Den här hemska cancern

Hej
Ja, nu är jag tillbaka lite smått. Jag har verkligen velat blogga men inte riktigt orkat efter det jobbiga som har hänt i vår närhet. Den 13/8 somnade barnens farfar, Victors fina pappa och min kära svärfar in efter 3 års kamp emot den hemska cancern. Det har och är en otroligt jobbig tid detta och man kan inte förstå att man ska behöva lämna livet så tidigt. Man kan tyvärr inte riktigt förstå att allt det här hemska har hänt då livet på något vis måste fortsätta, speciellt när man har tre små troll här hemma som tar upp all vakentid här hemma.

Nu vet ni varför jag inte varit in här på bloggen sen en tid tillbaka. Följer ni mig på Instagram så kan nu redan förstått vad som hänt men ville kolla in här med och berätta.

Paus

Hej vänner. 
Det kommer bli en liten bloggpaus här inne just nu då det händer saker i vår närhet som vi lägger all fokus på dag och natt så bloggen får ligga lågt just nu.

Nails

Hej
Ja, senaste dagarna har jag hunnit med att måla naglarna ofta. 2 dagar har naglarna fått vara målade innan jag bytt utseende på stackarna igen. Men jag älskar det =) så enkelt men det gör så stor skillnad TGIF

Hej vänner
Äntligen är det fredag och ikväll kommer min äldsta vän hit för att spendera helgen med oss. Så underbart! Ikväll ska vi bara grilla och ta det lugnt och under morgondagen blir det filmkväll. Kommer bli skönt med lite distraktion ifrån allt jobbigt som händer runt omkring just nu.
Bilden har inget att göra med texten förutom att jag är lika lycklig idag =)

Torsdag

Hej vänner
Här hemma rullar dagarna på för fullt. Idag vaknade jag till regn ute vilket var helt underbart, äntligen fick vi in lite friskluft här hemma. 

Annars gör vi inte så mycket. Försöker bara njuta av den här sommaren och samla en massa minnen. Bada en massa och bara vara.

Just nu står all renovering här hemma still men jag skulle så gärna vilja få klart toaletten nere innan sommaren är slut. Vi har tagit ner väggen som satt där inne förut sen vi köpte huset för 7 år sedan vilket gjorde en stor skillnad. Men nu är ju golvet fult eftersom väggen gick ända ner och taket är det samma med.så jag skulle gärna vilja köpa nytt golv, tak och gips att sätta ena väggen som är lite ful nu. Och sen köpa ett dubbelhandfat och nya kranar. Sen är det mesta klart. Det verkligen kliar i fingrarna på mig =)I ♥ piercings

Hej vänner
Ja, jag är en person som verkligen gillar kroppsutsmyckningar av de flesta slag. Tycker att det kan vara helt fantastiskt fint/snyggt med tatueringar och vill själv ha flera som jag har färdiga i huvudet. Men då det är lite väl dyrt för en mamma till tre så är det piercingar jag är helt fast i. Det har ju varit så ett bra tag och jag gör ju det man egentligen inte ska göra, jag gör dom själv. Jag har under åren tagit många hål och då jag är så pass noga med hygien har jag sluppit infektioner, tack&lov. 

När jag får för mig att jag gillar en piercing så tar det oftast inte så lång tid innan den är där på min kropp. Just nu har jag 10 st hål varav 5 är vanliga i örsnibbarna. Dom tog jag i ung ålder hos frisör med en pistol och sen har jag varit på en studio när jag fick min näsa piercad. Allt annat har jag gjort själv. Vilket går bra då jag har en väldigt hög smärttröskel.

Nu är jag inne på att ta minst 2 hål till. Eller ja, det räknas ju som 3.
Jag har redan en conch i mitt högra öra men vill ha ett i vänster med. Sen är det en industrial som står på listan. Jag är såklart sugen på fler men som det är just nu är det dom som står på listan över önskade. Kan även bli en liten i brosket på sidan av örat.

Och ja, jag vet att jag inte är riktigt frisk ;) Men det är verkligen så att jag älskar det!


Med fokus på naglarna

Hej vänner
Dom senaste månaderna har jag gått och blivit helt galen i smink och tillbehör till det. Och sista månaden har jag fått mer intresse av nagellack. Förr målade jag dom och hade kvar lacket så länge att det inte såg riktigt klokt ut men nu nålar jag om dom med 4-5 dagars mellanrum. Man blir ju så glad av att händerna och fötterna är snygga =)
Några av dom senaste målningarna

Så här ser min förvarning av smink ut just nu. Fast den har växt lite sen det här kortet är taget haha. Flera läppstift och läppglans (är tokig i läpp produkter just nu) och lite annat smått och gott. 

Säg gärna till om ni vill se mer av mitt smink och annat =)

Furuvik 19/7-14

Hejsan vänner.
För någon vecka sen åkte vi iväg till furuvik ihop med mina föräldrar och min syster vilket är lite av en tradition för oss. Vi kör lite snabbt igenom djuren och lägger sen allt krut på nöjesfältet.
 
Vi startade med att tjejerna fick rida lite vilket dom älskar. Vi försökte få William med på en tur med men han vägrade helt =)
 
 
 Sen var det dags att åka en massa på nöjesfältet. Lilly fick ett eget åkband och i år hade hon äntligen kommit över det magiska 110 cm sträcket men är tvungen att vara för att få åka vissa av sakerna där. Jag tog ett åkband jag med och åkte med både William och Léone i omgångar då jag bara fick ta ett barn med mig åt gången.
 
 
 
 
Lilly testade på att åka det lite större frittfallet som fins där tillsammans med min syster. Hon älskade det och åkte så många gånger att jag tappade räkningen haha
Sen var hon så snäll att hon ville åka lite bikupan ihop med sin gamla mamma och det var ju tvunget att förevigas med en selfie =)
 
 

Sen prövade vi lyckan med godishjulen där och hade turen med oss två gånger. Vilekn lycka för tjejerna när dom vann vid ett godishjul var =)
 
Som vanligt hade vi ett jättebra besök på Furuvik.