Fanken!

Hej
Åh vad jag är arg på mig själv idag! Hade ju en tid till läkaren idag vid 11 tiden men jag har ju så mycket i huvudet nu så jag hade för mig att det var imorgon jag skulle dit. Så nu får jag vänta på en ny tid istället samtidigt som jag får betala för det jag missade. Morr!

Jaja. Inget att göra nu. Idg har vi iaf hunnit med ett besök på banken där Léone nu fått ett eget bankkonto som vi inte kommer åt. Prefekt! Där sätter vi in som mist 150 kr per månad vilket kommer göra att våra tjejer kommer ha ca 31.000 kr som minst var vid deras 18 års dag. Sen ska ju födelsedags & julpngar in & även sparbössepengar mm dit. Känns otroligt skönta att veta att dom koimmer ha en liten slant att skaffa det dom vill eller göra det dom vill när dom blir stora. Och det blir ju tyvärr oftast inte mer än 150kr i månaden just nu då det är strul med vårat hus som ligger ute till försäljning då vi betalar lånen för det samtidigt som vi betalar våran hyra i det huset som vi bor i. Så just nu har vi väl kanske inte så super mycket pengar till övers men ibland får man ta sig lite pengar & köpa något fint =) För vi är ju inte fattiga men det är ju inte så att man längre kan köpa det man vill alla gånger =)

Snart ska vi ta & åka hem till mnina föräldrar där vi kommer vara ett pra timmar för att umgås lite.

Hur har eran dag varit då?


Fixar-fia =)

Hej
Sorry för dålig uppdatering. Har haft fullt upp med en massa saker som har fixats =) Igår var vi iväg en snabbis till Uppsala där vi besökte IKEA där vi köpte nya klädhängare till hallen. För det är ett av mina projekt som jag har fixat med dom senaste dagarna. Har nämligen målat ett skoskåp som vi har haft i förra huset men som bara legat sen vi flyttade hit vitt från ek. Jag har näligen börjat få panik när jag sett hallen då alla skor legat överallt. Hate it! Så igår köpte vi som sagt nya klädhängare som skulle matcha allt nytt där inne så nu är hallen jättefin =) Det enda som fattas är nya handtag till skåpet för dom förra är i ek som det passar inte längre.

Och idag har det sista av möblerna klara så nu har vi möblerat om lite här hemma för att det skulle passa in riktigt fint. Är så himla nöjd med hur allt blev. Här har ni resultatet:

Här är nu våran stora tjejs hörna =)

Här är alltså resultatet av hur stolarna & bordet blev. Supernöjd med den diskreta gråa färgen. Men nu har mitt fixar behov växt sig stor så nu vill jag göra om överallt =)


Mera fynd & fixad stol

Hej
Idag har jag & tjejeran varit ner till second handen med mina föräldrar igen. Denna dag var jag ute efter ett bord till Lillys stolar. Eftersom dom är högre än vad andra barnstolar är så passar inget bord på tex IKEA så jag var på jack efter ett äldre soffbord eller köksbord som vi skulle kapa benen på till lagom höjd. Hade en dröm om att jag skulle hitta ett runt pelarbord då det skulle vara helt perfekt. Och det första jag såg när jag klev in var just ett runt litet pelarbord med den perfekta höjden. Och endast 50 kr betalade jag =) Är så otroligt nöjd med mina fynd. Just nu är en stol helt fördig & dom andra 2 är vitmålade med ett lager & bordets ben är desamma. Så nu ska jag rolla allt en gång & sedan blir det ett tunt lager med den ljusaste gråa färg jag hittade. Blev så fint! Åh jag är extas =)

Kommer verkligen bli helt perfekt när det är färdigmålat =)

Så här blev det färdiga resultatet av stolen. Underbart shabby chic


Lilltjejen 2 månader

Hej
Ja idag är det ju den 28:e vilket betyder att våran lilla tjej blivit 2 månader idag. Helt sjukt att jag vid denna tid för 2 månader sen låg med världens intensivaset värkar som gjorde att jag öppnade mig 6 cm på 1 timma. Dessa månader har varit så underbara & jag är så lycklig över att få vara mamma till mina två töser♥
 


Dagens fynd

Hej
Idag har vi i tjejer i familjen haft fullt upp. Imorse kom mina föräldrar hit efter att dom fått lämnat V´s jobbar nycklar på bussen in till Uppsala då han åkte ifrån dom imorse. Sen så fikade vi lite ihop innan vi åkte ner till second handen här hemma i Östervåla. Där fyndade vi dessa 3 söta barnstolar i modell större för 40kr styck. Dom är alltså inte så där super låda som vissa barnstolar är utan dess är nog lite mera i en 4 årings storlek. Just nu är dom inte i den snyggaste färgen men dom ska målas vita eller ljust ljust gråa & då kommer dom verkligen bli helt perfekta! Ett lite senare projekt är att fixa dynor till dessa =)

Vad tycker ni? Vita eller ljust ljust gråa?


Frukostdags! Idag blir det så lyxigt som v...

110126_091641 (MMS)

Frukostdags! Idag blir det så lyxigt som vaniljyoghurt med fäska hallon. Åh vad jag vill ha värme nu!


Dagens Léone

Här kommer en liten bild på hur våran lilla tjej såg ut idag =)

Alla kläder kommer ifrån Lillys tid som mini. Mysdress från H&M & body från lindex.


The day

Hej
Här hemma har det varit fullt uop hela dagen då jag äntligen fått redan på mina provsvar för gallundersökningen. Jag visste ju att jag hade stenar i gallan då dom sa det på engång vid ultraljudet men idag fick jag lite mer detaljerade svar. Levern var fin, gallgångarna fria & jag hade en massa stenar varpå dom största ver 1 cm stora. Jisses. Så nu ska jag till läkaren på måndag för att prata om en operation & skicka iväg en ev remiss för just poerationen.

Senare kom mina föräldrar hit & fikade lite & pratade lite om vårat hus som ligger ute till försäljning. Och ett tag efter att dom åkt kom svärmor hit & hälsade på. Och när hon var här så kontroll mätte vi även Léone som faktiskt var 59,5cm lång. Herregud vilket lång tös vi har =)

När sedan hon åkte hem så tog vi en lite sväng till Uppsala där vi handlade lite på willys. Blev lite bra att ha hemma grejor & även 3 pack blöjor till. Så nu ska vi nog klara oss ett litet tag iaf för nu har vi ju 9 förpackningar hemma =) Sen begav vi oss iväg till gränby där det blev nya strumpor till Léione, en vit body i strl 56, tjocka strumpbyxor & en sjal till mig.

Just nu sitter jag & V vid tv:n och kollar handbollen som inte går så bra. Jag är visseligen totalt ointresserad men endå =) Har iaf ätit en helt underbar skål med vaniljglass & hallon.

Saljen kommer ifrån Kappahl & var på rea. 50 kr betalade jag för den =)

Bodyn kommer ifrån H&M & kostar 50kr. Strumporna kommer från Kappahl & kostar 40 kr styck.

Denna underbara skål med färska hallon har jag precis ätit upp. I bakrunden syns en av våra nya lyktor som kom idag tillsammans med lite annat ifrån Jotex

89 kr kostar denna

169 kr kostar denna

Denna otroligt söta kaffe/tekanna fick även den följa med.129 kr kostade den på rean. Köpte även en gräddkanna i samma serie med den var slutsåld nu såg jag.


BVC besöket

Hej
Ja nu har vi varit p BVC för 8 veckors kollan som gick jättebra. Hon har verkligen växt kan jag lova. Vikten blev ju exakt men vi är lite osäkra på längden då hon sparkade ifrån hela tiden men den är ju någolunda rätt iaf.

Förra veckan var hon:56,2 cm & vägde 4775g.

Och idag var våran tjej 59,5 cm lång & vägde 5330g. Jösses vilken växtspurt hon har! kan inte fatta det. Tänk vad stora dom blir fort. Trodde att man skulle tycka att Léone skulle vara lite mest hela tiden eftersom vi har Lilly som är större men jag tycker att man ser skillnad på lillan varje dag som går =)


8 veckor

Hej
Ja, nu är det ganska precis 8 veckor sen våran lilla tös kom till världen. Helt sjukt att det gått så fort. Tänk att jag låg med världens värkar just nu för 8 veckcr sen för att snart få veta att jag öppnat mig 6 cm på mindre än 1 timma. Och tänk vilken underbar liten tjej som skulle titta ut just då =)

Imorgon är det dags för ett nytt besök på BVC för att kolla hur stor lillan gått & blivit. Tror att hon växt massa dessa senaste 2 veckor för oj vad stor hon blivit =) Underbara lilla tjej♥

Tänk vad hon har växt & tvecklats under dessa 8 veckor


Dagen som varit

Hejsan
Allt bra med er? Här hemma är det superbra. Denna dag har varit otroligt lugn med en massa mys i soffan. Mitt på dagen kom svärföräldrarana hit för att gratta sin son på hans namnsdag så då blev det lite fikastund. Gud vad gott det är att fika när man har en massa hembakat i frysen. Är otroligt glad att jag bakade alla gånger jag fick infall under graviditeten för oj vad med gott vi har i frysen. Vet inte hur vi ska kunna äta upp allt själva. Någon som vill komma & hjälpa oss?  =)

Just nu sitter vi föräldrar i soffan själva med sovande sov & kollar på fångarna på fortet. Är otroligt mysigt med lite tid åt varandra måste jag säga. Att bara få vara Liselotte & Victor. Inte bara mamma & pappa som man så lätt känner ibland. Men det är verkligen det underbaraste vi gjort, att få dessa små härliga töser♥


Tradera

Nu har jag lagt ut lite flera annonser på tradera. Nu är det amnings BH.ar & mammabyxor som ligger ute billigt.
Kolla in HÄR


Dagens fångst

Hej
Ja idag var ju vi töser i familjen med mina föräldrar in till Uppsala vilket var supertrevligt. Blev ett besök till IKEA där jag köpte ramar till fotoväggen som ska byggas på & även en nattlampa som vi hoppas kommer till användning. Kan ju vara skönt att ha när man byter blöja på kvällen när lillan halvsover. Matningen nattetid är det inget problem med då hon oftas äter en gång & jag har riktigt bra mörker syn så där behövs den inte =)

Sen begav vi oss vidare till Willys där vi tog vara på deras blöjerbjudnande. För er som har missat det så är det just nu 3 för 2 vilket verkligen är super.Gäller till  6/2. Så jag köpte 3 förpackningar till Léone & mina föräldrar tog 3 till Lilly. Så just nu ser det ut så här hemma hos oss
 
Härlig syn =) Sen tror jag att vi kommer vara så fräcka att det kommer hamna 3 till förpackningar i vagnen när det är dags för storhandling i veckan som kommer. För blöjor får man aldrig för många av även om stora tjejen här hemma nu vill börja träna med pottan.

Ja så mycket mer än så blev det inte idag tyvärr. Hade gärna hoppats på en tur till gränby då jag ville kolla in lite kläder men vi får ta det en annan dag helt enkelt. Kanske kan älskade Sanne övertala min man till en tur med henne & Niclas =) Miss U♥


Fredag morgon

Hej
Här hemma gick alla  i familjen Röjerås upp vid 7.20. V är just nu på väg till jobbet medans jag & töserna sitter här i soffan redo att åka till Uppsala. Väntar bara på mina föräldrar som just nu kom hörde jag. Idag ska vi handla blöjor till max inne på Willys =)


Trött mamma

Hej
Här startade dagen redan klockan 6.30 efter en natt med lite sömn då faktiskt båda barnen knölat. Men så kan det vara ibland. Bara att skaka bort tröttheten för att köra på som vanligt.

Idag har vi inget inplanerat mera än att jag måste ta barnen till affären så fort den öppnar då Léones mat snart är slut. Och det drygaste är dock att lemolacen bara finns på konsumet här hemma där gångarna är trång & syskonvagnen inte riktigt kommer fram överallt. Och sen är oftast så att den kassan som är smalast är öppen & där kommer vi verkligen inte fram med vagnen så vi måste gå runt lite drygt. Men men. Kan även säga att vi prövat med vanliga ersättningen men den spyr hon bara av så det funkar inte alls tyvärr. Och då har vi även blandat den med lemolacen.

Nej nu är det daga att mata lillasyster lite så hon blir nöjd & glad =)


Vad vill ni?

Tänkte bara ta & fråga igen om vad ni tycker att jag ska blogga om? Något ni vill att jag ska börja med eller bli bättre på? Älskaar att få feedback =)


Tradera

Här kan ni hitta mina annonser på Tradera. Just nu har jag bara lagt upp alla mina underbara BOOB kläder men det kommer andra annonser under dom närmsta dagarna. Ska försöka få upp mammajeansen imorgon & har jag ork hoppas vi att lite mera kan komma ut även då.


Onsdag

Hej
Herregud vad dagarna går fort här hemma. Kan inte riktigt fatta att det redan är onsdag igen. Men så är det när man har barn har jag märkt. Allt går så otroligt mycket fortare. Men med extra mycket kärlek =)

Idag har vi tagit det rätt så lugnt här hemma. Vilket jag inte hade så himla mycket emot efter 2 dagar med en massa fixat. Men det är så skönt att ha fixar dagar där man får allt gjort. Har bland annat tagit tag i våra tvätthögar så nu är både smuts & rentvätten fixad. För tillfället för det byggs verkligen upp på nolltid. Sen har sängar blivit renbäddade & julen är äntligen helt bortplockad här hemma. Hade nämligen kvar julgardinerna i hallen tills i måndags men nu är dom tvättade, strykta & undanlagda =) Love it!

Nu ikväll hoppas jag att jag ska kunna få ihop lite tradera annonser. Har ju en massa BOOB aminigsplagg & en del mammaplagg som ska bort nu eftersom vi inte planerar en liten till på ett tag. Och det känns bara dumt att ha dom då någon annan kan få användning av det. Så det är väl vad jag ska försöka knåpa ihop nu då.


Fixar tankar

Hej
Här hemma är det just nu en massa fixar tankar som snurrar runt i mitt lilla huvud. Det viktigaste är just nu 2års kalas & dop tankar. Men sen funderar jag även på vårat hus som jag längtar tillbaka till som nu ligger ute till försäljning igen. Och en massa annat. 

Dopet är det ju allt kvar som ska fixas. Datum, vilka som ska komma, vart vi ska vara mm. Har visseligen ett par datum som vi funderar på men vi har inte kollat upp något än. Och till tårtan har jag ett par tankar så vi får se när allt blir helt enkelt =)

Och Lillys kalas då. Jag vill ha ett för familjen & ett litet barnkalas. Helst skulle jag vilja ha ett litet kalas för henne på nickis lekland som ligger i Uppsala så alla barnen skulle kunna leka & ha superkul men man kanske skulle kunna fixa bara endå =) Vi får helt enkelt se hur det blir. Och här snurrar det en massa tankar runt tårtan då jag vill göra n riktigt fin nu när hon kan uppslkatta den nera än förra året.

Ja tänk vad mycket det får plats i ett litet huvud =)

Jag med min stora tjej på nyår. Tänk att hon fyller 2 år om några få månader


Måndag

Hej
En ny vacka med en massa nya upptåg =)

Här hemma startade denna dag med att Lilly efter en dålig natt ville gå upp strax efter 7 & lillasyster i huset sov yttligare 30 minuter innan vi begav oss ner till våra älsklingar. Sen har denna dag gått lite trögt. Lilly har varit lite gnällig då hon varit trött efter en natt med lite sömn men hon vägrar verkligen sova dagtid så det gick inte rikigt att få henne pigg heller. Vid 17 somnade hon i V´s knä efter en massa gråt men vaknade ca 30 minuter senare när maten kom hem. Så efter lite mat var det trött tjej som skrek efter sin säng. Så nu hoppas vi på att hon sover gott hela natten.

Igår blev lillasyster Léone hela 7 veckor vilket känns så otroligt sjuk. Hur kan hon redan vara 7 veckor? Tycker det var nyss jag gick runt här hemma i ett nypyntat hus med tröga värkar. Allt går ju så fort. Men så var det ju säkert med Lilly med bara det att man glömt att efter 20 månader =) Lillan växer iaf som bara den & 50 kläder börjar nu läggas undan med lite sorg i hjärtat. Är helt underbart att hon växer som hon ska men vi har ju även bestämt att en p-stav kommer sättas in så det blir inga flera barn på iaf 4 år eller kanske mer. Eller inte alls vem vet? Vi tycker iaf att dessa två underbara töser räcker just nu =)

Léone utvecklas iaf fort som bara den & hon har en otroligt härlig personlighet. Älskar att vara med & ropar så fort man lämnar henne själv i ett rum. Ler så stort när man tittar på henne vilket gör att hjärtat smälter♥ I nacken är hon så himla stark att man nästan blir rädd för henne. Men sen var ju hennes syster lika med så vi vet ju vad som väntar oss =)

Vi har även fått byta nappar. Dom från MAM gillade hon inte riktigt så nu är det esska som gäller. Men hon är inte lika mycket för napp som Lilly var när hon var liten. Så vi får se hur det blir sen. Lilly slutade ju med napp dagtid vid 13 månder  så det kanske blir ännu tidigare med Léone =) Och på tal om napp måste jag även bara lite stolt säga att storasyster inte är speciellt intresserad av att använda Léones napp vilket jag trodde. Nej hon brukar mest ta ut den ur munnen på henne & lägga bort den. För napp ska man inte ha dagtid haha. Sötnosen min♥

På tal om Lillys upptåg så tror jag att 2 års trotsen nu börjar komma. Hon vill nämligen hela tiden test gränserna & ger sig verkligen inte i första taget hur mycket man än säger nej. KKan säga nej på skarpen flera gånger men det hjälper inte. Så tillslut så blir det tyvärr så att man höjer röstan lite. Men vad ska man göra när man ser att det bara lyser bus i ögonen på henne? För hon vet att vi menar allvar redan första gången men hon bara struntar i oss den lilla rackaren. För det känns lite för tidigt att börja med "naughty spot" redan. Och med det menar jag att vi sätter henne på en lite stol/matta där hon får sitta en liten stund, typ 1 minut tills hon lugnar sig & förstår att hon gjorde fel. Visseligen är hon så otroligt smart men iaf. Får helt enkelt vänta & se hur de blir.


En glad tjej som verkar lägga all mat i kinderna =)
'l


Mitt i ett helt underbart skratt.

Léone är mera intresserad av Lilly som försöker visa sin syster hur man leker i gymmet. Mina älskligar


Lördag

Hej
Idag är det äntligen lördag & den dagen jag längtat efter hela veckan då V jobbat heltid nu då min bror + tjej varit utomlands. Men det blev interiktigt som vi hade tänk oss. I torsdags kväll kände jag att jag mådde lite illa efter att vi ätit tacos men tänkte inte mer på det. Trodde helt enkelt att det var gallan som spökade igen. Senare på natten blev jag lite sjuk & spenderade natten mellan säng & toa. Under den tiden spydde lilla Léone även ner sig en hel del. Så på morgonen efter att V åkt till jobbet så kom min mamma för att hämta Lilly så vi kunde sova lite för att jurera oss vilket hjälpte. Sedan dess har vi mått super. Men igår när V kom hem från jobbet startade det hela för honom istället så idag är han hemma själv & vi tjejer är hos miona föräldrar. Så vi hoppas att hon mår bra när han kommer för att hämta oss senare. Verkar vara något dagsvirus vi fått helt enkelt skönt nog.

Tänkte ta & kolla mer er om ni är sugna på att jag ska blogga om något speciellt eller om ni saknar något här på bloggen? Är alltid härligt att få lite feedback så man vet vad man ska förbättra mm =)

Gallundersökningen

Hej
Förlåt för den rent utsagt urusla uppdateringen. Jag skäms verkligen för det. Men det är så otroligt mycket just nu att jag inte finner ro i kroppen att sitta ner & skriva av mig hur jobbigt det ibland känns. Men ibland måste man bara försöka lägga vissa jobbiga saker bakom sig. Vill inte gå in på det för mycket men det handlar om vårat hus som jag saknar så mycket men som vi aldrig kommer flytta tillbaka till.

Men iaf. Nu ska vi ju inte prata om det utan om min gallundersökning. Jag var ju iväg på den i går & dom hittade ju självklart stenar. Vilket jag verkligen förstod då jag fortfarande, 11 dagar efter anfallet känner av gallan. Så den kommer verklogen ryka för på det här sättet vägrar jag må hela livet. Inte för att det bekommer mig så mycket att jag är öm men så ska man ju inte behöva ha det. Men men. Sen hittade dom även en polpy där inne. Så det verkade som att dom hade haft en liten nyårsfest där inne haha.

Så nästa vecka ska jag ringa ner till vårdcentralen för att boka tid för ett möte. Och där ska vi ju prata lite ang operation vilket jag kommer välja. Det vet jag redan nu eftersom jag inte känner att jag vill & orkar tänka på allt jag stoppar i mig. Och jag vill verklogen inte vara med om ett till anfall så jag säger som Brasse jag. Den ska bort bort bort =)

Men nu vet ni iaf hur undersökningen gick & hur allt står till . Måste verkligen tacka er för att ni varje dag tittar in här & förgyller min dag. Värmer så att se att ni fortsätter titta in varje dag fast jag suger på att uppdatera♥


BVC besöket

Hej
Äntligen kommer jag ihåg att sätta mig här vid bloggen för att skriva ner hur det gick hos BVC i måndags. Tror att det har varit lite mycket i huvudet just nu men det bjuder jag på =)

Kan iaf lova att vi kommer få en riktigt lång tjej om hon fortsätter på detta vis. Just nu är hon 1 cm längre än vad sin syster vid samma vecka & då var ju endå Lilly just 1 cm längre än Léone vid födseln. Så hon har växt 2 cm längre än sin syster under samma tid.

Iaf är våran lilla tös numera:
56,3 cm lång & väger 4775 cm g. Våran lilla tjej är inte så liten längre =)

Våran sötis igår♥


Superbra dag

Hej
Denna dag har varit superbra. Är så lycklig att jag mår bra igen. Så denna dag har jag & barnen varit hemma själv tills min mamma kom vid 1 tiden då vi hade tid till BVC. När vi hade varit dit för att kolla hur mycket lillan växt (inlägg om det kommer senare) så åkte vi hem till mina föräldrar där resten av dagen spenderades. Helt underbart att känna sig som en människa igen. Sov ju helt underbart i våran säng inatt istället för på soffan med kan jag lova. Vaknade en massa för att bara ligga & titta på mina älsklingar♥

På onsdag har jag faktiskt tid till röntgen. Gick ju troligt fort där måste jag säga. Så då får vi se vad dom hittar & vad dom vill göra. Känns iaf otroligt skönt att veta att man har blivit tagen på så stor allvar att röntgentiden blev ivägskickad hem till mig dagen efter vårat besök på akuten.  


Back in business?

Hej
Ja nu får vi väl se om jag kan komma igång med bloggningen igen då. Hoppas det då jag saknat bloggen denna vecka som gått.

Ja vad är det som har hänt då? Jo jag har haft fortsatta problem med gallan vilket gjort att jag inte orkat någonting. Har mest bara legat & sovit hela tiden. Med undantag för dom härliga toabesöken jag har varit tvungen att ha. I onsdags vägde jag 10 kg mindre än vad jag gjorde vid förlossningen men nu är jag nog en bit under det med tyvärr. Men men.

Igår orkade jag inte med allt det här längre utan det blev en tur till akuten igen. Men allt slutade med att jag skrev ut mig själv då läkaren skulle ha tagit år på sig innan hon skulle ha tid för oss. Kan dock tillägga att jag fick provsvaren innan jag gick för att gämföra med dom förra & dom här var lite bättre annars skulle jag inte ha skrivit ut mig.

När jag sen kom hem 5 imorse så tog jag en värktablett & lade mig på soffan för att inte väcka min älskade make som verkligen har varit guld värd under denna resa. Tack älskling för att du finna i mitt liv! Och tack till mina underbara föräldrar som hjälper mig in & ut från sjukhuset hela tiden♥


Hej. Denna natt kommer tyvärr spenderas he...

Hej. Denna natt kommer tyvärr spenderas helt själv i vårat hus då V och barnen åkt till svärföräldrarna efter som jag inte mått bra idag. Hoppas inneligt att det inte är magsjuka för då kommer jag gå sönder av längtan.


Gallsten

Hej
Äntligen tillbaka! Ja som ni kanske förstår på rubriken var det den diagnosen jag fick sent på källen den 3/1. Så nu ska jag undersöks mera med ultraljus & röntgen innan jag ska träffa min läkare för att berstämma om jag vill ta bort gallan eller ej. Men svaret på det vet jag nog redan. Båda jag & V känner att jag inte kan gå & vänta på att få ett till vilket gör att jag blir liggandes med smärtor + illamåenda när vi har 2 små hemma. Så om det nu blir helt berkräftat att det är gallsten jag har så kommer gallan ryka. Läskigt men välbehövligt

Var & hämtade ut smärtstillande & illamånende tabletter vilket gjort att jag sent igår äntligen blev människa igen efter 2 dagars sovande. Och igår kväll hade jag äntligen fått i mig något att äta efter 2 dygn utan något i magen.

Så nu ska jag i några dagar bara äta flytande föda för att låta min mage få vila lite & sedan får jag börja äta lite mra vanliga mat men jag måste nu alltid tänka på vad jag äter. Fet mat är ett stort no no så bye bye  till pizza & McDonalds. Sen är det en massa annat jag ska vara försiktig med för att inte få ett anfall till innan gallan är ute. Härligt!


Hej. Förlåt för den dåliga uppdateringen m...

Hej. Förlåt för den dåliga uppdateringen men jag har gått och blivit sjuk. Troligtvis gallan så nu är jag på väg till akuten med mamma för att kolla vad det är. Haft ont i högersidan under revenen sen igår morse och sen igår kväll har jag kräkts. Hoppas att vi slipper sitta allt för länge där iaf då jag vill hem till mina älsklingar så fort som möjligt.


1/1-11

Hej
Ja idag är alltså den första dagen på detta år. Känns helt sjukt att vi kommit in i ett nytt år igen då det kändes som det var nyss vi gick in i 2010. Men 2010 innehöll så otroligt mycket fint & jag är otroligt stolt över allt jag har fått gå igenom förra året.

Gårdagen var helt underbar med massa härligt sällskap & god mat. Vi startade kvällen med fläskfile, hasselbackspotatis & rödvinssås. När maten skulle smältas drog V igång kinectet & alla utom jag spelade för fullt medans jag satt med lilltjejen i knät som hade massa vakentid. Och den stors tjejen lekte för fullt med alla sina leksaker & spelade lite tillsammans med dom andra. Och sedan var dags för efterrätten som bestod utav chokladmouse & hallon vilket var supergott =) Synd bara att jag inte riktigt är sugen på sån form av sött längre sen graviditeten. Men en liten bit gick i.

När det sedan var dags för tolvslaget sov båda barnen (Lilly hade ju självklart sovit länge då men inte Léone eftersom hon så gärna vill vara med) så skålade vi in det nya året här hemma. När vännerna sedan åkt herm tog jag & städade bort allt innan jag kom i säng då jag inte ville komma upp till någotr som var tvunget att fixas. Så härligt att veta att allt är fixat när man kommer ner på morgonen,


Jag igår i en liten svart klänning från H&M.

Kramkalas i soffan

Våran stora tjej som lekte med en julkula. Halsbandet fick hon i julklapp utav oss & Léone fick ett hon med.

Syskonkärlek♥
'
Léone sitter & spanar lite i soffan. Dressen kommer ifrån Kappahl.

Jag & min stora fina tjej. Du är så otroligt vacker tösa min!

Jag & min lilla tjej. Du är verkligen helt unerbar du mde precis som din storasyster. Kan inte förstå att jag har haft en sån himla tur att få er 2♥ Älskar er så otroligt mycket!