Tankar om flera barn

Hej
Ja som ni säkert snappat upp så är jag sjukt sugen på att få en liten till Röjeråsare här hemma och har varit på min stora älskling om det ett par månader nu. Men har har blankt sagt nej då han för tillfället känner sig nöjd med 2 små flickor. Men jag som mamma har ju känt den där längtan efteratt få äran att bära ett barn till i min kropp för att sedan få se den lilla växa upp och lära sig nya saker. Men nu verkar det som att jag har fått lägga dom känslorna på is ett tag framöver.

Min älskade make känner verkligen inte att han vill ha flera små just nu men har sagt att detta kan ändra sig framöver men det är ju inte säkert. Och som nog alla vet så behöver man ju vara två för att tillverka ett mirakel. Så idag var jag iväg för att hämta ut mitt sista uttag av p-piller och när den sista kartan är påbörjad kommer vi bestämma om det ska fortsättas med piller eller om jag ska sätta in en p-stav istället.

Varför skriver jag nu om detta kan man ju undra? Jo för att jag känner att jag vill ventilera lite. Jag tycker att det är sjukt jobbigt att V inte alls är sugen på en liten när jag känner så starkt efter det. Men det är ju inget jag kan göra eftersom jag inte tänker tvinga honom till ett till barn då jag känner att våra barn ska vara gjorda med stor kärlek i bagaget.

Jag känner att det är orättvis av mig att tjata om att jag vill ha ett till barn när jag ser program som "drömmen om ett barn" men det är även det som gör känslan starkare. Men vill verkligen bara ta vara på livet när men ser hur jobbigt dom ahr det och får gå igenom så mycket för att få känna på den underbara känslan att bli föräldrar medans vissa har det så enkelt. För oj så lyckligt lottade vi är som har våra två töser!

Jag känner ofta att jag vill ha ett barn till då man aldrig vet vad som hände senare i livet. Carpe diem liksom. Jag är ung och känner att igentligen har all tid i värde att få flera barn senare i livet men tänk om det aldrig blir ett senare. Tänk om jag behöver gå men det här känslan att jag gärna hade fått flera barn hela mitt liv. Och nu när det är jobbiga sjukdommar i vår närhet känner jag starkare att jag vill ta vara på allt eftesom man aldrig vet vad som kan smyga sig på en vilkan dag som helst.

Ja, nu har jag nog raderat den mesta av texten flera flera gånger men jag har ju iaf fått ur men lite av mina känslor känner jag. Finns så mycket jag vill säga men som jag inte får ur mig så det här är det som hamnade på skärmen. Men det känns otroligt skönt att få ur si det endå. Tack. Tack fär att ni finns där på andra sidan skärmen och läser om mitt lilla liv. Ni är guld värda!

Mina vackra flickor. Vad skulle jag göra utan er?

Full fart

Hej min fina
Ja här har det ju blivit lite dåligt med uppdateringar men det är för at det har varit så mycket och sen har jag däckat som en klubbad säl på soffan varje kväll. Inte allt för kul men när mina ögonlok bestämt sig finns där inget att göra haha.

Här hemma är det ju som jag sa full fart med 2 busungar som bara leker och tokar sig hela dagarna. Och Léone börjar bli riktkigt duktig på att traska med men nåfot som är tokcharmigt som hon göt är att hon går lite på sida, typ som en krabba. Toksöt kan jag lova! Men nu går hon lugnt 2-3 meter utan problem men ja, krypa går ju fortfarande snabbare så det är ju mest det som gäller =)

Tänkte ta och slänga upp ett par bilder på hur vi fått det här hemma nu. Har inte knäppt kort överallt men jag ska förtsöka ta tag i det imorgon innan vi beger oss in till Uppsala för att köpa present till lilla Elias som på onsdag bli 3 år =) Fina killen!

Nej här kommer iaf några bilder köket på före och efter. Ska gå runt i huset imorgon så ska ni få se kort på vårat och tjejernas rum som är fixade med =)

Före:



Efter:

Ljust pch härligt blev det här inne. Helt underbart att få fixa till det.

Älskar tapeten!





Här inne är vi nästan klara. Lister måste upp, bänkskivan+diskhon+blandaren ska bytas ut och en ny diskmaskin införskaffas då våran inte fungerar längre. Sen ska vi nog införskaffa ett till bänkskåp och väggskåp som får stå bredvid kylen då vi behöver mer förvaring nu. Men det blir kanske ett senare projekt =)

11 månader av kärlek

Hej mina fina
Ja herregud säger jag bara. Idag blev min lilla älskling 11 månader. Kan inte fatta att att hon snart blir 1 år. Jösses vad tiden går fort. Känns som att det händer något nytt varje dag och undan går det med. För ett par dagr sen började hon ta någr små steg och nu kan hon gå 1½-2 meter utan problem innan hon vill ner och krypa eftersom att det fortfarande går fortare. Kan verkkligen inte förstå att min lilla bus redan kan gå! Vart har bebistiden tagit vägen? Men oj så stolt man är att hon redan traskar kring här hemma. Ställa sig upp mitt på golvet har hon lärt sig med. Så lagom till sitt kalas kommer hon nog ha en himla fart känner jag =)

En liten tösabit för 11 månader sen♥

Äntligen internet!

Hej mina fina
Ja nnu har vi äntligen fått tillbaka vårat internet. Var något som var trasigt inne i en central men dom kom hit igåroch fixade det. Härligt!

Ja nu hatr vi börjat komma till rätta här hemma känner jag. Men oj vad med kartonger man har står med saker. Men igår körde vi på så mycket det bara gick och nu börjar allt ta plats här i huset. Känns sinnes att vi hade våra saker här för 2 år sen och nu är vi tillbaka. Men det känns super. Här ju även fixat till en hel del som behövdes i inrednings syfte men än har vi lite kvar. Ska bland annat ska vi sätta upp lite hela och rena tapetvåder i tjejernas rum och även en bård och sen ska det även  bygga för en vägg som sedan måste tapetseras och sen behöver vi tapetsera om ett till rum här nere som ska bli grovhall eller vad man ska säga. Min dröm just nu för det rummet är ju en tvättstuga men vi får se hur dte blir. Är inte så superkul att behöva gå ner i kälaren varje gång det ska tvättas när man har 2 barn känner jag.

Har knäppt en massa bilder på hur huset ser ut men i all denna röra hittar jag inte kamerakabeln så det får tyvärr vänta ett tag.

Flyttkaos

Hej mina fina

Ja nu sitter jag här hemma i huset med alla våra saker överallt så det är ett himla flyttkaos just nu. Men det är ju sånt man får ta några dagar innan allt kommer på plats. Men jag är snart klar i köket och det känns skönt. Kommer dock inte kunna plocka så mycket i morgon eller på tisdag då jag jobbar fram till 17 båda dagarna men jag borde ju hinna lite båda kvällarna iaf =) Men oj vad konstigt det känns att vara här då det nu är 2 år sen vi bodde här sist. Men skönt ändå =)


Dagens agenda

Hej alla fina
Ja idag är det en hel del fix som står på agendan då vi snart ska iväg till huset. Jag ska idag kolla om väggarna behöver en till klick vit färg och sen ska det tapetseras i köket. V köpte en jättefin tapet igår som ska upp på den sista väggen och sen är det bara lister som fattas där inne så är det klart. Vill ju gärna köpa ny bänkskiva, ho och blandare med men det få vänta ett litet slag. Vi har just nu pengar undanstoppade för badrumsrenovering men vi får se om det fixas omgående eller om vi väntar till nästa vecka och fixas köket lite till först eller hur det blir.

Efter det ska jag torka ur alla köksskåp och kyl/frys innan vi plockar i alla köksgrejor som står i källaren just nu. Sen kommer jag nog vara tvungen att tvätta fönsterna med då han inte gjorde det vid flyttstädet. Kan ju faktiskt säga att flyttstäden inte alls var bra gjord utan vi kommer få fixa mycket själva. Man ser att dom tex inte haft rent vatten vid skurning och det är inte rent heller då det finns massa hundhår kvar i hörnen. Riktigt irriterande! Men jag orkar inte bry mig allt för mycket då vi iaf fått ur honom och nu är det bara vårat!!! =)

Lite fix

Hej mina fina
Ja idag har jag varit själv ute vid huset och fixat lite inför en inflyttnig och idag var det måling som stod på agendan. Målade den vita väggen i tjejernas rum som hade blivit förstörd och sen fick köket sig en omgång med. Fy vad ljust det blev där i. Underbart! Var ju så mörkt och burrigt innan men nu börjar det ta sig =) Vet dock inte om det behöver sig en extra omgång färg eller om jag är klar utan det får jag se när det är dagsljus ute. Men här har ni köket under fix =)

Ena väggen som fick en färgklutt. Knäppte korten när jag precis hade blivit klar då V kom för att hämta mig och därav dom flammiga väggen.

Här har ni den andra väggen jag fixade. Även den nymålad när bilden togs och därav det flammiga. Så nu är det 3 vita vägga och den som har tapeten kvar kommer jag tapetsera om i en underbar men ljus färg tänkte jag =) Typ den som finns på klockan ifrån Jotex.

Här har ni lite fina detaljer jag införskaffat under dessa 6 månader vi bott hemma hos mina föräldrar. Tassimon är däremot ny då jag hela tiden velat ha en vit men fick köpa en svart ifrån buzzador så nu har jag en till övers ifall någon är intresserad =) Muggarna ÄLSKAR jag och även plåtburkarna och dom kommer alla ifrån Jotex. Glas skålen kommer ifrån IKEA.

Lite sovmorgon

Hej mina fina
Ja idag blev det lite sovmorgon men detta efter att Léone var vaken mellan 2.30-4.00 så ja, det var ju kanske inte konstigt att hon sov till 8 denna morgon. Men inatt stod jag iaf på mig när hon ville ha välling fast hon inte behöver det. Detr är ju inte så att hon rör sig speciellt mycket nattetid om vi säger så och då vill hon ändå äta oftare än när hon kryper och springer med gåbilen. Så inatt var det först bara nappen som gällde med ett godnatt efter varje nappinstoppning emn ja, det gick ju inte allt för bra som ni kanske förstod. Så då blev det att leta efter hennes vattenflaska som var spårlöst försvunnen men jag hittade en annan hon kunde dricka ur istället. Men ja, inte ville hon ha det heller. Alltså var hon inte hungrig eller törstig helle för då hade hon ju druckit något iaf. Gjorde för säkerhetskull 1 dl blaskig välling ifall detvar smaken hon var ute men nej, inte dög det heller. Men tillslut somnade hon gött och sov 4 timmar. Härligt!
image description

Inflyttning pågår!

Hej mina fina!
Ja idag har vi börjat flytta lite saker inför flytten tillbaka till huset. Var inte så himla mycket som kom med denna gång men en hel del urväxta kläder och extra vagnarna står nu hemma i huset iaf. Sen tapetserade jag om vårt sovrum så nu slipper vi ha ett stort hål i väggen iaf =) Och tapeten som blev vald in dit är en jag velat ha så otroligt länge så jag är lyckligare än lyckligast. men på ett sätt var det jobbigt att sätta upp första våden tapet då vi fixade det rummet när jag var höggravid med Lilly så det finns så mycket underbara känslor där. Men nu börjar vi om på ny kula och hoppas att dessa tapater ska få vara med om en massa härliga saker genom sina dagar ♥

Ska försöka lämna ett lass till innan vi tar natt men nu är det dags för barnen att äta och sen vill Léone hoppa i säng då hon sovit ynka 25 minuter denna dag. Ja, ni kan ju räkna ut hur pigg och glad hon är just nu haha.

På väg

Hej mina fina. Ja nu är vi på väg för att köpa lite grejer till vårt hus då vi inte fick ett bra bud så nu ska vi flytta tillbaka dit. Så nu är det först saker till badrummet som gäller men sen är det tapeter och ev möbler till tjejernas rum som gäller. Oj vad härligt det känns att vi nu har någonstans eget att bo i snart! Puss på er!


Bara regn hos mig

Hej mina fina
Ja idag är det då inget superväder om vi säger så. Regnet bara öser ner här hemma och blåser som bara den gör det med. Men men. Sånt hör ju hösten till.

Här hemma väntar vi just nu på ett samtal som skulle komma igår eller idag och det har med huset att göra. Är nämligen så att vi har en som är intresserad av huset och om dom skulle lägga bud skulle det vara någon av dessa dagar men än har vi inte hört något så vi börjar ställa in oss på att flytta tillbaka nu. Men först är det ju en del saker som behövs fixas. Tex barnens rum som måste tapetseras om en bit och målas om på en av väggarna. Och sen ska vi bygga för en vägg men det får vi ta tag i imorgon om vi inget hör idag.

Annars då? Ja, livet rullar på i vanlig ordning med ett litet barn som äntlignen börjar få fason på att sova bra om nätterna men sen har vi en större tjej som är nattvandrarnas nattvandrare. Och jag sover helt sinnessjukt dåligt när hon ligger hos oss så nu har jag börjat emigrera till hennes säng men ja, jag vet inte vad som är värst faktiskt. Sova 3 stycken i en 140cm säng eller sova själv i en 80x120 säng som är som att ligga på en lastpall. Ja, en sak är säker. Hon behöver en ny säng som är mjuk till vi flyttar. För vi har kommit fram till att det är anledningen till att hon sover i vår säng nu. Den är nämligen mjuk och go medans hennes är raka motsatsen. Så när dom får eget rum blir det en mjuk säng till fröken Lilly som gäller.


Åh vad jag älskar denna bild. Man ser ju verkligen hur mycket syskonkärlek som finns mella dessa små töser♥

Lugn söndag

Hej mina fina
Ja herregud vilken dag det var igår. Var inte så många som kom men vad gör det? Huvudsaken man är lycklig med dom som är runt om en.

Jaha, vad ska vi börja med? Vad jag fick kanske? ja, eftersom jag hatar att öppna paket så hade jag inte önskat mig någonting men 2 paket fick jag ju iaf =) Ett av mina föräldrar och ett av maken med föräldrar. Av mina fick jag en sån där hackmaskin som coop haft i sina reklamer just denna vecka och av maken blev det en underbar STOR maskroslampa från IKEA. Har velat haft den sen den kom vilket är längesen nu men jag har aldrig haft hjärtat att köpa en lampa för 800 kr faktiskt. Men nu har jag äntlingen fått en! Love it!

Tårtorna var ju så goda och dom gick åt med vilket är härligt. Orkar inte ha en massa tårta till övers heller men är otroligt duktig att göra för mycket av det goda =) Men nu är det inte mycket kvar av den ena smörgåstårtan så jag är nöjd!

Här kom vi på mitt i fikat att knäppa lite kort på det goda =)

Mina två små älsklingar i sina fina bambi klänningar ifrån H&M. Så fina!

Skulle be maken knäppa kort på mig emd men det glömdes så klart bort. Men jag tog en lite snabbt imorse men ja, den blev väl inge bra men det bjuder jag på =)

Jeans och linne H&M, blus och sjal från Kappahl. Då håret stod åt alla håll och jag var osminkad så det fick bli en sån här bild.
image description
Tack alla för att ni förgyller min vardag!

Mina två hjärtan


Oj vad jag älskar er!

B-day!

Hej alla underbara!
Jaha, idag är det alltså 23 år sen jag kom till denna värld. Helt sinnes att jag redan hunnit fylla år igen. Tycker det var nyss som jag var höggravid med Léone och fyllde 22 men nej då, det är tydligen 1 år sedan. Ja, tiden går otroligt fort!
 
Och inte nog med att jag fyller 23 år så firar jag och maken min 9 år tillsammans. Tack älskling för att du gjort dessa 9 år till dom bästa i mitt liv. Under dessa år har vi fått 2 underbart vackra döttrar och jag har även fått äran att gifta mig med dig och byta namn fårn Pettersson till Röjerås. You complete me!

Ja, idag har vi hunnit med att fixa 2 smörgåstårtor, dammsugit undervåningen, jag och maken har duschat (dock inte tillsammans) och fixat barnen så fina. Oj så stolt jag blir när jag ser på mina fina tjejer och sedan kollar på min underbara make som jag älskar så. Tänk att jag, Liselotte Emilia Birgitta Röjerås, har fått äran att bli Victors fru och Lilly och Léones mamma. Lift is worderful!

Idag lovar jag vara duktig med kameran så jag kan få in en massa bilder under dagen. Om inte annat kommer detväl en del bilder in under dagen genom iphonen.


Gårdagen och natten

Hej mina fina.
Ja igår blev det ingen bloggning då jag hade fullt upp. Försökte blogga via appen på morgonen igår men den ville inte alls. Men det är väl sånt som händer.

Ja hur gick det igår nu då? Jo, jag höll ju på att dö av nervositet när vi var på väg till huset och jag visste inte vart jag skulle ta vägen. Men när vi kom fram till huset och hade lämnat Lilly hos fina Emma så gick det bra. Vart bara så himla arg när jag såg den som numera är våran fd hyresgäst. Ville bara springa fram och säga honom ett par sanningens ord. Men det blev inget med det. När mäklaren kom så gick vi in i huset men dit ville inte fd hyresgästen följa med så han stod kvar ute och rökte. Skönt det. Och jag kan förstå varför då han hade förstört så himla mycket där hemma. I 3 rum hade tapeten blivit förstörd genom bort riven tapet eller genom att det var stora äckel fläckar på den. Ni vet som det kan bli om äldre haft sängen på samma ställe i 40 år och man sedan flyttar den? Då brukar det ju bli konstiga fläckar där man haft kudde/huvud eller legat mot kroppen mot väggen. Men nu är det ju bara så att dom bott där i 6 månader och ändå var det värre fläckar än om dom hade bott där i 60 år! Och det som gjorde så ont i hjärtat var att just dom fläckarna var i rummet jag hade tapetserat om till barnen i april. Behöver jag säga att jag hade gråten i halsen när jag berätade för mäklaren att tapeten var 6 månader gammal? Nej fy vad det gör ont att bara tänka på det.

Sen hade han ju förstört så mycket annat där hemma som han nu inte valde att förklara sig över eftersom han inte var med in in huset. Tex att han hade rökt i vårat badrum! Visst, det var det som måste göras om men hallå, inte fasiken rökar man inomhus hos någon annan? Tänk att man kan göra så som han gjort emot någon anna som äger huset. Fy för idioter! Hoppas att detta kommer stå honom dyrt!

Jaja nu släpper vi detta. Efter mötet åkte jag iväg och jobbade till 17 och sen var det hem som gällde och fixa två små trötta barn som hamnade i säng runt 19 (Léone) och 20 (Lilly). Och sen hade Léone en skrutt natt då hon var vaken mer aller mindre hela tiden fårn 2.30. Jippie säger mamma i huset. Eller inte. Men hon har varit otroligt olik sig till sättet dom senaste dagarna. Varit gnällig och sur mest hela tiden. Vilket inte alls är lik våran glada tjej. Får se om det är tänder, sjukdom på G eller bara en utvecklingsfas. Den som lever få se =)

Pirrigt!

Hej mina fina
Ja jösses. Idag har det varit en otroligt påfrestande dag då våran fd hyresgäst skulle varit ute tom den 9/10 men idag när vi åkte förbi huset så var han fortfarande kvar och flyttade saker. Har alltså fått ringa advokaten ett flertal gånger och tillslut blev det någon fason på det hela. Imorgon kl 8.30 ska vi träffa den person som har förstört så  mycket i vårat liv under mer än 6 månaders tid. Och detta känns så sjukt jobbigt! Men detta är något vi måste göra fr att gå vidare med vårat liv och förhoppningsvis bryter jag inte ihop helt även om jag känner att jag skulle vilja det. Har varit nära att gjort det en sån lång tid att jag inte ens kan räkna tillfällena på mina båda händer längre. Men imorgon kan inte bli den dagen då jag gör det eftersom jag ska jobba just imorgon. Skulle börjat 8 men efter att ha pratat med chefen fick jag tillåtelse att kunna varit med på detta möte. Men sen ska jag iväg till jobbet när allt är klart. Men så är livet. Allt rullar på även om någon förstör så mycket för oss. Så imorgon kommer kunderna kanske ha en rödögon kassörska som hjälper dom. Men men.

Imorgon kommer vi tillbringa morgonen i vårat älskade hus med den vi hatar mest. Får se hur det går.

Söndagen

Hej mina fina
Ja här har det blivit lite dåligt med uppdatering men så blir det ibland, man hinner inte ikapp med livet vissa dagen =) Men lycklig som få är jag iaf!

Är nämligen så att min underbara Emma skickade ett sms i fredags att våran nu, förhoppningsvis fd hyresgäst hade hyrt ett släp och häll på att flytta för fulla muggar. Åh, vad otroligt lycklig jag blev! Det verkar ju som att det kommer vara ett tomt hus vi kollar in imorgon.  Ja, hoppas det iaf. Förra gången hade han ju inte städat alls men nu har han skrivit på ett avlat som våran advokat skrivit där det står att detta ska vara gjort. Hoppas hoppas hoppas! För om det är gjort kommer vi kunna komma in mycket fortare =) Åh vad jag längtar till imorgon!

Så ja, våran helg har ju bara bestått av en väntan på mondagen. eller ja, jag jobbade ju halva lördagen men annars så =)

Så imorgon hoppas vi på ett tomt hus som ser fint ut. Kan inte hoppas för mycket på det men hoppet är ju det sista som överger en sägs det ju =) Kameran kommer följa med under morgondagen så ni kommer få bilder på tjejernas rum. Hade ju tapetserat om det innan han flyttade tillbaka men då han jag inte få några kort tyvärr.


Happy family!

Stora tjejerna

Hej alla mina fina

Hann inte riktigt blogga tidigare då det har varit full fart hela dagen. Men jag hann ju iaf följa med på BVC besöket. Och oj vad båda våra tjejer har växt. Först var det ju läkarkoll för Léone och när hon var klar kollade vi hur Lilly växt det senaste halvåret. För er som inte varit med så länge kan jag berätta att sist vi var på koll med henne fick vi höra att hon inte riktigt går upp eller växer som hon ska så det skulle bli en extra koll runt den här tiden igen. Och hon är fortfarande lite liten för sin ålder men har ökat fint i både vikt och längd vilket var underbart att se.

Ja hur var det nu med tillväxten på dom nu då? Jo, Lilly hade ökat 1 kg på dessa 6 månader och är nu 89 cm lång och väger 12,5 kg. Min lilla fis börjar bli stor nu. Ja sen kommer vi till tungviktaren här hemma. Léone hade gått upp 1,1 kg på dessa 2 månader och väger nu 10195 g och är 75 cm lång. Min lilla bus växer så det knakar. Den storleken hon har nu är på ett ungefär den storasyster hade vid 18 månader.

Enligt kurvorna ligger dom båda fint på lika höjd med vikt och längd men Lilly ligger ett hack under båda "Svensson kurvorna" medan Léone ligger ett hack över dom. Tänk så lika men ändå olika det kan vara.


Huvudvärk

Hej underbar
Ja här sitetr jag och lyssnar på lite musik samtidigt som huvudet bakar så in i bomben. Fy vilken huvudvärk som smög sig fram ni på kvällen. Men en tablett är svald och jag hoppas bota den lite fortare då jag just nu sitter och äter mitt gamla craving, nämligen polly =)

Jaha, imorgon blir det mera jobb då jag börjar redan 8 och kommer jobba till 17. Tar en tidig lunch redan vid 11 för att kunna vara med på Léones 10 månaders koll. Fy vad jag längtar då hon dragit iväg så otroligt på längden den senaste tiden. Kommer försöka blogga lite ifrån iphonen när vi är där med så ni får veta vad hjärtat väger =)

Idag är det förresten 6 hela år sen min älskade mormor gick bort. Fy vad tiden far iväg. Känns som nyss jag fick det hemska samtalet av mamma där hon berättade att mormor inte klarade sig. Oj vad jag bröt ihop. Bröt verkligen ihop ordentligt då vi stod varandra så sjukt nära och då jag sörjde under en sån lång tid så hamnade jag efter så i skolan och den var då jag hoppade av. Orkade verkligen inte komma tillbaka ifrån allt som hänt till att försöka utbilda mig till en undersköterska. Försökte sen att börja om i en ny skola med samma utbildning men jaghade verkligen tappat suget helt. Och nu är jag en helt annan person som sitter i en kassa och har sjukt kul när jag gör det. Tänk så det kan gå =) Allt ont ger något gott efter mycket om och men.

ÄLSKAR OCH SAKNAR DIG MORMOR!

Oj vilken måndag

Hej mina underbara

Ja idag har jag och Léone varit inne den mesta av tiden själva då resten av ligan har varit ute i rusket och kapat ved inför vinterna. Men jag och lillan höll oss inne då vi kände att vi inte skulle göera så mycket nytta. Så denn adagen har spenderats i sittande läga i soffan med pluttmys =)

Så denna dag har jag inte sett min make och älsta dotter md än när det har varit toabesök faktiskt. Och nu sitter jag här barnlös då jag tog och badade lillfisen efter kvällsmaten och nu sover hon så gott efter lite massage då hon blev insmord efter sittt bad. Oj vad hon njöt kan jag även tilläggad =) Är ett bra tag sen vi körde massage på henne eller Lilly då våra rutiner kom avsig rätt så ordentligt vid flytten men detta kommer verkligen bli en vana igen då det märktes att det var omtyckt.

Hur gör ni vid badning? Badar ni lite när som helst eller bara en viss tid på dygnet? Smörjer ni in barnen efter?

Vi badar bara på kvällen och har gjort det sen Lilly var runt 4 månader. I början blev det lite till och från då det var en sån himla varm sommar då Lilly föddes så hon behövde svalkas mest hela tiden i badet. Ochsmörja, ja det har varit till och från med et kan jag säga. Försöker vara duktig men helt ärligt glöms det bort rätt ofta tyvärr. Men barnen verkar inte lida då dom är otroligt mjuka i hyn båda två.

Sen fickjag även lite jobbsamtal idag så imorgon, på onsdag och på lördag blir det jobb för min del. Och på lunchen på onsdag blir det BVC besök med. Så kul det ska bli att se hur stor tjejen blivit nu =) Härligt med extra pengar kan jag lova då vi ska flytta så fort fd hyresgästen har försvunnit och vi fixat allt han förstört. men vi hoppas vara helt i ordning till slutet på denna månad iaf =)

Nej, nu blir det nog en dusch innan klockan blir allt för mycket.



Full rulle hela dagen

Hej alla underbara

Ja här hemma har det varit full rulle hela dagen och runt 16 tiden kom min kusin med fru hit med sina barn som båda är några månader äldre än våra gofisar =) Vi har gått hand i hand enda sen 07 då vi gifte oss med en veckas mellanrum och dom var först ut haha. Blev en massa god mat med då mina föräldrar firat 27 år tillsammans denna helg så det blev helstekt fläskytterfilé i ung med potatisgratäng. Mums!

Nu ligger jag och maken i sängen för att kolla lite film innan det är dags att sova.

Imorgon är det dags att ringa mäklaren för att kolla så våran fd hyresgäst verkligen kommer vara ute till den 9:e


Vackert höstväder

Hej mina fina
Idag har det varit mycket utelek för oss alla då man måste ta vara på dessa fina dagar. Tänk att vi redan är inne i oktober. Helt sinnes. Om 14 dagar fyller lilla jag 23 år och då har även jag och älsklingen tillbringar 9 underbara år tillsammans. LOVE!

Här kommer lite bilder innan det är dags att mysa lite med Lilly innan läggning =)








Dagens utetjeje: mössa och vantar H&M, overall Kappahl och fodrade stövlar ifårn skopunkten.

Och till sist får ni en charmbild ala Lilly. Det här var det enda kortet jag fick på henne idag när vi var ute då hon har så mycket spring i benen och bara vill leka =)

Lördag

Hej alla underbara
Denna dag startade lite senare än gårdagen iaf då jag hade en dotter som ville ta morgon vid 6.33 idag. Skönt att det inte blev lika tidigt denna dag kan jag säga. Men utsövd känner jag mig inte då våran lilla nattvarndrare stör mig så otorligt på nätterna. O)ch denna natt var igen höjdare alls då hon en stund efter att hon kom till oss råkade kissa ner sig och våran säng. Men det är ju sånt som händer då man inte lyssnar på sina föräldrar när dom säger att maninte ska dricka flera glas vatten när man borstar tänderna. För det är bara när hon dricker större mängder (1-2 glas) innan läggning som olyckorna inträffar. Vi brukar alltid se till att detta inte jhänder men ibland försvinner Lilly iväg och sen hittar men henne inne vid badrumet och då har det ju redan försvunnit en en hel del vatten in i henne. Men det är som det är. Blir nog lite mera ordning när vi flyttat tillbaka då vi ska se till att hon inte kan hålla på med vattnet i den utsträckning hon gjort här hemma. Sen kommer det bli lite mera rutiner för henne då dom blivit bortblåsta under den här tiden. Men det kommer nog bli superbra sen =) Speciellt när hon komer i sitt eget rum där vi kan få tillbaka rutinerna med att alla sover i sina egna sängar.

Här får ni en bild på min tokunge förra hösten. Just nu ser det lika vackert ut ute då det ligger en massa fina löv i alla härliga höstfärger på marken. Tror att jag ska kratta ihop en hög snart igen och fota mina älsklingar♥