Årets sista dag

Hej
Tänk, idag är det årets sista dag. Idag är det 2009 & imorgon är et 2010. Hjälp vad tiden går fort. Om 5 månader blir Lilly 1 år. Tänk att man har en sån stor tjej. Just nu ligger hon & sover sin tupplur i sitt sovrum. Tänkte pröva hur det gick igår & se hur hon skulle sova på natten sen & det gick super bra. Så skönt. Så nu är vagnen ihopfäll & kommer bara användas till promenader & till bilturer. Underbart.

Ikväll kommer Sanne med sambo & Tina med familj för att fira nyår med oss. Kommer bjuda på trerätters =) Först blir det toast skagen. Sen blir det potatisgratäng & kotletter & till efterrätt blir det daim tårta me glass.  Ska bli så mysigt & trevligt att umgås & äta lite gott.

Nu sitter jag här nyduschad & bara tar det lugnt. Väntar på att Lilly ska vakna. Behöver dammsuga lite upp men kan ju inte riktigt göra det när hon ligger uppe & sover. Men hon kommer nog vakna om en timme skulle jag tro & gästerna kommer vid 18 tiden så det är ju ingen fara.

Min mamma & pappa är hundvakt idag & imorgon med så vi slipper tänka på henne när vi har gäster hemma. Hon blir ju allti så lycklig när et kommer folk hit så hon bara springer efter en som en svans & gör saker hon vet att hon inte får så det blir skönt för oss båda att slippa det.

Nej, nu ska jag ta & locka lite här i soffan & på bordet så allt det är klart sen.
Uppdateringar under kvällens gång kommer.

Kramar på er så länge


Mitt 2009

Hej.
Jag har sett att en massa andra bloggare har fyllt i den här listan så jag gör det jag med =)

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag var gravid, var med om en förlossning & jag fick äntligen bli mamma

2. Höll du några av dina nyårslöften? Hade inga löften så det blev svårt att hålla några

3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? Ja, Tina & Daniel fick ju sin Melvin

4. Dog någon som stod dig nära?
Min farfar

5. Vilka länder besökte du? Åkte ingenstans i år

6. Är det något du saknat år 2009 som du vill ha år 2010? Nej, det tror jag inte

7. Vilket datum från år 2009 kommer du alltid att minnas? Helt klart 2:a maj då Lilly föddes

8. Vad var din största framgång 2009? Jag jag är en bra mamma

9. Största misstaget? Att vi inte hälsade på farfar så han fick träffa Lilly

10. Har du varit sjuk eller skadat dig? Någon vanlig förkylning har det väl varit

11. Bästa köpet? Oj vad svårt. Tror jag får säga nya vagnen

12. Vad spenderade du mest pengar på?
Helt klart kläder. Mest till Lilly då =)

13. Gjorde någonting dig riktigt glad? Att jag har fått en sån underbar dotter

14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2009? Där måste jag säga Takidas Curly Sue då det var den låten jag födde Lilly till

15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? Gladare men det har såklart funnits tider då man varit lite nere

16. Vad önskar du att du gjort mer? Hälsat på farfar innan han dog

17. Vad önskar du att du gjort mindre? Ätit mindre polly =)

18. Hur tillbringar du julen? Halva dagen med min släkt & halva dagen med V´s släkt

19. Blev du kär i år? Både ja & nej. Blir ju alltid nykär i min man men sen blev jag ju även kär i min dotter

20. Favoritprogram på TV? Unga mödrar, förlossningskliniken, desperate housewives mm. Gillar verkligen TV:n

21. Bästa boken du läste i år? Ingen alls vadx jag kan komma på. Tror jag läste ett par böcker när jag var gravid men jag kan inte komma på vilka det var

22. Största musikaliska upptäckten? Oj, ingen aning. Lillys vackra stämma kanske

24. Något du önskade dig och fick när du fyllde år? önskade mig inget speciellt

25. Något du önskade dig men inte fick?
En himla massa miljoner =)

26. Vad gjorde du på din födelsedag 2009? Var hemma i nya huset & hade även en febrig dotter

27. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? Om huset hade blivit sålt tror jag

28. Hur skulle du beskriva din stil år 2009? Jeans såklart. Är ju en jeans tjej.

29. Vad fick dig att må bra? Att titta på min dotter & planera för framtiden

30. Vilken kändis var du mest sugen på? 

Johnny Galecki som spelat Leonard i serien Big Bang Theory

31. Vem saknade du? Mormor & farfar

32. De bästa nya människorna du träffade?
Träffade visseligen dom i vintras 2008 men vi har blivit väldigt bra vänner nu & det är Tina & Daniel med sonen Melvin

Julklapparna

Hej
Tänkte ta & skriva ett litet inlägg om vad vi fick i klapparna av "tomten" i år så här kommer det:

Victor fick:
En rakapparat 
Idol Eriks skiva
Tommy Hilfiger perfym från mig =)
Pengar
Strumpor
Snygg T-shirt

Jag fick:
Platttång
Ljuslycktor
Bakplåts ställ
En silverring som V hade graverat in "Lilly" på
Ett halsband

Lilly fick:
En gungsnigel (en gunghäst som ser ut som en snigel)
En gåstol 
Hello Kitty sparbössa
Massor med kläder
Massor med gossedjur
Pengar
En bok

Jag är inte helt säker men jag tror verkligen att vi fått med alla julklapparna vi fick i år i inlägget.


Förlåt älskade läsare

Hej,
förlåt för en otroligt dålig uppdatering. Men ni vet ju hur det är nu runt juletider. Igår var vi som sagt först hemma hos mina föräldrar & sen åkte vi till svärmor. Hade jättetrevligt på båda platserna. Massa mat blev det så klart med . Men det hör väl julen till, tycker ni inte? Tycker dock inte om allt som bjuds på julbordet. Eller, jag tycker bara om korven, köttbullarna, potatisen & löken från mammas inlagda sill. Knäpp jag vet =) Men så är det.

Idag var vi in till Uppsala en snabbis. Och oj vad med folk det var. Tycker det är otroligt jobbigt när man måste tränga sig förbi för att komma någonstans. Och värst är et ju när man har barnvagn. Den tar ju upp extra mycket med plats. Och ingen verkar se någonting på mellandagsrean heller. Jag & V gick fint med Lilly i vagnen innen på H&M i gränby cetrum & helt flötsligt kommer det en ångvält farandes. En som kvinna som inte kunde strunta mer i att det fanna andra i butiken. Först tacklade hon mig så jag nästan hamnade på rumpan min & verkade inte märka ett dugg. Sen tog hon sats & körde över V & Lilly. Herregud! Så bra priser är det ju faktiskt inte. Skärpning!

Iaf. blev inte så mycket för oss idag. Jag fick med mig 2 par svarta strumpbyxor om jag ska ha på nyår med mig hem & ett paket lösnaglar. Blev inget för V & inget för Lilly. Skulle leta reda på en ny overall i strl 74 åt henne men hittade ingen var fin eller i rätt strl. Hittade dock lite saker inne på kappahl från deras serie vintage stories till sessan men hängde tillbaka det då jag fortfarande letade efter overallen till henne & ville inte slösa allt för mycket idag. Så det blev inget kul alls idag.

Handlade lite på Willys med. Blev 4,4 kg köttfärs som nu ligger i mindre förpakningar i frysen. Nu ska vi nog slippa handla sånt på ett tag iaf. Sen blev det lite kött till nyår. Ska ta hem lite folk & fira året som varit & året som kommer. Har en hel del dricka här hemma men vi kommer ju inte bli fulla. Eller jag kommer ju iaf inte bli det. Jag dricker alltid med måtta. När man fått det där lilla ruset så man blir varm & glad men forfarande kan gå rakt ni vet? Sån är jag.  Lilly skulle igentligen sova hos sin farmor & farfar så vi skulle vara barnfria men jag klarar nog helt enkelt inte av att lämna henne en hel natt än. Har ju inte lämnat bort henne en enda gång än så det känns jobbigt att lämna henne en heln natt första gången. Missförstå mig inte nu när jag säger att vi hade tänkt lämna bort henne på nyår för att ha lite fest.

 Jag vet att jag är en ung mamma & det är ju lite kliché att unga mammor lämnar sina barn för att dricka. Men jag kan säga helt ärligt att jag inte druckit en droppe alkohol på 2 år. Så jag känner att jag är värd en smirnoff eller 2. Och nu blev det ju även så att Lilly kommer att vara hemma under hela kvällen/natten så jag kommer ju verkligen inte dricka mycket då jag fortfarande ska ta hend om mitt barn. Jag kommer ju kanske ta ett glas vin eller 2 till maten & då kanske Lilly fortfarande är vaken men hon vill ju lägga sig vid 7 & vaknar 1-3 gånger fram till kl 8 på morgonen. Jag har aldrig varit en sån som dricker mycket. Ett par smirnoff så är jag glad. Så det kommer inte bli några problem alls. Sen kommer fam Eriksson/Berg även vara här med sin Melvin så det blir 2 barn här så det blir ju knappast någon superfest här =) Även Sanne med sambo kommer komma. Vi kommer bjuda på mat & bara ha allmänt trevligt, vuxen style.

Ojoj, så virrigt inlägg. Men så blir det när man har varit borta ett tag. Inlägg om julklapparna kommer imorgon.
Nej, nu ska jag nog ta ett glas must innan jag ska gå & krama kudden.

Tack älskade läsare för att ni fortsätter titta in på min blogg dag efter dag fast jag inte kommit till dator frö att skriva om min dag eller mina tankar. Ni ska veta att ni är otroligt omtyckta!

Kramar till er! 


Snabbt inlägg

Hej
Tänkte ta & slänga in ett snabbt inlägg så här på juldagen. Gårdagen var jättelyckad med underbart sällskap,god mat & fina klappar. Tycker bäst om att ge bort klappar än att få faktiskt. Och i år hade vi fixat perfekta klappar tycker jag. Kommer blogga lite senare om alla klappar. Nu ska jag fixa mig sen ska vi till mina föräldrar på mera julmat & träffa min farbror & kusiner & även min bror & Johanna.

Nej nu ska jag gå. Men som sagt, mer uppdateringar kommer.
Kram


En varm julhälsning

Från våran lilla familj kommer här en liten julhälsning.

God Jul! Hoppas att ni får en underbar dag med många fina klappar, massor med god mat & underbart sällskap.


Just nu

Hej!
Sorry för dålig uppatering idag. Skulle blogga när lillan somnade mitt på dagen men istället kom min kusin över med en julklapp till Lilly. Tack Hanna! Stod & pratade ett tag & när hon hade åkt hem gick det 5 minuter så vaknade pluttan vår efter endast 1 timmes sömn mitt på dagen. Inte så poppis för någon. Så hon har varit supertrött sen 5 tiden men efter ett långt bad & lite pepp så somnade hon 18.20 så det blev "bara" 40 minuter tidigare än vanligt. Undra jag hur hon kommer sova inatt då? Hoppas på bra. Dom senaste nätterna har varit lite si & så. Har vaknat upp emot  3-4 gånger under natten för att ha napp eller vatten. Så det har varit en sliten mamma som har gått fram & tillbaka mellan sovrummen dom här senaste nätterna. Men det är inte allt för jobbigt endå. Klarar ju iaf av allt man ska endå.

Snart ska jag iaf ta & plocka lite här hemma så allt är snyggt & så när man vaknar imorgon på självaste julafton. Dagen kommer ju inte spenderas hemma utan som vanligt så kör vi halvdag hon varsin familj. På morgonen kommer vi bege oss till mina föräldrar & stanna där till 15.30 tiden då det är dags att åka hem & hämta resten av alla klappar & sendan bege oss till V´s mormor & morfar där hans familj + morbror m familj väntar. Det jobbiga är att Lillys rutiner kommer ruckas. Hennes dagslur kommer bli hos mina föräldrar i hennes vagn men kvällen kommer bli jobbig. Hon vill ju gå i säng 19 på kvällen men vi kommer ju inte åka hem så tidigt från V´s släkt då vi bara tillbringat 3 timmar med dom så vi måste lägga henne någonstans eller i vagnen & så får hon sova där ett tag & sen måste vi alltså väcka henne & åka hem & sen lägga henne & hoppas på att hon kan sova resten av natten som hon ska. Får helt enkelt se hur allt går.  

Nej om manska börja plocka på en gång så man blir klar någongång då.
Kram


22/12

Hej
Dan före dan före dopparedan idag. Oj vad tiden går. Om 2 dagar är det julafton. Mys!

Idag blev det Uppsala igen men denna gång med min älskade man. Vi köpte väl det som skulle köpas. En finjacka till Lilly i grå ullmix. Tror dock att den ska vara ett pojkplagg men vad gör väl det. Supersnygg var den ju =) Sen blev det ett par plagg till i 74. Ett par leggings, en body, en kjol, & 2 pyjamaser tror jag det blev. Sen blev det lite hårprylar till henne med. Hon börjar ju få lite hår nu. Så söt. Bilder på allt kommer i morgon. Håller på att tvätta allt nu. Och sen blev det även ett 3 pack med blöjpåsar. Väl behövligt. Kostar visseligen 299 kr för 3 stycken men dom räcker i ca 2 månader tror jag att det är.Men sn måste man ju tänka på att vår dotter är otroligt kinkig när det gäller våt blöjor så vi gör ju av med en hel del blöjor om dagen med så då går det ju även åt mer blöjpåse.

Nu ligger sötnosen & sover så sött i sin säng & vi ska äta lite kvällsmat till en film så nu rundar jag av det här inlägget med att säga...

Ha en underbar kväll!


Dagen som varit

Hej.
Den här dagen har till större delen spenderats tillsammans med mina föräldrar + lillebror inne i Uppsala. Dom skulle dit idag då min bror skulle laga en tand med hjälp av laser. Och då jag kom på att jag glömde att köpa något snyggt att ha till julkläderna så jag följde helt enkelt med & hittade även en skjorta i vitt inne på H&M som jag tror att jag ska ha. Det härliga är att jag inte hittade en snygg någonstans inne på H&M & tillslut drogs jag till mamma avdelningen (drömmer ju om en stor fin mage ju) & då hittade jag den här. En söt liten skjorta/tunika i tunt vitt tyg. Som tur är ser ju dom flesta mamma plygg ut som helt vanliga plagg så det spelar ju ingen roll om man änvänder dom annars med (en liten hemlis: brukar ta på mig mamma jeans när mina jeans är i tvätten & jag vill ha et par jeans på mig - knäppis)

Nu är det härliga att vi kanske ska in till Uppsala imorgon med =) 3 dagar i rad. Underbart! Shopping shopping shopping here I come! Hahaha. Nejdå alla som är föräldra lediga vet att man inte är gjord av pengar precis. Men vi ska iaf köpa nya påsar till blöjhinken & sen såg jag något sött inne på H&M´s barn avdelning som nog kommer följa med hem. Måste ju ha lite mer kläder i strl 74. Har inte så mycket i den strl faktisk. Så något litet kommer iaf hamna i byrån.

Just nu kollar jag lite på TV & äter lite polly. Mums.

Hej så länge!


Julmys

Hej.
Sitter just nu i soffan & kollar på våran stora täta gran som är pyntad i silver & turkosa med ALLA julklapparna under den. På bänken i köket står julgodiset & svalnar. Det är verkligen julmys på hög nivå nu. Endast 4 dagar kvar till självast julafton med kalle anka & detta år betyder 1000 gånger mer än alla andra år. Detta är det år då våran dotter får fira sin första jul. Vi ska verkligen göra allt för att våran dotter ska få uppleva dom underbaraste jularna man kan. När hon blir vuxen ska hon alltid kunna se tillbaka på julen som en underbar tid & förhoppningsvis älska oss lite extra varje gång hon tänker på hur vi fixat & donat för hennes skull. För det är verkligen för hennes skull vi gör allting nu. Det är ju hon som gör oss till vi nu. Det är henne vi lever för.

Mamma & pappa älskar dig mer än ord kan berkriva. Det finns inte tillräkligt med stjärnor på himmelen att räkna för att  kunna gradera vår kärlek till dig
L I L L Y    E L I S A B E T H    R Ö J E R Å S


Fixat & donat

Hej
Just ni sitter man mätt men med ett sockersug som snart ska stillas i ett rent & fint julhem. Jag har smörjt in mig med brun utan sol (ville sola men jag kommer ju aldrig iväg fast det ligger 3 hus bort på samma gata som vi bor på. Men så är det att vara mamma. Får väl ta det någon annan gång istället. Huvudsaken är ju att man får färg & inte hur. Såg ju sjukt blek ut när jag hade fixat håret så jag blev tvungen att ta till flaskan =)

Imorgon ska vi in till Uppsala. Yes! Ska köpa dom sista julklapparna. Det är till V´s bror + tjej & till våran lilla sessa. Sen ska vi kolla efter en bolero till henne som hon kan ha på julafton. Någon som har sett en snygg någonstan? Tips uppsakattas.  Sen ska jag kolla på en tröja med. Och sen skulle jag vilja köpa lite nya blommor. Har inga till vårat sovrum &  inga till Lillys så det behövs verkligen. Sen får vi se vad vi mer kommer hem med. Ska in med Tina med familj så det kommer iaf vara med ett underbart sällskap vi kommer vara.

Nej, nu sak jag gå & ta mig en skål med marängsviss. Kramar


Middagen klar

Nu är middagen klar så nu ska vi äta. Det blir potatisgratäng med fläskfilé. Åh vad gott det det ska bli.
Kramar!


19/12

Hej.
Det blev såklart inget Uppsala idag =( Hmmm, mannen ville helt enkelt inte ge med sig. Har jag tappet stinget? Eller är det så att det jag brukar locka med/det han brukar säga att han vill ha för att göra något sånt helt enkelt inte är intressant längre? Han kanske helt enkelt fått nog av det?

Hur som haver. Idag har vi städat, städat & åter städat. Nu är det riktigt fint här hemma så nu är granen välkommen in till oss & göra julen riktigt mysig. V köpte ju granen i fredags när han jobbade & han hittade en gran som han blev tokig i & sen hittade han ingen han gillade lika mycket.Det var bara så att det var en vanlig gran & ingen kungsgran eller ädelgran som jag ville ha. Så i år får det helt enkelt bli en "vanlig" gran som barrar så f*n. Hatar granar som barrar men nu var det ju så att min älskling inte ville köpa en dyr gran heller så vad ska man göra?

Har även plockat i Lillys kläder. Visste ni att hon har använt storlek 68 i 4 månader nu? Jopp, å är det. Så nu har jag tröttnat på det mesta i den storleken så jag prövade in body i strl 74 & den passade relativt bra. Lite  lång i ärmen & i längden men det funkar ju iaf så nu kommer hon börja använd 74. Stora tjejen. Snart 8 månader & börjar med 74 nu. Haha.  Man brukar ju säga att strl 74 är 6-9 månader. Och Lilly börjar nu. Ja, man ska ju slita ut kläderna ordentligt innan man skaffar nya. Dock kan hon inte ha sina 74 jeans & hon badar i dom. Hon kan faktiskt ha några av sina 62 jeans fortfarande.

Nej, nu är det någon som vill ha lite mat. Kramar


-21 grader ute

Hej
Nu är det verkligen vinter. 21- visar tempen på utanför våran köksfönster. Herregud. Det är kallt det. Men det är ju vinter nu och vill man ha snö på julafton så ska det väl vara kallt.

Inatt har vi haft en ängel till dotter. Hon vaknade till när vi gick och lade oss vid 00.20 & då åt hon sin välling & fick en torr blöja (vi har nämligen en dotter som är väldigt noga med att blöjan ska vara torr hela tiden) & sen somnade hon om. Sen vaknade hon..... 8.10 imorse! En hel natt. Vilken dröm. Nu hoppas vi bara att det här inte var en engångs grej utan att det här fortsätter.

Idag skulle jag vilja åka in till Uppsala för att köpa dom sista klapparna men min man vill inte riktigt det. Han tror att det kommer vara så mycket folk ute nu & handla men jag tror att det är värre i veckan som kommer då alla fått sina pengar. Får se om jag kan övertala honom =) Annars får vi gå ut i det otroligt kalla vädret & köra runt Lilly i sin nya pulka.

Vad ska ni göra idag?

Kramar


Nytt på G

Hej
Just nu sitter jag med en färg i håret. Är färdig om 20-25 minuter. Blev en lite mörkare nyans så vi får se hur det blir. Vill ju gärna fixa allt det här nu för det är ju lite jobbigt om man inte trivs med det & så får man sitta så på jul & nyår. Men vi hoppas att det blir fint. Tycker jag att det blir för mörkt får jag lägga i lite ljusare sligor så blir det nog bra. Sen behöver jag lite brun utan sol alt sola lite. Är så blek & kommer bara se blekare ut nu när jag blir mörkare i håret. Får se om det blir idag det med. Men ni läsare hjälpte mig ju med valet av färg så TACK till er som tyckte till <3 

Bild kommer idag alt imorgon

Kramar!



Så här blev det (ingen bra bild)

Och en annan bild (samma här,dålig bild & ger ingen rättvisa för håret, ser helt flammigt ut) Kapade av det en bra bit med =)
Bättre bilder kommer imorgon

Sen tar vi en Dagens med:

Over-size tröja Vila & leggings H&M


I min skötväska/väska har jag....

Hej.
Tänkte att ni läsare kan göra som jag & knäppa kort på vad ni har i eran skötväska/väska & lägga ut det på bloggen. Sen kan ni ge mig en länk eller bara lämna en kommentar om att ni har gjort det så får jag se vad ni har i eran. Det låter väl lite kul? Den som har roligast/härligaste innehållet kanske till&med kan få en liten gåva =)

Så, i min skötväska har jag:

Allt det här:

Blöjor,våtservetter,rumpsalva & blöjpåsar

En doseringsburk med fullkornsvälling & lite gröt, 2 burkar med mat, 2 förpackningar med efterrätt/mellanmål, majskrokar, kex, färdigblandad välling & 2 skedar

En body, en tröja,en tjocktröja, ett par stumpbyxor, ett par mjukisar, en kjol, 2par strumpor, ett par raggsockor & ett par vantar

Bindor & tamponger (vet ju aldrig när det behövs), handsprit, leksaker, engångshaklappar, plåster, nässpray till sessan, extra nappar, napphållare, vaseline, alvedon, hårklämma & en bitring. Ja det var väl allt som alltid ligger där i 
Men sen läggar man ju i saker man vet att man ska ha när man är på väg någonstans. Tex nycklar, plånbok, vatten flaska & välling till Lilly, mobilen & lite smått. Och allt det får plats i min skötväska =)


Hon låg på golvet & sen....

Hej.
Idag jobbar min älskling. Och när han kommer hem kommer även en gran att få följa med. För på söndag (4 advent) kommer vi ha en gran! Yes! Älskar att ställa in granen & få pynta den. Ingen annan får röra pyntet. Bara jag =)

Nu till rubriken. Som jag nämde i ett annat inlägg har ju sessan suttit upp i sin säng några gånger när vi har kommit in till henne. Hen då har sängen lutat lite uppåt (haft böcker under huvudändan pga långvarig förkyling) & sen har hon även fått lite hjälp då hon har fått tag på spjälsängsskyddet + att sängen är mjuk. Men nyss när jag satt & kollade lite på bloggar så låg Lilly på mage. Nästa gång jag kollade var hon på rygg & försökte sätta sig upp. Som vanligt alltså. Men nästa gång jag tittade upop SATT HON UPP! Och det här var inom loppet på ett par sekunder. Jisses vad mitt barn växer. Tycker det var nyss hon bara var ett pluss på stickan & nu kan hon göra så himla mycket själv. Undra jag när hon tänker fltta hemifrån om hon fortsätter så här =)

Stora tjejen i egen hög person 


Skilsmässa kanske?

Hej.
Åh vad jag älskar min man ibland. När vi skulle äta mat iag frågade han mig om jag var gravid....För min mage putade så mycket idag! Har aldrig hört på maken! Bara för att jag har ätit en massa gott idag så min mage är lite uppsvälld så är jag gravid. Hmmm. Skilsmässa kanske? (IRONI)
 
Jag i fredags. Ser jag gravid ut tycker ni? =)


16/12

Hej!
Natten har varit UNDERBAR! Lilly somnade vid 19.20 då jag höll på att sänka ner hennes säng ett hack så hon ett x antal gånger satt sig upp i sängen & då jag vet att hon drar sig upp mot stående ibland var det helt enkelt dags för det. Innan hon somnade åt hon en helt skiva vört med leverpastejh så hon var mer än nöjd när hon fick slå igen sina små blå. En timme senare ville hon ha en flaska vällig (200ml) för att sen somna om. Därefter vaknade hon inte förens kl 3.30 för att äta lite till (tror att hon åt ca 120ml) & sen ville hon gå upp vid 8.15. Underbart säger jag igen. Inatt lät jag henne äta eftersom hon åt så pass tidigt gämfört med andra nätter. Hon brukar äta sin välling runt 22-23 tiden annars så det hade blivit för stort mellanrum mellan nattens välling & frukosten om hon inte fått äta vid 3.30 (hade blivit 12 timmar)

Och idag har vi vrit ut i snön & lekt lute. Dock var sötisen inte allt för intresserad men det kan ha varit pga av att hennes mamma hade bökat på henne massor med kläder så hon knappt kunder röra sig =) Nej då, hunden sprang lös på baksidan tillsammans med oss & hunden som rör sig är ju mycket mer intressant jämfört med ett vitt täcke med snö som bara ligger där. Men det blev iaf något kort på henne i snön.

Sen har hon ätit jättebra idag. Åt 1½ dl med fullkorngöt & nu till lunch var det pasta med basilikasås(100ml)  & päronpuré med banan(100ml + en halv banan ihop mosat)  som hamnade i lilla magen. Duktiga tjejen.

Just nu ligger hon på golvet & börjar bli lite sur då hon inte kommer upp så jag ska ta & hjälpa henne & på engång för att sova sin lur. Är nog dags för det nu tror jag. Men först, Lillys första möte med snön:

Sötnosen vår <3

Mössa & vantar från H&M Overall från Kappahl


Slutat snöa

Hej
Nu har det slutat falla flingor från skyn & mörkret börjar börjar smyga sig på. Lilly ligger fortfarande & sover lur & har gjort det sen 13 tiden. Så hon har sovit i 2½ timme nu. Gud vad skönt för henne. Det behövde hon. Och vi har inte varit ut i snön än heller. Ville vänta till hon hade sovit klart men nu är det försent så det får bli imorgon istället.

Jag har under tiden Lilly har vilat fixat lite med förstoringarna som ska upp på väggen senare. Fick hem 3 nya som fick hamna i ramarna vi redan har hemma. Får be min man att köpa 2 nya till imorgon så kan jag sätta tillbaka 2 av korten iaf. Vill gärna att antalen ska vara jämna så ett får jag offra så länge. Sen har jag även fixat i ett album med massa kort på lillan i. Har just nu satt in kort från tiden i/på magen & skrivit veckan jag var i & om jag vetat, viktuppgången för samma vecka. Tycker att det ska vara kul att att album med bilder på magen & bilder på sessan genom åren. Finns ju nnars mest bara "mitt första år" böcker som man kan sätt in kort på henne i om man inte har ett tråkigt album som man bara sätter in korten i. Det är är ett jättefint som är klätt i tyg med vita blad i som man kan fylla på så man får plats med många år i den.

Det är det bakre albumet som är Lillys


Lunch på G

Hej.
Har precis givit sessan sin lunch. Hon fick sin nya favorit som är pasta med basilkasås (från 8 månader men BVC har sagt att jag ska ge det då hon behöver mer energi & mer smak) som hon bara älskar. Hon åt 3/4 av en stor burk nu till lunch & det är superbra. Hon behöver ju mycket mat då hon börjat skjunk på sin kurva så vi har börjat ge henne mycket mera mat & bara välling när hon själv vill det vilket kan vara 1-3 gånger per dag. Men hon äter verkligen jättebra så hon borde gå upp lite iaf. Hon äter just nu mild fullkornsgröt till frukost, pasta till lunch, smörgås till mellis, mat av någon form vid middag & välling innan/efter hon har somnat. Ibland byts något mål ut till välling enligt hennes önskemål. Men oftast blir det mat & helst macka. Hon ÄLSKAR vört macka med leverpastej. Hon äter lungt en hel skiva själv.

Nej, nu måste jag kolla till min lunch som består av ungsfalukorv med pressad potatis.

Kram!


I vårt vackra vita vinter värld

Hej
Sitter just nu & tittar ut på ett vitt landskap. Är massor med snö här hemma. Skulle tippa på 2 dm. Och då snöar det fortfarande. Mysigt! gillar inte snö så mycket egentiligen då man blir så himla blöt bara av att gå ut & hämta posten. Men sen blir det ju så vackert istället. Så det går jämt ut. Ska ta & visa Lilly vad vinter handlar om idag md tänkte jag. Så vi ska gå ut & bli blöta & fulla i snö. Hon har tittat ut geno förnteret när hon åt frukost & det var med stora ögon hon gjorde det. Tror hon tyckte det var så fint när dom stora vita flingorna föll från himelen. 

Idag skulle det ha varit föräldrarträff men dom ringde för ett tag sen & sa att den var inställd. Så dagen får helt enkelt bestå av lek med min prinsessa som just nu sitter på golvet & leker med diverse saker. Sen ska jag nog ta & fixa lite här hemma. Står tex en låda på golvet i mittenrummet/datarummet som står i vägen så ska jag ta bort. Står även en här i vardagsrummet ska ska bort den med. Och sen behöver man ju alltid plocka bort små saker som hamnar överallt. Kanske kan få upp någon tavla med. Har faktiskt inte fått upp en enda tavla här hemma än. Och vi har ju jättemånga fina kort i ramar som jag vill ha upp. Så det ska nog fixas idag med.

Nej, nu vill katten in. Skriver mer sen.
Kram


Konstig känsla i magen

Hej
Jag bar inte hunnit knäppa några kort på ahlen än. Lagade mat istället  & sen skulle sessan läggas. Men det kommer. Det lovar jag. Ska sortera lite tvätt först sen kan jag knäppa.

Jag har en sån konstig känsla i magen. Mådde illa inatt när jag gick in till Lilly men det trodde jag var pga att jag åt för mycket godig igår. Men idag har jag varit konstig i magen under delar av dagen. Kanske är mensväsk? Eller jag kanske bara åt något dåligt igår? Eller kanske till&med håller på att bli sjuk? Jag vet ju inte när min mens kommer att komma pga allt det här med minipillerna & täta blödningar. Men det kanske är det som är på G. Får se vad det är. Är ju lite obehagligt att ha en konstig känsla i magen, typ illamående när man tar hand om en liten som ska ha hjälp med allt. Och sen blir man ju lite orolig pga att jag inte äter något för att skydda mig mot en ny graviditet heller. Men jag tippar iaf på att det är mensen som är på G då det hjälpte lite med alvedon.

Nej, tvätten väntar.
Kramar!


14/12

Hej!
Nu ligger sessan & sover. Hon har tydligen bestämt att hon bara ska sova en gång på dagen istället för som för någon dag sen. Men honb vaknar ju senare på morgonen är för någon vecka sen så det är ju inte så konstigt.

Hennes sovtiden förut var:
Vakna vid 7 tiden på morgonen efter något uppvaknade under natten pga napp eller vatten
Sova lur från ca 11-13 tiden
Sova nästa lur från ca 16-17.30 tiden
Gå & lägga sig vid 19 tiden

Nu är det:
Vakna vid 8.30 tiden efter något uppvaknade under natten pga napp eller vatten
Sova en lur vid 14 tiden (vet inte riktigt än hur länge hon brular sova då det är så nytt)
Gå & lägga sig vid 19 tiden

Härligt va?

Sanne kommer inte komma idag då hon gått & fått en förkylning. Så jag vet inte vad vi kommer hitta på idag. Det märks helt enkelt. Ska försöka knäppa lite kort på hur det ser ut i hallen nu när allt är helt klart där inne.


3:e advent & lucia

Hej!
Idag är det söndagen den 13/12 vilket inneär 3:advent & lucia. Dagen började jättebra då V gick upp med Lilly vid 8 tiden & jag fick ligga kvar.  Låg kvar länge & bara tänkte för mig själv på allt & inget. Underbart. När jag kom ner hade precis lillan somnat i sin vagn & jag & V satte oss ner & åt vörtsmörgås & tände 3:e ljuset. När vi ätit klart vaknade lillan igen & fick lite & äta & sen begav vi oss till Uppsala. Där köpte jag ett kitt med lösnaglar & har precis fixat dom. Äntligen långa naglar igen. Mina bara går sönder hela tiden & även långt in så jag få så himla ont. Men nu så. Sen hämtade vi även ett par saker till ett par julklappar & kollade även in det som ska köpas när pengarna kommer. Har en sak att köpa till V´s bror + tjej & till lillskruttan. Kommer nog köpa en gunghäst till henne & lite småsaker. Typ ett Hello Kitty gosedjur & lite leksaker.Hon har ju lite dåligt med leksaker så det blir nog något sånt. Kanske en gåvagn med. Vi får se.

Efter allt var klart i Uppsala åkte vi hem till Tina med familj  & var där ett tag. Men som vanligt vill dotterna våran gå i säng vid 7 så vi fick åka hem då för att lägga henne. Så nu sover hon så sött i sin säng.

Morgondagen kommer nog spenderas tillsammans med Sanne. Då kanske även det kommer upp lite bilder på hur huset ser ut mm.

Kramar på er!


Lördag

Hej!
Blev inte mycket bloggande igår. Hade lite att göra. Hade lite par middag i går med familjen Eriksson/Berg & vi bjöd på fläskfile med potatisgratäng. Mums! Sen blev det såklart IDOL tittande. Tyckte rätt kille vann då jag har tyckt att Erik har varit jätteduktig hela tiden & sen gjorde ju han vinnarlåten bäst med. Och jag som är lite knäpp tycker att den som gör vinnarlåten bäst ska vinna då den spelas HELA tiden nu & man vill ju inte lyssna på en låt som man tycker låter illa. Tex så spelades vinnarlåten ca 7 gånger på lugna favoriter mellan 8 & 13 idag. Helt sjukt.

Just nu håller V på att göra tacos till maten. Skulle åkt till sala med Eriksson/Berg för att åka med? i luscia tåget som dom har där med bilar. Men Lilly somnade precis så det gick inte. Får hitta på något en annan dag istället, eller hur Tina?

Ang hårfärgen har hittils 6 st tyckt mörkbrunt & 2 blont. Och jag vet förtfarande inte hur jag sksa göra.Så ni som fortfarnade inte röstat, snälla gör det så jag kan bestämma mig. Det hänger på er!

Kramar på er!


Bröt ihop nyss

Hej!
Lyssande på lugna favoriter på radion i köket när jag skulle göra knäck. Eller jag gjorde knäck som vägrade stelna. Höll på i 1½ timme & sen åkte den i vasken. Vet int om det var för att jag hade i laktosfri grädde. Någon som vet?

Tillbaka till saken. Höll som sagt på att lyssna på radion i köket & så börjar dom spela våran bröllops låt, from this moment. Blev helt varm i kroppen & sjöng med. Och när den är slut på börjar dom spela låten som våran älskade dotter föddes till, curly sue. Då brast det. När både låten som jag & min man gifte oss till & låten som våran dotter spelade efter varandra så förstod jag hur lycklig jag verkligen är. Jaghar en man som älskar mig & som hittills spenderat 7 år & 2 månader tillsammans med mig & en dotter som jag älskar så himla mycket som växer & frodas. Ibland behöver man gråta av lycka med. Och det här var en sån gång.

Tack Victor & Lilly för att ni finns i mitt liv. Älskar er mer än ord kan beskriva <3



From this monent

From this moment life has begun
From this moment you are the one
Right beside you is where I belong
From this moment on

From this moment I have been blessed
I live only for your happiness
And for your love I'd give my last breath
From this moment on

I give my hand to you with all my heart
Can't wait to live my life with you, can't wait to start
You and I will never be apart
My dreams came true because of you

From this moment as long as I live
I will love you, I promise you this
There is nothing I wouldn't give
From this moment on

You're the reason I believe in love
And you're the answer to my prayers from up above
All we need is just the two of us
My dreams came true because of you

From this moment as long as I live
I will love you, I promise you this
From this moment
I will love you as long as I live
From this moment on

 


Curly Sue

Your strength is so hard to find,
I feel so much stronger now,
the feeling´s alright. -Your words make me whole again,
those eyes cannot ever lie,
you're so divine
I'm not ever alone, you're not ever alone

I'm head over heels, goddess of mine,
your curls touching my face and now I can fly
You brought my life back,
The glory you found,I'm in deep debt, without-you* I wouldn't survive
I'm not ever alone

Your smile is heavenly,
I-don´t deserve all the love, that you're giving to me
Your touch makes it hard to breathe,
the shiver's around me now, you're so fine

I'm head over heels goddess of mine,
your curls touching my-face, and now I can fly
You brought my life back,
The glory you found, I'm in deep debt, without-you I wouldn't survive

The heart is pumping for my life, the mind is happy and I, I will love you till the day I die

I'm head over heels goddess of mine,
your curls touching my face, and now I can fly
You brought my life back,
the glory you found, I'm in deep debt, without you I wouldn't survive

I'm head over heels goddess of mine,
your curls touching my face and now I can fly
You brought my life back,
The glory you found, I'm in deep debt, without you I wouldn't survive

K Ä R L E K


Hittills

Hittills har alla som röstat på min nya hårfärg röstat på den mörka färgen. Vad tycker ni andra?
  


Hjälp!

Hallå.
Jag skulle vilja ha lite hjälp från er läsare. Det är nägmligen så att jag vill färga håret. Har så urtvättad färd så den ser nästan ut som en utväxt i färgen. Hatar det. Men nu är då frågan. Vilken färg ska jag ha? Antingen vill jag ha blont, brunt (helt utan röda pigmetnt,det har jag haft senast & det blev såhär tillslut) eller lite slingor. 
Vad tycker ni?

Blondt som för 2 år sen?

Mellanbrunt med ljus slingor i som jag hade i början av graviditeten?

Eller brunt som jag skaffade i mitten/slutet på graviditeten?

Lämna en kommentar där ni skriver vilken färg ni tycker jag ska välja

Kramar


God natt Sverige

Hallå
Har precis tittat lite på big bang theory. Absolut älskar den serien. Är faktiskt lite småkär i Leonard i den serien. Han är ju bara för söööt. Som han håller på & uppvaktar Penny hela tiden. Love it! Känns som att det är därför jag gillar honom så mycket. Tänk om man hade en kille som jobbade så hårt för att visa sin kärlek för en. Själv är man glad om man får V att förlja med till IKEA. Men jag tror faktiskt att alla tjejer har en mini crush på en "nörd". Såg faktiskt på ett program på 5:an för ett bra tag sen där Ann Söderlund åkte runt till olika stereo typer bla nödern. Och enligt henne så vill alla tjejer av någon anledning vara tillsammans med en nörd någongång. Tror programmet hette "Världens härligaste män". Kan det vara rätt? Någon annan som såg det?

Nej, nu är det nog dags att gå upp till sängen . Natt på er alla <3


Kväll igen

Hallå.
Har precis ätit mat. Och nu är V uppe hos Lilly & försöker få henne att somna. Hon vägrade att sova kvälls-nap så hon var super trött vid 18 tiden. Jag gick upp med henne till sin säng & hon vände sig för att sova. Men sen dess har hon bara skrikit. Vägrar att somna. Och nu kom mina älsklingar ner med. Och Lilly verkar superpigg måste jag säga. Hmmm. Varför gör hon så här? Varför kan hon inte ligga i sin säng & sova för när hon nyss var super trött & bara ville sova? Är det redan dags för att börja trottsa?


8/12

Hallå.
Idag känner jag inte av ägglossningen. Tack gode gud. Var verkligen ingen höjdare det heller. Någon annan som vet vad jag pratar om? 

Inatt var det ett mindre kaos. Lilly, som fortfarande är lite förkyld var så  täppt i näsan så hon ville inte ligga i sin säng fast den var upphöjd i huvudändan. Så jag fick tillslut lägga mig i extra sängen som står i hennes rum & lade henne på min arm & höll henne emot mig & då somnade hon som en stock. Vaknade ett par gånger under natten men det var ju ine så konstigt. Nu kanske ni undrar varför jag inte gav henne nässpray? Jo, jag ville helt enklelt inte ta tag i det kl 2 på natten. Hon blir helt galen av den och sen att hon har vaknat mitt i natten gör det hela 1000 gånger värre. Våran lilla tjej hatar att vakna till på natten. Hon vaknar ju alltid till minst 1 gång per natt men oj så hon hatar det. Nappen ska helst vara i innan hon hinner öppna munnen. Eller vattnet om det är det som är felet. Men tyvärr har hon inte fått tankeläsare till föräldrar. 

Idag ska vi fixa lite med några av julklapparna. Ska bla slå in dom & när det är fixat ska bara Lillys julklappar köpas & även 2 andra som vi tänkte köpa här om dagen men inte orkade. Men vi vet ju redan vad som ska köpas så det känns ju helt underbart.

Ikväll blir det fisk,purjolök & tomat i ugn & till det blir det pressad potatis till middag. Mums!


ONT!

Har en sån otroligt ont. Har ägglossning & har haft ont sen inatt efter det att vi....kramades =) Har tagit alvedon under dagen med det hjälper inte. Fy.

På tal om ingenting sov Lilly från 23 till 6 inatt. UNDERBART!


2:a advent

Hallå.
Idag är det andra advent. Underbart det är att få tända nästa ljus. Allt går så fort. Julen. Och Lilly blir ju stor så fort. Tänk att hon är mer än 7 månader redan. Kan verkligen inte förstå att hon låg i min mage för ett år sen. Den stora fina tjejen somjust nu sitter på golvet helt själv framför en spegel & meckar sönder sitt babygym. Den underbara lilla människa som ibland titar på mig & ler så jag ine vet vad jag ska ta vägen. Den som ibland smeker mig på kinden & helt plötsligt ger mig en puss. Den som jag älskar av hela mitt hjärta.

Hur söt får man vara?


Gott mellanmål/efterrätt

Hallå.
Nu när Lilly har blivit lite större & vi har hållt på med puréer ett tag har jag märkt att det inte finns någon efterrätt/mellanmål med bitar i. Och nu när lillan fått tänder vill hon ju görna ha något att tugga på så jag gör helt enkelt så att jag tar ca 100ml päronpuré & blander det med en halv banan som jag mosar i purén. Man mosar så man får så stora/små bitar man vill ha. Gott & enkelt.


4/12

Hallå.
Här hemma är det rinniga näsor som gäller. Både jag & Lilly har snorpapperet i högsta hugg. Synd bara att hon HATAR att blir torkad om näsan sin. Och oj vilket humör hon får när hon blir sjul då. Man får inte göra något fel. Eller man får inte göra någonting tycker jag. Hon blir otroligt mammig/pappig & vill bara bli buren hela dagarna. Och nappen ska ALLTID vara i munnen. När hon är frisk brukar nappen vara en leksak & oftast ligga på ett bord någonstans. Men när man är sjuk sak den vara i munnen 24/7. Men hon får hålla på. Är man sjuk så är man.

Gick iaf till apoteket idag för att köpa en ny nässpray till henne. Hennes andra är spårlöst försvunnen. Har verkligen letat i hela huset men den finns ingenstans. Men det spelar inte så stor roll. Den får ju bara användas i 2 månader efter man börjat använda den så det  gjorde väl inte så himla mycket. Så nu finns det iaf om hon behöver det. Vilket hon gör just nu. Köpte även en nässpray till oss & även lite alvedon. Alltid bra att ha hemma när man inte är 100% frisk. Och sen är det ju fredag idag 6 skulle något av det där behövas i morgon så bor vi ju på ett sånt litet ställe så apoteket är inte öppet på helgen. Så det känndes som att det var lika bra att köpa det idag. För säkerhets skull.

Just nu sitter jag i soffan & kollar på förlossnings kliniken på 4:an. Lilly sover i sin vagn för andra gången idag. Var litet tidigt men hon skulle prompt sova nu.Så det vara bara att lägga henne i vagnen så sov hon sen.

På tal om att sova. Lilly vaknade bara 2 gånger inatt. Vid 4 & vid 6. Båda gångerna var det lite lite vatten & nappen som skulle in i munnen. Och sen tog hon sovmorgon med. Vaknade vid 8.15 tiden.
 U N D E R B A R T!


Liselotte svarar:

Fick en kommentar idag från -
vad åt du för p-piller när du hade blödningsproblem? och vad äter du nu?

Svar:
Jag åt mini-pillerna Cerazette när jag hade mina blödningsproblem. Slutade ta dom samma dag som jag pratade med läkaren. Just nu äter jag inga piller då jag tar ett avbrott för att låta kroppen vila upp sig från alla täta blödningar & för att fylla på med en massa järn.

Fick min mens kort tid efter det att jag slutat med pillerna nu & då var det 7 dagar efter det att den andra hade slutat så jag hoppas att det var den sista på några veckor iaf. Men jag vet ju inte heller. Det kan ju ta ett tag för kroppen att återhämta sig från allt det här med så det kanske fortsätter ett tag till.

Och sen måste jag även tilllägga att dom här pillerna inte passade min kropp. Det innebär absolut inte att dom är dåliga eller så. Dom funkar säker jättebra för andra men inte för mig. Men dom gav ju iaf ett skydd mot graviditet så dom gjorde ju sitt jobb.

Tänkte även ta & säga vilka andra preventivmedel jag har haft. Från julen 02 till julen 04 åt jag p-pillerna Yasmine 28 vilket funkade jättebra & jag gillade dom. Från julen 04 till julen 07 hade jag en p-stav insatt i armen vilken funkade jättebra det med. På dom 3 åren hade jag kanske mens 5 gånger så det var lite skillnad mot vad jag har haft nu. Från julen 07 till början av maj 08 hade jag p-pillerna Cilest 28 vilket jag under dom få månaderna funkade bra. Sen blev jag befruktad 17 juli 08 & började sedan med mini-pillerna 17 juni 09. Under hela min tid med preventivmedel har jag tyckt bäst om staven. Fast jag fick otroliga humörssvängningar någon månad precis efter att jag satte in den men det försvann fort.

Hoppas att jag har varit till någon hjälp. Har ni mer frågor är det bara att fråga på. 


Julklappar

Hallå.
Igår var vi in till Uppsala =)  Kom där ifån med dom sista julklapparna. Eller Lillys är fortfarande kvar. Men till bådas familjer är klara! YES! Gud vad skönt att redan vara klara med det. Bara lillans kvar men det köper vi precis innan jul för just nu finns inte pengar till det. Hade igentligen inte pengar till alla andra julklapparna heller men vi tog oss pengarna till det. Är ju så skönt att ha det avklarat & slippa köpa allt i sista stund. Det är ju så mycket folk då & så blir man stressad över vad man ska köpa & allt folk & så blir man tokig. Bättre så här.

Ringde även min älskade man & frågade om vi inte kunde köpa våran gran redan nu med. Så man kan få en så fin som möjligt i den höjden man vill ha. Är ju bara att ha den stå ute ett litet tag till innan den tas in. Fast jag vill ju ha den inne redan nu. Men vi frå se hur det blir. Hoppas iaf på att det kommer hem en.

En sån här vill jag ha igen. Fast större upptill. Älskar kungsgranar. Och den barrar ju inte heller så mycket.


Natten

Hallå.
Dom här 2 senaste nätterna har varit jobbiga. Igår natt var det V som tog hand om Lilly när hon vaknade stup i kvarten. Och inatt var det min tur. Sprang fram & tillbaka många gånger mellan hennes & min säng innan jag gav upp & tillslut lade mig i sängen i hennes rum. Men jag fick inte ligga ner så mycket. Och det finns ingen klocka där inne än så jag vet inte hur ofta eller vilken tid hon vaknade till heller. Men någongång inatt vart hon galen. Hon bara skrek rätt ut. Och ville inte ha napp eller vatten & inget var bra. Så jag gick ner & gjorde 200ml fullkornsvälling. Och hon åt upp ALLT. Men då hade hon endå ätit lika mycket vid 20-21 tiden. Och sen var hon vaken kanske 6.30 för vi hade varit vaken ett tag när V´s klocka ringde vid 7. Och jag hörde ett par gånger inatt att hon lät lite täppt så hon har blivit förkyld igen. Precis när det försvann. V har ju varit snorig & haft onte i huvudet ett tag så hon har väl blivit smittad av honom. Men men. Hoppas att det snart bra nattetid. Varken jag eller Lilly orkar vara vakna på det där viset nattetid mycker längre.

Nej, nu är det dags för lunch. 
Kram 


7 månader

Hallå.
Idag är det den 2:a vilket innebär att våran lilla plutt gått & blivit 7 månader idag. Hjälp. Tänkt att det var 7 månader sen hon, efter 9 månaders väntan äntligen fick komma ut till oss & få massor med kärlek. Underbara lilla barn. Kan inte förstå att man kan älska någon så himla mycket. Eller, jag älskar ju min underbara man super mycket med som btw som hos lillan inatt så jag inte böhövde ta henne mer än 2 gånger. Jag har 2 männinskor i mitt liv som betyder så otroligt mycket för mig & jag skulle lungt kunna dö för deras skull. Ingenting är värt att leva för om dom inte skulle finnas i mitt liv.

Stora tjejen som betyder allt <3


Kvällsmys

Hallå.
Nu sitter jag här i soffan & kollar på DH. Ska snart gå & hämta lite glass & smaska på. V ligger här i soffan & sover. Han har lite förkylning & haft lite huvudvärk så han är J Ä T T E  S J U K. Killar. Minsta lilla & det är 100 gånger värre =) Men men. Så det blev ingen tur till Uppsala idag& jag skulle inte tro att det blir något imorgon heller. Och sen ska han ju jobba torsdag & fredag så jag tror inte att jag kommer iväg någonstans den här veckan. Men men.

Nej ska jag fokusera på tvn.

Kram


1/12

Hallå.
Var helt okej på biblioteket faktiskt. Honvisade lite olika böcker & tipsade om andra. Alla andra från träffen lånade minst 1 bok som hon hade tagit fram men det blev ingen för oss. Varför vet jag inte. Det blev bara så.

Sen glömde jag även nämla en sak från det att vi var på BVC igår. När vi hade mätt & vägt sötisen igår fick vi se hur hennes kurva såg ut. Längden är superfin & så men hon har gått lite under sin vikt kurva nu. Känns lite jobbigt tycker jag. Visst, sköterskan på BVC har ju sagt att det är för att hon rör sig så himla mycket hela tiden men endå. Det känns nästan som att man inrte är en bra förälder när ens dotter inte följer sin kurva riktigt bra. Men det finns ju inget jag kan göra. Hon äter ju bra  & man kan ju knappast få henne att sitta still inte röra en fena. Huvudsaken är ju att hon mår bra. Och det gör hon ju. Så jag är nöjd med det.


Välkommen december

Hallå.
Idag är det 1:a december. Bara 23 dagar kvar till julafton. Tänk vad tiden går fort. Var ju nyss jul & nu är det igen. Men den här julen är speciell. Det är den första julen för Lilly. Första julen för oss som föräldrar. Underbart!

Inatt sov Lilly i sitt rum för första gången. Gick okej. Hon smnade rätt så sent igår när Eriksson/Berg var här. Hon var ju trött men ville vara uppe & leka så länge det bara gick. Men tillslut somnade hon. Dock utan mat i magen. Så hon vaknade ju efter ett tag & var hungrig men sen sov hon till 4.30 tiden. Sen började springandet. Blev till&med så att det blev ett litet mål med mat vid halv 6 tiden. Var bara 60 ml som gick ner i magen men endå. Sen sov hon till 7.15 tiden. Så natten gick relativt bra iallafall. Hoppas att det blir bättre & bättre.

Idag är det föräldrarträff igen. Det här gången ska vi till biblioteket & "lära oss" låna böcker till pluttarna. Får väl se hur intressant det blir. Skulle tippa på attdet inte blir så fruktansvärt skoj. Men man vet ju aldrig. Det är vid 2 tiden vi ska vara där & jag har ingen aning om hur lång tid det kommer ta.

Sen skulle jag vilja göra något kul. Typ åka till Uppsala. Men det tror jag inte kommer hända. Men något vill jag iaf hitta på. Får se vad som händer.

Nej, nu är det en som vill sova förmiddags lur så jag får ta & lägga henne i vagnen så hon kan däcka där.

Kram