öppen av mig. På gott & ont. Men som sagt, våga fråga. Än har endast en fråga kommit in & det behövs 4 till innan onsdag för att jag ska svara på dom på bloggen. Så kom igen nu!

klicka på bilden för att komma till frågestunden


Tidig morgon efter noll sömn

Hej
Gäsp. Åhh vad jag är trött. Har sovit såååå illa inatt. Har nog sovit 3 timmar inatt sammanlagt. Vet inte varför men jag sover så jäkla illa nu för tiden. Har så svårt att somna nu för tiden. Vet inte varför men fasiken så jobbigt det är. Spelliellt när man har en liten fröken som vill gå upp 6.45 nu för tiden. Och dessutom vaknade hon till 3 inatt för att äta en flaska välling. Hon åt nämligan vid 22 tiden & ville inte äta när vi gick & lade oss sen fast hon brukar det. Och sen har jag en massa disk att ta reda på & även lite att plocka med ifrån igår. Så vi hoppas på att jag kommer hunna hålla mig vaken under lets dance & solsidan. Men jag får väl knarka kaffe & cola idag så får vi hoppas på det bästa.

Nej, nu är det dags att avrunda lite här. Har en liten rackare som rycker & sliter i ALLT!

Kram på er!


Hemmagjord pan pizza

Hej
Som ni kanske förstår av rubriken har vi idag ätit en hemmagjord pan pizza made by me =) Halva vesuvio & halva tacopizza. Oh lord vad gott det var! Och vet ni vad det bästa är? Jag gjorde 2 stycken & frös in den ena som var ogräddad men med all fyllning på så vi har en till lika god i frysen som går att ta upp någon dag när man inte orkar laga något. Åååå vad jag är glad idag!


Sol!

Åh. Solen lyser så varm & gött ute. Känns nästan som att våren skulle kunna få för sig att komma ju.


Torsdag

God morgon
Idag ville tjejen vakna vid 6.45 så det var bara att ta sin trötta kropp & hoppa ur den varma goa sängen för att mötas av en superglad liten busunge som står i sin säng som varje morgon. Är ju verkligen värt allt att se hennes underbara leende.
 
Idag jobbar V som vanligt så vi kommer bara ta det lugnt idag. Har möblerat om lite så jag måste ta & städa & fixa lite här hemma då det finns saker lite här & var. Med det fixar jag när skruttan sover tror jag. Eller kanske plockar jag liten när hon leker lite med. Är inte så jättemycket att plocka undan men det är ju skönt att få bort det så fort som möjligt.

Vad ska ni göra idag då underbara läsare?


(klicka på bilden för att komma till inlägget)
PS:Behöver 4 frågor till för att svara på frågestunden


Missa för bövelen inte....


(klicka på bilden för att komma till inlägget)


Tisdag

Hej
Idag har det varit full fart. Åkte in till Uppsala vid 8 tiden imorse då vi var taxi till svärmor. När vi sen kom hem var vi ett tag hos henne & lämnade faktiskt Lilly där i 15 minuter när vi åkte till konsum för att handla lite att äta. Hon hade fullt upp att leka så hon märkt inte att vi hade åkt så det vara bara glada miner där. Så skönt. Sen begav vi oss till en kompis som fyller år idag & grattade lite. Sanne som är sambo med killen som fyllde år hade gjort en jättegod kladdkaka som vi mumsade på. Tack gumman =)

Jut nu kollar vi såklart på Vinterspelen på 5:an. Superkul ju! Ska fortsätta med det nu så nu tackar jag för mig. Kram på er!


Lyssna på den här!

Gå in HÄR & lyssna på när mitt otroligt duktiga kusinbarn Sara sjunger. Kanske skulle skicka ett mejl till Bagge med samma länk.....


Välkommen nya veckan!

Hej
God morgon. Nu har jag & Lilly varit vaken i lite mer än en timma. Hua vad jobbigt det är när man ser att klockan är närmare 7 & hon vill gå upp. För endast någon vecka sen var det ju 8-8.30 som gällde efter en hel natts sönm & nu är det 7 tiden efter att ha vaknat till 1 eller 2 gånger per natt. Visseligen frågade ju BVC om det hade blivit så för ett par veckor sen då det är vanligt att dom sover lite sämre då dom börjar få lite separations ångest. Men förhoppningsvis så kommer hon börja sova hela nätter igen snart. Och då spelar det ingen roll om hon vaknar till vid 7 tiden på morgonen. Det är ju verkligen jobbigt att vakna nattetid & bli väckt ur sin goa sömn. Aja, nog om det.

Idag vet jag inte riktigt vad vi ska hitta på. Ska iaf låta V sova tills han vaknar idag då jag fått klagomål då jag väcker honom 10 varje dag då han ska få sova längre. Men det är för att Lilly vill äta en macka & då tycker jag att det är perfekt att äta frukost tillsammans. Och sen vill ju skruttan gå & lägga sig vid 11 12 tiden så då tycker jag att det kan vara mysigt för honom att umgås lite med henne innan hon vill sova. Men nu så ska han få sova så länge han vill. Kommer inte väcka honom hur mycket klockan än blir. Får vi se hur glad han är då istället.

Nej,inget planerat idag som sagt. Imorgon tror jag att vi sak in till Uppsala tidigt på morgonen men inget är bestämt än.

Nej, nu är det en rackare som vill ha en ny blöja känner jag. Luktar endå hit.


(klicka på bilden för att komma till inlägget)


Kram så länge!

 


Bortskänkes!

Har 1½ förpackning Sempers mild havre välling för barn från 6 månader här hemma som bara står så jag tänkte kolla om det är någon som vill ha? Bara att säga till så fixar jag det =) Annars kastar jag det.

Kram!


GLAD!

Hej
Åh vad jag är glad nu. Visste inte vad vi skulle hitta på att äta ikväll & vi hade inte pengar på kontot heller (kommer in imorgon,FK krånglade som vanligt) så vi skulle rensa lite här hemma tänkte vi. Köpte en massa kött & kyckling när vi hanlade på Willys vid löning så vi tog fram lite kyckling & till det tänkte vi ris. Med vad mer? Kom på att vi hade turkisk yought i kylen & tänkte då göra en egen gryta. Men vad hittade vi då längst i skafferiet? Jo en tikki masala mix! Och där ska man ju använda just youghurt i. Snacka om en räddad söndag!


FRÅGESTUND!

I brist på ämnen så slänger jag upp en liten frågestund. Hoppas att ni har många frågor till mig nu =) Ni kan som alla andra gånger fråga mig om vad som helst. Svara på allt.

MEN
, jag vill ha minst 5 frågor för annars kommer jag inte svara på några alls. Blir jag så tråkigt när det inte är nån som frågar nått.

Avslutas 15/2.

Kramar!


Liten video på Lilly-bus!

Här har ni en länk så ni kan se en liten video på Lilly när hon går med sin gå bil =)
Är jag som går med henne & här kan ni även höra mig prata lite om ni har undrat hur jag låter.
Är inne på V´s Facebook

Fredag hela veckan

Hej
Har inte haft tid att blogga idag. Har varit in till Uppsala med svärmor idag så hela dagen försvann. Och när jag kom hem var Lilly trött då hon inte hade sovit mer än 30-45 minuter på dagen. Så jag fick underhålla henne hela tiden för att ha lite glada miner här hemma. Sen kom V hem & vi åt lite gott ifrån pizzan & Lilly gick i säng. Eller mellan det där kom Tina med familj hit. Så nu har vi kollat på lets dance & solsidan. Underbart! Snacka om fredags mys. Saknar dock min älskade Sanne som inte kunde komma idag. Men vi får ses någon annan dag istället. Imorgon kanske?

Nej, nu ska jag vara lite social här. Vi ses imorgon mina underbara läsare.


5 ni kanske inte visste om mig

Jag har norskt blod som rinner i mina ådror. Min farmor var nämligen norska så jag kan stolt säga att jag är 1/4 norsk =)

Jag har en lång överkropp vilket gör att dom flesta vanliga topparna är lite för korta för mig & det resulterar i att jag 99% av tiden använder ett långt linne under alla mina kläder

Jag använder minimalt med smör på mina smörgåsar. Vet inte varför men jag gillar verkligen inte smör.

Mina 2 största ovanor är att jag älskar att riva sönder papper i tusen småbitar & att jag hatar att använda strumpor vilket resulterar i att jag alltid tar av mig dom runt om i huset =)

Jag får verkligen kväljningar när jag ser Jonas "basshunter" Altberg. Detta pga av att min älskade man letade upp hans nakenblider får att sedan visa mig dom. Traumatiskt värre!


4/2

Hej
Jaha, idag är det tordag igen då. Kan verkligen inte fatta att veckorna springer förbi som dom gör. Nyss var det ju fredag & nu är det imorgon igen. Fy, snart sitter man ju här som en 30-åring med en dotter som är 9 & förhoppningsvis har ett eller flera syskon. Men jag är verkligen lycklig över hur mitt liv är. Trodde väl aldrig att kjag skulle hitta "the one" vid 13 års ålder & sedan få gifta mig med honom vid 18 års ålder för att sedan få barn med honom 2 år senare. Snacka om att man kan ha tur va? Han är verkligen den rätta för mig. Det vet jag. Så är det bara. Lyckliga jag & lyckliga Lilly som har en sån underbar pappa <3

Idag jobbar ju V som vanligt & då är ju jag & Lilly själva. Just nu ligger hon & sover så sött i sin säng & kommer väl vakna om 2 timmar. Under den tiden ska jag fixa lite här hemma hade jag tänkt. Får se om jag hinner med allt jag vill. Men det märks.

Igår var ju V iväg för att kolla lite hur det skulle funka på det,förhoppningsvis nya jobbet. Sen kom han hem & umgicks lite med oss. Sen gick vi iväg för att kolla lite med om jobbet som "vi" kanske sak få. Verkar som ett bra jobb iaf. Inte så många timmar så han kan ju fortfarande tillbringa mycket tid med sin familj.

Efter det gick vi in till hyresvärden & kollade om dom ville att vi skulle fixa mer i huset. Så dom skulle komma över någon dag & kolla lite så skulle vi bestämma något då.

Nej, om jag ska hinna med något innan skruttan vaknar så måste jag nog börja nu. Kram på er sålänge!


Onsdag

Hej
Jaha nu var det onsdag då. Idag är V iväg & kollar om ett till jobb. Duktiga killen =) Men jag är säker på att han kommer få det då det har varit prat om det ett par dagar nu. Och det är ju ett inside jobb med så jag är 100 på att det redan är klart. Han skulle bara vara med idag för att kolla hur det är & hur det går till & så. Och sen blir det även lite extre jobb för mig med då även jag kommer hjälpa till lite med det jobbet med. Härligt.

Så eftersom V är iväg på jobbgrejen så är jag & Lilly ensamma hemma idag. Och han åkte iväg vid 8 tiden så idag åt hela familjen frukost tillsammans vilket var supermysigt men jag var även lite jobbigt då jag sovit så jäkla illa inatt. Vet verkligen inte varför men jag har vaknat flera gånger & haft svårt att somna om. Och idag var det även V´s tur att gå upp med Lilly när hon vaknade så jag skulle få ligga kvar & sova men det blev ju inte fallt idag. Men det är bara att bita ihop. Kanske somnar till på soffan när Lilly sover sin lur för dagen. Vem vet?

Sen är det även litre jobbigt då vi försöker köra att jag går upp 2 dagar med tjejen & sen går V upp en dag med henne. Dock funkar ju inte det så himla bra då han ju faktiskt jobbar 2 dagar i veckan just nu & kan alltså inte ta henne då. Och dagen efter låter jag honom sova så då blir det 3 dagar jag går upp med henne tidigt för att sedan väcka honom vid 10 tiden. Men det funkar, det gör det.

Fast denb här veckan kommer jag ha gått upp tidigt med henne 6 dagar i sträck & jag känner att det börjar ta ut sin lilla rätt. Men det är ju bara att ta det för det jobbet som vi kanske kommer få nu innebär fler tidiga mårnar så då kommer jag nog inte få så himla många sovmorgonar. Men det funkar. Behöver bara komma i i det. Och kanske komma i säng lite tidigare =)

Nej, nu ska jag & Lilly leka lite. Kram sålänge!


9 månader

Hej
Idag är det 2 vilket innebär att dottern nu blir en månad äldre. Och idag blir hon ju hela 9 månader. Gud vad tiden går fort. Hon har alltså varit utanför magen lika länge som man säger att man gått en graviditet. Kan verkligen inte förstå att hon blir 1 år om 3 månader. Hjälp! Har jag verkligen en sån stor tjej? Det är verkligen helt sjukt att det kan gå så fort för ett barn att bli så stort. Min lilla tjej börjar ju bli just det, stor.

Älskar dig sååå <3


Tiden efter förlossningen

Tiden efter förlossningen:
Har sett ett par gånger att det är några bloggare som har skrivit inlägg om hur kroppen mår tiden efter förlossningen så jag tänkte gå i deras fotspår & göra detsamma.

Jag tror själv att jag har haft en väldig tur med hur min kropp mådde efter förlossningen. Det tror jag verkligen. Speciellt efter att ha läst ett par "efter förlossningen inlägg". Många mår dåligt & har superont många veckor & vissa till&med månader efter att den lilla kommit ut sin boplats i magen. Jag därimot kände ingenting. Absolut ingenting.

 Precis efter att man gått 9 månader med ett litet liv i magen för att sen efter ett x antal timmar med värkar & äntligen klämt ut sin lilla skrutt blir man ju tillsagd att gå upp & kissa & att ta en dusch. Detta var såklart även vad som hände mig. Det som kanske var lite konstigt i mitt fall var att jag glatt skuttades ner ifrån bädden där jag någon imme tidigare klämt ut min lilla tjej & glatt hoppade in på toaletten. Jag kände verkligen inte av att jag hade fött ett litet barn nyss. Trots att jag hade sytt 3 stygn så gick det galant att kissa. Det sved inget alls. Och själva duschen blev bara en snabb avspolning då jag ville tillbaka till min lilla familj så fort som det bara gick.Men man var ju helt klart tvungen att skölja av sig lite. Jag menar, jag hade ju förlorat 500 ml blod under förlossningens gång & det hade ju satt sina spår både mellan & på benen.

 Magen min: När vi vaknade senare samma dag tittade jag ner på min mage & kunde inte förstå att det dragit ihop sig så pass mycket som den hade gjort (tyckte jag iaf) Magen fortsatte hela tiden dra ihop sig & efter en månad var den slät & fin & jag hade gått ner mer än vad jag hade gått upp under graviditeten. Och magen var såklart då även mycket mindre än på många år =) Men nu efter många många påsar med polly har magen börjat puta ut lite igen men man märker väldigt väl att man en gång har haft en liten i magen då den otroligt lätt blir uppblåst av minast lilla nuförtiden. 
  
1:a bilden på tagen på magen 4 dager eftter förlossningen & den 2:a var när jag var gravid i vecka 18.

Den är bliden är tagen 2 månader efter förlossningen.


 Brösten: Oj, vad ska jag säga här då? Jag läckte ingen mjölk överhuvudtaget under graviditeten så var blev orolig om jag hade någon mjölk till Lilly när hon äntligen var född. När hopn hade kommit ut så provade jag att amma henne & hon varkade få i sig något iaf.Efter det åt hon ingentig på nästan 1 dygn. Men under den tiden började det producera mjölk & när hon äntligen blev hungrig igen så åt hon riktigt bra.

Efter det så läckte jag HELA tiden. Fick byta inlägg & till&med kläder var & varannan timme då det verkligen forsade ut mjölk ut mina bröst som blev stora & hårda som 2 fotbollar. Jag hade även en mjölkuppsamlare som jag bytte plats på när jag hade ammat. Men under den tiden jag väntatde på att skruttan skulle bli hungrig igen så blev det så fullt med mjölk i den så det sipprade ut ur det lilla lilla håler som är högt upp på uppsamlare. Vilket resulterade i att om jag missade att tömma den & böjde mig fram så rann det mjölk över hela mig. Så var det dom första 2 månaderna. Sen blev det regelbundna mattider & brösten vande sig.

När Lilly sedan vart 3 månader så ville inte hon längre amma & mjölken avtog väldigt snabbt. Efter yttligare någon månade hade mina bröst försvunnt ut i tomma intet. Dom blev inte hängiga eller så utan drog ihop sig till den storleken jag hade som 14åring innan jag började med mina p-piller. Jag som under flera år hade tyckt om mina fylliga bröst hade nu fått 2 tomma små påsar istället. Men det är ju som det är & jag kan inget göra åt det heller utan får helt enkelt gilla läget.

 
The life down there: Jag hade ingen smärta där nere utan allt kändes som vanligt vilket jag verkligen inte trodde innan förlossningen. Och jag tror inte heller att det har blivit någon skillnad där nere heller. Har iaf inte hört några klagomål =) Och att göra numer 2 var inga problem heller. Trodde väl att man skulle dö men vi hade en sån bra BM som hade pratat om allt det där & som sa att det bästa man kunde göra var att dricka mycket vatten (vilket man endå behöver om man ska amma) & att inte hålla sig. Det var det värsta man kunde göra. Behöver man gå så behöver man gå. Det var ett riktigt bra tips tycker jag. Vet att det är många som inte vågar gå på toan efter att man har varit med om en förlossning & då håller tillbaka vilket gör att det vara blir värre när man tar tag i det & bestämmer sig för att göra nr 2. Men som sagt. För mig var det inga problem.


 Avslaget: Det här var ju något man verkligen ville slippa som nybliven mamma då man hade varit utan sin mens i 9 månader & nu kändes det som att allt kom tillbaka på en gång. Mitt avslag varade inte speciellt länge. Det blödde rätt så mycket i någon dag för att sedan bli mindre & mindre. Och efter endast 3 veckar hade jag slutat blöda helt & hållet vilket var helt underbart. Men jag blev ju nästan rädd då man brukar säga att man ska ha det i ca 6-8 veckor & här hade jag det endast i 3. Men efter att pratat med en hel del vänner & släktingar så kände jag att jag nog bara hade tur & att min kropp var riktigt snabb med att återställa sig.


Mensen: Nu har det ju som sagt gått 9 månader sen jag fick Lilly så min mens har ju kommit tillbaka för ett bra tag sen. Det tog bara 8 veckor innan den kom tillbaka vilket var mindre roligt. Tycket verkligen att det hade kunna varit borta ett tag till. Efter det att jag fick Lilly så har jag börjat få mensvärk vilket jag inte haft förut så det är lite jobbigt tycker jag. Speciellt då den är riktigt smärtsam. Vet inte om det hade någogt med mina mini piller som jag åt i ett par månader tror att det vart 5 månader jag åt det) som jag senare fick veta att jag inte tålde. Under dom 3 sista månaderna när jag åt dom fick jag bara tätare & tätare mens & i slutet hade jag endast 7 dagar mellan mensen vilket verkligen tog på mina krafter & även resulterade i järnbrist. Men nu är det regelbunden & jag mår mycket bättre. Har dock kvar menssmärtorna varje gång den ska komma.

 
Sexet: Och nu kommer man till det sista, sexet. Jag undrarde alltid när jag var gravid hur det skulle bli på den här punkten efter det att man fått ut sin lilla tjej. Skulle man aldrig mer vilja ha sex eller skulle man inte ta sig tid då man bara ser sitt barn? När skulle man våga ha sex igen eller skulle man våga ha det överhuvudtaget. För mig blev det inget av detta. Jag & min man hade pratat om igenom det här med sexet efter att Lilly hade kommit så vi var helt på samma sida vilket kändes så otroligt skönt. Och under graviditeten blev det inte så mycket sex då jag hade en liten karate-kid så jag var inte på det bästa humöret. Så när det var dags att försöka med det som en gång hade gjort at våran lilla tjej blev till så gick det rikigt bra faktiskt. Och nu kanske ni undrar hur lång tid det tog innan vi vågade ha sex igen. Jo det var någon dag efter att avslaget försvunnet så alltså 3 veckor efter förlossningen. Och det var precis som innan enligt mig. Och efter det har vi fortsatt ha sex som vanligt & har mer sex än på länge. För den som nu var intresserad av det.

 Så nu har jag skrivit det jag har upplevt om tiden efter förlossningen & hoppas att ni har tyckt att det har varit intressant att läsa om det. Om ni har några frågor så svarar jag jättegärna på dom.


Tävling hos Linda


Såg att Linda hade en tävling på sin blogg där man kan vinna 2 st namnhalsband. Självklart är jag med & tävlar & tycker även att ni ska göra det!

(Klicka på bilden för att komma till tävlingen)


Familjen annorlunda + knåpar

Hej
Sitter just nu & kollar på familjen annorlunda på 4:an. Tänkt att dom har så jäkla många små. Jag skulle nog inte orka ha så många barn men det måste vara helt underbart att ha det. Och det var verkligen härligt att se när familjen från Uppsala fick sin lilla kille. Tänk att jag låg på samma avdelning för 9 månader sen men en jäkla massa värkar. Kan verkligen inte förstå att Lilly blir 9 månader om ett par timmar. På tal om förlossningar så håller jag på att knåpa ihop en liten "efter förlossningen berättelse" just nu. Hoppas att det är någon som vill läsa den fast det gått så lång tid sen jag faktiskt var med om en förlossning. Har ju läst ett par sånna inlägg & tyckt att dom har varit riktigt intressanta men dom har ju oftast varit skrivna några veckor efter en förlossning så jag är riktigt seg på den här fronten =) Men men. Hoppas ju såklart att det är någon som är intresserad av hur jag & min kropp har mått sen Lilly kommit.

Kram!


Ny vecka & ny månad

Hej
Ny vecka & nya tag. Idag vaknade min lilla sessa vid 8 tiden & hon vaknade faktiskt inget inatt. Underbart! Fy vad det tar på krafterna när man blir tvungen att vakna nattetid igen efter 2 månaders hel nattsömn. Men enligt BVC så är det tydligen helt normalt att dom små vid den här åldern vaknar till ett par gånger igen på natten. Tror att det var pga separationsångest eller något sånt. Eller så kanske det är ett par nya tänder. Hon har ju faktiskt inte fått några fler sedan dom 2 första kom upp när hon precis hade blivit 6 månader. Så det har ju inte hänt något i munnen på henne på 3 månader nu så det kanske är det? Men det märkt väl. Tycker ju att hon är så söt med don där 2 tänderna i underkäken =)

Idag tror jag att vi skulle iväg till en av V´s killkompisar. Eller han är väl min med men mest V´s =) Fast vi får se om jag följer med. Blev ingen BUS igår så jag skulle ju behöva få på mig det idag istället men vi får se hur det blir. Tror inte att min kära make skulle orka passa henne där borta helt själv då dom säkert vill prata & så. Men som sagt, vi får se hur det blir.

Annars har vi väl inte så mycket planerat. Skulle ju behöva prata med våran hyresvärd om ett par saker. Tex om dom vill att vi ska renovera fler rum & hur det blir med våran hyrtid. Vi har just nu ett kontrakt som gäller till sista mars men vi vill ju såklart bo kvar här längre. Men vi får ju såklart se hur allt blir. Men vi har ju fått små hintar om att vi förmodligen får bo kvar längre. Ett ex är ju att dom tyckte att vi skulle välja tapet till Lillys rum då det är hon som skulle bo där. Verar väl lite konstigt som dom säger så¨om man bara ska bo här i 6 månader, tycker ni inte?

Nej, nu tror jag att jag & Lilly ska ta & äta en varsin smörgås. Jag behöver lite frukost & hon mellis så det blir ju prefekt.

Kram på er sålänge!