Söndag

Hej mina fina
Jaha, då var det söndag igen. Imorgon är det dags att dra igång en ny vecka igen men jag vet inte hur det blir här hemma då vi alla fortfarande är förkylda. Sen hostar jag och barnen även så vi får väl se hur länge detta sitter i för på lördag ska jag ju börja jobba lite igen =)

Natten har Léones del fick ju superbra. Hon vaknade inte en enda gång så det är bara hoppas på att det kommer fortsätta såhär nu. För min del var väl inte natten fullt lika bra då Lilly kommer in till oss nu och jag kan verkligen inte sova då. Så detta var sista natten hon fick göra så för nu kommer hon bäras tillbaka till sin egen säng.

Min busiga tjej

En bättre dag

Hej mina fina
Idag känner jag mig mycket gladare. Lilly har inte haft feber alls under detta dygn och lilla jag fick även sovmorgon så idag känner jag att livet är på G.

Jag är precis nedkommen ifårn Léones rum då hon inatt ska inviga växa sängen och då hon dom senaste nättrena inte riktigt velat sova så lade jag mig i sängen med henne och hon somnade som en stock. Så nu hoppas vi på en jättebra natt i den sängen. Men spjälsängen får stå kvar där inne så länge som det behövs för det är ju ingensom behöver den mera precis.

Idag har jag tagit fram kameran med. Fick lite fina kort men barnen har ju verkligen inte tid eller lust att vara still länge nog för att man ska få lite kort.

Vackraste flickorna♥

Jaha

Hej mina fina
Jaha, här hemma har vi en tjej som nu har feber även dagtid. Som tur är får jag iaf i henne alvedon nu med så det kommer nog sänkas snart för hon beter sig ju precis som vanligt med massa bus och tokigheter. Och äter gör hon ju med =)

Sen fick vi ju ett mindre kul besked idag med. V har blivit uppsagd ifrån sitt budbilsjobb och har nu bara 1 månad kvar att jobba där (han var bara tim. anstäld och därav 1 månads uppsägning). Superfint! Som tur är så har jag ju några dagar att jobba på konsum men vi vet ju inte heller hur länge jag får jobba där. Snacka om att livet ger oss många utmaningar. Men vi har varit nere på bottnen en gång redan och vi klarar oss alltid. Vi har ju iaf en massa kärlek och vackra barn♥

Jag behöver väl inte säga hur besviken jag är över personen/personerna just nu som sett till att V inte längre har ett jobb med tanke på att denna person vet att vi har 2 barn att försörja med tanke på att den tillhör familjen....

Så sant!

Jaha

Hej mina fina
Jaha, här hemma har vi en tjej som nu har feber även dagtid. Som tur är får jag iaf i henne alvedon nu med så det kommer nog sänkas snart för hon beter sig ju precis som vanligt med massa bus och tokigheter. Och äter gör hon ju med =)

Sen fick vi ju ett mindre kul besked idag med. V har blivit uppsagd ifrån sitt budbilsjobb och har nu bara 1 månad kvar att jobba där (han var bara tim. anstäld och därav 1 månads uppsägning). Superfint! Som tur är så har jag ju några dagar att jobba på konsum men vi vet ju inte heller hur länge jag får jobba där. Snacka om att livet ger oss många utmaningar. Men vi har varit nere på bottnen en gång redan och vi klarar oss alltid. Vi har ju iaf en massa kärlek och vackar barn♥

Febern tillbaka

Jaha,och där var febern tillbaka. Har precis fått i henne lite Alvedon och festis och hoppas att kräkorna håller sig borta men hinken står troget och väntar.


Sjukstugan fortsätter

Hej
Ja som ni förstår på rubriken så är vi fortfarande sjuka hä hemma. Jag och nu ävrn V har halsont och inatt vaknade Lilly med 39,6 i feber för att sedan spy inne hos oss. Som tur är verkar febern som bortblåst nu under dagen men vi får väl se hur det blir inatt. Tog en risk när jag bytte sängkläder nyss men jag ville inte gärna ligga på en kudde som lukta gammal kräka.

Så nu vet ni varför jag inte riktigt bloggat idag. Men vi hoppas att denna sjukstuga snart ger sig och man får ork till att blogga mer och inte minder, fota mera!

Sjukstuga

Hej mina fina
Ja här hemma har vi just nu en liten sjukstuga. Barnen är ju förkylda och näsorna rinner som bara den på dom. Lite hosta är det med så idag var vi iväg till apoteket för att hanlda en massa nässpray och även terra honey ifall det blir värre med hostan. Och imorse när mamman i huste vaknade så var jag helt tjock i halne och hade även feber. Oj så härligt! Men det är bara att köra på. Lite alvedon så gav den sig lite men halsen är fortfarande tjock så jag får ta ett par koppar te ikväll så hoppas vi att det blir bättre =) Febern verkar ju ha gett sig helt så peppar pappar att jag slipper den imorgon då jag ju faktiskt ska vara hemma med barnen.

Oj vad jag saknar att ha ett litet liv i mig! Önskar verkligen att jag ska få uppleva det en gång till


Välkommen nya veckan

Hej mina fina
Ja, redan måndag igen och en ny vecka ska rulla på. V är på praktik och jag och barnen sitter just nu och myser till Pettson och findus. Snart är det ävene dags att börja med någon form av lunch och Lilly vill jättegärna ha våfflor men det som är jobbigt där är att Léone inte gillar våfflor eller pannkakor. Vet inte varför men hon ratar det helt. Så jag får ta och leta redan på något gott hon kan få istället för alternativet där är att hon bara äter upp mackan hon får till lunchen. Visst brukar ju hennes storasyster köra på det med man det känns lite bättre att veta att dom får i sig ordentligt med mat istället.

Idag vet jag inte riktigt vad vi ska hitta på. Jag kulle ju behöva röja lite i lilla rummet vid hallen men jag vet inte riktigt vad vi ska hitta för plats åt allt som ligger där inne på golvet. Är även sugen på att leta redan på Lillys gamla mörkläggnigsgardin och sätta upp den på väggen där inne så man skulle kunna knäppa superfina kort på barnen där inne. Ja, det tror jag nästa får bli en sak att göra denna vecka =)

Skulle vara himla kul att få upp den där rullgardinen då jag verkligen behöver lite nya kort på både mig och sötnosarna till den nya designen =)

Underbart!

Hej mina fina
Här hemma har det blivit en lång dag för barnen då dom rätt så nyligen kom upp ur badet och åkte rakt ner i deras renbäddade sängar. Tänk så underbart det är va, att vara ny duschad/ny badad och krypa ner i en renbäddad säng.

Idag blev det som sagt en lång dag för mina små då vi efter Léones vila gick ut och lekte med grannarna. Barnen hade så himla kul ute i snön och jag kände mig så himla varm inombords då dom äntligen kunde få leka i snön. Blev även en del kort då jag haffade kameran och mina glasögen innan vi skulle ut så det blev lite experimentering ute i snön.

Lilla älsklingen

Stora älskingen



Gör en snöängel♥

Härliga söndag

Hej underbaringar
Här har det bivit dåligt med uppdatering men det är bara för att jag inte hunnit ikapp med livet. När jag hade bloggat sista fick jag ett sånt himla ryck att jag ställde in Léones spjälsäng i hennes rum och sen möblerade vi (jag och Lilly) om lite inne på Lillys rum så nu har fröknarna ett varsit rum vilket funkar så himla bra =) Lilly får ju ha sin lampa igång när hon sover och Léone får ha det mörkt så båda är nöjda. Sen har Léone sovit lite längre dom här dagarna med men imorse var storasystern lite elak och gick in till Léone och väckte henne fast hon vet att hon inte får det. Så hon har varit på myshumör hela morgonen då hon inte hade fått sova klart. Men jag klagar inte =)

Annars då? Jo igår när vi kom hem ifrån svärföräldrarna så skulle jag gå ur bilen med Léone och halkade som bara den men som tur var hann jag få under mina händer under hennes huvud så hon gjorde sig inte illa. Men blev otroligt rädd. Stackare! Jag däremot, ja jag är ju inte ackrobatisk så just nu sitter jag här med en sträkt ljumske. Att jag sen har problem med mina axlar är ju som gräddet på moset.

En härlig bild ifrån förra vintern. Här hade vi en superliten tös som sov i vagnen medans våran stora tjej lekte för fullt i snön. Och just nu faller snön så fint utanför våra fönster så snart kanske man kan leka i snön igen =)

Just nu

 

Mys och bus i sängen med mina älsklingar. Léone busvinkar till er på bilden. Så där gör hon alltid när man busar med henne =)

 


Torsdag

Hej underbaringar.

Här hemma har bloggen inte hunnits med då jag har haft fullt upp med både det ena och det andra. Har bl.a. börjar fixa i lilla rummet som Léone ska få. Det svåraste med allt var att hitta rum för alla våra kläder dom fanns där inne. Så just nu är det lite kaos på det planet men jag tror att det kommer bli super mysigt där inne. Har börjat få in det mesta där inne men än är det inte riktigt klart. Fattas lite smått men snart får hon inviga det =) Och när hon flyttar in där kommer hon även få byta till växasängen Lilly hade innan. Tror det skulle vara bra att hon får sova dom första nätterna i sin spjälsäng men om den ska in där måste vi montera isär den först då dörren är så himla smal att den med nöd och näppe går in men ändå inte. Jobbigt men så är det. Så vi får helt enkelt se hur vi gör =)

Men här kommer iaf 3 små sneak peak's på hur det ser ut just nu =)


Bio

Hej mina fina.
Jag och maken har precis lämnat våra älsklingar hemma hos mina föräldrar där dom kommer vara till ikväll då vi ska iväg på bio ikväll. Vi kände att det kunde vara mysigt att göra något, bara vi två. Så nu ska vi in och äta lite och förhoppningsvis hamnar vi även på någon affär innan bion börjar 15.20.


Härliga lördag

Hej mina fina
Ja det blev tydligen en liten bloggpaus här. Synd men då jag har haft en liten skrutt här hemma som har haft lite ont i sin lilla mun då hon nu fått sin 3:e lilla tand =) Tänka sig, vi som trodda att hon skulle få vara 2 tandad hela sitt liv haha. Nej då man det känns så himla konstigt då Lilly vid samma ålder hade 7 tänder.
Vad har hänt annars då här hemma? Inte mycket alls. Allt kör på som vanligt och man hinner knappt med längre känns det som. Men det är ju själva grejen med barn. Livet rullar på så underbart att man inte hinner reflektera över hur jobbigt det kan vara ibland. För jobbigt är det iblad. Speciellt när båda barnen inte är på humör och maken jobbar men man vänjer sig ju så lätt vid det så man känner inte hur det har varit under dagen innan den är slut. Men jag skulle aldrig byta bort det i hela mitt liv! Det bästa jag gjort i hela mitt liv är mina döttrar!
Mina hjärtan

Drömmar och tankar

Hej mina fina
Ja här hemma har ni en mamma som har så himla många drömmar och tankar som snurrar runt i huvudet. Tänker tillbaka på det år som gått och mina förhoppningar om det år som vi nu startat. Just nu känner jag att jag har ett sånt underbart liv med underbara vänner som finns ch bryr sig om oss (ni vet vilka ni är) och det finns få saker som skulle kunna toppa hur jag känner just nu. Men lite finns det ju =)

Sen tänker jag även tillbaka på mina gamla vänner jag mist genom åren och blir lite ledsen. Hur kommer det sig att man så lätt får en vän men lika lätt kan mista den? Ibland kan jag verkligen sakna vännerna som inte längre finns med i vårat liv längre men varit med i så underbara tillfällen i våra liv. Den jag saknar mest just nu är min gamla vän Madeleine som är gravid och sak ha barn i närheten av vår bröllopsdag. Den hon var med på♥ Men vi har bara sett varandra inne på affären sen den dagen och det gör verkligen ont i mig när jag tänker på det. Då hade vi varit vänner sen vi gick i 3:an och hon flyttade hit med sin familj. Det gick aldrig att sära på oss då. Men tyvärr är det annorlunda nu.

Sen kommer tankarna om att fixa till här hemma. Den störta anlednigen till det är att Léone ska få ett eget rum. Det är nämligen så att Lilly stör Léone i hennes sömn hela tiden när dom delar rum. på morgonen är det 9/10 gånger som hon väcker sin syster med att ropa på oss eller genom att tända lampan. Dagtid vill hon upp dit och leka och väcker henne då. Och kvällstid är det att hon bara vill ligga och prata och ha lampan täng när hon ska somna in vilket väcker fröken som vill ha tyst och mörkt när hon sover. Att hon ibland även ropar på oss nattetid då Lilly tänt sin sänglampa gör att vi måste dela på dom. Visst har vi ju ett litet rum som Léone skulle kunna få men det är ju rätt så litet så det är inget förstahandsval men visst skulle det väl funka. Men jag känner att jag vill att båda barnen ska kunna ha ett stort rum var så alla leksaker får plast bättre men vem vet. Det kanske blir det lilla rummet ett tag iaf =) Det jobbig a då är den stora frågan, vart ska alla våra kläder ta vägen? För just nu används det lilla rummet som våran WIC haha.





Just nu fullt med kläder man kanske ska det bli ett sovrum igen? Det är ju nämligen det här rummet som vi gjorde iordning till Lilly när hon låg i magen♥

Underbara lördag

Hej mina fina
Här hemma startade jag dagen med sovmorgon och oj så skönt det var. Att få sova tills man vaknar av sig själv 1 gång i veckan är verkligen guld värt!

Idag är det bara hemma myss som står på schemat. Léone ligger just nu och sover medans vi andra kollar på lejonkungen. Tänk vilka minnen man får när ens barn kollar på det man själv kollade på som liten. Helt underbart♥

Annars hoppas jag på att jag ska kunna få ihop någon ny design så fort det bara går. Ska nog gå rätt så fort att fixa den nu då det bara är ny färg på allt och lite nya bilder =)

Vad ska ni göra denna underbara dag?

Dags att städa i headern?

Hej mina fina
Ja nu är julen slut här hemma och det enda som påminner oss om att det har varit jul är att adventsljusstakarna och stjärnorna finns kvar i fönsterna för att det är så himla fint. Men snart ska även dom bort. Och varje gång jag kollar till bloggen ser jag bara jul jul jul. Så jag känner att det är dags att fixa om designen här igen för att få bort den känslan. Får se om maken är lika glad när jag kommer med det förslaget =)

Just nu ligger Léone och sover och V och Lilly är ute och far så jag sitter här nere i soffan helt ensam och kollar lite på tv. Har redan hunnit gjort mina plankor och känner mig stolt att jag sitter i soffan och kollar film utan att småäta på något. För ja, det är något jag har försökt sluta ed efter nyår emd. Att småäta gottis hela tiden. Visst har jag tagit något litet varje kväll när vi myst i soffan bara jag och V men inte annars. Och det är starkt av någon som älskar godis och små åt hela tiden för några veckor sen. Jösses jag kunde ju sälja en hel chokladkaka i ett nafs haha. Men nu är det annat =)

Busiga barn och träning

Hej mina fina
Ja här hemma har vi verkligen barn som inte vill sitta still. Även om det är en film igång blir det mest i bakrunden då dom små trackarna hittar på 1000 bus på kort tid. Men ibland får man lite tid ifred med då Léone kryper upp för trappen och Lilly roper efter henne och frågar om dom ska leka uppe varpå hon svara åt sig själv =) Så då hör man hur dom busar med varandra där upp och har så himla kul. Det mina vänner, värmer så sjukt mycket i hjärtat! Snart behöver vi inga leksaker alls här nere känns det som för dom föredrar verkligen att vara uppe och leka än här nere. Och visst, det finns ju mycket mera leksaker upp än nere då vi bara har en låda med smått och massa tågbana här nere men iaf. Mina små ♥

En glad liten buse som sitter stilla hos sin älskling, nämligen morfar!

Jaha, nu till det andra i rubriken nämligen träning. Kan väl inte påstå att det är mycket till träning jag börjat med detta år men lite iaf. Eller mycket för att vara mig som hatar träning. Men jag känner att min mage har blibit lite väl mjuk och go så ni har jag småstartat med att göra 3x30 sekunder plankan varje dag. Oftast finner jag inte tiden att få vara ifed och göra det dagtid så det blir oftast kvällstid(och varför jag inte kan göra det ifred dagtid är för att så fort jag lägger mig på govet anfaller mina små monster mig och det blir en massa bus) men jag hoppas kunna utöka det snart. Kan säga att jag känner det redan i musklerna att något händer men än är det för kort tid att se något resultat. Ska väl om någon vecka utöka antal plankor per dag men just nu klarar jag inte fler känner jag haha.

2012

Hej mina fina
Jaha det här blir ju årets första inlägg då jag inte hunnit blogga innan dess. Men jag kan säga att 2011 års nyårsafton var så himla underbar och jag har aldrig haft så kul som då. Det var ju till&med så kul att vi inte kom hem förens klockan var 4.45! Har aldrig hållt igång så länge i hela mitt liv. Men jag tog det himla lugnt då jag bara drack 4 cider och ett gals skumpa vid ankomsten till våra underbara och ett vid 12 slaget. Så jag drack inte mycket alls så jag inte känner att jag behöver det eftersom det tar så himla lång tid för mig att få i mig 1 haha. Så jag var ju spiknyker när vi kom hem till skillnad ifrån min man =) Och när barnen vaknade på morgonen (ja dom var hemma och sov hela tiden, med undantag ifrån 12 slaget när smällarna väckte Lilly så då fick vi springa hem eftersom vi hörde henne i babymonitorn som var med) så gick maken upp med dom så jag fick sova till 10 innan vi bytte plats =)

kommer inte lägga upp några kort ifrån kvällen då jag inte kollat upp det med alla som var med men ni kan få lite bilder på maten, dom fina fyrverkerierna och på barnen=)

Våran förrätt. Hummer! Så gott. Jag som inte gilar skaldjur tyckte det var jättegott.

Den otroligt goda huvudrätten. Oxfile och potatisgratäng som var så gott! You a star Emma älskling!

Fyverkerierna vid 12 slaget

Jösses vad det smällde!

Min stora tjej igår vid lunchen

Lilla tjejen som ställde fram en pall för att komma upp på bordet igår. Busfisen där!