Torsdag

Hej mina fina
Ja, hör hemma är allt som vanligt igen. Victor jobbar och jag känner mig pigg och glad igen. 

Idag har jag äntligen börjat med renoveringen på tjejernas rum så nu är första lagret med vit färg på väggen. Känns redan ljusare och finare ut. Love it! Så nu är det bara ett X antal flera lager som ska upp och sedan ska även en trävägg upp för att bryta av lite. Och tapeten kanske jag smackar upp redan idag om jag känner för det =)
Lite av veckans bilder ifrån insta. Om ni inte hittat dit än heter jag liselotterojeras där. Den ena bilden är på mina piercingar och mina tingar som jag tog av mig inför skrapningen och sen är det det en bild på Lilly sin fått en hårdonut. Och såklart en bild ifrån renoveringen =)

William 1 1/2 år

Idag är det den 27 vilket betyder att vår älskade lillebror här hemma blivit 1 1/2 år idag. Vart tar tiden vägen? Har är så himla gullig och mysig samtidigt som han är otroligt jobbig ibland. Men han ät vår underbara lilla William och jag kan inte förstår att han funnits i vårt liv såhär länge samtidigt sin det känns konstigt att tänka på en tid då han inte fanns. 

Imorgon har han tid till BVC så då får vi se hur stor han blivit. Men lång och smal är han =) I överdelar har han 92/98 och i byxor 86/92. Men eftersom han är så smal är 86 bäst. Testade shortsen han hade förra året och dom passar fortfarande! Och då är dom i strl 80 =) Mammas lilla smalisNu är jag skrapad

Hej mina fina
Ja, nu har jag blivit skrapad och jag fick bli det under lokalbedövning efter mina egna önskemål. Mår jättebra och väntar bara på att få lite mat i magen nu =) 
Eftersom jag inte visste om jag skulle få göra skrapning med sövning så fick jag plocka ur allt mitt "skrot" på morgonen. 


Varför kan det aldrig ta slut?

Hej
Ja ni, varför kan inte allt detta bara ta slut? Var in idag för att kolla så magen var helt tom och det var den ju såklart inte. Så nu har jag tid för skrapning på måndag. Känns inte sådär jättekul om jag ska vara ärlig. 

Men men, det är väl bara att göra skrapningen och vara glad. Hoppas att dom gör ett vul innan och ser att det är tomt då så jag slipper sövas och allt vad det innebär. Jag har ju inte tid med allt det här, jag har ju mina barn att ta hand om! 

Återbesök imorgon

Hej mina fina
Ja, nu är jag inte längre gravid vilket är väldigt skönt men ändå jobbigt. Jag hade ju verkligen sett fram emot att få bära ett barn till och jag hade lovat mig själv att njuta extra mycket och knäppa fina kort på magen i sommarsolen. Men nu blir det inte alls så och jag ska inte ljuga, det gör så sjukt ont i hjärtat! 

Men istället ska jag på måndag ta tag i min träning och istället för att visa upp en fin gravidmage ska jag nu bli lite smalare och starkare. Och det kommer bli jätteskönt att komma igång med träningen även om det är väldigt tvådelat.

Och imorgon ska jag in på återkontroll för att se så att allt har kommit ut efter mitt missfall eller min abort eller vad man nu ska säga. Tror att allt är ute men det blir skönt att få allt svart på vitt så man bara kan gå vidare sen.

Missfall

Hej mina fina 
Ja, tyvärr är det så att vi genomgår ett missed abortion igen. Förra tisdagen (4/3) vag vi in på inskrivning och skulle då vara i vecka 9+6. Berättare då att vi var oroliga för ett MA (missed abortion) och fick då en tid till gynakuten redan dagen efter. Åkte in och hoppades att få se en liten plutt med tickande hjärta och som skulle sprattla men möttes av en liten i storlek med veckan 6 som inte hade något hjärtljud. Fick en ny tid för att bekräfta att det var MA vilket var igår (12/3) och visst var det så. Vi hade igen hoppats på att utöka familjen med en liten men kroppen ville inte det. 

Jag vet att man inte ska "ge upp" när det blir missfall eller ett MA men nu känner både jag och Victor att vi inte skulle orka med ett ev missfall till och inte heller orka gå igenom en graviditet alls eftersom det finns för mycket oro kvar efter dom här två missfallen. Så nu har vi bestämt att vi blir en familj på 5. 

Visst gör det ont i hjärtat att säga stopp för flera barn men det känns även rätt. Vi har ju tre helt underbara barn som mår bra och har så otroligt mycket energi så det räcker till lika många till så vi är så lyckliga för dom och dom är ju verkligen våra liv! 


Jobbig vecka

Hej mina fina
Ja, här hemma avslutade jag veckan med halsont och ligger just nu i sängen och halsar varmt the i hopp om att det inte ska kännas som rakblad i halsen. Och det var ju inte direkt starten på en vecka man längtat efter heller. I onsdags fick vi ett mindre roligt besked som vi kommer dubbelkolla nu på onsdag och efter det kan jag berätta för er vad som har hänt. Men jag kan iaf säga att en dröm har gått i spillror. Men det är bara att ta, finns inget annat att göra. 

Annars har livet bara rullat på. Vi har en massa projekt på gång här hemma som ska fixas. Tjejernas sovrum började jag lite med i helgen men stötte på problem fort då fästena ifrån elementet som suttit där har förstört väggen så nu måste vi köpa något brädor för att fixa till det. Och sen är det funderingar ifrån min sida på att ta bort en bit av den ena skrubben där inne som inte alls är stor för att bygga en hylla eller en myshörna där inne. Maken är inte alls lika sugen som jag haha. Sen ska Williams rum tapetseras om om vi ska renovera den lilla toaletten nere med nya utskickt och ev en ny komod =) Åh, vad jag älskar att renovera. Det lindrar det onda lite även om inget kan få mig sluta tänka på det.
En bild ifrån i onsdags. En jobbig dag med jobbiga besked.