L O V E

Älskade familj!
Mina underbara barn. Vilka mirakel!
Min lilla kille. Han kommer nog bli en mammas pojke eftersom han redan gråter ma-ma är han blir ledsen.

Dagens william

Här är dagens lilla kille i bara Newbie


William 12 veckor

Hej mina fina
Ja jösses. Vart tar tiden vägen? Igår blev min lilla skrutt 12 veckor och han är helt underbar. Så glad hela tiden och sover gott om nättrena. Eller ja, fram tills för någon dag sen då han verkar ha gått in i någon fas där han haft svårt att sova både dag och natt. Men inatt fick jag sova gott vilket var något jag behövde =)
 
Nu är det ju ett bra tag sen vi var ner och kollade hur stor William var men här om dagen mätte jag honom (eller ja, så gott det gick) och då fick jag det till att han var 63 cm lång nu. Stora killen. Så nu fyller vi på i garderoben med massa 68 plagg. Det märks att han är kille för så här tidigt har inte mina tjejer haft 68 mewn oj vad härligt med en kille som blir stor och stark =)
 
Här är något vi införskaffat ifrån Kappahls Newbie serie till killen
Jag gillar ju inte hur den är vid halsen men jag kunde ju såklart inte motstå stjärnorna =)

Min prins

Min underbara lille prins. Tänk att man kan älska någon så mycket som jag älskar dig. Och dina systrar med såklart! Känns konstigt att säga det man det är faktiskt lite skillnad på att få döttrar och en son. Jag älskar alla mina barn lika mycket men det är nog som man säger, tjejer blir pappas underverk och pojkarna blir mammans♥

Te mys

Hej mina fina.

Här hemma sitter jag helt själv då barnen sover och maken jobbar kväll så jag tar mig en kanna te och gosar ner mig insoffan framför Trinny & Susannah. Sånt man aldrig gör när man ska mysa framför tv:n med mannen haha. Att man sen är otroligt trött efter många minus på nattsömnen efter en jobbig natt med en liten kille som inte alls ville sova behöver jag verkligen det här så jag inte somnar i soffan.
 

Nu är granen uppe

Hej mina fina.

Ja här hemma har vi nu riktig julkänsla då granen är klädd sedan igår kväll och det doftar så underbart gott här hemma nu. Och detta år försöker vi köra utan våran lilla hage vi haft dom senaste åren och hoppas att barnen kommer sköta sig och inte slå sönder alla kulorna. Har iaf satt fast granen i ett säkerhets snöre så den inte ska kunna ramla över dom. Åh vad jag längtar till julafton!


Ny design

Hej mina fina
Har fullt upp här hemma men har supersnabbt slängt ihop en ny sisign då den andra var för somrig. Så just nu får den se ut så här tills jag fixat till den så jag blir nöjd vilket jag inte riktigt är just nu.

Vitt och vackert

Hej mina fina
Ja tänk vad med snö det kommit dom senaste dagarna. Och konstigt nog har jag inget emot att det ligger ett tjockt täcke här hemma som bara växer och växer. Tror att det har något med mina barn att göra =)
 
Dom här senaste dagarna har jag helt fått fnatt. Här hemma har det julfixats som bara den och vi han nu en kyl full med gott i form av chokladcola, knäck, hemmagjorda chokladbitar och mintkyssar. Och på bänken har vi 3 stycken vörtlimpor och 3 stora limpor som är goda att rosta till barnen som jag bakade igår. Och idag ska jag fixa mera lussebullar då dom gick åt när Léone fyllde år. Och ikväll har jag att göra då det ska fixas en massa tårta till dopet imorgon. Ja, varför ska man ta det lugnt när man har 3 barn? =)